Lediga jobb som Industriell tillverkning i Trelleborg

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Svetsare sökes till kund i Trelleborg

ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. ARBETSBESKRIVNING - Granska och sortera d... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

ARBETSBESKRIVNING

- Granska och sortera delar för godkännande.
- Reparera/ svetsa de delar som går att reparera. Vanlig plåt 10mm, främst svetsa UR och TIGa.
- Packa de reparerade delarna.


DINA KVALIFIKATIONER

- Svets licens igång eller nyligen aktiv.

- Erfarenhet av industri.
- Goda referenser.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Yrkesbevis
- Truck kort

- B-körkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOBANDTALENT

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Extra jobb med sortering och kvalitetssäkring

Ansök    Mar 3    Pike Personal AB    Handpaketerare
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är ute efter ett extraarbete och kan jobba under dagtid 2-3 dagar i veckan. Arbetet består av sortering och kvalitetssäkring, det förekommer inga tunga lyft men det är ett monotont arbete som kräver att du är noggrann, engagerad och fingerfärdig. Du arbetar både självständigt och ihop med andra så det är viktigt att du har eget driv men också att du fungerar i grupp. För dig som visar framfötterna kan även andra... Visa mer
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är ute efter ett extraarbete och kan jobba under dagtid 2-3 dagar i veckan.

Arbetet består av sortering och kvalitetssäkring, det förekommer inga tunga lyft men det är ett monotont arbete som kräver att du är noggrann, engagerad och fingerfärdig. Du arbetar både självständigt och ihop med andra så det är viktigt att du har eget driv men också att du fungerar i grupp. För dig som visar framfötterna kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella.

För att bli aktuell för uppdraget krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som kan styrkas. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan och då du blir inbokad för arbete arbetar du fulla arbetspass enligt nedan arbetstid.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan tala och förstå svenska. Du måste även ha fyllt 18 år.

Plats: Trelleborg

Arbetstid: 7.00-15.30

Lön: Enligt avtal

Välkommen in med din ansökan idag!

Om oss på PIKE Personal: PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal Visa mindre

Bilplåtslagare

Om oss Vi är en fullserviceanläggning och är auktoriserad verkstad för Honda och Mitsubishi samt allbilsverkstad där vi går under AD Bilverkstad och utför därmed service på samtliga bilmärken. Hos oss arbetar du på en liten arbetsplats där vi värdesätter den familjära och trevliga känslan högt. Du kommer att ingå i ett litet team med totalt 7 tekniker i verkstaden där vi hela tiden arbetar nära och hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat. Om dig Vi sök... Visa mer
Om oss
Vi är en fullserviceanläggning och är auktoriserad verkstad för Honda och Mitsubishi samt allbilsverkstad där vi går under AD Bilverkstad och utför därmed service på samtliga bilmärken. Hos oss arbetar du på en liten arbetsplats där vi värdesätter den familjära och trevliga känslan högt. Du kommer att ingå i ett litet team med totalt 7 tekniker i verkstaden där vi hela tiden arbetar nära och hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.
Om dig
Vi söker dig som är erfaren inom bilplåtslageri och skadereparation, minst 2 års vana. Som person söker vi dig som är noggrann, positiv samt har ett trevligt bemötande mot såväl arbetskollegor som kunder. Du är bekväm i samtliga moment inom bilplåtslageri såsom rikt, svets, rutbyte, skarvning, detaljbyte m.m.
Du som söker ska ha samtliga certifikat som krävs för att arbeta med bilplåtslageri.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Anställningsstart - 1 september 2023 Visa mindre

Mekanisk montör till Textron

Ansök    Feb 9    Wikan Personal AB    Fordonsmontör
Vi letar efter en mekanisk montör till Textrons produktionsenhet för avisningsbilar i Trelleborg. Om företaget At our site in Trelleborg, Sweden, we manufacture our one-person operated deicers under the Safeaero brand. As a Company, we constantly innovate with careful research and development, and close collaboration with our clients on how to best adapt to their needs for safer, faster and more economical deicing operations. All Safeaero products are pro... Visa mer
Vi letar efter en mekanisk montör till Textrons produktionsenhet för avisningsbilar i Trelleborg.

Om företaget
At our site in Trelleborg, Sweden, we manufacture our one-person operated deicers under the Safeaero brand. As a Company, we constantly innovate with careful research and development, and close collaboration with our clients on how to best adapt to their needs for safer, faster and more economical deicing operations. All Safeaero products are produced in Trelleborg, and then distributed to airline companies and ground support service providers at some of the busiest and most deicing intensive airports around the world.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att montera och anpassa detaljer på avisningsbilar utefter anvisningar. Du kommer att ingå ett produktionsteam som tillsammans ansvarar för bilens uppbyggnad från ram till färdig bil.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och/eller god erfarenhet av mekanisk montering. Du behärskar ritningsläsning och är van att följa detaljerade monteringsanvisningar. Har du svets eller el-kunskaper är det meriterande.
Du är en engagerad och noggrann person med god samarbetsförmåga.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, [email protected], 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson, [email protected], 0417-77 99 82

Tillträde enl överenskommelse.

Ansök direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 28/2.

Tjänsten börjar som en provanställning hos Wikan som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Textron.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Till Euromasters verkstad i Trelleborg söker vi en däckmontör till vår högs

Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga servic... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.

Tillsättning av tjänsten sker i mitten av mars och anställningstiden är ca 6-8 veckor. Utbildning får du av oss på plats.

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Har du B-körkort är det meriterande, men inget krav

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Svetsare

Ansök    Feb 15    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
Nu söker vi en svetsare som behärskar både MIG- och TIG-svetsning till ett verkstadsföretag i Trelleborgs-trakten. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av svetsning med MIG och TIG i framförallt rostfria material. Aluminiumsvetsning förekommer också Arbetstid dagtid. Din bakgrund/Dina egenskaper - Du har erfarenhet av svetsning med både MIG och TIG i rostfritt material - Erfarenhet av svetsning i aluminium är meriterande - Du är van att jobba ef... Visa mer
Nu söker vi en svetsare som behärskar både MIG- och TIG-svetsning till ett verkstadsföretag i Trelleborgs-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av svetsning med MIG och TIG i framförallt rostfria material.
Aluminiumsvetsning förekommer också
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Du har erfarenhet av svetsning med både MIG och TIG i rostfritt material
- Erfarenhet av svetsning i aluminium är meriterande
- Du är van att jobba efter ritningar
- Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann
- Du är van vid ett högt arbetstempo och att jobba självständigt
- Behärskar Svenska språket i tal & skrift

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Strömberg 0417-77 99 85

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Däckskiftare - Trelleborg

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Trelleborg. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Trelleborg.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Trelleborg

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Mekanisk montör till Textron.

Ansök    Jan 18    Wikan Personal AB    Fordonsmontör
Vi letar efter en mekanisk montör till Textrons produktionsenhet för avisningsbilar i Trelleborg. Om företaget At our site in Trelleborg, Sweden, we manufacture our one-person operated deicers under the Safeaero brand. As a Company, we constantly innovate with careful research and development, and close collaboration with our clients on how to best adapt to their needs for safer, faster and more economical deicing operations. All Safeaero products are pro... Visa mer
Vi letar efter en mekanisk montör till Textrons produktionsenhet för avisningsbilar i Trelleborg.

Om företaget
At our site in Trelleborg, Sweden, we manufacture our one-person operated deicers under the Safeaero brand. As a Company, we constantly innovate with careful research and development, and close collaboration with our clients on how to best adapt to their needs for safer, faster and more economical deicing operations. All Safeaero products are produced in Trelleborg, and then distributed to airline companies and ground support service providers at some of the busiest and most deicing intensive airports around the world.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att montera och anpassa detaljer på avisningsbilar utefter anvisningar. Du kommer att ingå ett produktionsteam som tillsammans ansvarar för bilens uppbyggnad från ram till färdig bil.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och/eller god erfarenhet av mekanisk montering. Du behärskar ritningsläsning och är van att följa detaljerade monteringsanvisningar. Har du svets eller el-kunskaper är det meriterande.
Du är en engagerad och noggrann person med god samarbetsförmåga.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, [email protected], 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson, [email protected], 0417-77 99 82

Tillträde enl överenskommelse.

Ansök direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 15/2.

Tjänsten börjar som en provanställning hos Wikan som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Textron.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Studenter sökes till extraarbete med sortering och kvalitetssäkring

Ansök    Jan 16    Pike Personal AB    Handpaketerare
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är ute efter ett extraarbete och kan jobba under dagtid måndag - fredag. Arbetet består av sortering och kvalitetssäkring, det förekommer inga tunga lyft men det är ett monotont arbete som kräver att du är noggrann, engagerad och fingerfärdig. Du arbetar både självständigt och ihop med andra så det är viktigt att du har eget driv men också att du fungerar i grupp. För dig som visar framfötterna kan även andra ar... Visa mer
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är ute efter ett extraarbete och kan jobba under dagtid måndag - fredag.

Arbetet består av sortering och kvalitetssäkring, det förekommer inga tunga lyft men det är ett monotont arbete som kräver att du är noggrann, engagerad och fingerfärdig. Du arbetar både självständigt och ihop med andra så det är viktigt att du har eget driv men också att du fungerar i grupp. För dig som visar framfötterna kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella.

För att bli aktuell för uppdraget krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som kan styrkas. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan och då du blir inbokad för arbete arbetar du fulla arbetspass enligt nedan arbetstid.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan tala och förstå svenska. Du måste även ha fyllt 18 år.

Plats: Trelleborg

Arbetstid: 7.00-15.30

Lön: Enligt avtal

Välkommen in med din ansökan idag!

Om oss på PIKE Personal: PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal Visa mindre

Fordonstekniker

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 15 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon.  Det pågår en förändring inom bussbranschen där allt fler fordon blir eldrivna. Vi har än så länge har vi 84st elbussar från BYD. Övriga fordo... Visa mer
Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 15 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. 

Det pågår en förändring inom bussbranschen där allt fler fordon blir eldrivna. Vi har än så länge har vi 84st elbussar från BYD. Övriga fordonsflottan består främst av Mercedes, men även från MAN, Scania, Setra och Volvo. Extern trafik som hanteras av våra serviceverkstäder är 80% lastbilar som används inom distribution, övriga 20% är bussar. Lastbilarna som servas är främst från Mercedes men det är även här en variation. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon.


Din arbetsroll
Som fordonstekniker arbetar du med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig/teamledare och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat. Som medarbetare på Mekka Service i Trelleborg är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Bergkvarabuss. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet.


Din profil
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem.
Vi söker dig som har:
- Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå, eller motsvarande. Alternativt erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller andra tunga fordon.
- B-körkort
- God datorvana

Det är meriterande om du har:
- C- och/eller D-körkort
- Kunskap eller kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens.

Klicka härför att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!

Sista ansökningsdag
Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.  Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast den 12 januari 2023. Visa mindre

Vi söker händiga ställare/maskinoperatörer

Söker du ett tekniskt utmanande arbete? Är du händig och har ett intresse för problemlösning? Vi söker nu flera ställare samt maskinoperatörer för vår kunds räkning i Trelleborg. Tjänsterna är på heltid och intervjuer samt introduktioner sker succesivt och start är omgående, så skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten: Arbetsuppgifterna varierar och tjänsten består av tre olika områden med tillhörande arbetsmoment. Tjänsterna innebär skiftarbete, mo... Visa mer
Söker du ett tekniskt utmanande arbete? Är du händig och har ett intresse för problemlösning? Vi söker nu flera ställare samt maskinoperatörer för vår kunds räkning i Trelleborg.

Tjänsterna är på heltid och intervjuer samt introduktioner sker succesivt och start är omgående, så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten: Arbetsuppgifterna varierar och tjänsten består av tre olika områden med tillhörande arbetsmoment.
Tjänsterna innebär skiftarbete, morgon, kväll. Även natt- samt helgtjänst kan komma att bli aktuellt.

Vi ser att du som söker är en tekniskt kunnig person som är lösningsorienterad och gärna har erfarenhet av industriell tillverkning och inte har tummen mitt i hand.

Truck- samt traverskort är väldigt meriterande.

Plats: Trelleborg

Anställningen sker via oss på PIKE Personal som har funnits i över tio år. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO samt Unionen. Visa mindre

Industriarbetare sökes till kund i Trelleborg

VÅRT ERBJUDANDE På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra ... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Om tjänsten

Till vår kund i Trelleborg söker vi nu drivna och engagerade industriarbetare och operatörer.

ARBETSBESKRIVNING

Hos kunden är du en viktig del i att processen rullar på och fungerar effektivt. Du kommer bland annat:

- övervaka processen

- styra och operera maskinerna

- utföra kvalitetskontroller

- Verktygsbyten

- Trimning och efterbearbetning

Arbetet kräver hög noggrannhet. Eftersom processen är automatiserad kommer du arbeta både digitalt men även med vissa "hands on" moment.

- Arbetet är förlagt på 2-skift alternativt helgskift. Skiften kan komma att ändras med tiden varpå det är viktigt att du är flexibel kring arbetstiderna.

- Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad (inleds med 6 månaders visstidsanställning)

- Start omgående

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av industri, verkstadsarbete eller någon typ av producerande verksamhet. Förståelse för hur en produktion fungerar

- Goda referenser från tidigare arbeten

- Körkort och tillgång till bil

- Truckkort

- Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt

- Möjlighet att arbeta skift och är flexibel kring arbetstider då skiften kan komma att ändras med tiden

Meriterande

- Erfarenhet av tidigare arbete inom industrin

- Travers

- CNC

- Montering


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Ansök    Dec 9    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en TIG-licenserad svetsare för ett kort uppdrag (4 veckor) åt kund i Trelleborg. Start.v50.

Arbetsuppgifterna innebär enkel manuell svetsning och avser dagtid.
Det krävs att du är noggrann och kan jobba självgående obekymrat.Din profil
Krav

TIG-licenser
Kan utföra arbetet självständigt
Flytande svenska i tal och skriftOm oss
Veldi Bemanning är ett rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som er kompetensförsörjare och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail nedanför.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Ansök    Dec 2    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en TIG-licenserad svetsare för ett kort uppdrag (4 veckor) åt kund i Trelleborg. Start.v50.

Arbetsuppgifterna innebär enkel manuell svetsning och avser dagtid.
Det krävs att du är noggrann och kan jobba självgående obekymrat.Din profil
Krav

TIG-licenser
Kan utföra arbetet självständigt
Flytande svenska i tal och skriftOm oss
Veldi Bemanning är ett rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som er kompetensförsörjare och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail nedanför.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Vi söker montörer till kund i Trelleborg!

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Billackerare

Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar och lastbilar.Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mer
Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar och lastbilar.Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mindre

Montörer - Trelleborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Montörer - Trelleborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Montörer - Trelleborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Montörer - Trelleborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Montörer - Trelleborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Extraarbete med sortering och kvalitetssäkring

Ansök    Okt 18    Pike Personal AB    Packare
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är ute efter ett extraarbete och kan jobba under dagtid måndag - fredag. Arbetet består av sortering och kvalitetssäkring, det förekommer inga tunga lyft men det är ett monotont arbete som kräver att du är noggrann, engagerad och fingerfärdig. Du arbetar både självständigt och ihop med andra så det är viktigt att du har eget driv men också att du fungerar i grupp. För dig som visar framfötterna kan även andra ar... Visa mer
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är ute efter ett extraarbete och kan jobba under dagtid måndag - fredag.

Arbetet består av sortering och kvalitetssäkring, det förekommer inga tunga lyft men det är ett monotont arbete som kräver att du är noggrann, engagerad och fingerfärdig. Du arbetar både självständigt och ihop med andra så det är viktigt att du har eget driv men också att du fungerar i grupp. För dig som visar framfötterna kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella.

För att bli aktuell för uppdraget krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som kan styrkas. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan och då du blir inbokad för arbete arbetar du fulla arbetspass enligt nedan arbetstid.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan tala och förstå svenska. Du måste även ha fyllt 18 år.

Plats: Trelleborg

Arbetstid: 7.00-15.30

Lön: Enligt avtal

Välkommen in med din ansökan idag!

Om oss på PIKE Personal: PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal Visa mindre

Montörer - Trelleborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Montörer - Trelleborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi montörer för en heltidstjänst till ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgift kommer vara att montera ihop olika delar på bussar samt enklare svetsning.

Profil & bakgrund

Arbetet passar dig som är händig, praktiskt lagd och har något form av tekniskt intresse. Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av montörsarbete är meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Mekaniska montörer till ett företag på Söderslätt

Vi söker nu mekaniska montörer till ett företag på Söderslätt. Dina arbetsuppgifter Huvudsakligen innebär arbetet att montera detaljer till maskiner och fordon. Arbetstid dagtid. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som har god erfarenhet av mekanisk montering. Du behärskar ritningsläsning och är van att följa detaljerade monteringsansvisningar. Har du svets eller elkunskaper är det meriterande. Likaså om du har truck- och/eller traverskort. Du är ... Visa mer
Vi söker nu mekaniska montörer till ett företag på Söderslätt.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakligen innebär arbetet att montera detaljer till maskiner och fordon. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har god erfarenhet av mekanisk montering. Du behärskar ritningsläsning och är van att följa detaljerade monteringsansvisningar. Har du svets eller elkunskaper är det meriterande. Likaså om du har truck- och/eller traverskort.

Du är en engagerad och noggrann person med god samarbetsförmåga.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, [email protected], 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson, [email protected], 0417-77 99 82

Tillträde omgående.

Ansök direkt, då ansökningarna behandlas löpande.

Tjänsterna börjar som visstidsanställningar som förväntas övergå i anställning hos kundföretaget.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Montörer!

Om tjänsten Vi söker nu efter montörer till en av våra kunder i Trelleborg! I rollen som Fordonsmontör ingår allt från montering av mindre detaljer till tunga moduler som lyfts på plats på fordonet med hjälp av travers. I arbetet ingår även en del hydraulik. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av ett härligt gäng och god laganda. Arbetet kan delvis vara fysiskt där du kan få vistas i trånga utrymmen. I arbetet ingår även enklare svetsning i MI... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter montörer till en av våra kunder i Trelleborg!

I rollen som Fordonsmontör ingår allt från montering av mindre detaljer till tunga moduler som lyfts på plats på fordonet med hjälp av travers. I arbetet ingår även en del hydraulik. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av ett härligt gäng och god laganda. Arbetet kan delvis vara fysiskt där du kan få vistas i trånga utrymmen.
I arbetet ingår även enklare svetsning i MIG.

Arbetstiderna är dagtid mellan 07.00 - 16.00.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Uppdragslängden är löpande ur ett långsiktigt perspektiv och du kommer vara anställd via oss på Ikett.

Om företaget
Företaget är verksamma inom flygbranschen och monterar diverse servicefordon så som bagagevagnstraktorer och avisningsfordon.

Din profil
Kvalifikationer:
- Relevant teknisk utbildning (ex. fordonsteknisk) och erfarenhet av liknande arbete.
- Goda kunskaper i att förstå och kunna läsa tekniska underlag/ritningar.
- Du är händig och och har intresse av att meka.
- Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- Du är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete och arbeta på ett effektivt sätt.

Meriterande:
- Traverskort.
- Viss erfarenhet av svetsning i MIG.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi efter maskinoperatörer i Trelleborgsområdet- Välkommen in med d

Är du vår nästa maskinoperatör? Är du en kvalitetsmedveten, effektiv och ansvarsfull person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få lära dig nya saker? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Lernia Bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du primärt att arbeta med mas... Visa mer
Är du vår nästa maskinoperatör?

Är du en kvalitetsmedveten, effektiv och ansvarsfull person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få lära dig nya saker? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Lernia Bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med maskinövervakning, kvalitetskontroll och maskinomställningar.

Mer specifikt innebär det att du kommer att kontrollera tillflöden av material i maskinen och ansvara för att ställa in och sköta maskinerna, säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet med minskade produktionsavbrott samt åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs.

Tjänsten är på heltid med skriftform.

I jobbet ingår till exempel att

* övervaka en eller flera maskiner
* köra truck
* utföra kvalitetskontroller
* maskinomställningar
* städa och hålla rent

Vem söker vi?

Till rollen som Maskinoperatör söker vi framförallt dig som är en lagspelare, nyfiken och driven person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få lära dig nya saker. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av produktion eller liknande, någon form av maskinarbete och tillverkningsindustri, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har truckkörkort typ A och B och är öppen för att arbeta varierade arbetstider .

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Plåtslagare/Lackerare

Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder. Verkstadsorganisationen, som går under varumärket Mekka Service, utför service och reparationer på koncernens fordonsflotta, men utför också arbete för externa kunder. Vi söker nu efter lackerare/plåtslagare till vår verkstad i Trelleborg.  Arbetsuppgifter På vår verkstad har vi ett team som arbetar med skador och uppdraget innebär att hålla vår ... Visa mer
Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder. Verkstadsorganisationen, som går under varumärket Mekka Service, utför service och reparationer på koncernens fordonsflotta, men utför också arbete för externa kunder. Vi söker nu efter lackerare/plåtslagare till vår verkstad i Trelleborg. 
Arbetsuppgifter
På vår verkstad har vi ett team som arbetar med skador och uppdraget innebär att hålla vår fordonsflotta skadefri samt att hjälpa våra externa kunder på bästa sätt vid skadehantering. Att arbeta med skador kan t.ex. handla om att byta plåtsektioner eller reparera plåtskador samt lackering. Vid skador i rutor sker byte eller eventuellt reparation av befintlig ruta.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av plåt och lack. Har du dessutom erfarenhet av fordonsbranschen är det ett stort plus. I samband med eventuella byten av plåtsektioner kan viss mekanisk kunskap vara fördelaktig. I koncernen använder vi oss främst av svenska, men vi ser gärna att du även har viss kunskap i engelska.
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem.
Provanställning kan komma att tillämpas. Urval sker löpande.
Mekka Service är påväg in i en helt ny tid – välkommen att kliva ombord!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker händiga montörer till projekt i Trelleborg!

Ansök    Sep 12    Uniflex Sverige AB    Fordonsmontör
Vi söker montörer som vill jobba med ett projekt som sträcker sig till och med den 30 november i Trelleborg. Du kommer bli anställd av Uniflex bemanning och vara uthyrd till kunden under denna perioden. Om tjänsten Arbetet kommer att bestå av enklare monteringsarbete, till exempel montering av säten på bussarna, täta olika områden, dra kablar osv. Därför ser vi att du är händig och har en bakgrund med utbildning eller yrkeslivserfarenhet där din händig... Visa mer
Vi söker montörer som vill jobba med ett projekt som sträcker sig till och med den 30 november i Trelleborg. Du kommer bli anställd av Uniflex bemanning och vara uthyrd till kunden under denna perioden.Om tjänsten
Arbetet kommer att bestå av enklare monteringsarbete, till exempel montering av säten på bussarna, täta olika områden, dra kablar osv. Därför ser vi att du är händig och har en bakgrund med utbildning eller yrkeslivserfarenhet där din händighet satts på prov. En fördel är om du till exempel har meckat med bilar eller exempelvis gått fordonsprogrammet på gymnasiet. Du behärskar både svenska och engelska, både i tal och skrift, engelska är ett krav då instruktionerna är på engelska. Har du även busskörkort är detta ett stort plus då man kan behöva testköra bussarna.

Då du kommer att ingå i ett team som arbetar på en begränsad yta med komplexa arbetsuppgifter är det viktigt att du är en lagspelare och kan anpassa dig efter vad situationen kräver.

Du kommer arbeta heltid på vardagar med arbetstid 7-16.

Tjänsten är med omgående start och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongspersonal till Euromaster Trelleborg

Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga serv... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.

Tillsättning av tjänsten sker i mitten av oktober och anställningstiden är ca 6-8 veckor. Utbildning får du av oss på plats.
Vi söker dig som:

-
Har ett intresse fordonsintresse.

-
Innehar B-körkort.

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Beskriv kort din erfarenhet och utbildningsbakgrund i meddelandefältet eller skicka in ditt CV, välkommen med din ansökan!

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Trelleborg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på ka[email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industriarbete - för dig med truckkort

På uppdrag av kund söker vi dig som vill arbeta inom industri med att förflytta, fylla på, tömma samt väga diverse råmaterial. Arbetet är för dig som är noggrann och inte rädd för att hugga i när det behövs. Truckkörning förekommer, därför behöver du ha truckkort. Arbetet sker hos vår kund i en industri-miljö där man behöver vara aktsam och ha ett säkerhetstänk. Arbetsplats: Trelleborg Arbetstider: mån - fre 06.00 - 14.30 Lön: Enligt avtal Krav: Truckkort... Visa mer
På uppdrag av kund söker vi dig som vill arbeta inom industri med att förflytta, fylla på, tömma samt väga diverse råmaterial.
Arbetet är för dig som är noggrann och inte rädd för att hugga i när det behövs.
Truckkörning förekommer, därför behöver du ha truckkort.
Arbetet sker hos vår kund i en industri-miljö där man behöver vara aktsam och ha ett säkerhetstänk.

Arbetsplats: Trelleborg
Arbetstider: mån - fre 06.00 - 14.30
Lön: Enligt avtal
Krav: Truckkort, säkerhetstänk, samarbetsvilja, noggrannhet
Meriterande: Körkort är inget krav men alltid meriterande. Tidigare arbetserfarenhet i industrimiljö eller på ett lager kan vara hjälpsamt för att snabbare komma in i arbetet.

Välkommen att skicka din ansökan!

PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Processoperatörer sökes till Metso i Trelleborg

Processoperatörer sökes till Metso i Trelleborg  Är du en flexibel och ansvarstagande lagspelare som trivs i ett högt tempo? Har du ett teknikintresse, fallenhet för att läsa av ritningar och vana av att arbeta i produktionsmiljöer? Då ska du söka denna tjänst idag! ARBETSUPPGIFTER Som Processoperatör kommer du ingå i ett härligt team med en teamledare i spetsen som styr ert dagliga arbete i produktionen av att bygga former till deras pressar. Du kommer h... Visa mer
Processoperatörer sökes till Metso i Trelleborg 
Är du en flexibel och ansvarstagande lagspelare som trivs i ett högt tempo? Har du ett teknikintresse, fallenhet för att läsa av ritningar och vana av att arbeta i produktionsmiljöer? Då ska du söka denna tjänst idag!
ARBETSUPPGIFTER
Som Processoperatör kommer du ingå i ett härligt team med en teamledare i spetsen som styr ert dagliga arbete i produktionen av att bygga former till deras pressar. Du kommer huvudsakligen att arbeta med att läsa av ritningar, montera och demontera former samt reparera om något skulle gå sönder. Tjänsten innebär även att du i perioder är flexibel och kan vara behjälplig med det som verksamheten inom produktionen kräver. Som Processoperatör ska du aktivt bidra till ständiga förbättringar inom samtliga delar av arbetet. Det är viktigt att du medverkar till en säker arbetsmiljö för alla som vistas på enheten. Vidare ansvarar du för både den egna samt kollegors arbetsmiljö och säkerhet i enlighet med Metsos policy.
Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
Montera och demontera former samt reparera om något går sönder.
Läsa av ritningar.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Processoperatör ser vi att du har ett teknikintresse och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med svets, fräs, svarv eller heta arbeten. Som person är du initiativtagande, ansvarstagande och flexibel i ditt arbetssätt samt ser lösningar hellre än problem. Det är viktigt att du är säkerhetsmedveten och arbetar för att skapa en god arbetsmiljö för samtliga på produktionen. Företaget värderar en god gemenskap, därav behöver du vara en prestigelös lagspelare som trivs i en föränderlig miljö.
Viktigt för tjänsten:
Handlingskraftig och flexibel lagspelare.
Säkerhetsmedveten, kvalitetsmedveten och miljömedveten.
Meriterande om erfarenhet finns av arbete med svets, fräs, svarv eller heta arbeten.
Meriterande om du har arbetat som mekaniker, vaktmästare eller med verkstads underhållning.
Truckkort B1-4.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst sex månader. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos Metso som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag på tre olika skift. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.
Inför din anställning kommer du att genomföra en säkra lyft-utbildning om du inte redan har en sådan. Utöver detta kommer du att få en grundläggande introduktion samt en fadder som dagligen arbetar för att du ska ha en trygg och utvecklande anställning.
ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processoperatörer sökes till Metso i Trelleborg

Processoperatörer sökes till Metso i Trelleborg  Är du en flexibel och ansvarstagande lagspelare som trivs i ett högt tempo? Har du ett teknikintresse, fallenhet för att läsa av ritningar och vana av att arbeta i produktionsmiljöer? Då ska du söka denna tjänst idag! ARBETSUPPGIFTER Som Processoperatör kommer du ingå i ett härligt team med en teamledare i spetsen som styr ert dagliga arbete i produktionen av att bygga former till deras pressar. Du kommer h... Visa mer
Processoperatörer sökes till Metso i Trelleborg 
Är du en flexibel och ansvarstagande lagspelare som trivs i ett högt tempo? Har du ett teknikintresse, fallenhet för att läsa av ritningar och vana av att arbeta i produktionsmiljöer? Då ska du söka denna tjänst idag!
ARBETSUPPGIFTER
Som Processoperatör kommer du ingå i ett härligt team med en teamledare i spetsen som styr ert dagliga arbete i produktionen av att bygga former till deras pressar. Du kommer huvudsakligen att arbeta med att läsa av ritningar, montera och demontera former samt reparera om något skulle gå sönder. Tjänsten innebär även att du i perioder är flexibel och kan vara behjälplig med det som verksamheten inom produktionen kräver. Som Processoperatör ska du aktivt bidra till ständiga förbättringar inom samtliga delar av arbetet. Det är viktigt att du medverkar till en säker arbetsmiljö för alla som vistas på enheten. Vidare ansvarar du för både den egna samt kollegors arbetsmiljö och säkerhet i enlighet med Metsos policy.
Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
Montera och demontera former samt reparera om något går sönder.
Läsa av ritningar.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Processoperatör ser vi att du har ett teknikintresse och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med svets, fräs, svarv eller heta arbeten. Som person är du initiativtagande, ansvarstagande och flexibel i ditt arbetssätt samt ser lösningar hellre än problem. Det är viktigt att du är säkerhetsmedveten och arbetar för att skapa en god arbetsmiljö för samtliga på produktionen. Företaget värderar en god gemenskap, därav behöver du vara en prestigelös lagspelare som trivs i en föränderlig miljö.
Viktigt för tjänsten:
Handlingskraftig och flexibel lagspelare.
Säkerhetsmedveten, kvalitetsmedveten och miljömedveten.
Meriterande om erfarenhet finns av arbete med svets, fräs, svarv eller heta arbeten.
Meriterande om du har arbetat som mekaniker, vaktmästare eller med verkstads underhållning.
Truckkort B1-4.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst sex månader. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos Metso som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag på tre olika skift. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.
Inför din anställning kommer du att genomföra en säkra lyft-utbildning om du inte redan har en sådan. Utöver detta kommer du att få en grundläggande introduktion samt en fadder som dagligen arbetar för att du ska ha en trygg och utvecklande anställning.
ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi Operatörer till Prestando i Trelleborg!

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos Prestando som jobbar inom tillverkningsbranshen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som startar ASAP och till mitten av augusti. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult I d... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos Prestando som jobbar inom tillverkningsbranshen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!Det här är ett konsultuppdrag som startar ASAP och till mitten av augusti. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med blandade arbetsuppgifter såsom att köra ledstaplare och ha hand om produktionsceller. Kunden kan eventullelt tänka sig att ta över om det är rätt person.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med olika soters arbetsuppgifter. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att köra ledstaplare och du ska även ha industrierfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du har jobbat med produktionsceller som bland annat innehåller ABB robot, svetsrobotar samt CNC-fräs.

I övrigt söker vi dig som

* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* har truckkörkort A2

* kan jobba ständig natt eller skiftErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna Toft via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker en erfaren Teamledare med känsla för kvalitet

Ansök    Jun 2    Pike Personal AB    Packmästare
Vi på PIKE Personal söker vi en erfaren teamledare med känsla för kvalitet som kommer att arbeta ute hos en av våra kunder. Tjänsten som teamledare innefattar upplärning av nya medarbetare, ett visst medarbetaransvar, kvalitetssäkring samt dagligt produktions arbete. Du behöver vara en god kommunikatör med stor ansvarskänsla gentemot såväl arbetsgivare samt för kunden du arbetar hos. Arbetet sker i fabriksmiljö med huvuduppgift att kvalitetssäkra fabrike... Visa mer
Vi på PIKE Personal söker vi en erfaren teamledare med känsla för kvalitet som kommer att arbeta ute hos en av våra kunder. Tjänsten som teamledare innefattar upplärning av nya medarbetare, ett visst medarbetaransvar, kvalitetssäkring samt dagligt produktions arbete.

Du behöver vara en god kommunikatör med stor ansvarskänsla gentemot såväl arbetsgivare samt för kunden du arbetar hos.

Arbetet sker i fabriksmiljö med huvuduppgift att kvalitetssäkra fabrikens produktion. Du kommer att utföra samma arbete som övriga kollegor men med en insyn i kvalitetsarbetet och produktiviteten för teamet samt få coacha teamet mot rätt ambition. Du kommer vara anställd som konsult för oss på PIKE Personal och vara länken mellan oss som bemanningsföretag, våra medarbetare på plats och kunden du arbetar hos.

Arbetsuppgifter:

- Kvalitetssäkra fabrikens produktion
- Utbilda nya medarbetare
- Kommunikatör, dels mellan kund och kollegor men även åt arbetsgivare
- Kontrollera så att arbetet i sköts korrekt


Arbetstider: Mån - Fre , 07.00 - 15.30

Lön: Enligt avtal


Krav:

- Tidigare erfarenhet inom industri/lager
- Ha god kommunikativ förmåga
- Klara av ett monotont arbete
- Ambition
- Svenska både i tal och skrift
- Ansvarstagande


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet med ledande position
- Erfarenhet av kvalitetssäkring / liknande tjänst


Tjänsten innebär ett konsult uppdrag med omgående start som beräknas pågå 6-9 månader. Du blir anställd av oss på PIKE Personal och uthyrd som konsult åt vår kund.

Om oss på PIKE Personal: PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Medarbetare inom packning, lagerhantering och logistik

Ansök    Jun 27    Eco Grow Skåne AB    Packare
Eco Grow är en småskalig fröfirma som säljer ekologiska fröer online med ett stort fokus på hållbarhet. Våra kunder inkluderar återförsäljare/butiker samt direktförsäljning via e-handel. Vi söker en medarbetare som ansvarar för packning av våra produkter, lagerhantering samt förbereder försändelser. Arbetsuppgifter: Paketering Sortering Orderhantering Personliga egenskaper som krävs är ordningssinne, vaksamhet och ansvarstagande. Vi söker dig som är finge... Visa mer
Eco Grow är en småskalig fröfirma som säljer ekologiska fröer online med ett stort fokus på hållbarhet. Våra kunder inkluderar återförsäljare/butiker samt direktförsäljning via e-handel.
Vi söker en medarbetare som ansvarar för packning av våra produkter, lagerhantering samt förbereder försändelser.
Arbetsuppgifter:
Paketering
Sortering
Orderhantering

Personliga egenskaper som krävs är ordningssinne, vaksamhet och ansvarstagande. Vi söker dig som är fingerfärdig och som sätter snabbhet och kvalitet i fokus.
Det krävs att du ska vara berättigad stöd från arbetsförmedlingen för anställning.
Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag ! Vi kommer att rekrytera löpande.
Tillträde: Omgående. Skicka ansökan och CV till [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig!
Har du frågor når du mig på: [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nu söker vi fler maskinoperatör i Trelleborg.

VÅRT ERBJUDANDE Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag! ARBETSBESKRIVNING Du kommer att arbeta som konsult hos ett företag som är verksamma inom i industrin, med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion och tillverknin... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att arbeta som konsult hos ett företag som är verksamma inom i industrin, med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion och tillverkning. Du kommer att jobba tvåskift. Utöver det kommer det även förekomma truckkörning och materialhantering, samt övervaka maskiner.

DINA KVALIFIKATIONER

- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör.
- Kunna jobba skift
- Truckkort.
- Vi ser att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Gymnasium med inriktning mot Industri.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till produktion och lager

Sommarvikarier till produktion och lager Flint Group i Trelleborg Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colorant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solu... Visa mer
Sommarvikarier till produktion och lager
Flint Group i Trelleborg

Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colorant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing.
We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed together with customers and partners.
The company is the number one or number two supplier in every major region it serves. Flint Group operates more than 170 facilities worldwide and employs nearly 8.000 people.

Professionella och motiverade medarbetare är en avgörande faktor i vår framgång. Vi söker nu nya kollegor för sommarvikariat i vår produktion och på vårt lager i Trelleborg under perioden juni till augusti.

Tjänsterna innefattar att producera färg efter recept, blanda och packa färdigt gods till våra kunder samt märka och packa halvfabrikat och färdigvaror. För den som skulle tycka det vore spännande att prova på att arbeta i en traditionell industriell miljö kan det här vara chansen att få uppleva detta! Vi jobbar enligt Lean och 5S vilket innebär att dina idéer till förändringar och förbättringar kommer att tas på allvar och lyssnas till.

Vi jobbar i fasta skift vilket betyder att du kan komma att placeras antingen på dag, kväll eller natt. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från arbete inom produktion samt god fysik. Det är mycket meriterande om du har truckkort (A), traktorkörkort (AM) samt för vissa tjänster B-körkort. Vänligen ange tydligt i din ansökan om och i så fall vilka körkort du har.


Vi värdesätter noggrannhet, samarbetsförmåga, prioriteringsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs även vid att du är organiserad och har ett positivt synsätt.
Vi tror på mångfald, och välkomnar således alla typer av sökande oavsett exempelvis kön och etnisk bakgrund.


Intresserad?
Skicka din ansökan till [email protected] senast 2022-05-13. Märk din ansökan med ”PLG sommar”. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. För frågor angående tjänsten kontakta Ardita Zeqa på 0733-379243 eller Mikael Borg på 0733-379243.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Billackerare

Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar .Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mer
Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar .Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mindre

Elmätarmontör

Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid! Om företaget Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmanin... Visa mer
Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid!

Om företaget
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan ONE Nordic gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna kommer att börja installeras under hösten 2020 och är ett mångårigt projekt.

Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

I detta projekt samarbetar ONE Nordic med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår från hemmet med servicebil och kommer att genomföra byten, felsökning, installationer och reparationer av elmätare i södra Skåne.
Förutom montage och demontage av elmätare kommer du att:
- Packa bil, hantera returer av mätare och emballage.
- Träffa kunder.
- Utföra riskanalys och egenkontroll för det enskilda arbetet.
- Rapportera i ärendehanteringssystem för utfört arbete.
- Rapportera uttaget material till lagersystem.

Du genomgår utbildning via ONE Nordic för att få grepp om relevant utrustning, montering och säkerhet där du efter utbildning blir diplomerad elmätarbytare.
Klicka här för att få en inblick i jobbet på One Nordic

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i energibranschen.
- 3-årig gymnasieutbildning med inriktning el
- B-körkort och god körvana.
- Fokus på säkerhet och kvalitet.
- Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
- Ansvarsfull och pålitlig.
- Talar och skriver svenska.
- Grundläggande engelska.
- ESA kursintyg ses som mycket meriterande!

Viktigt för dig att veta är att dina arbetsdagar spenderas ute i fält.

Information och kontakt
Vill du vara med och bygga "Det nya energisamhället"?

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Wikan Personal. Ansök gärna direkt då tjänsterna förväntas tillsättas under maj månad.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna, Rebecka Persson 0417-77 99 84 eller Sebastian Siversson 0417-779983

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 16 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Resande stålbyggnadsmontör

Vi söker nu fler personer som vill bli en del utav vårat lag! För att bli en av oss så krävs ett b körkort. Du som person ska va en trevlig och social person, som är noggrann och brinner för ditt yrke. Arbetet innefattar att bygga stålhallar, sätta paroc, bygga stommar och mycket mer. Arbetsplatsen är förlagd i hela sverige så möjligheten att sova borta på veckor är ett krav. Vi utgår i från Laholm & Halmstad Vi ser gärna att du bor i närheten utav någon ... Visa mer
Vi söker nu fler personer som vill bli en del utav vårat lag!
För att bli en av oss så krävs ett b körkort.
Du som person ska va en trevlig och social person, som är noggrann och brinner för ditt yrke.
Arbetet innefattar att bygga stålhallar, sätta paroc, bygga stommar och mycket mer.
Arbetsplatsen är förlagd i hela sverige så möjligheten att sova borta på veckor är ett krav.
Vi utgår i från Laholm & Halmstad
Vi ser gärna att du bor i närheten utav någon av dom två orterna
Vi söker personal för omgående anställning.
#jobbjustnu
Skicka in ditt cv till [email protected] Visa mindre

Resande stålbyggnadsmontör

Vi söker nu fler personer som vill bli en del utav vårat lag! För att bli en av oss så krävs ett b körkort. Du som person ska va en trevlig och social person, som är noggrann och brinner för ditt yrke. Arbetet innefattar att bygga stålhallar, sätta paroc, bygga stommar och mycket mer. Arbetsplatsen är förlagd i hela sverige så möjligheten att sova borta på veckor är ett krav. Vi utgår i från Laholm & Halmstad Vi ser gärna att du bor i närheten utav någon ... Visa mer
Vi söker nu fler personer som vill bli en del utav vårat lag!
För att bli en av oss så krävs ett b körkort.
Du som person ska va en trevlig och social person, som är noggrann och brinner för ditt yrke.
Arbetet innefattar att bygga stålhallar, sätta paroc, bygga stommar och mycket mer.
Arbetsplatsen är förlagd i hela sverige så möjligheten att sova borta på veckor är ett krav.
Vi utgår i från Laholm & Halmstad
Vi ser gärna att du bor i närheten utav någon av dom två orterna
Vi söker personal för omgående anställning.
#jobbjustnu
Skicka in ditt cv till [email protected] Visa mindre

Fordonselektriker

Ansök    Mar 18    Wikan Personal AB    Elmontör
Nu söker vi en elektriker till tillverkningsföretag i Trelleborg Dina arbetsuppgifter Vi letar efter en Fordonselektriker/Elmontör till vår produktionsenhet i Trelleborg. I rollen som Elmontör utför du elinstallationer (inkl. att bygga, tråda och testa apparatskåp 24V/230V/400V) på våra maskiner efter ritningar och anvisningar. Dessutom ingår även felsökning i dina arbetsuppgifter. Produktionsteamet ansvarar tillsammans för hela maskinens uppbyggnad. Din... Visa mer
Nu söker vi en elektriker till tillverkningsföretag i Trelleborg

Dina arbetsuppgifter
Vi letar efter en Fordonselektriker/Elmontör till vår produktionsenhet i Trelleborg.
I rollen som Elmontör utför du elinstallationer (inkl. att bygga, tråda och testa apparatskåp 24V/230V/400V) på våra maskiner efter ritningar och anvisningar. Dessutom ingår även felsökning i dina arbetsuppgifter. Produktionsteamet ansvarar tillsammans för hela maskinens uppbyggnad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Relevant teknisk utbildning (ex. fordonsteknisk, industrielektriker, elektriker) och/eller ett par års erfarenhet av liknande arbete
Kunna läsa och förstå tekniska underlag inklusive el-schema
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Information och kontakt
För mer information ring Sebastian 0721-839983

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Ikett söker nu efter en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg. Vi söker dig som är mekaniskt kunnig med kunskap om både tillverkning och underhåll/service. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial. Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer. ... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu efter en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg.

Vi söker dig som är mekaniskt kunnig med kunskap om både tillverkning och underhåll/service.

Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial.
Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer.

Vi söker dig med en god samarbetsförmåga där din personlighet grundas i ett positivt tänkande där du ser möjligheter i stället för problem.


Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som söker är noggrannhet och har förmåga att umgås med arbetskollegor i ett mindre team.

Vidare ser vi att du:

-Erfarenhet av PLC-styrning.
-Mekaniskt kunnig med kunskap om både tillverkning och underhåll/service.
-Truckkort för motviktstruck B1
-Erfarenhet av hantering av tyngre gods 3–6 MT.
-B-körkort, tillgång till egen bil erfordras.
-Behärska god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du besitter tidigare erfarenhet av större metallformande rullformnings linjer.
Heta arbeten certifikat.

Du som person ser vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Glassvagn

Ansök    Mar 22    Smyge Fisk & Rökeri AB    Glassberedare
Till vår glassvagn söker vi en person som ska vara ansvarig för glassvagnen. Arbetet består av att rengöra mjukglassmaskinen, slushmaskinen, göra munkar och ta hand om beställningar och personal i glassvagnen. Anställningsperioden är mellan 1 Maj-15 september. Lön enligt avtal. Skicka gärna ditt CV och personligt meddelande till [email protected] Märk mejl med Glassvagn Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
Till vår glassvagn söker vi en person som ska vara ansvarig för glassvagnen. Arbetet består av att rengöra mjukglassmaskinen, slushmaskinen, göra munkar och ta hand om beställningar och personal i glassvagnen. Anställningsperioden är mellan 1 Maj-15 september. Lön enligt avtal.
Skicka gärna ditt CV och personligt meddelande till [email protected]
Märk mejl med Glassvagn
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Senior printing operator for Flint Group Sweden

Ansök    Mar 8    Flint Group Sweden AB    Flexotryckare
At Flint Group, we are constantly striving to improve our processes and invent smart solutions! We’re now expanding our team and are searching for a printing operator to ensure that our state-of-the-art printing press can perform at its best, and at the same time to ensure that improvement processes and projects in the field of UV curable inks & coatings are carried out perfectly! Flint Group is a leading global supplier to the labels and packaging industr... Visa mer
At Flint Group, we are constantly striving to improve our processes and invent smart solutions! We’re now expanding our team and are searching for a printing operator to ensure that our state-of-the-art printing press can perform at its best, and at the same time to ensure that improvement processes and projects in the field of UV curable inks & coatings are carried out perfectly!
Flint Group is a leading global supplier to the labels and packaging industries. We are the number one or number two supplier in every major region we serve, operating in more than 40 countries and 170 facilities worldwide while employing nearly 7500 people. Our inks are used to produce labels and packaging for the biggest and most recognizable consumer brands.
Maybe you are our next employee? Read on!


Facilities
Our facilities are located in Trelleborg at the southern tip of Sweden, a virtual stone’s throw away from the central station. The complex itself is a three-story building from the early 1900s with well-lit, roomy offices, easy access to all departments and an upstairs cantina.


Company vision
Our mission is to be the best performing supplier to the label and packaging industries, as measured by our customers, shareholders, and employees through our ability to deliver exceptional value, consistent quality and continuous innovation to customers around the world.
Main responsibilities
Independently run our UV flexo printing press and conduct print trials in the frame of e.g. customer projects, internal development projects and co-supplier projects for the growing sub-market segments in the Narrow Web Industry, for instance shrink sleeves and flexible packaging
Own the press schedule with regards to coordinating and scheduling printing trials and maintaining a “state of the art 2022” press and press room in all aspects
Provide project leader and/or their delegates support in print process questions with aim to improve existing products and processes and also for new development
Participate in internal and external trouble shooting meetings that are product (UV curable coatings & inks, water based inks & coatings, etc) and/or process related (Flexo, offset, screen, etc)
Arrange a range of different set ups/modules, pre-designed to be used for internal testing and for customer trials (e.g. module for printing shrink sleeves)
Provide printing assistance to sales, marketing and customer requests
Continuously maintain and improve the press and press room area in all of its aspects
Responsible for designing and keeping track of all documentation related to press trials and press roomRequirements
Engineer with printing and press experience, preferably flexo presses
Strong technical and print-mechanical skills (Narrow Web presses)
Good knowledge of printing processes (flexo, offset and screen)
Knowledge of UV curable and WB inks
Knowledge of labels, shrink sleeves and flexible packaging applications
Trouble shooting capabilities
Ability to work with others (internally/externally) at all levels
Good English language skills
Good computer skills (Word, Excel, Power Point, etc)
Builds trust with sales and customers
Execution driven
Team player with positive enthusiasm and willingness to learn in changing environment
High energy level and dedication
Good organisational skills and problem solving abilityDoes this sound like a challenge for you? Send your CV and a personal letter to
[email protected] today, as we are constantly interviewing candidates for this position.
We’re looking forward to your application! Visa mindre

Sommarvikarier till produktion och lager

Sommarvikarier till produktion och lager Flint Group i Trelleborg Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colorant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solu... Visa mer
Sommarvikarier till produktion och lager
Flint Group i Trelleborg

Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colorant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing.
We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed together with customers and partners.
The company is the number one or number two supplier in every major region it serves. Flint Group operates more than 170 facilities worldwide and employs nearly 8.000 people.

Professionella och motiverade medarbetare är en avgörande faktor i vår framgång. Vi söker nu nya kollegor för sommarvikariat i vår produktion och på vårt lager i Trelleborg under perioden juni till augusti.

Tjänsterna innefattar att producera färg efter recept, blanda och packa färdigt gods till våra kunder samt märka och packa halvfabrikat och färdigvaror. För den som skulle tycka det vore spännande att prova på att arbeta i en traditionell industriell miljö kan det här vara chansen att få uppleva detta! Vi jobbar enligt Lean och 5S vilket innebär att dina idéer till förändringar och förbättringar kommer att tas på allvar och lyssnas till.

Vi jobbar i fasta skift vilket betyder att du kan komma att placeras antingen på dag, kväll eller natt. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från arbete inom produktion samt god fysik. Det är mycket meriterande om du har truckkort (A), traktorkörkort (AM) samt för vissa tjänster B-körkort. Vänligen ange tydligt i din ansökan om och i så fall vilka körkort du har.


Vi värdesätter noggrannhet, samarbetsförmåga, prioriteringsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs även vid att du är organiserad och har ett positivt synsätt.
Vi tror på mångfald, och välkomnar således alla typer av sökande oavsett exempelvis kön och etnisk bakgrund.


Intresserad?
Skicka din ansökan till [email protected] senast 2022-04-01. Märk din ansökan med ”PLG sommar”. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. För frågor angående tjänsten kontakta Ardita Zeqa på 0733-379243 eller Mikael Borg på 0733-379243.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Till Euromasters verkstad i Trelleborg söker vi däckmontör till vår högsäso

Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga servic... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Innehar B-körkort.

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Till Euromasters verkstad i Trelleborg söker vi däckmontör till vår högsäso

Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga servic... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Innehar B-körkort.

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Projektledare för industriunderhåll

Vi söker nu en projektledare med ansvar för service och underhåll på en större industri. Arbetet kommer att innebära · Vara ansvarig för våra projekt · Räkna priser på nya Jobb · Ha kontakt med kunder och leverantörer · Organisera & samordna jobb · Uppföljning av projekt · Delta vid planerings och teknikmöten Din profil Den personen som vi söker för denna tjänst ska ha tidigare erfarenhet av ledande arbetsroller. Vi ser det... Visa mer
Vi söker nu en projektledare med ansvar för service och underhåll på en större industri.
Arbetet kommer att innebära
· Vara ansvarig för våra projekt
· Räkna priser på nya Jobb
· Ha kontakt med kunder och leverantörer
· Organisera & samordna jobb
· Uppföljning av projekt
· Delta vid planerings och teknikmöten

Din profil
Den personen som vi söker för denna tjänst ska ha tidigare erfarenhet av ledande arbetsroller. Vi ser det också som mycket meriterande att man har erfarenhet av industriunderhåll, maskinarbeten, rörarbeten eller stålarbeten. Som person vill vi att du ska vara organiserad, ansvarstagande, självgående, nytänkande, social, positiv och ordningsam.


Krav
Tidigare erfarenhet av servicearbete inom industrin.
Meriter
Meriterande om du tidigare har jobbat med ISO 3834, ISO 1090, ISO 9000 & ISO 14000.
Ledarskapsutbildningar


Om oss
Industriservice & Licenssvetsning utför licenssvets, rörsvets, rörmontage, maskinflyttning och tunga lyft. Vi utför även tillverkning av plattformar och maskinstativ i egen verkstad. Våra kunder finns inom industrin och kommunala bolag i hela Sverige.
Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet.
Vi är certifierade enligt ISO 3834, ISO 1090, ISO 9001 & ISO 14001


Anställning sker efter att löptiden för ansökning har tagit slut. Visa mindre

Rekryteringsutbildning till ställare eller operatör

Ansök    Feb 16    TSP Produktion AB    Plastarbetare
I samarbete med Polymercentrum i Anderstorp och Arbetsförmedlingen söker vi nu deltagare till rekryteringsutbildning där målet är att kunna erbjuda dig en anställning efter genomgången utbildning. Den 14 mars startar en ny kurs av den populära utbildningen till operatör och ställare. Utbildningen pågår under 6-9 månader (beroende på inriktning). Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) hos oss. I huvudsak ges teorin... Visa mer
I samarbete med Polymercentrum i Anderstorp och Arbetsförmedlingen söker vi nu deltagare till rekryteringsutbildning där målet är att kunna erbjuda dig en anställning efter genomgången utbildning.

Den 14 mars startar en ny kurs av den populära utbildningen till operatör och ställare. Utbildningen pågår under 6-9 månader (beroende på inriktning). Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) hos oss. I huvudsak ges teorin via digtala kanaler, men vid några tillfällen kommer du att behöva vara på plats i utbildningslokalen som finns i Anderstorp.
När du är klar med utbildningen är målet att du ska få en anställning inom plastindustrin.

För att klara utbildningen krävs:
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Att du är nyfiken på ett tekniskt yrke
- Att du har vilja och ambition att utbilda dig till operatör eller ställare
- Gärna tidigare industrierfarenhet
- Att du gillar att arbeta både självständigt och i team

Arbete i plastbranschen passar både killar och tjejer!

OBS! Du måste vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen för att vara behörig att söka till utbildningen.

Är du intresserad? Anmäl dig omgående!
Om du går vidare i urvalsprocessen efter din intresseanmälan kommer du att få genomföra en intervju med utbildningsanordnaren.

Gå gärna in på www.polymercentrum.se för att få mer information om utbildningen. Visa mindre

Industriell maskinist - skiftarbete

Vår kund i Trelleborg söker en trevlig medarbetare till en tjänst som maskinist. Arbetet kräver tålamod, noggrannhet och en frisk kropp då lyft förekommer. Denna tjänst kräver en snabblärd lagspelare med god social kompetens, som även klarar av att arbeta självständigt. Tidigare vana av industriellt arbete är inte ett krav men meriterande, för att enklare komma in i arbetet. Upplärning sker på plats. Arbetstider: Morgonskift: mån - tor 06.00 - 14.25 fre ... Visa mer
Vår kund i Trelleborg söker en trevlig medarbetare till en tjänst som maskinist. Arbetet kräver tålamod, noggrannhet och en frisk kropp då lyft förekommer. Denna tjänst kräver en snabblärd lagspelare med god social kompetens, som även klarar av att arbeta självständigt. Tidigare vana av industriellt arbete är inte ett krav men meriterande, för att enklare komma in i arbetet.

Upplärning sker på plats.

Arbetstider:
Morgonskift: mån - tor 06.00 - 14.25 fre 06.00 - 12.10
Kvällsskift: mån - tor 14.25 - 22.50 fre 12.10 - 18.20

Lön: Enligt avtal

Arbetsbeskrivning:
Arbetet som ska utföras innefattar att sitta vid en maskin och se till att produktionen går smärtfritt. Manuella inslag förekommer konstant och lyft förekommer.

Krav:

- Utmärkt svenska, muntligt och skriftligt
- God uppmärksamhet
- Kunna ta instruktioner
- Vara en lagspelare
- Kunna arbeta självständigt


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av industriarbete
- Truckkort


Om oss på PIKE Personal: PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Fordonselektriker

Ansök    Jan 24    Textron Sweden AB    Elektronikmontör
About Textron Sweden AB At our site in Trelleborg, Sweden, we manufacture our one-person operated deicers under the Safeaero brand. As a Company, we constantly innovate with careful research and development, and close collaboration with our clients on how to best adapt to their needs for safer, faster and more economical deicing operations. All Safeaero products are produced in Trelleborg, and then distributed to airline companies and ground support servic... Visa mer
About Textron Sweden AB
At our site in Trelleborg, Sweden, we manufacture our one-person operated deicers under the Safeaero brand. As a Company, we constantly innovate with careful research and development, and close collaboration with our clients on how to best adapt to their needs for safer, faster and more economical deicing operations. All Safeaero products are produced in Trelleborg, and then distributed to airline companies and ground support service providers at some of the busiest and most deicing intensive airports around the world.
Arbetsuppgifter
Vi letar efter en Fordonselektriker/Elmontör till vår produktionsenhet för avisningsbilar i Trelleborg, Sverige.
I rollen som Elmontör utför du elinstallationer (inkl. att bygga, tråda och testa apparatskåp 24V/230V/400V) på våra avisningsbilar efter ritningar och anvisningar. Dessutom ingår även felsökning i dina arbetsuppgifter. Produktionsteamet ansvarar tillsammans för hela bilens uppbyggnad, från ram till färdig bil.
Qualifications - External
Din profil
Relevant teknisk utbildning (ex. fordonsteknisk, industrielektriker, elektriker) och/eller ett par års erfarenhet av liknande arbete
Kunna läsa och förstå tekniska underlag inklusive el-schema
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Vi tror att du som söker är teknisk kunnig och som med fördel har ett stort intresse att meka även på sin fritid. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete och arbeta på ett effektivt sätt. Vidare tror vi att du är en problemlösare, tycker om att lära dig nya saker och ständigt vill utvecklas.
Som person ser vi att du är ansvarsfull, har stort engagemang och en positiv attityd.
ansök online på https://textron.taleo.net/careersection/textron/jobdetail.ftl?job=298498 eller skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre

Arbete med sortering och kvalitetssäkring

Ansök    Jan 31    Pike Personal AB    Gjutgodsrensare
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är pigg, engagerad och noggrann. Det är en fördel om du är en lagspelare som trivs att arbeta med andra. Arbetet består framförallt av sortering och kvalitetssäkring men för dig som visar framfötterna kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella. Det förekommer inga tunga lyft men det är till stor del ett monotont arbete. För att bli aktuell för uppdraget krävs det att du antingen studerar på minst 50% ... Visa mer
För arbete i Trelleborg söker vi nu dig som är pigg, engagerad och noggrann. Det är en fördel om du är en lagspelare som trivs att arbeta med andra. Arbetet består framförallt av sortering och kvalitetssäkring men för dig som visar framfötterna kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella. Det förekommer inga tunga lyft men det är till stor del ett monotont arbete.

För att bli aktuell för uppdraget krävs det att du antingen studerar på minst 50% eller har ett annat deltidsarbete på minst 20 h/vecka. Vi vill gärna att du har möjlighet att arbeta via oss 2-3 dagar i veckan. Då du blir inbokad för arbete arbetar du fulla arbetspass enligt nedan arbetstid.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar svenska språket.

Plats: Trelleborg

Arbetstid: 7.00-15.30

Lön: Enligt avtal

Välkommen in med din ansökan idag!Om oss på PIKE Personal: PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Rekryteringsutbildning till ställare eller operatör

Ansök    Dec 29    TSP Produktion AB    Plastarbetare
I samarbete med Polymercentrum i Anderstorp och Arbetsförmedlingen söker vi nu deltagare till rekryteringsutbildning där målet är att kunna erbjuda dig en anställning efter genomgången utbildning. Den 14 februari startar en ny kurs av den populära utbildningen till operatör och ställare. Utbildningen pågår under 6-9 månader (beroende på inriktning). Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) hos oss. I huvudsak ges te... Visa mer
I samarbete med Polymercentrum i Anderstorp och Arbetsförmedlingen söker vi nu deltagare till rekryteringsutbildning där målet är att kunna erbjuda dig en anställning efter genomgången utbildning.

Den 14 februari startar en ny kurs av den populära utbildningen till operatör och ställare. Utbildningen pågår under 6-9 månader (beroende på inriktning). Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) hos oss. I huvudsak ges teorin via digtala kanaler, men vid några tillfällen kommer du att behöva vara på plats i utbildningslokalen som finns i Anderstorp.
När du är klar med utbildningen är målet att du ska få en anställning inom plastindustrin.

För att klara utbildningen krävs:

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Att du är nyfiken på ett tekniskt yrke
- Att du har vilja och ambition att utbilda dig till operatör eller ställare
- Gärna tidigare industrierfarenhet
- Att du gillar att arbeta både självständigt och i team

För att få en jämnare könsfördelning inom plastbranschen ser vi gärna kvinnliga sökande!

OBS! Du måste vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen för att vara behörig att söka till utbildningen.

Är du intresserad? Anmäl dig omgående!

Om du går vidare i urvalsprocessen efter din intresseanmälan kommer du att få genomföra en intervju med utbildningsanordnaren.

Gå gärna in på www.polymercentrum.se för att få mer information om utbildningen. Visa mindre

Billackerare

Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar .Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mer
Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar .Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker just nu en duktig svetsare till en av våra kunder i Tranås. Du som söker bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Svetsningen som ska utföras är TIG och MAG även en hel del punktsvetsning förekommer. Detaljerna som tillverkas är till möbelindustrin vilket innebär att det är en hel del rör som ska svetsas. Som person vill vi att du är nogrann och har öga för detaljer. Sta... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en duktig svetsare till en av våra kunder i Tranås.
Du som söker bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.
Svetsningen som ska utföras är TIG och MAG även en hel del punktsvetsning förekommer.
Detaljerna som tillverkas är till möbelindustrin vilket innebär att det är en hel del rör som ska svetsas.
Som person vill vi att du är nogrann och har öga för detaljer.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Önskemål/Krav:
- Erfarnhet av TIG och MAG
- Svetsutbildning
- Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Kvalitets-synare, jobb vid sidan av studier

Ansök    Nov 3    Pike Personal AB    Packare
Studerar du eller har en annan anställning på minst 50%? Vill du ha ett arbete vid sidan av dina studier? Är du noggrann och snabb i fingrarna? Då vill vi att du läser vidare! Om tjänsten: Vår kund söker dig som kan arbeta några dagar i veckan, är snabb i fingrarna och som kan arbeta enskilt med att kvalitetssäkra produkter. Arbetet kräver även att man som person är noggrann och systematisk. Arbetstider: 07:00-15:30 (Alternativt kvällstider) Lön: enligt ... Visa mer
Studerar du eller har en annan anställning på minst 50%?
Vill du ha ett arbete vid sidan av dina studier?
Är du noggrann och snabb i fingrarna?
Då vill vi att du läser vidare!

Om tjänsten:
Vår kund söker dig som kan arbeta några dagar i veckan, är snabb i fingrarna och som kan arbeta enskilt med att kvalitetssäkra produkter.
Arbetet kräver även att man som person är noggrann och systematisk.

Arbetstider: 07:00-15:30 (Alternativt kvällstider)
Lön: enligt gällande kollektivavtal
Anställning: aktuellt redan inom 1 vecka

Arbetsplats:
Trelleborg

Arbetsuppgifter:
Syna och kvalitetssäkra produkter tillverkade i industrin

Krav:
Studier eller annan tjänst på minst 50%
Obehindrad svenska i tal och skrift

Mycket meriterande Tidigare vana av industriellt arbete samt möjlighet att jobba kvällar.


Om oss på PIKE Personal:
PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Bilplåtslagare

Om oss Vi är en fullserviceanläggning och är auktoriserad verkstad för Honda och Mitsubishi samt allbilsverkstad där vi går under AD Bilverkstad och utför därmed service på samtliga bilmärken. Hos oss arbetar du på en liten arbetsplats där vi värdesätter den familjära och trevliga känslan högt. Du kommer att ingå i ett litet team med totalt 7 tekniker i verkstaden där vi hela tiden arbetar nära och hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat. Om dig Vi sök... Visa mer
Om oss
Vi är en fullserviceanläggning och är auktoriserad verkstad för Honda och Mitsubishi samt allbilsverkstad där vi går under AD Bilverkstad och utför därmed service på samtliga bilmärken. Hos oss arbetar du på en liten arbetsplats där vi värdesätter den familjära och trevliga känslan högt. Du kommer att ingå i ett litet team med totalt 7 tekniker i verkstaden där vi hela tiden arbetar nära och hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.
Om dig
Vi söker dig som är erfaren inom bilplåtslageri och skadereparation, minst 2 års vana. Som person söker vi dig som är noggrann, positiv samt har ett trevligt bemötande mot såväl arbetskollegor som kunder. Du är bekväm i samtliga moment inom bilplåtslageri såsom rikt, svets, glasbyte, skarvning, detaljbyte m.m.
Du som söker ska ha samtliga certifikat som krävs för att arbeta med bilplåtslageri.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Visa mindre

Bänkarbetare/Verktygsmakare

Vi behöver förstärka våran verktygsavdelning som servar och underhåller våra pressverktyg. Arbetsuppgifterna består främst i service (slipning och byta reservdelar) och ombyggnation av pressverktyg. Du som person ska vara tekniskt intresserad samt jobbat inom industri tidigare. Erfarenhet av metallsvarvning är meriterande samt fräsning och traverskort. Visa mer
Vi behöver förstärka våran verktygsavdelning som servar och underhåller våra pressverktyg.
Arbetsuppgifterna består främst i service (slipning och byta reservdelar) och ombyggnation av pressverktyg.
Du som person ska vara tekniskt intresserad samt jobbat inom industri tidigare.
Erfarenhet av metallsvarvning är meriterande samt fräsning och traverskort. Visa mindre

Ta chansen och utbilda dig till Ställare eller Operatör

Är du arbetslös och nyfiken på ett tekniskt yrke? Ta då chansen att utbilda dig inom plastindustrin! Den 6 december startar en ny kurs av vår populära utbildning till operatör och ställare. Utbildningen pågår under 6-9 månader (beroende på inriktning). Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) på en plastindustri i ditt närområde. I huvudsak ges teorin via digtala kanaler, men vid några tillfällen kommer du att behö... Visa mer
Är du arbetslös och nyfiken på ett tekniskt yrke?

Ta då chansen att utbilda dig inom plastindustrin!

Den 6 december startar en ny kurs av vår populära utbildning till operatör och ställare. Utbildningen pågår under 6-9 månader (beroende på inriktning). Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) på en plastindustri i ditt närområde. I huvudsak ges teorin via digtala kanaler, men vid några tillfällen kommer du att behöva vara på plats i våra utbildningslokaler som finns i Anderstorp.
När du är klar med utbildningen är målet att du ska ha fått en anställning inom plastindustrin.

Plastindustrin fortsätter att gå på högvarv och växer ständigt. Det är brist på ställare och operatörer inom plastindustrin och därför vill vi lösa detta genom att utbilda fler i regionen, som garanterat kommer att bli eftertraktade på arbetsmarknaden.

För att klara utbildningen krävs:
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Att du är nyfiken på ett tekniskt yrke
- Att du har vilja och ambition att utbilda dig till operatör eller ställare
- Gärna tidigare industrierfarenhet
- Att du gillar att arbeta både självständigt och i team

För att få en jämnare könsfördelning inom plastbranschen ser vi gärna kvinnliga sökande!

OBS! Du måste vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen för att vara behörig att söka till utbildningen.

Är du intresserad? Anmäl dig omgående!

Om du går vidare i urvalsprocessen efter din intresseanmälan kommer du att få genomföra en intervju med utbildningsanordnaren.

Gå gärna in på www.polymercentrum.se för att få mer information om utbildningen. Visa mindre

Montörer till vår verkstad i Trelleborg

Däckmontörer till vår verkstad i Trelleborg Högsäsongen, hösten 2021 närmar sig. Vill du arbeta på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg? Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. Arbetet kräver god fysik i och med en hel del lyft. Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön. Vi söker dig som: · ... Visa mer
Däckmontörer till vår verkstad i Trelleborg
Högsäsongen, hösten 2021 närmar sig. Vill du arbeta på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg?
Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. Arbetet kräver god fysik i och med en hel del lyft.
Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Vi söker dig som:
· Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
· Har gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet
Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.
B-körkort är ett krav. C-körkort mfl. är en merit.
Tjänsten är en behovsanställning från 18 oktober -30 November 2021.
Vid frågor vänligen kontakta vår Platschef:
Sebastian Narvander, 072-402 77 57.


Ansökningar hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut. Sista ansökningsdag 2021-10-10
Välkommen med din ansökan!


Om Euromaster
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/ Visa mindre

Beredare - maskinist med truckkort sökes

Beredare - maskinist Omfattning: Heltid Anställningsform: Visstidsanställning - chans att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning Arbetstider: 2-skift: 06:00 - 14:25 14:25 - 22:50 Krav Truckkörkort A B Kunna utföra tunga lyft Obehindrad svenska i tal och skrift God social kompetens Meriterande Tidigare erfarenhet av lagerarbete God truckvana Lättlärd Om tjänsten Vår kund söker en lättlärd person som inte är rädd för att hugga i. Utbildning... Visa mer
Beredare - maskinist

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning - chans att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning
Arbetstider: 2-skift: 06:00 - 14:25 14:25 - 22:50

Krav Truckkörkort A B
Kunna utföra tunga lyft
Obehindrad svenska i tal och skrift
God social kompetens
Meriterande Tidigare erfarenhet av lagerarbete
God truckvana
Lättlärd
Om tjänsten
Vår kund söker en lättlärd person som inte är rädd för att hugga i. Utbildning för arbetsuppgifterna sker på plats. Arbetsuppgifterna består i att väga upp, mäta, och blanda olika komponenter samt att kunna utföra grundläggande uppgifter vid en maskin. Tunga lyft utgör en del av arbetet.
Omfattningen av tjänsten är obestämd och fortlöper på obestämd tid.

Om oss på PIKE Personal:
PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Kvalitets-synare, jobb vid sidan av studier

Ansök    Sep 20    Pike Personal AB    Packare
Studerar du eller har en annan anställning på minst 50%? Vill du ha ett arbete vid sidan av dina studier? Är du noggrann och snabb i fingrarna? Då vill vi att du läser vidare! Om tjänsten: Vår kund söker dig som kan arbeta några dagar i veckan, är snabb i fingrarna och som kan arbeta enskilt med att kvalitetssäkra produkter. Arbetstider: 07:00-15:30 (Alternativt kvällstider) Lön: enligt gällande kollektivavtal Anställning: aktuellt redan inom 1 vecka Ar... Visa mer
Studerar du eller har en annan anställning på minst 50%?
Vill du ha ett arbete vid sidan av dina studier?
Är du noggrann och snabb i fingrarna?
Då vill vi att du läser vidare!

Om tjänsten:
Vår kund söker dig som kan arbeta några dagar i veckan, är snabb i fingrarna och som kan arbeta enskilt med att kvalitetssäkra produkter.

Arbetstider: 07:00-15:30 (Alternativt kvällstider)
Lön: enligt gällande kollektivavtal
Anställning: aktuellt redan inom 1 vecka

Arbetsplats:
Trelleborg

Arbetsuppgifter:
Syna och kvalitetssäkra produkter tillverkade i industrin

Krav:
Studier eller annan tjänst på minst 50%
Obehindrad svenska i tal och skrift

Mycket meriterande Tidigare vana av industriellt arbete samt möjlighet att jobba kvällar.


Om oss på PIKE Personal:
PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Maskinoperatör

Vi är inne i ett expansivt skede och installerar flera nya produktionslinjer under hösten, vi söker nu maskinoperatörer till dessa. Arbetet består i att övervaka och köra linjer med robotsvetsar samt robotbestyckade CNC maskiner. Meriterande är erfarenhet från robotsvetsning eller CNC fräsning samt ha arbetat inom den tillverkande industrin. Arbetet sker i skift. Visa mer
Vi är inne i ett expansivt skede och installerar flera nya produktionslinjer under hösten, vi söker nu maskinoperatörer till dessa.
Arbetet består i att övervaka och köra linjer med robotsvetsar samt robotbestyckade CNC maskiner.
Meriterande är erfarenhet från robotsvetsning eller CNC fräsning samt ha arbetat inom den tillverkande industrin.
Arbetet sker i skift. Visa mindre

Elmätarmontör Trelleborg

Ansök    Sep 7    Wikan Personal AB    Elmontör
Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid! Om företaget Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmanin... Visa mer
Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid!

Om företaget
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan ONE Nordic gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna kommer att börja installeras under hösten 2020 och är ett mångårigt projekt.

Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

I detta projekt samarbetar ONE Nordic med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår från hemmet med servicebil och kommer att genomföra byten, felsökning, installationer och reparationer av elmätare i södra Skåne.
Förutom montage och demontage av elmätare kommer du att:
- Packa bil, hantera returer av mätare och emballage.
- Träffa kunder.
- Utföra riskanalys och egenkontroll för det enskilda arbetet.
- Rapportera i ärendehanteringssystem för utfört arbete.
- Rapportera uttaget material till lagersystem.

Du genomgår utbildning via ONE Nordic för att få grepp om relevant utrustning, montering och säkerhet där du efter utbildning blir diplomerad elmätarbytare.
Klicka här för att få en inblick i jobbet på One Nordic

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i energibranschen.
- 3-årig gymnasieutbildning med inriktning el
- B-körkort och god körvana.
- Fokus på säkerhet och kvalitet.
- Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
- Ansvarsfull och pålitlig.
- Talar och skriver svenska.
- Grundläggande engelska.
- ESA kursintyg ses som mycket meriterande!

Viktigt för dig att veta är att dina arbetsdagar spenderas ute i fält.

Information och kontakt
Vill du vara med och bygga "Det nya energisamhället"?

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Wikan Personal
Välkommen med din ansökan via www.wikan.se.
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna, Sebastian Siversson, [email protected] 0417-779983

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Elmätarmontör Trelleborg

Ansök    Aug 30    Wikan Personal AB    Elmontör
Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid! Om företaget Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmanin... Visa mer
Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid!

Om företaget
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan ONE Nordic gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna kommer att börja installeras under hösten 2020 och är ett mångårigt projekt.

Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

I detta projekt samarbetar ONE Nordic med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår från hemmet med servicebil och kommer att genomföra byten, felsökning, installationer och reparationer av elmätare i södra Skåne.
Förutom montage och demontage av elmätare kommer du att:
- Packa bil, hantera returer av mätare och emballage.
- Träffa kunder.
- Utföra riskanalys och egenkontroll för det enskilda arbetet.
- Rapportera i ärendehanteringssystem för utfört arbete.
- Rapportera uttaget material till lagersystem.

Du genomgår utbildning via ONE Nordic för att få grepp om relevant utrustning, montering och säkerhet där du efter utbildning blir diplomerad elmätarbytare.
Klicka här för att få en inblick i jobbet på One Nordic

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i energibranschen.
- 3-årig gymnasieutbildning med inriktning el
- B-körkort och god körvana.
- Fokus på säkerhet och kvalitet.
- Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
- Ansvarsfull och pålitlig.
- Talar och skriver svenska.
- Grundläggande engelska.
- ESA kursintyg ses som mycket meriterande!

Viktigt för dig att veta är att dina arbetsdagar spenderas ute i fält.

Information och kontakt
Vill du vara med och bygga "Det nya energisamhället"?

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Wikan Personal
Välkommen med din ansökan via www.wikan.se.
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna, Sebastian Siversson, [email protected] 0417-779983

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Serviceledare

Om tjänsten Wennstrom Fuel Systems AB söker en Serviceledare. Vi söker en serviceledare för tillsvidareanställning till i första hand något av våra kontor i Malmö, Mariestad, Göteborg, Stockholm eller Örnsköldsvik. Andra geografiska placeringar kan också diskuteras. Som serviceledare är du ansvarig för en del av våra servicetekniker. Det kan både handla om anställda som rapporterar till dig men även om underleverantörer som vi anlitar för att utföra se... Visa mer
Om tjänsten
Wennstrom Fuel Systems AB söker en Serviceledare.

Vi söker en serviceledare för tillsvidareanställning till i första hand något av våra kontor i Malmö, Mariestad, Göteborg, Stockholm eller Örnsköldsvik.
Andra geografiska placeringar kan också diskuteras.

Som serviceledare är du ansvarig för en del av våra servicetekniker. Det kan både handla om anställda som rapporterar till dig men även om underleverantörer som vi anlitar för att utföra service, göra installationer och utföra olika sorters projekt över hela Sverige.

Som serviceledare ansvarar du för:

- att serviceteknikerna utför service, projekt och installationsuppdrag enligt säkerhetsregler, standardiserade arbetsmetoder och arbetsrutiner enligt Kvalitets- och HMS-manualen
- att serviceteknikerna är rätt utbildade
- att fördela arbetet så att belastningen är jämnt fördelad hos serviceteknikerna
- att säkerställa att området har rätt bemanning
- att nödvändig information distribueras till serviceteknikerna
- att interna och externa krav gällande miljö, arbetsmiljö och säkerhet följs, utvärderas samt korrigeras
- att arbeta för att minimera påverkan och risker för människor och miljö inom sitt arbetsområde, bland annat genom ökad kompetens vad gäller negativ miljöpåverkan av olika arbetsmoment
- personalfrågor
- att kunddata i affärssystemet är uppdaterat för sitt område

Start: enligt överenskommelse.
Vi behandlar inkommande ansökningar löpande. Men processen kommer avslutas först i augusti.

Vi vill att du ska må bra!
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Om företaget
Wennstrom Fuel System AB är en av Sveriges ledande leverantör av utrustning och service till drivmedelsanläggningar, depåer och processindustrin. Tillgänglighet, engagemang och öppenhet är deras värdegrund och präglar dess arbete. Ett företag som vill leverera lösningar som gör skillnad för säkerhet och miljö.

Du kommer att arbeta i ett genuint företag som är inne i en förändring. Äldre drivmedel minskar i omfattning och nytt som ladd-infrastruktur för elfordon är på stark frammarsch. Wennstrom har sedan lång tid erfarenhet av service på drivmedelsanläggningar. Nu tar vi stora steg mot att utöka vår gedigna service inom E-mobility.


Din profil
Vi tror att du har erfarenhet av ett antal av ovanstående eller liknande arbetsuppgifter.
Du har säkert flera års erfarenhet av att coacha och styra medarbetare så att t.ex. uppdrag sker på rätt sätt, i rätt ordning och med avslut i tid.
Du är dessutom ordningsam, noggrann, kund-och serviceminded.
Du har god IT-kunskap och är van vid att arbeta i affärssystem och har mycket god administrativ förmåga.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknik och/eller service.

Om du känner igen dig själv och är intresserad av en mångsidig och händelserik position i ett framgångsrikt entreprenörsföretag så är det här något för dig.


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, höst 2021, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att by... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, höst 2021, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september. Anställningen är en visstidsanställning på heltid


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Teo Sandahl på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö. Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig! Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse. Om företaget Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95%... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö.
Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig!

Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse.

Om företaget
Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95% av produkterna exporteras.
All tillverkning och montering sker hos oss i Malmö.


Din profil
Du kommer att börja med att lära upp dig på våra system och produkter.
I rollen ingår följande arbetsuppgifter:
• Montering av elektronik komponenter
• Montering av mekanik komponenter

Din bakgrund:
Tjej eller kille under 40 som vill växa med oss. Du har teknisk bakgrund och intresse och vill gärna jobba med finmekanik. Vi ser gärna att du har jobbat med montering av finmekanik/elektronik. Du har datorvana och är en serviceminded tekniker som gillar att lösa tekniska problem. Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.Vi har som krav att du skall kunna läsa och montera efter ritningar.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö. Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig! Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse. Om företaget Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95%... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö.
Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig!

Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse.

Om företaget
Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95% av produkterna exporteras.
All tillverkning och montering sker hos oss i Malmö.


Din profil
Du kommer att börja med att lära upp dig på våra system och produkter.
I rollen ingår följande arbetsuppgifter:
• Montering av elektronik komponenter
• Montering av mekanik komponenter

Din bakgrund:
Tjej eller kille under 40 som vill växa med oss. Du har teknisk bakgrund och intresse och vill gärna jobba med finmekanik. Vi ser gärna att du har jobbat med montering av finmekanik/elektronik. Du har datorvana och är en serviceminded tekniker som gillar att lösa tekniska problem. Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.Vi har som krav att du skall kunna läsa och montera efter ritningar.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Rörmontör/Rörsvetsare/Byggsmed

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning i Trelleborg en rörmontör med erfarenhet av rörsvetsning, byggsmed. Arbetet kommer innebära byggsmedsarbete, där du arbetar efter ritningar. Du kommer utföra arbetet främst i verkstaden, men kan också bli utejobb i närområde. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Om företaget Företaget tillverkar och monterar stålstommar för ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion. De är ett ... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning i Trelleborg en rörmontör med erfarenhet av rörsvetsning, byggsmed.

Arbetet kommer innebära byggsmedsarbete, där du arbetar efter ritningar. Du kommer utföra arbetet främst i verkstaden, men kan också bli utejobb i närområde.
Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.


Om företaget
Företaget tillverkar och monterar stålstommar för ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion. De är ett fullserviceföretag med uppdrag från petroleumindustrin, processindustrin och verkstadsindustrin. Företaget är certifierade enligt EN1090 och har stor erfarenhet av att arbeta enligt tryckkärlsdirektiven.

Hos företaget blir du omhändertagen på ett absolut bästa sätt då de är mycket måna om sin personal!


Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du har:
- Erfarenhet som byggsmed
- Har vana av ritnigsläsning.
- Har vana av att svetsa, främst pinne, svart grövre material.
- Ett krav är att du som söker innehar B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Vi söker livsmedelarbetare

Vi söker en livsmedelsarbetare Arbetsuppgifterna: packa, etikettera och lagerföra färdiga produkter. dokumentera produktionen i produktionsdokument och checklistor. följa företagets rutiner för egenkontroll. sköta dagliga rutiner som städning och påfyllning av ingredienser. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande,flexibel, självständig och samtidigt en sann lagspelare. Din inställning är mycket viktig liksom din förmåga att vilja vara med och u... Visa mer
Vi söker en livsmedelsarbetare
Arbetsuppgifterna:
packa, etikettera och lagerföra färdiga produkter.
dokumentera produktionen i produktionsdokument och checklistor.
följa företagets rutiner för egenkontroll.
sköta dagliga rutiner som städning och påfyllning av ingredienser.Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande,flexibel, självständig och samtidigt en sann lagspelare. Din inställning är mycket viktig liksom din förmåga att vilja vara med och utveckla vidare arbetet.


----
IN ENGLISH:
We are looking for a worker within food processing.
The tasts are to pack, label and stock finished products and to follow the company's procedures for self-monitoring. The job can also include daily routines like cleaning and refilling of ingredients.
We are looking for a person who is service-orientated, flexible, independent and at the same time a real team player.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Jun 2    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu en erfaren svetsmontör till ett byggnadssmidesföretag i Trelleborg. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera plattformar och trappor efter ritningar, det mesta inom byggsmide. Arbetet sker huvudsakligen i företagets verkstad i Trelleborg men även montage ute hos kund förekommer. Rörtråd och pinnasvets i svart material är vanligast förekommande. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker tjänsten är en erfaren svetsare och mo... Visa mer
Vi söker nu en erfaren svetsmontör till ett byggnadssmidesföretag i Trelleborg.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera plattformar och trappor efter ritningar, det mesta inom byggsmide. Arbetet sker huvudsakligen i företagets verkstad i Trelleborg men även montage ute hos kund förekommer. Rörtråd och pinnasvets i svart material är vanligast förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten är en erfaren svetsare och montör och är van vid att jobba efter ritningar. Du har tidigare jobbat självständigt med byggnadssmide.
Dina svetskunskaper i MIG/MAG och MMA är goda och dokumenterade.

Arbetet kräver att du är i fysiskt gott skick och att du är van att hugga i när det behövs.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson 0417-779982.
Arbetstid dagtid.

Tillträde snarast. Tjänsten börjar som en visstidsanställning men kan på sikt övergå i anställning hos kundföretaget.

Ansök gärna direkt! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö. Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig! Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse. Om företaget Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95%... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö.
Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig!

Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse.

Om företaget
Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95% av produkterna exporteras.
All tillverkning och montering sker hos oss i Malmö.


Din profil
Du kommer att börja med att lära upp dig på våra system och produkter.
I rollen ingår följande arbetsuppgifter:
• Montering av elektronik komponenter
• Montering av mekanik komponenter

Din bakgrund:
Tjej eller kille under 40 som vill växa med oss. Du har teknisk bakgrund och intresse och vill gärna jobba med finmekanik. Vi ser gärna att du har jobbat med montering av finmekanik/elektronik. Du har datorvana och är en serviceminded tekniker som gillar att lösa tekniska problem. Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.Vi har som krav att du skall kunna läsa och montera efter ritningar.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Vi söker en Såg/CNC-operatör i Trelleborg

Nordic Plastics Group är Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat i plast. Vår kunskap kring material och bearbetningsmetoder är omfattande och vi levererar till många ledande företag inom industri och medicinteknik. Vi har vårt huvudkontor i Trelleborg och produktion i Trelleborg och Helsingborg. I rollen som SÅG/CNC operatör kommer du i huvudsak att arbeta med formatsågning och lagerhantering av halvfabrikat s... Visa mer
Nordic Plastics Group är Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat i plast. Vår kunskap kring material och bearbetningsmetoder är omfattande och vi levererar till många ledande företag inom industri och medicinteknik. Vi har vårt huvudkontor i Trelleborg och produktion i Trelleborg och Helsingborg.
I rollen som SÅG/CNC operatör kommer du i huvudsak att arbeta med formatsågning och lagerhantering av halvfabrikat samt vid behov även som CNC-operatör och tillverka produkter utefter färdiga underlag så som tillverknings order ställdatablad och program, vi tillverkar många olika högkvalitativa produkter och kvalitetsnivån är en viktig del av vår produktion.
För att passa in i denna roll behöver du som person vara positiv, beslutsfattande, flexibel, läraktig, serviceinriktad och ha förståelse för automation och teknik. Du behöver också ha lätt för att kommunicera och arbeta som i ett team med företagets avdelningar.
Kvalifikationer:
· Utbildning inom CNC
· Erfarenhet som CNC-operatör
· Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik
· Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
· Erfarenhet från tillverkning och produktion
· Lagerhantering
· Truckkort B är meriterande
Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid (dagtid med tvåskift)
Startdatum: Omgående
Har du frågor kring tjänsten, kontakta Jonas Svensson tfn 010-707 81 51.

Välkommen med din ansökan med tillhörande CV och personligt brev till [email protected] (urval sker löpande med avslut senast fredagen den 31 maj 2021). Visa mindre

Blästrare sökes till globalt företag

Ansök    Maj 12    Adecco Sweden AB    Lackerare
Om tjänsten Som Blästrare arbetar du i enlighet med företagets värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. I din roll som Blästrare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av blästring och truckkörning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att arbeta i 2-skift. Din placeringsort är i Trelleborg med start enligt överenskommelse. Om dig Vi söker dig som är tekniskt intresserad och... Visa mer
Om tjänsten
Som Blästrare arbetar du i enlighet med företagets värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. I din roll som Blästrare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av blästring och truckkörning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att arbeta i 2-skift. Din placeringsort är i Trelleborg med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och gärna har tidigare erfarenhet av versktads- och industrimiljö. Det är meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter men inget krav. Som person är det viktigt att du är i initiativtagande, drivande och noggrann. Du är även flexibel som person och tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo vilket kräver god fysik.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort (motviktstruck)
- Svenska i tal och skrift
- Ingen astma/allergi
-Gärna erfarenhet av industri sedan tidigare

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Blästring, Lackering, Verkstad, Industri, Adecco, Skåne, Trelleborg, Bygg, Anläggning, Truckkort, Motviktstruck, Truck Visa mindre

Blästrare sökes till globalt företag

Ansök    Apr 26    Adecco Sweden AB    Lackerare
Om tjänsten Som Blästrare arbetar du i enlighet med företagets värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. I din roll som Blästrare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av blästring och truckkörning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att arbeta i 2-skift. Din placeringsort är i Trelleborg med start enligt överenskommelse. Om dig Vi söker dig som är tekniskt intresserad och... Visa mer
Om tjänsten
Som Blästrare arbetar du i enlighet med företagets värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. I din roll som Blästrare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av blästring och truckkörning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att arbeta i 2-skift. Din placeringsort är i Trelleborg med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och gärna har tidigare erfarenhet av versktads- och industrimiljö. Det är meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter men inget krav. Som person är det viktigt att du är i initiativtagande, drivande och noggrann. Du är även flexibel som person och tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo vilket kräver god fysik.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort (motviktstruck)
- Svenska i tal och skrift
- Ingen astma/allergi
-Gärna erfarenhet av industri sedan tidigare

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Blästring, Lackering, Verkstad, Industri, Adecco, Skåne, Trelleborg, Bygg, Anläggning, Truckkort, Motviktstruck, Truck Visa mindre

Vi söker en CNC-operatör i Trelleborg

Nordic Plastics Group är Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat i plast. Vår kunskap kring material och bearbetningsmetoder är omfattande och vi levererar till många ledande företag inom industri och medicinteknik. Vi har vårt huvudkontor i Trelleborg och produktion i Trelleborg och Helsingborg. I rollen som CNC operatör kommer du i huvudsak att arbeta med CNC fräs och tillverka produkter utefter färdiga under... Visa mer
Nordic Plastics Group är Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat i plast. Vår kunskap kring material och bearbetningsmetoder är omfattande och vi levererar till många ledande företag inom industri och medicinteknik. Vi har vårt huvudkontor i Trelleborg och produktion i Trelleborg och Helsingborg.
I rollen som CNC operatör kommer du i huvudsak att arbeta med CNC fräs och tillverka produkter utefter färdiga underlag så som tillverknings order ställdatablad och program, vi tillverkar många olika högkvalitativa produkter och kvalitetsnivån är en viktig del av vår produktion.
För att passa in i denna roll behöver du som person vara positiv, beslutsfattande, flexibel, läraktig, serviceinriktad och ha förståelse för automation och teknik. Du behöver också ha lätt för att kommunicera och arbeta som i ett team med företagets avdelningar.

Kvalifikationer:
· Utbildning inom CNC
· Erfarenhet som CNC-operatör fräs
· Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik
· Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
· Erfarenhet från tillverkning och produktion
· Gärna ha vana av ledarskap
Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid
Startdatum: Omgående
Har du frågor kring tjänsten, kontakta Fadil Syla tfn 010-707 83 21.

Välkommen med din ansökan med tillhörande CV och personligt brev till [email protected] (urval sker löpande med avslut senast fredagen den 30 april 2021). Visa mindre

Verkstadsansvarig bilglastekniker till Carglass® Trelleborg

Carglass® ägs av BELRON®, med huvudkontor i London. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och bedriver verksamhet i mer än 30 länder över hela världen och har över 25 000 anställda. Vi betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. I Sverige är vi i dagsläget 45 verkstäder och över 140 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Vi är ett företag i tillväxt och söker n... Visa mer
Carglass® ägs av BELRON®, med huvudkontor i London. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och bedriver verksamhet i mer än 30 länder över hela världen och har över 25 000 anställda. Vi betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. I Sverige är vi i dagsläget 45 verkstäder och över 140 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och leverera service i världsklass till våra kunder. 1 september öppnar vi verkstad i xxx och söker nu en serviceinriktad verkstadsansvarig.
Som verkstadsansvarig på Carglass® har du ett omväxlande arbete med ett brett ansvarsområde. Då detta är en ny verkstad inom Carglass® kommer du, med support av regionchef, inledningsvis att på egen hand sköta den dagliga driften av verkstaden. Din viktigaste uppgift blir att bygga upp verksamheten enligt Carglass® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra Carglass® varumärke och service uppmärksammat i området.
Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar och byte av fordonsglas. Vi tillhandahåller utbildning och support till dig för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.
Du har gymnasieexamen och erfarenhet från serviceyrken med direkt kundkontakt. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv och framtida medarbetare på verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Arbetet som verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med ett gott omdöme.
Vana av dator som arbetsredskap är en förutsättning för att kunna arbeta som verkstadsansvarig. Även körkort är ett krav för denna tjänst.
Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid och tillträde enligt överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta oss.
Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial. Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer. Din profil Krav -Erfarenhet av PLC-styrning. -Mekaniskt kunnig med kunskap om båd... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg.

Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial.
Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer.


Din profil
Krav
-Erfarenhet av PLC-styrning.
-Mekaniskt kunnig med kunskap om både tillverkning och underhåll/service.
-Truckkort för motviktstruck B1
-Erfarenhet av hantering av tyngre gods 3-6 MT.
-B-körkort, tillgång till egen bil erfordras
-Behärska god svenska i tal och skrift.

Meriterande
Om du besitter tidigare erfarenhet av större metallformande rullformnings linjer.
Heta arbeten certifikat.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

EUROMASTERS VERKSTAD I TRELLEBORG SÖKER DÄCKMONTÖR FÖR HÖGSÄSONG!

Till Euromasters verkstad i Trelleborg söker vi Däckmontörer för vår högsäsong. Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. Då du arbetar under vår högsäsong är det s... Visa mer
Till Euromasters verkstad i Trelleborg söker vi Däckmontörer för vår högsäsong.
Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.
Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. Då du arbetar under vår högsäsong är det stundtals ett högt tempo på vår verkstad och där stor vikt därför ligger på ett bra samarbete med kollegorna.
Vi söker dig som:
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.
Innehar B-körkort.
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi erbjuder dig:
Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är en säsongsanställning på mellan 4-8 veckor med start i slutet på Mars månad.
Ansökan:
Vid frågor vänligen kontakta Platschef: Sebastian Narvander, 0724027757
Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-03-10. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökan skicka direkt till: [email protected]
Om Euromaster
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och ww.michelin.com/eng/ Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial. Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer. Din profil Krav -Erfarenhet av PLC-styrning. -Mekaniskt kunnig med kunskap om båd... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg.

Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial.
Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer.


Din profil
Krav
-Erfarenhet av PLC-styrning.
-Mekaniskt kunnig med kunskap om både tillverkning och underhåll/service.
-Truckkort för motviktstruck B1
-Erfarenhet av hantering av tyngre gods 3-6 MT.
-B-körkort, tillgång till egen bil erfordras
-Behärska god svenska i tal och skrift.

Meriterande
Om du besitter tidigare erfarenhet av större metallformande rullformnings linjer.
Heta arbeten certifikat.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial. Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer. Din profil Krav -Erfarenhet av PLC-styrning. -Mekaniskt kunnig med kunskap om båd... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en Maskinoperatör till en av våra kunder utanför Trelleborg.

Som maskinoperatör kommer du att arbeta med drift, övervakning, felsökning, dokumentation av produktkontroller/produktionsrapporter och förse maskiner med basmaterial.
Arbetsuppgifter som packning, lastning/lossning, orderplockning och emballagetillverkning förekommer.


Din profil
Krav
-Erfarenhet av PLC-styrning.
-Mekaniskt kunnig med kunskap om både tillverkning och underhåll/service.
-Truckkort för motviktstruck B1
-Erfarenhet av hantering av tyngre gods 3-6 MT.
-B-körkort, tillgång till egen bil erfordras
-Behärska god svenska i tal och skrift.

Meriterande
Om du besitter tidigare erfarenhet av PLC-styrda större metallformande rullformnings linjer.
Heta arbeten certifikat.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen i vår 2021 söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen i vår 2021 söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerat utbildningsdatum är från den 17/2 t.o.m.19/2.

Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är

- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något inom motorbranschens, Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst!


Om företaget
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Man arbetar efter tidsbestämda bokningar så därför är punktlighet och tempo otroligt viktigt! Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen i vår 2021 söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen i vår 2021 söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerat utbildningsdatum är från den 17/2 t.o.m.19/2.

Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är

- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något inom motorbranschens, Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst!


Om företaget
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Man arbetar efter tidsbestämda bokningar så därför är punktlighet och tempo otroligt viktigt! Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Visa mindre

Billackerare

Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar och lastbilar.Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mer
Trelleborgs Lackeringscenter söker fullkompetenta Billackerare som är intresserade av att arbeta med att lackera bilar och lastbilar.Det är meriterande om du har minst 3 år erfarenhet från yrket.Det viktigaste att du har en vilja att göra ett bra arbete för våra kunder. Visa mindre

Formmontör till Metso Outotec i Trelleborg

Om tjänsten Som Formmontör arbetar du i enlighet med Metso Outotecs värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära montering av formar i Metso Outotecs produktion. Utifrån ritning ansvarar du för att montera ihop formar som används i produktionen. Du arbetar i nära samarbete med kollegor på din avdelning samt med övrig produktion. Arbetstiderna är förlagda månda... Visa mer
Om tjänsten
Som Formmontör arbetar du i enlighet med Metso Outotecs värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära montering av formar i Metso Outotecs produktion. Utifrån ritning ansvarar du för att montera ihop formar som används i produktionen. Du arbetar i nära samarbete med kollegor på din avdelning samt med övrig produktion. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag på dagtid men kan komma att ändras till skiftgång. Rollen som Formmontör är ett uppdrag på heltid som till en början kommer att sträcka sig till årsskiftet med chans till förlängning.

I din roll som Formmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Utifrån ritning montera ihop formar till produktionen
- Eventuellt svetsning

Tjänsten som Formmontör är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare verkstadserfarenhet alternativt arbetat som mekaniker, montör eller liknande. Du känner dig bekväm med att läsa ritningar och följa instruktioner. Har du tidigare erfarenhet av svetsning är det till din fördel.

Vidare ser vi att du är en teknisk person som gillar att jobba med händerna. Du har hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig och engagerad. Som person gillar du att arbeta i team samtidigt som du är självgående i dina arbetsmoment.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet från verkstad eller liknande
- Truckkort B1 och B2
- Hög arbetsmoral

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Metso Outotec
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi din partner för positiv förändring.
Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och har över 15 000 anställda i över 50 länder. Den kombinerade illustrativa försäljningen uppgick till cirka 4,2 miljarder euro 2019. Företaget är noterat på Helsingforsbörsen (Nasdaq Helsinki). mogroup.com, twitter.com/metsooutotec

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Metso, Formmontör, Verkstad, Mekaniker, Montör, Trelleborg, Malmö, Adecco, Visa mindre

Operatör till Metso Outotec i Trelleborg

Om tjänsten Som Processoperatör arbetar du i enlighet med Metso Outotecs värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. Du kommer att arbeta som Operatör på pressavdelningen där arbetsuppgifterna i huvudsak består av laddning, tömning och rensning av gummidetaljer samt ritningsläsning. Du bearbetar produkterna efter kunden önskningar. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och du k... Visa mer
Om tjänsten
Som Processoperatör arbetar du i enlighet med Metso Outotecs värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. Du kommer att arbeta som Operatör på pressavdelningen där arbetsuppgifterna i huvudsak består av laddning, tömning och rensning av gummidetaljer samt ritningsläsning. Du bearbetar produkterna efter kunden önskningar. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och du kommer att arbeta i skiftgång. Då skiften kan komma att förändras måste du ha möjlighet att kunna jobba olika tider på dygnet. Din placeringsort är Trelleborg med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har tidigare erfarenhet av arbete inom industrimiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter gärna inom verkstad, stansning, som mekaniker eller liknande. Du har avklarad utbildning på minst gymnasienivå. Som person är du kommunikativ, initiativtagande, drivande, noggrann och punktlig. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo samt i en arbetsmiljö med hög värme vilket kräver god fysik. I rollen som processoperatör är det viktigt att ha förmågan att kunna arbeta självständigt och som en del i ett team.

Viktigt för tjänsten är:
- Svenska i tal och skrift
- Grundläggande engelska i tal och skrift
- B Körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Metso Outotec
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi din partner för positiv förändring. Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och har över 15 000 anställda i över 50 länder. Den kombinerade illustrativa försäljningen uppgick till cirka 4,2 miljarder euro 2019. Företaget är noterat på Helsingforsbörsen (Nasdaq Helsinki). mogroup.com, twitter.com/metsooutotec

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Adecco [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Mekaniker, Verkstad, Efterbearbetning, Industri, Produktion, Metso, Metso Outotec, Adecco, Malmö, Trelleborg Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Trelleborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen i vår 2021 söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen i vår 2021 söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerat utbildningsdatum är från den 17/2 t.o.m.19/2.

Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är

- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något inom motorbranschens, Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst!


Om företaget
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Man arbetar efter tidsbestämda bokningar så därför är punktlighet och tempo otroligt viktigt! Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Visa mindre

Däckskiftare till Trelleborg sökes

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen i höst 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. V... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen i höst 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Skåne. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb! Visa mindre