Lediga jobb som Administrativ assistent i Trelleborg

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Office Coordinator till växande mediabolag centralt i Lund

Pauser Media är ett snabbt växande medieföretag som söker en engagerad och organiserad Office Coordinator. Du är en central roll i att säkerställa effektivitet och smidig drift på vårt nya kontor på Lilla Fiskaregatan i Lund. I din roll kommer du att sköta administrativa uppgifter, vara ansvarig för allt praktiskt på kontoret och stödja vår försäljningschef samt bidra till en smidig och effektiv verksamhet. Du samarbetar med avdelningen för Verksamhetsstöd... Visa mer
Pauser Media är ett snabbt växande medieföretag som söker en engagerad och organiserad Office Coordinator. Du är en central roll i att säkerställa effektivitet och smidig drift på vårt nya kontor på Lilla Fiskaregatan i Lund.
I din roll kommer du att sköta administrativa uppgifter, vara ansvarig för allt praktiskt på kontoret och stödja vår försäljningschef samt bidra till en smidig och effektiv verksamhet. Du samarbetar med avdelningen för Verksamhetsstöd i Stockholm som är ett viktigt bollplank för dig.
Vi söker dig som har
Erfarenhet av administrativa uppgifter och kontorshantering.
Organisatorisk förmåga och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor.
Proaktiv inställning och förmåga att arbeta självständigt.
Intresse för media och strategisk kommunikation.

Dina huvudsakliga ansvarsområden innebär:
Administrativa uppgifter:
Hantera dagliga administrativa arbetsuppgifter effektivt.
Koordinera och organisera möten, evenemang och resor.
Säkerställa att kontorsmaterial och förnödenheter är på plats.

Kontorsansvar:
Vara kontaktperson för alla kontorsrelaterade ärenden.
Skapa och bibehålla en trivsam och organiserad arbetsmiljö.
Hantera kontorslogistik, inklusive post och leveranser.

Stöd vid rekrytering:
Assistera försäljningschefen i rekryteringsprocessen.
Samordna intervjuer och möten med kandidater i samarbete med företagets avdelning för Verksamhetsstöd i Stockholm.
Delta i att skapa en positiv och professionell arbetsplatskultur.

Stötta försäljningsavdelningen:
Underlätta för försäljningschefen i administrativa göromål.
Tidrapportering, lönehantering och rapportering till ekonomiavdelningen.

Flytt till Nya Lokaler:
Ansvara för planering och genomförande av kontorsflytten i april.
Samarbeta med teamet för att säkerställa en smidig övergång.
Ordna och organisera kontorsutrymmet enligt behov.

Tjänsten är placerad på Pauser Medias kontor i Lund.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av vår tillväxtresa, skicka in din ansökan och CV till: [email protected] som även besvarar frågor om tjänsten 08-517 955 17.
Om oss
Pauser Media är ett snabbt växande medieföretag som levererar strategisk kunskap genom digitala tjänster, magasin och konferenser olika strategiska yrkesroller som Vd:ar i medelstora företag, Hållbarhetschefer, Kvalitetschefer och Telekom- och it-chefer. Vi värdesätter oberoende journalistik och strävar efter att vara en pålitlig källa för våra kunder.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt dynamiska team och det nya inspirerande kontoret på Lilla Fiskaregatan! Visa mindre

Receptionist

Om tjänsten Vi söker nu receptionister för arbete vid behov för kunds räkning i Trelleborg. Är du en engagerad och serviceinriktad person som brinner för att skapa en välkomnande miljö? Då har du hittat rätt! Vi söker dig som är intresserad av att vara företagets ansikte utåt och ansvara för att skapa en positiv och professionell atmosfär. Du kommer att välkomna besökare, hantera telefonsamtal, e-post och posthantering såsom in- och utgående post, paketle... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu receptionister för arbete vid behov för kunds räkning i Trelleborg. Är du en engagerad och serviceinriktad person som brinner för att skapa en välkomnande miljö? Då har du hittat rätt!

Vi söker dig som är intresserad av att vara företagets ansikte utåt och ansvara för att skapa en positiv och professionell atmosfär. Du kommer att välkomna besökare, hantera telefonsamtal, e-post och posthantering såsom in- och utgående post, paketleverenser och bud mm.

Tjänsten som Receptionist är ett konsultuppdrag med start i slutet av augusti. Arbetstiderna är kontorstid mellan kl. 8-17 med placering i Trelleborg.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som receptionist eller har någon form av erfarenhet av service eller kundkontakt.

Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter, är professionell, artig och välorganiserad samt har organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. 

Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete och vara bekväm med att använda tekniska verktyg och program för att underlätta ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:

• Du är studerande på minst 50%, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
• Du kan arbeta vid behov

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, service, administration, Adecco, Malmö, Trelleborg Visa mindre

Receptionist

Om tjänsten Vi söker nu receptionister för kunds räkning i Trelleborg. Är du en engagerad och serviceinriktad person som brinner för att skapa en välkomnande miljö? Då har du hittat rätt! Vi söker både studenter och heltidare som är intresserade av att vara företagets ansikte utåt och ansvara för att skapa en positiv och professionell atmosfär. Du kommer att välkomna besökare, hantera telefonsamtal, e-post och posthantering såsom in- och utgående post, pa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu receptionister för kunds räkning i Trelleborg. Är du en engagerad och serviceinriktad person som brinner för att skapa en välkomnande miljö? Då har du hittat rätt!

Vi söker både studenter och heltidare som är intresserade av att vara företagets ansikte utåt och ansvara för att skapa en positiv och professionell atmosfär. Du kommer att välkomna besökare, hantera telefonsamtal, e-post och posthantering såsom in- och utgående post, paketleverenser och bud mm.

Tjänsten som Receptionist är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetstiderna är kontorstid mellan kl. 8-17 med placering i Trelleborg.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som receptionist eller har någon form av erfarenhet av service eller kundkontakt. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter, är professionell, artig och välorganiserad samt har organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete och vara bekväm med att använda tekniska verktyg och program för att underlätta ditt arbete.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, service, administration, Adecco, Malmö, Trelleborg Visa mindre

Administratör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Kultur- och fritidsförvaltningen har hela kommunen so... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Kultur- och fritidsförvaltningen har hela kommunen som sitt arbetsområde.

Vi skapar möjligheter till möten för såväl medborgare som besökare där upplevelser inom kultur- och fritid berikar vardagen. Du kommer att ingå i kansliavdelningen där samarbete, gemenskap, stolthet och arbetsglädje är en del i det dagliga arbetet. Tillsammans har vi roligt och skapar ett attraktivt fritidsliv i Trelleborg.

Kansliavdelningen samordnar förvaltningens administration och hanterar bland annat lokalbokningar på ett stort antal anläggningar i hela kommunen. Avdelningen arbetar även med att stödja och utveckla kommunens rika föreningsliv. 

Arbetsuppgifter
Du är en viktig administrativ resurs både internt inom kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter och för kommunens föreningsliv.

Som administratör kommer du ingå i det team som förser kultur- och fritidsförvaltningens enheter och kommunens föreningar med stöd och service i olika frågor. 

Du ansvarar bl.a. för bokningar av kommunens anläggningar för kultur och idrott med tillhörande ytor och lokaler och kommer ha en viktig roll i förvaltningens digitaliseringsarbete i syfte att förbättra och effektivisera bokningsprocessen. I tjänsten ingår även att löpande hantera kund- och leverantörsfakturor men även föreningsadministration såsom tex. underlag och utbetalningar av föreningsbidrag. 

Kvalifikationer
Du har eftergymnasial utbildning med inriktning inom ekonomi/administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från offentlig verksamhet. Du har mycket god datorvana och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av bokningssystemet FRI och ekonomisystemet Raindance eller liknande system för bokningsadministration och fakturahantering. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du är självständig, strukturerad och trygg i din profession. Du har ett flexibelt och kundorienterat arbetssätt och trivs att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Du har även lätt för att möta nya människor och bygga upp förtroendefulla relationer.

Du har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem och är bra på att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du är en person som tar egna initiativ, är modig, noggrann och har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

B-körkort

 

Arbetstid/varaktighet/tillträde
Tillsvidareanställning
100%

Tillträde
2023-11-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt
Martin Wedin-Hansson 0410-733855

Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Ansökan
Sista ansökningsdag 2023-10-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, så dröj inte med din ansökan. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Receptionist till Vårdcentralen Centrumkliniken i Trelleborg

Ansök    Sep 11    REGION SKÅNE    Administrativ assistent
Gör skillnad. Varje dag. Brinner du för service och älskar kontakten med människor? Vill du arbeta med varierade arbetsuppgifter i en verksamhet där ingen dag är den andra lik? Då kan det vara dig vi söker som receptionist till Vårdcentralen Centrumkliniken i Trelleborg. Här blir du del av ett team med härlig gemenskap och bred kompetens! På Vårdcentralen Centrumkliniken arbetar ett femtiotal medarbetare och vi har cirka 10 500 listade patienter. Vi har ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Brinner du för service och älskar kontakten med människor? Vill du arbeta med varierade arbetsuppgifter i en verksamhet där ingen dag är den andra lik? Då kan det vara dig vi söker som receptionist till Vårdcentralen Centrumkliniken i Trelleborg. Här blir du del av ett team med härlig gemenskap och bred kompetens!

På Vårdcentralen Centrumkliniken arbetar ett femtiotal medarbetare och vi har cirka 10 500 listade patienter. Vi har en tillhörande barnavårdscentral (BVC) på en familjecentral samt en stor rehabiliteringsenhet, Lyftet Rehab, med fysioterapeuter och arbetsterapeuter. På vårdcentralen arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, kurator och medicinska sekreterare. Det finns goda pendlingsmöjligheter till oss från hela Skåne. Vi arbetar alla efter Region Skånes värdegrunder välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Hos oss har vi en bra och kreativ kombination av erfarenhet och nytänkande i personalgruppen och vi bedriver olika mottagningar, till exempel diabetes, astma/KOL, blodtryck, flyktinghälsa, distriktssköterskemottagning, äldrevårdsmottagning och minnesmottagning.

ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist hos oss är du vårt ansikte utåt där ditt allra viktigaste uppdrag att skapa en välkomnande känsla på vårdcentralen. Med ett professionellt bemötande och en hög servicenivå har du tillsammans med dina kollegor en avgörande betydelse för patientens besök hos oss. Därmed är du också en del av vårt fokus på patientsäkerhet och kvalitet inom primärvården.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som receptionist innefattar att ta emot patienter som kommer till mottagningen, registrera besök och svara på frågor. Du kommer även att arbeta med debitering, kassahantering och fakturering samt posthantering och scanning.

Som ny medarbetare erbjuder vi dig en introduktion för att du ska komma in i rollen så bra som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. För tjänsten krävs goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Därtill är det en förutsättning att du har goda datorkunskaper och är en van användare av Office-paketet. Eftersom vi använder PMO som journal- och bokningssystem, PASIS som kassasystem är erfarenhet av detta meriterande.

För att lyckas i rollen som receptionist hos oss behöver du vara positiv, ansvarstagande och noggrann. Vi söker dig som har en god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och att behålla lugnet även i stressiga situationer. För dig är det också en självklarhet att ha ett serviceinriktat förhållningssätt. Vi välkomnar dig som trivs med att arbeta i team och samtidigt har förmåga till självständigt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Tjänstgöringsgraden är 75% och tjänsten är ett längre föräldravikariat.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skoladministratör

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan Trelleborg söker skoladministratör!

IES Trelleborg är en nystartad F-9-skola med en internationell prägel, där umgängesspråket huvudsakligen är engelska och undervisningen sker på såväl svenska som engelska. Vi följer den svenska läroplanen och timplanen.

På IES Trelleborg bygger vi utbildningen på goda relationer och tydliga strukturer. Vi arbetar för att varje dag ska vara en lugn och trygg skoldag som ger de bästa förutsättningarna för lärande för alla våra elever och de bästa förutsättningarna för att undervisa för alla våra lärare.

Som skoladministratör omfattar arbetsuppgifterna bland annat vikariehantering, beställningar, bemanna receptionen, hantera skolkön, administrera Schoolsoft, introducera nya medarbetare m.m.

Vill du arbeta i en internationell miljö med omväxlande arbetsuppgifter är du välkommen att skicka in din ansökan. Visa mindre

Juristassisten/Paralegal

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ekonomisk familjerätt på vår juridiska avdelning. Du kommer att arbeta som assistent åt våra jurister och efter upplärning kommer du att förrätta enklare bouppteckningar. Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB är medlem av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och består av nio medarbetare. Företaget har en anrik historia och präglas av en ständigt pågående utveckling. På den juridiska avdelningen arbet... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ekonomisk familjerätt på vår juridiska avdelning. Du kommer att arbeta som assistent åt våra jurister och efter upplärning kommer du att förrätta enklare bouppteckningar.
Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB är medlem av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och består av nio medarbetare. Företaget har en anrik historia och präglas av en ständigt pågående utveckling. På den juridiska avdelningen arbetar idag tre personer, varav två jurister. Den juridiska avdelningen hanterar alla sorters ärenden inom den ekonomiska familjerätten, såsom boutredningar och upprättande av bouppteckningar och arvskiften, testamenten, äktenskapsförord och andra familjerättsliga avtal.
Du kommer att bistå våra jurister med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du utbildas för att så småningom även självständigt kunna förrätta enklare bouppteckningar. Utbildningen kommer att ske i SBF:s regi. Du blir placerad på vårt kontor i Trelleborg men kommer även att arbeta på vår filial i Svedala.
Du har en stor känsla för service och har en god förmåga att möta människor. Det är viktigt att du är flexibel och kan ta ett självständigt ansvar samtidigt som du har en bra samarbetsförmåga. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling.
Välkommen att skicka ett personligt brev tillsammans med meritförteckning. Visa mindre

Föreningssamordnare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Kultur- och fritidsförvaltningen har hela kommunen so... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Kultur- och fritidsförvaltningen har hela kommunen som sitt arbetsområde.

Vi skapar möjlighet till möten för såväl medborgare som besökare där upplevelser inom kultur- och fritid berikar vardagen. Du kommer att ingå i Kansliavdelningen där samarbete, gemenskap, stolthet och arbetsglädje är en del i det dagliga arbetet. Tillsammans har vi roligt och skapar ett attraktivt fritidsliv i Trelleborg.

Kansliavdelning samordnar administration, nämndsarbete och ärendehantering. Avdelningen hanterar även föreningsfrågor, föreningsbidrag och lokalbokningar samt har det övergripande ansvaret för samordningen av kommunens ANDTS- och barnrättsfrågor. I kansliavdelningen ingår även enheten för allmänkultur med träffpunkterna för äldre och Parkens kultur- och konferenscenter samt verksamheten med kommunens trygghetsvärdar.

Utvecklingsarbetet på kansliavdelningen är fokuserat på lokalförsörjning, föreningsutveckling och interna utvecklingsprocesser. En viktig del i detta arbete är att på olika sätt stödja och utveckla kommunens rika föreningsliv.

För att ytterligare stärka föreningsarbetet söker vi nu en föreningssamordnare, så vill du bidra genom att med stolthet och glädje utveckla och stödja kommunens rika och aktiva föreningsliv? Då kan du vara vår nya föreningssamordnare!

Arbetsuppgifter
Vi söker en föreningssamordnare som i samarbete med kollegor och övriga enheter ska arbeta med det spännande uppdraget att utveckla och stödja kommunens rika föreningsliv. Föreningssamordnaren ska samverka med föreningslivet för att möjliggöra ideella insatser inom kultur- och fritidsförvaltningens ansvarsområden samt bygga goda relationer mellan kommunen och föreningslivet men även föreningslivet sinsemellan.

Som föreningssamordnare ingår du i Kansliavdelningens administrativa arbetsgrupp och arbetet består i att stötta och utveckla det lokala föreningslivet. Arbetet innebär även handläggning, uppföljning, kontroll och utredningar kopplat till föreningsbidrag.

Som föreningssamordnare kommer du vara kommunens kontaktperson gentemot samtliga föreningar, frivilligorganisationer och studieförbund. Du kommer också att hjälpa våra föreningar kring vilka möjligheter som finns till att söka föreningsstöd samt vara tillgänglig och stötta under ansökningsprocessen. Arbetet innebär att både arbeta med föreningsfrågor på strategisk och operativ nivå.

Eftersom rollen är ny kommer du även att arbeta med att bygga en hållbar, tydlig struktur och utveckla rutiner för kommunens arbete med föreningsfrågor.

Arbetstiden är normalt dagtid men kvälls- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med avklarad eftergymnasial utbildning, gärna högskoleutbildning med inriktning inom samhällsvetenskap, kulturvetenskap, idrottsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet av att arbeta med frågor som berör föreningsliv och har god kunskap om föreningslivets utmaningar och möjligheter. Du ska kunna samordna och driva utvecklingsarbeten.

Vi förutsätter att du har god kunskap om de grundläggande datorprogrammen samt innehar körkort då resor i arbetet förekommer.

För att vara framgångsrik i uppdraget behöver du vara ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och ha mycket god samarbetsförmåga. Kommunen strävar efter att hålla dokumentation och information på ett lättläst och lättförståeligt sätt. Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Att tala inför grupp är inga problem för dig.

Det är meriterande om du:

- Har erfarenhet av samordnarroll
- Har kunskap om utbildnings- och informationsinsatser
- Har erfarenhet från handläggning- och utredningsarbete
- Har arbetat i en politiskt styrd organisation
- Har kunskaper i boknings- och föreningsadministrationssystemet FRI5

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse

Kontakt
Kanslichef Martin Wedin Hansson, 0410-73 38 55

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-12-18 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Skoladministratör

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan Trelleborg söker skoladministratör!

IES Trelleborg är en nystartad F-9-skola med en internationell prägel, där umgängesspråket huvudsakligen är engelska och undervisningen sker på såväl svenska som engelska. Vi följer den svenska läroplanen och timplanen.

På IES Trelleborg bygger vi utbildningen på goda relationer och tydliga strukturer. Vi arbetar för att varje dag ska vara en lugn och trygg skoldag som ger de bästa förutsättningarna för lärande för alla våra elever och de bästa förutsättningarna för att undervisa för alla våra lärare.

Som skoladministratör omfattar arbetsuppgifterna bland annat vikariehantering, beställningar, bemanna receptionen, hantera skolkön, administrera Schoolsoft, introducera nya medarbetare m.m.

Vill du arbeta i en internationell miljö med omväxlande arbetsuppgifter är du välkommen att skicka in din ansökan. Visa mindre

Administratör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Välkommen till en arbetsplats med Hyresgästerna i C... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Välkommen till en arbetsplats med Hyresgästerna i Centrum.

Här är ett gott bemötande till hyresgäster och kolleger vår kompass.

Administratörens uppdrag
Vi söker dig som har ett administrativt helikopterperspektiv med ett öga för planering och detaljer. Den administrativa rollen ska optimera användandet av tillgängliga resurser så att både hyresgästernas behov samt personalens arbetsmiljö är förutsägbar och trygg. Som administratör ska du också ha en ekonomisk förståelse och tillsammans med Enhetschef åstadkomma ett sund användande av verksamhetens resurser.

Arbetsuppgifter
- Personalbemanning samt fördelning av personalresurser
- Registrera frånvaro i lönesystemet Heroma
- Hantera fakturor i Raindance
- Hantera ekonomiska kalkyler samt uppföljningar av dessa
- Första kontakten vid sjukfrånvaro eller annan frånvaro
- Andra administrativa arbetsuppgifter kan också bli aktuella.

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning, eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, inom ekonomi och/eller arbetsrätt.
- Goda kunskaper i personalekonomi
- Erfarenhet av allmänna bestämmelser
- Kompetens att tolka kollektivavtal inom kommunal verksamhet. 
- Minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete


Det är meriterande om du tidigare har arbetat med personalbemanning och personalekonomi.

 
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och alltid ser till att påbörjat arbete avslutas. Du är en person som höga kvalitetskrav och som ser till att allt blir rätt och riktigt. Du föredrar att arbeta systematiskt och metodiskt. Du trivs med utmaningar och har ett fokus på lösningar. Du sätter laget före jaget och månar om goda relationer på din arbetsplats. Du har ett professionellt förhållningssätt till ditt uppdrag och bidrar med din kunskap till den totala kompetensen.

Arbetstid/varaktighet
40/40 måndag till fredag

Tillträde
2022-08-01 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Kerstin Åström 0410-73 40 48

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-04-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Administatör bygg

Vi är ett byggbolag med bas i Varberg men som jobbar i städer från Trelleborg upp till Göteborg. Till hösten 2022 påbörjas nästa projekt där vi kommer att bygga bostadsrätter samt hyresrätter i Trelleborg. Vi söker dig som tycker om att jobba med andra, är ansvarstagande samt tar egna beslut för projektets bästa. Arbetet innebär även att du kommer jobba en del självständigt då du gör val på inredning till lägenheterna, har kontakt med mäklare, köpare, u... Visa mer
Vi är ett byggbolag med bas i Varberg men som jobbar i städer från Trelleborg upp till Göteborg.
Till hösten 2022 påbörjas nästa projekt där vi kommer att bygga bostadsrätter samt hyresrätter i Trelleborg. Vi söker dig som tycker om att jobba med andra, är ansvarstagande samt tar egna beslut för projektets bästa. Arbetet innebär även att du kommer jobba en del självständigt då du gör val på inredning till lägenheterna, har kontakt med mäklare, köpare, underentreprenörer på plats och beställer in inredningsmaterial osv.
Mycket av arbetet kommer du lära dig på plats, sålänge du tar för dig och är villig att lära dig är utbildning eller stor arbetslivserfarenhet inget krav, utan vi söker helt enkelt en person utefter personkemi oss emellan.
Sök gärna tjänsten om du är intresserad eller kontakta oss för att veta mer.
Vi intervjuar löpande och anställer när vi tror att rätt person sökt jobbet.
Arbetet kan leda till heltidsanställning om alla parter är nöjda. Visa mindre

Administratör till Trelleborgs Byggplåt AB

Är struktur ditt mellannamn? Byggföretag i Trelleborg söker nu någon som på halvtid kan skapa struktur för all intern administration. En fantastisk möjlighet för dig som vill utforma och ta fram en strategi för interna processers effektivitet. Låter detta som något för dig? SÖK NU! OM TJÄNSTEN Vi på Academic Work söker nu för Trelleborgs Byggplåts räkning en administratör för ett spännande strukturuppdrag på halvtid. Trelleborgs Byggplåt AB specialiserar... Visa mer
Är struktur ditt mellannamn? Byggföretag i Trelleborg söker nu någon som på halvtid kan skapa struktur för all intern administration. En fantastisk möjlighet för dig som vill utforma och ta fram en strategi för interna processers effektivitet. Låter detta som något för dig? SÖK NU!

OM TJÄNSTEN
Vi på Academic Work söker nu för Trelleborgs Byggplåts räkning en administratör för ett spännande strukturuppdrag på halvtid. Trelleborgs Byggplåt AB specialiserar sig på plåtslageri. och har varit verksamma sedan 1984. Genom yrkeskunskap, pålitlighet och fokus på ett väl genomfört arbete har företaget statigt växt och byggt upp ett förtroende hos sina kunder.

För att Trelleborgs Byggplåt ska kunna fokusera på det de gör bäst, behöver de någon som kan ansvara för deras interna administrativa arbete. Ditt huvudansvar blir att strukturera upp alla dokument och adminsitrativa papper samt upprätta en strategi för hur interna aktiviteter och inventarier ska loggföras. I denna roll har du verkligen frihet under ansvar. För att trivas och bli framgångsrik i rollen bör du vara ordningssam, påhittig och inte vara rädd för att fatta beslut!

#

Du erbjuds


* Ett konsultuppdrag på minst 50% som planerar att sträcka sig löpande över tid. Över tid finns flera utvecklingsmöjligheter internt.
* Flexibla arbetstider.
* Chansen att bli en nyckelperson för ett ständigt växande företag!


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Hantera och sortera inkommande fakturor, dokument och arbetsordrar
- Förarbete inför utbetalning av löner
- Upprätta listregister över interna inventarier; ex. kläder och bilar
- Ta emot sjukanmälningar och registrera/loggföra frånvarostatistik

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Minst 6 månader arbetsliverfarenhet inom adminsitration
- God datakunskap - främst inom Excel och övriga office-paketet

Det är meriterande om du tidigare arbetat med faktura- eller lönehantering.

Som person är du:


* Strukturerad
* Självgående
* Intiaitvtagande


Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: 50% eller enligt överenskommelse, flexibla arbetstider.
* Placering: Trelleborg, Maskingatan 41


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företagethär! Visa mindre

Administratör med chefsstödsuppdrag, palliativ vård och ASIH, Trelleborg

Ansök    Nov 12    REGION SKÅNE    Administrativ assistent
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bidra till ett värdeskapande arbete där du får utvecklas och aktivt delta i patientens vård? Vill du kunna göra skillnad för patienter och deras anhöriga i livets slutskede? Då kan detta vara ett jobb för dig! Palliativ vård och Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) vårdar svårt sjuka patienter som är i behov av specialiserad vård oavsett ålder eller diagnos. Vården kan ges som slutenvård, inskrivning inom ASIH, öppenvård e... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bidra till ett värdeskapande arbete där du får utvecklas och aktivt delta i patientens vård? Vill du kunna göra skillnad för patienter och deras anhöriga i livets slutskede? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Palliativ vård och Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) vårdar svårt sjuka patienter som är i behov av specialiserad vård oavsett ålder eller diagnos. Vården kan ges som slutenvård, inskrivning inom ASIH, öppenvård eller i hemmet och på särskilda boenden. Målet med vården är att dygnet runt erbjuda patienten kvalificerad vård för att de ska få högsta möjliga livskvalitet. Vården bedrivs i nära samverkan med patienten och dennes närstående. Vårdenheten i Trelleborg är en trevlig enhet som består av team med sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, dietist, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef. Vi står nu inför en spännande utvecklingsresa.

Under hösten 2022 flyttar vi till nya fina lokaler och hoppas att du vill vara med! Palliativvårdsavdelningen är en slutenvårdsavdelning som i nuläget är fördelad på fyra vårdplatser, som utökas till sex i de nya lokalerna. Patienter som erbjuds vård hos oss befinner sig i ett sent palliativt skede eller är i behov av att få stabilisering av symtom för att därefter återgå till eget boende. ASIH erbjuder specialiserad palliativ vård och annan avancerad hemsjukvård till patienter bosatta i Trelleborg, Svedala och Vellinge kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Till specialiserad palliativ vård och ASIH i Trelleborg söker vi dig som är chefsstöd och som vill utvecklas inom ditt yrke hos oss. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du blir en del av vårt växande tvärprofessionella team.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden omfattas av följande:
• Chefsstöd i HR Fönster (personalhanteringssystem). Registrering, rapportering och schemaläggning
• Upprätta anställningsavtal vid nyanställningar och vid tjänsteförändringar.
• I samband med anställning skicka förfrågan till IVO och Socialstyrelsen gällande sjuksköterskor
• Tillstyrka ledigheter som flex eller kompensationsledigt och semester.
• Korrigera flexsaldo.
• Skicka rättelser via Serviceportalen.
• Sakattestant i Raindance (ekonomiadministration och beställningsportal).
• Katalogansvarig Skånekatalogen.
• Delat ansvar för skåneövergripande PM i Dokumentportalen samt övergripande ansvar för hemvist.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har godkänd gymnasieutbildning , behärskar det svenska språket bra i såväl tal som skrift och hanterar skickligt alla delar i Office-paketet. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat inom vården och/eller som chefsstöd och har goda kunskaper samt utbildning inom kommunikation. Har du tidigare arbetat i HR Fönster, Raindance, Flödesmodellen (Patientadministration), Melior och E-katalog (IT-beställningar) är det meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta i en organisation i ständig utveckling. Du har ett intresse för utvecklingsarbete och vill vara med och vägleda medarbetare för att nå våra mål. För oss är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga med ett professionellt bemötande, är kreativ samt har förmågan att motivera och skapa delaktighet. Du är strukturerad, noggrann, prestigelös och kan lyfta blicken och se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är en naturlig lagspelare och ser samarbete som en självklarhet. Trivs du bra i en självständig men stödjande roll är detta rätt uppdrag för dig! I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

NTI-skolan söker provvakt till Trelleborg

NTI-skolan söker provvakt till Trelleborg. Detta är ett ypperligt extrajobb för dig som är student eller har ett annat jobb vid sidan av då du behöver vara tillgänglig ca 1-2 dagar i månaden för att bemöta och hjälpa våra elever på plats i Trelleborg. Som provvakt ska du ansvara för att eleverna utför sina prov på ett rättssäkert sätt, kontrollera att personen som ska skriva prov är anmäld till aktuell tentamen samt innehar godkänd legitimation, informer... Visa mer
NTI-skolan söker provvakt till Trelleborg. Detta är ett ypperligt extrajobb för dig som är student eller har ett annat jobb vid sidan av då du behöver vara tillgänglig ca 1-2 dagar i månaden för att bemöta och hjälpa våra elever på plats i Trelleborg.

Som provvakt ska du ansvara för att eleverna utför sina prov på ett rättssäkert sätt, kontrollera att personen som ska skriva prov är anmäld till aktuell tentamen samt innehar godkänd legitimation, informera om reglerna vid skrivtillfället, övervaka skrivningen och se till att provet blir inlämnat på rätt sätt.

Vi söker dig som

har gymnasieexamen

önskar ett extrajobb

är socialt lagd och har en positiv inställning

har ett serviceinriktat arbetssätt

är flexibel och noggrann

har goda kunskaper i svenska och engelska

Om tjänsten

Uppstart i januari eller så snart som möjligt. Varaktighet 6 månader men med stor möjlighet till förlängning. Urval sker löpande och anställningen kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om oss

NTI skolan är specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans för privatpersoner, företag och organisationer och ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Vi har årligen över 90 000 kursdeltagare och samarbetar med vuxenutbildningen över 100 kommuner i Sverige. NTI-skolans värdeord är: nytänkande, tillgänglighet, individanpassat.

För mer information kring tjänsten kontakta administrativ chef: Marie Hagberg på: [email protected] T: 08-506 375 26 Visa mindre

School Administrator

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 28 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

I augusti 2022 öppnar IES Trelleborg i helt nybyggda lokaler. Vi blir en skola för årskurserna F-9, med start för F-7 läsåret 2022/2023. Vi kommer under de kommande åren att bygga upp skolan till en F-9-skola. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen.

Vi söker nu en skoladministratör som skall ansvara för följande arbetsuppgifter.

Ekonomi

- Löpande bokföring
- Bistå rektorn i budgetarbetet inför kommande verksamhetsår
- Månadsvis kostnadsuppföljning och kommentarer på utfallet till huvudkontoret
- Månadsvis avstämningar av samtliga balanskonton
- Kontera och kontrollera inkommande leverantörsfakturor i Palette
- Fakturering i Hogia
- Avstämning av skolpeng månadsvis
- Kontakter med kommuner, genomgång av beslut mm
- Ansvara för skolans elektroniska handkassa

HR

- HR-administration såsom anställnings- och rekryteringsadministration och avvikelserapportering

Administration

- Arbeta med och vara ansvarig för administreringen av kön till skolan, intag av nya elever samt processen när elever påbörjar samt avslutar sina studier
- Planera olika event såsom avslutningar, elevens val, schemabrytande aktiviteter, etc.
- Vikariesamordnare. Ordna vikarie till lektioner då ordinarie personal är frånvarande pga sjukdom, etc.
- Administrationsuppgifter med Schoolsoft och Google

Reception

- Ansvara för receptionen. Svara i telefon, ta emot leveranser och besökare, inskrivning av besökare, ta hand om borttappade och konfiskerade saker
- Skapa en trygg och välkomnande miljö för våra elever och personal
- Kontrollera ogiltig frånvaro för elever i Schoolsoft och eventuellt kontakta vårdnadshavare
- Kontakt med elever, lärare och övrig personal

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant akademisk examen och ett antal års erfarenhet av arbete inom administration. Har du erfarenhet från skolvärlden så är det ett plus men inte en nödvändighet. Vidare är du strukturerad, flexibel och har en god organisatorisk förmåga. Då du kommer ha många processer igång samtidigt krävs att du är van att arbeta självständigt, prioritera inom dina olika arbetsuppgifter samt kommunicera med olika uppdragsgivare. Självklart så behärskar du engelska i både tal och skrift.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag.

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Administratör bemanning och utrullningsledare till Lasarettet Trelleborg

Ansök    Okt 8    REGION SKÅNE    Administrativ assistent
Gör skillnad. Varje dag. Drivs du av att arbeta med administrativa uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik? Är du en flexibel person som ofta tänker utanför boxen och gärna använder dig av digitala verktyg? Då kan tjänsten som administratör bemanning och utrullningsledare vara helt rätt tjänst för dig! Till enheten för kvalitet, utveckling och bemanning söker vi nu en person som ska arbeta i ett delat uppdrag med bemanning och som utrullningsle... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Drivs du av att arbeta med administrativa uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik? Är du en flexibel person som ofta tänker utanför boxen och gärna använder dig av digitala verktyg? Då kan tjänsten som administratör bemanning och utrullningsledare vara helt rätt tjänst för dig!

Till enheten för kvalitet, utveckling och bemanning söker vi nu en person som ska arbeta i ett delat uppdrag med bemanning och som utrullningsledare av Skånes digitala vårdsystem (SDV) inom verksamhetsområde (VO) akut och medicin.

Enheten för kvalitet, utveckling och bemanning startades den 1 maj 2019 och är organisatoriskt placerad under ledning och stab. Hos oss arbetar chefsstöd, undersköterskor och sjuksköterskorna i vårt resursteam samt handläggare inom digitalisering, IT, telefoni och utveckling.

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna. Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten hos oss!


ARBETSUPPGIFTER
I den delen av tjänsten där du arbetar som administratör kommer du arbeta självständigt med uppgifter som i huvudsak innebär bemanning, schemaläggning, korttidsbemanning/långtidsbemanning samt rapportering och bevakning av frånvaro med mera. Du kommer främst arbeta i vårt HR-system med rapportering och kvalitetskontroll av uppgifter samt viss uppföljning.

I den andra delen som utrullningsledare kommer du att arbeta i SDV-projektet Trelleborg. SDV är vårt nya journalsystem som kommer användas inom Region Skåne. I det arbetet ansvar du för att informera allt kring systemet vidare till kollegorna i VO akut och medicin. Att vara utrullningsledare innebär att ta emot, modifiera, filtrera och koordinera tillbaka informationen. I uppdraget ingår också att planera för utbildningar, hålla i utbildningar och att coacha de nya medarbetare som ska börja använda systemet. Du kommer vara en av driftkrafterna som tillsammans med de övriga i laget gör så att denna förändring blir så bra så möjligt.

Organisatoriskt tillhör du din enhet med egen chef men arbetar lasarettsövergripande framförallt mot verksamhetsområde akut och medicin och de tre slutenvårdsavdelningarna medicinen, kardiologen och neurologen. I din roll kommer du att arbeta nära de övriga enhetscheferna, där du assisterar i personaladministrativa frågor. Vi hjälps åt i arbetslaget och du kommer även att få arbeta mot andra enheter när det behövs.

Vi erbjuder dig framför allt ett spännande arbete, men också:

- Individuellt anpassad arbetsintroduktion med erfarna kollegor.
- Friskvårdsbidrag.
- Tjänstepension.
- Företagshälsovård och arbetsskadeförsäkring.
- Betald semesterledighet redan under första anställningsåret.

Du kommer även få flera nya kontaktytor och träffa många kompetenta kollegor!

Tjänsten avser en visstidsanställning på 12 månader med möjlighet till förlängning.


KVALIFIKATIONER
Nu välkomnar vi dig som har en eftergymnasial utbildning som exempelvis personalvetarprogrammet, hälso- och vårdadministration eller annan utbildning som arbetsgivaren anser intressant. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift och har arbetat med schemahantering och bemanning sedan tidigare. Har du kännedom om arbetstidsmodeller och avtal som reglerar arbetstider i vården är det meriterande. Likaså är det meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta i HR-fönstret eller annat personalsystem, Raindance och Marknadsplatsen. Även tidigare vana av att arbeta med IT-system och utveckling av dessa är fördelaktigt för tjänsten.

Vi söker dig som är nytänkande med innovativ förmåga som tar tag i saker och driver det i mål. Du är trygg som person, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Därtill har du stort engagemang och har en positiv inställning. I detta delade uppdrag är det viktigt att du både kan ha helhetstänket men också vara noggrann och se detaljer.

Då du har kontakt med många människor både internt och externt är det viktigt att du har ett gott bemötande och ger god service vid varje möte. Vidare gillar du att prata inför människor, är ansvarstagande och klarar av att arbeta i ett tidvis varierat arbetstempo. Tillsammans är vi starka, och tillsammans är vi också måna om att du ska må bra, det är viktigt för oss. För oss är det även viktigt att det blir rätt person för tjänsten och kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till Lasarettet Trelleborg!

Intervjuer för tjänsten kommer att vara den 5 november.


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör / Säljassistent / Marknadassistent

Vill du arbeta med jaktvapenbranschens bästa varumärken? Blaser Group AB söker dedikerad Backoffice / Säljassistent! Arbetsgivare: Blaser Group AB Befattning: Backoffice / Säljassistent Plats: Trelleborg Deadline: Löpande Varaktighet: Fast anställning på 100% Blaser Group GmbH är en av världens ledande tillverkare inom jakt- och friluftsindustrin, och består av varumärkena; Blaser, Mauser, J.P. Sauer & Sohn, Rigby, Minox, Liemke och företaget Blas... Visa mer
Vill du arbeta med jaktvapenbranschens bästa varumärken?

Blaser Group AB söker dedikerad Backoffice / Säljassistent!

Arbetsgivare: Blaser Group AB
Befattning: Backoffice / Säljassistent
Plats: Trelleborg
Deadline: Löpande
Varaktighet: Fast anställning på 100%

Blaser Group GmbH är en av världens ledande tillverkare inom jakt- och friluftsindustrin, och består av varumärkena; Blaser, Mauser, J.P. Sauer & Sohn, Rigby, Minox, Liemke och företaget Blaser Group Wetzlar GmbH. Blaser Group AB är ett nytt startup-dotterbolag till Blaser Group GmbH. Vi kommer att fungera som distributör av Blaser Groups olika varumärken i Sverige.
Blaser Group AB grundades 2019 med målet att bli Sveriges ledande distributör inom jaktvapenindustrin. Med en djup passion och ett stort engagemang för kvalitet är vår kärnfilosofi att sätta konsumentens behov i centrum så att vi kan erbjuda en unik service- och inköpsupplevelse. Vi kommer att göra detta i nära samarbete med våra återförsäljare som kommer att erbjuda ett brett utbud av produkter och specialkompetens. Våra produkter går långt utöver enbart Premium gevär och hagelgevär. Det är vårt mål att förse våra kunder med premium jaktutrustning som är i perfekt överensstämmelse med deras önskemål.
Till vårt nyetablerade team söker vi nu ytterligare en dedikerad och engagerad kollega som skall stärka vårt kontor samt stötta våra resande säljare och ge förstklassig support till våra kunder och till viss mån även till konsumenterna: skyttar och jägare runt om i Sverige.
Vi söker dig som är välstrukturerad och intresserad av administration och support i säljprocessen, alltid med kunden i fokus. Din utbildningsbakgrund och tidigare jobberfarenhet är inom försäljning, marknadsföring och/eller administration. Du har gärna med dig ett genuint intresse för jakt, vapen och skytte dock är detta inget krav. Du har gärna redan erfarenhet av B2B försäljning eller liknande och du ska helst ha arbetat med affärssystemet SAP och gärna hört talas om SAP S4/Hana.
Då kommunikation med moderbolaget i Tyskland sker dagligen förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift på hög nivå. Kunskaper i det tyska språket ses som en merit.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Sköta löpande kundsupport med orderhantering, fakturering, uppdatering av kundregister samt merförsäljning via telefon och mail av samtliga varumärken.
· Tillsammans med VD, utveckla och driva marknadsföring och kommunikation.
· Vara delaktig vid större marknadsevent.
För att utföra dessa uppgifter på hög nivå är du noggrann, kommunikativ, flexibel och positiv. Utöver dessa kvalifikationer är du en gladlynt lagspelare med eget driv och prioriteringskänsla, då du i din roll som Backoffice / Säljassistent även har ett nära samarbete med VD, administratörer, lagerchef och säljare som betyder att du alltid har många bollar i luften. Du förstår kundens betydelse och det är för dig en självklarhet att alltid bemöta kunden på en hög nivå och leverera extremt bra kundservice under hela säljprocessen. Då vi är relativt nystartade stöter vi fortfarande på en del utmaningar i olika processer. Dessa utmaningar skrämmer dig inte utan du bemöter dem med en lösningsorienterad inställning.
På Blaser Group AB är vi ett riktigt bra team som peppar, stöttar och hjälper varandra när det behövs. Med en lösningsorienterad inställning ser vi alltid lösningar till varje hinder. Vi tycker om att jobba tillsammans och vet att tillsammans är vi starka, speciellt när tempot är högt och trycket är hårt. Är du likasinnad så kommer du att passa väl in i vårt team.
Vi erbjuder dig att bli en del av fortsatt uppstart av ett nytt företag med solida ägare.
Vi garanterar spännande och utmanande uppgifter i strävan att fortsätta att stärka de redan starka marknadsförande varumärkena Blaser, J. P. Sauer & Sohn, Mauser, Minox och Liemke. Lokalerna i Trelleborg är nya och fräscha. Teamet består enbart av trevliga och positiva arbetskamrater.

Vill du göra oss till den absolut BÄSTA distributören inom jaktvapenbranschen?
Skicka då in din ansökan med CV, personlig presentation och referenser till:

Christoffer Söderberg
[email protected]

Märk ansökan med Backoffice / Säljassistent

Känner du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.

Har du frågor om anställningen? Kontakta gärna vår VD Christoffer Söderberg på telefon
+46 410330030

Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Administratör till Söderslättsgymnasiet

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Söderslättsgymnasiet erbjuder utbildning av hög kva... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Söderslättsgymnasiet erbjuder utbildning av hög kvalitet där målet är att förbereda dig som elev på bästa sätt inför kommande yrkesliv och fortsatta studier.

Vi finns i centrala Trelleborg, mellan slätten och havet, där vi bygger kunskap och skapar drömmar.

Arbetsuppgifter
Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära chefsstöd till skolledningen och bistår medarbetare med administrativ hjälp, där du också fungerar som en kontaktperson såväl internt som externt.

Uppdraget utgörs bl.a. av följande arbetsuppgifter;

- Serviceinriktat arbete
- Elevregistrering
- Personalregistrering
- Diarieföring i W3D3
- Daglig konsultation rektorer, lärare, elever och andra intressenter
- Fakturakontering
- Posthantering
- Arkivering
- Administrativt stöd till skolledningen

Du är en viktig medarbetare som får den dagliga verksamheten att fungera! 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet med minst 1 år som administratör på gymnasiet. Naturligtvis innebär detta också att du har en väl utvecklad administrativ förmåga och digital kompetens och att du har lätt för att samarbeta med kollegor.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Omgående eller enligt ök.

Urval sker löpande. 

Kontakt:
Andreas Berntsen
Rektor Söderslättsgymnasiet
0410-73 37 30

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2021-08-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Administratör med chefsstödsuppdrag till Lasarettet Trelleborg

Ansök    Jun 1    REGION SKÅNE    Administrativ assistent
Gör skillnad. Varje dag. Vi söker en administratör med chefsstödsuppdrag till enheten för kvalitet, utveckling och bemanning! Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna! Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som administratör med chefsstödsuppdrag på Lasarettet Trelleborg... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker en administratör med chefsstödsuppdrag till enheten för kvalitet, utveckling och bemanning!

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna! Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som administratör med chefsstödsuppdrag på Lasarettet Trelleborg!

Enheten för kvalitet, utveckling och bemanning startades den 1 maj 2019 och är organisatoriskt placerad under ledning och stab. Hos oss arbetar chefsstöd, undersköterskor och sjuksköterskorna i vårt resursteam samt handläggare inom digitalisering, IT, telefoni och utveckling.

-Jag älskar mitt jobb! Som chefsstöd har jag ett fritt arbete och får lägga upp min tid som jag vill. Om det är någon som vill ha hjälp så kontaktar de mig. Jag har kontakt med chefer, timvikarier och den fantastisk personalen ute i verksamheten, som verkligen ställer upp. Jag försöker se utanför gränserna och lösa problem, jag lägger ett pussel varje dag. I min tjänst ingår det bland annat att lägga schema, fylla vakanser, arbeta i HR-fönster, Skåneportalen, dokumentportalen och Time zynk. Jag tycker att man lär sig något nytt jämt och har nya uppdrag att lösa varje dag. Vi är ett glatt gäng här som pratar och samarbetar mycket och jag känner att chefer och kollegor litar på mig, säger Maria, chefsstöd.

Nyfiken? Följ gärna med oss bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/
https://bcove.video/2S1hqi2


ARBETSUPPGIFTER
Drivs du av att arbeta med administrativa uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik? Är du en flexibel person som ofta tänker utanför boxen och gärna använder dig av digitala verktyg? Då kan tjänsten som administratör hos oss vara helt rätt tjänst för dig!

Susanne som har arbetat här sedan 2008 berättar;
-Vi är ett litet sjukhus där vi alla försöker samarbeta och hjälpas på bästa sätt utifrån verksamheternas behov. Att ha ett nära samarbete med chefer och personal är viktigt, det handlar om att ge och ta! I min roll är det viktigt att gilla att träffa och prata med människor. Sedan älskar jag att göra schema, det gäller att vara envis och inte ge sig utan att få alla bitar att gå ihop! Jag får jobba självständigt under ansvar men samtidigt bollar jag mycket med mina kollegor.

Som administratör kommer du arbeta självständigt med uppgifter som i huvudsak innebär rekrytering, bemanning, schemaläggning, korttidsbemanning/långtidsbemanning samt rapportering och bevakning av frånvaro med mera. Du kommer främst arbeta i vårt HR-system med rapportering och kvalitetskontroll av uppgifter samt viss uppföljning. Annat arbete som förekommer är exempelvis administration av hemvister, publicering i dokumentportalen, arbete i vårt digitala schemasystem, fakturahantering, avtal, lagar och arbetstidsmodeller.

Organisatoriskt tillhör du din enhet med egen chef men arbetar lasarettsövergripande framförallt mot verksamhetsområde akut och medicin och de tre slutenvårdsavdelningarna 11, 12 och 22. I din roll kommer du att arbeta väldigt nära de övriga enhetscheferna, där du assisterar i personaladministrativa frågor. Vi hjälps åt i arbetslaget och du kommer även att få arbeta mot andra enheter när det behövs.

Vi erbjuder dig framför allt roliga kollegor och ett spännande arbete, men också:

- Individuellt anpassad arbetsintroduktion med erfarna kollegor
- Friskvårdsbidrag
- Tjänstepension
- Företagshälsovård och arbetsskadeförsäkring
- Betald semesterledighet redan under första anställningsåret.


KVALIFIKATIONER
Nu välkomnar vi dig som har en eftergymnasial utbildning exempelvis personalvetarprogrammet, hälso- och vårdadministration eller motsvarande. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Därtill har du arbetat med schemahantering och bemanning några år och du har även kännedom om arbetstidsmodeller och avtal som reglerar arbetstider i vården. Om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta i HR-fönstret, Raindance, Marknadsplatsen och/eller annat personalsystem är detta meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som är nytänkande med en innovativ förmåga som vågar ta tag i saker och driva det i mål. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Därtill har du stort engagemang och en positiv inställning. Tillsammans är vi starka, och tillsammans är vi också måna om att du ska må bra, det är viktigt för oss.

Då du har kontakt med många människor både internt och externt är det viktigt att du har ett gott bemötande och ger god service vid varje möte. Vidare krävs att du är noggrann, ansvarstagande och klarar av att arbeta i ett tidvis varierat arbetstempo. Som chefsstöd företräder du verksamheten och arbetsgivaren och delar och leder genom Region Skånes värderingar.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till Lasarettet Trelleborg!
Intervjuer för denna tjänst kommer att ske tisdag den 22/6.


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör med chefsstödsuppdrag till VO akut och medicin i Trelleborg

Ansök    Apr 2    REGION SKÅNE    Administrativ assistent
Gör skillnad. Varje dag. Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna! Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som administratör med chefsstödsuppdrag på Lasarettet Trelleborg! Verksamhetsområde (VO) akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verk... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna! Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som administratör med chefsstödsuppdrag på Lasarettet Trelleborg!

Verksamhetsområde (VO) akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen kl. 08:00-20:00), tre slutenvårdsavdelningar och en dagsjukvårdsavdelning.

Verksamhetsområde planerade operationer med cirka 215 medarbetare omfattar en elektiv kirurgisk verksamhet där ortopedisk kirurgi utgör merparten av uppdraget med cirka 3400 operationer per år. Inom verksamhetsområdet finns även mottagningsverksamhet för kirurgi, urologi, öron/näsa/hals, gynekologi, ortopedi och logopedi. Årligen utförs cirka 1100 öronoperationer som till exempel tonsiller/abrasio och 475 tandbehandlingar. Till VO planerade operationer hör också en operationsenhet med en uppvakningsenhet, en vårdavdelning samt en rehab- och stödenhet som arbetar sjukhusövergripande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu efter dig som drivs av att arbeta med administrativa uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. I den här annonsen söker vi två nya medarbetare. Tjänsterna är nya varvid det ställer höga krav på flexibilitet och att kunna tänka nytt.

Som administratör kommer du arbeta självständigt med uppgifter som i huvudsak innebär rekrytering, bemanning, schemaläggning, korttidsbemanning/långtidsbemanning samt rapportering och bevakning av frånvaro med mera. Du kommer främst arbeta i vårt HR-system med rapportering och kvalitetskontroll av uppgifter samt viss uppföljning. Annat arbete som förekommer är exempelvis administration av hemvister, publicering i dokumentportalen, arbete i vårt digitala schemasystem.

Organisatoriskt tillhör du din enhet med egen chef men arbetar lasarettsövergripande framförallt mot VO planerade operationer, i ditt arbete arbetar du väldigt nära de övriga enhetscheferna där du assisterar i övriga personaladministrativa frågor.

Vi erbjuder dig:

- Individuellt anpassad arbetsintroduktion med erfarna kollegor
- Friskvårdsbidrag
- Tjänstepension
- Företagshälsovård och arbetsskadeförsäkring
- Betald semesterledighet redan under första anställningsåret

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har lägst gymnasieutbildning med vårdinriktning, utbildning inom hälso- och vårdadministration KY eller motsvarande. Erfarenhet av arbetsområdet med fokus på schemahantering, bemanning, kännedom om arbetstidsmodeller och/eller avtal som reglerar arbetstider i vården är särskilt meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från HR-fönstret eller annat personalsystem. Arbetsuppgifterna kräver god datorvana.

Vi vill att du som söker är en person som gillar tänka nytt och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Du har stort engagemang och har en positiv inställning. Tillsammans är vi starka, och tillsammans är vi också måna om att du ska må bra, det är viktigt för oss.

Du ställs dagligen inför utmaningar vilket gör att du måste vara lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Hög grad av social kompetens och servicekänsla är ett måste. Vidare krävs att du är noggrann, ansvarstagande, har ett gott bemötande, tar ansvar för ditt lärande och klarar av att arbeta i ett tidvis högt arbetstempo. Som chefsstöd företräder du verksamheten och arbetsgivaren och delar och leder genom Region Skånes värderingar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till Lasarettet Trelleborg!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

TRELLEBORG SE HIT! Vi söker administratörer på distans!

Är du självgående, serviceinriktad, noggrann och har fallenhet för administration? För statlig myndighet som administrerar permitteringsstöd söker vi dig som vill göra en viktig samhällsinsats. Arbetet ger dig utrymme för stor flexibilitet att arbeta på distans. Är du den vi söker? Ta vara på möjligheten och ansök redan idag då tjänsten är aktuell omgående! OM TJÄNSTEN Du ska utföra arbetsuppgifter utifrån uppsatta riktlinjer och rutiner i en administrer... Visa mer
Är du självgående, serviceinriktad, noggrann och har fallenhet för administration? För statlig myndighet som administrerar permitteringsstöd söker vi dig som vill göra en viktig samhällsinsats. Arbetet ger dig utrymme för stor flexibilitet att arbeta på distans. Är du den vi söker? Ta vara på möjligheten och ansök redan idag då tjänsten är aktuell omgående!

OM TJÄNSTEN
Du ska utföra arbetsuppgifter utifrån uppsatta riktlinjer och rutiner i en administrerande roll där flexbilitet och kommunikation är A och O. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du både kommer att ha mycket intern och extern kontakt. Dina arbetsuppgifter kommer initialt bestå av att handlägga och granska inkomna ansökningar från företag som begär ekonomiskt stöd på grund av att de har tvingats till permitteringar.

Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:
* Planera och samordna administrativa rutiner
* Vara ett operativt stöd för verksamheten
* Formulera brev, protokoll, dokumentation med mera
* Stötta upp internt med kalender- och mötesbokningar, enklare beräkningar, sammanställningar och diagram
* Intern service såsom posthantering, kopiering och sortering

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en gymnasieutbildning eller motsvarande
* Har dator- och systemvana med kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Har erfarenhet av administrativt arbete
* Kommunicerar obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Det är meriterande om du:
* Har tidigare erfarenhet inom statlig myndighet
* Har erfarenhet av diarieföring (till exempel i Public 360)

Stor vikt i denna process kommer läggas på din motivation och intresse för denna tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:
* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Noggrann
* Självgående

Övrig information


* Start: Omgående, 26 juli.
* Omfattning: Heltid fram till årsskiftet, med chans till förlängning.
* Placering: På distans. Första dagen måste utrustning hämtas på kontoret i Malmö.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administratör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Räddningstjänsten i Trelleborg verkar tillsammans m... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Räddningstjänsten i Trelleborg verkar tillsammans med Vellinge och Skurups kommun enligt avtal.

Vi är cirka 100 000 kommuninvånare inom vårt arbetsområde. Detta innebär bland annat en gemensam administration och ledningsorganisation som sköts från Trelleborg. Totalt är vi ca 130 medarbetare fördelade på en heltidsstation och åtta deltidstationer.

Under oktober år 2020 flyttar räddningstjänsten i Trelleborg till en helt nybyggd brandstation vilket bland annat ger dig möjlighet att verka på en unik arbetsplats i nya lokaler.

Vi söker nu en administratör, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som administratör på Räddningstjänsten i Trelleborgs kommun är du Räddningstjänstens ansikte utåt. Du representerar Räddningstjänsten och arbetar med att ta emot besökare och ge upplysning och service till allmänheten i olika ärenden.

Du hanterar det administrativa arbetet på Räddningstjänsten och hjälper till att stödja dina kollegor inom de olika områdena,  exempelvis förebyggandeverksamheten, HR-administration, med mera. Du kommer att ha en mycket viktig roll på Räddningstjänsten och det kommer att läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att hålla en hög servicenivå och av att arbeta både självständigt och med andra. Du är strukturerad, noggrann men samtidigt flexibel och vill leverera med hög kvalitet.

I rollen som administratör på Räddningstjänsten i Trelleborg kommer du att bland annat

- Skicka och sammanställa kundfakturor.
- Kontera leverantörsfakturor.
- Diarieföring.
- Vara behjälplig med schemaläggning och övriga personalfrågor.
- Ansvara för att boka årliga läkarbesök till företagshälsovården.
- Post- och E-posthantering.

Övriga arbetsuppgifter kan bestå i att besvara frågor via telefon och mail som inkommer till räddningstjänsten,  samt övrigt förekommande administrativt arbete.

Kvalifikationer
.Minst 2 års arbetslivserfarenhet.
.Någon form av eftergymnasial utbildning.
.Mycket god datorvana. 
.Mycket god kommunikationsförmåga och lätt att uttrycka dig i både tal och skrift.

Meriterande om du har

.Arbetat med ekonomisystemet Raindance.
.Arbetat med Daedalos.
.Arbetat inom den offentliga sektorn.  
.Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller HR.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Magnus Strid: [email protected].
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2020-10-08 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden och intervjuer enligt överenskommelse.

Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet inom räddningstjänsten.

 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Inscanningsadminstratör

Om tjänsten Nu söker vi administratörer som är strukturerade och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Du trivs i en roll där du arbetar självständigt och ta stort ansvar för ditt arbete. Vidare är du serviceminded och bra på att samarbeta. Om oss KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad p... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi administratörer som är strukturerade och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Du trivs i en roll där du arbetar självständigt och ta stort ansvar för ditt arbete. Vidare är du serviceminded och bra på att samarbeta.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.


Arbetsuppgifter
I denna roll arbetar du i ett arkiv som ska digitaliseras. Det är konfidentiell information som ska hanteras, därför ställer vi höga krav på dig som sökande att du är noggrann, strukturerad och har mycket goda datorkunskaper.

Den information som finns ska sorteras för att sedan scannas in och sparas digitalt. Du kommer att arbeta självständigt efter en tidsplan och därför ser vi att du är ansvarstagande, ordningsam och en problemlösare.

Meriterande är om du har erfarenhet från likande eller administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Mycket goda kunskaper i Office 365
Språk: Svenska, Engelska


Övrigt
Heltid
Start: dec-jan
Lön: Enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se Visa mindre

Projektsekreterare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Trelleborg står inför en större förvandling under d... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Trelleborg står inför en större förvandling under de nästkommande åren.

I enlighet med kommunens fördjupade översiktsplan arbetar vi efter befolkningsmålet om 50 000 invånare till år 2028 och därefter 55 000 invånare till 2035. Dessa mål innebär en offensiv satsning på stadsutveckling och exploatering som också innefattar den kommunala lokalförsörjningen.

Det största stadsomvandlingsprojektet är Kuststad 2025 som omfattar bostads- och verksamhetsutveckling inom befintligt hamnområde, en ringväg och ny infart till hamnen.

Du är anställd i projektet kuststad 2025 som leds av en projektledare. Projektet är underställt Kommundirektören och anställningen finns på kommunledningsförvaltningen avdelning Tillväxt.

Inom ramen för projektet samordnas arbetet inom ett antal förvaltningar och myndigheter.

Arbetsuppgifter
Du bistår projektledaren i det dagliga arbetet med kallelser, dagordningar, minnesanteckningar etc. Likaså deltar du i möten som rör projektets genomförande. Presentationer och presentationsmaterial, utarbetande av utställning och dialog med allmänheten är andra arbetsuppgifter där du bistår med din erfarenhet och kompetens.

Kvalifikationer
Du ska ha akademisk utbildning med koppling till fysisk planering, arkitektur och samhällsplanering. Vi kräver några års erfarenhet från arbete med kommunal och/eller regional planering. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt förmåga att visualisera med hjälp av bilder i olika typer av presentationer och erfarenhet från grafisk formgivning är en merit. Du har erfarenhet från arbete i politisk styrd organisation och erfarenhet från arbete med många inblandade aktörer och olika kompetenser.

Arbetstid/varaktighet
Heltid. Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning.

Tillträde
September.

Kontakt
Charlotte Lindström, projektledare,  0410-73 42 30.

Sista ansökningsdag
2020-07-01 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Föreningsadministratör 50-75%

Föreningsadministratör på 50-75% Aktiv Ungdom är en ideell organisation som arbetar för att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid. Den lokala föreningen i Vellinge har funnits i kommunen sedan 1976 och erbjuder både idrottsliga, kulturella och sociala aktiviteter efter skoltid. Som föreningsadministratör ansvarar man även för Aktiv Ungdoms verksamhet i Trelleborgs kommun. Vi söker efter någon som trivs med att vara ’spindeln i nätet’ och är självgåend... Visa mer
Föreningsadministratör på 50-75%
Aktiv Ungdom är en ideell organisation som arbetar för att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid. Den lokala föreningen i Vellinge har funnits i kommunen sedan 1976 och erbjuder både idrottsliga, kulturella och sociala aktiviteter efter skoltid. Som föreningsadministratör ansvarar man även för Aktiv Ungdoms verksamhet i Trelleborgs kommun.
Vi söker efter någon som trivs med att vara ’spindeln i nätet’ och är självgående. Det är viktigt att du har en förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter. Som föreningsadministratör är du ansvarig för lokaler, ledare, kursanmälningar, schemaläggning, gruppindelningar och marknadsföring. Arbetsuppgifterna inkluderar även att söka kommunala bidrag och rapportera till Aktiv Ungdoms riksförbund.
Som person är du flexibel och har en naturlig känsla för service. Du är också välorganiserad och kan ha flera bollar i luften samtidigt.
Jobbet är mer intensivt kring vår- och höstterminsstart och innebär tidvis större arbetsbelastning.
Grundläggande kunskaper om budgetering, kontering och bokföring är ett krav.
Goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i det svenska språket är ett krav.
Kännedom om föreningsliv och styrelsearbete är meriterande.
Välkommen med din ansökan via mejl. Skicka CV och personligt brev till [email protected]. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Tillträde snarast.
Placering i Trelleborg.
Vid frågor kontakta Isabelle Malm på [email protected] alternativt 0707-681086. Visa mindre

Orderadministratör till Trelleborg

Ansök    Nov 8    Academic Work    Administrativ assistent
Vill du skaffa dig meriterande erfarenhet inom administration och service? Som orderadministratör på Trelleborg arbetar du i ett tight team med orderadministration och säljsupport. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, har ett stort kundfokus och som vill ta chansen att utveckla dina administrativa kunskaper. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trelleborgs räkning en orderadministratör som kan avlasta innesäljsteamet på sju personer med orderhanteri... Visa mer
Vill du skaffa dig meriterande erfarenhet inom administration och service?

Som orderadministratör på Trelleborg arbetar du i ett tight team med orderadministration och säljsupport. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, har ett stort kundfokus och som vill ta chansen att utveckla dina administrativa kunskaper.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trelleborgs räkning en orderadministratör som kan avlasta innesäljsteamet på sju personer med orderhanteringen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trelleborgs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trelleborg. Den här tjänsten kommer att vara på heltid och löpa troligtvis till årsskiftet.

ARBETSUPPGIFTER
* Orderadministration i affärssystemet M3
* Uppföljning av orders
* Stötta innesäljarna med administrativa uppgifter

Ju mer bekväm du blir i rollen och allt eftersom arbetet fortskrider, desto större ansvar kommer du kunna ta. På sikt kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av administrativt arbete
* Har god vana av att arbeta med datorn som ditt främsta verktyg
* Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet M3 samt har erfarenhet av kundservice och/eller innesälj.

Karaktärsdrag som beskriver dig:


* Noggrann
* Har god samarbetsförmåga
* Lyhörd


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, fram till årsskiftet
* Placering: Centrala Trelleborg


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt – och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver. Visa mindre

Fastighetsassistent

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vi söker en fastighetsassistent till enheten för s... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen
Vi söker en fastighetsassistent till enheten för strategisk Fastighetsutveckling som ingår i Kommunledningsförvaltningens Tillväxtavdelning.

Tillsammans med Tillväxtavdelningen ska vi leda samhällsbyggnationen. Övriga enheter som ingår är Hållbar utveckling, Mark och exploatering samt Kuststad.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med kärnverksamheterna, fastighetsavdelningen inom teknisk serviceförvaltning, planavdelningen och avdelningen för bygglov och geodata inom samhällsbyggnadsförvaltningen.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsassistent kommer ditt främsta ansvar vara att upprätta ett gemensamt fastighetsregister och hålla det aktuellt. Vara ett stöd i att sammanställa mark- och lokalförsörjningsplaner och övriga tid- och aktivitetsplaner. 

Du hjälper även till med att exempelvis redovisa adekvata nyckeltal och är behjälplig de strategiska fastighetsförvaltarna med handläggning i olika typer av ärenden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning fastighet, eller annan utbildning arbetsgivaren anser likvärdig. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsadministration eller likvärdiga arbetsuppgifter.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har en god kommunikativ förmåga. Därtill är du analytisk, noggrann samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Som person är du dessutom

Viktiga övriga egenskaper är ansvarstagande, lyhördhet, handlingskraft och ett strategiskt förhållningssätt. Du är en lagspelare som delar med dig av din erfarenhet och kompetens från tidigare uppdrag. Vi räknar med att du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. 

Tjänsten kräver B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning, 100%.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Mats Linderholm, Fastighetsstrateg och chef, Avdelningen Strategisk Fastighetsutveckling. Tel: 0410-73 44 11.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2019-11-29 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Administratör med chefsstödsuppdrag till VO akut och medicin i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna! Vi bedriver öppen- och slutenvård inom bred internmedicin och specialiserad vård i ett upptagningsområde med 100.000 invånare. Verksamhetsområde akut och medicin med cirka 270 medarbetare som inrymmer stor mottagningsverksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi, endoskopi och neurologi. Till verksamhetsområdet hör ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna! Vi bedriver öppen- och slutenvård inom bred internmedicin och specialiserad vård i ett upptagningsområde med 100.000 invånare.

Verksamhetsområde akut och medicin med cirka 270 medarbetare som inrymmer stor mottagningsverksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi, endoskopi och neurologi. Till verksamhetsområdet hör också en akutmottagning, tre slutenvårdsavdelningar och framtidens vårdavdelning. Under detta verksamhetsområde ligger enheten för kvalitet, utveckling och bemanning organiserad.

Enheten för kvalitet, utveckling och bemanning är en nystartad enhet sedan 1 maj i år. Hos oss arbetar chefsstöd, kvalitets- och patientsäkerhetshandläggare, verksamhetsutvecklande sjuksköterskor samt sjuksköterskorna som arbetar i vårt resursteam. Vi söker just nu efter en ny medarbetare till vårt härliga team som vill bidra med glädje, engagemang och kvalitet, kanske är det just du?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu efter dig som drivs av att arbeta med administrativa uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. Tjänsten avser en tillsvidareanställning där provanställning på sex månader tillämpas.

Som administratör kommer du arbeta självständigt med uppgifter som i huvudsak innebär rekrytering, bemanning, schemaläggning, korttidsbemanning/långtidsbemanning samt rapportering och bevakning av frånvaro med mera. Du kommer främst arbeta i vårt HR-system med rapportering och kvalitetskontroll av uppgifter samt viss uppföljning.

Organisatoriskt tillhör du din enhet med egen chef men arbetar lasarettsövergripande inom VO akut och medicin samt väldigt nära de övriga enhetscheferna där du assisterar i övriga personaladministrativa frågor.

Vi erbjuder dig:

- Individuellt anpassad arbetsintroduktion med erfarna kollegor
- Friskvårdsbidrag
- Tjänstepension
- Företagshälsovård och arbetsskadeförsäkring
- Betald semesterledighet redan under första anställningsåret

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har lägst gymnasieutbildning med vårdinriktning, utbildning inom vårdadministration eller motsvarande. Erfarenhet av arbetsområdet med fokus på schemahantering, bemanning, kännedom om arbetstidsmodeller och/eller avtal som reglerar arbetstider i vården är särskilt meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från HR-fönstret eller annat personalsystem. Arbetsuppgifterna kräver god datorvana.

Vi vill att du som söker är en person som gillar tänka nytt och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Du har stort engagemang och har en positiv inställning. Tillsammans är vi starka, och tillsammans är vi också måna om att du ska må bra, det är viktigt för oss.

Du ställs dagligen inför utmaningar vilket gör att du måste vara lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Hög grad av social kompetens och servicekänsla är ett måste. Vidare krävs att du är noggrann, ansvarstagande, har ett gott bemötande, tar ansvar för ditt lärande och klarar av att arbeta i ett tidvis högt arbetstempo. Som chefsstöd företräder du verksamheten och arbetsgivaren och delar och leder genom Region Skånes värderingar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till Lasarettet Trelleborg!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör 2 dagar i veckan

Om tjänsten Vi söker en administratör som kan arbeta två dagar i veckan med strat omgående. Om företaget KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala ko... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en administratör som kan arbeta två dagar i veckan med strat omgående.

Om företaget
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter
Du stöttar vår kund i administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig med annan huvudsaklig sysselsättning som tycker om att arbeta med administration och ge service till teamet. Du ska kunna arbeta två dagar i veckan och det kommer vara fasta arbetadagar.

Övrigt
Urval sker löpande då tjänsten ska tillsättas 10 september. Visa mindre

Politisk sekreterare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Socialdemokraterna i Trelleborgs kommun söker en p... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen
Socialdemokraterna i Trelleborgs kommun söker en politisk sekreterare när vi nu stärker vår organisation.

Som politisk sekreterare arbetar du nära vårt oppositionsråd och våra gruppledare. Du deltar i det dagliga politiska arbetet, ger stöd och underlag till våra gruppledare i nämnder och styrelser samt samverkar med tjänstepersoner och andra aktörer. Du är med och för ut vår politik till invånarna genom att arbeta med framtagande av underlag till debattartiklar, annons- & kampanjmaterial samt sociala medier.

Arbetsuppgifter
Som politisk sekreterare ska du ha lätt att tillgodogöra dig information skriftligt och muntligt, ha förmågan att producera texter för olika målgrupper samt ha vana av att hantera mediakontakter. Arbetet är omfattande och kräver att du är flexibel och strukturerad. Du behöver arbeta projektinriktat. Arbetet innebär även oreglerad arbetstid samt perioder med hög arbetsbelastning. Som politisk sekreterare är du en del av det lag som vinner valet 2022.

Kvalifikationer
 Vi söker dig som:

– Har förmåga att planera kommunikationsinsatser som ökar kunskapen om och förtroendet för den socialdemokratiska politiken hos medborgarna.

– Uttrycker dig väl i både tal och skrift och behärskar olika typer av skrivande.

– Snabbt kan sätta dig in i och förstå nya frågor.

– Har god organisatorisk förmåga och arbetar strukturerat.

– Har förmågan att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men också att arbeta självständigt utifrån givet uppdrag.

 

Det är extra meriterande om du:

– Har erfarenhet av strategiskt arbete.

– Har erfarenheter av mediehantering.

– Har erfarenheter och god kännedom om kommunal förvaltning.

– Har erfarenhet av budgetarbete från större verksamhet.

– Har god kännedom om och erfarenhet av Socialdemokraternas politik och organisation.

 En förutsättning för arbetat är att du delar Socialdemokraternas grundläggande värderingar.

Arbetstid/varaktighet
Heltid, 100%, tidsbegränsad anställning fram till 2022-12-31, tjänsten följer bestämmelserna för politiska sekreterare i Trelleborgs kommun.

Tillträde
2019-09-01, eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Lennart Höckert, oppositionsråd, 0729-765103

Sven Lindkvist, gruppledare kommunfullmäktigegruppen, 0723-541726

Marianne Pettersson, ordförande socialdemokraterna Trelleborg, 0705-610426

Sista ansökningsdag
2019-08-12. Ansökan med CV och personligt brev skickas till [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre