Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Trelleborg

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare

Bergkvarabuss är inne i ett expansivt skede och vi söker just nu ett antal tillsvidaretjänster till vår linjetrafik i Trelleborg/Malmö.   Är du serviceinriktad, engagerad och flexibel? Arbetar du effektivt och målinriktat? Då kan Bergkvarabuss vara arbetsplatsen för dig! På Bergkvarabuss säger vi att bussen är en limousine och vi vill bidra till att alla våra kunder ska få den bästa reseupplevelsen. Som bussförare är det en självklarhet att du framför buss... Visa mer
Bergkvarabuss är inne i ett expansivt skede och vi söker just nu ett antal tillsvidaretjänster till vår linjetrafik i Trelleborg/Malmö.  
Är du serviceinriktad, engagerad och flexibel? Arbetar du effektivt och målinriktat? Då kan Bergkvarabuss vara arbetsplatsen för dig! På Bergkvarabuss säger vi att bussen är en limousine och vi vill bidra till att alla våra kunder ska få den bästa reseupplevelsen. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision och du har en förmåga att kunna bemöta olika situationer på ett lugnt och tryggt sätt. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.  
För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning. Tjänsterna omfattar heltidsarbete. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skolbusschaufför

Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor. Välkommen till oss och Trelleborg. Här börjar Sverige! Stöd och service TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED Mellan slät... Visa mer
Vi bygger om och bygger nytt! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa, ska du läsa vidare. Tillsammans arbetar vi för att Trelleborgs kommun ska vara en attraktiv arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och ansvar, vilka är våra gemensamma värderingar. Vi ser fram emot att just Du blir en av våra nya kollegor. Välkommen till oss och Trelleborg.
Här börjar Sverige!


Stöd och serviceTRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen
Trelleborg kommuns skolskjutsverksamhet är en del av Bildningsförvaltningen och ingår i avdelningen för service och stöd som leds av verksamhetschef och enhetschef. Skolskjutsverksamheten har egna bussar som dagligen transporterar ca 700 elever. Som skolbusschaufför ingår du i ett arbetslag. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning där vi alla är varandras arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Som skolbusschaufför är det din huvudsakliga uppgift att på ett säkert sätt transportera våra elever mellan hem och skola samt till och från olika aktiviteter under dagtid. Även andra typer av transporter tillkommer då det förekommer att vi t.ex kör till utflykter och studiebesök. Du är en del i en skolkommun att räkna med och du trivs med att arbeta med barn och unga. 

Vi har inom arbetslaget olika ansvarsområde som t.ex. trafikbedömningar, ansvar för fakturor och arbete med utvecklingsarbete utifrån våra politiskt beslutade riktlinjer för skolskjuts i Trelleborg.

Utöver chaufförsrollen förväntas du ta ansvar för underhåll såsom tvätt och städ av våra bussar, samt själv utföra vissa enklare reparationer. Skolbussarna är stationerade i Trelleborgs tätort, men du måste vara beredd att utgå från andra platser inom kommunen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som busschaufför i varierande trafikmiljö. Vi ser det också som en merit om du har tidigare erfarenhet från arbete med skolskjutstransporter och goda vitsord från service gentemot barn och unga. Du ska vara bekväm med och nyfiken på digitala verktyg, eftersom vi använder verksamhetssystem, digitalt förarstöd och kommunikation via teams.

God lokalkännedom i Trelleborg är ett plus samt kunskap som kan komma verksamheten till nytta t.ex. för underhållet av våra skolbussar.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper:

Du har hög servicekänsla och god samarbetsförmåga med kollegor, elever, chef och skolledning. Det krävs att du är flexibel och att du vid behov ställer upp för kollegor i behov av hjälp. Du är ansvarstagande, initiativrik och handlingskraftig.

Körkort D samt giltigt yrkeskompetensbevis för buss erfordras.

Arbetstid/varaktighet
100%, tills vidare

Tillträde
2024-08-12 eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Fredrik Haraldsson, enhetschef, 0410-73 44 64


Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2024-05-13 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att arbetet med urval och intervjuer påbörjas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Observera att vi tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen i denna rekrytering och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Stöd och service Visa mindre

Skolbusschaufför

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Transport/fysisk miljö Arbetsplatsen Trelleborg kommuns skolskju... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.


Transport/fysisk miljöArbetsplatsen
Trelleborg kommuns skolskjutsverksamhet är en del av Bildningsförvaltningen.

Skolskjutsverksamheten har åtta ordinarie bussar som dagligen transporterar ca 650 elever. Som skolbusschaufför ingår du i ett arbetslag med åtta medarbetare. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Som skolbusschaufför är det din huvudsakliga uppgift att på ett säkert sätt transportera våra elever mellan hem och skola samt till och från olika aktiviteter under dagtid. Även andra typer av transporter tillkommer då det förekommer att vi åtar oss ytterligare uppdrag, ex i samband med olika evenemang.

Skolbussen är i dagsläget stationerad i Trelleborg men du måste vara beredd att utgå från andra platser inom kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker två personer som har några års erfarenhet som busschaufför. Vi ser det som en merit om ni har tidigare erfarenhet från arbete med skolskjutstransporter. God lokalkännedom är ett plus. Vi vill att ni som personer har hög servicekänsla och god samarbetsförmåga. Ni trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Personlig lämplighet värderas högt vid tillsättandet.

Körkort D fordras.

Arbetstid/varaktighet
Ni kommer att vara timavlönade och ringas in vid behov.

Tillträde
2020-03-01 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Mats Sandberg, enhetschef, 0708-81 74 91
Lars-Peter Trulsson, Bussförman, 0708-81 75 75


Christer Thorell, Kommunal, 0708-81 75 73

Sista ansökningsdag
2020-02-29
Om du blir erbjuden tjänsten ska du kunna lämna utdrag från belastningsregistret.

Transport/fysisk miljö

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre