Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Trelleborg

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Renhållningsarbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Är du intresserad av att vara med i vårt arbete för en hållbar fram... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Är du intresserad av att vara med i vårt arbete för en hållbar framtid?
Då är renhållningsenheten rätt plats för dig! 
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta hos oss på sektion insamling.

Hos oss får du chansen att ingå i ett härligt team samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle. Du kommer att utföra alla förekommande arbeten inom enheten och arbeta vid tillfällen när ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga behov som kan uppstå i verksamheten. 

Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning. Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Avdelningen Kretslopp och vatten består av ca 65 anställda fördelat på sex enheter. Tillsammans arbetar vi för att säkerställa att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar, så att våra abonnenter får ett gott dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det når recipient. Avdelningen ansvarar även för avfallsinsamling i kommunen. 

Enhet renhållning ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi. 

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsuppgifter
Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av åtta fyrfacksbilar, fem tvåfacksfordon samt servicebil. 

Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. 

Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med arbete hos oss.

Kvalifikationer
- För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis,
- Goda datorkunskaper, 
- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift,
- Goda fysiska förutsättningar, för arbete med inhämtning av sopkärl samt återkommande förflyttning in och ur lastbil.

Det är meriterande om du har:

- Yrkeserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik 
- Yrkeserfarenhet av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Tidsbegränsad anställning vid behov, 2024-02-23 (löpande) 

Du är inte garanterad ett visst antal timmar/dagar i veckan. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Sektionschef Andreas Grafström, nås på andreas.grafströ[email protected]

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2024-03-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. 

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Kan finnas behov av bemanning tidigare än angivet.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Är du vår nya chaufför?

Ansök    Jun 22    TST KONSTANT AB    Distributionsförare
Är du vår nya chaufför? Vi är ett litet företag som gradvis expanderar till transportbranschen. På grund av en ökning av vår fordonsflotta vill vi utöka teamet med ytterligare två lastbilschaufförer. Vår bas finns i Trelleborg. Vi samarbetar med internationella företag så kunskaper i svenska och engelska ses som meriterande. Vi erbjuder dig En tillsvidaretjänst på heltid med två månaders provanställning Ett aktivt arbete i ett familjeföretag Chans att gö... Visa mer
Är du vår nya chaufför?
Vi är ett litet företag som gradvis expanderar till transportbranschen. På grund av en ökning av vår fordonsflotta vill vi utöka teamet med ytterligare två lastbilschaufförer. Vår bas finns i Trelleborg. Vi samarbetar med internationella företag så kunskaper i svenska och engelska ses som meriterande.
Vi erbjuder dig
En tillsvidaretjänst på heltid med två månaders provanställning
Ett aktivt arbete i ett familjeföretag
Chans att göra skillnad i en framtidsbransch


Utvecklingsmöjligheter inom bolaget


Din profil
• Körkortsbehörighet för lastbil (CE-kort), yrkeskompetensbevis samt giltigt färdskrivarkort.
• Det är önskvärt med några års erfarenhet av chaufförsyrket.
• Du har god lokalkännedom.
• Du behärskar svenska och engelska och har god fysik
• Ditt dagliga arbete underlättas med viss datavana eftersom vi använder oss av mobila applikationer för återrapportering av utförda uppdrag.
• Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativ- och problemlösningsförmåga och brinner för att ge våra kunder service.
För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Att kunna ta egna initiativ är en viktig egenskap vi efterfrågar.
Branscherfarenhet, truckkort, hjullastarkort är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ansök nedan senast 2022-10-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innann sista ansökningsdag.
Har du några fundering kring tjänsten eller frågor så är du välkommen att kontakta Danche Gyorgieva, tel 0766347128, mail [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför

Är du en person som värdesätter flexibilitet och ansvarstagande samtidigt som du har en fallenhet för ordning och reda? Är du dessutom en bilentusiast som alltid strävar efter att erbjuda den bästa servicen? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vilka är Måltidsfabriken? Måltidsfabriken AB är ett företag som idag erbjuder måltidsservice till offentlig sektor och privata företag. Med verksamhet etablerad i 18 orter runt om i Sverige befinner vi oss i en... Visa mer
Är du en person som värdesätter flexibilitet och ansvarstagande samtidigt som du har en fallenhet för ordning och reda? Är du dessutom en bilentusiast som alltid strävar efter att erbjuda den bästa servicen? Då har vi det perfekta jobbet för dig!


Vilka är Måltidsfabriken?
Måltidsfabriken AB är ett företag som idag erbjuder måltidsservice till offentlig sektor och privata företag. Med verksamhet etablerad i 18 orter runt om i Sverige befinner vi oss i en mycket expansiv fas. Vårt företag utför främst måltidstransporter åt kommuner där vi har regelbundna transporter som kräver en hög grad av självständighet och eget ansvar.
Vi söker nu efter en person som vill vara en del av vårt team och utföra dessa transporter på ett noggrant och effektivt sätt. Du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa högsta kvalitet i våra leveranser och följa ett schema anpassat efter våra kunders behov. Erfarenhet av måltidsleveranser är meriterande men inget krav.

Vi söker en kandidat som uppfyller följande krav:
Ansvarstagande och plikttrogen med en stark arbetsmoral och förmåga att utföra uppgifter till högsta standard.
Har en förmåga för att hantera flera bollar samtidigt och trivs med att lösa utmaningar.
Drivs av att arbeta i högt tempo och trivs med en dynamisk arbetsmiljö.
Följer processer och rutiner noggrant och effektivt för att säkerställa en smidig verksamhet.
Flexibel för att hantera förändringar och snabbt anpassa sig till nya situationer.
Fysiskt kapabel med förmågan att hantera tunga lyft om det behövs.
Innehavare av ett giltigt B-körkort för manuell växellåda.Detta är en deltidstjänst som kräver att du är tillgänglig minst två dagar i veckan och kan hoppa in mer än så vid behov.
Vi söker någon som är flexibel, pålitlig och ansvarsfull, och som alltid sätter kunden i första hand. Om du tror att du är rätt person för denna position och vill vara en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufför

Är du en person som värdesätter flexibilitet och ansvarstagande samtidigt som du har en fallenhet för ordning och reda? Är du dessutom en bilentusiast som alltid strävar efter att erbjuda den bästa servicen? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vilka är Måltidsfabriken? Måltidsfabriken AB är ett företag som idag erbjuder måltidsservice till offentlig sektor och privata företag. Med verksamhet etablerad i 18 orter runt om i Sverige befinner vi oss i en... Visa mer
Är du en person som värdesätter flexibilitet och ansvarstagande samtidigt som du har en fallenhet för ordning och reda? Är du dessutom en bilentusiast som alltid strävar efter att erbjuda den bästa servicen? Då har vi det perfekta jobbet för dig!


Vilka är Måltidsfabriken?
Måltidsfabriken AB är ett företag som idag erbjuder måltidsservice till offentlig sektor och privata företag. Med verksamhet etablerad i 18 orter runt om i Sverige befinner vi oss i en mycket expansiv fas. Vårt företag utför främst måltidstransporter åt kommuner där vi har regelbundna transporter som kräver en hög grad av självständighet och eget ansvar.
Vi söker nu efter en person som vill vara en del av vårt team och utföra dessa transporter på ett noggrant och effektivt sätt. Du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa högsta kvalitet i våra leveranser och följa ett schema anpassat efter våra kunders behov. Erfarenhet av måltidsleveranser är meriterande men inget krav.

Vi söker en kandidat som uppfyller följande krav:
Ansvarstagande och plikttrogen med en stark arbetsmoral och förmåga att utföra uppgifter till högsta standard.
Har en förmåga för att hantera flera bollar samtidigt och trivs med att lösa utmaningar.
Drivs av att arbeta i högt tempo och trivs med en dynamisk arbetsmiljö.
Följer processer och rutiner noggrant och effektivt för att säkerställa en smidig verksamhet.
Flexibel för att hantera förändringar och snabbt anpassa sig till nya situationer.
Fysiskt kapabel med förmågan att hantera tunga lyft om det behövs.
Innehavare av ett giltigt B-körkort för manuell växellåda.Detta är en deltidstjänst som kräver att du är tillgänglig minst två dagar i veckan och kan hoppa in mer än så vid behov.
Vi söker någon som är flexibel, pålitlig och ansvarsfull, och som alltid sätter kunden i första hand. Om du tror att du är rätt person för denna position och vill vara en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan! Visa mindre

ÅVC-arbetare (timavlönad)

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Avdelningen Kretslopp och vatten består av ca 65 anställda fördelat på sex enheter. Tillsammans arbetar vi för att säkerställa att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar, så att våra abonnenter får ett gott dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det når recipient. Avdelningen ansvarar även för avfallsinsamling i kommunen. 

Återvinningssenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi. 

Du kommer ingå i ett team där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Som ÅVC-arbetare arbetar du med insamling av hushållens grovavfall. Våra centraler består av Smygehamns ÅVC och Anderslövs ÅVC. Som vikarierande ÅVC-arbetare utför du alla förekommande arbeten inom enheten och tjänstgör endast
vid enstaka tillfällen när ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga behov som kan uppstå i verksamheten. 

Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta utomhus och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. 

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med denna anställning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett års arbetslivserfarenhet av arbete som ÅVC-arbetare. För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil.  

Det är meriterande om du har:
• Yrkeserfarenhet av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen                                                    • Förarbevis för hjullastare för anläggningarbete
• Goda datorkunskaper                                                                                                                          • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift 
• God fysisk förmåga, eftersom arbetet kan innefatta fysiskt krävande situationer

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Oregelbunden arbetstid (helg- och kvällsarbete) 

Tidsbegränsad anställning vid behov, 2023-10-11 (löpande) 

Du är inte garanterad ett visst antal timmar/dagar i veckan. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Enhetschef Torbjörn Jönsson, nås på mail [email protected].

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2023-11-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Lastbilschaufför CE

Vi är ett transportföretag med ambitionen att utföra högkvalitativa transporter där kunden alltid står i centrum, och en hög servicenivå gentemot våra kunder är ett krav på våra chaufförer. Vi söker en heltidsanställd lastbilsförare att arbeta hos oss i Skåne och södra Sverige. Lastbilen är baserad i Malmö eller Helsingborg, vilket innebär att chauffören i de flesta fall avslutar veckan i Malmö. Som chaufför hos oss kommer du huvudsakligen att köra i Skåne... Visa mer
Vi är ett transportföretag med ambitionen att utföra högkvalitativa transporter där kunden alltid står i centrum, och en hög servicenivå gentemot våra kunder är ett krav på våra chaufförer.
Vi söker en heltidsanställd lastbilsförare att arbeta hos oss i Skåne och södra Sverige. Lastbilen är baserad i Malmö eller Helsingborg, vilket innebär att chauffören i de flesta fall avslutar veckan i Malmö. Som chaufför hos oss kommer du huvudsakligen att köra i Skåne, men det kan även förekomma körningar på längre sträckor där mellan två till tre övernattningar mellan måndag och torsdag kan förekomma
I vissa fall kan körningarna vara flexibla och försöka anpassas efter var chauffören bor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Semestervikarie Chaufför insamling

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Kretslopp och vatten är en del av kommunens Tekniska serviceförvaltning. Vi är ca 60 personer med olika bakgrund och kompetens. Tillsammans arbetar vi med att se till att kommunens vatten- och
avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Vi ansvarar även för att insamling och behandling av våra abonnenters avfall sker på rätt sätt. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Återvinningssenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi. 

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete som ger möjlighet till frihet under ansvar. Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Vi söker nu en chaufför med varierande arbetsuppgifter inom både trädgårdsavfallsinsamling och fyrfacksinsamling. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar
ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och
medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och
återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Vikariat sommaren 2023
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Torbjörn Jönsson, enhetschef, e-post: [email protected]

Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Sista ansökningsdag
2023-05-24 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Chaufför insamling

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Kretslopp och vatten är en del av kommunens Tekniska serviceförvaltning. Vi är 57 personer med olika bakgrund och kompetens. Tillsammans arbetar vi med att se till att kommunens vatten- och
avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Vi ansvarar även för att insamling och behandling av våra abonnenters avfall sker på rätt sätt. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Återvinningssenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi. 

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete som ger möjlighet till frihet under ansvar. Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Vi söker nu en chaufför med varierande arbetsuppgifter inom både trädgårdsavfallsinsamling och fyrfacksinsamling. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar
ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och
medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och
återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Vikariat sommaren 2023
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Torbjörn Jönsson, enhetschef, e-post: [email protected]

Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Sista ansökningsdag
2023-04-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Timvikarier till återvinningscentral

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Kretslopp och vatten är en del av kommunens Tekniska serviceförvaltning. Vi är 57 personer med olika bakgrund och kompetens. Tillsammans arbetar vi med att se till att kommunens vatten- och
avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Vi ansvarar även för att insamling och behandling av våra abonnenters avfall sker på rätt sätt. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Återvinningssenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi. 

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete som ger möjlighet till frihet under ansvar. Som ÅVC arbetare arbetar du med insamling av hushållens grovavfall. 

Vi söker nu timvikarier till Smygehamns ÅVC och en till Anderslövs ÅVC. 

Du kommer att vara vikarie då ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga toppar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett års arbetslivserfarenhet av arbete som ÅVC-arbetare. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

Vana av arbete inom miljö- och återvinnings branschen är en fördel.  Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Förarbevis för hjullastare är meriterande. 

Arbetstid/varaktighet
Timvikariat efter behov (löpande) t.o.m. 2023-12-31.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med denna behovsanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Enhetschef Torbjörn Jönsson, nås på mail [email protected].

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2023-03-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Timvikarier avfallsinsamling

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Kretslopp och vatten är en del av kommunens Tekniska ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Kretslopp och vatten är en del av kommunens Tekniska serviceförvaltning.

Vi är 57 personer med olika bakgrund och kompetens. Tillsammans arbetar vi med att se till att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Vi ansvarar även för att insamling och behandling av våra abonnenters avfall sker på rätt sätt. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Insamlingsenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Vi söker nu dig som vill vara vikarie då ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga toppar, särskilt under kommande vår- och sommarsäsong.

Som vikarie bokas du de tillfällen och körturer då verksamheten har behov av tillfällig stöttning. Det kan vara både enstaka dagar samt längre sammanhängande perioder. Som vikarie utför du alla förekommande arbeten inom enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Timvikariat efter behov, 2022-10-15 (löpande) t.o.m. 2023-09-01.

Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med denna behovsanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Enhetschef Torbjörn Jönsson, nås på mail [email protected].

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-10-14 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Kan finnas behov av bemanning tidigare än angivet.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes!

Beskrivning Vi söker nu C- och CE-chaufförer till sommarperioden 2023. Det finns även väldigt goda möjligheter till förlängning efter perioden. Dina arbetsuppgifter: I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Skåne. Som chaufför kommer du att distribuera paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på s... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu C- och CE-chaufförer till sommarperioden 2023. Det finns även väldigt goda möjligheter till förlängning efter perioden.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Skåne. Som chaufför kommer du att distribuera paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Arbetstider som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda på dagtid, kväll och natt.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C/CE- behörighet, men ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kundföretaget på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Skåne så är det ett stort plus!
Krav:
C- eller CE – behörighet
YKB Digitalt Förarkort
God svenska i tal och skrift
Rent utdrag från belastningsregistret
Villkor
Start: Under våren enligt överenskommelse 
Arbetstider: Dagtid, kväll och natt
Omfattning: Heltid
Lön enligt kollektivavtal
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Är du vår nya chaufför?

Ansök    Sep 28    TST KONSTANT AB    Distributionsförare
Är du vår nya chaufför? Vi är ett litet företag som gradvis expanderar till transportbranschen. På grund av en ökning av vår fordonsflotta vill vi utöka teamet med ytterligare två lastbilschaufförer. Vår bas finns i Trelleborg. Vi samarbetar med internationella företag så kunskaper i svenska och engelska ses som meriterande. Vi erbjuder dig En tillsvidaretjänst på heltid med två månaders provanställning Ett aktivt arbete i ett familjeföretag Chans att gö... Visa mer
Är du vår nya chaufför?
Vi är ett litet företag som gradvis expanderar till transportbranschen. På grund av en ökning av vår fordonsflotta vill vi utöka teamet med ytterligare två lastbilschaufförer. Vår bas finns i Trelleborg. Vi samarbetar med internationella företag så kunskaper i svenska och engelska ses som meriterande.
Vi erbjuder dig
En tillsvidaretjänst på heltid med två månaders provanställning
Ett aktivt arbete i ett familjeföretag
Chans att göra skillnad i en framtidsbransch


Utvecklingsmöjligheter inom bolaget


Din profil
• Körkortsbehörighet för lastbil (CE-kort), yrkeskompetensbevis samt giltigt färdskrivarkort.
• Det är önskvärt med några års erfarenhet av chaufförsyrket.
• Du har god lokalkännedom.
• Du behärskar svenska och engelska och har god fysik
• Ditt dagliga arbete underlättas med viss datavana eftersom vi använder oss av mobila applikationer för återrapportering av utförda uppdrag.
• Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativ- och problemlösningsförmåga och brinner för att ge våra kunder service.
För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Att kunna ta egna initiativ är en viktig egenskap vi efterfrågar.
Branscherfarenhet, truckkort, hjullastarkort är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ansök nedan senast 2022-10-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innann sista ansökningsdag.
Har du några fundering kring tjänsten eller frågor så är du välkommen att kontakta Danche Gyorgieva, tel 0766347128, mail [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Renhållningsarbetare/ersättare sektionschef

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i k... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i kommunen beträffande allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel, avfallshantering, vattenförsörjning, avloppshantering.

Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

Återvinningsenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall och driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete som ger möjlighet till frihet under ansvar. Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil. Du kommer att ersätta sektionschefen vid dennes frånvaro och vid dessa tillfällen ansvara för den dagliga driften på sektionen. Bland dessa arbetsuppgifter ingår bemanningsplanering, transportledning, verkstadsplanering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Som ersättare till Sektionschefen krävs en god organisationsförmåga och erfarenhet av arbetsledning.

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
100%, tillsvidare

Tjänstgöring innefattar även helgdagar som infaller måndag-fredag. Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Tillträde
Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Kontakt
Torbjörn Jönsson, enhetschef, e-post: [email protected]

Fackliga kontakter:

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Sista ansökningsdag
2022-09-14 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Kranbilsförare

Ansök    Jul 27    Trelleborgs kommun    Kranbilsförare
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen  Kretslopp och vatten är en del av Tekniska servicefö... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen 
Kretslopp och vatten är en del av Tekniska serviceförvaltningen.

Vi är ett 60-tal anställda som tillsammans arbetar med att säkerställa att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter får ett gott dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det når recipienter. 
 


Arbetsuppgifter 
Vi söker dig som vill vara med och arbeta med drift- och underhåll av Trelleborgs kommuns vatten- och avloppsledningsnät. Som kranbilschaufför arbetar du med olika förekommande arbetsuppgifter såsom vattenläckor, nyanläggningar, återställningar med m.m. Arbetet sker ofta i trafikrummet och inte sällan under tidspress, vilket gör att stresstålighet är en stor fördel. 
Du gillar att arbeta under eget ansvar, har förmåga att planera och samordna transporterna i den dagliga driften och vid behov avropa externa transportörer. Du förväntas förstå betydelsen av skötsel och underhåll av tilldelade fordon. Du kan även komma att utföra andra inom avdelningen, förekommande arbetsuppgifter, t.ex. trafiksäkerhetsåtgärder och anläggningsarbete. Arbetet utförs inom hela Trelleborgs kommun.  
 

Kvalifikationer 
Du skall ha genomfört Fordons- och Transportprogrammet inriktning Transport alternativt likvärdig utbildning eller erfarenhet. 
Du behärskar det svenska språket väl och kan uttrycka dig både i tal och skrift. B- och C-körkort, Yrkeskompetensbevis, Yrkesbevis-fordonsmonterad kran är ett krav. Meriterande är; körkort klass CE, Utbildning inom "Säkerhet på väg", "Traversförare/Säkra lyft", praktisk erfarenhet från rörläggnings-, mark- och/eller anläggningsarbete. Arbetet är rörligt och varierande varför flexibilitet och samarbetsförmåga är ett måste. Du förväntas vidare att driva ditt eget arbete självständigt varför initiativförmåga är en förutsättning. God fysik är en förutsättning för att klara av?arbetet. 

Arbetstid/varaktighet
100 %, Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Roger Andersson, Enhetschef Distribution

0410-73 38 16

http://www.trelleborg.se/facket 

 

Sista ansökningsdag 
2022–08-18 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Allan Gustafssons Åkeri AB söker CE-chaufför i Trelleborg

Allan Gustafssons Åkeri AB söker CE-chaufför i Trelleborg Se hela annonsen och ansök: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/dragbilschauffor/560 Vi söker chaufförer till dragbilar stationerade i Trelleborg. Dig vi söker skall vara ordningsam och positiv, kunna läsa och skriva på Svenska, kunskaper i lastsäkring, kör och vilotider samt kapabel att kunna planera din arbetsdag effektivt. Arbetet består av att hämta trailers i Trelleborg hamn för leveranse... Visa mer
Allan Gustafssons Åkeri AB söker CE-chaufför i Trelleborg
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/dragbilschauffor/560
Vi söker chaufförer till dragbilar stationerade i Trelleborg.
Dig vi söker skall vara ordningsam och positiv, kunna läsa och skriva på Svenska, kunskaper i lastsäkring, kör och vilotider samt kapabel att kunna planera din arbetsdag effektivt.
Arbetet består av att hämta trailers i Trelleborg hamn för leveranser i första hand till göteborgsområdet men småland och mälardalen förekommer.
lön enligt avtal
Ansök direkt till åkeriet via www.forartjanst.se Visa mindre

Chaufför CE

Ansök    Jul 14    TST KONSTANT AB    Distributionsförare
Är du vår nya chaufför? Vi är ett litet företag som gradvis expanderar till transportbranschen. På grund av en ökning av vår fordonsflotta vill vi utöka teamet med ytterligare två lastbilschaufförer. Vår bas finns i Trelleborg. Våra arbetstider är från 8:00 till 16:00 måndag till fredag, vi arbetar inte på helger. Vi samarbetar med internationella företag så kunskaper i svenska och engelska ses som meriterande. Vi erbjuder dig En tillsvidaretjänst på helti... Visa mer
Är du vår nya chaufför?
Vi är ett litet företag som gradvis expanderar till transportbranschen. På grund av en ökning av vår fordonsflotta vill vi utöka teamet med ytterligare två lastbilschaufförer. Vår bas finns i Trelleborg. Våra arbetstider är från 8:00 till 16:00 måndag till fredag, vi arbetar inte på helger. Vi samarbetar med internationella företag så kunskaper i svenska och engelska ses som meriterande.
Vi erbjuder dig
En tillsvidaretjänst på heltid med tre månaders provanställning
Ett aktivt arbete i ett familjeföretag
Chans att göra skillnad i en framtidsbransch


Utvecklingsmöjligheter inom bolaget


Din profil
• Körkortsbehörighet för lastbil (CE-kort), yrkeskompetensbevis samt giltigt färdskrivarkort.
• Det är önskvärt med några års erfarenhet av chaufförsyrket.
• Du har god lokalkännedom.
• Du behärskar svenska och engelska och har god fysik
• Ditt dagliga arbete underlättas med viss datavana eftersom vi använder oss av mobila applikationer för återrapportering av utförda uppdrag.
• Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativ- och problemlösningsförmåga och brinner för att ge våra kunder service.
För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Att kunna ta egna initiativ är en viktig egenskap vi efterfrågar.
Branscherfarenhet, truckkort, hjullastarkort är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ansök nedan senast 2022-08-15. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innann sista ansökningsdag.
Har du några fundering kring tjänsten eller frågor så är du välkommen att kontakta Danche Gyorgieva, tel 0766347128, mail [email protected] Visa mindre

Lastbilschaufför Tipp/Lastväxlare

Vilka är vi? Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster, själv brukar vi idag ca 700ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk. Vi är nu inne i en tillväxtfas och söker därför mer personal. Vem söker vi? Vi söker nu en lastbilschaufför främst till lastväxlar... Visa mer
Vilka är vi?
Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster, själv brukar vi idag ca 700ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk. Vi är nu inne i en tillväxtfas och söker därför mer personal.


Vem söker vi?
Vi söker nu en lastbilschaufför främst till lastväxlarekipage men även spannmålsekipage kan vara möjligt.


Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB
Erfarenhet av körning med tippsläp

Meriterande:
Erfarenhet från lastväxlare
Erfarenhet från lantbrukVi önskar tillträde till tjänsten snarast möjligt, F-skattare och deltidare är även välkomna att söka. Visa mindre

Lastbilschaufför/jordbrukstransporter

Vårt åkeri har 13 fordon och alla har inte en förare därför söker vi dig som kan hjälpa till fylla ut vakanta platser.Vi kör både anläggning och jordbruk.De nu aktuella platserna har focus på jordbrukstransporter.Vi är ett glatt team med unga energiska medarbetare.Språkkrav är att tala svenska.Anställningen kan påbörjas efter överenskommelse.Lön enligt avtal.Körningen kan vara av skiftkaraktär.Vi kör ofta även helger.Majoriteten av transporterna har bulkk... Visa mer
Vårt åkeri har 13 fordon och alla har inte en förare därför söker vi dig som kan hjälpa till fylla ut vakanta platser.Vi kör både anläggning och jordbruk.De nu aktuella platserna har focus på jordbrukstransporter.Vi är ett glatt team med unga energiska medarbetare.Språkkrav är att tala svenska.Anställningen kan påbörjas efter överenskommelse.Lön enligt avtal.Körningen kan vara av skiftkaraktär.Vi kör ofta även helger.Majoriteten av transporterna har bulkkaraktär. Visa mindre

Timvikarier avfallsinsamling

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vatten- och avfallsavdelningen är en del av kommune... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Vatten- och avfallsavdelningen är en del av kommunens Tekniska serviceförvaltning.

Vi är 57 personer med olika bakgrund och kompetens. Tillsammans arbetar vi med att se till att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Vi ansvarar även för att insamling och behandling av våra abonnenters avfall sker på rätt sätt. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Insamlingsenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Vi söker nu dig som vill vara vikarie då ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga toppar, särskilt under kommande vår- och sommarsäsong.

Som vikarie bokas du de tillfällen och körturer då verksamheten har behov av tillfällig stöttning. Det kan vara både enstaka dagar samt längre sammanhängande perioder. Som vikarie utför du alla förekommande arbeten inom enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Timvikariat efter behov, 2022-04-01 t.o.m. 2023-04-01.

Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med denna behovsanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Driftchef Torbjörn Jönsson, nås på mail [email protected].

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-04-29 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Kan finnas behov av bemanning tidigare än angivet.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Renhållningsarbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i kommunen beträffande allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel, avfallshantering, vattenförsörjning, avloppshantering.

Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

Insamlingsenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall och driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete som ger möjlighet till frihet under ansvar. Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
100%, tillsvidare

Tjänstgöring innefattar även helgdagar som infaller måndag-fredag. Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Tillträde
Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Kontakt
Torbjörn Jönsson, enhetschef, e-post: [email protected]

Fackliga kontakter:

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Sista ansökningsdag
2022-03-11 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

C-kort chaufförer

Ansök    Feb 16    Kvists Åkeri AB    Distributionsförare
Vi är ett Trelleborgsåkeri som kör distributionstrafik i södra Skåne. Nu söker vi två duktiga chaufförer till vårt duktiga och trevliga gäng för omgående anställning. Placering: Malmö/Fosie Vi jobbar dagtid måndag - fredag. och följer gällande avtal. Tjänsterna är heltid och tillsvidare med sedvanlig provanställning. Visa mer
Vi är ett Trelleborgsåkeri som kör distributionstrafik i södra Skåne.
Nu söker vi två duktiga chaufförer till vårt duktiga och trevliga gäng för omgående anställning.
Placering: Malmö/Fosie
Vi jobbar dagtid måndag - fredag. och följer gällande avtal.
Tjänsterna är heltid och tillsvidare med sedvanlig provanställning. Visa mindre

CE-chaufför till jordbruksprodukter, skiftarbete

Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster. Själv brukar vi idag ca 700 ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk. Nu söker vi en lastbilschaufför med CE-körkort över betsäsongen. För rätt person så kan det bli fortsatt arbete efter detta. Arbetet gäller tra... Visa mer
Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster. Själv brukar vi idag ca 700 ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk.

Nu söker vi en lastbilschaufför med CE-körkort över betsäsongen. För rätt person så kan det bli fortsatt arbete efter detta.
Arbetet gäller transport till största delen av jordbruksprodukter såsom spannmål, sockerbetor och gödning.

Krav:
Kunna köra 2-skift under bet-kampanjen.
Ej främmande för att köra lördagar, söndagar, helgdagar.
Kunskap och erfarenhet för att köra/manövrera lastbil med tung släp + lastbil med trailer.
Vägbeskrivning för lastning av betor sker via komm-radion så man måste kunna förstå och kunna tala svenska.
Passa tider
Gärna lokalkännedom
Du behöver egen personbil och körkort för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Vi önskar tillträde till tjänsten snarast möjligt. F-skattare och deltidare är även välkomna att söka. Du som inte uppfyller kravprofilen, kan inte räkna med att få svar.

Välkommen med din ansökan på länken: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/43250 Visa mindre

Timvikarier avfallsinsamling

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vatten- och avfallsavdelningen är en del av kommune... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Vatten- och avfallsavdelningen är en del av kommunens Tekniska serviceförvaltning.

Vi är 57 personer med olika bakgrund och kompetens. Tillsammans arbetar vi med att se till att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Vi ansvarar även för att insamling och behandling av våra abonnenters avfall sker på rätt sätt. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Insamlingsenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Vi söker nu dig som vill vara vikarie då ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga toppar, särskilt under kommande vår- och sommarsäsong.

Som vikarie bokas du de tillfällen och körturer då verksamheten har behov av tillfällig stöttning. Det kan vara både enstaka dagar samt längre sammanhängande perioder. Som vikarie utför du alla förekommande arbeten inom enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Timvikariat efter behov, 2022-04-01 t.o.m. 2023-04-01.

Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med denna behovsanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Driftchef Torbjörn Jönsson, nås på mail [email protected].

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-03-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Kan finnas behov av bemanning tidigare än angivet.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Lastbilsförare

Vi behöver 1 eventuelt 2 chaufförer för att köra Anläggningsbilar och 2 för distribution. Det bästa är att träffas och se om du är rätt person för jobbet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi behöver 1 eventuelt 2 chaufförer för att köra Anläggningsbilar och 2 för distribution. Det bästa är att träffas och se om du är rätt person för jobbet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför med YKB sökes till Trelleborg

Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2018 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2021 & 2022. Vi söker nu personer med C-kort med YKB som kan köra på... Visa mer
Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2018 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2021 & 2022.


Vi söker nu personer med C-kort med YKB som kan köra på hel tid samt vikariat tjänst .Arbetet är endast vardagar. Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.


* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.


* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.


* C-Körkort med YKB är ett krav Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av Mattransporter.


* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete


* Lyft kan förekomma


* Flexibilitet för förändringar. Visa mindre

Elektronik Lastbilsmekanik

Ansök    Sep 22    JS Lastbilar AB    Utlandsförare
Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos JS Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av lastbilar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna in... Visa mer
Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos JS Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av lastbilar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna initiativ. Du bör ha sinne för ordning, vara kreativ och ambitiös. Du har gärna en fordonsteknisk eller el utbildning som grund. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Sep 16    Reimer, Anders    Specialtransportförare
Mitt åkeri söker lastbilschaufför för skiftkörning i södra Skåne.vi kör efter Schema.Krävs ce och ykb,anställning snarast.Jobbet innebär bettransporter i sydvästra Skåne Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Mitt åkeri söker lastbilschaufför för skiftkörning i södra Skåne.vi kör efter Schema.Krävs ce och ykb,anställning snarast.Jobbet innebär bettransporter i sydvästra Skåne
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastväxlare till åkeri

Vi är ett lantbruk med åkeriverksamhet som kör för Cliffton. Efterfrågan på våra tjänster har ökat, så nu söker vi ytterligare medarbetare. Arbetsuppgifter: Körning med lastväxlare och innefattar materialkörning (ex grus och makadam) i södra Skåne. Kan även vara att vattna eller salta vägar, körningar till byggen, flytta maskiner, köra lantbruksprodukter m.m. Är du riktigt driven, så finns det inga gränser för vad du kan köra. För rätt person så finns ... Visa mer
Vi är ett lantbruk med åkeriverksamhet som kör för Cliffton.
Efterfrågan på våra tjänster har ökat, så nu söker vi ytterligare medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Körning med lastväxlare och innefattar materialkörning (ex grus och makadam) i södra Skåne.
Kan även vara att vattna eller salta vägar, körningar till byggen, flytta maskiner, köra lantbruksprodukter m.m.
Är du riktigt driven, så finns det inga gränser för vad du kan köra.
För rätt person så finns här ett självständigt arbete med stora möjligheter.

Krav:
CE-körkort
YKB
ADR
Arbete på Väg nivå 1 och 2

Tillräcklig svenska i tal och skrift krävs, för att kunna utföra arbetet.

Meriterande med hjullastar- och grävmaskinscertifikat och/eller lastväxlarvana.
Körkort och bil (el annat eget transportmedel) krävs för att ta sig till arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan på Recruto-länk https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/36501 Visa mindre

Distributionschaufför

Ansök    Aug 9    Kvists Åkeri AB    Distributionsförare
Inför hösten behöver vi stärka upp vårt trevliga och duktiga gäng med en, ev två chaufförer för vår distributiontrafik med placering i Malmö/Fosie. C-kort, YKB och helst ADR, minst1.3 och svenska i tal och skrift utan problem då är du den vi söker. Vi jobbar dagtid måndag-fredag Tjänsten(erna) är tillsvidare med sedvanlig provanställning. Lön enl avtal Tillträde snarast Visa mer
Inför hösten behöver vi stärka upp vårt trevliga och duktiga gäng med en, ev två chaufförer för vår distributiontrafik med placering i Malmö/Fosie.
C-kort, YKB och helst ADR, minst1.3 och svenska i tal och skrift utan problem då är du den vi söker.
Vi jobbar dagtid måndag-fredag
Tjänsten(erna) är tillsvidare med sedvanlig provanställning.
Lön enl avtal
Tillträde snarast Visa mindre

Lastbilschaufför

Vilka är vi? Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster, själv brukar vi idag ca 700ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk. För tillfället är vi mitt uppe i generationsväxling och i samband med detta behöver vi utöka personalstyrkan. Vem söker vi? Vi söke... Visa mer
Vilka är vi?
Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster, själv brukar vi idag ca 700ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk. För tillfället är vi mitt uppe i generationsväxling och i samband med detta behöver vi utöka personalstyrkan.

Vem söker vi?
Vi söker nu en vikarierande lastbilschaufför i första hand under ordinarie chaufför sjukdomstid, men möjlighet finns till förlängning därefter.
Arbetet avser transport med lastbil med lastväxlarflak, samt släp.
Dagtidsarbete, senare under hösten två skiftskörning.
Undantagfall kan längre transport ske som fordrar övernattning i lastbil.

Krav:
. CE-körkort, behörighet för tung släp.
. Giltigt YKB
. Talar och förstår svenska språket. förstår även svenska skrivna körorder.
. Tacksam för erfarenhet med bil och släp.

Vi önskar tillträde till tjänsten snarast möjligt. F-skattare och deltidare är även välkomna att söka. Du som inte uppfyller kravprofilen, kan inte räkna med att få svar. Visa mindre

Distributionschaufförer

Ansök    Mar 29    Kvists Åkeri AB    Distributionsförare
Till vår distributionstafik behöver vi nu 2-3 chaufförer till vårt härliga gäng #jobbjustnu Det gäller först och främst augusti ut men kommer troligen att övergå i tillsvidareanställning. Du som vill ha ett fritt, socialt jobb men ändå vara en del i glatt gäng, då är du den vi söker. Arbetstid är dagtid måndag - fredag. Placering: Malmö Du måste ha C-kort, YKB och helst ADR eller ADR 1.3 Tillträde omgående/snarast Ansökningar med referenser har förtur.... Visa mer
Till vår distributionstafik behöver vi nu 2-3 chaufförer till vårt härliga gäng #jobbjustnu
Det gäller först och främst augusti ut men kommer troligen att övergå i tillsvidareanställning.
Du som vill ha ett fritt, socialt jobb men ändå vara en del i glatt gäng, då är du den vi söker.
Arbetstid är dagtid måndag - fredag.
Placering: Malmö
Du måste ha C-kort, YKB och helst ADR eller ADR 1.3
Tillträde omgående/snarast
Ansökningar med referenser har förtur. Visa mindre

Chaufför inom mattransporter

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningens Internservice i Trel... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningens Internservice i Trelleborgs kommun söker chaufför till mattransporter.

Arbetsuppgifter
- Leverera tillagad mat från tillagningskök till kommunens enheter.

- Leverans av livsmedelvaror, förbrukningsmaterial mm. från lager ut till kommunens enheter.

- Hämtning av returer från enheterna.

- Andra logistikuppgifter inom lager/transport. 

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har gymnasieutbildning. Erfarenhet av logistikbranschen är ett krav. Erfarenhet av att hantera livsmedelstransporter är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du som söker tjänsten har ett stort intresse och erfarenhet av logistik, service och transport.

Du har förmågan att kommunicera och är en prestigelös lagspelare. Viktiga egenskaper är också ansvarskännande, att du är engagerad och att du har en god servicekänsla. God lokalkännedom i Trelleborgs kommun är ett krav.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100%

Helgarbete kommer ske varannan vecka.

Lön enligt kollektivavtal.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Mirsad Preteni, Enhetschef Transport och Logistik 0410-73 32 99

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2021-05-05 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Lastbilschaufför

Vilka är vi? Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster, själv brukar vi idag ca 700ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk. För tillfället är vi mitt uppe i generationsväxling och i samband med detta behöver vi utöka personalstyrkan. Vem söker vi? Vi söke... Visa mer
Vilka är vi?
Svenssons Maskinstation & Verkstad utgår från Ö. Värlinge och V. Vemmerlöv, strax norr om Trelleborg. I huvudsak är vi fokuserade på lantbruk och lantbruksnära tjänster, själv brukar vi idag ca 700ha med traditionell skånsk växtföljd. Förutom lantbruk har vi lastbilar som främst genomför transporter för lantbruk. För tillfället är vi mitt uppe i generationsväxling och i samband med detta behöver vi utöka personalstyrkan.

Vem söker vi?
Vi söker nu en lastbilschaufför främst till lastväxlarekipage som även kan vara behjälplig på lantbruket eller i verkstaden. Vi ser framför oss en ca 70% tjänst som lastbilschaufför och 30% på lantbruket eller i verkstaden.

Krav:
. CE-körkort
. Giltigt YKB
. Erfarenhet av körning med släp
. Svenska i tal

Meriterande:
. Erfarenhet från lastväxlare
. Erfarenhet från lantbruk

Vi önskar tillträde till tjänsten snarast möjligt. F-skattare och deltidare är även välkomna att söka. Du som inte uppfyller kravprofilen, kan inte räkna med att få svar. Visa mindre

Distributionschaufför med C-KORT för omgående anställning i TRELLEBORG

Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2019-2020 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2020 & 2021 Vi söker nu en person med C-kort samt YKB som kan k... Visa mer
Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2019-2020 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2020 & 2021


Vi söker nu en person med C-kort samt YKB som kan köra lastbil. Jobbet är Helgfria vardagar 05:00 - 14:00. Arbetet består av kylda och frysta livsmedel som skall distribueras ut till skolkök och äldreboenden m.m.
Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.
* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.
* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.
* C-Körkort Samt YKB är ett krav Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av Livsmedelstransporter:
* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete
* Lyft kan förekomma
* Flexibilitet för förändringar


Omgående anställning!


Ange referensTRELLEBORG vid ansökan!


#Jobbjustnu Visa mindre

avloppstekniker med reliningskunskap

Nu söker vi en ny medarbetare som har erfarenhet av avloppsspolning (minst 10år) & arbetat med relining. Ett plus är om du har kunskap inom rep av högtrycksaggregat eller motorer. Den som söker skall vara flexibel och kunna tänka sej hjälp till på alla möjliga jobb vi utför på Karlsson`s :) ansökan sker via mail det finns tyvärr ej möjlighet att besöka vårt kontor då det inte alltid är bemannat. Visa mer
Nu söker vi en ny medarbetare som har erfarenhet av avloppsspolning (minst 10år) & arbetat med relining.
Ett plus är om du har kunskap inom rep av högtrycksaggregat eller motorer.
Den som söker skall vara flexibel och kunna tänka sej hjälp till på alla möjliga jobb vi utför på Karlsson`s :)
ansökan sker via mail det finns tyvärr ej möjlighet att besöka vårt kontor då det inte alltid är bemannat. Visa mindre

Timvikarier avfallsinsamling

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vatten- och avfallsavdelningen är en del av kommune... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Vatten- och avfallsavdelningen är en del av kommunens Tekniska serviceförvaltning.

Vi är 57 personer med olika bakgrund och kompetens. Tillsammans arbetar vi med att se till att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Vi ansvarar även för att insamling och behandling av våra abonnenters avfall sker på rätt sätt. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Insamlingsenheten ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi. Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Vi söker nu dig som vill vara vikarie då ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga toppar, särskilt under kommande vår- och sommarsäsong.

Som vikarie bokas du de tillfällen och körturer då verksamheten har behov av tillfällig stöttning. Det kan vara både enstaka dagar samt längre sammanhängande perioder. Som vikarie utför du alla förekommande arbeten inom enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Timvikariat efter behov, 2021-04-01 t.o.m. 2021-09-01

Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med denna behovsanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Driftchef Torbjörn Jönsson, nås på mail [email protected].

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2021-03-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Yrkesförare

Företaget har länge arbetat inom transportverksamheten och har goda kontakter till uppdragsgivare. Vi är därför måna om servicen vi ger och anser att det är viktigt att alla levererar samma tjänst. Du är ansvarstagande, pålitlig och noggrann. Vi är måna om att du tar väl hand om både lasten men även lastbilen som du kör. Lastbilsförare transporterar allt från byggmaterial, möbler och livsmedel till kemikalier, bränsle och levande djur. Du kommer att arbeta... Visa mer
Företaget har länge arbetat inom transportverksamheten och har goda kontakter till uppdragsgivare. Vi är därför måna om servicen vi ger och anser att det är viktigt att alla levererar samma tjänst. Du är ansvarstagande, pålitlig och noggrann. Vi är måna om att du tar väl hand om både lasten men även lastbilen som du kör. Lastbilsförare transporterar allt från byggmaterial, möbler och livsmedel till kemikalier, bränsle och levande djur. Du kommer att arbeta självständigt därför är det viktigt att man är bra på att planera och organisera sina arbetsuppgifter. Det är också ett serviceyrke där lastning och lossning av gods innebär mycket kundkontakter.


Vi söker någon med ansvarskänsla med tanke på att lastbilsekipaget väger många ton som kräver både kunskap och ansvarskänsla för att hantera på ett säkert sätt i trafiken. Det gods som transporteras är liksom fordonen värda mycket pengar. Lika viktigt är medvetenhet om regler inom säkerhets- och miljöområdet, att man kör på ett miljömässigt klokt sätt, det innebär både minskad miljöpåverkan och lägre kostnader för bränsle och slitage. Visa mindre

Lastbilschaufför med YKB sökes till Trelleborg

Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2018 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2021 & 2022. Vi söker nu personer med C-kort med YKB som kan köra på... Visa mer
Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2018 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2021 & 2022.


Vi söker nu personer med C-kort med YKB som kan köra på hel tid samt vikariat tjänst .Arbetet är endast vardagar. Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.


* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.


* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.


* C-Körkort med YKB är ett krav Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av Mattransporter.


* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete


* Lyft kan förekomma


* Flexibilitet för förändringar. Visa mindre

Lastväxlare till åkeri

Vi är ett lantbruk med åkeriverksamhet som kör för Cliffton. Efterfrågan på våra tjänster har ökat, så nu söker vi ytterligare medarbetare. Arbetsuppgifter: Körning med lastväxlare och innefattar materialkörning (ex grus och makadam) i södra Skåne. Kan även vara att vattna eller salta vägar, körningar till byggen, flytta maskiner, köra lantbruksprodukter m.m. Är du riktigt driven, så finns det inga gränser för vad du kan köra. För rätt person så finns ... Visa mer
Vi är ett lantbruk med åkeriverksamhet som kör för Cliffton.
Efterfrågan på våra tjänster har ökat, så nu söker vi ytterligare medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Körning med lastväxlare och innefattar materialkörning (ex grus och makadam) i södra Skåne.
Kan även vara att vattna eller salta vägar, körningar till byggen, flytta maskiner, köra lantbruksprodukter m.m.
Är du riktigt driven, så finns det inga gränser för vad du kan köra.
För rätt person så finns här ett självständigt arbete med stora möjligheter.

Krav:
CE-körkort
YKB
ADR
Arbete på Väg nivå 1 och 2

Tillräcklig svenska i tal och skrift krävs, för att kunna utföra arbetet.

Meriterande med hjullastar- och grävmaskinscertifikat och/eller lastväxlarvana.
Körkort och bil (el annat eget transportmedel) krävs för att ta sig till arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan på Recruto-länk https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/36501 Visa mindre

CE-chaufför till jordbruksprodukter, skiftarbete

Vi på Svenssons Maskinstation o Verkstad söker lastbilschaufför med CE-körkort Arbetet gäller transport till största delen av jordbruksprodukter såsom spannmål, sockerbetor och gödning. Krav: Kunna köra 2-skift under bet-kampanjen. Ej främmande för att köra lördagar, söndagar, helgdagar. Kunskap och erfarenhet för att köra/manövrera lastbil med tung släp + lastbil med trailer. Vägbeskrivning för lastning av betor sker via komm-radion så man måste kunna... Visa mer
Vi på Svenssons Maskinstation o Verkstad söker lastbilschaufför med CE-körkort

Arbetet gäller transport till största delen av jordbruksprodukter såsom spannmål, sockerbetor och gödning.

Krav:
Kunna köra 2-skift under bet-kampanjen.
Ej främmande för att köra lördagar, söndagar, helgdagar.
Kunskap och erfarenhet för att köra/manövrera lastbil med tung släp + lastbil med trailer.
Vägbeskrivning för lastning av betor sker via komm-radion så man måste kunna förstå och kunna tala svenska
Passa tider.
Gärna lokalkännedom.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distributionschaufför med C-KORT för omgående anställning i TRELLEBORG

Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2019-2020 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2020 & 2021 Vi söker nu en person med C-kort som kan köra las... Visa mer
Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2019-2020 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2020 & 2021


Vi söker nu en person med C-kort som kan köra lastbil med främst livsmedel. Jobbet är Helgfria vardagar 05:00 - 14:00
Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.
* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.
* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.
* C-Körkort Samt YKB är ett krav Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av Livsmedelstransporter:
* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete
* Lyft kan förekomma
* Flexibilitet för förändringar


Omgående anställning!


Ange referensTRELLEBORG vid ansökan!


#Jobbjustnu Visa mindre

Elektronik Lastbilsmekanik

Ansök    Dec 6    JS Lastbilar AB    Utlandsförare
Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos JS Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av lastbilar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna in... Visa mer
Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos JS Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av lastbilar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna initiativ. Du bör ha sinne för ordning, vara kreativ och ambitiös. Du har gärna en fordonsteknisk eller el utbildning som grund. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chaufför med C-körkort sökes för omgående anställning

Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2019-2020 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2020 & 2021 Vi söker nu en person med C-kort som kan köra las... Visa mer
Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2019-2020 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2020 & 2021


Vi söker nu en person med C-kort som kan köra lastbil med främst livsmedel. Jobbet är Helgfria vardagar 06: - 15:00
Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.
* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.
* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.
* C-Körkort Samt YKB är ett krav Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av Livsmedelstransporter:
* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete
* Lyft kan förekomma
* Flexibilitet för förändringar


Omgående anställning!


Ange referensTRELLEBORG vid ansökan!


#Jobbjustnu Visa mindre

Avloppstekniker

Hejsan! Vi söker en avloppstekniker med minst 6 års erfarenhet av stick & stam spolning. Du skall även ha teknisk kunskap om diesel & bensinmotorer, Högtrycks pumpar. Du skall ej ha problem att jobba jour. Vi utgår från Trelleborg men har även en filial i Lund där du även kan utgå från vissa dagar. Arbetstid 07.00-16.00 + jour var tredje vecka Du bör EJ söka om du ej har ovan kunskaper. Ansökan är endast skriftlig och eller via mail EJ via sms eller... Visa mer
Hejsan!
Vi söker en avloppstekniker med minst 6 års erfarenhet av stick & stam spolning. Du skall även ha teknisk kunskap om diesel & bensinmotorer, Högtrycks pumpar.
Du skall ej ha problem att jobba jour.
Vi utgår från Trelleborg men har även en filial i Lund där du även kan utgå från vissa dagar.
Arbetstid 07.00-16.00 + jour var tredje vecka
Du bör EJ söka om du ej har ovan kunskaper.
Ansökan är endast skriftlig och eller via mail EJ via sms eller via samtal.
Meriterande är flerspråkig (gärna albanska).
Mvh Karlssons Städ & Högtrycksservice Visa mindre

Gårdssäljare / Pick-up chaufför

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid. Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är vik... Visa mer
Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Deromes satsning i Skåne går som tåget! Ambitionen är att vara marknadsledande i Skåne och proffskundernas förstahandsval på den sydsvenska bygg- och industrihandelsmarknaden. På två år har företaget etablerat ett stort nätverk av bygg- och järnvaruhandlare riktade mot bygg- och industrikunder i södra Sverige.

Under hösten 2020 öppnar vi ytterligare en bygghandel - i östra Trelleborg, och söker därför duktiga medarbetare som vill hänga med på vår resa, är det du?

Vi söker nu dig som vill bli vår gårdssäljare/pich-up chaufför och hög grad företaget representera och vara vårt ansikte ut mot kund. Rollen innefattar att ge våra kunder bästa möjliga service, tillplockning av byggmaterial samt distribution av byggmaterial och förnödenheter med pick-up.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som gårdssäljare/ pickup-chaufför måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt. B-körkort samt truckkort är ett krav, har du dessutom materialkännedom inom bygg är det meriterande.ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde hösten 2020. Placering är i Trelleborg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionchef Bengt Blomqvist via [email protected].
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Våra byggvaru- och industrivaruanläggningar finns i västra och södra Sverige. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

För mer information om Derome se www.derome.se Visa mindre

Lastbilsmekaniker

Ansök    Feb 22    JS Lastbilar AB    Utlandsförare
Vi söker dig som gillar att skruva i lastbilar och har ett stort teknisk intresse. Erfarenhet av elektronisk felsökning och reparation är ett krav. Visa mer
Vi söker dig som gillar att skruva i lastbilar och har ett stort teknisk intresse. Erfarenhet av elektronisk felsökning och reparation är ett krav. Visa mindre

Chaufför insamling timvikarier

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Avfalls- och återvinningsavdelningen ansvarar för ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen
Avfalls- och återvinningsavdelningen ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall, lakvattenhantering samt driver två ÅVC (återvinningscentraler) i egen regi.

Insamling av slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete. Du kommer ingå i ett team med erfarna renhållningsarbetare där god service och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Vi söker nu dig som vill vara vikarie då ordinarie personal är frånvarande samt för att täcka tillfälliga toppar, särskilt under kommande vår- och sommarsäsong.

Som vikarie bokas du de tillfällen och körturer då verksamheten har behov av tillfällig stöttning. Det kan vara både enstaka dagar samt längre sammanhängande perioder. Som vikarie utför du alla förekommande arbeten inom enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Heldagar/timmar enligt överenskommelse. Ordinarie arbetstid 06.00 - 14.00.

Givet bör du kunna arbeta merdelen av ordinarie arbetstid. Vi ser positivt på om du har möjlighet att kombinera annan sysselsättning med denna behovsanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Driftchef Torbjörn Jönsson, nås på mail [email protected].

Observera att ansökningar som skickas via e-post eller brev inte kommer att behandlas, utan enbart ansökningar via rekryteringssystemet.

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2020-01-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Gårdssäljare / Pick-up chaufför

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid. Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är vik... Visa mer
Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Deromes satsning i Skåne går som tåget! Ambitionen är att vara marknadsledande i Skåne och proffskundernas förstahandsval på den sydsvenska bygg- och industrihandelsmarknaden. På två år har företaget etablerat ett stort nätverk av bygg- och järnvaruhandlare riktade mot bygg- och industrikunder i södra Sverige.

Under hösten 2020 öppnar vi ytterligare en bygghandel - i östra Trelleborg, och söker därför duktiga medarbetare som vill hänga med på vår resa, är det du?

Vi söker nu dig som vill bli vår gårdssäljare/pich-up chaufför och hög grad företaget representera och vara vårt ansikte ut mot kund. Rollen innefattar att ge våra kunder bästa möjliga service, tillplockning av byggmaterial samt distribution av byggmaterial och förnödenheter med pick-up.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som gårdssäljare/ pickup-chaufför måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt. B-körkort samt truckkort är ett krav, har du dessutom materialkännedom inom bygg är det meriterande.ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde hösten 2020. Placering är i Trelleborg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionchef Bengt Blomqvist via [email protected].
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre