Lediga jobb som Data/IT i Trelleborg

Se lediga jobb som Data/IT i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Systemutvecklare till Försäkringskassans nya it-kontor i Trelleborg

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största it-avdelningar.Försäkringskassans it-utveck... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största it-avdelningar.Försäkringskassans it-utveckling i Trelleborg kommer vara med och utveckla det nya Tandvårdssystemet från grunden och bygga de publika sidorna för medborgaren. Vi använder oss av ny teknik i modern containerplattform och bygger microtjänster främst i Java. Vill du vara med i ett team som jobbar enligt Agila och DevOps priciper samt vara med och bygga upp verksamheten i Trelleborg så är du rätt person för oss.

Analys, design, implementation, test och förvaltning
Vi fortsätter att växa och behöver därför ett antal systemutvecklare, främst Javautvecklare, och är du dessutom intresserad av test och har erfarenhet inom testdriven utveckling och testautomatisering så är det ett plus. Vi söker både dig som erfaren systemutvecklare och är beredd att ta rollen som mjukvaruarkitekt men också dig som är mindre erfaren och vill utvecklas tillsammans med oss.    

Som utvecklare på Försäkringskassan förväntas du samarbeta, värna om kvalitét och ha en vilja av att utvecklas tillsammans med oss. Vi jobbar i agila team med stort fokus på eget ansvar och vilja att ständigt förbättra vår verksamhet och servicen till Försäkringskassans kunder. En god användarupplevelse är en viktig del av arbetet. Du är med i hela kedjan av analys, design, implementation, test och förvaltning.

Tjänsten innebär att du hanterar sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande.

Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar.

Beskrivning av roller vi söker

Systemutvecklare
Som kodutvecklare skriver du kod för antingen frontend, backend eller båda och har möjlighet att röra dig från container och applikationsserver till användarupplevelse. I din vardag kommer du i nuläget jobba med HTML5, JavaScript, Vue.JS, Java, C++ för att nämna några exempel.

Testuvecklare
Som testutvecklare skriver du testkod och driver frågor kring testnivåer, regelbundna körningar av testsviter, GUI-tester, prestandatester etc. Du förväntas vara det agila teamets testautomationsexpert och driver testautomationsfrågor inom teamet och tvärgående mellan team tillsammans med andra testutvecklare. Ditt huvudsakliga kompetensområde är testutveckling med fokus på kvalitetssäkring. 

 Vi söker dig som:


• har högskoleexamen eller erfarenheter och kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har erfarenhet av arbete med it-utveckling, systemutveckling av digitala tjänster.
• har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för att nå goda resultat
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• samarbetar effektivt med andra med ett positivt, transparent och inkluderande sätt
• har god kommunikativ förmåga
• har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du:


• har erfarenhet av systemtuveckling eller testutveckling i närtid.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Ett flertal tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan kan komma att göra viss ekonomisk personkontroll innan anställning och en anställning hos oss kan även innebära placering i säkerhetsklass. För den här tjänsten krävs svenskt medborgarskap.

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahososs

Kontaktpersoner
Chef: Petter Norman, tel 010-113 09 70 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Linnéa Palmkvist, tel 010-113 10 46 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackliga representanter är för ST Anna-Lena Bahadori Lundgren, Saco-S Magnus Eggers och Seko Fredrik Bruhn. Dessa nås via vår växel 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 maj 2023. Skicka gärna in ansökan tidigare då urval sker löpande. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Visa mindre

IKT-tekniker med inriktning mot AV-media

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED Mellan slätten och havet b... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen
Du kommer att få arbeta i ett härligt gäng som välkomnar förändring, tycker om att möta personal och elever och har nära till skratt! Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor, stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Bildningsförvaltningens IKT-enheten i Trelleborgs kommun består av fyra personer, varav två är IKT-tekniker.

Arbetsuppgifter
Du kommer att hantera beställningar och fakturering av AV- och IT-produkter till våra skolor och förskolor. Detta sker i ärendehanteringssystemet Filemaker.

Tillsammans med din kollega kommer du bland annat att arbeta med support och felsökning av lärar- och elevdatorer, läsplattor, ljud- och projektorutrustning. Du kommer också att handha reparationer av dator och AV-utrustning samt garantiärenden. 

Våra läsplattor är i dagsläget hanterade i systemet Mobile Iron och du kommer att hantera skolornas och förskolornas iPads och Appar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, speciellt beträffande ljud och bild. Du bör ha utbildning inom teknikområdet, gärna eftergymnasial, eller kan påvisa motsvarande kunskaper från tidigare arbeten. Du har grundläggande teknisk datorkunskap. Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem samt arbete inom skolans verksamhet är meriterande.  

Som person ser vi gärna att du är social, har en hög servicenivå och tycker om att hjälpa kunder och/eller medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Du har gott ordningssinne, lätt att lära och tar eget ansvar. Du har ett gott bemötande, är praktiskt lagd och tycker om att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du är bra på felsökning och är en god problemlösare samt har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Ditt fokus är på hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.

Körkort är ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift, samt har kunskaper i engelska. 

Arbetstid/varaktighet
100% tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Jan Jönsson, enhetschef tfn. 0410-73 47 78

http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2023-02-27 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att arbetet med urval och intervjuer påbörjas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett giltigt utdrag från belastningsregistret.

Vi ser fram emot att du vill bli en av oss!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

It-trainee till Trelleborg

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största it-avdelningar.  Vårt it-traineeprogram ge... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största it-avdelningar. 

Vårt it-traineeprogram ger dig möjlighet att utvecklas och bidra på en av landets största it-avdelningar. Programmet pågår i sex månader med start 31 augusti 2023. Vi inleder tillsammans med en introduktionsmånad i Sundsvall, hjärtat i vår it-verksamhet innan du slussas in i ditt uppdrag på din placeringsort. Syftet med introduktionen är att du ska få en övergripande förståelse av vårt uppdrag. Det blir en rolig och innehållsrik månad präglad av gemenskap och samvaro. Du träffar kollegor från hela myndigheten och får insyn i olika delar av vår verksamhet. Det ger dig förståelse för Försäkringskassan i stort, men fokus ligger på it avdelningens uppdrag.

Java, JavaScript och Webb
Vi söker traineer till olika delar av verksamheten och efter din traineeperiod finns möjlighet att arbeta inom ett eller flera områden, här kommer några exempel:


• Javaprogrammering
• Testutveckling
• Kravanalys
• Webbutveckling
• Tillgänglighet och användarupplevelse

Du lär dig om våra system och plattformar, vårt arbetssätt, kulturen vi eftersträvar och inte minst om utveckling och drift av Försäkringskassans it tjänster. Kontaktnätet växer och du får teoretisk och praktisk kunskap om it tjänsteutveckling och en bred bas att stå på i ditt fortsatta arbete på Försäkringskassan.

Inom ramen för traineeprogrammet får du individuell coachning och stöd. Vi finns där för att du ska få en flygande start på arbetslivet. Vi skräddarsyr ett individuellt upplägg med möjlighet att till exempel fördjupa dig inom olika tekniska områden i framkant, gå kurser inom relevanta områden eller ”praktisera” inom organisationen för ökad organisatorisk förmåga.

Tjänsten innebär att du hanterar sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande.

Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar.

Vi söker dig som


• har en nyligen avslutad högskoleutbildning eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt, till exempel en examen från 2-årig yrkeshögskola, företrädesvis inom data, it och teknik
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för att nå goda resultat
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• samarbetar effektivt med andra för att nå gemensamma mål
• har god kommunikativ förmåga
• har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du


• har dokumenterad kunskap inom Java eller Webb
• har tidigare erfarenhet från arbete på Försäkringskassan. 

Övrigt
Ett flertal tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan kan komma att göra viss ekonomisk personkontroll innan anställning. För den här tjänsten krävs svenskt medborgarskap. I den här rekryteringen kan arbetspsykologiska tester användas som en del i urvalsarbetet. Placeringsort: Trelleborg

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahososs

Kontaktpersoner
Chef: Hillevi Strömberg, tel. 010-118 30 93 och Stefan Bergsten, tel. 010-118 71 93 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Carolina Nordenberg, tel. 010-112 67 45 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackliga representanter är för ST Christina Ware, Saco-S Ann Wiström och Seko Fredrik Bruhn. Dessa nås via vår växel 08-786 90 00.

Har du frågor? Kontakta oss eller var med på våra digitala frågestunder:

22 mars, kl 14.00 Anslut till Skype-möte via denna adress: https://meet.forsakringskassan.se/hillevi.stromberg/8YRJBKT4      

27 mars, kl 09.00 Anslut till Skype-möte via denna adress: https://meet.forsakringskassan.se/hillevi.stromberg/W8S8PDH6            

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 10 april 2023. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan. I den här rekryteringen tar vi inte emot personligt brev. Du kommer i stället att få möjlighet att besvara urvalsfrågor. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Visa mindre

It-arkitekt inom datahantering i Trelleborg

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största it-avdelningar.Mängden data ökar hela tiden... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största it-avdelningar.Mängden data ökar hela tiden, samtidigt som lagkrav, digitaliseringen och behovet att samverka med andra organisationer öka. Vi gör nu en satsning på it-arkitektur inom datahantering. Uppdraget är att maximera Försäkringskassans förmåga hämta, skapa, lagra, ändra, tillhandahålla, integrera, kopiera, sprida, gallra all denna data. Målet är att Försäkringskassan alltid ska kunna lita på och kunna använda datatillgångarna i olika tillämpningar.

Vi söker nu en it-arkitekt med inriktining datahantering
Du kommer att arbeta som it-arkitekt inom domängruppen Datahantering. Där kommer du tillsammans med dina kollegor utveckla it-arkitekturen, bland annat genom att ta fram referensarkitektur, mönster och modeller.

Du kommer att ha uppdrag som lösningsarkitekt i projekt som rör området. I uppdragen driver du förflyttningen av it-stödet enligt vår målarkitektur.

Ett viktigt mål är att it-arkitekturen leder till verksamhetsnytta. För att lyckas håller du dig hela tiden insatt i Försäkringskassans inriktning och organisationens behov. Du följer även trender inom datahantering, systemutveckling och infrastruktur.

Tjänsten innebär att du hanterar sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande.

Vi söker dig som


• har högskoleexamen inom it-området eller erfarenheter och kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har kunskap och erfarenhet inom datahantering som systemutvecklare eller IT-arkitekt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• tar ansvar för att nå goda resultat 
• samarbetar effektivt med andra för att nå gemensamma mål
• har god kommunikativ förmåga
• har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du har


• erfarenhet inom datahantering i en större organisation
• certifiering inom datahantering.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
1 tjänst, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan kan komma att göra viss ekonomisk personkontroll innan anställning. För den här tjänsten krävs svenskt medborgarskap. Placeringsort Stockholm, Trelleborg, Sundsvall, Luleå eller Karlskrona

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahososs

Kontaktpersoner
Chef: Henrik Palmgren, 010-114 72 09 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Linnéa Palmkvist, 010-113 10 46 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackliga representanter är ST Anna-Lena Bahadori Lundgren, Saco-S Amelie Johansson och Seko. Dessa nås via vår växel 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2023. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

IT-tekniker till IT-produktion

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar.   Inom vårt område ansvara... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar.
 

Inom vårt område ansvarar vi för implementation av nya lösningar, ständiga förbättringar och daglig produktion av Försäkringskassans inköpta och egenutvecklade produkter för övervakning och monitorering, inventering och uppföljning.

Utveckling och förvaltning
I din roll som tekniker kommer du att jobba i en DevOps-verksamhet inom logghantering med ingående arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar med att utveckla och förvalta våra loggsystem. Integrationer samt automatiseringar kommer vara centralt i ditt arbete.

Försäkringskassan använder produkten Elastic Stack samt open source produkter.

Tjänsten innebär att du hanterar sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande.

Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar.

Vi söker dig som:


• har högskoleexamen inom it-området eller erfarenheter och kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har flerårig erfarenhet av arbete på Linuxplattform
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för att nå goda resultat  
• samarbetar effektivt med andra för att nå gemensamma mål
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga
• har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du:


• har erfarenhet av och förståelse för storskalig IT-drift samt erfarenheter av processorienterat arbetssätt
• har kunskap om Rest API
• har jobbat med automatisering/verktyg (Ansible, Git)
• har kunskap om programmering och/eller skriptning
• har kunskap och erfarenhet av Elastic Stack
• har kunskap och erfarenhet av Docker
• har erfarenhet av arbete inom Försäkringskassan IT.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
1 tjänst, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan kan komma att göra viss ekonomisk personkontroll innan anställning. För den här tjänsten krävs svenskt medborgarskap. Placeringsort enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahososs

Kontaktpersoner
Chef: Nicklas Granlund, tfn 010-118 72 76 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Carolina Nordenberg, 010-112 67 45 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Christina Lövgren, Saco-S: Amelie Johansson, Seko: Fredrik Bruhn. Dessa nås via växelnumret 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 januari. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Automationstekniker till Apotek Hjärtat

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomför kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid och din egen. Fö... Visa mer
Om Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomför kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.


Trots att vi har närmare 400 apotek, så är vi på Hjärtat som ett litet företag. För oss är det viktigt att ta vara på våra medarbetares kunskap och tankar och vår hemvist i ICA Gruppen ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. Varmt välkommen till Apoteket med hjärta!
Varför ska du jobba hos oss? Peter Skarin, Chef Automation & Teknik, berättar:
Vill du vara med och bygga framtidens e-handelslager? Då kommer du att känna att du kommit till rätt plats om du börjar jobba med oss på Apotek Hjärtat. Vi har sen vi startade upp vår e-handelsverksamhet i Norrköping arbetet kontinuerligt med att utveckla våra tekniska verktyg för en effektiv och flexibel verksamhet. Vi står just nu inför en större investering av ny spännande teknologi som kommer ge oss möjligheter att skapa ett e-handelslager i världsklass.
Vår avdelning arbetar med att tillsammans med verksamheten utveckla nya funktioner inom våra system och automationslösningar men med att också att arbeta med felavhjälpande åtgärder för att säkerställa driften. Vi arbetar med den långsiktiga strategin för att ta fram de bästa tekniklösningarna. Arbetet sker internt men också mycket med våra leverantörer då våra leverantörer är en nyckelfaktor för framgång.
Vårt företag präglas av en stark kultur och våra ledord är Entreprenörskap, Engagemang och Enkelhet. Det är en kultur där vi vågar utmana och ständigt vill framåt och där vi är övertygade om att teamwork är nyckeln till framgång. För mig som ledare är det viktigt att vi tillsammans i teamet men även enskilt får möjligheten att utvecklas och lära sig nya kunskaper som tar oss vidare till nya framgångar. Vi är en arbetsplats där vi arbetar agilt och är starka tillsammans.
Så här jobbar en automationstekniker på Hjärtat!
I rollen som automationstekniker kommer du att jobba i ett mindre team, vilket innebär att du kommer ha stora möjligheter att påverka hur vår resa till en ännu bättre och effektivare verksamhet växer fram med hjälp av de bästa systemen och automationsutrustningen. En vanlig dag underhåller du preventivt automationsutrustning för att säkerställa driften. Vid incidenter felsöker, reparerar eller vi behov eskalerar till leverantör av automationsutrustningen. Detta för att ge medarbetarna på E-handelslagret de bästa förutsättningarna för att kunna utföra sina arbetsuppgifter.
I den här rollen kommer du också att...
Ingå i installationsprojekt för automation och kringliggande system
Identifierar utbildningsbehov kring våra automationsstöd.
Ta fram och uppdatera användarhandledning gällande automationsstöd
Arbetar med kravställning internt och i dialog med leverantör.
Medverka vid implementation och tester av nyutvecklade funktioner till system och automationsutrustningDet här är du!
Du är lösningsorienterad, flexibel och prestigelös person som trivs i en innovativ miljö. Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll eller nyligen avslutat din utbildning och är redo att kavla upp ärmarna och lära dig nya saker, för att sedan dela den kunskapen med andra. Du vill jobba nära en kundfokuserad verksamhet och arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma mål.
Med dig har du kunskap kring...
Processautomation, el samt styr- & reglerteknik med tillhörande system
Processer för intra-logistik
Testarbete och kravdokumentation


Eftersom du kommer att vara med och ta fram instruktioner samt utbilda dina kollegor är du pedagogisk och kommunikativ, på både svenska och engelska. Har du sedan tidigare erfarenhet av e-handels processer eller lagerlogistik, kanske till och med inom apoteks branschen, är det ett stort plus. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av installation och felavhjälpande av IT utrustning.
Vill du bidra till bättre hälsa och större välbefinnande varje dag tillsammans med oss?
Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Apotek Hjärtat och ICA gruppen. Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund!
Vad händer nu?
Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Du kommer att jobba på plats på vårt lager i Norrköping.
Sista ansökningsdagen är 20/12. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Som en del i kompetensbaserad rekrytering använder vi oss av arbetspsykologiskatester. Har du frågor om tjänsten kontakta Peter Skarin, 070-241 27 90 /[email protected], för frågor om rekryteringsprocessen kontakta Talent Acquisition Partner Sanna Smidvik, 076 719 58 44/[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Systemutvecklare till Försäkringskassans nya IT-kontor i Trelleborg

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar. Är du beredd att ta Sveri... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar.


Är du beredd att ta Sveriges viktigaste IT-jobb?
Om du vill ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar, då kan du sluta läsa här. Men om du vill ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? Då ska du läsa vidare.Ansvar och arbetsuppgifter
Vi fortsätter att växa och behöver dig för att vi tillsammans ska bli ännu bättre! Vi har nu många spännande uppdrag i gång där vi ständigt utvecklar ny teknik och vårt arbetssätt. Som systemutvecklare på Försäkringskassan förväntas du samarbeta, värna om kvalitét och ha en vilja av att utvecklas tillsammans med oss.

Vi jobbar uteslutande i agila team med stort fokus på eget ansvar och vilja att ständigt förbättra vår verksamhet och servicen till Försäkringskassans kunder. En god användarupplevelse är en viktig del av arbetet. Du är med i hela kedjan av analys, design, implementation, test och förvaltning.Beskrivning av roller vi söker

• Systemutvecklare
Som kodutvecklare skriver du kod för frontend och/eller backend och har möjlighet att röra dig från container och applikationsserver till användarupplevelse. I din vardag kommer du i nuläget främst jobba med HTML5, JavaScript, Vue.JS, Java, C++ för att nämna några exempel.


• Kravanalytiker
Som kravanalytiker hos oss kommer du att vara länken mellan verksamheten och systemutvecklare. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och dokumentera bland annat aktörer, användningsfall, användargränssnitt, regler, begrepp, icke funktionella krav samt beroenden mot andra intressenter. Du skapar förståelse för kraven i teamet.  Tillsammans och med nära samarbete med både product owner och scrum master ser du till att backloggen är uppdaterad och förberedd inför sprintplanering. UX-erfarenhet är meriterande.


• Testutvecklare
Som Testutvecklare skriver du testkod och driver frågor kring testnivåer, regelbundna körningar av testsviter, GUI-tester, prestandatester etc. Du förväntas vara det agila teamets testautomationsexpert och driver testautomationsfrågor inom teamet och tvärgående mellan team tillsammans med andra testutvecklare. Ditt huvudsakliga kompetensområde är testutveckling med fokus på kvalitetssäkring. 

Vi söker dig som


• har relevant akademisk utbildning (120 hp/180 hp) eller motsvarande andra erfarenheter
• har minst 1 års erfarenhet av arbete med IT utveckling eller digitala tjänster
• har dokumenterad erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
• har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika problemställningar samt kan se till helheten
• har en stark drivkraft och ett stort engagemang
• har god kommunikativ och social förmåga samt är lyhörd och flexibel inför team och verksamhet
• värdesätter och bidrar till ett positivt, transparent och inkluderande samarbetsklimat
• kan arbeta både i grupp och självständigt
• har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• är svensk medborgare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Övrigt
Flera tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Placeringsort är Trelleborg. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll samt säkerhetsprövning innan beslut om anställning fattas. Svenskt medborgarskap krävs eftersom tjänsterna är säkerhetsklassade. 

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahosossKontaktpersoner
Chef (för frågor om tjänsten): Petter Norman, tel: 010-113 09 70 eller Christer Zettergren, tel: 010-114 72 00. HR-specialist (för frågor om HR-processen) Linnea Palmkvist, tel:  010-113 10 46 Fackförbundet ST: Anna-Lena Bahadori-Lundgren, Saco-S: Magnus Eggers, Seko Fredrik Bruhn. Samtliga nås via vår växel på 08-786 90 00.Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2023. Skicka gärna in ansökan tidigare då intervjuer sker löpande.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Bli idrottsledare på Be Sporty

Att vara idrottsledare på Be Sporty innebär att du håller i lektioner för barn inom idrottskoncepten Flipkidz (gymnastik 2-8 år) Trix (Fotboll 2-6 år) eller Sporty Tigers (prova på-idrott 2-6 år). Kurserna är på 8-10 veckor varje termin och hålls i idrottshallar runt om i landet. Se filmen för att få veta mer, https://youtu.be/Y2QNYkz_Py4 Världens bästa extrajobb Be Sporty vill vara den bästa arbetsgivaren för alla som väljer att bli ledare hos oss. Vi ... Visa mer
Att vara idrottsledare på Be Sporty innebär att du håller i lektioner för barn inom idrottskoncepten Flipkidz (gymnastik 2-8 år) Trix (Fotboll 2-6 år) eller Sporty Tigers (prova på-idrott 2-6 år).
Kurserna är på 8-10 veckor varje termin och hålls i idrottshallar runt om i landet.
Se filmen för att få veta mer, https://youtu.be/Y2QNYkz_Py4


Världens bästa extrajobb
Be Sporty vill vara den bästa arbetsgivaren för alla som väljer att bli ledare hos oss.
Vi satsar mycket på dig. Det kommer du märka.
Här är de 5 bästa anledningarna till varför du ska bli en del av Be Sportys team:
Gör skillnad för andra. Bli en förebild
Bra timlön
Få ledarskapserfarenhet. Bra att ha i CV
Betald utbildning och förberedelsetid
Efter 200 lektioner = Bonus 10 000 kr


Krav på dig om du vill bli en del av vårt team
Grunden är att du har en bakgrund inom dans eller idrott. Men lika viktigt är att du har:
Vilja – Du måste vilja ha jobbet som ledare till 100%
Energi – Du måste våga vara öppen, utåtriktad och bjuda på dig själv till elever och föräldrar.
Ansvar – Du måste ta ansvar för dina lektioner alla veckor på terminen. Du måste vilja ta ansvar för andras barn. Du behöver delta på 2 dagars grundutbildning.


Rekrytering sker löpande och pågår fram till kursstart i februari. Ansök redan idag!


Om Be Sporty Utbildning AB
Be Sporty är Sveriges största kursarrangör för barn inom dans och idrott. Varje termin anställer vi 300 nya ledare som får utbildning och coaching för att leda barnkurser runt om i landet. Läs mer på www.besporty.se Visa mindre

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Trelleborg

Jobba extra med barn & idrott i höst! Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis. Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att ... Visa mer
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Visa mindre

Systemtekniker

Ansök    Okt 4    Trelleborgs kommun    Nätverkstekniker
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för intern service åt övriga... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Arbetsplatsen
IT-Avdelningen består av fyra verksamhetsområden: Systemdrift, Infrastruktur, Telefoni och Servicedesk. Tillsammans ansvarar vi för utveckling, drift och underhåll av kommunens grundläggande IT-plattform i form av nätverk, servermiljö, telefoni och klienter med tillhörande basprogramvara. Utifrån denna levererar vi tjänster till våra verksamheter och bolag. Vi fungerar också som internkonsulter och tekniskt stöd vid alla större projekt inom IT-området.

På avdelningen är vi 25 engagerade kollegor i blandade åldrar, med olika kompetens och specialistområden som arbetar tätt ihop. Vi har ett gott arbetsklimat och tycker det är viktigt med en bra balans mellan arbetsliv och fritid. Dessutom ser vi till att vi också har roligt på jobbet. Nu söker vi dig som vill bli vår nya kollega. Som systemtekniker kommer du att ingå i enheten IT-Drift och arbeta inom området systemdrift.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att tillsammans med kollegor hantera IT-driften av kommunens verksamhetssystem och den centrala IT-miljön i form av servrar, lagring och backup samt även vara övergripande ansvarig för en del av verksamhetssystemen. I rollen ingår även att strukturera, planera och genomföra ändringar i IT-miljön.

I rollen ingår även att:

- Förvalta en del av IT-avdelningens interna system.
- Tjänsteägare för övervakningen.
- Utveckla arbetet med Azure & M365 plattformen.
- Säkerställa driften, underhålla och utveckla vår IT-miljö.

Hos oss pågår kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder, processer, tjänster och system. För att leva upp till våra verksamheters krav arbetar vi enligt ITIL regelverket och utifrån vår styr- och förvaltningsmodell för IT. Vi arbetar med modern teknik i framkant och några av marknadens bästa produkter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med förvaltning av IT-tjänster. Mycket av arbetet på IT-avdelningen är projektorienterat och du får gärna ha vana att arbeta i projektform och erfarenhet av att leda grupper. Erfarenhet av kunddialog, förvaltningsplanering och förvaltningsmodell är meriterande.

Du har med flera års arbetslivserfarenhet inom dessa områden:

- Microsoft Windows Servers/Linux
- Active Directory/AzureAD
- Exchange Online/Hybrid
- Powershell
- vMware
- Veeam
- PRTG

Mycket av arbetet på IT-avdelningen är projektorienterat och du ska ha vana att arbeta i projektform och erfarenhet av att leda projekt och kunskap om projektmetodik är meriterande.
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med förvaltning av IT-tjänster på ett strukturerat sätt. Erfarenhet av kunddialog, förvaltningsplanering och förvaltningsmodell är meriterande.
IT-avdelningen använder ITIL som ett stöd i IT-leveransen och erfarenhet av, framför allt, Change- och problemprocesserna är meriterande.

Som person är du positiv och har känsla för service och kvalitet. Du är även ansvarstagande och van vid att arbeta både självständigt och som en del av en grupp, Du är flexibel och har förmåga att hantera och prioritera flera uppdrag som pågår samtidigt.

Som sökande till IT-Drift kan du behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal. Registerkontroll krävs innan anställning.

Tjänsten kräver att du har B-körkort. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100%

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Enhetschef IT-Drift: Filip Fryklund 0410-73 49 86
Avdelningschef: Charlotte Tapper 0410-73 32 78
Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2022-10-28 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Trelleborg

Jobba extra med barn & idrott i höst! Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis. Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att ... Visa mer
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Tränare Parkour

Vi söker ledare till våra barn-och ungdomsträningar i le Parkour med start hösten 2022. Du brinner för Parkourträning, är minst 18 år, och har du ledarerfarenhet, arbetat med barn eller studerar till idrottslärare är det ett stort plus. Vi erbjuder ett roligt, utvecklande extrajobb i föreningens regi. Du kommer att ansvara för dina egna grupper med planering, träning och rapportering. Våra träningar är på helg- och kvällstider i Trelleborgs kommun. Uppvisa... Visa mer
Vi söker ledare till våra barn-och ungdomsträningar i le Parkour med start hösten 2022.
Du brinner för Parkourträning, är minst 18 år, och har du ledarerfarenhet, arbetat med barn eller studerar till idrottslärare är det ett stort plus. Vi erbjuder ett roligt, utvecklande extrajobb i föreningens regi. Du kommer att ansvara för dina egna grupper med planering, träning och rapportering. Våra träningar är på helg- och kvällstider i Trelleborgs kommun. Uppvisande av Utdrag ur polisens belastningsregister för arbete med barn är ett krav.
Välkommen med din ansökan !
Om Aktiv Ungdom: Vi är politiskt och religiöst obundna och har ca 20 000 medlemmar, uppdelade i sju distrikt från norr till söder. Visa mindre

Data Analyst for Trelleborg

Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions for almost every industry on the planet. And we are where we are because our talents brought us here. By specializing in the polymer engineering that makes innovation and application possible, Trelleborg works closely with leading industry brands to accelerate their performance, drive their business forward-and along the way, shape the industry and progress that will benefit humankind in the exci... Visa mer
Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions for almost every industry on the planet. And we are where we are because our talents brought us here. By specializing in the polymer engineering that makes innovation and application possible, Trelleborg works closely with leading industry brands to accelerate their performance, drive their business forward-and along the way, shape the industry and progress that will benefit humankind in the exciting years ahead.

Do you want to experience new challenges and innovate the future of engineered polymer solutions? Accelerate your career with Trelleborg and start shaping industry from the inside.

The Group Finance department at the headquarter is now looking for a Data Analyst to strengthen the team.

Your new job:

To meet internal customer expectations, demands and requirements, we are looking for a Data Analyst.

You will be a key player in the Group Finance department, and your key responsibility will be to develop the common reporting consolidation tool, BPC (Business Planning and Consolidation, an SAP product), which is used throughout the Trelleborg Group. Working closely with the Finance team and other internal stakeholders, you will ensure that we deliver the right solutions and support to our colleagues, both locally and world-wide. Trelleborg currently runs a project to migrate from a version of BPC to an SAP HANA database. You will take active part in this important project. We are also developing the analytical capabilities with the software Power BI. You will become a key player also within this area.

Some of your tasks and responsibilities:

- Take active part in development projects, especially development of BPC.
- Database administration and maintenance, as well as configuration and integration with other products and solutions.
- Handle ad-hoc requests related to BPC and other applications.
- Develop new in/output- and validation reports.


What you need to succeed:

A positive can-do attitude and strong drive to improve and deliver results. The ability to communicate and liaise with your future colleagues is key to success.

You have experience from similar roles and a Bachelor´s Degree within Information Systems, Computer Science, Finance, or comparable education and/or experience.

You are passionate about data analysis, the connection between finance and IT and thrive when you get to work in this area!

You also have:

- Advanced knowledge within Excel, which is your main tool. VBA experience is a plus.
- Experience in working with databases, such as and/or SAP HANA.
- Experience in handling and analyzing data.
- High professional knowledge in English, verbal and written.


The Trelleborg Way

At Trelleborg, we know that your difference makes the difference! We actively work for increased diversity and gender equality, because we know that it produces good results.

We are proud to be different, a mindset that comes in part from our values -a customer first- outlook, outperforming the competition, building on an innovative culture, and taking responsibility for the company's results.

Meet the people at Trelleborg

Get to know some Trelleborg people and find out how they seized development opportunities offered within the Group: https://www.trelleborg.com/en/... (https://www.trelleborg.com/en/career)

Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions that seal, damp and protect critical applications in demanding environments. Its innovative solutions accelerate performance for customers in a sustainable way. The Trelleborg Group has annual sales of about SEK 34 billion (EUR 3.34 billion) in about 50 countries. The Group comprises three business areas: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions and Trelleborg Wheel Systems. The Trelleborg share has been listed on the Stock Exchange since 1964 and is listed on Nasdaq Stockholm, Large

Location: Our office is located at Trelleborg HQ in the city center of Trelleborg within walking distance from the train station.

How to apply: In this recruitment we are cooperating with Cabeza AB. For further information please contact Recruitment Consultant Malin Schultz: [email protected] We are handling applications on a continuous basis. Your application is handled in a confidentially manner.

Sökord: Financial reporting, Data Specialist, Data Analyst, BPC, , HANA, SAP HANA, Excel, VBA, Trelleborg AB, Trelleborg Group Visa mindre

IT- onsite Support (Trelleborg)

Arbetsuppgifter Din roll som supporttekniker (Desktop Support) är en viktig del av den tjänst vi levererar till vår kund i Trelleborg. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvar... Visa mer
Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker (Desktop Support) är en viktig del av den tjänst vi levererar till vår kund i Trelleborg. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.
Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.
Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.
Rollen inkluderar, men är inte begränsad till:
Hantera incidenter och lösa problem som konfiguration och felsökning Windows miljö inom ex. Office 365, nätverk felsökning mm.
Kundkontakt via telefon, mejl och ärendehanteringssystemet Fastruck och aktivitet rapportering.
Arbetstider:
Sex månaders heltid anställning vid eventuellt förlängning. Arbetsplatsen ligger i Trelleborg Kommun.
Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal !
INTRESSERAD?
Kul!
Ansök redan nu så hör vi av oss! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Skicka gärna ditt CV via mejl till oss på följande mejladress : [email protected] märk ämnet med Trelleborg-IT support Visa mindre

Utvecklare av IT-system till Barn och Familj

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar. Ansvar och arbetsuppgifter På Fö... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar.

Ansvar och arbetsuppgifter


På Försäkringskassans IT-avdelning arbetar vi i agila team, där teamen är självorganiserande och självgående. Du förväntas ta dig an olika uppgifter i hela utvecklingskedjan, som till exempel krav hantering, analys, design, implementation, kontinuerlig integration men även utveckling av manuella och automatiserade testfall.

Vi söker nu dig som vill vara en viktig del i framtagandet av våra IT-system. Just nu är vi inne i en förflyttning där vi vill migrera våra äldre Cobolsystem till vår nya tekniska plattform som är baserad på mikrotjänster och containerteknik. Detta innebär att du dels kommer i kontakt med våra äldre system och dels får utveckla dig inom den senaste tekniken.

Läs mer om hur det är att jobba på vår IT-avdelning, se länk: www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/itjobb

Vi söker dig som:


• har examen från högskola/universitet (120/180p), företrädesvis inom Systemvetenskap/Datavetenskap/Datateknik, eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdigt
• har erfarenhet av programmering i Java eller annat objektorienterat språk som bedöms likvärdigt
• har erfarenhet av agilt arbetssätt, t ex Scrum, Kanban
• har ett eget driv samt bidrar och tar ansvar för teamets leveranser
• samarbetar effektivt med andra för att nå gemensamma mål
• har ett genuint intresse för programmering
• har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• genuint intresse av att hjälpa till med livscykelhantering av våra system skrivna i Cobol
• arbetat med testautomatisering
• arbetat med testdriven utveckling

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Då vi vill skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid, tycker vi att det är självklart att erbjuda en mix av arbete både på kontor och på distans.

Placeringsort är primärt Sundsvall men annan ort kan vara aktuell. Tjänsterna är tillsvidare på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är säkerhetsklassade och kräver svenskt medborgarskap. Försäkringskassan tillämpar i vissa fall provanställning. Intervjuer kommer att ske löpande. Säkerhetsprövning kommer att genomföras inför anställning.

Kontaktpersoner
Chef: Kjell Lomarker, 010-111 41 40 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Ann Dahlstedt, 010-112 41 82 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackliga representanter är för SACO-S: Amelie Johansson, för ST: Anna-Lena Bahadori Lundgren och för Seko Fredrik Bruhn. De nås via vår växel 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2022-08-07. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40.

Vi avstår erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp. Visa mindre

Systemtekniker

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för intern s... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

IT-avdelningen består av fyra verksamhetsområden: System, Nät, Telefoni och Servicedesk. Tillsammans ansvarar vi för utveckling, drift och underhåll av kommunens grundläggande IT-plattform i form av nätverk, servermiljö, telefoni och klienter med tillhörande basprogramvara. Utifrån denna levererar vi tjänster till våra verksamheter och bolag. Vi fungerar också som internkonsulter och tekniskt stöd vid alla större projekt inom IT-området.

På avdelningen är vi 25 engagerade kollegor i blandade åldrar, med olika kompetens och specialistområden som arbetar tätt ihop. Vi har ett gott arbetsklimat och tycker det är viktigt med en bra balans mellan arbetsliv och fritid. Dessutom ser vi till att vi också har roligt på jobbet. Nu söker vi dig som vill bli vår nya kollega. Som systemtekniker kommer du att ingå i enheten IT-drift och arbeta inom området systemdrift.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka!

Som systemtekniker kommer dina arbetsuppgifter att bestå i att tillsammans med kollegor hantera IT-driften av?kommunens verksamhetssystem och den centrala IT-miljön i form av servrar, lagring och backup. Du kommer även vara övergripande ansvarig för en del av verksamhetssystemen samt att strukturera, planera och genomföra ändringar i IT-miljön. 

I rollen ingår även att:

- Förvalta en del av IT-avdelningens interna system.
- Tjänsteägare för övervakningen.
- Utveckla arbetet med Azure & M365 plattformen.
- Säkerställa driften, underhålla och utveckla vår IT-miljö.

Hos oss pågår kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder, processer, tjänster och system. För att leva upp till våra verksamheters krav arbetar vi enligt ITIL regelverket och utifrån vår styr- och förvaltningsmodell för IT. Vi arbetar med modern teknik i framkant och några av marknadens bästa produkter.

För denna roll finns det möjlighet att arbeta delvis på distans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med förvaltning av IT-tjänster. Mycket av arbetet på IT-avdelningen är projektorienterat och du får gärna ha vana att arbeta i projektform och erfarenhet av att leda grupper. Erfarenhet av kunddialog, förvaltningsplanering och förvaltningsmodell är meriterande. 

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet inom dessa områden: 

- Microsoft Windows Servers 
- Active Directory/AzureAD 
- Exchange Online/Hybrid 
- Powershell 
- Virtualisering (vMware) 
- Veeam 

Vi ser det som meriterande om du har: 

- Erfarenhet från liknande arbete där du i större komplexa miljöer arbetat i en kundnära roll, med fördel inom kommunal verksamhet. 
- Kunskaper inom Powershell. 
- IT-avdelningen använder ITIL som ett stöd i IT-leveransen och erfarenhet av, framför allt, Change- och problemprocesserna är meriterande. 

I din roll som systemtekniker kommer du att ha många kontaktytor i organisationen och det är därför viktigt att du är kommunikativ, öppen och social. Du är positiv och har en god känsla för service och kvalitet. Du är även ansvarstagande och trivs med att arbeta både självständigt och som en del av en grupp.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt B-körkort.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100%

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Filip Fryklund, enhetschef IT-drift, [email protected], 0410-73 49 86

Under vecka 25-28 vänligen kontakta:

Charlotte Tapper, avdelningschef IT, 0410-73 32 78

Mia Wedeberg-Muzinic, enhetschef servicedesk, 0410-73 49 88

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-07-08 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Trelleborg

Jobba extra med barn & idrott i höst! Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis. Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att ... Visa mer
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Visa mindre

Systemutvecklare till Försäkringskassans nya IT-kontor i Trelleborg

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar. Är du beredd att ta Sveriges vikt... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera IT-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största IT-avdelningar.


Är du beredd att ta Sveriges viktigaste IT-jobb?
Om du vill ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar, då kan du sluta läsa här. Men om du vill ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? Då ska du läsa vidare.

Ansvar och arbetsuppgifter
Vi fortsätter att växa och behöver dig för att vi tillsammans ska bli ännu bättre! Vi har nu många spännande uppdrag i gång där vi ständigt utvecklar ny teknik och vårt arbetssätt. Som systemutvecklare på Försäkringskassan förväntas du samarbeta, värna om kvalitét och ha en vilja av att utvecklas tillsammans med oss.

Vi jobbar uteslutande i agila team med stort fokus på eget ansvar och vilja att ständigt förbättra vår verksamhet och servicen till Försäkringskassans kunder. En god användarupplevelse är en viktig del av arbetet. Du är med i hela kedjan av analys, design, implementation, test och förvaltning.

Beskrivning av roller vi söker


• Systemutvecklare
Som kodutvecklare skriver du kod för frontend och/eller backend och har möjlighet att röra dig från container och applikationsserver till användarupplevelse. I din vardag kommer du i nuläget främst jobba med HTML5, JavaScript, Vue.JS, Java, C++ för att nämna några exempel.
• Kravanalytiker
Som kravanalytiker hos oss kommer du att vara länken mellan verksamheten och systemutvecklare. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och dokumentera bland annat aktörer, användningsfall, användargränssnitt, regler, begrepp, icke funktionella krav samt beroenden mot andra intressenter. Du skapar förståelse för kraven i teamet.  Tillsammans och med nära samarbete med både product owner och scrum master ser du till att backloggen är uppdaterad och förberedd inför sprintplanering. UX-erfarenhet är meriterande.


• Testutvecklare
Som Testutvecklare skriver du testkod och driver frågor kring testnivåer, regelbundna körningar av testsviter, GUI-tester, prestandatester etc. Du förväntas vara det agila teamets testautomationsexpert och driver testautomationsfrågor inom teamet och tvärgående mellan team tillsammans med andra testutvecklare. Ditt huvudsakliga kompetensområde är testutveckling med fokus på kvalitetssäkring. 

Vi söker dig som


• har relevant akademisk utbildning (120 hp/180 hp) eller motsvarande andra erfarenheter
• har minst 1 års erfarenhet av arbete med IT utveckling eller digitala tjänster
• har dokumenterad erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
• har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika problemställningar samt kan se till helheten
• har en stark drivkraft och ett stort engagemang
• har god kommunikativ och social förmåga samt är lyhörd och flexibel inför team och verksamhet
• värdesätter och bidrar till ett positivt, transparent och inkluderande samarbetsklimat
• kan arbeta både i grupp och självständigt
• har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• är svensk medborgare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Flera tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Placeringsort är Trelleborg. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll samt säkerhetsprövning innan beslut om anställning fattas. Svenskt medborgarskap krävs eftersom tjänsterna är säkerhetsklassade. 

Kontaktpersoner
Chef (för frågor om tjänsten): Petter Norman, tel: 010-113 09 70 eller Christer Zettergren, tel: 010-114 72 00. HR-specialist (för frågor om HR-processen) Anneli Wetterholt, tel:  010 118 68 12 Fackförbundet ST: Anna-Lena Bahadori-Lundgren, Saco-S: Magnus Eggers, Seko Fredrik Bruhn. Samtliga nås via vår växel på 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2022. Skicka gärna in ansökan tidigare då intervjuer sker löpande.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40.

Länk till vår webbplats: Systemutvecklare (forsakringskassan.se) Visa mindre

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Trelleborg

Jobba extra med barn & idrott i höst! Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis. Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att ... Visa mer
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Visa mindre

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Trelleborg

Jobba extra med barn & idrott i höst! Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis. Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att ... Visa mer
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Visa mindre

Fotbollstränare - Svenska Fotbollsakademin - Trelleborg

Fotbollstränare - Trelleborg Svenska Fotbollsakademin mål är att ge alla barn tillgång till utvecklande och rolig träning i fotboll där barnet står i centrum. I alla våra aktiviteter står fotbollsglädje och lärande tillsammans i fokus. Vi värnar om en trygg träningsmiljö och är flexibla när det kommer till att möta barn med olika behov. Det här kommer du att göra Att arbeta som tränare hos oss innebär ett roligt extraarbete där du möter barn på alla nivåer... Visa mer
Fotbollstränare - Trelleborg
Svenska Fotbollsakademin mål är att ge alla barn tillgång till utvecklande och rolig träning i fotboll där barnet står i centrum. I alla våra aktiviteter står fotbollsglädje och lärande tillsammans i fokus. Vi värnar om en trygg träningsmiljö och är flexibla när det kommer till att möta barn med olika behov.
Det här kommer du att göra
Att arbeta som tränare hos oss innebär ett roligt extraarbete där du möter barn på alla nivåer och får chansen att bidra med din kunskap, glädje och erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att träna eller leda barn inom fotboll. Vi söker instruktörer som kan arbeta vardagskvällar, helger eller skolornas lovdagar.
Det här behöver du för att lyckas och trivas
· Du är ansvarstagande, trygg och positiv
· Trivs i ledarrollen
· Erfarenhet från att träna eller leda barn
· Bakgrund inom fotboll
Vad vi erbjuder dig
Som instruktör på Svenska Fotbollsakademin blir du en viktig del i vårt team och kommer att uppleva ett välbetalt & roligt extraarbete på vardagskvällar, helger eller skolors lovdagar. Du får tillgång till vår interna utbildningsplattform traineracademy.se och utbildning inom SvFAs koncept ”Skills & Play”.
Låt oss tillsammans erbjuda fotbollsglädje och lärande – för alla!
Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online på
https://traineracademy.se/jobba-hos-oss/
Vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Daniel Carlsson, rekryteringsansvarig på [email protected] .
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare till Försäkringskassans nya IT-kontor i Trelleborg

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan. Är du beredd att ta Sveriges viktigast... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället.
Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Är du beredd att ta Sveriges viktigaste IT-jobb?
Om du vill ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar, då kan du sluta läsa här. Men om du vill ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? Då ska du läsa vidare.

Ansvar och arbetsuppgifter
Vi fortsätter att växa och behöver dig för att vi tillsammans ska bli ännu bättre! Vi har nu många spännande uppdrag i gång där vi ständigt utvecklar ny teknik och vårt arbetssätt. Som systemutvecklare på Försäkringskassan förväntas du samarbeta, värna om kvalitét och ha en vilja av att utvecklas tillsammans med oss.

Vi jobbar uteslutande i agila team med stort fokus på eget ansvar och vilja att ständigt förbättra vår verksamhet och servicen till Försäkringskassans kunder. En god användarupplevelse är en viktig del av arbetet. Du är med i hela kedjan av analys, design, implementation, test och förvaltning.

Beskrivning av roller vi söker


• Systemutvecklare
Som kodutvecklare skriver du kod för frontend och/eller backend och har möjlighet att röra dig från container och applikationsserver till användarupplevelse. I din vardag kommer du i nuläget främst jobba med HTML5, JavaScript, Vue.JS, Java, C++ för att nämna några exempel.
• Kravanalytiker
Som kravanalytiker hos oss kommer du att vara länken mellan verksamheten och systemutvecklare. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och dokumentera bland annat aktörer, användningsfall, användargränssnitt, regler, begrepp, icke funktionella krav samt beroenden mot andra intressenter. Du skapar förståelse för kraven i teamet.  Tillsammans och med nära samarbete med både product owner och scrum master ser du till att backloggen är uppdaterad och förberedd inför sprintplanering. UX-erfarenhet är meriterande.


• Testutvecklare
Som Testutvecklare skriver du testkod och driver frågor kring testnivåer, regelbundna körningar av testsviter, GUI-tester, prestandatester etc. Du förväntas vara det agila teamets testautomationsexpert och driver testautomationsfrågor inom teamet och tvärgående mellan team tillsammans med andra testutvecklare. Ditt huvudsakliga kompetensområde är testutveckling med fokus på kvalitetssäkring. 

Vi söker dig som


• har relevant akademisk utbildning (120 hp/180 hp) eller motsvarande andra erfarenheter
• har minst 1 års erfarenhet av arbete med IT utveckling eller digitala tjänster
• har dokumenterad erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
• har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika problemställningar samt kan se till helheten
• har en stark drivkraft och ett stort engagemang
• har god kommunikativ och social förmåga samt är lyhörd och flexibel inför team och verksamhet
• värdesätter och bidrar till ett positivt, transparent och inkluderande samarbetsklimat
• kan arbeta både i grupp och självständigt
• har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• är svensk medborgare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Flera tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Placeringsort är Trelleborg. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll samt säkerhetsprövning innan beslut om anställning fattas. Svenskt medborgarskap krävs eftersom tjänsterna är säkerhetsklassade. 

Kontaktpersoner
Chef (för frågor om tjänsten): Joakim Thiel, tel: 010 1121946 eller Christer Zettergren, tel: 010-114 72 00. HR-specialist (för frågor om HR-processen) Anneli Wetterholt, tel:  010 118 68 12 Fackförbundet ST: Anna-Lena Bahadori-Lundgren, Saco-S: Magnus Eggers, Seko Fredrik Bruhn. Samtliga nås via vår växel på 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2022. Skicka gärna in ansökan tidigare då intervjuer sker löpande.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40. Visa mindre

Arbeta hemifrån med teknisk kundtjänst inom hela Sverige!

Vi på Webhelp utlovar ett utmanande och kunskapsgivande jobb inom teknisk support. Vi söker dig som är självständig, trivs med att jobba med utsatta mål, alltid vill hjälpa till och vill utvecklas! Arbeta heltid med teknisk support hemifrån - permanent från valfri placeringsort i Sverige! Som teknisk rådgivare på Webhelp är du kundernas stöttepelare vid frågor och tekniska problem vad gäller deras produkter, tex. smartphones, surfplattor och datorer. Du k... Visa mer
Vi på Webhelp utlovar ett utmanande och kunskapsgivande jobb inom teknisk support. Vi söker dig som är självständig, trivs med att jobba med utsatta mål, alltid vill hjälpa till och vill utvecklas!
Arbeta heltid med teknisk support hemifrån - permanent från valfri placeringsort i Sverige!
Som teknisk rådgivare på Webhelp är du kundernas stöttepelare vid frågor och tekniska problem vad gäller deras produkter, tex. smartphones, surfplattor och datorer.
Du kommer hantera inkommande samtal där du kommer bemöta en blandning av enklare och komplexa ärenden över telefon.
Anställningen börjar med en tre veckor intensiv distansutbildning där du får lära dig grunderna för tillvägagångssätten till hur man hittar resurser och hur man felsöker kunders problem.
I den här tjänsten kommer du att arbeta hemifrån permanent, dvs. även efter att pandemin avtar. På så vis får du möjligheten att starta en intressant karriär där du känner dig hemma!
Vi söker dig som är självständig, gärna har erfarenhet av iOS och/eller macOS och...
Är en teknikintresserad person, som trivs med uppsatta mål och kontinuerlig uppföljning. Att ge service av bästa kvalité är något du alltid strävar efter.
Har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska.
Ett plus är om du har erfarenhet av iOS och/eller macOS eller jämförbar teknik.
Bor i Sverige (OBS du måste jobba på din folkbokförda adress i Sverige, dvs inte utomlands)

Vi erbjuder en heltidstjänst, att lära dig användbara tekniska kunskaper samt...
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med goda möjligheter till förlängning.
Friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal är en självklarhet för oss. Läs mer om lön och anställningsvilkor via länken på nästa sida.

Intresserad? Ansök nu!
Som en del i rekryteringsprocessen kommer ett separat mail med ett test att skickas ut till dig. För att kunna gå vidare i processen behöver detta test göras. Vid eventuell intervju behöver betyg i svenska och engelska från gymnasiet alternativt annat studiebevis kunna visas upp.
START: 2022-05-06
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
ARBETSTIDER: Heltid, varierande arbetstider måndag – söndag kl 08.00 – 20.00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-04-27, men urval sker löpande så sök så snart som möjligt!
PLACERINGSORT: Valfritt, du arbetar permanent hemifrån. Officiellt kommer du att tillhöra kontoret i Göteborg.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

IT-arkitekt till Försäkringskassans nya IT-kontor i Trelleborg

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan. Är du beredd att ta Sveriges viktigast... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället.
Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Är du beredd att ta Sveriges viktigaste IT-jobb?
Om du vill ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar, då kan du sluta läsa här. Men om du vill ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? Då ska du läsa vidare.

Försäkringskassan har en av Sveriges största IT-avdelningar med över tusen medarbetare. Du får därför möjlighet att utvecklas i samklang med den breda och kvalificerade kompetens som finns hos oss. Vi erbjuder dig utvecklande utmaningar inom IT samt balans mellan arbete och fritid.

Ansvar och arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som lösningsarkitekt i hela flödet från verksamhetsbehov till leverans i olika utvecklingsprojekt. Där ansvarar du för att ta fram och kvalitetssäkra lösningsarkitekturen samt att driva förflyttningen av IT-stödet enligt vår målarkitektur.

Du kommer även arbeta med att utveckla IT-arkitekturen, bland annat genom att ta fram referensarkitektur, mönster och modeller inom olika arkitekturdomäner.

Ett viktigt mål är att IT-arkitekturen leder till verksamhetsnytta. För att lyckas håller du dig hela tiden insatt i Försäkringskassans inriktning och organisationens behov. Du följer även trender inom IT-arkitektur både inom systemutveckling och infrastruktur.

Läs mer om hur det är att jobba på vår IT-avdelning.

Vi söker dig som: 


• Har akademisk examen (minst 120p/180 hp) inom IT-området eller motsvarande kunskaper/erfarenheter
• Har erfarenhet av arbete i komplexa egenutvecklingsprojekt som lösningsarkitekt eller mjukvaruarkitekt
• Har flerårig erfarenhet inom agil systemutveckling
• Har erfarenhet av utveckling av containerbaserade microservice-lösningar
• Har god ledarskapsförmåga, kan fatta beslut, är drivande och initiativrik
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 

Det är meriterande om du:


• Har en certifiering som IT-arkitekt
• Har erfarenhet av utveckling i RedHat OpenShift-miljö
• Har flerårig erfarenhet som kodutvecklare och gärna på flera olika plattformar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
En tillsvidare tjänst, tillträde enligt överenskommelse. Placering i Trelleborg. Provanställning kan bli aktuellt. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll samt säkerhetsprövning innan beslut om anställning fattas. Svenskt medborgarskap krävs eftersom tjänsterna är säkerhetsklassade.

Kontaktpersoner
Henrik Palmgren, tfn 010-114 72 09. HR-specialist Anneli Wetterholt, tfn 010-118 68 12.  Fackförbundet ST: Anna-Lena Bahadori-Lundgren, Saco-S: Magnus Eggers, Seko Fredrik Bruhn. Samtliga nås via vår växel på 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2022.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40. Visa mindre

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Trelleborg

Jobba extra med barn & idrott i höst! Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis. Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att ... Visa mer
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Visa mindre

Arbejd hjemmefra - Webhelps tekniske kunderservice vokser!

Ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor kundeservice og IT fra dit hjemmekontor? Vi leder efter friske nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra for en af vores største klienter, som er førende indenfor teknologi og IT. Som kunderådgiver vil du hjælpe kunderne med innovative telefoner og computere og… At modtage opkald telefonisk fra danske kunder, og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser. At arbejde for et a... Visa mer
Ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor kundeservice og IT fra dit hjemmekontor?
Vi leder efter friske nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra for en af vores største klienter, som er førende indenfor teknologi og IT.
Som kunderådgiver vil du hjælpe kunderne med innovative telefoner og computere og…
At modtage opkald telefonisk fra danske kunder, og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
At arbejde for et af verdens mest innovative og populære IT-brands, med produkter som telefoner og computere.
At finde løsninger og formidle disse videre, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Webhelp vil tilbyde dig karrieremuligheder, et dynamisk miljø, dansk løn med bonus og meget mere...
4 ugers lønnet indledende oplæring.
Kontinuerlig coaching for at avancere din viden og position.
God fast løn med mulighed for bonus og tillæg.
Gode udviklingsmuligheder i jobbet og virksomheden. Hvem ved, måske din fremtidige karrieremulighed starter her?
Et ungt, socialt og dynamisk miljø.
Muligheden for at være en del af en stor international virksomhed.

Erfaring med iOS og/eller macOS eller lignende teknologi er en fordel på Webhelp men vi leder efter dig som også:
Har interesse for IT.
Elsker at tale med kunder.
Taler og skriver dansk samt har et godt engelsk niveau.
Formår at lytte, forstå, analysere et problem og videreformidle en løsning.

Hjemmearbejde i Webhelp
I løbet af Covid-19 har en stor del af vores medarbejdere arbejdet hjemmefra. Det har vist sig at fungere strålende både for vores medarbejdere og for Webhelp, og derfor fortsætter vi med denne model trods genåbningen efter Covid-19.
Webhelp stiller arbejdsudstyr til rådighed, så du skal bare sørge for et lukket rum derhjemme hvor du kan arbejde i ro og mag.
Så er du træt myldretid, kø på motorvejen, eller tid brugt på transport i det hele taget, så er hjemmearbejde måske noget for dig?
Rekrutteringsprocessen
Søg stillingen hurtigst muligt hvis du er interesseret. Du kan ansøge nu og vi afholder løbende samtaler.
Når du har ansøgt vil du kort tid efter modtage 2 tests. Det er vigtigt, at gennemfører testene hurtigst muligt, så vi kan tage dig videre i rekrutteringsprocessen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores recruiter Carsten Petersen på telefon +45 27 53 49 88.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
START: 8. April 2022
ARBEJDSSTED: Hjemmearbejde.
STILLINGSTYPE: Fuldtidsstilling
ARBEJDSTIDER: Varierende arbejdstider i tidsrummet Mandag - Søndag 08.00-20.00
SIDSTE ANSØGNINGSFRIST: 1. April 2022
#jobbjustnu Visa mindre

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Trelleborg

Jobba extra med barn & idrott i höst! Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis. Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att ... Visa mer
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Visa mindre

Systemutvecklare inriktning RPA

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det uti... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det utifrån dem vi är till för, våra kommuninvånare.

Vi arbetar med ständig kunskapshöjning och fokuserar på att förverkliga kommunens övergripande mål om en långsiktigt hållbar tillväxt.

Till Kommunledningsförvaltningen och Enhet Digital utveckling söker vi dig som brinner för utveckling och har en önskan om att göra livet enklare för mänskligheten. Tillsammans med kommunens verksamheter bedriver vi strategiskt utvecklingsarbete inom digitalisering. Högst på agendan är förenkling, modernisering och digitalisering som skapar positiv effekt för medborgare, kunder, näringsliv samt besökare och platsen Trelleborg.

Här har du systemutvecklare möjligheten att utföra ett viktigt arbete för samhället där du med dina insatser ser till att digitalisering bidrar till enkelhet.

På arbetsplatsen pågår kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder, tjänster och system. För att leva upp till verksamhetens och kommuninvånarnas förväntningar och krav arbetar vi med modern teknik och några av marknadens bästa produkter.

Vi behöver förstärka teamet med en ännu en framåtlutad systemutvecklare! Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka; för att skapa samhällsnytta för framtidens Trelleborg, din arbetsroll samt egen utveckling!

Arbetsplatsen utgångspunkt är i centrala Trelleborg, i nyrenoverade lokaler med goda samarbetsytor. Här har vi närhet till tåg och bussar samt våra samarbetspartspartners; verksamheter och kommunala bolag. Vårt goda arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet, det kan vi lova.

Vi är en ansvarsfull arbetsgivare, som erbjuder bra villkor och förmåner. Det finns flertalet anledningar till att välja Trelleborgs kommun som arbetsgivare: https://trelleborg.varbi.com/center/tool/position/489382/edit/tab:1/Jobba hos oss - Trelleborgs kommun

Arbetsuppgifter
I rollen som systemutvecklare hos Trelleborgs kommun är du nyckelspelare i att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektiviserar våra verksamheter.

Du tillhör ett glatt och framåtsyftande team med olika kompetenser. Tillsammans arbetar vi med uppdragsgivare inom kommunkoncernens olika verksamhetsområden. Arbetet kräver ett nära samarbete med kommunens IT-avdelning.

Rollern innebär att du är med från början till slut, från att ta idéer från ritbord, designa en process som utmynnar i ett mervärde för medarbetare, medborgare och näringsliv till att leverera färdiga tjänster. Du konfigurerar automatiseringsflöden samt förvaltar automatiseringsapplikationen. Vidare arbetar du med att utveckla robotiserade processlösningar samt optimera användandet av robotmjukvara. Du utvecklar nya smarta e-tjänster men uppdaterar också befintliga. Du är ansvarig för dokumentation och testning kopplat till utvecklingen av både RPA- och e-tjänsteplattformen. Programmering förekommer i flera olika språk och system. Integrationsarbete mellan olika system kommer även vara aktuellt.

Sist men inte minst, du arbetar med ledande teknik för mjukvarurobotar och e-tjänsteplattformar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning, kanske inom systemvetenskap, datateknik eller annat område som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har tidigare arbetslivserfarenhet, god förmåga och intresse att möta användare, utveckla och arbeta utifrån målstyrd processkartläggning. Vidare krävs erfarenhet av webbprogrammering (Javascript, CSS m.fl.).

Vi söker dig som har intresse och kan bidra med kunskap om agila arbetsmetoder för att utveckla den offentliga sektorn.

Meriterande erfarenhet är: .NET; Uipath och/eller Python. 

För att vara framgångsrik i denna tjänst ser vi att du behöver trivas med flertalet olika kontakter och kompetenser, vara kommunikativ, öppen och social. Du behöver även ha en pedagogisk ådra för att kunna diskutera fram olika lösningar.

Hos oss misslyckas du aldrig, ibland lyckas du och ibland lär du!

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse.

Kontakt
Frågor kring tjänstens innehåll, kontakta: Michel El-Dabh, telefon 0410-73 36 43.

Frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta: Linda Dahlgren, HR-konsult, telefon 0410-73 41 64.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-04-18 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Tränare Parkour

Vi söker Parkourledare till vår barn -och ungdomsträning i Trelleborg/Vellinge , våren 2022. Du brinner för Parkourträning och har ledarerfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet. Våra träningar ligger på helg- och kvällstider. Vi erbjuder ett roligt, utvecklande extrajobb i vår föreningsregi. Om Aktiv Ungdom: Vi är politiskt och religiöst obundna och har cirka 20 000 medlemmar. Vi finns i hela landet och har sju distrikt från norr till söder. I våra för... Visa mer
Vi söker Parkourledare till vår barn -och ungdomsträning i Trelleborg/Vellinge , våren 2022.
Du brinner för Parkourträning och har ledarerfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet. Våra träningar ligger på helg- och kvällstider. Vi erbjuder ett roligt, utvecklande extrajobb i vår föreningsregi.
Om Aktiv Ungdom:
Vi är politiskt och religiöst obundna och har cirka 20 000 medlemmar. Vi finns i hela landet och har sju distrikt från norr till söder. I våra föreningar så pågår det mängder med aktiviteter för barn och ungdomar .
Välkommen med din ansökan ! Visa mindre

Systemutvecklare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det uti... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det utifrån dem vi är till för, våra kommuninvånare.

Vi arbetar med ständig kunskapshöjning och fokuserar på att förverkliga kommunens övergripande mål om en långsiktigt hållbar tillväxt.

Trelleborg står inför en större förvandling under de nästkommande åren. Parallellt med offensiva satsningar på stadsutveckling och exploatering, pågår arbete för att stärka och utveckla det kommunövergripande stödet till kommunens samtliga verksamheter. Avdelningen Kvalitet- och Resursutveckling består av tre enheter, Digital Utveckling, Processtöd samt Styrning och uppföljning. Tillsammans har vi utgångspunkt i att bygga processer och strukturer som fungerar idag och som håller för framtiden.

Till teamet på Enhet Digital utveckling söker vi nu dig, engagerad kollega och medarbetare. Teamet består av, då fulltaligt, 9 medarbetare, som tillsammans bedriver strategiskt utvecklingsarbete inom digitalisering, där effektivisering och förenkling står högt på agendan. Vi har ett mycket starkt fokus på att modernisera och digitalisera våra processer och tjänster. För att leva upp till verksamhetens och kommuninvånarnas förväntningar och krav arbetar vi med modern teknik och några av marknadens bästa produkter. 

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka!

Vi finns mitt i centrala Trelleborg i helt nyrenoverade lokaler med tillgång till tekniskt utrustade kontor och samarbetsytor. Vårt goda arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet, det kan vi lova!

Arbetsuppgifter
Vi behöver komplettera teamet med en framåtlutad systemutvecklare!

Alla är medborgare i någon kommun, även du. Tycker du att din kommun erbjuder smarta, enkla tjänster som dessutom är tillgängliga för alla vill vi på Trelleborgs kommun gratulera dig! Vi i Trelleborg är inte där ännu, men vi ser gärna att du vill vara med på vår spännande resa, in i framtiden!

Rollen innebär att utveckla kundorienterade lösningar, genom att skapa automatiseringsprocesser (RPA), att bygga moderna smarta digitala tjänster samt att utveckla datamodeller.

Du kommer vara delaktig i ny- och vidareutveckling, utveckla allt från enkla till mer komplexa processer som leder till smarta digitala lösningar. Arbetet omfattar att ge ett sakkunnigt stöd till olika verksamheter och hitta kundunika lösningar för att både förbättra och förenkla medborgarservicen men även effektivisera interna processer i kommunens olika verksamheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning, med inriktning IT, systemvetenskap eller civilingenjörsutbildning med datainriktning. Alternativt har du motsvarande erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi förutsätter att du har några års aktuell erfarenhet med inom programmering samt databaskunskap.

Meriterande är att du har några års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling eller systemintegration, mjukvaru- webb- eller applikationsutveckling. Gärna med uppdrag som är riktade till medborgare eller interna kärnprocesser.

Specifik erfarenhet och kompetens som vi anser starkt meriterande är:

- Microsoft Server
- Microsoft Server Integration Services
- Microsoft Server Analysis Services
- Förståelse för och kunskap om informationssäkerhet vid databashantering

Dessutom ser vi följande erfarenheter och kunskaper som meriterande:

- .NET
- RPA (BluePrism, UiPath, Automation Anywhere m.fl.)
- PowerPivot
- BI-verktyg (PowerBI, Qlik, Tableu etc.)
- Process- och projektledning

Du kan vid intervju få visa prov på dina färdigheter genom tester baserat på dina kvalifikationer.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.
För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att även dina personliga egenskaper och förmågor är av vikt. I denna rekrytering värdesätter vi särskilt, att du som systemutvecklare har god förståelse för teknik och olika tekniska systemlösningar, har användar- och kundfokus samt är utvecklingsdriven. Du är en öppen och framåt initiativtagare som har lätt för att samarbeta, är lyhörd, analytisk, kommunikativ och lösningsfokuserad. Du har mod att testa nya och obeprövade lösningar. Du har struktur i ditt arbete och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt tillvägagångssätt. Att du är nyfiken och intresserad av att följa utvecklingen inom ditt kompetensområde är viktigt för oss. Att du dessutom levererar med kvalitet är för dig en självklarhet.

Trelleborgs kommun främjar mångfald, en jämn könsfördelning och en god åldersspridning i skilda typer av arbeten. Med utgångpunkt i kompetensbaserad rekrytering välkomnar vi din ansökan!  

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontakt
Frågor kring tjänstens innehåll, kontakta: Michel El-Dabh, telefon 0708-81 76 43.

Frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta: Linda Dahlgren, HR-Specialist, telefon 0410-73 41 64.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2021-10-24 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

IT-tekniker till IT-produktion

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan. Är du beredd att ta Sveriges viktigast... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället.
Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Är du beredd att ta Sveriges viktigaste IT-jobb? Om du vill ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar, då kan du sluta läsa här. Men om du vill ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? Då ska du läsa vidare.

Ansvar och arbetsuppgifter
Inom vårt område ansvarar vi för implementation av nya lösningar, ständiga förbättringar och daglig produktion av Försäkringskassans inköpta och egenutvecklade produkter för övervakning/monitorering, inventering och uppföljning.

I din roll som tekniker kommer du att jobba i en DevOps-verksamhet inom logghantering med ingående arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar med att utveckla och förvalta våra loggsystem. Integrationer samt automatiseringar kommer vara centralt i ditt arbete.

Försäkringskassan använder produkten Elastic Stack samt open source produkter.

Vi söker dig som:


• har akademisk examen inom IT eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har flerårig erfarenhet av arbete på Linuxplattform
• har erfarenhet av och förståelse för storskalig IT-drift samt erfarenheter av processorienterat arbetssätt
• behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• är noggrann, resultatinriktad och tar gärna egna initiativ till ständiga förbättringar
• har en god samarbetsförmåga och har lätt att arbeta i grupp
• har förmågan att driva aktiviteter strukturerat från start till mål

Det är meriterande om du:


• har kunskap om Rest API
• har jobbat med automatisering/verktyg (Ansible, Git)
• har kunskap om programmering och/eller skriptning
• har kunskap och erfarenhet av Elastic Cloud Enterprise
• har kunskap och erfarenhet av Docker
• har erfarenhet av arbete inom Försäkringskassan IT

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Svenskt medborgarskap krävs eftersom tjänsterna är säkerhetsklassade. Placering på någon av följande orter: Östersund, Stockholm, Karlstad, Örebro, Luleå, Karlskrona, Söderhamn, Uppsala, Sundsvall, Umeå, Göteborg, Malmö eller Trelleborg. Försäkringskassan tillämpar i vissa fall provanställning. 

Vi avstår från erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner
Chef: Nicklas Granlund, tfn 010-118 72 76 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Carolina Nordenberg, 010-112 67 45 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Marie Nordenfjäll, Saco-S: Ann Wiström, Seko: Eliza Grundström. Dessa nås via växelnumret 08-786 90 00.

Vi avstår från erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 6 mars 2022. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan. Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40. Visa mindre

Onsite Tekniker - Sommarvikariat

InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support. Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från no... Visa mer
InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support.

Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från norr till söder. Nu växer vi ytterligare och söker ännu fler, engagerade kollegor.

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarvikariet som Onsite-tekniker i Trelleborg.

Du är självgående och förstår god service.

Arbetet är varierande och du behöver använda din goda sociala förmåga.

Meriterade för rollen:

• Goda kunskaper inom Windows och Office, samt övrig vanlig programvara för företag.
• Tidigare erfarenheter av felsökning av mjukvara
• Tidigare erfarenheter av felsökning av hårdvara (reparation, främst laptops, utbyte av delar osv).
• Tidigare erfarenheter av kundservice/kundsupport
• Goda kunskaper inom båda Engelska och Svenska
• Körkort B
• Svensk medborgare

Känner du att du matchar rollen och blir nyfiken på att veta mer om oss och vad vi erbjuder dig? Skicka då in din ansökan, och vänta inte - tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra av dig!

Var: Trelleborg

När: 5 juli-30 juli samt någon dag veckan innan för upplärning.

Språk: Svenska och Engelska Visa mindre

Tränare i fotboll på Svenska Fotbollsakademin - Trelleborg

Fotbollsinstruktör - Trelleborg Svenska Fotbollsakademin mål är att ge alla barn tillgång till utvecklande och rolig träning i fotboll där barnet står i centrum. I alla våra aktiviteter står fotbollsglädje och lärande tillsammans i fokus. Vi värnar om en trygg träningsmiljö och är flexibla när det kommer till att möta barn med olika behov. Det här kommer du att göra Att arbeta som tränare hos oss innebär ett roligt extraarbete där du möter barn på alla niv... Visa mer
Fotbollsinstruktör - Trelleborg
Svenska Fotbollsakademin mål är att ge alla barn tillgång till utvecklande och rolig träning i fotboll där barnet står i centrum. I alla våra aktiviteter står fotbollsglädje och lärande tillsammans i fokus. Vi värnar om en trygg träningsmiljö och är flexibla när det kommer till att möta barn med olika behov.
Det här kommer du att göra
Att arbeta som tränare hos oss innebär ett roligt extraarbete där du möter barn på alla nivåer och får chansen att bidra med din kunskap, glädje och erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att träna eller leda barn inom fotboll. Vi söker instruktörer som kan arbeta vardagskvällar, helger eller skolornas lovdagar.
Det här behöver du för att lyckas och trivas
· Du är ansvarstagande, trygg och positiv
· Trivs i ledarrollen
· Erfarenhet från att träna eller leda barn
· Bakgrund inom fotboll
Vad vi erbjuder dig
Som instruktör på Svenska Fotbollsakademin blir du en viktig del i vårt team och kommer att uppleva ett välbetalt & roligt extraarbete på vardagskvällar, helger eller skolors lovdagar. Du får tillgång till vår interna utbildningsplattform traineracademy.se och utbildning inom SvFAs koncept ”Skills & Play”.
Låt oss tillsammans erbjuda fotbollsglädje och lärande – för alla!
Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online på
https://traineracademy.se/jobba-hos-oss/
Vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Daniel Carlsson, rekryteringsansvarig på [email protected] .
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Systemförvaltare

Ansök    Sep 24    Trelleborgs kommun    Systemförvaltare
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det uti... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det utifrån dem vi är till för, våra kommuninvånare.

Vi arbetar med ständig kunskapshöjning och fokuserar på att förverkliga kommunens övergripande mål om en långsiktigt hållbar tillväxt.

Trelleborg står inför en större förvandling under de nästkommande åren. Parallellt med offensiva satsningar på stadsutveckling och exploatering, pågår arbete för att stärka och utveckla det kommunövergripande stödet till kommunens samtliga verksamheter. Avdelningen Kvalitet- och Resursutveckling består av tre enheter, Digital Utveckling, Processtöd samt Styrning och uppföljning. Tillsammans har vi utgångspunkt i att bygga processer och strukturer som fungerar idag och som håller för framtiden.

Till teamet på Enhet Digital utveckling söker vi nu dig, engagerad kollega och medarbetare. Teamet består av, då fulltaligt, 9 medarbetare, som tillsammans bedriver strategiskt utvecklingsarbete inom digitalisering, där effektivisering och förenkling står högt på agendan. Vi har ett mycket starkt fokus på att modernisera och digitalisera våra processer och tjänster. Som metod använder vi en styr- och förvaltningsmodell för verksamhetsutveckling. För att leva upp till verksamhetens och kommuninvånarnas förväntningar och krav arbetar vi med modern teknik och några av marknadens bästa produkter. 

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka!

Vi finns mitt i centrala Trelleborg i helt nyrenoverade lokaler med tillgång till tekniskt utrustade kontor och samarbetsytor. Vårt goda arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet, det kan vi lova!

Arbetsuppgifter
Vi behöver komplettera teamet, med en framåtlutad systemförvaltare för vårt ekonomisystem. Rollen innebär ett helhetsansvar för daglig förvaltning, förvaltningsplan och att synliggöra värdeskapande funktioner för och tillsammans med användarna.

Ofta förekommande ansvars- och arbetsuppgifter är att stänga perioderna för redovisning; hantera/åtgärda fel avseende elektroniska dokument; besvara leverantörers frågor om elektroniska fakturor samt att uppdatera kodplanen.

Du levererar internsupport till användarna i verksamheterna samt organiserar lokala användarträffar. Dessutom identifierar du kontinuerliga förbättringar, utifrån behov och önskemål, tillsammans med ekonomer; IT-avdelningen och utvecklare gällande arbetssätt och metoder. Vidare ingår i rollen som systemförvaltare att samordna kontakter med drifts- och systemleverantörer. Allt med målet att öka användbarheten och effektiviteten i såväl ekonomisystemet samt organisationen i stort.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskole- och/eller universitetsutbildning, exempelvis ekonomi eller kombinationen IT och ekonomi. Alternativt motsvarande erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare yrkeserfarenhet som systemförvaltare i en större organisation med ett övergripande ansvar kring verksamhets- och/eller affärssystem.

Du känner dig hemma när det pratas om funktionalitet, systemkonfigueringar och uppdateringar, kund– och leverantörsreskontra, filhantering, samt parametrar för filimport. Du har erfarenhet och förmåga att dagligdags nyttja excel på ett effektivt sätt.

Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av att arbeta med Raindance och med e-handel. Meriterande är även om du själv arbetat inom ett eller flera av områdena; redovisning, ekonomi och / eller som controller. Du kan visa prov på rutinbeskrivningar, manualer, lathundar och dokumentation som du gjort.

För att trivas i tjänsten behöver du gilla att vara i en miljö där alla svar ännu inte finns. Du har en förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån ovan uppdrag. Du är en är öppen, positiv och framåt initiativtagare som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och prestigelös. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare är du strukturerad och noggrann och har en analytisk och en problemlösande ådra, gott omdöme vid agerande och beslut.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontakt
Frågor kring tjänstens innehåll, kontakta: Michel El-Dabh, telefon 0708-81 76 43.

Frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta: Linda Dahlgren, HR-Specialist, telefon 0410-73 41 64.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Vi tillämpar löpande urval, så dröj inte gärna med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-10-10 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Interim Onsite Tekniker för kort uppdrag i sommar

Ett tillfälle för dig som är IT-tekniker och har möjlighet att ta ett kortare uppdrag i sommar. Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en On-site supporttekniker som kommer att hjälpa användare med diverse IT-relaterade problem över telefon, remote eller mail eller genom besök på arbetsplatsen. Du kommer hjälpa användare med mailproblem, skrivarproblem kundspecifika applikationer och andra IT-problem som dyker upp för den du supporterar. Din profil För... Visa mer
Ett tillfälle för dig som är IT-tekniker och har möjlighet att ta ett kortare uppdrag i sommar.
Arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi en On-site supporttekniker som kommer att hjälpa användare med diverse IT-relaterade problem över telefon, remote eller mail eller genom besök på arbetsplatsen. Du kommer hjälpa användare med mailproblem, skrivarproblem kundspecifika applikationer och andra IT-problem som dyker upp för den du supporterar.
Din profil
För att passa för rollen som supporttekniker ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT, eller motsvarande. Har du dessutom tidigare jobbat inom telefonsupport och/eller onsite-support är det ett stort plus.
Du är vågar ta egna initiativ och förstår god service. Är positiv, pedagogiskt lagd och möter dina kollegor på ett respektfullt och trevligt sätt. Din personlighet spelar stor roll för att passa in i arbetet som Onsite-support. 
Du felsöker, löser olika behörighets- och kontohanteringsfrågor samt hanterar ärenden kopplat till applikationer och system som Office 365, AD, Web, telefoni, integrationer, skrivare, enklare felsökning av nätverk samt hårdvara.
Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete.
Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag i konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Sälj. Visa mindre

Systemförvaltare

Ansök    Feb 15    Trelleborgs kommun    Systemförvaltare
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Enheten för Digital utveckling består av 8 medarbet... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Enheten för Digital utveckling består av 8 medarbetare.

Tillsammans bedriver vi strategiskt utvecklingsarbete inom digitalisering, där effektivisering och förenkling står högt på agendan. 

Hos oss pågår kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder, tjänster och system. För att leva upp till verksamhetens och kommuninvånarnas förväntningar och krav arbetar vi med modern teknik och några av marknadens bästa produkter. Du är med i arbetet från ritbord till färdiga tjänster. Vårt goda arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet, det kan vi lova.

Enheten för Digital utveckling söker nu en systemförvaltare, med placering i Trelleborg. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka!

Arbetsuppgifter
Rollen som systemförvaltare innebär ett helhetsansvar för systemet avseende förvaltning och utveckling samt kontakt med drifts- och systemleverantörer. Du ansvarar för förvaltningsplanen och arbetar kontinuerligt med användbarheten och förbättringar i systemet tillsammans med andra ekonomer. En viktig del i rollen är att samverka med och supportera verksamheten. Exempel på arbetsuppgifter är att:

Stänga perioderna för redovisning
Hantera/åtgärda fel avseende elektroniska dokument
Besvara leverantörers frågor om elektroniska fakturor
Supportera internt till verksamheterna
Uppdatera kodplanen
Samt att ständigt utveckla arbetssätt och metoder inom ditt område som systemförvaltare

Kvalifikationer
Vi söker dig som

har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi alternativt motsvarande erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter av systemförvaltning och utveckling av ekonomi- eller affärssystem krävs och det är meriterande om du har arbetat som controller eller ekonom inom redovisningsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Raindance och med E-handel. Du har ett stort intresse av utvecklingsfrågor, och samtidigt tar du stort ansvar för det löpande förvaltningsarbetet.

Vi söker en glad, positiv och framåt kollega som tar stort eget ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra, är serviceinriktad och prestigelös. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och har ett gott omdöme vid agerande och beslut. Vidare är du strukturerad och noggrann och har en analytisk och en problemlösande ådra.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Urvalsprocessen sker löpande

Kontakt
Michel El-Dabh 0410-73 36 43, 0708-81 76 43

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2021-02-26 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Servicedesktekniker

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Servicedesk tillhör IT-avdelningen som är en del av... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Servicedesk tillhör IT-avdelningen som är en del av Tekniska serviceförvaltningen.

Servicedesk är en intern serviceenhet för tjänster inom IT-området till kommunens förvaltningar, skolor och kommunala bolag. IT-Avdelningen består av fyra verksamhetsområden: System, Nät, Telefoni och Servicedesk. Tillsammans ansvarar vi för utveckling, drift och underhåll av kommunens nätverk, servrar och arbetsplatsdatorer samt fast och mobil telefoni med tillhörande system. Vi fungerar också som internkonsulter och tekniskt stöd vid alla större projekt inom IT-området.

På avdelningen är vi 24 engagerade kollegor med olika kompetenser och specialistområden som arbetar tätt ihop, varav 9 tillhör Servicedesk. 

Servicedesk består av ett härligt gäng människor i olika åldrar, med ett sinne för humor och god sammanhållning. Vi arbetar kontinuerligt för att hitta innovativa lösningar och har en tydlig målbild; utveckling. Kommunens ledord är Öppenhet, Respekt och Ansvar – detta är något som vi bär med oss i vårt dagliga arbete. Vi söker därför en person som är i början av sin karriär, som är orädd och gillar utmaningar. Är du sugen på att bli en del av vårt team och följa med oss på denna resan?

Arbetsuppgifter
Arbetet i Servicedesk innebär support via telefon, mail, fjärrstyrning, samt på plats hos kund. Våra kunder är kommunens samtliga förvaltningar samt kommunala bolag.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete där du självständigt tar ansvar för att lösa inkommande ärenden. I detta har du stöd och ett nära samarbete med dina kollegor i Servicedesk. Då vi hela tiden strävar efter att utveckla och effektiviserar våra processer kommer din kompetens tillsammans med övriga medarbetares, vara en viktig del i verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
Grundläggande kunskap och erfarenhet av Windows 10, Office 365, Exchange samt Active Directory är ett krav. Du har även generell datorkunskap, kunskap om mobiltelefoni inom större organisationer och ett stort teknikintresse. Vi ser det som en fördel om du har eftergymnasial utbildning inom IT, om du tidigare har arbetat i en Servicedesk och om du är van att arbeta i ett ärendehanteringssystem. Kunskap gällande System Center Configuration Manager och ITIL är också meriterande.

Som person ser vi gärna att du är social, har en hög servicenivå och tycker om att hjälpa kunder och/eller medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Du bör vara praktiskt lagd och ha förmågan att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du är bra på felsökning, är en god problemlösare samt har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska i tal och skrift, samt har grundläggande kunskaper i engelska. 

Tjänsten kräver B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
Visstidsanställning, 100%

6 månader med möjlighet till förlängning

Tillträde
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Maria Wedeberg-Muzinic, Enhetschef Servicedesk, 0410-73 32 74.

Simon Ivarsson, Dispatcher, 0410-73 32 74

Jens Jensen, Dispatcher, 0410-73 32 74

Fackliga  kontakter: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2021-04-04 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Vikariat Onsite-tekniker

InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support. Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från no... Visa mer
InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support.

Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från norr till söder. Nu växer vi ytterligare och söker ännu fler, engagerade kollegor.

Vi söker just nu ett kortare vikariat till vår kund i Trelleborg.

Arbetsuppgifter
I din roll som On-site supporttekniker kommer du att hjälpa användare med diverse IT-relaterade problem över telefon, remote eller mail eller genom att träffa dem på arbetsplatsen. Du kommer hjälpa användare med mailproblem, skrivarproblem kundspecifika applikationer och andra IT-problem som dyker upp för den du supporterar.

Din profil
För att passa för rollen som supporttekniker ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT, eller motsvarande. Har du dessutom tidigare jobbat inom telefonsupport och/eller onsite-support från en LIA eller dylikt är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har kunskaper inom AD, Exchange, Citrix och något ärendehanteringsprogram.

Period: 21/12- 30/12 (sex arbetsdagar)

Plats: Trelleborg

Körkort krävs

Uppdraget kan öppna upp sig fram framtida möjligheter hos InfoCare eller annan samarbetspartner. Visa mindre

IT-Network Administrator (m/f/d)

Ansök    Nov 23    Tt-Line AB    Nätverksadministratör
For our IT department we are looking as soon as possible for a: IT-Network Administrator (m/f/d) The area of responsibility includes in particular: Network administration of the IT infrastructure: installation, configuration and administration of network components and corresponding security management: VLANs, WLAN, NGF firewall, routing and switching 2nd level support for LAN and WLAN components Creation and maintenance of technical documentation Guarant... Visa mer
For our IT department we are looking as soon as possible for a:
IT-Network Administrator (m/f/d)

The area of responsibility includes in particular:
Network administration of the IT infrastructure: installation, configuration and administration of network components and corresponding security management: VLANs, WLAN, NGF firewall, routing and switching
2nd level support for LAN and WLAN components
Creation and maintenance of technical documentation
Guarantee of high security standards and high availability of the systems
Planning, implementation and constant further development of a modern, secure and flexible cross-location IT security with a focus on cyber security
Supporting work and vacation replacement in the support area (IT ticket system)
Management of IT projects
To be expected:
Completed training in IT or studying with a focus on computer science
Several years of professional experience as a network administrator or in a comparable position
CISCO CCNA certification or comparable experience in CISCO networks
Professional experience in the field of IP, routing, DNS and DHCP, VoIP, LAN, WLAN and security
Knowledge of network protocols and components, especially Cisco, Fortigate
Knowledge of clients (Win10) and servers - Windows (2013-2019) and basic knowledge of Linux and databases
Independent and goal-oriented work in a team
Openness to the flexible requirements of the IT industry and willingness to continue training
Willingness to travel for assignments at our locations in Rostock, Trelleborg, Klaipeda and Swinemünde or on our ships
Good written and spoken English
Driving license
We offer:
Varied activities with your own creative freedom
A pleasant working atmosphere in a dynamic team
Flat hierarchies and short decision-making paths
An extensive introduction phase
Free employee parking
Free travel arrangements with our ferries and discounts from cooperation partners

You can look forward to an interesting, varied and challenging job as well as an international environment with the opportunity to develop yourself further. A compensation package is provided for this permanent position that is commensurate with the responsibility of this position.
We look forward to receiving your application, stating your salary expectations and your possible starting date. Visa mindre

Software developer Java inhouse (m/f/d)

For our software development department in our headquarter in Travemünde, we are looking as soon as possible for a: Software developer Java inhouse (m/f/d) The area of responsibility includes in particular: Takeover of development projects from requirements analysis, design and testing to implementation and documentation for our two leading booking systems (freight & passage) Modernization of the existing application in view of new technologies To be expe... Visa mer
For our software development department in our headquarter in Travemünde, we are looking as soon as possible for a:
Software developer Java inhouse (m/f/d)

The area of responsibility includes in particular:
Takeover of development projects from requirements analysis, design and testing to implementation and documentation for our two leading booking systems (freight & passage)
Modernization of the existing application in view of new technologies
To be expected:
A completed degree in computer science or a completed training as an IT specialist / application developer
Very good knowledge of Java and
Expertise in building and designing back-end systems
Ability to work independently
Experience with Git, Jenkins, Eclipse, DB2 and REST would be an advantage
We offer:
A dynamic and committed team with a lot of fun at work and a friendly atmosphere
Subject-specific training opportunities
A promising position in a growing and successful company
Flat hierarchies, short decision-making paths and the opportunity to contribute and implement your own ideas
Modern office space with a fantastic view of the Skandinavienkai and the Trave
You can look forward to an interesting, varied and challenging job as well as an international environment with the opportunity to develop yourself further. A compensation package is provided for this permanent position that is commensurate with the responsibility of this position.
We look forward to receiving your application, stating your salary expectations and your possible starting date. Visa mindre

Frontend-Developer (m/f/d)

Ansök    Nov 23    Tt-Line AB    Frontend-utvecklare
For our software development department we are looking as soon as possible for a: Frontend-Developer (m/f/d) The area of responsibility includes in particular: Takeover of development projects from requirements, analysis, design and testing to implementation and documentation for our two leading booking systems (freight & passage) Modernization of the existing surfaces with regards to new technologies Conception and implementation of new front-end technolo... Visa mer
For our software development department we are looking as soon as possible for a:
Frontend-Developer (m/f/d)
The area of responsibility includes in particular:
Takeover of development projects from requirements, analysis, design and testing to implementation and documentation for our two leading booking systems (freight & passage)
Modernization of the existing surfaces with regards to new technologies
Conception and implementation of new front-end technologies
To be expected:
A completed degree in computer science or a completed training as an IT specialist / application developer
Professional experience in software development (.NET platform, WinForms, OOP)
Very good knowledge of C #, and Windows systems
Expertise in the construction and design as well as the implementation of client-server and web applications (including their back-end connection)
Knowledge of UI design
Open to new technologies such as Blazor
Ability to work independently
Experience with Git, Jenkings, Java, Eclipse, DB2 and REST would be an advantage
We offer:
A dynamic and committed team with a lot of fun at work and a friendly atmosphere
Subject-specific training opportunities
A promising position in a growing and successful company
Flat hierarchies, short decision-making paths and the opportunity to contribute and implement your own ideas
Modern office space with a fantastic view of the Skandinavienkai and the Trave
Free employee parking
Free travel arrangements with our ferries and discounts from cooperation partners

You can look forward to an interesting, varied and challenging job as well as an international environment with the opportunity to develop yourself further. A compensation package is provided for this permanent position that is commensurate with the responsibility of this position.
We look forward to receiving your application, stating your salary expectations and your possible starting date. Visa mindre

Inspirera, engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsledare för Knatteskutt

Sweden Sport Academy söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 2-6 år. Vi söker dig som: Älskar att arbeta med barn Har erfarenhet att leda idrottsaktiviteter för barn Alternativt har en lång idrottsbakgrund och som varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i T... Visa mer
Sweden Sport Academy söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 2-6 år.


Vi söker dig som:
Älskar att arbeta med barn
Har erfarenhet att leda idrottsaktiviteter för barn
Alternativt har en lång idrottsbakgrund och som varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy
Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Trelleborg. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.
Alla passen följer ett färdigt passupplägg som till vårterminen kommer blanda idrottsövningar och lekar utifrån följande teman:
Boll (Övningar och lekar som är inspirerade av olika bollidrotter så som fotboll, basket, handboll och amerikansk fotboll)
Utan boll (Övningar och lekar som är inspirerade av olika idrotter så som friidrott, parkour, gymnastik)Det här får du som ledare hos oss
Ett färdigt passupplägg att följa.
Deltagande på någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
Coachning under terminen.
Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på närmare 1000 idrottsledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.


Passen kommer att hållas på vardagar efter 17 eller dagtid på helger.
Arbetet pågår under hösten och vårterminen med start i slutet på augusti.


Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.


Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!
Ansök nu! Visa mindre

IT Operation Specialist

Ansök    Jun 16    Trelleborgs kommun    Drifttekniker, data
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för intern s... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

IT-Avdelningen består av fyra verksamhetsområden: System, Nät, Telefoni och Servicedesk. Tillsammans ansvarar vi för utveckling, drift och underhåll av kommunens grundläggande IT-plattform i form av nätverk, servermiljö, telefoni och klienter med tillhörande basprogramvara. Utifrån denna levererar vi tjänster till våra verksamheter och bolag. Vi fungerar också som internkonsulter och tekniskt stöd vid alla större projekt inom IT-området.

På avdelningen är vi 20 engagerade kollegor i blandade åldrar, med olika kompetens och specialistområden som arbetar tätt ihop. Vi har ett gott arbetsklimat och tycker det är viktigt med en bra balans mellan arbetsliv och fritid. Dessutom ser vi till att vi också har roligt på jobbet, det kan vi lova. Nu söker vi dig som vill bli vår nya kollega. Som IT Operations Specialist kommer du att ingå i vår systemgrupp.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka!

Hos oss pågår kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder, processer, tjänster och system. För att leva upp till våra verksamheters krav arbetar vi enligt ITIL regelverket och utifrån vår Styr- och förvaltningsmodell för IT. Vi arbetar med modern teknik i framkant och några av marknadens bästa produkter.

I rollen som IT Operations Specialist kommer du att arbeta som Objektspecialist med systemansvar för våra tyngre verksamhetssystem och tekniskt ansvar för vår RPA-plattform. En annan viktig arbetsuppgift är att arbeta med vår integrationsmotor för att integrera verksamhetssystem och e-tjänster. Du kommer att utföra ditt arbete tillsammans med representanter för våra verksamheter, som även fungerar som beställare.

Arbetet sker också i ett nära samarbete med kommunens kvalitetsstrateger, BI-specialist och utvecklare på den centrala enheten för digital utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med förvaltning av IT-tjänster. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet av att arbeta i projektform, men detta är inget krav.

I din roll som IT Operations Specialist kommer du att ha många kontaktytor på olika nivåer i organisationen och det är därför viktigt att du är kommunikativ, öppen och social. Du behöver även ha en pedagogisk ådra för att kunna diskutera fram olika lösningar.

Du har känsla för service och kvalitet. Vidare är du analytisk, har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med någon av följande tekniker: Microsoft servermiljö, Active Directory, VMWare vSphere, Veeam, MS Server, PowerShell, UiPath, MS Azure och O365.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt B-körkort.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100%

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
IT-Chef, Stefan Andersson, [email protected], 0410-733278

Problem manager, Filip Fryklund, [email protected], 0410-734986

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2020-07-12 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Inspirera, engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsledare för Knatteskutt

Sweden Sport Academy söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 2-6 år. Vi söker dig som: Älskar att arbeta med barn Har erfarenhet att leda idrottsaktiviteter för barn Alternativt har en lång idrottsbakgrund och som varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i T... Visa mer
Sweden Sport Academy söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 2-6 år.


Vi söker dig som:
Älskar att arbeta med barn
Har erfarenhet att leda idrottsaktiviteter för barn
Alternativt har en lång idrottsbakgrund och som varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy
Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Trelleborg. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.
Alla passen följer ett färdigt passupplägg som till vårterminen kommer blanda idrottsövningar och lekar utifrån följande teman:
Boll (Övningar och lekar som är inspirerade av olika bollidrotter så som fotboll, basket, handboll och amerikansk fotboll)
Utan boll (Övningar och lekar som är inspirerade av olika idrotter så som friidrott, parkour, gymnastik)Det här får du som ledare hos oss
Ett färdigt passupplägg att följa.
Deltagande på någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
Coachning under terminen.
Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på närmare 1000 idrottsledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.


Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid.
Arbetet löper under 8+6 veckor, start vecka 6.
1-4h/veckan
Mer info om detta kommer vid eventuell intervju. 


Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!
Ansök nu! Visa mindre

Barngymnastikledare med viljan att sprida rörelseglädje!

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastikledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Ansvarig h... Visa mer
Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.
Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:
Arbeta som barngymnastikledare.
Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.


Dina arbetsuppgifter
Ansvarig huvudledare för Djungelgympa i Trelleborg består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Sweden Sport Academys idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:
Hoppa
Rulla/Kullerbytta
Balansera
Klättra

Som huvudledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Utöver att leda grupperna i hallen ansvarar du även för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig samt närvarorapporteringen.
Det här får du som är ledare hos oss
Inför terminen får du gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar. Du får även löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.


Anställningsvillkor
Timanställning med start i slutet av aug, 2020
Anställningen pågår under 14 veckor på höstterminen och 14 veckor på våren
Passen är förlagda vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helger.Mer info kommer vid en eventuell intervju.


VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL SWEDEN SPORT ACADEMYS LEDARTEAM! Visa mindre

Inspirera, engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsledare för Knatteskutt

Sweden Sport Academy söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 2-6 år. Vi söker dig som: Älskar att arbeta med barn Har erfarenhet att leda idrottsaktiviteter för barn Alternativt har en lång idrottsbakgrund och som varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i T... Visa mer
Sweden Sport Academy söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 2-6 år.


Vi söker dig som:
Älskar att arbeta med barn
Har erfarenhet att leda idrottsaktiviteter för barn
Alternativt har en lång idrottsbakgrund och som varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy
Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Trelleborg. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.
Alla passen följer ett färdigt passupplägg som till vårterminen kommer blanda idrottsövningar och lekar utifrån följande teman:
Boll (Övningar och lekar som är inspirerade av olika bollidrotter så som fotboll, basket, handboll och amerikansk fotboll)
Utan boll (Övningar och lekar som är inspirerade av olika idrotter så som friidrott, parkour, gymnastik)Det här får du som ledare hos oss
Ett färdigt passupplägg att följa.
Deltagande på någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
Coachning under terminen.
Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på närmare 1000 idrottsledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.


Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid.
Arbetet löper under 8+6 veckor, start vecka 6.
1-4h/veckan
Mer info om detta kommer vid eventuell intervju. 


Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!
Ansök nu! Visa mindre

Medtränare för barnidrott

Om oss Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. ... Visa mer
Om oss
Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet.
Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. Knatteskutt?– för barn 2-6 år - Låta barnen prova på olika idrotter - Inspirera till en händelserik och aktiv fritid - Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination


Om dig
Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du skall brinna för uppdraget som handlar om att inspirera barn till rörelseglädje på ett glatt och lekfullt sätt.
Meriterande:
Du har jobbat med barn tidigare
Du har ledarerfarenhet


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med huvudledare leda och genomföra Knatteskuttpassen i Trelleborg utifrån Knatteskutts egna koncept. Barnen är mellan 2-6 år. Du tillsammans med huvudledaren ansvarar för terminens aktivitet på området. Du behöver vara en person som utstrålar glädje och visar ett högt engagemang för att inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om.


Passen kommer hållas på vardag 17.00-18.30 eller helgtid Kättebäcksskolan. Mer information om detta kommer vid en eventuell intervju.
Arbetet börjar vecka 45 och pågår under 6 veckor. 1-2h/veckan. Visa mindre

Business Analyst & Project Manager – Digital Process Automation , for Tre...

Ansök    Jul 22    Cabeza    Verksamhetskonsult, IT
Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions for almost every industry on the planet. And we are where we are because our talents brought us here. By specializing in the polymer engineering that makes innovation and application possible, Trelleborg works closely with leading industry brands to accelerate their performance, drive their business forward-and along the way, shape the industry and progress that will benefit humankind in the exci... Visa mer
Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions for almost every industry on the planet. And we are where we are because our talents brought us here. By specializing in the polymer engineering that makes innovation and application possible, Trelleborg works closely with leading industry brands to accelerate their performance, drive their business forward-and along the way, shape the industry and progress that will benefit humankind in the exciting years ahead.

The Group Digital Services department is now looking for a Business Analyst and Project Manager to strengthen the Digital Process Automation team. The Digital Process Automation team is helping our business to raise the bar onprocess efficiency, effectiveness and quality, by re-designing processes and applying digital technology & automation.

Join us in shaping industry from the inside!

What we offer
- A dynamic and international work environment with colleagues and stakeholders across the world
- Exciting and challenging projects with the latest technologies within the digital automation area
- A company where opportunities arise and personal growth follows
- Continuous training geared to your individual needs through our Group University

Your new role
In order to meet internal customer expectations, demands and requirements, we are looking for an experienced Business Analyst & Project Manager who is supposed to design and find ways or solutions for the betterment of productivity and efficiency of the business.

You will be a key player in the automation projects, and your key responsibility will be to support the business to achieve the best outcomes with their ideas and requests.

Working closely with the stakeholders and the development team, you will ensure that we deliver the right solutions to the right problems, and that the final solution meets the quality standards that the business is expecting.

As a Project Manager, you are responsible for end-to-end project delivery and ensuring business value & quality of the solutions we build.

What you need to succeed
A positive can-do attitude and strong drive to improve and deliver results. You set the bar high for yourself and you are curious and innovative.

You are comfortable with a lot of stakeholder contact in different coutries and you can keep track of many different initiatives at once.The ability to communicate and liaise with different business stakeholders is key to success. Another very important aspect of this role is the ability to deliver what's been communicated within time and budget. To accomplish this, project management skills are required.

You have around 3 years of work experience from similar roles, and at least 5 years of total work experience. It is an advantage if you have worked in technical roles before, such as developer or architect.

You have experience from process automation or process improvement projects and you can lead process modeling and re-design. You understand how automation can create value for the business and you are comfortable with building business cases and functional specifications for projects.

Preferably you have worked with projects around K2 and/or UiPath, but any other comparable iBPMS or RPA platform is also an advantage. Experience with projects within the areas ofBots (text, voice), Business Rules and Decision Management, Digital Signatures, or any type of AI or ML application, is also a merit.

The Trelleborg Way
At Trelleborg, we know that your difference makes the difference! We actively work for increased diversity and gender equality, because we know that it produces good results.

We are proud to be different, a mindset that comes in part from our values -a customer first- outlook, outperforming the competition, building on an innovative culture, and taking responsibility for the company's results.

Where talents grow
Once you are in Trelleborg you will have every opportunity to develop the career you want, including skill- and competence-building in our very own Trelleborg Group University. The Trelleborg Group University Campus, opened its doors on January 2018 at the Trelleborg headquarters in Trelleborg, Sweden. The Campus is a new and modern training location, and a complement to our Trelleborg Group University trainings and programs that take place all over the world. With the Campus location, Trelleborg takes yet another step in our dedication to offer employees development opportunities.

Meet the people at Trelleborg
Get to know some Trelleborg people and find out how they seized development opportunities offered within the Group: http://www.trelleborg.com/en/c... (http://www.trelleborg.com/en/career/meet--us)

How to apply: In this recruitment we are cooperating with Cabeza AB. For further information please contact Recruitment Consultant Malin Schultz:[email protected] Last date to apply is the 31 August 2019, but we are handling applications on a continuous basis. Your application is handled in a confidentially manner.

Sökord: Business Analyst, Trelleborg AB, Project Manager, Digital Process Automation,UiPath, K2,iBPMS,RPA platform,Decision Management, Digital Signatures, AI, ML application Visa mindre

Medtränare för barnidrott

Om ossSweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet.Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. Kn... Visa mer
Om ossSweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet.Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. Knatteskutt?– för barn 2-6 år - Låta barnen prova på olika idrotter - Inspirera till en händelserik och aktiv fritid - Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordinationOm digVi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du skall brinna för uppdraget som handlar om att inspirera barn till rörelseglädje på ett glatt och lekfullt sätt.Meriterande:Du har jobbat med barn tidigareDu har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med huvudledare leda och genomföra Knatteskuttpassen i Trelleborg utifrån Knatteskutts egna koncept. Barnen är mellan 2-6 år. Du tillsammans med huvudledaren ansvarar för terminens aktivitet på området. Du behöver vara en person som utstrålar glädje och visar ett högt engagemang för att inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om.Passen kommer hållas på vardag 17.00-18.30 eller helgtid Kättebäcksskolan. Mer information om detta kommer vid en eventuell intervju.Hösten är uppdelad i två terminer för dig som ledare:Termin 1: v.35 till v.42Termin 2: v.45 till v.50 Visa mindre

IT - arkitekt till konsultföretag i Malmö

Dina arbetsuppgifter Till en europeisk ledare inom digital transformation söker vi nu efter deras nästa IT-arkitekt. Du blir erbjuden ett mycket omväxlande och inspirerande jobb där du hjälper kunderna att gå från ineffektiva och manuella processer till en digitalisering av verksamheten. Ofta får du som arkitekt vara med från början där du inleder projekten med att undersöka hur kundens verksamhet ser ut idag för att på så sätt kunna hitta den bästa lösnin... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Till en europeisk ledare inom digital transformation söker vi nu efter deras nästa IT-arkitekt. Du blir erbjuden ett mycket omväxlande och inspirerande jobb där du hjälper kunderna att gå från ineffektiva och manuella processer till en digitalisering av verksamheten. Ofta får du som arkitekt vara med från början där du inleder projekten med att undersöka hur kundens verksamhet ser ut idag för att på så sätt kunna hitta den bästa lösningen för just dem. De flesta projekt pågår under ett år men projektens varaktighet kan variera allt från en vecka till tre år. Du arbetar till största del ute hos kunderna.

Exempel på arbetsuppgifter
- Rådgivning
- Design
- Teknisk implementering
- Utbildning och förvaltning av det nya systemet

Din profil
Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, analytisk och resultatorienterad. Du är framåtlutad, social och har lätt för att bygga nya relationer. I utmanande situationer har du mod att söka och pröva nya lösningar och metoder. I ditt arbete som IT-arkitekt är du driven, initiativrik och handlingskraftig. Slutligen söker vi dig som ser det här som en spännande utmaning och som vill arbeta i en roll där du ständigt får utvecklas.

Krav
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift
- Erfarenhet av ServiceNow, Splunk och IT Infrastruktur (cloudbaserat)
- Certifiering eller erfarenhet av Certified System Administrator

Om företaget
Vår kund är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Deras unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av deras kunders satsningar.

Bolaget har totalt 42.000 anställda i fler än 20 länder och omsatte under år 2017 38 miljarder kronor. I Skandinavien arbetar ungefär 2000 anställda, varav 450 i Sverige. Bolaget strävar efter att vara Skandinaviens bästa oberoende transformationspartner inom infrastruktur och serviceproduktion. Du får möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Bolaget arbetar aktivt med att skapa en bra gemenskap och arbetsglädje. De tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos dem får goda villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Målet för bolaget är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.

Om oss
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut Visa mindre

Inspirera , engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsledare för Knatteskutt

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huv... Visa mer
Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Trelleborg. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.Du kommer få gå Sweden Sport Academy's ledarutbildning som gör dig förberedd inför kommande arbete. Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid. Arbetet löper under 8+6 veckor, start vecka 35.1-4h/veckan Mer info om detta kommer vid eventuell intervju. Visa mindre

Systemförvaltare W3D3

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Kansliavdelningen på kommunledningsförvaltningen... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen


Kansliavdelningen på kommunledningsförvaltningen ansvarar för ärendeberedning och administration för kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och dess arbetsutskott samt valnämnden.

Ärenderegistrering och hantering av allmänna handlingar, arkivfrågor samt utredningar och juridik ingår också i kansliets ansvarsområde. Kansliet har även i uppgift att utveckla administrativa rutiner inom hela den kommunala organisationen såsom t.ex. elektronisk ärendehantering. Trelleborgs kommun arbetar idag med dokument- och ärendehanteringssystemet W3D3 inklusive Meetings.

Som systemförvaltare blir du en viktig pusselbit i att driva kommunens utveckling mot visionen att bli en framgångsrik kommun. Vi erbjuder dig glada, engagerade och innovativa kollegor och möjlighet att utvecklas inom ditt område.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara systemförvaltare för dokument- och ärendehanteringssystemet W3D3 med Meetings. I rollen ingår systemsupport, systemutveckling och kontakt med IT-avdelningen.

Kvalifikationer

Du har för tjänsten lämplig utbildning/erfarenhet och teknisk kompetens. Erfarenhet av liknande system är meriterande. Du har erfarenhet av systemförvaltning och har en hög servicenivå. Du har också en god kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift och vana av att utbilda och informera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Heltid, vikariat till och med 2019-12-31.

Tillträde
Snarast, efter överenskommelse.

Kontaktpersoner
Charlotte Rosenlund-Sjövall, 0410-73 31 11.

Facklig företrädare nås via kommunens växel, tel 0410-73 30 00.

Sista ansökningsdag
2019-06-23 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Medtränare för barnidrott

Om ossSweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet.Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. Kn... Visa mer
Om ossSweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet.Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. Knatteskutt?– för barn 2-6 år - Låta barnen prova på olika idrotter - Inspirera till en händelserik och aktiv fritid - Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordinationOm digVi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du skall brinna för uppdraget som handlar om att inspirera barn till rörelseglädje på ett glatt och lekfullt sätt.Meriterande:Du har jobbat med barn tidigareDu har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med huvudledare leda och genomföra Knatteskuttpassen i Trelleborg utifrån Knatteskutts egna koncept. Barnen är mellan 2-6 år. Du tillsammans med huvudledaren ansvarar för terminens aktivitet på området. Du behöver vara en person som utstrålar glädje och visar ett högt engagemang för att inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om.Passen kommer hållas på vardag 17.00-18.30 eller helgtid Kättebäcksskolan. Mer information om detta kommer vid en eventuell intervju.Hösten är uppdelad i två terminer för dig som ledare:Termin 1: v.35 till v.42Termin 2: v.45 till v.50 Visa mindre

Servicedesktekniker

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Servicedesk tillhör IT-avdelningen som är en inter... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen
Servicedesk tillhör IT-avdelningen som är en intern serviceenhet för tjänster inom IT-området till kommunens förvaltningar, skolor och kommunala bolag.

IT-Avdelningen består av fyra verksamhetsområden: System, Nät, Telefoni och Servicedesk. Tillsammans ansvarar vi för utveckling, drift och underhåll av kommunens nätverk, servrar och arbetsplatsdatorer samt fast och mobil telefoni med tillhörande system. Vi fungerar också som internkonsulter och tekniskt stöd vid alla större projekt inom IT-området.

På avdelningen är vi 20 engagerade kollegor med olika kompetenser och specialistområden som arbetar tätt ihop, varav 8 tillhör Servicedesk. Nu söker vi dig som under 1 år vill stärka upp vårt serviceinriktade arbetslag och ta möjligheten att utvecklas inom IT-support.

Arbetsuppgifter
Arbetet i Servicedesk innebär support via telefon, mail, fjärrstyrning, samt på plats hos kund. Våra kunder är Kommunens samtliga förvaltningar, skolor samt kommunala bolag.

Tjänsten är inriktad på Bildningsförvaltningens verksamhetsområde där arbetsuppgifterna utöver support innefattar felsökning av lärar- och elevdatorer, ljud- och projektorutrustning, utskrifter och nätverk. Att skapa goda relationer med kunder och uppdragsgivare är en viktig del i arbetet.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete där du självständigt tar ansvar för att lösa inkommande ärenden. I detta har du stöd och ett nära samarbete med dina kollegor i Servicedesk. Då vi hela tiden strävar efter att utveckla och effektiviserar våra processer kommer din kompetens tillsammans med övriga medarbetares, vara en viktig del i verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och erfarenhet av Windows 10, Officepaketet samt Active Directory, AD. Du har grundläggande teknisk datorkunskap och ett stort teknikintresse. Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem och Servicedesk är meriterande liksom
kunskap i System Center Configuration Manager och ITIL. 

Som person ser vi gärna att du är social, har en hög servicenivå och tycker om att hjälpa kunder och/eller medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Du bör vara praktiskt lagd och ha förmågan att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du är bra på felsökning, är en god problemlösare samt har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska i tal och skrift, samt har grundläggande kunskaper i engelska. 

Tjänsten kräver B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
Visstidsanställning, 100%

Fr.o.m. 2019-05-01 t.o.m. 2020-04-30, med möjlighet till förlängning.

Tillträde
2019-05-01, eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Maria Wedeberg-Muzinic, Enhetschef Servicedesk, 0410-73 32 74.

Stefan Andersson, IT-avdelningschef, 0410-73 32 78.

Fackliga  kontakter: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2019-04-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Inspirera , engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsledare för Knatteskutt

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huv... Visa mer
Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Trelleborg. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.Du kommer få gå Sweden Sport Academy's ledarutbildning som gör dig förberedd inför kommande arbete. Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid. Arbetet löper under 8+6 veckor, start vecka 35.1-4h/veckan Mer info om detta kommer vid eventuell intervju. Visa mindre

Infrastructure Engineer - IT Technical Services for Trelleborg

Ansök    Feb 14    Cabeza    IT-tekniker/Datatekniker
There is a world of opportunities in a global group. Join an innovative partner shaping the development of key industries with its customers. Put yourself at the center of the action, start by checking out this job! Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions that seal, damp and protect critical applications in demanding environments. Its innovative solutions accelerate performance for customers in a sustainable way. The Trelleborg Group ... Visa mer
There is a world of opportunities in a global group. Join an innovative partner shaping the development of key industries with its customers. Put yourself at the center of the action, start by checking out this job!

Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions that seal, damp and protect critical applications in demanding environments. Its innovative solutions accelerate performance for customers in a sustainable way. The Trelleborg Group has annual sales of about SEK 32billion (EUR 3.28billion, USD 3.69 billion) in over 40 countries. The Group comprises five business areas: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions and Trelleborg Wheel Systems. The Trelleborg share has been listed on the Stock Exchange since 1964 and is listed on Nasdaq Stockholm, Large Cap. (http://www.trelleborg.com/) www.trelleborg.com (http://www.trelleborg.com)

Trelleborg is now looking for an additionalInfrastructure Engineer- IT Technical Services, based at the Headquarters. This is an exciting job within Group IT. Group IT consists of 100 dedicated colleagues. We are all looking forward to welcoming you to our community!

About this job:

In this job you will join a team of highly competent analysts to provide support in the operations of secure and highly available IT infrastructure systems of Trelleborg.

You and your colleagues will providesupport to approximately +300 sites in +46 countries.

In this job you will communicate withcustomers in the different business areas within Trelleborg as well as external providers of technology and services. Other stakeholders are team members within the Technical Services team and Global Data Centerand 1stlevel IT Operations support.

Tasks:

- Complete projects and tasks independently.
- Work with application/project teams and 3rd party partners to Install, maintain and upgrade systems deployed as a part of the IT Infrastructure.
- Respond to incidents escalated to 3rdlevel support where IT Operations is not able to manage.
- Act as a mentor and advisor to IT Operations support teams to facilitate fast incident resolution and project rollouts.
- Assist in creating and developing formal guidelines and work instructions to ensure appropriate systems support by colleagues and IT Operations.
- Assist in rollout and support of new technologies planned by the Infrastructure Architects.
- Monitor and manage the status and health of all servers, including patch management, operating system updates and overall security

This job requires travelling for team meetings and to meet project objectives

Who are you?

This is a job for astructured person with interest in applying change and process management rules. You have the ability to clearly express ideas and concepts both verbally and in written form to a variety of audiences as well as ability to work in co-operation with vendors and colleagues across multiple business areas and countries.

Being an Infrastructure Engineer and helping all departments is core for business value creation. In this job you will make a real difference!

We believe that you have:

- Experience of 4+ years withininfrastructure roles, international experience a benefit
- Experience managing: - Active Directory
- Client Automation
- Desktop management with SCCM or Dell Kace
- Microsoft Exchange / Office 365 knowledge
- Virtualization (Hyper-V) is an added advantage
- PowerShell (preferably) or VBS is an added advantage

- Degree in Computer Science / Information Technology or equivalent is an advantage.
- Experience or working knowledge in ITIL processes and standards is an added advantage though not essential
- Excellent verbal and written communication skills in English is essential

Why Trelleborg?

The Trelleborg Way

We are proud to be different, and that comes in part from our values-a customer-first outlook, outperforming the competition, building on an innovative culture, and taking responsibility for the company's results.

Where talents grow

Once you are in Trelleborg you will have every opportunity to develop the career you want, including skill- and competence-building in our very own Trelleborg Group University. The Trelleborg Group University Campus, opened its doors on January 2018 at the Trelleborg headquarters in Trelleborg, Sweden.
The Campus is a new and modern training location, and a complement to our Trelleborg Group University trainings and programs that take place all over the world. With the Campus location, Trelleborg takes yet another step in our dedication to offer employees development opportunities.

Meet the people at Trelleborg

Get to know some Trelleborg people and find out how they seized development opportunities offered within the Group: http://www.trelleborg.com/en/c... (http://www.trelleborg.com/en/career/meet--us)

How to apply:

In this recruitment we are cooperating with Cabeza AB. For further information please contact Recruitment Consultant Malin Schultz:[email protected] Last date to apply is the 15th of March2019, but we are handling applications on a continuous basis. Your application is handled in a confidentially manner.

Location: Headquarters; Trelleborg

Sökord:Active Directory,Client Automation,Desktop Management, SCCM, Dell Kace,Microsoft Exchange, Office 365,Virtualization,PowerShell, ITIL, Techical Support, 3rd level Technical Support, Infrastructure Engineer, IT Infrastructure, ITInfrastructure Engineer, IT Technical Services, Trelleborg, Trelleborg Group Visa mindre

Business Intelligence - specialist

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Ekonomiavdelningen ansvarar för övergripande ekon... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen

Ekonomiavdelningen ansvarar för övergripande ekonomiarbete för Trelleborgs kommun.

Vårt uppdrag innehåller uppgifter med kommunens budget, redovisning, uppföljning, bokslut och finansiering. Vi arbetar också med uppdrag för kommunens förvaltningar samt för förvaltade stiftelser. Dessutom leder och arbetar vi med de dagliga ekonomiprocesserna som leverantörs- och kundreskontra samt andra betalningar. Medarbetare från ekonomiavdelningen leder också kommunövergripande projekt, vilket sker i samarbete med förvaltningarna.


Arbetsuppgifter

Den här tjänsten är en nyinrättad roll hos oss och du blir en nyckelperson för att driva, implementera, utveckla och samordna kommunens satsning inom BI-området. Arbetsuppgifterna spänner från operativ utveckling och utbildning till delaktighet i långsiktiga strategier. Idag arbetar vi med Qlik View som analysverktyg men det är en stor fördel om du behärskar andra BI-verktyg.

Målgruppen för vår BI-satsning är i första hand kommunens chefer, lednings- och stödfunktioner. Det ingår i rollen att säkerställa att Trelleborgs kommuns verksamhet har tillgång till rätt funktionalitet och rätt information för att lyckas med vårt gemensamma uppdrag. Du kommer arbeta nära kommunens alla verksamheter, fånga upp deras behov och ge dem förutsättningar i att följa upp och analysera data på ett enkelt sätt.

Du kommer också arbeta tätt ihop med Kvalitetsstrateg och andra nyckelpersoner inom området. En del av arbetsuppgifterna kommer att utgöras av kontakt med leverantörer, driva BI-nätverk och rådgivning gentemot användare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom exempelvis systemvetenskap, ekonomi, verksamhetsutveckling eller Business Intelligence. Vidare har du flerårig erfarenhet av att arbeta med BI och en vana vid att leda projekt och grupper. Stor kompetens inom analys, statistik och uppföljning är en förutsättning för ett framgångsrikt genomförande av uppdraget. Vi tror att du idag arbetar i en konsultativ eller rådgivande roll och att du är en god beställare/kravställare.

Tjänsten kräver god kunskap om krav och behov, begrepps- och informationsmodellering, datakvalitet och andra datalagerutmaningar. God förståelse för arkitektur och flöden kring Data Warehouse och ETL krävs.

Intresse/erfarenhet kring Machine Learning och/eller RPA (Robot Process Automation) är meriterande men ej krav. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av verksamhet inom offentlig förvaltning.

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Kontaktperson

Bo Carlbark, Ekonomichef tfn 0708 - 81 71 38

Liridon Kaludra, HR-specialist tfn 0708 - 81 71 57

Michel El-Dabh, Digitaliseringsstrateg tfn 0410-73 36 43

Sista ansökningsdag

2019-04-21. Ansök via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre