Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Trelleborg

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Biomedicinsk analytiker, vikariat, till Laboratoriemedicin bas Trelleborg

Ansök    Feb 21    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Inom förvaltningen är vi cirka 2100 medarbetare. Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde inom förvaltningen medicinsk service. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och be... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Inom förvaltningen är vi cirka 2100 medarbetare.

Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde inom förvaltningen medicinsk service. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling, bedriver en bred och högteknologisk verksamhet inom specialiteterna klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk immunologi och transfusionsmedicin samt genomför provtagning och funktionsundersökningar. Under de närmsta åren kommer verksamheten expandera ytterligare för att anpassa diagnostikutbudet för den framtida vården. För att upprätthålla kvalitet och kompetens samverkar vi kontinuerligt med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen och har nära samarbete med både chefer, processledare och läkare inom dessa specialiteter.

Tillsammans arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer för att skapa konkurrenskraft anpassad till sjukvårdens framtida behov. Vårt uppdrag omfattar, förutom diagnostik, även konsultverksamhet för sjukvården, utbildning av bland annat läkare och biomedicinska analytiker samt samarbete med Lunds universitet kring aktuella forsknings- och utvecklingsprojekt. I vår verksamhet ingår även området Bild- och laboratorieteknik som ansvarar för den medicintekniska säkerheten.

Vi bedriver verksamhet på nio orter i Skåne och består av cirka 500 medarbetare, där den största personalkategorin är biomedicinska analytiker. Vi anställer även andra yrkeskategorier såsom biomedicinare, administratörer, undersköterskor och sjuksköterskor. Tillsammans levererar vi cirka 17 miljoner provsvar årligen.

ARBETSUPPGIFTER
Är du biomedicinsk analytiker och letar efter ett varierande och spännande arbete i nya moderna och fräscha lokaler? Då kan tjänsten hos oss vara helt rätt för dig! Nu söker vi en kollega för ett vikariat på nio månader.

På ett akutlab är ingen dag den andra lik, det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb, vi roterar mellan våra olika arbetsuppgifter dagligen, säger Emelie, biomedicinsk analytiker.

Som biomedicinsk analytiker arbetar du med provtagning, remisshantering och analyser med automatiserade analysinstrument för allmänkemi, immunologi, koagulation och hematologi. Arbetet innebär också att göra bedömningar och tekniskt godkännande av analysresultat, felsökningar vid tekniska problem och att utföra blodgruppsserologiskt arbete.

Hos oss får du ett varierande arbete där du samverkar med olika yrkeskategorier på laboratoriet och under jourtid kan komma att arbeta ensam. Därtill har du möjlighet att vara handledare för nya medarbetare och biomedicinska analytiker.

Arbetstiden kan vara förlagd kvällar, helger och högtider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Därutöver är det en fördel om du har erfarenhet av arbete inom klinisk kemi eller transfusionsmedicin. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av att handleda andra i arbetet.

För att trivas och lyckas i din roll hos oss tror vi att du tycker om en varierad arbetsvardag, är noggrann och välstrukturerad i ditt arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga. Eftersom det under jourtid förekommer ensamarbete ser vi även att du tycker om att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Likaså tror vi att du har ett engagemang för förbättringsarbete. Vidare har du hög servicekänsla, är empatisk och har förståelse för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Åtgärdssamordnare/projektledare för vattenvård

Ansök    Feb 3    Trelleborgs kommun    Hydrobiolog
Arbetsplatsen Sydvästra Skånes Vattenråd söker en Åtgärdssamordnare/projektledare för vattenvårdsåtgärder vars syfte är att förbättra statusen i vattendragen utifrån EU:s ramdirektiv för vatten och de nationella miljökvalitetsmålen. Sydvästra Skånes vattenråd bildades 2013 och består av kommunerna Vellinge, Trelleborg och Skurup och arbetsområdet omfattar 15 vattendrag och avrinningsområden i de tre kommunerna. Vattenrådet styrs och arbetsleds av en st... Visa mer
Arbetsplatsen
Sydvästra Skånes Vattenråd söker en Åtgärdssamordnare/projektledare för vattenvårdsåtgärder vars syfte är att förbättra statusen i vattendragen utifrån EU:s ramdirektiv för vatten och de nationella miljökvalitetsmålen.

Sydvästra Skånes vattenråd bildades 2013 och består av kommunerna Vellinge, Trelleborg och Skurup och arbetsområdet omfattar 15 vattendrag och avrinningsområden i de tre kommunerna.

Vattenrådet styrs och arbetsleds av en styrelse och en arbetsgrupp med politiker och tjänstepersoner från de tre kommunerna. I vattenrådet finns det utöver den aktuella tjänsten vattenrådets Vattenrådssamordnare som har det övergripande ansvaret för vattenrådets verksamhet och ekonomi.

Som Åtgärdssamordnare/projektledare kommer du att arbeta nära Vattenrådssamordnare och tjänsten kan komma att utvecklas efterhand.

Tjänsten är placerad i Trelleborg på Samhällsbyggnadsförvaltningens miljöavdelning och miljöchefen är arbetsmiljöansvarig.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att söka upp markägare och arrendatorer runt vattendragen för att tillsammans med dem hitta och ta fram lämpliga och funktionella åtgärdslösningar som förbättrar kvaliteten på vattendragen. Det kan t.ex. handla om att skapa våtmarker, meandring och tvåstegsdiken. Tillsammans med Vattenrådssamordnaren kommer du att driva och genomföra konkreta vattenvårdsåtgärder. Projekten baseras på den uppsökande verksamheten som är den prioriterade uppgiften i ditt uppdrag.

Du kommer att rapportera ditt arbete till både styrelsen och arbetsgruppen.

Kvalifikationer
Du har högskoleexamen inom naturvetenskap, miljövetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Kunskaper inom limnologi och/eller hydrologi och GIS är önskvärda för tjänsten. Du bör ha erfarenhet av att leda och driva projekt samt arbetat med övergödningsproblematik. Du har en god förmåga att kommunicera, arbeta strukturerat och effektivt samt tar egna initiativ. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift. Du är prestigelös och har en lösningsorienterad framtoning, god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. För att få ut det mesta möjliga i din roll som Åtgärdssamordnare/projektledare bör du vara kreativ, initiativrik, strategisk och drivande. Du måste trivas med att arbeta självständigt och tycka det är inspirerande och roligt att träffa nya människor.

Krav på körkort med B-behörighet.

Tillgång till egen bil är en fördel.

Arbetstid/varaktighet 
Heltid/Tillsvidareanställning
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Ammy Göransson, Vattenrådssamordnare, 0410-73 44 07
Hans Cedergren, Styrelseordförande, 070-248 70 83
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97 

Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/fackliga-organisationer/

Sista ansökningsdag
2023-02-26 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Åtgärdssamordnare/projektledare för vattenvård

Ansök    Aug 8    Trelleborgs kommun    Hydrobiolog
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Sydvästra Skånes Vattenråd söker en Åtgärdssamordnare... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Sydvästra Skånes Vattenråd söker en Åtgärdssamordnare/projektledare för vattenvårdsåtgärder vars syfte är att förbättra statusen i vattendragen utifrån EU:s ramdirektiv för vatten och de nationella miljökvalitetsmålen.

Sydvästra Skånes vattenråd bildades 2013 och består av kommunerna Vellinge, Trelleborg och Skurup och arbetsområdet omfattar 15 vattendrag och avrinningsområden i de tre kommunerna.

Vattenrådet styrs och arbetsleds av en styrelse och en arbetsgrupp med politiker och tjänstepersoner från de tre kommunerna. I vattenrådet finns det utöver den aktuella tjänsten vattenrådets Vattenrådssamordnare som har det övergripande ansvaret för vattenrådets verksamhet och ekonomi.

Som Åtgärdssamordnare/projektledare kommer du att arbeta nära Vattenrådssamordnare och tjänsten kan komma att utvecklas efterhand.

Tjänsten är placerad i Trelleborg på Samhällsbyggnadsförvaltningens miljöavdelning och miljöchefen är arbetsmiljöansvarig.

I Trelleborgs kommun är Miljöavdelningen en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett ambitiöst team på 19 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Trelleborg är en kommun som växer. Kommunen har en lång industritradition med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden som pågår och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning. Vatten och vattenrelaterade frågor, markföroreningar, miljöfarliga verksamheter och kemikalier är exempel på viktiga arbetsområden i Trelleborgs kommun.

I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen. Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att söka upp markägare och arrendatorer runt vattendragen för att tillsammans med dem hitta och ta fram lämpliga och funktionella åtgärdslösningar som förbättrar kvaliteten på vattendragen. Det kan t.ex. handla om att skapa våtmarker, meandring och tvåstegsdiken. Tillsammans med Vattenrådssamordnaren kommer du att driva och genomföra konkreta vattenvårdsåtgärder. Projekten baseras på den uppsökande verksamheten som är den prioriterade uppgiften i ditt uppdrag.

Du kommer att rapportera ditt arbete till både styrelsen och arbetsgruppen.

Kvalifikationer
Du har högskoleexamen inom naturvetenskap, miljövetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Kunskaper inom limnologi och/eller hydrologi och GIS är önskvärda för tjänsten. Du bör ha erfarenhet av att leda och driva projekt samt arbetat med övergödningsproblematik. Du har en god förmåga att kommunicera, arbeta strukturerat och effektivt samt tar egna initiativ. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift. Du är prestigelös och har en lösningsorienterad framtoning, god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. För att få ut det mesta möjliga i din roll som Åtgärdssamordnare/projektledare bör du vara kreativ, initiativrik, strategisk och drivande. Du måste trivas med att arbeta självständigt och tycka det är inspirerande och roligt att träffa nya människor.

Krav på körkort med B-behörighet.

Tillgång till egen bil är en fördel.

Arbetstid/varaktighet 
Heltid/Tillsvidareanställning
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Ammy Göransson, Vattenrådssamordnare, 0410-73 44 07
Hans Cedergren, Styrelseordförande, 070-248 70 83
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97 

Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/fackliga-organisationer/

Sista ansökningsdag
2022-09-04 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vi söker nu två miljöinspektörer. Den ena är en ti... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Vi söker nu två miljöinspektörer.

Den ena är en tillsvidaretjänst som vi tänkt kan inledas med en provanställning, den andra är en visstidsanställning som längst 11 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

I Trelleborgs kommun är Miljöavdelningen en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett ambitiöst team på 19 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Trelleborg är en kommun som växer. Kommunen har en lång industritradition med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden som pågår och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning. Vatten och vattenrelaterade frågor, markföroreningar, miljöfarliga verksamheter och kemikalier är exempel på viktiga arbetsområden i Trelleborgs kommun.

I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen. Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Arbetsuppgifter
Inom dessa tjänster kommer du som miljöinspektör att arbeta både med miljöskydd och hälsoskydd. Huvudarbetsuppgifter kommer att vara miljöfarliga verksamheter, kemikalier, vattenfrågor, små avlopp, skolor och klagomålsärenden. Du arbetar med alla delar i verksamheten – såsom ansökningar och anmälningar, tillsyn, kontakter med verksamhetsutövare och entreprenörer, samt förebyggande tillsyn. Arbetsuppgifterna inom området som miljöinspektör varierar och ändras över tiden. 

Arbetet innefattar omfattande kontakter med verksamhetsutövare, entreprenörer, andra myndigheter och olika förvaltningar inom kommunen samt allmänheten.

Kvalifikationer
Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.  Du är driven, kan arbeta självständigt, tar ansvar för dina uppgifter och har en god samarbetsförmåga. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du trivs med och har god erfarenhet och förmåga av att hantera flera pågående kontakter. Du kan hantera människor av olika bakgrund och i olika situationer. Du inser vikten av fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du och dina kollegor tar ansvar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Utöver efterfrågade kompetenskrav är dina personliga förmågor och egenskaper av stor betydelse för arbetsrollen.

För att vara aktuell för dessa två tjänster som miljöinspektör krävs relevant avslutad högskoleutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete och anställning som miljöinspektör vid en kommun är meriterande. Erfarenheter och fördjupade kunskaper från något specifikt område som till exempel hälsoskyddstillsyn, miljöfarliga verksamheter, förorenade områden, lantbrukstillsyn, dagvattenfrågor är meriterande. Vidare är yrkeserfarenheter som konsult eller annan yrkeserfarenhet kopplat till miljöskydd och hälsoskydd meriterande.  Tjänsten kräver god yrkesmässig datorvana och giltigt B-körkort. 

 
Arbetstid/varaktighet 
Heltid - Tillsvidareanställning

Heltid - Visstidsanställning

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97 eller Johan Pettersson, Stf. miljöchef, 0410-733247
Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/fackliga-organisationer/

Sista ansökningsdag
2022-07-17 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Specialistbiomedicinsk analytiker till medicinmottagning i Trelleborg

Ansök    Mar 2    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Letar du efter en arbetsplats som kan ta hand om din erfarenhet? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu en legitimerad specialistbiomedicinsk analytiker till vårt härliga team på medicinmottagningen i Trelleborg. Hos oss får du ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi. Här v... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Letar du efter en arbetsplats som kan ta hand om din erfarenhet? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu en legitimerad specialistbiomedicinsk analytiker till vårt härliga team på medicinmottagningen i Trelleborg. Hos oss får du ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Trelleborgs lasarett vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande i sitt arbete vilket återspeglas väl i resultatet från senaste medarbetarenkäten för medicinmottagningen. Tillsammans når vi vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet samt kvalitet.

Trelleborgs lasarett med sina cirka 500 medarbetare är det personliga sjukhuset med de stora möjligheterna! Vi bedriver specialiserad bassjukvård för ett upptagningsområde på 100 000 invånare.

Verksamhetsområde akut och medicin har 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, lungmedicin, neurologi och reumatologi. Vidare ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen klockan 08.00-20.00), tre slutenvårdsavdelningar samt en dagsjukvårdsavdelning.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Då kan du följa med bakom kulisserna och träffa oss som arbetar på Lasarettet Trelleborg: http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som specialistbiomedicinsk analytiker hos oss är varierande och du kommer att utföra arbetsuppgifter som ekokardiografi, arbetsprov, tolkning av Holter-EKG, Carotis duplex samt elektroencefalografi (EEG). Som specialistbiomedicinsk analytiker kommer du att självständigt utföra transthorakal ekokardiografi (TTE), svarsskrivning samt signering. I framtiden kan det även bli aktuellt att ingå i jourverksamheten för ekokardiografi. Där är alltid tillgång till kardiologkonsult och vi samarbetar med ekolab på Skånes universitetssjukhus i Lund.

Vårt uppdrag är att utföra undersökningar på patienter som är inlagda på lasarettet samt serva öppenvården i vår närhet. Vi arbetar i team med andra professioner som hjärtsjuksköterskor, kardiologer, neurologer och medicinska sekreterare. Som specialistbiomedicinsk analytiker har du en egen arbetsstation och sitter i ett rum tillsammans med övriga biomedicinska analytiker.

I arbetet ingår det att driva utveckling, optimering och kvalitetssäkring av undersökningsmetoder tillsammans med medicinskt ansvarig läkare. Det ingår även att handleda och kompetensutveckla studenter, kollegor och övriga personalkategorier inom ekokardiografi, både teoretiskt och praktiskt. Du kommer att ha ett nära samarbete med läkare och övriga biomedicinska analytiker.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård med inriktning klinisk fysiologi. Du har en mycket hög teoretisk och praktisk kompetens med minst fem års yrkeserfarenhet inom ekokardiografi. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare bör du ha god erfarenhet av att utföra undersökningar för bedömning av klaffsjukdomar, avancerad hjärtsvikt, hjärttransplanterade patienter, pulmonell hypertension och dyssynkroni, men det är inget krav. Magister eller master-examen och pedagogisk erfarenhet är fördelaktigt. Har du också erfarenhet av att arbeta med arbetsprov, Holter-EKG och/eller Carotis duplex samt EEG är det meriterande för tjänsten. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i programmen ISCV, Melior, PASiS och/eller SectraRis.

När det kommer till dig som person är du trygg och kompetent i din roll som biomedicinsk analytiker, har god kommunikativ förmåga och ser samarbete med olika yrkeskategorier som en självklarhet. Du är en person som ser möjligheter istället för hinder, visar stort engagemang i ditt arbete och har en positiv inställning. Vi ser gärna att du drivs av nya utmaningar och tar egna initiativ. Därtill är du målorienterad, noggrann, ansvarstagande och har ett öppet sinne för att lära dig nytt. Vidare använder du dina goda kunskaper för att driva verksamheten framåt och delar gärna med dig av dina kunskaper till nya medarbetare och studerande. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i vår beskrivning och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss!

I denna rekrytering sker löpande urval. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekte... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

I Trelleborgs kommun är Miljöavdelningen en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett ambitiöst team på 19 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Trelleborg är en kommun som växer. Kommunen har en lång industritradition med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden som pågår och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning. Vatten och vattenrelaterade frågor, markföroreningar, miljöfarliga verksamheter och kemikalier är exempel på viktiga arbetsområden i Trelleborgs kommun. 

Arbetsuppgifter
I denna tjänst som miljöinspektör kommer du att arbeta både med miljöskydd och hälsoskydd. Inledningsvis kommer tyngdpunkten vara miljöskydd. Miljöfarliga verksamheter, kemikalier, vattenfrågor, klagomålsärenden med mera kommer att vara arbetsuppgifter. Du arbetar med alla delar i verksamheten – såsom ansökningar och anmälningar, tillsyn, kontakter med verksamhetsutövare och entreprenörer, samt förebyggande tillsyn. Arbetsuppgifterna inom området som miljöinspektör varierar och ändras över tiden. 

Arbetet innefattar omfattande kontakter med verksamhetsutövare, entreprenörer, andra myndigheter och olika förvaltningar inom kommunen samt allmänheten.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som miljöinspektör krävs relevant avslutad högskoleutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete och anställning som miljöinspektör vid en kommun är ett krav. Erfarenheter och fördjupade kunskaper från något specifikt område som till exempel hälsoskyddstillsyn, miljöfarliga verksamheter, förorenade områden, lantbrukstillsyn, dagvattenfrågor är meriterande. Vidare är yrkeserfarenheter som konsult eller annan yrkeserfarenhet kopplat till miljöskydd och hälsoskydd meriterande. Du känner dig trygg i din yrkesutövning. Tjänsten kräver god yrkesmässig datorvana och giltigt B-körkort. 

Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.  Du är driven, kan arbeta självständigt, tar ansvar för dina uppgifter och har en god samarbetsförmåga. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du trivs med och har god erfarenhet och förmåga av att hantera flera pågående kontakter. Du kan hantera människor av olika bakgrund och i olika situationer. Du inser vikten av fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du och dina kollegor tar ansvar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Utöver efterfrågade kompetenskrav är dina personliga förmågor och egenskaper av stor betydelse för arbetsrollen.

Arbetstid/varaktighet 
Heltid/ Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/fackliga-organisationer/

Sista ansökningsdag
2022-05-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekte... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

I Trelleborgs kommun är Miljöavdelningen en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett ambitiöst team på 19 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Trelleborg är en kommun som växer. Kommunen har en lång industritradition med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden som pågår och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning. Vatten och vattenrelaterade frågor, markföroreningar, miljöfarliga verksamheter och kemikalier är exempel på viktiga arbetsområden i Trelleborgs kommun. 

Arbetsuppgifter
I denna tjänst som miljöinspektör kommer du att arbeta både, i ungefär lika delar, med miljöskydd och hälsoskydd. Miljöfarliga verksamheter, kemikalier, vattenfrågor, klagomålsärenden med mera kommer att vara arbetsuppgifter. Du arbetar med alla delar i verksamheten – såsom ansökningar och anmälningar, tillsyn, kontakter med verksamhetsutövare och entreprenörer, samt förebyggande tillsyn. Arbetsuppgifterna inom området som miljöinspektör kan komma att ändras över tiden. 

Arbetet innefattar omfattande kontakter med verksamhetsutövare, entreprenörer, andra myndigheter och olika förvaltningar inom kommunen samt allmänheten.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som miljöinspektör krävs relevant avslutad högskoleutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete och anställning som miljöinspektör vid en kommun är ett krav. Erfarenheter och fördjupade kunskaper från något specifikt område som till exempel hälsoskyddstillsyn, miljöfarliga verksamheter, förorenade områden, dagvattenfrågor är meriterande. Vidare är yrkeserfarenheter som konsult eller annan yrkeserfarenhet kopplat till miljöskydd och hälsoskydd meriterande. Du känner dig trygg i din yrkesutövning. Tjänsten kräver god yrkesmässig datorvana och giltigt B-körkort. 

Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.  Du är driven, kan arbeta självständigt, tar ansvar för dina uppgifter och har en god samarbetsförmåga. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du trivs med och har god erfarenhet och förmåga av att hantera flera pågående kontakter. Du kan hantera människor av olika bakgrund och i olika situationer. Du inser vikten av fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du och dina kollegor tar ansvar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Utöver efterfrågade kompetenskrav är dina personliga förmågor och egenskaper av stor betydelse för arbetsrollen.

Arbetstid/varaktighet 
Tillsvidareanställning, 2 st

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/fackliga-organisationer/

Sista ansökningsdag
2022-02-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Miljöingenjör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

Kommunen är inne i ett mycket expansivt skede med många, både pågående och kommande, byggprojekt. Samtidigt arbetar vi just nu med det största utvecklingsprojektet i stadens historia, Kuststad 2025 (se vidare https://www.trelleborg.se/sv/bygga-bo-miljo/kommunens-planarbete/stadsbyggnadsprojekt/pagaende-projekt/kuststad-2025/).

Inom den närmsta framtiden kommer såväl vattenförsörjning som avloppsrening att behöva uppgraderas i kommunen. Då vi är en kustkommun påverkas vi av klimatförändringar, inte minst havsnivåhöjningen vilken får följder för bl.a. dagvattensystemen. Sammantaget innebär det att vi har många spännande utmaningar framför oss. Här finns organisationen där du har möjlighet att bidra, utveckla och utvecklas med oss!

Arbetsuppgifter
Då vårt uppdrag vuxit det senaste året söker vi nu ytterligare en miljöingenjör till vår avdelning. Du kommer tillsammans med befintlig miljöingenjör agera som vår expert inom miljöområdet. Du kommer att stötta avdelningens alla enheter, inom både vatten & avlopp och avfallshantering, så att de drivs i enlighet med gällande lagar och tillstånd. Detta kan vara genom riskanalyser, utredningar, provtagningar, uppföljning av analysdata, framtagande av rapporter och rutiner.

Du kommer att fungera som avdelningens kontaktperson gentemot tillsynsmyndigheter och ansvara för att miljörapportering genomförs i den utsträckning som krävs. Ytterligare arbetsuppgifter är att genomföra ett aktivt uppströmsarbete gentemot anslutna industrier och hushåll med målsättning att minska belastningen av ovälkomna ämnen/substanser i avloppsvattnet. Arbetet är varierande och du kommer att arbeta både på fältet och i kontorsmiljö.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom miljö, kemi, ekosystemteknik eller motsvarande. Flerårig erfarenhet inom vatten och avlopp och/eller avfallshantering är ett krav.

Som person bör du vara strukturerad, engagerad och van att ta eget ansvar. Arbetet är rörligt och varierande varför flexibilitet och samarbetsförmåga är ett måste. Du förväntas vidare att driva ditt eget arbete och då är självständighet och initiativkraft är en förutsättning. God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska är nödvändigt.

Körkort B erfordras.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Joakim Björklin, enhetschef 0410-733809

Helena Claesson, bitr. enhetchef 0410-733882

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
Ansökan, skriven på svenska, skall vara Trelleborgs kommun tillhanda senast 2022-01-09 via vårt rekryteringssystem. Ansökningar som inkommer på annat sätt behandlas ej. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Specialistbiomedicinsk analytiker till medicinmottagning i Trelleborg

Ansök    Feb 15    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Letar du efter en arbetsplats som kan ta hand om din erfarenhet? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu en legitimerad specialistbiomedicinsk analytiker till vårt härliga team på medicinmottagningen i Trelleborg. Hos oss får du ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi. Här v... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Letar du efter en arbetsplats som kan ta hand om din erfarenhet? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu en legitimerad specialistbiomedicinsk analytiker till vårt härliga team på medicinmottagningen i Trelleborg. Hos oss får du ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Trelleborgs lasarett vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande i sitt arbete vilket återspeglas väl i resultatet från senaste medarbetarenkäten för medicinmottagningen. Tillsammans når vi vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet samt kvalitet.

Trelleborgs lasarett med sina cirka 500 medarbetare är det personliga sjukhuset med de stora möjligheterna! Vi bedriver specialiserad bassjukvård för ett upptagningsområde på 100 000 invånare.

Verksamhetsområde akut och medicin har 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, lungmedicin, neurologi och reumatologi. Vidare ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen klockan 08.00-20.00), tre slutenvårdsavdelningar samt en dagsjukvårdsavdelning.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Då kan du följa med bakom kulisserna och träffa oss som arbetar på Lasarettet Trelleborg: http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som specialistbiomedicinsk analytiker hos oss är varierande och du kommer att utföra arbetsuppgifter som ekokardiografi, arbetsprov, tolkning av Holter-EKG, Carotis duplex samt elektroencefalografi (EEG). Som specialistbiomedicinsk analytiker kommer du att självständigt utföra transthorakal ekokardiografi (TTE), svarsskrivning samt signering. I framtiden kan det även bli aktuellt att ingå i jourverksamheten för ekokardiografi. Där är alltid tillgång till kardiologkonsult och vi samarbetar med ekolab på Skånes universitetssjukhus i Lund.

Vårt uppdrag är att utföra undersökningar på patienter som är inlagda på lasarettet samt serva öppenvården i vår närhet. Vi arbetar i team med andra professioner som hjärtsjuksköterskor, kardiologer, neurologer och medicinska sekreterare. Som specialistbiomedicinsk analytiker har du en egen arbetsstation och sitter i ett rum tillsammans med övriga biomedicinska analytiker.

I arbetet ingår det att driva utveckling, optimering och kvalitetssäkring av undersökningsmetoder tillsammans med medicinskt ansvarig läkare. Det ingår även att handleda och kompetensutveckla studenter, kollegor och övriga personalkategorier inom ekokardiografi, både teoretiskt och praktiskt. Du kommer att ha ett nära samarbete med läkare och övriga biomedicinska analytiker.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård med inriktning klinisk fysiologi. Du har en mycket hög teoretisk och praktisk kompetens med minst fem års yrkeserfarenhet inom ekokardiografi. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare bör du ha god erfarenhet av att utföra undersökningar för bedömning av klaffsjukdomar, avancerad hjärtsvikt, hjärttransplanterade patienter, pulmonell hypertension och dyssynkroni, men det är inget krav. Magister eller master-examen och pedagogisk erfarenhet är fördelaktigt. Har du också erfarenhet av att arbeta med arbetsprov, Holter-EKG och/eller Carotis duplex samt EEG är det meriterande för tjänsten. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i programmen ISCV, Melior, PASiS och/eller SectraRis.

När det kommer till dig som person är du trygg och kompetent i din roll som biomedicinsk analytiker, har god kommunikativ förmåga och ser samarbete med olika yrkeskategorier som en självklarhet. Du är en person som ser möjligheter istället för hinder, visar stort engagemang i ditt arbete och har en positiv inställning. Vi ser gärna att du drivs av nya utmaningar och tar egna initiativ. Därtill är du målorienterad, noggrann, ansvarstagande och har ett öppet sinne för att lära dig nytt. Vidare använder du dina goda kunskaper för att driva verksamheten framåt och delar gärna med dig av dina kunskaper till nya medarbetare och studerande. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i vår beskrivning och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss!

I denna rekrytering sker löpande urval. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinska analytiker till Region Skåne sommaren 2022

Ansök    Jan 13    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare i Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjuk... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare i Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på skane.se eller på facebook.com/jobbairegionskane.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som biomedicinsk analytiker hos oss får du ett omväxlande arbete med kompetenta kollegor som hjälper dig att komma in i arbetet. Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken på ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter om du kan och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

I samband med att du skickar in din ansökan får du fylla i en ansökningsenkät. För att vi ska kunna behandla din ansökan är det mycket viktigt att ansökningsenkäten är korrekt ifylld.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Laborerande personal till Medicinsk Service sommaren 2022

Ansök    Jan 12    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare i Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och vi möter vårdens behov av... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare i Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på skane.se eller på facebook.com/jobbairegionskane.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu medarbetare som vill vara med och göra skillnad inom våra laboratoriemedicinska verksamheter under sommaren 2022. Tjänsten kan inkludera vanligt förekommande arbetsuppgifter inom bland annat klinisk kemi, transfusionsmedicin, immunologi, mikrobiologi, genetik, farmakologi, patologi, provmottagning eller klinisk fysiologi. Arbetsuppgifterna varierar från verksamhet till verksamhet.

Som medarbetare hos oss får du ett omväxlande arbete med kompetenta kollegor som hjälper dig att komma in i arbetet. Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken på ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Med den här annonsen söker vi olika yrkeskategorier. Vi välkomnar dig som uppfyller någon av följande kvalifikationer:

- Kandidatexamen inom naturvetenskapligt område som bedöms relevant för tjänsten
- Avslutat minst termin 4 på biomedicinska analytikerprogrammet
- Avslutat minst termin 4 på inom annat naturvetenskapligt område som bedöms relevant för tjänsten, till exempel kandidatprogram i biomedicin

Utöver detta är även goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift en förutsättning för tjänsten.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter om du kan och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

I samband med att du skickar in din ansökan får du fylla i en ansökningsenkät. För att vi ska kunna behandla din ansökan är det mycket viktigt att ansökningsenkäten är korrekt ifylld. Är du legitimerad biomedicinsk analytiker är du varmt välkommen att söka annonsen Biomedicinska analytiker till Region Skåne sommaren 2022.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Miljöingenjör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

Kommunen är inne i ett mycket expansivt skede med många, både pågående och kommande, byggprojekt. Samtidigt arbetar vi just nu med det största utvecklingsprojektet i stadens historia, Kuststad 2025 (se vidare https://www.trelleborg.se/sv/bygga-bo-miljo/kommunens-planarbete/stadsbyggnadsprojekt/pagaende-projekt/kuststad-2025/).

Inom den närmsta framtiden kommer såväl vattenförsörjning som avloppsrening att behöva uppgraderas i kommunen. Då vi är en kustkommun påverkas vi av klimatförändringar, inte minst havsnivåhöjningen vilken får följder för bl.a. dagvattensystemen. Sammantaget innebär det att vi har många spännande utmaningar framför oss. Här finns organisationen där du har möjlighet att bidra, utveckla och utvecklas med oss!

Arbetsuppgifter
Då vårt uppdrag vuxit det senaste året söker vi nu ytterligare en miljöingenjör till vår avdelning. Du kommer tillsammans med befintlig miljöingenjör agera som vår expert inom miljöområdet. Du kommer att stötta avdelningens alla enheter, inom både vatten & avlopp och avfallshantering, så att de drivs i enlighet med gällande lagar och tillstånd. Detta kan vara genom riskanalyser, utredningar, provtagningar, uppföljning av analysdata, framtagande av rapporter och rutiner.

Du kommer att fungera som avdelningens kontaktperson gentemot tillsynsmyndigheter och ansvara för att miljörapportering genomförs i den utsträckning som krävs. Ytterligare arbetsuppgifter är att genomföra ett aktivt uppströmsarbete gentemot anslutna industrier och hushåll med målsättning att minska belastningen av ovälkomna ämnen/substanser i avloppsvattnet. Arbetet är varierande och du kommer att arbeta både på fältet och i kontorsmiljö.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom miljö, kemi, ekosystemteknik eller motsvarande. Flerårig erfarenhet inom vatten och avlopp och/eller avfallshantering är ett krav.

Som person bör du vara strukturerad, engagerad och van att ta eget ansvar. Arbetet är rörligt och varierande varför flexibilitet och samarbetsförmåga är ett måste. Du förväntas vidare att driva ditt eget arbete och då är självständighet och initiativkraft är en förutsättning. God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska är nödvändigt.

Körkort B erfordras.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Joakim Björklin, enhetschef 0410-733809

Helena Claesson, bitr. enhetchef 0410-733882

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
Ansökan, skriven på svenska, skall vara Trelleborgs kommun tillhanda senast 2022-01-09 via vårt rekryteringssystem. Ansökningar som inkommer på annat sätt behandlas ej. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekte... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

I Trelleborgs kommun är Miljöavdelningen en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett ambitiöst team på 19 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Trelleborg är en kommun som växer. Här finns en stabil tillväxt, lång industritradition med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden som pågår och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning.

Vatten och vattenrelaterade frågor är viktiga för Trelleborgs kommun. Små avlopp har en betydande påverkan på vattnets kvalitet. Därför är arbetet med små avlopp omfattande och har hög prioritet. 

Arbetsuppgifter
I denna tjänst som miljöinspektör kommer du att vara inriktad på arbete med små avlopp. Du arbetar med alla delar i verksamheten – såsom ansökningar och tillståndsbeslut, tillsyn, kontakter med verksamhetsutövare och entreprenörer, samt förebyggande tillsyn.  

Arbetet innefattar omfattande kontakter med verksamhetsutövare, entreprenörer, andra myndigheter och olika förvaltningar inom kommunen samt allmänheten.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som miljöinspektör krävs relevant avslutad högskoleutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete som miljöinspektör vid en kommun är ett krav. En betydande del av denna tjänst består av prövning och tillsyn av små avlopp varför erfarenhet av detta är meriterande. Vidare är yrkeserfarenheter som konsult eller annan yrkeserfarenhet kopplat till små avlopp meriterande. Du känner dig trygg i din yrkesutövning. Dessutom krävs god yrkesmässig datorvana samt giltigt B-körkort.

Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.  Du är driven, kan arbeta självständigt, tar ansvar för dina uppgifter och har en god samarbetsförmåga. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du trivs med och har god erfarenhet och förmåga av att hantera flera pågående kontakter. Du kan hantera människor av olika bakgrund och i olika situationer. Du inser vikten av fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du och dina kollegor tar ansvar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Utöver efterfrågade kompetenskrav är dina personliga förmågor och egenskaper av stor betydelse för arbetsrollen.

Arbetstid/varaktighet 
Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/fackliga-organisationer/

Sista ansökningsdag
2021-11-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekte... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

I Trelleborgs kommun är Miljöavdelningen en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett ambitiöst team på 19 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Trelleborg är en kommun som växer. Här finns en stabil tillväxt, lång industritradition med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden som pågår och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning.

Vatten och vattenrelaterade frågor är viktiga för Trelleborgs kommun. Små avlopp har en betydande påverkan på vattnets kvalitet. Därför är arbetet med små avlopp omfattande och har hög prioritet. 

Arbetsuppgifter
I denna tjänst som miljöinspektör kommer du att vara inriktad på arbete med små avlopp. Du arbetar med alla delar i verksamheten – såsom ansökningar och tillståndsbeslut, tillsyn, kontakter med verksamhetsutövare och entreprenörer, samt förebyggande tillsyn.  

Arbetet innefattar omfattande kontakter med verksamhetsutövare, entreprenörer, andra myndigheter och olika förvaltningar inom kommunen samt allmänheten.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som miljöinspektör krävs relevant avslutad högskoleutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete som miljöinspektör vid en kommun är ett krav. En betydande del av denna tjänst består av prövning och tillsyn av små avlopp varför erfarenhet av detta är meriterande. Vidare är yrkeserfarenheter som konsult eller annan yrkeserfarenhet kopplat till små avlopp meriterande. Du känner dig trygg i din yrkesutövning. Dessutom krävs god yrkesmässig datorvana samt giltigt B-körkort.

Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.  Du är driven, kan arbeta självständigt, tar ansvar för dina uppgifter och har en god samarbetsförmåga. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du trivs med och har god erfarenhet och förmåga av att hantera flera pågående kontakter. Du kan hantera människor av olika bakgrund och i olika situationer. Du inser vikten av fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du och dina kollegor tar ansvar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Utöver efterfrågade kompetenskrav är dina personliga förmågor och egenskaper av stor betydelse för arbetsrollen.

Arbetstid/varaktighet 
Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2021-11-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till medicinmottagning i Trelleborg

Ansök    Nov 15    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Letar du efter en arbetsplats som kan ta hand om din erfarenhet? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu en legitimerad biomedicinsk analytiker till vårt härliga team på medicinmottagningen i Trelleborg. Hos oss får du ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi. Här vill vi sät... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Letar du efter en arbetsplats som kan ta hand om din erfarenhet? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu en legitimerad biomedicinsk analytiker till vårt härliga team på medicinmottagningen i Trelleborg. Hos oss får du ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet. Lasarettet Trelleborg med sina cirka 500 medarbetare är det personliga sjukhuset med de stora möjligheterna.

Verksamhetsområde akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, lungmedicin, neurologi och reumatologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen klockan 08.00-20.00), tre slutenvårdsavdelningar samt en dagsjukvårdsavdelning.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Då kan du följa med bakom kulisserna och träffa oss som arbetar på Lasarettet Trelleborg: http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som biomedicinsk analytiker hos oss är varierande och du kommer självständigt att utföra arbetsuppgifter som ekokardiografi, arbetsprov, tolkning av Holter-EKG, Carotis duplex samt EEG. Vårt uppdrag är att utföra undersökningar på patienter som är inlagda på lasarettet samt serva öppenvården i vår närhet.

Vi arbetar i team med andra professioner som hjärtsjuksköterskor, kardiologer och medicinska sekreterare. Som biomedicinsk analytiker har du en egen arbetsstation och sitter i rum tillsammans med övriga biomedicinska analytiker.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård med inriktning klinisk fysiologi. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Då vår huvudsakliga undersökning är ekokardiografi ser vi gärna att du har erfarenhet av detta, men det är inget krav. Har du också erfarenhet av att arbeta med arbetsprov, Holter-EKG och/eller Carotis duplex samt EEG är det meriterande för tjänsten. Det är även fördelaktigt om du har erfarenhet av att arbeta i Melior, PASiS och SectraRis.

När det kommer till dig som person är du trygg i din yrkesroll, har god kommunikativ förmåga och ser samarbete med olika yrkeskategorier som en självklarhet. Du är en person som ser möjligheter istället för hinder, visar stort engagemang i ditt arbete och har en positiv inställning. Vi ser gärna att du drivs av nya utmaningar och tar egna initiativ. Därtill är du målorienterad och har ett öppet sinne för att lära dig nytt. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i vår beskrivning och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss!

I denna rekrytering sker löpande urval. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Åtgärdssamordnare

Ansök    Okt 22    Trelleborgs kommun    Miljöingenjör
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Sydvästra Skånes Vattenråd söker nu en åtgärdssamor... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Sydvästra Skånes Vattenråd söker nu en åtgärdssamordnare för att ta fram vattenvårdsåtgärder i syfte att förbättra vattendragens status.

Sydvästra Skånes Vattenråd är en ideell förening med placering i Trelleborg. Vattenrådets arbetsområde omfattar flera vattendrag och avrinningsområden i Vellinge, Trelleborg och Skurups kommuner.

Som åtgärdssamordnare kommer du att arbeta nära vattenrådssamordnaren i Sydvästra Skånes Vattenråd och samarbeta med många.

Tjänsten är placerad på Miljöavdelningen inom Samhällsbyggnadsförvaltningen i Trelleborgs kommun. Miljöavdelningen arbetar huvudsakligen med tillsyn inom miljöskydd och hälsoskydd, livsmedelskontroll, naturvård samt handläggning och tillsyn av alkohol, tobak m.m. Kontoret är moderna lokaler i centrala Trelleborg. 

Arbetsuppgifter
I ditt arbete kommer fokus vara på att söka upp, kontakta, möta och diskutera med markägare och brukare för att hitta och ta fram lämpliga och funktionella åtgärdslösningar för att förbättra kvaliteten på vattendragen i sydvästra Skåne. Du kommer att driva och genomföra konkreta vattenvårdsprojekt. För att få ut mesta möjliga i din roll som åtgärdssamordnare bör du vara kreativ, initiativrik, drivande, lösningsorienterad och självständig.

I samarbete med vattenrådssamordnaren kommer du att ansöka om externa medel för att hitta finansiering för projekt som leder till åtgärder som minskar övergödningen i vattendragen och belastningen på Östersjön och Öresund samt även ökar landskapets vattenhållande förmåga och gynnar den biologiska mångfalden.

Kvalifikationer
Vi vill att du har högskoleexamen inom naturvetenskap, miljövetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Kunskaper inom limnologi och/eller hydrologi och GIS är nödvändiga för tjänsten. Du har erfarenhet av att leda och driva projekt samt arbete med övergödningsproblematik. Du har en god förmåga att kommunicera, arbeta strukturerat samt ta egna initiativ på ett smart strategiskt sätt. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift är nödvändigt. En  prestigelös och lösningsorienterad framtoning, god förmåga att samarbeta samt skapa teamkänsla kommer vara viktiga kompetenser i arbetet.

Körkort med B-behörighet och tillgång till egen bil erfordras.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
2022-01-01.

Kontakt
Ammy Göransson, vattenrådssamordnare i Sydvästra Skånes Vattenråd 0410-73 44 07

Hans Cedergren, ordförande i Sydvästra Skånes Vattenråd 070- 248 70 83

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2021-11-10 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Intervjuer sker löpande skicka därför in din ansökan så snart du kan! Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Analytical Chemist, Trelleborg

Ansök    Okt 15    Randstad AB    Analytisk kemist
Job description Here´s a chance to join the R&D team at Flint Groups Narrow Web divison, as a R&D Analytical Chemist. This is a role for someone who enjoys to be responsible of the full picture, being hands on, providing guidance based on your expertise and last but nog least, envisioning where the analytical lab will be in the future. Is this your next challenge? Responsibilities In this role you will be responsible for the analytical lab, planning and e... Visa mer
Job description
Here´s a chance to join the R&D team at Flint Groups Narrow Web divison, as a R&D Analytical Chemist. This is a role for someone who enjoys to be responsible of the full picture, being hands on, providing guidance based on your expertise and last but nog least, envisioning where the analytical lab will be in the future. Is this your next challenge?

Responsibilities
In this role you will be responsible for the analytical lab, planning and executing the analytical
work in cooperation with the rest of the R&D team. Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colourant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed together with customers and partners.

Some of your responsibilities will be:

• To evaluate the performance of UV curable inks, both with basic and more advanced chemical analysis, such as LC-MS, GC-MS, in order to support the execution and acceleration of development projects and customer inquiries
• To provide guidance regarding the right technical path forward, by planning, executing and interpreting analytical development work
• Support the business and Narrow Web market segments with deep analytical know-how, within the fast changing frame of global regulations, to secure sustainable solutions for our customers
• To ensure that the analytical lab is continuously updated, reaching a state of the art level, by following trends and networking with analytical institutes and universities 

Qualifications
To thrive in this role and achieve good results, we see that you have the following experience and/or knowledge with you:

• PhD or MSc degree in Organic chemistry and/or analytical chemistry
• Knowledge and experience in method development in LC-MS and GC-MS
• Experience in statistical methods such as PCA (Principal component analysis) and/or design-of-experiments
• Great ability to absorb new technology quickly
• Great ability to identify the central part of complex problems and questions
• Fluency in English, both in writing and orally
• Dedication and passion about printing inks

If you have industry experience, this will be seen as a plus.

You bring a great drive and passion for your work and a sense of proactive entrepreneurship. We believe that you are a good communicator and listener. It is also important that you are a team player, who find fulfilment in providing guidance and who easily acknowledges others contribution in a team effort.

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Application
Please apply at the latest on 2021-11-07, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information please contact recruitment consultant Karolina Andersson, [email protected] or 0705736613.

About the company
Flint Group is a leading global supplier to the packaging and print media industries. We employ approximately 7,500 specialists in 130 locations in 40 countries around the world. Our inks are used to produce packaging for the biggest and most recognizable consumer brands. We are dedicated to bringing color and function to the printing and packaging products that consumers touch, see and use each day. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin bas i Trelleborg

Ansök    Sep 30    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen. Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling och bedriver en ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen.

Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling och bedriver en bred och högteknologisk verksamhet inom specialiteterna Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk immunologi och transfusionsmedicin samt provtagning och funktionsundersökningar. Verksamheten kommer under de närmsta åren expandera ytterligare för att anpassa diagnostikutbudet för den framtida vården. För att upprätthålla kvalitet och kompetens samverkar vi kontinuerligt med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen och har nära samarbete med både chefer, processledare och läkare inom dessa specialiteter. Tillsammans arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer för att skapa konkurrenskraft anpassad till sjukvårdens framtida behov. Verksamhetens uppdrag omfattar, förutom diagnostik, även konsultverksamhet för sjukvården, utbildning av bland annat läkare och biomedicinska analytiker, samt samarbete med universitet kring aktuella forsknings- och utvecklingsprojekt. I vår verksamhet ingår även område Bild- och laboratorieteknik som ansvarar för den medicintekniska säkerheten.

Verksamheten bedrivs på nio orter i Skåne (Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad och Ängelholm) och består av cirka 500 medarbetare där den största personalkategorin är biomedicinska analytiker. Vi anställer även andra yrkeskategorier så som biomedicinare, administratörer, undersköterskor och sjuksköterskor. Tillsammans levererar vi årligen cirka 17 miljoner provsvar.

ARBETSUPPGIFTER
Är du biomedicinsk analytiker och letar efter ett varierande och spännande arbete i nya fräscha lokaler? Då kan tjänsten hos oss vara helt rätt för dig!

I arbetsuppgifterna ingår att jobba med provtagning, remisshantering och analyser med automatiserade analysinstrument för allmänkemi, immunologi, koagulation och hematologi. Du kommer även göra bedömningar och tekniskt godkänna analysresultat, samverka med olika yrkeskategorier samt felsöka vid tekniska problem. Vi utför även blodgruppsserologiskt arbete för blodcentralen.

På ett akutlab är ingen dag den andra lik, det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb, vi roterar mellan våra olika arbetsuppgifter dagligen, säger Emelie, biomedicinsk analytiker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Därutöver är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom klinisk kemi eller transfusionsmedicin. Om du har tidigare erfarenhet av att handleda andra i arbetet ser vi även det som meriterande.

Som person är du noggrann, välstrukturerad i ditt arbetssätt och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du hög servicekänsla, är empatisk och har förståelse för våra patienter. För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om en varierad vardag, att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Detta eftersom det under jourtid förekommer ensamarbete. Likaså tror vi att du har ett engagemang för förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Flint Group is looking for a R&D and Process Technology Engineer

Ansök    Jan 29    Islossning AB    Organisk kemist
Flint Group is a leading global supplier to the labels, packaging and print media industries. We employ 6500 specialists in 140 locations in about 50 countries around the world. Our inks are used to produce labels, shrink sleeves and packaging for the biggest and most recognizable consumer brands and we offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. Professional and motivated employees ensure our success and we are now lo... Visa mer
Flint Group is a leading global supplier to the labels, packaging and print media industries. We employ 6500 specialists in 140 locations in about 50 countries around the world. Our inks are used to produce labels, shrink sleeves and packaging for the biggest and most recognizable consumer brands and we offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service.
Professional and motivated employees ensure our success and we are now looking for a R&D and Process Technology Engineer, to drive and implement important improvements to our existing product portfolio and to create new innovative products that will support our growth targets. In this role we expect that you provide industry leadership through the development of innovative products and processes that will enable successful results for our customers. This role offers the possibility to grow professionally and personally.
Main Challenges
Work close together with the Production and have an active contribution to the investigation/development of new process technologies that will improve efficiency, quality and cost.
Utilize your technical and chemical knowledge to develop products, including formulating new ink systems, optimising existing products, or make technical recommendations to sales or technical personnel
Lead or be part of smaller project teams (1 to 3 people) involving interaction with different functions as needed to complete the work
Be responsible for project tasks from feasibility study to product launch, including lab work according to standard test methods and customer trials, implementation in manufacturing and Quality Control
Plan, execute and conclude product development work on assigned projects within the agreed time frame
Navigate in defined project structure with multiple stakeholders to secure efficient project execution
Participate in batch-up and related documentation and contribute to proper description of scale up processes
Act within global regulatory environment and secure sustainable solutions for our customers
Fully complete assigned projects and communicate the results through internal documents, customer trial reports, technical data sheets and presentations

Requirements
A MSc in Organic Chemistry with 3 to 5 years of experience in R&D and Process Technologies (Upscaling & Production), with preference for a PhD in Organic Chemistry
Know-how about UV curable technology and competence within “structure-properties” relations, e.g. which raw materials are needed for achieving a certain physical property in the final product
Strong orientation for process and procedures across lab testing as well as project management, complaint handling, etc.
Deep understanding of project management
Absorb new technology quickly
Analytical mind-set, being able to decompose complex matters to its individual building blocks
True team player that acknowledges others contribution, by listening, consulting and discussion with others
Open mindset to different cultures
Dedication, passion and high energy level
Good communication skills including translating “chemical language” into “non-chemical”, fully understandable language
Pro-active and hands-on
Results oriented
Fluent English language skills both verbal and in written

Application
Please apply by uploading your CV and cover letter through the application form. Flint Group is a global company, thus please note that we need your application to be written in English.
We encourage you to apply as soon as possible, but no later than March 1st 2021. The selection process will be run in parallel and thus the position may be filled previous to this. Please note we do not accept applications via e-mail.
All enquiries are treated confidentially. For more information about the role or the recruitment process, you are welcome to contact senior recruiter Johanna Isberg, [email protected], +46 705 84 33 83.
We look forward to your application! Visa mindre

Livsmedelsinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekte... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Miljö, Hälsa och Livsmedel finns på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning. Vi är ett ambitiöst team på drygt 15 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Ett alltjämt mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden och omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning. Vi arbetar ständigt med vår tillgänglighet och strävan efter att vara kundorienterade.

Är du en erfaren livsmedelsinspektör och vill jobba med oss, sök tjänsten!

Arbetsuppgifter

I rollen som livsmedelsinspektör ingår att utöva kontroll enligt livsmedelslagstiftningen, förbereda och genomföra inspektioner och revisioner på livsmedelsanläggningar och dricksvattenanläggningar. Det är ett variationsrikt arbete, vilket innebär delaktighet i planering samt handläggning av registreringar, beslutsskrivande, utredning av klagomål och matförgiftningar samt ge stöd, råd och information till såväl verksamhetsutövare som medborgare. I arbetsuppgifterna ingår även trängseltillsyn med anledning av Covid-19.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant och avslutad högskoleutbildning inom ämnesområdet. Du ska ha god kunskap om livsmedelslagstiftningen. Erfarenhet från arbete som livsmedelsinspektör i minst 3 år är ett krav. Fördjupad kunskap inom något eller några områden, till exempel dricksvatten och kosttillskott, är meriterande.

Du anpassar ditt beteende för att skapa bra relationer och hanterar komplexa problem eller situationer effektivt. Du tar de initiativ som behövs inom och utanför eget ansvar i syfte att få saker att ske och bidra till god kvalitet i verksamheten. Då du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer, möta medborgare och verksamhetsutövare, är det mycket viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi tror att du är en drivande person som känner dig trygg med myndighetsrollen och vill ständigt vara med och utveckla verksamheten. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter. Du har en god samarbetsförmåga och kan planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Dina personliga egenskaper har stor betydelse. Giltigt B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Heltid. Tillsvidare.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2021-03-01 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

R&D Engineer – UV formulation science, Trelleborg

Ansök    Aug 12    Randstad AB    Organisk kemist
Job description Flint Group is looking for a self-reliant formulation chemist to join their development team within Narrow Web ink technologies as an R&D Engineer. Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colorant applications, printing blankets, sleeves and pre... Visa mer
Job description
Flint Group is looking for a self-reliant formulation chemist to join their development team within Narrow Web ink technologies as an R&D Engineer. Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colorant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed together with customers and partners.

Responsibilities
You primary responsibility will be to design and develop high performance, new generation ink technology for Flint groups’ customers. You work with long-term projects from early development phase through upscaling and production line test. 

In this role you will provide industry leadership through the development of innovative products and processes, that will enable successful results for Flint Groups customers.

Essential responsibilities: 
Utilize your technical and chemical knowledge to develop new and innovative UV curable products for the pressure sensitive label,  shrink sleeves and flexible packaging markets 
Plan, execute and conclude product development work on assigned innovation projects in the field of UV curable ink systems, for the growing market segments like shrink sleeves and flexible packaging 
Be responsible for project tasks from feasibility study to product launch, including customer trials,  implementation in manufacturing and Quality Control
Lead or be part of multifunctional project teams involving interaction with different internal functions and also with external parties like customers, institutes, suppliers, co-suppliers 
Maintain dialogue with multiple stakeholders to secure efficient project execution, i.e. Flint Groups’ customers, technical support, manufacturing and sales
Report project progression and communicate the results through internal documents, customer trial reports, technical data sheets and presentations 


Qualifications
MSc or PhD in Organic Chemistry or Polymer Science     
Dedication and passion about printing inks in general and UV curable inks in specific
Fluent English language skills both verbal and in written 
Willingness to travel international to attend customer meeting/trials and industry events 
Great communication skills 

The ideal candidate for this position has previous experience of product development and formulation of products within polymer science such as paint, coatings or similar. We believe that an analytical mind-set with strong problem solving abilities, along with ability and willingness to absorb new technology and information are key factors to succeed in this role. Additional characteristics desired for this role are:


Ability to identify the central part of complex problems and questions
True team player that acknowledges others contribution, by listening, consulting and discussion with others
Open mindset to different cultures and you are able to establish strong relationships with stakeholders on all levels
Pro-active and hands-on 
Results oriented


Application
In this recruitment, Flint Group collaborates with Randstad Life Sciences. For questions regarding this role, please contact recruitment consultant Karolina Andersson, [email protected] +46705736613.

Please submit your application in English as soon as possible, and no later than September 5th. Applications are handled continuously, and the position may be filled prior to the last application date. 

About the company
Flint Group is a leading global supplier to the packaging and print media industries. We employ approximately 6,500 specialists in 130 locations in 40 countries around the world. Our inks are used to produce packaging for the biggest and most recognizable consumer brands. We are dedicated to bringing color and function to the printing and packaging products that consumers touch, see and use each day. Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekte... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

I Trelleborgs kommun är Miljöavdelningen en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett ambitiöst team på drygt 15 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Trelleborg är en kommun som växer. Här finns en stabil tillväxt, lång industritradition med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden som pågår och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning.

Vatten och vattenrelaterade frågor är viktiga för Trelleborgs kommun. Små avlopp har en betydande påverkan på vattnets kvalitet. Därför är arbetet med små avlopp omfattande och har hög prioritet. Av den anledningen förstärker vi arbetet under ett och halvt år med denna projektanställning.

Arbetsuppgifter
I denna tjänst som miljöinspektör kommer du att vara helt inriktad på arbete med små avlopp. Du arbetar med alla delar i verksamheten – såsom inventering, tillsyn, kontakter med verksamhetsutövare och entreprenörer, information och förebyggande tillsyn, samt ansökningar och tillståndsbeslut.

Arbetet innefattar omfattande kontakter med verksamhetsutövare, entreprenörer och andra förvaltningar inom kommunen och allmänhet.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som miljöinspektör krävs relevant avslutad högskoleutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är driven, kan arbeta självständigt, tar ansvar för dina uppgifter och har en god samarbetsförmåga. Dessutom krävs god yrkesmässig datorvana samt giltigt B-körkort.

Meriterande yrkeserfarenheter är: myndighetsroll, miljöinspektör, konsult eller annan yrkeserfarenhet kopplat till små avlopp. Du känner dig trygg i din yrkesutövning.

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du trivs med och har god erfarenhet och förmåga av att hantera flera pågående kontakter. Du kan hantera människor av olika bakgrund och i olika situationer. Din kommunikativa förmåga märks i såväl tal som skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Du inser vikten av fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du och dina kollegor tar ansvar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Utöver efterfrågade kompetenskrav är dina personliga förmågor och egenskaper av stor betydelse för arbetsrollen.

Arbetstid/varaktighet 
100%, visstidsanställning, projekt 1,5 år (18 månader)

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2021-02-01 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Flint Group is looking for an R&D Engineer based in Trelleborg

Ansök    Jan 29    Islossning AB    Organisk kemist
Flint Group is a leading global supplier to the labels, packaging and print media industries. We employ 6500 specialists in 140 locations in about 50 countries around the world. Our inks are used to produce labels, shrink sleeves and packaging for the biggest and most recognizable consumer brands and we offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. Professional and motivated employees ensure our success and we are now l... Visa mer
Flint Group is a leading global supplier to the labels, packaging and print media industries. We employ 6500 specialists in 140 locations in about 50 countries around the world. Our inks are used to produce labels, shrink sleeves and packaging for the biggest and most recognizable consumer brands and we offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service.
Professional and motivated employees ensure our success and we are now looking for a R&D Engineer, to be a part of our process re-inventing our portfolio in order to establish a technology platform for growth. In this role we expect that you provide industry leadership through the development of innovative products and processes that will enable successful results for our customers. This role offers the possibility to grow professionally and personally.
Main Challenges
Plan, execute and conclude product development work on assigned projects within the agreed time frame
Lead or be part of smaller project teams (1 to 3 people) involving interaction with different functions as needed to complete
the work
Navigate in defined project structure with multiple stakeholders to secure timely and efficient project execution
Be responsible for project tasks from feasibility study to product launch, including lab work according to standard test methods and customer trials, implementation in manufacturing and Quality Control
Utilize your technical and chemical knowledge to develop products, including formulating new ink systems, optimising existing products, or make technical recommendations to sales or technical personnel
Act within global regulatory environment and secure sustainable solutions for our customers
Fully complete assigned projects and communicate the results through internal documents, customer trial reports, technical data sheets and presentations

Requirements
A MSc in Organic Chemistry with 3 to 5 years of experience, with preference for a PhD in Organic Chemistry
Know-how about UV curable technology and competence within “structure-properties” relations, e.g. which raw materials are needed for achieving a certain physical property in the final product
Strong orientation for process and procedures across lab testing as well as project management, complaint handling, etc.
Absorb new technology quickly
Analytical mind-set, being able to decompose complex matters to its individual building blocks
True team player that acknowledges others contribution, by listening, consulting and discussion with others
Open mindset to different cultures
Dedication, passion and high energy level
Good communication skills including translating “chemical language” into “non-chemical”, fully understandable language
Pro-active and hands-on
Results oriented
Fluent English language skills both verbal and in written

Application
Please apply by uploading your CV and cover letter through the application form. Flint Group is a global company, thus please note that we need your application to be written in English. We encourage you to apply as soon as possible, but no later than March 1st 2021. The selection process will be run in parallel and thus the position may be filled previous to this. Please note we do not accept applications via e-mail.
All enquiries are treated confidentially. For more information about the role or the recruitment process, you are welcome to contact senior recruiter Johanna Isberg, [email protected], +46 705 84 33 83.
We look forward to your application! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin bas i Trelleborg

Ansök    Jan 21    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen. Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling och bedriver en... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen.

Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling och bedriver en bred och högteknologisk verksamhet inom specialiteterna Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk immunologi och transfusionsmedicin samt provtagning och funktionsundersökningar. Verksamheten kommer under de närmsta åren expandera ytterligare för att anpassa diagnostikutbudet för den framtida vården. För att upprätthålla kvalitet och kompetens samverkar vi kontinuerligt med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen och har nära samarbete med både chefer, processledare och läkare inom dessa specialiteter. Tillsammans arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer för att skapa konkurrenskraft anpassad till sjukvårdens framtida behov. Verksamhetens uppdrag omfattar, förutom diagnostik, även konsultverksamhet för sjukvården, utbildning av bland annat läkare och biomedicinska analytiker, samt samarbete med universitet kring aktuella forsknings- och utvecklingsprojekt. I vår verksamhet ingår även område Bild- och laboratorieteknik som ansvarar för den medicintekniska säkerheten.

Verksamheten bedrivs på 10 orter i Skåne (Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad, Simrishamn och Ängelholm) och består av cirka 500 medarbetare där den största personalkategorin är biomedicinska analytiker. Vi anställer även andra yrkeskategorier så som biomedicinare, administratörer, undersköterskor och sjuksköterskor. Tillsammans levererar vi årligen cirka 17 miljoner provsvar.

ARBETSUPPGIFTER
Är du biomedicinsk analytiker och letar efter ett varierande och spännande arbete? Då kan tjänsten hos oss vara helt rätt för dig!

I arbetsuppgifterna ingår att jobba med provtagning, remisshantering och analyser med automatiserade analysinstrument för allmänkemi, immunologi, koagulation och hematologi. Du kommer även göra bedömningar och tekniskt godkänna analysresultat, samverka med olika yrkeskategorier samt felsöka vid tekniska problem. Vi utför även blodgruppsserologiskt arbete för blodcentralen.

-På ett akutlab är ingen dag den andra lik, det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb, vi roterar mellan våra olika arbetsuppgifter dagligen, säger Emelie, biomedicinsk analytiker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Därutöver är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom klinisk kemi eller transfusionsmedicin. Om du har tidigare erfarenhet av att handleda andra i arbetet ser vi även det som meriterande.

Som person är du är noggrann, välstrukturerad i ditt arbetssätt och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du hög servicekänsla, är empatisk och har förståelse för våra patienter. För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om en varierad vardag, att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Detta eftersom det under jourtid förekommer ensamarbete. Likaså tror vi att du har ett engagemang för förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till medicinmottagning i Trelleborg

Ansök    Okt 19    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som biomedicinsk analytiker på Lasarettet Trelleborg! Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Lasarettet Trelleborg vill vi att... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som biomedicinsk analytiker på Lasarettet Trelleborg!

Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet. Lasarettet Trelleborg med sina cirka 500 medarbetare är det personliga sjukhuset med de stora möjligheterna. Vi bedriver specialiserad bassjukvård för ett upptagningsområde på 100 000 invånare.

Verksamhetsområde närsjukvård har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, lungmedicin, neurologi och reumatologi. Vidare ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen kl. 08:00-20:00), tre slutenvårdsavdelningar samt en dagsjukvårdsavdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en legitimerad biomedicinsk analytiker till vårt befintliga team. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer självständigt att utföra arbetsuppgifter som ekokardiografi, arbetsprov, tolkning av Holter-EKG, Carotis duplex samt EEG. Vårt uppdrag är att utföra undersökningar på patienter som är inlagda på lasarettet samt serva öppenvården i vår närhet. Vi jobbar i team med andra professioner som hjärtsjuksköterskor, kardiologer och medicinska sekreterare. Som biomedicinsk analytiker har du en egen arbetsstation och sitter i rum tillsammans med övriga biomedicinska analytiker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård med inriktning klinisk fysiologi. Dina språkkunskaper motsvarar lägst nivå C1 i svenska enligt Europarådets nivåskala. Därtill vill vi att du har erfarenhet av att utföra ekokardiografi.

Har du också erfarenhet av att arbeta med arbetsprov, Holter-EKG och/eller Carotis duplex samt EEG är det en merit. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, Pasis och SectraRis.

Som person är du trygg i din yrkesroll, har god kommunikativ förmåga och ser samarbete med olika yrkeskategorier som en självklarhet. Du är en person som ser möjligheter istället för hinder, visar på stort engagemang i ditt arbete och har en positiv inställning. Vi ser även gärna att du drivs av nya utmaningar och tar egna initiativ. Vi förutsätter att du är målorienterad och har ett öppet sinne för att lära dig nytt.

Känner du igen dig i vår beskrivning och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss! Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten så lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Åtgärdssamordnare

Ansök    Okt 13    Trelleborgs kommun    Limnolog
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Sydvästra Skånes Vattenråd söker nu en åtgärdssamor... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Sydvästra Skånes Vattenråd söker nu en åtgärdssamordnare för att ta fram vattenvårdsåtgärder i syfte att förbättra vattendragens status.

Sydvästra Skånes Vattenråd är en ideell förening med placering i Trelleborg. Vattenrådets arbetsområde omfattar flera vattendrag och avrinningsområden i Vellinge, Trelleborg och Skurups kommuner.

Som åtgärdssamordnare kommer du att samarbeta med vattenrådssamordnaren i Sydvästra Skånes Vattenråd.

Tjänsten är placerad på Samhällsbyggnadsförvaltningen (Miljöavdelningen) i Trelleborgs kommun.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete kommer fokus vara på att söka upp, kontakta, möta och diskutera med markägare och brukare för att hitta och ta fram lämpliga och funktionella åtgärdslösningar för att förbättra kvaliteten på vattendragen i sydvästra Skåne. Du kommer att driva och genomföra konkreta vattenvårdsprojekt. I samarbete med vattenrådssamordnaren kommer du att ansöka om externa medel för att hitta finansiering för projekt som leder till åtgärder som minskar övergödningen i vattendragen och belastningen på Östersjön och Öresund samt även ökar landskapets vattenhållande förmåga och gynnar den biologiska mångfalden

Kvalifikationer
Vi vill att du har högskoleexamen inom naturvetenskap, miljövetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Kunskaper inom limnologi och/eller hydrologi och GIS är nödvändiga för tjänsten. Meriterande är om du har erfarenhet av att leda och driva projekt samt arbeta med övergödningsproblematik. Du bör även ha erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation tex inom kommun eller länsstyrelse. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera, arbeta strukturerat samt ta egna initiativ på ett smart strategiskt sätt,  med en tydlig målsättning att uppfylla miljömål samt EU:s vattendirektiv. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift är nödvändigt. En  prestigelös och lösningsorienterad framtoning, god förmåga att samarbeta samt skapa teamkänsla kommer vara viktiga kompetenser i arbetet.

Vi tillmäter dina personliga egenskaper stor betydelse.

Körkort med B-behörighet och tillgång till egen bil erfordras.

Arbetstid/varaktighet
Heltid. Visstidsanställning/projektanställning på 1 år med möjlighet till förlängning. 

Tillträde
2021-01-01.

Kontaktperson
Ammy Göransson, Vattenrådssamordnare/Projektledare, 0410-73 44 07.
Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2020-11-08, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Livsmedelsinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen

I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Miljö, Hälsa och Livsmedel finns på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning. Vi är ett ambitiöst team på drygt 15 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Ett alltjämt mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning. Vi arbetar ständigt med vår tillgänglighet och strävan efter att vara kundorienterade.

Är du en erfaren livsmedelsinspektör och vill jobba med oss, sök tjänsten!

Arbetsuppgifter


I rollen som livsmedelsinspektör ingår att utöva kontroll enligt livsmedelslagstiftningen, förbereda och genomföra inspektioner och revisioner på livsmedelsanläggningar och dricksvattenanläggningar. Det är ett variationsrikt arbete, vilket innebär delaktighet i planering samt handläggning av registreringar, beslutsskrivande, utredning av klagomål och matförgiftningar samt ge stöd, råd, information och service till såväl verksamhetsutövare som medborgare. I arbetsuppgifterna ingår även trängseltillsyn med anledning av Covid-19.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ämnesområdet. Du ska ha god kunskap om livsmedelslagstiftningen. Erfarenhet från arbete som livsmedelsinspektör i minst 3 år är ett krav. Fördjupad kunskap inom något eller några områden, till exempel dricksvatten och kosttillskott, är meriterande.

Du anpassar ditt beteende för att skapa bra relationer och hanterar komplexa problem eller situationer effektivt. Du tar de initiativ som behövs inom och utanför eget ansvar i syfte att få saker att ske och bidra till god kvalitet i verksamheten. Då du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer, möta medborgare och verksamhetsutövare, är det mycket viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi tror att du är en drivande person som känner dig trygg med myndighetsrollen och vill ständigt vara med och utveckla verksamheten. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter. Du har en god samarbetsförmåga och kan planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi tillmäter dina personliga egenskaper stor betydelse. Giltigt B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Heltid. Tillsvidare.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Mikael Norén, miljöchef, 0410-73 32 97.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2021-01-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Miljöadministratör

Ansök    Okt 9    Trelleborgs kommun    Miljöhandläggare
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Miljöavdelningen inom Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar med tillsyn och kontroll för att lagar som rör miljö, hälsa, livsmedel, alkohol, tobak och läkemedel ska följas. Vi är ett ambitiöst team på drygt 15 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. En växande kommun med ett mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som miljöadministratör på Miljöavdelningen arbetar du som en viktig kugge i myndighetsutövande verksamhet med diarieföring och fakturering i ärendehanteringssystemet Vision, arkivering, bevakning av beslut, beställningar, expediering m.m. I tjänsten ingår även bokning av handläggarnas tillsynsbesök hos verksamhetsutövarna.


Kvalifikationer


Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom naturvetenskap, ekonomi, samhällskunskap eller annan utbildning med inriktning mot administration, som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med elektroniska dokument, databaser, kommunal förvaltning, diarieföring samt inköp.

Du är lyhörd, har initiativförmåga och förmåga att anpassa dig till olika typer av situationer och människor. Du är självgående och är öppen för idéer och är intresserad av att utveckla ditt eget arbetsområde och gärna tillsammans med andra kompetenser. Du inser vikten av ett fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du kan lyssna på dina kollegor och löser problem på ett konstruktivt sätt. Du är alltid professionell i ditt bemötande. Vi tillmäter dina personliga egenskaper stor betydelse.

Du ser service till medborgare, verksamma i Trelleborg och kollegor som en självklarhet och som en framgångsfaktor för ett väl utfört arbete. Du är ordningsam, noggrann och strukturerad. Du kan med lätthet beskriva vikten av ditt arbete och kan därmed enkelt sätta in det i ett större sammanhang och se hur det bidrar till hela organisationens utveckling.

Relevant akademisk utbildning inom miljöområdet, erfarenhet av Vision är och arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetstid/varaktighet
Heltid, Vikariat tom. 2022-06-30.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Mikael Norén, miljöchef, 0410-733297.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2020-10-25, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Flint Group is looking for an R&D Engineer based in Trelleborg

Ansök    Okt 5    Islossning AB    Organisk kemist
Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colourant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed toget... Visa mer
Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colourant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed together with customers and partners.
The company is the number one or number two supplier in every major region it serves. Flint Group operates in more than 140 facilities worldwide and employs nearly 8000 people.
Professional and motivated employees ensure our success and we are now looking for a R&D Engineer. In this role we expect that you provide industry leadership through the development of innovative products and processes that will enable successful results for our customers.


Main Challenges
Plan, execute and conclude product development work on assigned projects within the agreed time frame
Lead or be part of project teams involving interaction with different functions as needed to complete the work
Navigate in defined project structure with multiple stakeholders to secure efficient project execution
Be responsible for project tasks from feasibility study to product launch, including customer trials, implementation in manufacturing and Quality Control
Utilize your technical and chemical knowledge to develop products, including formulating new ink systems, optimising existing products, or make technical recommendations to sales or technical personnel
Act within global regulatory environment and secure sustainable solutions for our customers
Fully complete assigned projects and communicate the results through internal documents, customer trial reports, technical data sheets and presentations

Requirements
MSc or PhD in Organic Chemistry or Polymer Science
Dedication and passion about printing inks in general and UV curable inks in specific
Analytical mind-set
Identifies the central part of complex problems and questions
Absorb new technology quickly
True team player that acknowledges others contribution, by listening, consulting and discussion with others
Open mindset to different cultures and you are able to establish strong relationships with stakeholders on all levels
Good communication skills
Pro-active and hands-on
Results oriented
Fluent English language skills both verbal and in written

Application
In this recruitment we work with Roi Rekrytering. Please apply by uploading your CV and cover letter in English through the application form.


This is found via the following link:
https://roirekrytering.se/lediga-jobb/jobb/?jobbid=5711


We encourage you to apply as soon as possible, though no later than 2020-10-25. The selection process will be run in parallel and thus the position may be filled previous to this. Please note we do not accept applications via e-mail.
All enquiries are treated confidentially. For more information about the role or recruitment process, please contact senior recruiter Johanna Isberg, [email protected], +46 705 84 33 83.

We look forward to your application! Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojekt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen.

Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Miljöavdelningen finns på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning. Vi är ett ambitiöst team på drygt 15 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. En stadigt växande kommun, lång industritradition med ett alltjämt mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning.

Arbetsuppgifter
Som miljöinspektör kommer du att arbeta med tillsyn och tillstånd enligt miljöbalken av miljöfarliga verksamheter. Även andra arbetsuppgifter inom avdelningens ansvarsområden enligt miljöbalken, så som frågor som rör enskilda avlopp, hälsoskydd, uppsökande tillsyn, inkommande klagomål samt visst tillsyn enligt tobakslagen kan komma att bli aktuellt.

Tillsynen enligt miljöbalken omfattar bl. a. bostäder, enskilda avlopp, lantbruk, skolor, industrier och förorenade områden. I avdelningens arbete ingår handläggning av anmälningsärende samt besvarande av remisser t. ex. i samband med förändring av miljölagstiftning.

Kvalifikationer
Du har en naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbete med diariehanteringssystemet Vision är meriterande. Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.

Du är en drivande person och känner dig trygg med myndighetsrollen. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter och har en god samarbetsförmåga eftersom avdelningen delar på arbetsuppgifterna och har ett gemensamt ansvar. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift och har god datorvana. Du inser vikten av ett fungerande lagarbete och arbetar bra med andra. Du och dina kollegor tar ansvar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Vi tillmäter dina personliga egenskaper stor betydelse.

Arbetstid/varaktighet
Vikariat, 1 år

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Mikael Norén, miljöchef, 0410-733297.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2020-11-01 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker eller Biomedicinare till Klinisk kemi i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. På Klinisk kemi i Trelleborg utförs kliniskt kemiskt laboratoriearbete, provtagning, remisshantering och blodgruppsserologiskt arbete. Verksamheten bedrivs mellan 7-22 alla dagar. På jourtid tjänstgör en biomedicinsk analytiker. - På ett akutlab är ingen dag den andra lik och det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb så vi roterar mellan våra olika arbetsplatser dagligen säger Emelie, Biomedicinsk analyt... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

På Klinisk kemi i Trelleborg utförs kliniskt kemiskt laboratoriearbete, provtagning, remisshantering och blodgruppsserologiskt arbete. Verksamheten bedrivs mellan 7-22 alla dagar. På jourtid tjänstgör en biomedicinsk analytiker.

- På ett akutlab är ingen dag den andra lik och det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb så vi roterar mellan våra olika arbetsplatser dagligen säger Emelie, Biomedicinsk analytiker.


ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en biomedicinska analytiker till vår nytänkande enhet för ett vikariat som sträcker sig under ett år.

Vi erbjuder väldigt varierande arbetsuppgifter då vi roterar på alla arbetsplatser. Du kommer att jobba med provtagning, remisshantering, analyser med automatiserade analysinstrument för allmänkemi, immunologi, koagulation och hematologi. Du kommer även göra bedömningar och tekniskt godkänna analysresultat samt felsöka vid tekniska problem. Vi utför även blodgruppsserologiskt arbete för blodcentralen.

KVALIFIKATIONER
Du som sökande är legitimerad Biomedicinsk analytiker med behörighet att verka i Sverige, alternativt utbildad som biomedicinare eller molekylärbiolog eller har en annan likvärdig utbildning. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng. Tidigare erfarenhet av arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin samt provtagningsvana är meriterande. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och utvecklande enhet. Har du ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt med god förmåga att samarbeta och kommunicera med kollegor med en positiv attityd? Har du dessutom hög servicekänsla med ett gott bemötande och förståelse för våra patienter. Då är du den vi söker!

För att du skall trivas hos oss ska du tycka om en varierad vardag samt att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, då det förekommer ensamarbete under jourtid. Om du har tidigare erfarenhet av att handleda andra i arbetet ser vi det som meriterande, likaså om du har ett engagemang för förbättringar, då vi ser att det skapar en levande arbetsplats.

Är du nyfiken, strukturerad och sugen på nya utmaningar? Tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till medicinmottagning i Trelleborg

Ansök    Okt 2    REGION SKÅNE    Biomedicinsk analytiker
Gör skillnad. Varje dag. Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som biomedicinsk analytiker på Lasarettet Trelleborg! Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Lasarettet Trelleborg vill vi att... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som biomedicinsk analytiker på Lasarettet Trelleborg!

Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet. Lasarettet Trelleborg med sina cirka 500 medarbetare är det personliga sjukhuset med de stora möjligheterna. Vi bedriver specialiserad bassjukvård för ett upptagningsområde på 100 000 invånare.

Verksamhetsområde närsjukvård har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, lungmedicin, neurologi och reumatologi. Vidare ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen kl. 08:00-20:00), tre slutenvårdsavdelningar samt en dagsjukvårdsavdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en legitimerad biomedicinsk analytiker till vårt befintliga team. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete som biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer självständigt att utföra arbetsuppgifter som ekokardiografi, arbetsprov, tolkning av Holter-EKG, Carotis duplex samt EEG. Vårt uppdrag är att utföra undersökningar på patienter som är inlagda på lasarettet samt serva öppenvården i vår närhet. Vi jobbar i team med andra professioner som hjärtsjuksköterskor, kardiologer och medicinska sekreterare. Som biomedicinsk analytiker har du en egen arbetsstation och sitter i rum tillsammans med övriga biomedicinska analytiker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård med inriktning klinisk fysiologi. Dina språkkunskaper motsvarar lägst nivå C1 i svenska enligt Europarådets nivåskala. Därtill vill vi att du har erfarenhet av att utföra ekokardiografi.

Har du också erfarenhet av att arbeta med arbetsprov, Holter-EKG och/eller Carotis duplex samt EEG är det en merit. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, Pasis och SectraRis.

Som person är du trygg i din yrkesroll, har god kommunikativ förmåga och ser samarbete med olika yrkeskategorier som en självklarhet. Du är en person som ser möjligheter istället för hinder, visar på stort engagemang i ditt arbete och har en positiv inställning. Vi ser även gärna att du drivs av nya utmaningar och tar egna initiativ. Vi förutsätter att du är målorienterad och har ett öppet sinne för att lära dig nytt.

Känner du igen dig i vår beskrivning och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss! Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten så lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinska analytiker till Trelleborg inför sommaren 2020

Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som biomedicinsk analytiker och studerande biomedicinsk analytiker i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i flera orter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som biomedicinsk analytiker och studerande biomedicinsk analytiker hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till flera olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle önska arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt dig som är student och har avslutat minst termin 4 vid Biomedicinska analytikerprogrammet. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Komminister , inriktning diakoni , själavård och sjukhuskyrka 100 %

Ansök    Aug 12    Trelleborgs Församling    Komminister
Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, ett församlingshem, ett härligt arbetsgäng och en god relation mellan förtroendevalda, personal och tillhöriga. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 38 anställda inom församlingsverksamhet och kyrkogård. Läs gärna mer i vårt församlingsblad på vår hemsida för att få en bild av alla våra verksamheter.Vår komminister som byggt upp arbetet under många år går i pension och v... Visa mer
Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, ett församlingshem, ett härligt arbetsgäng och en god relation mellan förtroendevalda, personal och tillhöriga. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 38 anställda inom församlingsverksamhet och kyrkogård. Läs gärna mer i vårt församlingsblad på vår hemsida för att få en bild av alla våra verksamheter.Vår komminister som byggt upp arbetet under många år går i pension och vi söker hennes efterträdare, som kan fortsätta att utveckla detta viktiga arbete.Om tjänsten:Du ansvarar för våra kontakter med sjukhuset, där sjukhuskyrkan har en naturlig plats både bland personal, patienter och anhöriga. I detta ingår expedition, handledningsgrupper och samtalskvällar. Vi ser ett ökat behov av själavård i vår församling och söker dig som har ett fördjupat intresse och gärna specialutbildning inom området.Som komminister i Trelleborgs församling är du en del av vår församlingsverksamhet med kyrkliga handlingar, konfirmandarbete och gudstjänster, med fokus på äldre och diakoni.Du ingår i ett arbetslag bestående av fem prästtjänster, två diakoner, tre musiker och två pedagoger.Ansökning snarast men senast 5 september 2019. Tillträde januari 2020.Skicka din ansökan inklusive cv till [email protected]     Kontaktpersoner:Anna Hult, kyrkoherde, 0410-597 05 [email protected] Lindstrii, kanslichef, 0410-597 03, [email protected] företrädare:Fredric Liljeberg, KyrkA, 0703-492684, [email protected] Visa mindre

Biomedicinsk analytiker eller Biomedicinare till Klinisk kemi i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. På Klinisk kemi i Trelleborg utförs kliniskt kemiskt laboratoriearbete, provtagning, remisshantering och blodgruppsserologiskt arbete. Verksamheten bedrivs mellan 7-22 alla dagar. På jourtid tjänstgör en biomedicinsk analytiker. - På ett akutlab är ingen dag den andra lik och det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb så vi roterar mellan våra olika arbetsplatser dagligen säger Emelie, Biomedicinsk analyt... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

På Klinisk kemi i Trelleborg utförs kliniskt kemiskt laboratoriearbete, provtagning, remisshantering och blodgruppsserologiskt arbete. Verksamheten bedrivs mellan 7-22 alla dagar. På jourtid tjänstgör en biomedicinsk analytiker.

- På ett akutlab är ingen dag den andra lik och det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb så vi roterar mellan våra olika arbetsplatser dagligen säger Emelie, Biomedicinsk analytiker.


ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en biomedicinska analytiker till vår nytänkande enhet för ett vikariat som sträcker sig under ett år.

Vi erbjuder väldigt varierande arbetsuppgifter då vi roterar på alla arbetsplatser. Du kommer att jobba med provtagning, remisshantering, analyser med automatiserade analysinstrument för allmänkemi, immunologi, koagulation och hematologi. Du kommer även göra bedömningar och tekniskt godkänna analysresultat samt felsöka vid tekniska problem. Vi utför även blodgruppsserologiskt arbete för blodcentralen.

KVALIFIKATIONER
Du som sökande är legitimerad Biomedicinsk analytiker med behörighet att verka i Sverige, alternativt utbildad som biomedicinare eller molekylärbiolog eller har en annan likvärdig utbildning. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng. Tidigare erfarenhet av arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin samt provtagningsvana är meriterande. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och utvecklande enhet. Har du ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt med god förmåga att samarbeta och kommunicera med kollegor med en positiv attityd? Har du dessutom hög servicekänsla med ett gott bemötande och förståelse för våra patienter. Då är du den vi söker!

För att du skall trivas hos oss ska du tycka om en varierad vardag samt att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, då det förekommer ensamarbete under jourtid. Om du har tidigare erfarenhet av att handleda andra i arbetet ser vi det som meriterande, likaså om du har ett engagemang för förbättringar, då vi ser att det skapar en levande arbetsplats.

Är du nyfiken, strukturerad och sugen på nya utmaningar? Tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker/Sjuksköterska till Klinisk kemi i Lund

Gör skillnad. Varje dag. Inom Klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som arbetar i laboratorier på samtliga tio sjukhus i Skåne. Vi har en årsproduktion av cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, Baskemi och Specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av vardera en områdeschef som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten. Provtagning och Funktionsun... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Inom Klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som arbetar i laboratorier på samtliga tio sjukhus i Skåne. Vi har en årsproduktion av cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, Baskemi och Specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av vardera en områdeschef som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten.

Provtagning och Funktionsundersökningar är bemannade av biomedicinska analytiker, sjuksköterskor och undersköterskor som självständigt och med professionellt yrkesansvar utför funktionsundersökningar och blodprovstagning. Vår enhet präglas av en positiv stämning bland arbetskamraterna som hjälps åt. Vi arbetar ständigt med utveckling av kvalitet- och patientsäkerhet. Tempot är varierande och våra arbetstider är måndag till fredag utan helg- eller kvällstjänstgöring.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu biomedicinsk analytiker alternativt sjuksköterska till vår verksamhet i Lund. Tjänsten är förlagd på provtagning/funktionsundersökningar i Lund. Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med mycket patientkontakt. Våra arbetstider är måndag till fredag utan helgtjänstgöring.

De arbetsuppgifter du kommer att utföra är:
• Venös- och kapillärprovtagning på barn och vuxna
• Arbete inom funktionsundersökningar
• Preanalytisk provhantering
• Receptionsarbete
• Kontakt med kunder i samband med förfrågningar
• Handledning av studenter

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska, med behörighet att verka i svensk sjukvård. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av funktionsundersökningar och provtagning.
Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Du har även goda kunskaper i Officepaketet.

Vi söker dig:
- Du har bra bemötande och visar respekt gentemot patienter och kollegor
- Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med arbetskamrater
- Du har en positiv attityd och är lösningsfokuserad
- Du har ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt
- Du är kvalitetsmedveten, visar ansvar och förtroende i arbetet
- Du är beredd att satsa för en bra arbetsmiljö tillsammans med gruppen
- Du tycker om förbättringsarbete och vill delta aktivt
- Du är flexibel och kan lätt anpassa dig vid ändrade planer

Stor vikt läggs på personlig lämplighet och provanställning kan tillämpas.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och ser därför fram emot din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service, med cirka 2 000 medarbetare, möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Komminister , inriktning diakoni , själavård och sjukhuskyrka 100 %

Ansök    Apr 17    Trelleborgs Församling    Komminister
Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, ett församlingshem, ett härligt arbetsgäng och en god relation mellan förtroendevalda, personal och tillhöriga. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 38 anställda inom församlingsverksamhet och kyrkogård. Läs gärna mer i vårt församlingsblad på vår hemsida för att få en bild av alla våra verksamheter.Vår komminister som byggt upp arbetet under många år kommer att gå i pen... Visa mer
Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, ett församlingshem, ett härligt arbetsgäng och en god relation mellan förtroendevalda, personal och tillhöriga. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 38 anställda inom församlingsverksamhet och kyrkogård. Läs gärna mer i vårt församlingsblad på vår hemsida för att få en bild av alla våra verksamheter.Vår komminister som byggt upp arbetet under många år kommer att gå i pension sommaren 2019 och vi söker hennes efterträdare, som kan fortsätta att utveckla detta viktiga arbete. Om tjänsten:Du ansvarar för våra kontakter med sjukhuset, där sjukhuskyrkan har en naturlig plats både bland personal, patienter och anhöriga. I detta ingår expedition, handledningsgrupper och samtalskvällar. Som komminister i Trelleborgs församling är du en del av vår församlingsverksamhet med kyrkliga handlingar, konfirmandarbete och gudstjänster, med fokus på äldre och diakoni. Du ingår i ett arbetslag bestående av fem prästtjänster, två diakoner, tre musiker och två pedagoger. Ansökning snarast men senast 16 maj 2019. Skicka din ansökan inklusive cv till [email protected]     Kontaktpersoner:Anna Hult, kyrkoherde, 0410-597 05 [email protected] Lindstrii, kanslichef, 0410-597 03, [email protected] företrädare:Fredric Liljeberg, KyrkA, 0703-492684, [email protected] Visa mindre

Biomedicinska analytiker till Region Skåne inför sommaren 2019

Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund ligger Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av f... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund ligger Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av för tidigt födda. Närsjukhus finns i Ängelholm, Landskrona, Trelleborg och Hässleholm. I Hässleholm finns även ett ortopediskt centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer. Därtill kommer ett stort antal vårdcentraler och andra mottagningar runtom i Skåne.

Läs mer om våra verksamheter på vard.skane.se. På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss får du förutom trevliga, kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande och spännande arbete, och stöd för att komma in i arbetet på ett tryggt sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng. Vi välkomnar även en ansökan från dig som är student och har avslutat minst termin 4 vid Biomedicinska analytikerprogrammet.

Vi vill att du sätter patientens bästa i fokus och trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och har god samarbetsförmåga. I linje med våra värderingar behöver du vara välkomnande, drivande, samt visa omtanke och respekt.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Miljö, Hälsa & Livsmedel finns på Trelleborgs kom... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen
Miljö, Hälsa & Livsmedel finns på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning.

Arbetsplatsen
Miljö, Hälsa & Livsmedel finns på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning. Vi är ett ambitiöst team på 12 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. Vi har frisk luft och rent vatten, bra mat, hälsosamma bostäder och en hållbar stad i fokus.

Tillsynen enligt miljöbalken omfattar bl. a bostäder, enskilda avlopp, lantbruk, skolor, industrier och förorenade områden. I avdelningens arbete ingår handläggning av tillståndsansökningar och anmälningsärende samt besvarande av remisser t ex i samband med förändring av miljölagstiftning.

Livsmedelskontrollen omfattar tillsyn på bl. a. restauranger, livsmedelsbutiker, skol- och förskolekök, dricksvatten och tillverkningsindustrier.

Arbetsuppgifter
I rollen som miljöinspektör kommer du att arbeta med tillsyn och prövning enligt miljöbalken med fokus på miljöfarligaverksamheter inklusive bland annat lantbruk. Även andra arbetsuppgifter inom avdelningens ansvarsområden enligt miljöbalken kan komma att bli aktuella.

Kvalifikationer
Du har en naturvetenskaplig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet inom verksamhetsområdet och arbete med diariehanteringssystemet Vision är meriterande. Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.

Du är en drivande person och känner dig trygg med myndighetsrollen. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter. På avdelningen delar vi på arbetsuppgifterna och har ett gemensamt ansvar. Vi förvantar oss att du har en god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du har god kommunikativ förmåga, kan uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift och har datorvana.

Arbetstid/varaktighet
Heltid.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Rima Dauod, miljöchef, 0410-734797.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2019-04-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre