Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Trelleborg

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare

Bergkvarabuss är inne i ett expansivt skede och vi söker just nu ett antal tillsvidaretjänster till vår linjetrafik i Trelleborg/Malmö.   Är du serviceinriktad, engagerad och flexibel? Arbetar du effektivt och målinriktat? Då kan Bergkvarabuss vara arbetsplatsen för dig! På Bergkvarabuss säger vi att bussen är en limousine och vi vill bidra till att alla våra kunder ska få den bästa reseupplevelsen. Som bussförare är det en självklarhet att du framför buss... Visa mer
Bergkvarabuss är inne i ett expansivt skede och vi söker just nu ett antal tillsvidaretjänster till vår linjetrafik i Trelleborg/Malmö.  
Är du serviceinriktad, engagerad och flexibel? Arbetar du effektivt och målinriktat? Då kan Bergkvarabuss vara arbetsplatsen för dig! På Bergkvarabuss säger vi att bussen är en limousine och vi vill bidra till att alla våra kunder ska få den bästa reseupplevelsen. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision och du har en förmåga att kunna bemöta olika situationer på ett lugnt och tryggt sätt. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.  
För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning. Tjänsterna omfattar heltidsarbete. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skolbusschaufför

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Transport/fysisk miljö Arbetsplatsen Trelleborg kommuns skolskju... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.


Transport/fysisk miljöArbetsplatsen
Trelleborg kommuns skolskjutsverksamhet är en del av Bildningsförvaltningen.

Skolskjutsverksamheten har åtta ordinarie bussar som dagligen transporterar ca 650 elever. Som skolbusschaufför ingår du i ett arbetslag med åtta medarbetare. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Som skolbusschaufför är det din huvudsakliga uppgift att på ett säkert sätt transportera våra elever mellan hem och skola samt till och från olika aktiviteter under dagtid. Även andra typer av transporter tillkommer då det förekommer att vi åtar oss ytterligare uppdrag, ex i samband med olika evenemang.

Skolbussen är i dagsläget stationerad i Trelleborg men du måste vara beredd att utgå från andra platser inom kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker två personer som har några års erfarenhet som busschaufför. Vi ser det som en merit om ni har tidigare erfarenhet från arbete med skolskjutstransporter. God lokalkännedom är ett plus. Vi vill att ni som personer har hög servicekänsla och god samarbetsförmåga. Ni trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Personlig lämplighet värderas högt vid tillsättandet.

Körkort D fordras.

Arbetstid/varaktighet
Ni kommer att vara timavlönade och ringas in vid behov.

Tillträde
2020-03-01 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Mats Sandberg, enhetschef, 0708-81 74 91
Lars-Peter Trulsson, Bussförman, 0708-81 75 75


Christer Thorell, Kommunal, 0708-81 75 73

Sista ansökningsdag
2020-02-29
Om du blir erbjuden tjänsten ska du kunna lämna utdrag från belastningsregistret.

Transport/fysisk miljö

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre