Lediga jobb som Naturbruk i Trelleborg

Se lediga jobb som Naturbruk i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Pigga och erfarna trädgårdsveteraner till Trelleborg sommaren 2024

Ansök    Apr 5    Veterankraft AB    Trädgårdsarbetare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra vete... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra veteraner komma ut i jobb hos tusentals kunder med ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Veterankraft finner du också social tillhörighet och gott kamratskap.

Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba.


Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag inom häckklippning och allmänt trädgårdsarbete. Du som söker har tillgång till egna trädgårdsverktyg. Har du tillgång till bil och dragkrok ser vi det som meriterande. Våra uppdrag är oftast på ca 2-6 timmar per dag.

Dina arbetsuppgifter
Gräsklippning, rensning av ogräs, häckklippning, klippa buskar m.m. till våra privatkunder.

Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Du talar flytande svenska och har lätt för att etablera en kundrelation och väcka förtroende.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb

Ansök    Apr 10    Tarler, Jimmy    Avbytare, lantbruk
Sommarjobb för ungdomar eller någon som behöver ett tillfälligt arbete. Om du är full av energi och vill tjäna pengar... Då är detta sommarjobb perfekt för dig. Vi söker entusiastiska ungdomar eller andra som vill hjälpa till att ta in hösilage till häst under 3-4 veckor med start ca 16/6-24. Vad innebär arbetet? -Ta in hö från fältet -Paketera höet i säckar -Stapla balar på pallar Om arbetet: -Arbetstiden kan även omfatta kvällar och helger -Vi följer SLA... Visa mer
Sommarjobb för ungdomar eller någon som behöver ett tillfälligt arbete.
Om du är full av energi och vill tjäna pengar...
Då är detta sommarjobb perfekt för dig. Vi söker entusiastiska ungdomar eller andra som vill hjälpa till att ta in hösilage till häst under 3-4 veckor med start ca 16/6-24.
Vad innebär arbetet?
-Ta in hö från fältet
-Paketera höet i säckar
-Stapla balar på pallar
Om arbetet:
-Arbetstiden kan även omfatta kvällar och helger
-Vi följer SLAs löne avtal Visa mindre

Erfarna trädbeskärare till Trelleborg

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i ... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra veteraner komma ut i jobb hos tusentals kunder med ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Veterankraft finner du också social tillhörighet och gott kamratskap.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag hos våra privatkunder. Just nu söker vi erfarna trädbeskärare. Du har erfarenhet av trädbeskärning och innehar körkort samt har tillgång till bil. Har du dragkrok och vana av att köra släp ser vi det som meriterande. Vidare har du egna verktyg som kan medtas till kund som du får ersättning för.

Dina arbetsuppgifter
Beskära olika sorters fruktträd t.ex. äppelträd, plommonträd m.m under vårvintern samt JAS-period. Vi beskär träd på upp till 3,5 m. Uppdragen utförs enskilt eller tillsammans med annan veteran.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du som söker talar flytande svenska och har lätt för att etablera kundkontakt. Du ser alltid till att ha nöjda kunder.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Diverse jobb växthus

Diverse jobb i växthus. Plantering av småplantor. Packning av färdiga krukväxter. Städning i växthus. Visa mer
Diverse jobb i växthus. Plantering av småplantor.
Packning av färdiga krukväxter. Städning i växthus. Visa mindre

Fastighetsskötare säsong

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Nu söker vi me... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Nu söker vi medarbetare som vill vara med och sköta om våra kunders bostadsgårdar under säsongen 2024 med start i början av april.

Vad ska du göra?
Trädgårdsgruppen, som vi nu söker medarbetare till arbetar mestadels med renodlad trädgårdsskötsel. De dagliga arbetsuppgifterna innefattar ogräsrensning i planteringsytor, ogräsbekämpning på hårdgjorda ytor samt häckklippning.

Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel.

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. I arbetet ingår att framföra fordon med släp och vad det innebär.

Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du sköter tidrapportering och dylikt. 

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du trivs med att planera ditt eget arbete, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana meriterande, likaså röjsåg och motorsågskort.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2024-02-10. 

Endast ansökningar inskickade via vår hemsida kommer att behandlas. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta gruppchef Anna Centervall via mail adress: [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Kyrkogårdspersonal

Sveriges sydligaste kyrkogårdsförvaltning söker kyrkogårdsarbetare säsong 2024 Källstorps församling ligger i Smygehamn i östra delen av Trelleborgs kommun och tillhör Lunds stift. Kyrkogårdsförvaltningen i Källstorp ansvarar för drift och underhåll av församlingens begravningsplatser. På kyrkogårdsavdelningen arbetar idag 10 personer som tillsammans arbetar med skötseln av våra 9 kyrkor och 12 kyrkogårdar. Vi är stolta över våra anläggningar och kulturmil... Visa mer
Sveriges sydligaste kyrkogårdsförvaltning söker kyrkogårdsarbetare säsong 2024
Källstorps församling ligger i Smygehamn i östra delen av Trelleborgs kommun och tillhör Lunds stift. Kyrkogårdsförvaltningen i Källstorp ansvarar för drift och underhåll av församlingens begravningsplatser. På kyrkogårdsavdelningen arbetar idag 10 personer som tillsammans arbetar med skötseln av våra 9 kyrkor och 12 kyrkogårdar. Vi är stolta över våra anläggningar och kulturmiljöer och arbetar fortlöpande med utveckling av dessa. Vi arbetar aktivt för att kunna säkerställa att Källstorps församling är en attraktiv arbetsgivare bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag och företagshälsovård till våra medarbetare. Vi har nolltolerans mot diskriminering och kränkande behandling och arbetar för en arbetsplats med mångfald och jämn könsfördelning.
Vi söker personal för säsongsanställning 100% mars – november 2024. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du:
· Klipper gräs och häckar
· Utför gravskötsel
· Sköter allmänna ytor
· Viss beskärning
· Möter besökare
Arbetet är fysiskt krävande och utförs mestadels utomhus. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, kan arbeta både i grupp och ensam, är ansvarsfull och har förmåga att ta egna initiativ. Arbetstiden är vardagar 7.00-16.00.
Du är välkommen att söka om du har följande:
· Körkort med minst B-behörighet
· Tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annan typ av grönyteskötsel
Meriterande är om du har:
· körkort med behörighet BE
· maskinvana (trimmer, motorsåg, åkgräsklippare med flera)
· vana av att köra med släp
· erfarenhet av att köra minilastare
· annan kvalifikation som arbetsgivaren anser lämplig
Vi rekryterar löpande och startar rekryteringsprocessen innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Maskinförare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Stadsmiljöavdelningen ansvarar för drift och underhåll av gator och torg, övriga allmänna platser, trafiksäkerhetsfrågor, salutorg, parkeringsövervakning, kommunens småbåtshamnar, bidrag till enskilda vägar och kommunens gatubelysning. Vidare ansvaras för skötsel, förvaltning och nyanläggning av parkmark, lekplatser och utrustning i den gröna miljön, samt skötsel och tillsyn av kommunens naturområden. I stadsmiljöavdelningen ligger också ansvaret för teknisk projektering vid utvecklande av kommunen, samt planering och genomförande av projekt inom tekniska serviceförvaltningen.

Nu söker vi maskinförare till Stadsmiljöavdelningens drift & underhållenheten.

På Stadsmiljöavdelningen arbetar vi för ett bra arbetsklimat med god kollegial anda, både inom och utanför avdelningen. Vi stöttar varandra i det dagliga arbetet samtidigt som vi arbetar med tydliga ansvarsområden. Vi strävar efter att hålla en god service gentemot invånare, verksamhetsutövare och besökare i kommunen.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en maskinförare som kommer att arbeta med skötsel av utemiljö och anläggning. I tjänsten igår att framföra tyngre maskiner och fordonsmonterad kran och arbetet består till stor del av transport med traktor och vagn. Under säsong kommer arbetet att bestå till stor del av slaghackning.

Arbetet ger möjlighet till frihet under ansvar, vilket ställer höga krav på så väl självständighet som god samarbetsförmåga och servicekänsla. En viktig del av tjänsten innebär att göra goda prioriteringar av arbetsuppgifter och ta vara på dina resurser och planera din arbetstid effektivt. Arbetet kan innebära fysisk belastning. Eventuellt kan arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innefattar storskalig drift och skötsel av parker, badplatser, gator, torg, parkeringsytor, naturområden, busshållplatser med mera. Bland annat driftar vi lekplatser, klipper häckar och buskage, beskär träd, arbetar med manuell och maskinell ogräsbekämpning, plockar skräp, tömmer papperskorgar mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap och dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbeta inom skötsel av utemiljö, samt anläggning, maskiner och/eller växter. Arbetet kräver minst B-körkort för manuellt växlad bil, samt yrkeserfarenhet av att arbeta med jordbruksmaskiner och tyngre maskiner samt fordonsmonterad kran. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet av slaghackning, transport med traktor och vagn även kranvagn. 

Som person trivs du med att arbeta utomhus, samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. För tjänsten krävs god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
1 tillsvidareanställning, heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Jonas Svensson, sektionschef, 0708-817941
Sofie Åkesson, sektionschef, 0733-511271

Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2023-10-16 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Reperationskunnig grisskötare

Ansök    Aug 7    Odell, Hans    Djurskötare, gris
Eftersom vår nuvarande grisskötare valt att gå vidare till ett annat jobb, så söker vi hans efterträdare. Vårt företag ligger öster om Trelleborg, produktionen omfattar 400 suggor i delvis integrerad produktion, samt växtodling på 400 ha. Vi söker dig som har erfarenhet av och ett genuint intresse för gris. Du kommer att arbeta med grisskötsel och reperationer i stallarna. Tjänsten omfattar 100%, med arbete var tredje helg. B-körkort är ett krav. Vi ser... Visa mer
Eftersom vår nuvarande grisskötare valt att gå vidare till ett annat jobb, så söker vi hans efterträdare.
Vårt företag ligger öster om Trelleborg, produktionen omfattar 400 suggor i delvis integrerad produktion, samt växtodling på 400 ha.
Vi söker dig som har erfarenhet av och ett genuint intresse för gris. Du kommer att arbeta med grisskötsel och reperationer i stallarna. Tjänsten omfattar 100%, med arbete var tredje helg.
B-körkort är ett krav. Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter av grisskötsel och är tekniskt intresserad.
Vill du vara en del av vårat team som består av 6 personer, så är du välkommen med din ansökan.
Sök gärna omgående, då intervjuer kommer hållas löpande. Ansökan sker via mail med personligt brev och CV. Visa mindre

Skötselarbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

Stadsmiljöavdelningen ansvarar för drift och underhåll av gator och torg, övriga allmänna platser, trafiksäkerhetsfrågor, salutorg, parkeringsövervakning, kommunens småbåtshamnar, bidrag till enskilda vägar och kommunens gatubelysning. Vidare ansvaras för skötsel, förvaltning och nyanläggning av parkmark, lekplatser och utrustning i den gröna miljön, samt skötsel och tillsyn av kommunens naturområden. I stadsmiljöavdelningen ligger också ansvaret för teknisk projektering vid utvecklande av kommunen, samt planering och genomförande av projekt inom tekniska serviceförvaltningen.

Nu söker vi skötselarbetare till Stadsmiljöavdelningens drift & underhållenheten.

På Stadsmiljöavdelningen arbetar vi för ett bra arbetsklimat med god kollegial anda, både inom och utanför avdelningen. Vi stöttar varandra i det dagliga arbetet samtidigt som vi arbetar med tydliga ansvarsområden. Vi strävar efter att hålla en god service gentemot invånare, verksamhetsutövare och besökare i kommunen.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innefattar storskalig drift och skötsel av parker, badplatser, gator, torg, parkeringsytor, naturområden, busshållplatser med mera. Bland annat driftar vi lekplatser, klipper häckar och buskage, beskär träd, arbetar med manuell och maskinell ogräsbekämpning, plockar skräp, tömmer papperskorgar mm.

Arbetet ger möjlighet till frihet under ansvar, vilket ställer höga krav på så väl självständighet som god samarbetsförmåga och servicekänsla. En viktigt del av tjänsten innebär att göra goda prioriteringar av arbetsuppgifter och ta vara på dina resurser och planera din arbetstid effektivt. Arbetet kan innebära fysisk belastning.

Eventuellt kan arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har för arbetet relevant utbildning, alternativt annan motsvarande utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver B-körkort för manuellt växlad bil.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom:

- Anläggningsarbete
- Maskinkunskap, exempelvis lift, röjsåg och motorsåg
- Växtkunskap
- Arbete på väg 

Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter kollegor och allmänheten på ett vänligt och serviceinriktat sätt. Du behärskar det svenska språket.

Som person trivs du med att arbeta utomhus, samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning, heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Sofie Åkesson, sektionschef, 0410-73 33 61

Jonas Svensson, sektionschef, 0708-817941

Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2023-10-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

I din ansökan vill vi gärna att du motiverar varför du söker just den här tjänsten hos oss och anger de kvalifikationer som är relevanta för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Spännande arbete som djurskötare

Vi söker dig som känner dig intresserad av att hjälpa oss med våra grisar. Arbetet är omväxlande och väldigt intressant. Alla förekommande arbetsuppgifter inom grisproduktion ingår. Din arbetstid är dagtid och schemalagt helgarbete. Då bussförbindelse är i stort sett obefintlig så är b körkort med bil ett krav. Du måste kunna förstå och prata svenska. Vi betalar avtalsenlig lön och har även kollektiv avtal. Visa mer
Vi söker dig som känner dig intresserad av att hjälpa oss med våra grisar. Arbetet är omväxlande och väldigt intressant. Alla förekommande arbetsuppgifter inom grisproduktion ingår. Din arbetstid är dagtid och schemalagt helgarbete. Då bussförbindelse är i stort sett obefintlig så är b körkort med bil ett krav. Du måste kunna förstå och prata svenska. Vi betalar avtalsenlig lön och har även kollektiv avtal. Visa mindre

Säsongmedarbetare inom kyrkogårds och fastighetsförvaltning

Källstorps församling söker säsongmedarbetare inom kyrkogårds och fastighetsförvaltning. Att arbeta med kyrkogårdar och kyrkans fastigheter är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete. Arbetet innehåller mycket trädgårds- och gravskötsel, men också skötsel av fastigheter. Det är en fördel att vara intresserad av människor, eftersom yrket kan innebära många kontakter med besökare. I Källstorps församling finns 4 helårsanställda kyrkogårdsarbetare och 1 kyrkva... Visa mer
Källstorps församling söker säsongmedarbetare inom kyrkogårds och fastighetsförvaltning.
Att arbeta med kyrkogårdar och kyrkans fastigheter är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete.
Arbetet innehåller mycket trädgårds- och gravskötsel, men också skötsel av fastigheter. Det är en fördel att vara intresserad av människor, eftersom yrket kan innebära många kontakter med besökare.
I Källstorps församling finns 4 helårsanställda kyrkogårdsarbetare och 1 kyrkvaktmästare med fastighetsansvar. Från mitten av mars till mitten av november förstärks arbetslaget av säsongsarbetare då behovet av fr.a utomhusskötsel på våra kyrkogårdar ökar.
I Källstorps församling finns 12 kyrkogårdar, 9 kyrkor och ytterligare ekonomibyggnader och församlingshem.
Vill du vara med och vårda vår kulturmiljö?
Vi söker dig med någon form av utbildning eller erfarenhet av trädgård, grönområden och/eller fastighetsskötsel.
Vi önskar att du är trygg både med att arbeta självständigt och i team och att du gärna vill utvecklas i ditt arbete.
Extra körkortsbehörigheter (exempelvis motorsåg, röjsåg, truck etc.) är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och andra erfarenheter som arbetsgivaren finner viktiga.
Om du har frågor om tjänsten, kontakta kyrkoherde Helena Törnklev, 070 392 43 61, [email protected]
Din ansökan med personligt brev, CV och referenser önskar vi till Källstorps församling, Östra Torps kyrkoväg 3-13, 231 78 Smygehamn eller via e-post till [email protected]
Intervjuer görs löpande. Visa mindre

Spännande arbete som djurskötare

Vi söker dig som känner dig intresserad av att hjälpa oss med våra grisar. Arbetet är omväxlande och väldigt intressant. Alla förekommande arbetsuppgifter inom grisproduktion ingår. Din arbetstid är dagtid och schemalagt helgarbete. Då bussförbindelse är i stort sett obefintlig så är b körkort med bil ett krav. Du måste kunna förstå och prata svenska. Vi betalar avtalsenlig lön och har även kollektiv avtal. Visa mer
Vi söker dig som känner dig intresserad av att hjälpa oss med våra grisar. Arbetet är omväxlande och väldigt intressant. Alla förekommande arbetsuppgifter inom grisproduktion ingår. Din arbetstid är dagtid och schemalagt helgarbete. Då bussförbindelse är i stort sett obefintlig så är b körkort med bil ett krav. Du måste kunna förstå och prata svenska. Vi betalar avtalsenlig lön och har även kollektiv avtal. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, Säsongsanställning

Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, två kapell, ett församlingshem, två kyrkogårdar och ett härligt arbetsgäng. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 40 anställda fördelade på församlingsverksamhet och kyrkogård. Kyrkogårdsförvaltningen i Trelleborg är en serviceorganisation som ser till att kyrkogårdarnas allmänna ytor och dess gravar är i ordning året runt. Med kunskap och engagemang ser vår personal till... Visa mer
Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, två kapell, ett församlingshem, två kyrkogårdar och ett härligt arbetsgäng. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 40 anställda fördelade på församlingsverksamhet och kyrkogård.
Kyrkogårdsförvaltningen i Trelleborg är en serviceorganisation som ser till att kyrkogårdarnas allmänna ytor och dess gravar är i ordning året runt. Med kunskap och engagemang ser vår personal till att kyrkogårdarna är välskötta, vackra och rofyllda. Säsongen på Kyrkogårdsförvaltningen närmar sig och vi behöver stärka upp med en självgående och driven person som tycker om att göra snyggt omkring sig.
Ditt jobb innebär bland annat att du


- Klipper gräs och häckar


- Rensar ogräs


- Planterar växter


- Sköter grusytor


- Möter besökare


- Bistår vid gravgrävning


Tillsammans med ditt arbetslag kommer du jobba utomhus i både sol och regn. Vi utgår ifrån Norra kyrkogården i Trelleborg där även det mesta arbetet kommer att ta plats. Arbetstiderna är vardagar 7-16. Säsongen planeras starta den 31 mars och avslutas den 26 november.


Du är välkommen att söka om du har följande:


- Någon form av grönyteutbildning


- Körkort med minst B-behörighet


- Är i god fysiskform


- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annat grönytearbete.


- En positiv inställning


Meriterande är maskinvana tex , lift, traktor mm .


Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så fort som möjligt.


Upplysningar lämnas av kyrkogård och fastighetschef Linnea Widing 0410-59759, [email protected]


Läs mer om oss: https://www.svenskakyrkan.se/trelleborg


Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryterings-och annonseringsföretag Visa mindre

Spännande arbete som djurskötare

Vi söker dig som känner dig intresserad av att hjälpa oss med våra grisar. Arbetet är omväxlande och väldigt intressant. Alla förekommande arbetsuppgifter inom grisproduktion ingår. Din arbetstid är dagtid och schemalagt helgarbete. Då bussförbindelse är i stort sett obefintlig så är b körkort med bil ett krav. Du måste kunna förstå och prata svenska. Vi betalar avtalsenlig lön och har även kollektiv avtal. Visa mer
Vi söker dig som känner dig intresserad av att hjälpa oss med våra grisar. Arbetet är omväxlande och väldigt intressant. Alla förekommande arbetsuppgifter inom grisproduktion ingår. Din arbetstid är dagtid och schemalagt helgarbete. Då bussförbindelse är i stort sett obefintlig så är b körkort med bil ett krav. Du måste kunna förstå och prata svenska. Vi betalar avtalsenlig lön och har även kollektiv avtal. Visa mindre

Skötselarbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård, transporter, verkstad och lokalförsörjning.

Förvaltningen ansvarar även för frågor i kommunen beträffande vattenförsörjning, avloppshantering, allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel och avfallshantering.

I kommunen arbetar vi med visionen att Trelleborg ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt. Vår verksamhet vilar på en tydlig värdegrund: Öppenhet, Respekt och Ansvar, vilket avspeglar sig i våra mål och vårt förhållningssätt.

På stadsmiljöavdelningen ingår arbetsområdena gata, park och natur. Inom enheten för drift & underhåll jobbar vi i arbetslag. Du arbetar utomhus under relativt stor frihet. Vi jobbar oftast två och två. Arbetslagen leds av områdesansvarig i samråd med  sektionschef.

Trelleborgs stadskärna, eller finrum, som vi kallar det, är ett högprioriterat område med bland annat Stadsparken, Centralstationen och affärsgatorna. Även utanför centrala Trelleborg håller vi en god standard på grönytorna.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av storskalig skötsel inom offentlig utemiljö och trädgårdsanläggning samt vill vara med att göra Trelleborg grönt och blomstrande.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innefattar storskalig drift och skötsel av parker, badplatser, gator, torg, parkeringsytor, naturområden, busshållplatser med mera. Bland annat driftar vi lekplatser, klipper häckar och buskage, beskär träd, arbetar med manuell och maskinell ogräsbekämpning, plockar skräp, tömmer papperskorgar mm.

Arbetet ger möjlighet till frihet under ansvar, vilket ställer höga krav på så väl självständighet som god samarbetsförmåga och servicekänsla. En viktigt del av tjänsten innebär att göra goda prioriteringar av arbetsuppgifter och ta vara på dina resurser och planera din arbetstid effektivt. Arbetet kan innebära fysisk belastning.

Eventuellt kan arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att arbeta inom skötsel av utemiljö, samt anläggning, maskiner och/eller växter. Det är meriterande om du har relevant utbildning för yrket, arbete på väg, röjsåg, lift och motorsåg.

Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter kollegor och allmänheten på ett vänligt och serviceinriktat sätt. Du behärskar det svenska språket.

Som person trivs du med att arbeta utomhus, samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver B-körkort för manuellt växlad bil.

Arbetstid/varaktighet
2 tillsvidareanställningar, heltid.
3 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
April/maj eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Jonas Svensson, sektionschef, 0708-817941
Sofie Åkesson, sektionschef, 0410-73 33 61

Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2023-03-12 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

I din ansökan vill vi gärna att du motiverar varför du söker just den här tjänsten hos oss och anger de kvalifikationer som är relevanta för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Växthusarbete

Jobbet gäller säsongsarbete 2023 Plantering, Packning, Städning. Start Feb eller Mars och 6 månader framåt. Visa mer
Jobbet gäller säsongsarbete 2023
Plantering, Packning, Städning.
Start Feb eller Mars och 6 månader framåt. Visa mindre

Skötselarbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen I kommunen arbetar vi med visionen att Trelleborg ska... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
I kommunen arbetar vi med visionen att Trelleborg ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt.

Vår verksamhet vilar på en tydlig värdegrund: Öppenhet, Respekt och Ansvar, vilket avspeglar sig i våra mål och vårt förhållningssätt.

Teknisk serviceförvaltning ansvarar för frågor i kommunen beträffande allmän platsmark, trafik, infrastruktur, väghållning, torghandel, avfallshantering, vattenförsörjning och avloppshantering. 
Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

På stadsmiljöavdelningen ingår arbetsområdena gata, park och natur. Inom enheten för drift & underhåll jobbar vi i arbetslag. Du arbetar utomhus under relativt stor frihet. Vi jobbar oftast två och två. Arbetslagen leds av områdesansvarig i samråd med  sektionschef.

Trelleborgs stadskärna, eller finrum, som vi kallar det, är ett högprioriterat område med bland annat Stadsparken, Centralstationen och affärsgatorna. Även utanför centrala Trelleborg håller vi en god standard på grönytorna.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av storskalig skötsel inom offentlig utemiljö och trädgårdsanläggning samt vill vara med att göra Trelleborg grönt och blomstrande.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innefattar storskalig drift och skötsel av parker, badplatser, gator, torg, parkeringsytor, naturområden, busshållplatser med mera. Bland annat driftar vi lekplatser, klipper häckar och buskage, beskär träd, arbetar med manuell och maskinell ogräsbekämpning, plockar skräp, tömmer papperskorgar mm.

Arbetet ger möjlighet till frihet under ansvar, vilket ställer höga krav på så väl självständighet som god samarbetsförmåga och servicekänsla. En viktigt del av tjänsten innebär att göra goda prioriteringar av arbetsuppgifter och ta vara på dina resurser och planera din arbetstid effektivt. Arbetet kan innebära fysisk belastning.

Eventuellt kan arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom skötsel av utemiljö. Det är meriterande om du har relevant utbildning för yrket.

Kunskap och erfarenhet av anläggning, maskiner och/eller växter är meriterande. Särskilt meriterande är: arbete på väg, röjsåg, lift och motorsåg. 

Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter kollegor och allmänheten på ett vänligt och serviceinriktat sätt. Du behärskar det svenska språket.

Som person trivs du med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver B-körkort för manuellt växlad bil.

Arbetstid/varaktighet
6-7 Visstidsanställning på heltid, april-oktober 2023.

Tillträde
April 2023 eller enligt överenskommelse

Kontakt
Erik Kvist, Enhetschef, 0410-73 42 55
Sofie Åkesson, sektionschef, 0410-73 33 61
Fackliga kontakter: http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2023-01-08 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

I din ansökan vill vi gärna att du motiverar varför du söker just den här tjänsten hos oss och anger de kvalifikationer som är relevanta för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Säsongsarbetare - Utemiljö

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Nu söker vi me... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under sommarsäsongen 2023 med start i början av april. Vi söker personer som arbetar i skötselgrupper samt förare till gräsklippning och heat weed. 

Vad ska du göra?

För skötselgrupperna består arbetsuppgifterna huvudsakligen av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på föreningarna. 

De som klipper gräset har en runda där man ansvarar för att det skall vara utfört varje vecka. När det är tid över hjälper man till i någon av skötselgrupperna. Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. 

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs vid datorn och på mobilen. 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. 

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Eftersom delar av ditt arbete sker vid datorn krävs datorvana. Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav. 

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2023-01-29. Endast ansökningar inskickade via vår hemsida kommer att behandlas. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! 

Har du frågor kontakta Anna Centervall via mailadress: [email protected]

                                                   

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård med Special kompetens

Söker en arbetsledare till våran trädgårds avdelning. Den som söker skall ha kunskap inom : beskärning av träd ogräsbekämpning gräsklippning maskin rep (då vi servar och reparera alla våra maskiner själva) snö/salt bekämpning Då Företaget är ett mångkulturellt företag så ser vi gärna att du pratar Albanska, Serbokroatiska då alla i företaget ej pratar Svenska som ni skall arbetsleda Då vi på Företaget även utför jobb inom avlopp skall du inte vara rädd fö... Visa mer
Söker en arbetsledare till våran trädgårds avdelning.
Den som söker skall ha kunskap inom :
beskärning av träd
ogräsbekämpning
gräsklippning
maskin rep (då vi servar och reparera alla våra maskiner själva)
snö/salt bekämpning

Då Företaget är ett mångkulturellt företag så ser vi gärna att du pratar Albanska, Serbokroatiska då alla i företaget ej pratar Svenska som ni skall arbetsleda
Då vi på Företaget även utför jobb inom avlopp skall du inte vara rädd för att få "bajs" på fingrarna då du även kan få hjälpa till på den avdelningen :)
Arbetet utförs i hela Skåne så körkort är ett måste Visa mindre

Gårdsarbete

Ansök    Sep 5    Demfam AB    Lantbrukare, blandad drift
Vill du jobba på en gård? Har du hög arbetsmoral och tycker om att arbeta fysiskt? Då kan du vara den vi söker! Information om uppdraget: Vi söker en yngre person som är hungrig att lära sig och är flexibel då arbetstiderna är varierande. Vi ser att du är 18 år och innehar B-körkort, har god fysik då en del lyft kan förekomma. Detta söker vi: Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till arbetsuppgifterna och har förståelse för att d... Visa mer
Vill du jobba på en gård? Har du hög arbetsmoral och tycker om att arbeta fysiskt? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker en yngre person som är hungrig att lära sig och är flexibel då arbetstiderna är varierande.
Vi ser att du är 18 år och innehar B-körkort, har god fysik då en del lyft kan förekomma.


Detta söker vi:
Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till arbetsuppgifterna och har förståelse för att din insats är viktig. Du ska tycka om att arbeta uthomhus med allt som rör arbetet på en gård. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region syd - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneth Hermansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Syd/Väst på 0720-90 22 89.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region syd - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneth Hermansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Syd/Väst på 0720-90 22 89.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region syd - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneth Hermansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Syd/Väst på 0720-90 22 89.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Vi söker pigga trädgårdsveteraner till Trelleborg

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag inom häckklippning och allmänt trädgårdsarbete. Du som söker har tillgång till egna trädgårdsverktyg. Har du tillgång till bil och dragkrok ser vi det som meriterande. Våra uppdrag är oftast på ca 2-6 timmar per dag.

Bli del av en härlig gemenskap!

Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Dina arbetsuppgifter
Utföra häckklippning, trädbeskärning, gräsklippning m.m. till våra privatkunder.Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Du talar flytande svenska och har lätt för att etablera en kundrelation och väcka förtroende.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Ansvarstagande grisskötare

Ansök    Apr 22    Tarler Jimmy    Djurskötare, gris
Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg. Vi söker en en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete. Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion: - hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm - tvättning av djurstallar - hålla i ordning i djurstallarna och på gården Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur. Man behöver ... Visa mer
Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg. Vi söker en en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete.

Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion:
- hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm
- tvättning av djurstallar
- hålla i ordning i djurstallarna och på gården

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur. Man behöver inte ha arbetat med detta innan. Dock så krävs det att du klarar av tungt arbete och klarar av att högtryckstvätta.

- Du måste kunna så pass mycket svenska att du kan ta emot och förstå instruktioner.
- Körkort och bil är ett krav, pga att det inte finns några bussförbindelser (alternativt mopedbil).
- Du måste kunna vara på gården hela dagar, inte ha behov av att åka hem under dagen.
- Det viktigaste är att man VILL jobba.

Finns det ett stort intresse och ansvarstagande, så kan vi erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete, då vi är ett mindre familjeföretag. Det innebär ett fysiskt arbete nära djuren, där man får pröva på alla förekommande arbetsuppgifter. Visa mindre

Djurskötare till grisproduktion i moderna stallar

Vilka är vi? Gränsboda Gård drivs i fjärde generation med primär fokus på Grisproduktion. Vår grisproduktion består av 360 suggor och 2600 slaktsvinsplatser. Verksamheten innefattar även växtodling och entreprenad. Vi arbetar i nya och moderna stallar, där senaste tillbyggnaden är från 2020. Under de senaste åren har vi mer än tredubblat produktionen och på gården arbetar idag 6 personer i varierande sysselsättningsgrad. Vi uppmuntrar våra anställda til... Visa mer
Vilka är vi?
Gränsboda Gård drivs i fjärde generation med primär fokus på Grisproduktion. Vår grisproduktion består av 360 suggor och 2600 slaktsvinsplatser. Verksamheten innefattar även växtodling och entreprenad. Vi arbetar i nya och moderna stallar, där senaste tillbyggnaden är från 2020.

Under de senaste åren har vi mer än tredubblat produktionen och på gården arbetar idag 6 personer i varierande sysselsättningsgrad. Vi uppmuntrar våra anställda till såväl personlig som professionell utveckling. Hos oss blir du en del av ett team som är som en familj. Vi ser det som en självklarhet att inga förslag och idéer går obemärkta förbi.

Vi behöver nu utöka bemanningen med ytterligare två medarbetare på heltid.
1 tillsvidareanställning + 1 vikariat minimum 18 månader (med goda chanser till förlängning).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Bli en del av teamet som hanterar den dagliga driften i stallet, såsom inseminering, smågrishantering, avvänjning, läkemedelshantering o.s.v.
Beroende på säsong kan fokus komma att skifta från stallarna till, framförallt, växtodlingen.

Vem är du?
Du har ett brinnande intresse för djur och har gärna arbetat med djur tidigare.
Du är självgående, flexibel, ansvarstagande och noggrann.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera.
För oss är god djurhantering och personliga kvalifikationer viktigast. Har du utbildning och erfarenhet är det bra, annars så blir du upplärd på plats.
Det är även positivt om du har intresse för växtodlingen och dess arbetsuppgifter.
B-körkort är önskvärt.
Goda kunskaper i svenska är ett krav.
Erfarenhet av traktor- samt hjullastarkörning är önskvärt.

Dagtid
Helgtjänstgöring enligt rullande schema
Provanställning 6 månader tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Månadslön enligt avtal

Finns busshållplats ca 800 meter från gården.

Varmt välkommen med din ansökan på denna länk:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/45307 Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, Säsongsanställning

Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, ett kapell, ett församlingshem, två kyrkogårdar och ett härligt arbetsgäng. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 40 anställda fördelade på församlingsverksamhet och kyrkogård. Kyrkogårdsförvaltningen i Trelleborg är en serviceorganisation som ser till att kyrkogårdarnas allmänna ytor och dess gravar är i ordning året runt. Med kunskap och engagemang ser vår personal till... Visa mer
Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, ett kapell, ett församlingshem, två kyrkogårdar och ett härligt arbetsgäng. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 40 anställda fördelade på församlingsverksamhet och kyrkogård.
Kyrkogårdsförvaltningen i Trelleborg är en serviceorganisation som ser till att kyrkogårdarnas allmänna ytor och dess gravar är i ordning året runt. Med kunskap och engagemang ser vår personal till att kyrkogårdarna är välskötta, vackra och rofyllda. Säsongen är i full gång och vi behöver omgående stärka upp med en självgående och driven person som tycker om att göra snyggt omkring sig.


Ditt jobb innebär bland annat att du


- Klipper gräs och häckar


- Rensar ogräs


- Planterar växter


- Sköter grusytor


- Möter besökare


- Bistår vid gravgrävning


Tillsammans med ditt arbetslag kommer du jobba utomhus i både sol och regn. Vi utgår ifrån Norra kyrkogården i Trelleborg där även det mesta arbetet kommer att ta plats. Arbetstiderna är vardagar 7-16. Säsongen avslutas i november.


Du är välkommen att söka om du har följande:


- Någon form av grönyteutbildning


- Körkort med minst B-behörighet


- Är i god fysiskform


- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annat grönytearbete.


- En positiv inställning


Meriterande är maskinvana tex , lift, traktor mm .


Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.


Upplysningar lämnas av kyrkogård och fastighetschef Linnea Widing 0410-59759, [email protected]


Läs mer om oss: https://www.svenskakyrkan.se/trelleborg


Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryterings-och annonseringsföretag Visa mindre

Djurskötare till grisproduktion i moderna stallar

Vilka är vi? Gränsboda Gård drivs i fjärde generation med primär fokus på Grisproduktion. Vår grisproduktion består av 360 suggor och 2600 slaktsvinsplatser. Verksamheten innefattar även växtodling och entreprenad. Vi arbetar i nya och moderna stallar, där senaste tillbyggnaden är från 2020. Under de senaste åren har vi mer än tredubblat produktionen och på gården arbetar idag 6 personer i varierande sysselsättningsgrad. Vi uppmuntrar våra anställda til... Visa mer
Vilka är vi?
Gränsboda Gård drivs i fjärde generation med primär fokus på Grisproduktion. Vår grisproduktion består av 360 suggor och 2600 slaktsvinsplatser. Verksamheten innefattar även växtodling och entreprenad. Vi arbetar i nya och moderna stallar, där senaste tillbyggnaden är från 2020.

Under de senaste åren har vi mer än tredubblat produktionen och på gården arbetar idag 6 personer i varierande sysselsättningsgrad. Vi uppmuntrar våra anställda till såväl personlig som professionell utveckling. Hos oss blir du en del av ett team som är som en familj. Vi ser det som en självklarhet att inga förslag och idéer går obemärkta förbi.

Vi behöver nu utöka bemanningen med ytterligare två medarbetare på heltid.
1 tillsvidareanställning + 1 vikariat minimum 18 månader (med goda chanser till förlängning).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Bli en del av teamet som hanterar den dagliga driften i stallet, såsom inseminering, smågrishantering, avvänjning, läkemedelshantering o.s.v.
Beroende på säsong kan fokus komma att skifta från stallarna till, framförallt, växtodlingen.

Vem är du?
Du har ett brinnande intresse för djur och har gärna arbetat med djur tidigare.
Du är självgående, flexibel, ansvarstagande och noggrann.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera.
För oss är god djurhantering och personliga kvalifikationer viktigast. Har du utbildning och erfarenhet är det bra, annars så blir du upplärd på plats.
Det är även positivt om du har intresse för växtodlingen och dess arbetsuppgifter.
B-körkort är önskvärt.
Goda kunskaper i svenska är ett krav.
Erfarenhet av traktor- samt hjullastarkörning är önskvärt.

Dagtid
Helgtjänstgöring enligt rullande schema
Provanställning 6 månader tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Månadslön enligt avtal

Finns busshållplats ca 800 meter från gården.

Varmt välkommen med din ansökan på denna länk:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/45307 Visa mindre

Ansvarstagande grisskötare

Ansök    Jan 25    Tarler Jimmy    Djurskötare, gris
Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg. Vi söker en en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete. Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion: - hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm - tvättning av djurstallar - hålla i ordning i djurstallarna och på gården Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur. Man behöver ... Visa mer
Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg. Vi söker en en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete.

Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion:
- hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm
- tvättning av djurstallar
- hålla i ordning i djurstallarna och på gården

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur. Man behöver inte ha arbetat med detta innan. Dock så krävs det att du klarar av tungt arbete och klarar av att högtryckstvätta.

- Du måste kunna så pass mycket svenska att du kan ta emot och förstå instruktioner.
- Körkort och bil är ett krav, pga att det inte finns några bussförbindelser (alternativt mopedbil).
- Du måste kunna vara på gården hela dagar, inte ha behov av att åka hem under dagen.
- Det viktigaste är att man VILL jobba.

Finns det ett stort intresse och ansvarstagande, så kan vi erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete, då vi är ett mindre familjeföretag. Det innebär ett fysiskt arbete nära djuren, där man får pröva på alla förekommande arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan via länk:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/44994 Visa mindre

Sommarjobb - engagerade grisskötare till Klagstorp

Vårt företag ligger öster om Trelleborg. Produktionen bedrivs på 4 gårdar och omfattar 400 suggor i delvis integrerad produktion, samt växtodling på 400 ha. Nu söker vi sommarpersonal! Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har ett genuint intresse för gris och gärna har erfarenhet av grisskötsel. Kvalifikationer: B-körkort är ett krav för att köra mellan gårdarna, där du använder dig av våra gårdsbilar. Kommunikationen på arbetsplatsen är viktig. Svenska ä... Visa mer
Vårt företag ligger öster om Trelleborg. Produktionen bedrivs på 4 gårdar och omfattar 400 suggor i delvis integrerad produktion, samt växtodling på 400 ha. Nu söker vi sommarpersonal!

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för gris och gärna har erfarenhet av grisskötsel.

Kvalifikationer:
B-körkort är ett krav för att köra mellan gårdarna, där du använder dig av våra gårdsbilar.
Kommunikationen på arbetsplatsen är viktig. Svenska är inget krav om kommunikationen annars kan ske på engelska.
Du är hjälpsam och inte rädd för tungt arbete.
Noggrannhet och punktlighet värderar vi högt.
Vi ser gärna mångfald på vår arbetsplats.

Vill du vara en del av vårat team som består av 6 personer, så är du välkommen med din ansökan här:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/46401 Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Engagerad grisskötare till Klagstorp

Eftersom vår nuvarande smågrisskötare valt att gå vidare till ett annat jobb, så söker vi hennes efterträdare. Vårt företag ligger öster om Trelleborg. Produktionen omfattar 400 suggor i delvis integrerad produktion, samt växtodling på 400 ha. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har erfarenhet av och ett genuint intresse för gris. Kvalifikationer: B-körkort är ett krav. Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter av grisskötsel och/eller en relevant la... Visa mer
Eftersom vår nuvarande smågrisskötare valt att gå vidare till ett annat jobb, så söker vi hennes efterträdare. Vårt företag ligger öster om Trelleborg. Produktionen omfattar 400 suggor i delvis integrerad produktion, samt växtodling på 400 ha.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som har erfarenhet av och ett genuint intresse för gris.

Kvalifikationer:
B-körkort är ett krav.
Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter av grisskötsel och/eller en relevant lantbruksutbildning.
Kommunikationen på arbetsplatsen är viktig. Svenska är inget krav om kommunikationen annars kan ske på engelska.
Du är hjälpsam och inte rädd för tungt arbete.
Noggrannhet och punktlighet värderar vi högt.
Vi ser gärna mångfald på vår arbetsplats.

Vill du vara en del av vårat team som består av 6 personer, så är du välkommen med din ansökan här:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/43563 Visa mindre

Traktor/maskinförare

Ansök    Nov 2    Demfam AB    Lantbrukare, blandad drift
Vi söker dig med erfarenhet av lantbruk. Erfarenhet ifrån lastmaskinskörning samt traktorkörning är krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir alla arbeten som kan förekomma på en maskinstation samt övrigt förekommande under jordbrukets låg och högsäsong. Erfarenheter/krav: Praktisk erfarenhet inom lantbruk. Körkort B, gärna BE, CE, övriga behörigheter är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift, OBS! kundkrav. Hög ... Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet av lantbruk. Erfarenhet ifrån lastmaskinskörning samt traktorkörning är krav.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir alla arbeten som kan förekomma på en maskinstation samt övrigt förekommande under jordbrukets låg och högsäsong.
Erfarenheter/krav: Praktisk erfarenhet inom lantbruk.
Körkort B, gärna BE, CE, övriga behörigheter är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift, OBS! kundkrav. Hög social kompetens, du ska kunna vara ett ansikte utåt samtidigt som du är en lagspelare. Maskinparken består av traktorer, last- och grävmaskiner och lastbilar.Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande genomgång av ansökningarna samt intervjuer. Vi ser helst att ansökan skickas via mejl. Visa mindre

Växthusarbete

Jobbet gäller säsongsarbete 2022 Och kommer att gälla olika perioder under året. Start Februari eller Mars 2022 Visa mer
Jobbet gäller säsongsarbete 2022
Och kommer att gälla olika perioder under året.
Start Februari eller Mars 2022 Visa mindre

Växthusarbete

Jobbet gäller säsongsarbete 2022 Och kommer att gälla under olika perioder under året. Start Januari eller Februari 2022 Visa mer
Jobbet gäller säsongsarbete 2022
Och kommer att gälla under olika perioder under året.
Start Januari eller Februari 2022 Visa mindre

Engagerad grisskötare till Klagstorp

Vi söker en djurskötare för deltidsarbete på vår grisuppfödning i Södra Åby. Arbetstid: Ca var tredje helg + en dag i veckan. Arbetsuppgifter: Rengöring i stall/boxar samt hantering av foder och halm. Kvalifikationer: Utbildning och erfarenhet från någon form av djurskötsel är bra men inget krav. Vi lär annars upp dig på plats. Du behöver körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen. Svenska är inget krav om kommunikationen annars kan ske på engel... Visa mer
Vi söker en djurskötare för deltidsarbete på vår grisuppfödning i Södra Åby.

Arbetstid:
Ca var tredje helg + en dag i veckan.

Arbetsuppgifter:
Rengöring i stall/boxar samt hantering av foder och halm.

Kvalifikationer:
Utbildning och erfarenhet från någon form av djurskötsel är bra men inget krav. Vi lär annars upp dig på plats.
Du behöver körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen.
Svenska är inget krav om kommunikationen annars kan ske på engelska, då kommunikationen på arbetsplatsen är viktig.
Du ska vara hjälpsam och inte rädd för tungt arbete.
Noggrannhet och punktlighet värderar vi högt.
Vi ser gärna mångfald på vår arbetsplats.

Lön: enligt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan här:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/41703 Visa mindre

Installatör robotklippare

Arbetsuppgifter: Installation av robotklippare främst Husqvarna och Gardena. Installation automatiska bevattningssystem, planering och framtagning av bevattningsritningar. Reparation och support robotklippare via tel/mejl. Kvalifikationer: Vi ser helst att du tidigare jobbat med robotklippare och har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom trädgårdsanläggning eller liknande. B-körkort är ett krav. Vi har rökfri arbetsplats. Villkor: Tillträde u... Visa mer
Arbetsuppgifter:

Installation av robotklippare främst Husqvarna och Gardena. Installation automatiska bevattningssystem, planering och framtagning av bevattningsritningar.
Reparation och support robotklippare via tel/mejl.

Kvalifikationer:
Vi ser helst att du tidigare jobbat med robotklippare och har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom trädgårdsanläggning eller liknande. B-körkort är ett krav. Vi har rökfri arbetsplats.

Villkor:
Tillträde under mars. 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstider: Måndag till fredag 08.00 – 17.00 under högsäsong vissa lördagar(10-13) /kvällar.


Alt egen f-skattare eller säsongsanställning. Visa mindre

Installatör robotklippare

Arbetsuppgifter: Installation av robotklippare främst Husqvarna och Gardena och reparation och support robotklippare via tel/mejl. Kvalifikationer: Du som söker ska ha dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom robotklippare. B-körkort är ett krav. Vi har rökfri arbetsplats. Villkor: Tillträde enl ök. 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstider: Måndag till fredag 08.00 – 17.00 under högsäsong vissa lördagar(10-13) /kvällar. ... Visa mer
Arbetsuppgifter:
Installation av robotklippare främst Husqvarna och Gardena och reparation och support robotklippare via tel/mejl.
Kvalifikationer:
Du som söker ska ha dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom robotklippare. B-körkort är ett krav. Vi har rökfri arbetsplats.
Villkor:
Tillträde enl ök. 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstider: Måndag till fredag 08.00 – 17.00 under högsäsong vissa lördagar(10-13) /kvällar. Alt egen f-skattare eller samarbetspartner.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Djurskötare med engagemang

Ansök    Apr 13    Making Bacon AB    Djurskötare, gris
Making Bacon AB och Smågris syd AB är två förtag som ägs och drivs av Mattias Espert. Smågris Syd AB är beläget på Österlen och Making Bacon är beläget på Söderslätt i närheten av Smygehamn. Nu närmar sig sommaren och vi behöver stärka upp personalstyrkan. Produktionen löper på och detta innebär att tjänsterna kommer att bli tillsvidareanställningar. Arbetet är mycket varierande. Du kommer att utföra alla vanliga förekommande uppgifter inom smågrisprod... Visa mer
Making Bacon AB och Smågris syd AB är två förtag som ägs och drivs av Mattias Espert. Smågris Syd AB är beläget på Österlen och Making Bacon är beläget på Söderslätt i närheten av Smygehamn.

Nu närmar sig sommaren och vi behöver stärka upp personalstyrkan. Produktionen löper på och detta innebär att tjänsterna kommer att bli tillsvidareanställningar.

Arbetet är mycket varierande. Du kommer att utföra alla vanliga förekommande uppgifter inom smågrisproduktion. Grisning, seminering, tvättning, gödsling, men mest omhändertagande av djuren. Idag är vi en fungerade grupp på sju personer med skilda intressen och bakgrunder. Vi har kul tillsammans på jobbet och vi jobbar mycket med team building för att få en så trevlig sammanhållning som möjligt.

Du som söker bör ha ett djurintresse och vara initiativtagande. Andra egenskaper vi gärna ser är att du är stresstålig och kan fungera i grupp. Erfarenhet utav grisar är inget krav, men är meriternade. Har du intresset och viljan, löser vi resten. Det är ett fysiskt fritt jobb med goda möjligheter att utvecklas.

Du måste kunna ta dig till gården som ligger ute på landet, norr om Smygehamn. Finns inga bussförbindelser.

Vi bjuder in till ett studiebesök hos oss, så har du möjlighet att se vad arbetet innebär.
Välj tid och anmäl dig:

Onsdagen den 5 maj kl 9: https://simplesignup.se/private_event/179296/b5e83f6dd3
Onsdagen den 5 maj kl 13: https://simplesignup.se/private_event/179298/63c588dbce

Du kan även se en kort film på Arbetsförmedlingen Skånes Facebook-sida https://fb.watch/4R2EkwPQ6g/

Välkommen! Visa mindre

Parkarbetare säsongsanställning

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Teknisk serviceförvaltning ansvarar för frågor i ko... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Teknisk serviceförvaltning ansvarar för frågor i kommunen beträffande allmän platsmark, trafikens, infrastruktur, väghållning, torghandel, avfallshantering, vattenförsörjning och avloppshantering.

Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

På stadsmiljöavdelningen ingår arbetsområdena gata, park och mark. Inom enheten för drift & underhåll jobbar vi i fyra arbetslag. Du arbetar utomhus under relativt stor frihet. Vi jobbar oftast två och två. Arbetslagen leds av områdesansvarig som rapporterar till personalansvarig chef.

Trelleborgs stadskärna, eller finrum, som vi kallar det, är ett högprioriterat område med bland annat Stadsparken, Centralstationen och affärsgatorna. Även utanför centrala Trelleborg håller vi en god standard på grönytorna.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av parkarbete och trädgårdsanläggning samt vill vara med att göra Trelleborg grönt och blomstrande.

Arbetsuppgifter
Som parkarbetare utför du alla förekommande arbetsuppgifter inom arbetsområdet park och gata, vilket innefattar främst skötsel. Mindre anläggningsarbeten kan också förekomma. En hel del arbete genomförs med hjälp av maskiner, men en del arbetsmoment kan ändå innebära tunga lyft.

Rollen som parkarbetare innebär frihet under ansvar. Du arbetar självständigt och prioriterar ditt arbete i samråd med områdes- och personalansvarig. God kommunikation med kollegorna och gott bemötande gentemot medborgarna är en viktig del av arbetet.

Arbetet innebär fysisk belastning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom park/trädgård. Det är meriterande om du även har relevant utbildning för yrket. Kan du på annat sätt även visa på intresse för och kunskap om växter och beskärning, grönyteskötsel och trädgårdsanläggning ser vi även det som en fördel.

Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: Röjsåg, Arbete på Väg, Heta Arbeten.

Som person trivs du med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. Du är intresserad av arbetsområdet samt behärskar det svenska språket väl och bemöter medborgare och besökare på ett vänligt och serviceinriktat sätt.

Arbetet kräver B-körkort. 

Arbetstid/varaktighet
Säsongsanställning 2021-04-06 t.o.m. 2021-09-30, 100%

3 vakanser

Tillträde
2021-04-06, eller enligt överenskommelse

Kontakt
Parkchef Peter Nilsson, 0734 - 42 29 93Sista ansökningsdag
2021-02-28 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Säsongsarbetare - utemiljö

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under sommarsäsongen 2021 med start 1 april.

Vi söker personer som arbetar i skötselgruppen samt förare till heat weed. Tjänsterna är placerade i Trelleborg.

Vad ska du göra?
För skötselgruppen består arbetsuppgifterna huvudsakligen av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på föreningarna.

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs vid datorn och på mobilen.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestiglös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Eftersom delar av ditt arbete sker vid datorn krävs datorvana.

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-01-31. 

Endast ansökningar inskickade via vår hemsida kommer att behandlas. 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Anna Centervall via mailadress: [email protected]              
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, Säsongsanställning

Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, två kapell, ett församlingshem, två kyrkogårdar och ett härligt arbetsgäng. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 40 anställda fördelade på församlingsverksamhet och kyrkogård. Kyrkogårdsförvaltningen i Trelleborg är en serviceorganisation som ser till att kyrkogårdarnas allmänna ytor och dess gravar är i ordning året runt. Med kunskap och engagemang ser vår personal ti... Visa mer
Välkommen till trevliga Trelleborg, pärlan på sydkusten. Vi har en kyrka, två kapell, ett församlingshem, två kyrkogårdar och ett härligt arbetsgäng. Församlingen har cirka 15 200 medlemmar och vi är 40 anställda fördelade på församlingsverksamhet och kyrkogård.


Kyrkogårdsförvaltningen i Trelleborg är en serviceorganisation som ser till att kyrkogårdarnas allmänna ytor och dess gravar är i ordning året runt. Med kunskap och engagemang ser vår personal till att kyrkogårdarna är välskötta, vackra och rofyllda. Säsongen på Kyrkogårdsförvaltningen närmar sig och vi behöver stärka upp med en självgående och driven person som tycker om att göra snyggt omkring sig.


Ditt jobb innebär bland annat att du


- Klipper gräs och häckar


- Rensar ogräs


- Planterar växter


- Sköter grusytor


- Möter besökare


- Bistår vid gravgrävning


Tillsammans med ditt arbetslag kommer du jobba utomhus i både sol och regn. Vi utgår ifrån Norra kyrkogården i Trelleborg där även det mesta arbetet kommer att ta plats. Arbetstiderna är vardagar 7-16. Säsongen planeras starta den 15 mars och avslutas den 26 november.


Du är välkommen att söka om du har följande:


- Någon form av grönyteutbildning


- Körkort med minst B-behörighet


- Är i god fysiskform


- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annat grönytearbete.


- En positiv inställning


Meriterande är maskinvana tex , lift, traktor mm .


Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Provanställning kommer att tillämpas.


Upplysningar lämnas av kyrkogård och fastighetschef Linnea Widing 0410-59759, [email protected]


Läs mer om oss: https://www.svenskakyrkan.se/trelleborg


Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryterings-och annonseringsföretag Visa mindre

Fältsäljare, region syd

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Djurskötare gris/allt i allo

Ansök    Nov 16    Odell, Hans    Djurskötare, gris
Vi söker en djurskötare till vår grisuppfödning. Arbetet innebär daglig skötsel av djuren, samt visst underhåll. Utbildning och erfarenhet från någon form av djurskötsel är bra men inget krav , vi lär upp dig på plats. Talar du inte svenska är det inget hinder men engelska ett måste då kommunikation på arbetsplatsen är viktigt . Körkort B . Vi ser gärna mångfald på vår arbetsplats . Du som är intresserad av att arbeta hos söker jobbet via vår e-mail bertil... Visa mer
Vi söker en djurskötare till vår grisuppfödning. Arbetet innebär daglig skötsel av djuren, samt visst underhåll. Utbildning och erfarenhet från någon form av djurskötsel är bra men inget krav , vi lär upp dig på plats. Talar du inte svenska är det inget hinder men engelska ett måste då kommunikation på arbetsplatsen är viktigt . Körkort B . Vi ser gärna mångfald på vår arbetsplats . Du som är intresserad av att arbeta hos söker jobbet via vår e-mail [email protected] Visa mindre

Ansvarstagande grisskötare

Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg. Vi söker en en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete. Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion: - hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm - tvättning av djurstallar - hålla i ordning i djurstallarna och på gården Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur. Man behöve... Visa mer
Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg.
Vi söker en en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete.

Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion:
- hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm
- tvättning av djurstallar
- hålla i ordning i djurstallarna och på gården

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur. Man behöver inte ha arbetat med detta innan. Dock så krävs det att du klarar av tungt arbete och klarar av att högtryckstvätta.

- Du måste kunna så pass mycket svenska att du kan ta emot och förstå instruktioner.
- Körkort och bil är ett krav, pga att det inte finns några bussförbindelser (alternativt mopedbil).
- Du måste kunna vara på gården hela dagar, inte ha behov av att åka hem under dagen.
- Det viktigaste är att man VILL jobba.

Finns det ett stort intresse och ansvarstagande, så kan vi erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete, då vi är ett mindre familjeföretag. Det innebär ett fysiskt arbete nära djuren, där man får pröva på alla förekommande arbetsuppgifter.

Ansök via länk: ttps://www.recruto.se/apps/ads/view/id/34912-arbetsformedlingen-trelleborg-vi-soker-ansvarstagande-grisskotare. Visa mindre

Växthusarbete

Jobbet gäller säsongsarbete 2021. Och kommer att gälla under olika perioder under året. Start Januari eller Februari 2021. Visa mer
Jobbet gäller säsongsarbete 2021.
Och kommer att gälla under olika perioder under året.
Start Januari eller Februari 2021. Visa mindre

Parkarbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Teknisk serviceförvaltning ansvarar för frågor i ko... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Teknisk serviceförvaltning ansvarar för frågor i kommunen beträffande allmän platsmark, trafikens, infrastruktur, väghållning, torghandel, avfallshantering, vattenförsörjning och avloppshantering.

Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun i form av IT, lokalvård och lokalförsörjning.

På park- och naturavdelningen jobbar vi i tre arbetslag, två i Trelleborgs centrum och ett i öst. Du arbetar utomhus under relativt stor frihet. Vi jobbar oftast två och två. Arbetslagen leds av områdesansvarig parkarbetare som rapporterar till personalansvarig chef.

Trelleborgs stadskärna, eller finrum, som vi kallar det, är ett högprioriterat område med bland annat Stadsparken, Centralstationen och affärsgatorna. Även utanför centrala Trelleborg håller vi en god standard på grönytorna.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av parkarbete och trädgårdsanläggning samt vill vara med att göra Trelleborg grönt och blomstrande.

Arbetsuppgifter
Som parkarbetare utför du alla förekommande arbetsuppgifter inom arbetsområdet park, vilket innefattar främst skötsel. Mindre anläggningsarbeten kan också förekomma. En hel del arbete genomförs med hjälp av maskiner, men en del arbetsmoment kan ändå innebära tunga lyft.

Rollen som parkarbetare innebär frihet under ansvar. Du arbetar självständigt och prioriterar ditt arbete i samråd med områdes- och personalansvarig. God kommunikation med kollegorna och gott bemötande gentemot medborgarna är en viktig del av arbetet.

Arbetet innebär fysisk belastning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom park/trädgård. Det är meriterande om du även har relevant utbildning för yrket. Kan du på annat sätt även visa på intresse för och kunskap om växter och beskärning, grönyteskötsel och trädgårdsanläggning ser vi även det som en fördel.

Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: Röjsåg, Arbete på Väg, Heta Arbeten.

Som person trivs du med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medborgare och besökare på ett vänligt och serviceinriktat sätt. 

Arbetet kräver B-körkort. 

Arbetstid/varaktighet
2 Vikariat, 100%, 1 år med möjlighet till förlängning. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Parkchef Bengt Larsson, 0734 - 42 29 93. Besvarar frågor kring tjänstens innehåll besvaras.

Fanny Mellberg, HR-specialist, 0410 - 73 44 09. Besvarar frågor kring rekryteringsprocessen.Sista ansökningsdag
2020-08-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Grisskötare

Ansök    Sep 17    Making Bacon AB    Djurskötare, gris
Vi söker grisskötare till modern nybyggd smågrisproduktion, med driv att nå toppresultat. Vi är 7 glada grisskötare som söker 2 nya medarbetare p.g.a. expansion av företaget. Arbetet är mycket varierande från dag till dag , då du kommer att utföra alla vanliga förekommande uppgifter inom smågrisproduktion. Grisning, seminering, tvättning, gödsling, behandling men mest omhändertagande och skötsel av djuren. Idag är vi en väl fungerade grupp trots skilda in... Visa mer
Vi söker grisskötare till modern nybyggd smågrisproduktion, med driv att nå toppresultat.
Vi är 7 glada grisskötare som söker 2 nya medarbetare p.g.a. expansion av företaget.

Arbetet är mycket varierande från dag till dag , då du kommer att utföra alla vanliga förekommande uppgifter inom smågrisproduktion. Grisning, seminering, tvättning, gödsling, behandling men mest omhändertagande och skötsel av djuren.
Idag är vi en väl fungerade grupp trots skilda intressen och bakgrunder. Vi har kul tillsammans på jobbet och vi jobbar mycket med team building för att få en så trevlig sammanhållning som möjligt.

Du som söker bör ha ett djurintresse och vara initiativtagande. Andra egenskaper vi gärna ser är att du är stresstålig, kan fungera i grupp samt har en samarbetsvilja.
Erfarenhet utav grisar är inget krav, men är meriternade
Finns intresset och viljan löser vi resten.
Du måste kunna ta dig till gården som ligger ute på landet, norr om Smygehamn. Finns inga bussförbindelser. 

Tjänsterna som ska tillsättas är på 75-100 % och alla är tillsvidare. Helgjobb var tredje helg.
Vänta inte med er ansökan, det är ett fysiskt fritt jobb med möjlighet att utvecklas personligt.
Du hittar annonsen på Recruto, där du även lägger din ansökan
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/34585-arbetsformedlingen-malmo-vi-soker-engagerade-djurskotare. Intervjuer kommer att ske löpande.

Making Bacon AB och Smågris syd AB är två förtag som ägs och drivs av Mattias Espert. Smågris Syd AB är beläget på Österlen och Making Bacon är beläget på Söderslätt i närheten av Smygehamn. Företaget Making Bacon på Söderslätt har just expanderat med ca 1000 suggor vilket gör att vi behöver rekrytera fler medarbetare. Företaget är idag på 1400 suggor med smågrisar som säljs vid ca 30 kg. Visa mindre

URVAL - sommarjobbare på lantgård

OBS! INTERN ORDER - LÄMNAS EJ UT TILL SÖKANDE Arbetsuppgifter: Målning, fönster som ska oljas, ogräsplockning, rensa brunnar, hjälpa till med byggarbete på gården, ev arbete med maskiner om man har ett tekniskt intresse, övrigt förekommande på gården. Arbetsgivaren har fyra gårdar som man jobbar på (Ö.Värlinge, Klörup, V Vemmerlöv, Räng) Hel- eller deltid beroende på personerna, tex två personer som har deltid. Vissa tråkiga arbetsuppgifter, som då är r... Visa mer
OBS! INTERN ORDER - LÄMNAS EJ UT TILL SÖKANDE

Arbetsuppgifter:
Målning, fönster som ska oljas, ogräsplockning, rensa brunnar, hjälpa till med byggarbete på gården, ev arbete med maskiner om man har ett tekniskt intresse, övrigt förekommande på gården.
Arbetsgivaren har fyra gårdar som man jobbar på (Ö.Värlinge, Klörup, V Vemmerlöv, Räng)

Hel- eller deltid beroende på personerna, tex två personer som har deltid.
Vissa tråkiga arbetsuppgifter, som då är roligare, om man är två.

Man måste VILJA jobba och det får gärna var någon som har lite erfarenhet el kännedom om landsbyggden/lanttbruk.
FÖRDEL med körkort (börjar titta på sökande som har det + någon som bor i byarna) alt samåka med en anställd.
Man måste vara flexibel då man jobbar på olika gårdar.
Måste vara svensktalande och förstå svenska, för att undvika missförstånd Visa mindre

Vi söker Kyrkogårdsarbetare

Källstorps församling har sitt säte i Smygehamn vid havet och har sina 9 kyrkor och kyrkogårdar utspridda på de idylliska orterna runt omkring. Vi är ett glatt arbetslag som nu behöver förstärkning. Tjänsten är en heltidstjänst och vi söker dig som arbetar/arbetat med grönyte-skötsel och gärna har utbildning inom området. Erfarenhet av skötsel och service av trädgårdsmaskiner är ett plus. Har du motorsågskörkort, BE-körkort eller andra behörigheter inom o... Visa mer
Källstorps församling har sitt säte i Smygehamn vid havet och har sina 9 kyrkor och kyrkogårdar utspridda på de idylliska orterna runt omkring. Vi är ett glatt arbetslag som nu behöver förstärkning.
Tjänsten är en heltidstjänst och vi söker dig som arbetar/arbetat med grönyte-skötsel och gärna har utbildning inom området. Erfarenhet av skötsel och service av trädgårdsmaskiner är ett plus. Har du motorsågskörkort, BE-körkort eller andra behörigheter inom området är det en merit. Är du händig och tycker om att utföra mindre reparationen är det också en fördel. Du ska vara en i arbetslaget kring skötseln av församlingens 12 kyrkogårdar, där även trädfällning, nyplantering och mindre anläggningsarbeten förekommer.
Vi önskar att du delar Svenska kyrkans värderingar. Eventuellt kan du kanske också arbeta som inne-vaktmästare i kyrkorna.
Ytterliggare upplysningar om tjänsten får du av Lars Odéen, kyrkogårdschef, tfn 0703- 92 43 62 eller [email protected].
Vi behöver din ansökan med CV senast 2 mars.
Ansökningar behandlas löpande.
Märk ansökan med "Kyrkogårdsarbetare" och skicka till [email protected] eller till Källstorps församling, Östra Torps kyrkväg 3-13, 231 78 Smygehamn. Visa mindre

Enhetschef Park- och Natur

Ansök    Jun 30    Trelleborgs kommun    Parkförman
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Park- och naturavdelningen, tekniska serviceförvalt... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Park- och naturavdelningen, tekniska serviceförvaltningen i Trelleborgs kommun söker en enhetschef som skall leda arbetet med att sköta våra grönområden i Trelleborg.

Som enhetschef på park- och naturavdelningen har du driftsansvar för parker, grönområden, stränder och naturområden. Driften ligger till stor del i egen regi, med personal placerad på tre olika platser. Du har din arbetsplats på den största personaldepån, men rör dig mycket i kommunen i samband med planering och uppföljning av skötseln. Du deltar också i en del möten med kollegor i förvaltningen.

Som enhetschef har du också kontakt med allmänhet såväl direkt som per telefon eller e-post. Du har också kontakt med våra entreprenörer som sköter vissa delar av kommunen eller kompletterar verksamheten med specialmaskiner vi inte har själva.

Arbetsuppgifter
Enhetschefen leder arbetet i fält med stöd av avdelningschefen och parkingenjören samt i förekommande fall andra specialister. Du ansvarar för 25- tal parkarbetare i en organisation där det också finns tre lagansvariga som fördelar det dagliga arbetet. Som enhetschef har du möjlighet att forma och utveckla den egna organisationen.

Du ansvarar för planering och ledning av arbetet på kort och lång sikt. Planering och ledning kräver flexibilitet, det kan vara maskiner som går sönder, väderomslag och skiftande personalresurser som kräver snabbaändringar i upplägget. Utmaningen är att se helheten i och prioritera det som är viktigast för våra brukare.

Du ansvarar tillsammans med några av parkarbetarna för inköp av material och planerar för maskininköp av alltifrån små motormanuella maskiner till bilar, traktorer och åkgräsklippare.

Du bevakar att arbetsmiljöregler hålls och bedriver personalvårdande aktiviteter som arbetsplatsträffar och medarbetarsamtal.

Kvalifikationer
För tjänsten som enhetschef Park- och Natur krävs eftergymnasial utbildning som landskapsingenjör eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det kan exempelvis vara en längre KY- eller YH-utbildning inom yrkesområdet (minst tre terminer) inom exempelvis park, skog eller trädgård. Vidare krävs några års erfarenhet av att leda personal inom parkområdet eller närliggande, vilket då inkluderat budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.


B-körkort är även ett krav. Som chef och ledare krävs även en förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt förmåga att hantera förekommande datorprogram.

Meriterande är:
- Dokumenterad ledarskapsutbildning
- Maskinkunskap och maskinintresse
- Växtkännedom 
- Relevanta arbetsmiljöutbildningar i form av BAS P/U och arbete på väg, steg 1 och 2.

Som chef och ledare förväntas du dela vår värdegrund som sammanfattas i öppenhet, respekt och ansvar (ÖRA). Detta genom att bl.a.:
- skapa en kultur och struktur som främjar samarbete och delaktighet i verksamheten
- ge förutsättningar för att skapa och upprätthålla ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö 
- följa upp fastställda mål och säkerställa att goda resultat uppnås

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Park- och naturchef Mark Huisman, 0410 73 33 60, 0708 81 73 60

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2020-08-09 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare - Säsongsanställning

Källstorps församling har sitt säte i Smygehamn vid havet och har 9 kyrkor och 12 kyrkogårdar utspridda på de idylliska orterna runt omkring. Vi är ett glatt arbetslag som nu behöver förstärkas. Varaktighet: Säsongen är 8 månader om året med början i mitten på mars. Anställningen kan eventuellt utökas till en heltidsanställning i framtiden. Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt, arbeta utomhus och är en lagspelare. Du kommer att arbeta tillsamma... Visa mer
Källstorps församling har sitt säte i Smygehamn vid havet och har 9 kyrkor och 12 kyrkogårdar utspridda på de idylliska orterna runt omkring. Vi är ett glatt arbetslag som nu behöver förstärkas.
Varaktighet: Säsongen är 8 månader om året med början i mitten på mars. Anställningen kan eventuellt utökas till en heltidsanställning i framtiden.
Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt, arbeta utomhus och är en lagspelare. Du kommer att arbeta tillsammans med andra men har också ett eget ansvarsområde. Du arbetar med skötsel av församlingens kyrkogårdar.
Arbetet är omväxlande och varierande. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att rensa ogräs från gravar och i rabatter. Klippa gräs och häckar samt hjälpa till vid grävning inför urnsättningar och jordbegravningar. Eventuellt kan en del av tjänsten bli att arbeta som inne-vaktmästare i kyrkorna.
Om dig
Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom trädgård eller liknande. Du behöver ha körkort och vi önskar att du delar Svenska kyrkans värderingar.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan med CV så fort som möjligt, dock senast den 2 mars. Skicka din ansökan till:
Källstorps församling Östra Torps kyrkoväg 3-13 231 78 Smygehamn
eller till
[email protected]
Märk ansökan med "säsongsanställning"
För information om tjänsten ring kyrkogårdschef Lars Odéen, tfn 0703-92 43 62. Visa mindre

Bärodlare till Hallongården

Om oss: Hallongården är ett kundorienterat landsbygdsföretag med bärodling och gårdsbutiker beläget mellan Vellinge och Trelleborg. Vi producerar 50 ton hallon, 10 ton jordgubbar samt krusbär och björnbär. Också en del sparris. Drygt 70 % av det vi producerar säljs på gården. Vi har drygt 30 personer anställda under säsongen varav 12 personer i fält. Vi söker inför säsongen 2020 en odlingskunnig/intresserad person för huvudsakligen arbete i fält. Ar... Visa mer
Om oss:
Hallongården är ett kundorienterat landsbygdsföretag med bärodling och gårdsbutiker beläget mellan Vellinge och Trelleborg.
Vi producerar 50 ton hallon, 10 ton jordgubbar samt krusbär och björnbär. Också en del sparris.
Drygt 70 % av det vi producerar säljs på gården.
Vi har drygt 30 personer anställda under säsongen varav 12 personer i fält.

Vi söker inför säsongen 2020 en odlingskunnig/intresserad person för huvudsakligen arbete i fält.
Arbetet är mycket varierande med fokus på följande:

Tillsammans med driftledare ansvara för odling inkluderande skötsel av odlingstunnlar bevattning, näringstillförsel.
Ansvara för intransport från fält och kvalitet av hallon o jordgubbar med flera bär.
Leverans av hallon till lokala kunder.
Handleda och hjälpa kunder i gårdens självplock. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare 100 %, säsongsanställning

Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt, arbeta utomhus och är en lagspelare. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag med ca 15 anställda. Ni arbetar med skötsel av församlingens kyrkogårdar - Norra och Västra Kyrkogården i Trelleborg. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att rensa ogräs från gravar och rabatter, klippa gräs och häckar samt hjälpa till vid grävning inför urnsättningar och jordbegravningar. Om dig Vi ser gärna att du h... Visa mer
Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt, arbeta utomhus och är en lagspelare. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag med ca 15 anställda. Ni arbetar med skötsel av församlingens kyrkogårdar - Norra och Västra Kyrkogården i Trelleborg.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att rensa ogräs från gravar och rabatter, klippa gräs och häckar samt hjälpa till vid grävning inför urnsättningar och jordbegravningar.
Om dig
Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom trädgård eller liknande. Vi önskar även att du har B-körkort och att du delar Svenska kyrkans värderingar.
Säsongsanställningen pågår normalt från den 30 mars till den 13 november. 
Ansökan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt dock senast den 21 februari.
Provanställning kan förekomma. Visa mindre

Djurskötare, gris

Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg. Pga att en av våra djurskötare går vidare i arbetslivet, söker vi en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete. Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion: - hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm - tvättning av djurstallar - hålla i ordning i djurstallarna och på gården Vi söker dig som är intre... Visa mer
Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg.
Pga att en av våra djurskötare går vidare i arbetslivet, söker vi en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete.

Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion:
- hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm
- tvättning av djurstallar
- hålla i ordning i djurstallarna och på gården

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur. Man behöver inte ha arbetat med detta innan.

- Du måste kunna så pass mycket svenska alternativt engelska, att du kan ta emot och förstå instruktioner.
-Körkort och bil är ett krav, pga att det inte finns några bussförbindelser (alternativt mopedbil).
-Man måste kunna vara på gården hela dagar, inte ha behov av att åka hem under dagen.
-Det viktigaste är att man VILL jobba.

Finns det ett stort intresse och ansvarstagande, så kan vi erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete, då vi är ett mindre familjeföretag. Det innebär ett fysiskt arbete nära djuren, där man får pröva på alla förekommande arbetsuppgifter. Visa mindre

Installatör robotklippare

Arbetsuppgifter:   Installation av robotklippare främst Husqvarna och Gardena. Installation automatiska bevattningssystem, planering och framtagning av bevattningsritningar. Reparation och support robotklippare via tel/mejl.   Kvalifikationer: Vi ser helst att du tidigare jobbat med robotklippare och har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom trädgårdsanläggning eller liknande. B-körkort är ett krav. Vi har rökfri arbetsplats.   Villkor: Tillträde u... Visa mer
Arbetsuppgifter:
 
Installation av robotklippare främst Husqvarna och Gardena. Installation automatiska bevattningssystem, planering och framtagning av bevattningsritningar.
Reparation och support robotklippare via tel/mejl.
 
Kvalifikationer:
Vi ser helst att du tidigare jobbat med robotklippare och har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom trädgårdsanläggning eller liknande. B-körkort är ett krav. Vi har rökfri arbetsplats.
 
Villkor:
Tillträde under mars. 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstider: Måndag till fredag 07.00 – 16.00 under högsäsong vissa lördagar/kvällar.


Alt egen f-skattare eller säsongsanställning. Visa mindre

Certifierad trädbeskärare till Trelleborg

Ansök    Jan 20    Veterankraft AB    Arborist/Trädvårdare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag hos våra privatkunder. Just nu söker vi certifierade trädbeskärare. Du har genomgått utbildning inom trädbeskärning och innehar körkort samt har tillgång till bil. Har du dragkrok och vana av att köra släp ser vi det som meriterande. Vidare har du egna verktyg som kan medtas till kund.

Dina arbetsuppgifter
Beskära olika sorters fruktträd t.ex. äppelträd, plommonträd m.m.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Du som söker talar flytande svenska och har lätt för att etablera kundkontakt. Du ser alltid till att ha nöjda kunder.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Arbete i växthus

Vi erbjuder diverse arbete i växthus.Plantering och packning av blommor.Men även städning av bord när nya plantor ska sättas in i växthusen. Visa mer
Vi erbjuder diverse arbete i växthus.Plantering och packning av blommor.Men även städning av bord när nya plantor ska sättas in i växthusen. Visa mindre

Trädbeskärning av 4 fruktträd i Trelleborg

Ansök    Sep 24    Veterankraft AB    Arborist/Trädvårdare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
1 st stort körsbärsträd ca 5 m
2 st plommonträd 3 m
1 st äppelträd 3 m
1 stor tuja 3 m hög
Titta/starta denna vecka. Släp kräv.

Dina arbetsuppgifter
Du är certifierad trädbeskärare och har stor erfarenhet inom området.

Du som söker har körkort, bil och dragkrok samt egna trädgårdsverktyg. Du talar flytande svenska.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Pigga trädgårdsveteraner till Trelleborg

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag inom häckklippning och allmänt trädgårdsarbete. Du som söker har tillgång till egna trädgårdsverktyg. Har du tillgång till bil och dragkrok ser vi det som meriterande. Våra uppdrag är oftast på ca 2-6 timmar per dag.

Bli del av en härlig gemenskap!

Dina arbetsuppgifter
Utföra häckklippning, trädbeskärning, gräsklippning m.m. till våra privatkunder.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Du talar flytande svenska och har lätt för att etablera en kundrelation och väcka förtroende.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Grisskötare i modern smågrisproduktion , med driv att nå toppresultat

Ansök    Jul 12    Making Bacon AB    Djurskötare, gris
Vi är tre glada tjejor som söker 2 nya medarbetare p.g.a. expansion av företaget och mammaledighet.Making Bacon AB och Smågris syd AB är två förtag som ägs och drivs av Mattias Espert. Smågris Syd AB är beläget på Österlen och Making Bacon är beläget på Söderslätt i närheten av Smygehamn. Företaget Making Bacon på Söderslätt håller just nu på att expandera med ca 1000 suggor vilket gör att vi behöver rekrytera fler medarbetare samt ersätta en tjej som ska ... Visa mer
Vi är tre glada tjejor som söker 2 nya medarbetare p.g.a. expansion av företaget och mammaledighet.Making Bacon AB och Smågris syd AB är två förtag som ägs och drivs av Mattias Espert. Smågris Syd AB är beläget på Österlen och Making Bacon är beläget på Söderslätt i närheten av Smygehamn. Företaget Making Bacon på Söderslätt håller just nu på att expandera med ca 1000 suggor vilket gör att vi behöver rekrytera fler medarbetare samt ersätta en tjej som ska gå på graviditetsledighet inom en snar framtid. Företaget är idag på 450 suggor med smågrisar som säljs vid ca 30 kg och utökas med nu i höst.  Tjänsterna som ska tillsättas är på 75-100 % och alla är tillsvidare. Helgjobb var tredje helg.Arbetet är mycket varierande från dag till dag , då du kommer att utföra alla vanliga förekommande uppgifter inom smågrisproduktion. Grisning, seminering, tvättning, gödsling, behandling men mest omhändertagande och skötsel av djuren. Idag är vi en väl fungerade grupp trots skilda intressen och bakgrunder. Vi har kul tillsammans på jobbet, vi jobbar mycket med team building för att få en så trevlig sammanhållning som möjligt. Du som söker bör ha ett djurintresse och vara initiativtagande. Andra egenskaper vi gärna ser är att du är stresstålig, kan fungera i grupp samt har en samarbetsvilja.Erfarenhet utav grisar är inget krav.Finns intresset och viljan löser vi resten.Vänta inte med er ansökan, det är ett fysiskt fritt jobb med möjlighet att utvecklas personligt. Visa mindre

Pigga trädgårdsveteraner till Svedala

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. D... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag inom häckklippning och allmänt trädgårdsarbete. Du som söker har tillgång till egna trädgårdsverktyg. Har du tillgång till bil och dragkrok ser vi det som meriterande. Våra uppdrag är oftast på ca 2-6 timmar per dag.

Bli del av en härlig gemenskap!

Dina arbetsuppgifter
Utföra häckklippning m.m. till våra privatkunder.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Du talar flytande svenska och har lätt för att etablera en kundrelation och väcka förtroende.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker medarbetare på vårt företag

Vi söker medarbetare till vårt företag.Det är önskvärt med erfarenhet av t ex trädgårdsarbete, trädgårdsanläggning, markberedning, hantering av växter eller småskaligt jordbruk. Arbetet är fysiskt krävande.Personen ska ha god god samarbetsförmåga. Initiativtagande är också viktigt eftersom personen kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Personen kommer också att möta kunderna regelbundet och därför är god servicekänsla och en god f... Visa mer
Vi söker medarbetare till vårt företag.Det är önskvärt med erfarenhet av t ex trädgårdsarbete, trädgårdsanläggning, markberedning, hantering av växter eller småskaligt jordbruk. Arbetet är fysiskt krävande.Personen ska ha god god samarbetsförmåga. Initiativtagande är också viktigt eftersom personen kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Personen kommer också att möta kunderna regelbundet och därför är god servicekänsla och en god förmåga att kommunicera viktiga. Vi are looking for a co-worker in our company. We wish the person to be with experience in gardening and plant och soil management. The job requires physical work.The person should also be a team worker. To take initiatives is important because the person will be working both independently and in group. The person should also be service oriented and communicative as there will be regular meeting with customers. Visa mindre

Säsongsanställning kyrkogårdsförvaltningen

Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt utomhus och är en lagspelare. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag där ni arbetar med skötsel av församlingens kyrkogårdar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att rensa gravar och rabatter, klippa gräs och häckar samt att hjälpa till vid grävning av urnhål och gravar inkl. höljning. Vi ser gärna att du har någon form av trädgårdsutbildning eller liknande. Vi önskar att du har B-körk... Visa mer
Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt utomhus och är en lagspelare. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag där ni arbetar med skötsel av församlingens kyrkogårdar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att rensa gravar och rabatter, klippa gräs och häckar samt att hjälpa till vid grävning av urnhål och gravar inkl. höljning.

Vi ser gärna att du har någon form av trädgårdsutbildning eller liknande. Vi önskar att du har B-körkort och att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Säsongsanställningen pågår normalt från den 1 april till den 15 november. Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt dock senast den 15 april. Tjänsten kan komma att tillsättas före den 15 april.

För information om tjänsten ring kyrkogårdschef Per Svensson 0410-597 53.

Skicka ansökan till: Trelleborgs församling, Valldammsgatan 5, 231 43 Trelleborg, eller maila till [email protected]
Märk kuvertet/eposten med "säsongsanställning." Visa mindre