Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Trelleborg

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

McDonald's Trelleborg söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster. ?

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Glada medarbetare till matklassiker

Bli en del av team Sibylla Sibylla Maglarp Restaurangbiträde 75% Omfattning: Deltid Varaktighet: Tillsvidareanställning Rekrytering sker löpande Formella krav: Har du någon erfarenhet av restaurangarbete? (Önskemål) Har du någon kassavana? (Önskemål) Håller du en hög servicenivå där du alltid har kunden i fokus? Är pålitlighet, kreativitet och engagemang ledord i ditt dagliga arbete? Då skall du söka den här tjänsten idag! ARBETSUPPGIFTER Ditt... Visa mer
Bli en del av team Sibylla
Sibylla Maglarp
Restaurangbiträde 75%
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Rekrytering sker löpande
Formella krav:
Har du någon erfarenhet av restaurangarbete? (Önskemål)
Har du någon kassavana? (Önskemål)


Håller du en hög servicenivå där du alltid har kunden i fokus? Är pålitlighet, kreativitet och engagemang ledord i ditt dagliga arbete? Då skall du söka den här tjänsten idag!


ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvar är att sälja Sibyllas tjänsteerbjudanden till både kunder i restaurangen och i drive -in. Det är en självständig roll där du arbetar schemalagt på olika stationer på arbetsplatsen. Du kommer göra allt från att bygga menyerna till att serva kunderna i kassan. Därutöver kommer du ta hand om beställningar från drive-in samt digitala beställningar som förmedlas genom utkörning. Du ansvarar för att säkerställa nöjda kunder och planerar, driver och utvecklar restaurangen tillsammans med dina kollegor. Dessutom håller du en hög aktivitet och tar initiativ som för dig och restaurangen framåt.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang är högt värdesatt. För att trivas i rollen motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete samt drivs av effektivitet och kvalitet. Du är en social och relationsskapande person med en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Då detta är en frigående roll där du arbetar i team så ser vi att du har en fallenhet för struktur och planering.

Viktigt för tjänsten:
Serviceinriktad
Lagspelare.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.
Flytande svenska i tal och skrift.
God dator/systemvana.Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.


Ansök genom att skicka cv och personligt brev till [email protected] Skriv "Restaurangbiträde" i mejlets ämnesrad. Vänta inte med din ansökan, då vi anställer så snart vi hittar rätt personal.#jobbjustnu Visa mindre

TEAM MEMBER Mister York Trelleborg

Ansök    Mar 20    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York expanderar och söker stjärnor till TRELLEBORG! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera ... Visa mer
Mister York expanderar och söker stjärnor till TRELLEBORG!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden, där TRELLEBORG är näst på tur.

Tjänst
Denna tjänst varierar mellan 70-100%. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan. Tjänsten tillsätts omgående.

Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.


VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har en positiv approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.
Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Sommarjobb

Vi söker personal för säsongen 2023 Vi söker personal till vår butik, "sillavagnen", glassvagn, kökspersonal, diskare. För att trivas här behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ha god samarbetsförmåga och intresse för service. Kunden är alltid i fokus. Du är noggrann, van att arbeta självständigt och kan ge det lilla extra när det behövs. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete är det ett plus. För att ansöka om sommarjobb bör du vara minst ... Visa mer
Vi söker personal för säsongen 2023
Vi söker personal till vår butik, "sillavagnen", glassvagn, kökspersonal, diskare.
För att trivas här behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ha god samarbetsförmåga och intresse för service. Kunden är alltid i fokus.
Du är noggrann, van att arbeta självständigt och kan ge det lilla extra när det behövs. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete är det ett plus.
För att ansöka om sommarjobb bör du vara minst 17 år.
Vi söker personal för vår/sommar, helger.
Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger.
Sommaren innefattar 15/6-15/8
Lön enligt avtal.
Skicka gärna ditt CV och personligt meddelande till [email protected] eller kontakta mig på 0733224375.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kock - Sommarvikariat

Ansök    Mar 2    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Du kommer att arbeta i den arbetsgrupp som vunnit pri... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Du kommer att arbeta i den arbetsgrupp som vunnit pris för sin konsistensanpassade kost.

Vi är härligt gäng med 13 medarbetare, kockar och ekonomibiträde, i vårt nybyggda storkök på Familjens hus i Anderslöv, 16 km utanför Trelleborgs city.

Arbetsuppgifter
Vi tillagar måltider till våra matgäster inom Vård- och omsorg och till barnen på förskolan på Familjens Hus. I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, egenkontroll, märkning, specialkost och konsistensanpassning. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial; komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkoster, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är B-körkort.

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet
Varierade arbetstider som är lagda båda på vardagar och helger. 

Tidsbegränsat 

Tillträde
2023-06-19 eller enligt överenskommelse.

Vänta inte med att ansöka då urval sker löpande. 

Vakansen kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontakt
Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2023-03-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Cafébiträde sökes till Compass Group - Trelleborg

Ansök    Mar 9    Miljonbemanning AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund! Om Compass Group: Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranschen, event verksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner... Visa mer
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!

Om Compass Group:

Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranschen, event verksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner mat som serveras till våra gäster genom våra restauranger, på sjukhus och genom catering och konferens. Compass Group driver över 450 restauranger och caféer över hela Sverige.

Arbetsuppgifter:

- Sköta caféet självständigt med produktion, försäljning och service

- Smörgåsbredning, servering, kassatjänst, disk och städning

Vi söker dig som:

- Har erfarenhet av arbete inom café och restaurang

- Kan ge service på hög nivå till våra kunder

- Är flexibel och stresstålig

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Vi erbjuder:

- En tjänst på deltid med 15 timmar i veckan i snitt, med möjlighet till fler timmar

- Möjlighet att arbeta hos en av världens största arbetsgivare inom restaurangbranschen

- Utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Restaurang personal sökes

Ansök    Feb 19    Thota, Venkata Nagendra    Köksbiträde
Pölsemannens i Trelleborg söker personal omgående! Timmer eller heltid Tillsvidareanställning. Så är du glad positiv och vill komma till ett jobb med trevliga arbetskollegor så har du hittar rätt Skicka cv till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Pölsemannens i Trelleborg söker personal omgående!
Timmer eller heltid
Tillsvidareanställning.
Så är du glad positiv och vill komma till ett jobb med trevliga arbetskollegor så har du hittar rätt
Skicka cv till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hotellreceptionist

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster. Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning. Receptionen sysslar bland annat med administration, checka in-ut gäster, svara på mail och telefon samt hjälpa våra gäster och företagskunder. Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha... Visa mer
Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster. Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning. Receptionen sysslar bland annat med administration, checka in-ut gäster, svara på mail och telefon samt hjälpa våra gäster och företagskunder. Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt som du levererar service i världsklass.
Tjänsten innebär mycket ansvar och vi ser därför gärna att man haft erfarenhet inom serviceyrket sedan tidigare och är beredd på att vara ansiktet utåt för hotellet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor. Driven och viljan att hitta lösningar är viktiga egenskaper. Viktigast är dock att du är en glad person med mycket energi och glöd i ögonen och har viljan att lära dig. Du måste vara minst 20 år gammal. Du ska ha god tal och -skrivförmåga både på svenska och engelska.
Vi söker en deltid/heltidstjänst (ca.75% - 100%) med kvällar och mornar, från start i mitten av mars. Är du den vi söker? Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King Trelleborg

Ansök    Feb 16    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll. Är du intresserad ? Maila t... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll.
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Trelleborg Visa mindre

Personal till Hotell och restaurang ombord

Ansök    Feb 9    Tt-Line AB    Cateringarbetare
Under  våren och sommaren kommer vi att utöka vårt team ombord inom hotell- och restaurangavdelningarna. Vi behöver säsongs vikariersom täcker vid sjukdomar och ledigheter. Under sommaren erbjuds man fast schema. Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? Vill du vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, och vara en god skeppskamrat?  Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan e... Visa mer
Under  våren och sommaren kommer vi att utöka vårt team ombord inom hotell- och restaurangavdelningarna. Vi behöver
säsongs vikariersom täcker vid sjukdomar och ledigheter. Under sommaren erbjuds man fast schema.

Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? Vill du vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, och vara en god skeppskamrat?  Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema?
Rederibranschen är en  spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport.
Majoriteten av våra passagerare kommer från Europa, så vi vill gärna att du pratar en del tyska samt engelska om du vill arbeta direkt mot våra passagerare. Annars kan du kanske göra en bra insats i hotellet?
Vi vill att du bor i närområdet, finns tillgänglig för säkerhetsutbildningar inom några veckor samt kan du bo och jobba ombord under upp till två veckor.
Det är bra om du har erfarenhet av arbete inom från Hotell- och restaurang:
utbildning inom Hotel & Restaurang 
god datakunskap och har lätt för att lära dig nya system. 
du talar flytande svenska och engelska, kunskaper i tyska/polska/litauiska är meriterande
Förhoppningsvis har du kanske erfarenhet från färjetrafik?
Kundens upplevelse av oss gör att de trivs och vi skall uppfylla deras förväntningar så att de kommer tillbaka till oss.
Vi har ett glatt gäng ombord som står stadigt när det gungar.
Det är en merit om du arbetat till sjöss och redan innehar behörigheter, annars kommer vi att hålla säkerhetsutbildningar inom kort. Dessa är ett krav för att arbeta ombord och totalt handlar det om cirka 5 dagar, som ligger lite utspritt.
Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
During the spring and summer we will extend our team on board in the hotel and restaurant departments. We need
seasonal workers whocover illnesses and leaves. During the summer, a fixed schedule is offered.

Do you want to work on board and meet passengers on holiday? Do you want to be our face? Can you work at a high tempo, give us a happy mood, and be a good shipmate?  Are you available at short notice during periods when we are unable to offer schedule?
The shipping industry is an exciting industry to work in. We work with passengers who are on holiday or traveling at work and all expect the best service and safe transport.
The majority of our passengers come from Europe, so we would like you to speak some German as well as English if you want to work directly with our passengers. Otherwise, you might be able to do a good job in the hotel department?
We want you to live in the surrounding area, be available for safety training within a few weeks and you can stay and work on board for up to two weeks.
It is good if you have experience of working in hotel and restaurant:
Education - Hotel & Restaurant
knowledge and easy to learn new computer/till-systems.
you speak fluent Swedish and English, knowledge of German/Polish/Lithuanian is a merit
Hopefully you have experience in ferry service.
The customer's experience of us makes them happy and we must meet their expectations so that they come back to us.
We have great teams on board standing firm when it's windy.
It is a merit if you have worked at sea and already hold certificates, otherwise we will hold safety training courses shortly. These are a requirement to work on board and in total it is about 5 days, which is a little spread out.
Do you have:
Basic Safety. Crowdmanagement, Health Certificate - then you can get started working right away! Visa mindre

Servitör/Servitris

SMYGEHUS HAVSBAD Vår vision är att bli Sydsveriges mest eftertraktade ”hemliga pärla” och det betyder att vi skall skapa en plats för våra gäster så att de känner att de har hittat sitt smultronställe. Detta är ett arbete som vi gör tillsammans över alla avdelningar. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga då alla bidrar på sitt sätt för att nå vår vision. Nöjda gäster och personal är ledstjärnor för oss. Om du delar våra värderingar där ditt jobb prä... Visa mer
SMYGEHUS HAVSBAD


Vår vision är att bli Sydsveriges mest eftertraktade ”hemliga pärla” och det betyder att vi skall skapa en plats för våra gäster så att de känner att de har hittat sitt smultronställe.
Detta är ett arbete som vi gör tillsammans över alla avdelningar. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga då alla bidrar på sitt sätt för att nå vår vision. Nöjda gäster och personal är ledstjärnor för oss. Om du delar våra värderingar där ditt jobb präglas av stolthet, att vi arbetar tillsammans, att vi är lyhörda och ser varandras och gästens behov och där omtanke är viktigt då passar du för oss och vi för dig.
Våra gäster kommer hit för weekends, konferenser, a la carte, bröllop och affärsboenden.
Vi serverar lunch, a la carte och brunch på helgen.


Vi söker dig som tycker om att jobba med service och värdskap. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt.


Kvalifikationer:
Gäst i centrum.
Social och lätt för att skapa kontakt.
Självgående och har lätt för att fatta kloka beslut även när det är mycket att göra.
Stolt över ditt yrke.


Vad erbjuder vi?
Varierande arbetsuppgifter.
Härliga arbetskolleger.
Kompetensutveckling.


Vi söker personal under dag- och kvällstid samt helger, du bör ha minst 3 års vana. Visa mindre

Frukostvärd/Frukostvärdinna

SMYGEHUS HAVSBAD Smygehus Havsbad är Sveriges sydligaste hotell och konferensanläggning, en plats skapad för spännande och kreativa möten. Vår vision är att bli Sydsveriges mest eftertraktade ”hemliga pärla” och det betyder att vi skall skapa en plats för våra gäster så att de känner att de har hittat sitt smultronställe. Detta är ett arbete som vi gör tillsammans över alla avdelningar. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga då alla bidrar på sitt ... Visa mer
SMYGEHUS HAVSBAD
Smygehus Havsbad är Sveriges sydligaste hotell och konferensanläggning, en plats skapad för spännande och kreativa möten.
Vår vision är att bli Sydsveriges mest eftertraktade ”hemliga pärla” och det betyder att vi skall skapa en plats för våra gäster så att de känner att de har hittat sitt smultronställe.
Detta är ett arbete som vi gör tillsammans över alla avdelningar. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga då alla bidrar på sitt sätt för att nå vår vision. Nöjda gäster och personal är ledstjärnor för oss. Om du delar våra värderingar där ditt jobb präglas av stolthet, att vi arbetar tillsammans, att vi är lyhörda och ser varandras och gästens behov och där omtanke är viktigt då passar du för oss och vi för dig.
Våra gäster kommer hit för weekends, konferenser, a la carte, bröllop och affärsboenden.
Vi serverar lunch, a la carte och brunch på helgen.


Vi söker dig som tycker om att jobba med service och värdskap .Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt.
Kvalifikationer:
Gäst i centrum.
Social och lätt för att skapa kontakt.
Självgående och har lätt för att fatta kloka beslut även när det är mycket att göra.
Stolt över ditt yrke.


Vad erbjuder vi?


Varierande arbetsuppgifter.
Härliga arbetskolleger.
Kompetens utveckling.


Vi söker personal under dag- och kvällstid samt helger, du bör ha minst 3 års vana. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 4    NABUPIZZA    Köksbiträde
Nu söker vi en köksbiträde till vår Pizzeria/gatukök som belägen i Trelleborg/västra industriområdet. Den vi söker bör ha några års erfarenhet av att jobba i kök samt klara av svenska då du kommer att behöva ta beställningar ifrån kunder. Du måste klara av att jobba i högt tempo med dina medarbetare då vi oftast har väldigt mycket att göra. Vi letar efter en positiv, glad person som kan stärka vårt team, är det du så välkommen att söka! Öppen för alla Vi... Visa mer
Nu söker vi en köksbiträde till vår Pizzeria/gatukök som belägen i Trelleborg/västra industriområdet.


Den vi söker bör ha några års erfarenhet av att jobba i kök samt klara av svenska då du kommer att behöva ta beställningar ifrån kunder.
Du måste klara av att jobba i högt tempo med dina medarbetare då vi oftast har väldigt mycket att göra.
Vi letar efter en positiv, glad person som kan stärka vårt team, är det du så välkommen att söka!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kockar

Vi söker kockar! Brinner du för matlagning och vill gå från land till sjöss? Jobba 1 vecka och var ledig 1 vecka, få betalt när du är på jobbet och när du är ledig. Vi erbjuder nu fler heltidstjänster under vår högsäsong men även tillsvidare i vår pool. Vi står för Rederianpassad grundläggande säkerhetsutbildning och mycket mer! På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både... Visa mer
Vi söker kockar!

Brinner du för matlagning och vill gå från land till sjöss?
Jobba 1 vecka och var ledig 1 vecka, få betalt när du är på jobbet och när du är ledig.
Vi erbjuder nu fler heltidstjänster under vår högsäsong men även tillsvidare i vår pool.

Vi står för Rederianpassad grundläggande säkerhetsutbildning och mycket mer!
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Som kock på Stena Line bjuder du våra gäster på årets bästa resa där maten är höjdpunkten. Tillsammans ser vi till att det blir en sommar full av äventyr och matglädje som skapar sug efter mer. Hos oss finns havet, äventyret, maten! Vi vill ge våra gäster en resa för alla sinnen, så när du lagar och lägger upp maten i våra restauranger ombord bjuder du faktiskt på ett litet äventyr i sig. På en stor arbetsplats med många kollegor arbetar du med stora kvantiteter i högt tempo. Vi vet att god mat och god service kräver hårt arbete, men det här är ett jobb som ger minst lika mycket tillbaka i form av arbetsglädje och nöjda gäster.

Vem söker vi?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi gillar utmaningar och att hitta de bästa lösningarna för våra gäster. Detta gör vi som bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs. Du är en trygg och stabil person som blir en viktig spelare i laget. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk-och psykiskhälsa.

Är detta du?
- Du har en gymnasieutbildning från en restaurangskola eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet som kock på restaurang eller i storkök
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Kan simma
- Har ett giltigt pass eller nationellt ID-kort

Intresserad?
Våra båtar utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg. Arbetet innebär varierade arbetstider under dygnets alla timmar. Vanligtvis är schemat förlagt 1-2 veckors pass med motsvarande ledig betald (!) tid däremellan. Går du vidare i processen får du genomgå ett läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. 

Urval och intervjuer kommer att pågå löpande. Sista ansökningsdag är 30 april 2023.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till våra rekryterare på: [email protected]

När du skickar in din ansökan får du svara på några frågor som första steg i urvalet. Vi kontaktar dig så snart din ansökan kommit in antingen via mail eller telefon. Håll gärna utkik i din skräpkorg.

Vi ringer från 0704-85 XX XX nummer.

Två tjänster i ett
Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs, om du inte redan har dem. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. 


Vad vi erbjuder
Utöver att du får en familj ombord har vi också friskvårdsbidrag och tillgång till gym på både fastlandet och ombord.
Kom ombord och testa! Vi erbjuder 3 provjobbsdagar ombord för dig som passerat rekryteringsprocessen för att få bästa möjliga samarbete. Givetvis utgår ersättning under samtliga provjobbsdagar.

Vill du jobba lite då och då eller vara tillsvidareanställd i vår pool? Poolen innebär bland annat att du har stort inflytande i vilka perioder du kommer att jobba. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!


Bli en del i förändringen av Europas ledande färjerederi.
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.


Resan börjar med oss! Visa mindre

Servicevärdar

Brinner du för service och vill testa på att jobba till sjöss? Vi står för alla dina kurser och certifikat. Våga testa på livet ombord! Vi erbjuder ett annorlunda jobb med många förmåner! Det är speciellt att jobba ombord på en båt och teamet blir snart som en andra familj. Tillsammans ger vi allt under veckan ombord och sen går vi i land med betald ledighet! Vi bor ombord och hittar även tid att umgås eller träna i våra gym ombord efter dagens/nattens a... Visa mer
Brinner du för service och vill testa på att jobba till sjöss?
Vi står för alla dina kurser och certifikat. Våga testa på livet ombord!

Vi erbjuder ett annorlunda jobb med många förmåner!
Det är speciellt att jobba ombord på en båt och teamet blir snart som en andra familj. Tillsammans ger vi allt under veckan ombord och sen går vi i land med betald ledighet! Vi bor ombord och hittar även tid att umgås eller träna i våra gym ombord efter dagens/nattens arbetspass. Dessutom lagar kockarna otroligt god mat till både vår personal och våra gäster. Tillsammans med ditt team ser du till att den här sommaren blir den bästa, för alla som är ombord!

Årets bästa resa behöver inte ta slut till hösten. Kan och vill du jobba hos oss så får du gärna vara kvar! Se jobbet som en chans att växa och utvecklas. Med oss får du erfarenhet som förhoppningsvis öppnar dörrar till framtiden.

Vad kommer du att arbeta med?
Till sjöss är ingen dag den andra lik och som servicevärd är din viktigaste roll att alltid bemöta våra gäster med god service och att ge det lilla extra. Du kommer att hoppa in där du behövs som mest vilket innebär att du kommer att jobba med allt detta:
- På hotellet hälsar du gästerna välkomna, bäddar, städar och hittar borttappade nallar.
- I våra restauranger och kaféer får du servera, diska och plocka disk i högt tempo men också ta dig tid att hjälpa gästerna.
- I butiken säljer du våra populära produkter, tipsar om allt från goda drycker, godis och skönhetsprodukter

Kort sagt, du är beredd att jobba hårt för att våra gäster ska kunna koppla av och få en fin upplevelse.

Du måste inte ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat till sjöss, allra viktigast är att du vill lära dig tillsammans med oss! 
Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. 

Är detta du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Du brinner för service, har erfarenhet av att jobba i högt tempo och hittar de bästa lösningarna för våra gäster. Detta gör vi bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs. 

Dina måsten
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Simkunskaper
- Över 18 år

Meriterande:
- 12 månaders sammanlagd yrkeserfarenhet från städ, hotell, restaurang, butik eller liknande servicearbete
- Utbildning från hotell-, turism- eller restaurangskola
- Ytterligare språkkunskaper

Bra att veta
Våra fartyg utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg och du ska kunna utgå från samtliga hamnar. Givetvis planerar vi från hemort så gott det går. Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar. 
Sista ansökningsdag är 30 april 2023.

När du skickar in din ansökan får du svara på några frågor som första steg i urvalet. Vi kontaktar dig så snart din ansökan kommit in antingen via mail eller telefon. Vi tillämpar ett personlighetstest samt drog- och läkarundersökning i vår rekryteringsprocess. Urval och intervjuer kommer att pågå löpande. 

Start är omgående eller enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till våra rekryterare på [email protected]


Två tjänster i ett
Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs, om du inte redan har dem. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. 

Vad vi erbjuder
Friskvårdsbidrag, tillgång till gym både på fastlandet och ombord.
Ombord är vi en stor familj och stöttar varandra lika mycket som fartyget och våra gäster. Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs, om du inte redan har dem.
Vanligtvis är schemat förlagt 1-2 veckors pass med motsvarande ledig betald tid däremellan. Går du vidare i processen och du erbjuds anställning hos oss får du genomgå en läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk-och psykiskhälsa.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.


Resan börjar med oss! Visa mindre

Kockar/cooks

Ansök    Jan 23    Tt-Line AB    Kock, fartyg
Kockar och kallskänkor för säsongs- och vikariatsanställningar Till våra svenskbemannade fartyg behöver vi kockar och kallskänkor för säsong- och vikariatsanställning! Kock- och kallskänksjobben ombord varierar beroende på vilket fartyg det är och vilken tjänst. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av arbete med personalmat, förberedelse och lagning av varma och kalla rätter till vårt koncept ombord och beställningar. Du är ett av... Visa mer
Kockar och kallskänkor för säsongs- och vikariatsanställningar
Till våra svenskbemannade fartyg behöver vi kockar och kallskänkor för säsong- och vikariatsanställning!

Kock- och kallskänksjobben ombord varierar beroende på vilket fartyg det är och vilken tjänst. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av
arbete med personalmat, förberedelse och lagning av varma och kalla rätter till vårt koncept ombord och beställningar.
Du är ett av våra ansikten utåt och du tycker om att ge bra service.

Vi söker Dig som kan tänka Dig jobba både korta och lite längre perioder hos oss!

Ordinarie personal arbetar två veckor ombord och är ledig två osv. Under högsäsonger och vid vikariat kan det förekomma andra scheman.
Under dina tjänstgöringsperioder bor du ombord.


Kvalifikationer
För samtliga tjänster krävs kockutbildning och/eller restaurangskola.  Du har gärna 3-5 års erfarenhet av kock- eller kallskänksarbete och god kännedom om livsmedelshantering och köksekonomi.
Det är meriterande om du tidigare tjänstgjort till sjöss, och innehar behörigheter som krävs vid ombordtjänstgöring.
Vi söker Dig som ser vad som ska göras i köket och som hjälper till där det behövs. Du är energisk och kan jobba bra både grupp och enskilt och i högt tempo.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och Du är noggrann samt uppmärksam.

Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!
TT-Line är det ledande färjerederiet i södra Östersjön och våra toppmoderna färjor trafikerar lederna mellan Tyskland, Polen, Litauen och Sverige. TT-Line transporterar över 900 000 passagerare och mer än 500 000 fraktenheter årligen på sina fyra linjer, vilket gör företaget till marknadsledare i trafiken i södra Sverige. TT-Line har för närvarande cirka 700 anställda ombord och på sina kontor i Travemünde, Trelleborg, ?winouj?cie/Stettin, Rostock och Klaipeda.

Cooks for seasonal and temporary positions
For our Swedish-manned ships, we need cooks and cold side dishes for seasonal and temporary employment!
The tasks are distributed within the team and include work with staff food, preparation and preparation of hot and cold dishes for our concept on board and orders.
You are one of our outward faces and you like to provide good service. We are looking for you who can imagine you working both short and slightly longer periods with us! Regular staff work two weeks on board and are free for two, etc. During high seasons and in temporary positions, there may be other schedules. During your periods of service, you live on board. Qualifications All positions require cook training and / or restaurant school. You like to have 3-5 years of experience in cooking or cold side work and good knowledge of food handling and kitchen finances. It is an advantage if you have previously served at sea, and hold the qualifications required for on-board service.
We are looking for you who see what needs to be done in the kitchen and who help where needed. You are energetic and can work well both in groups and individually and at a high pace. You are easy to work with and communicate and you are thorough and attentive.
Have you: Basic Safety. Crowd management, Maritime protection, Health certificate - then you can start working immediately!
TT-Line is the leading ferry company in the southern Baltic Sea and our state-of-the-art ferries operate the routes between Germany, Poland, Lithuania and Sweden. TT-Line transports over 900,000 passengers and more than 500,000 freight units annually on its four lines, which makes the company the market leader in traffic in southern Sweden. TT-Line currently has around 700 employees on board and at its offices in Travemünde, Trelleborg, ?winouj?cie / Stettin, Rostock and Klaipeda. Visa mindre

Intresseanmälan att arbeta inom hotell- och restaurangavdelningarna ombord

Ansök    Jan 23    Tt-Line AB    Cateringarbetare
Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? och vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, vara en god skeppskamrat samtidigt som du är en problemlösare som inte ger dig? Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema? Rederibranschen är en spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla för... Visa mer
Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? och vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, vara en god skeppskamrat samtidigt som du är en problemlösare som inte ger dig? Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema?
Rederibranschen är en spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport.
Vi kan behöva vikarier i restaurang, cafeteria och i hotellet.
Börjar du under vintern, har du även sommarjobb nästa år om vi trivs med varandra!
Majoriteten av våra passagerare kommer från Europa, så vi vill gärna att du pratar en del tyska samt engelska om du vill arbeta direkt mot våra passagerare. Annars kan du kanske göra en bra insats i hotellet?
Vi vill gärna att du bor i närområdet. Hos oss bor man ombord under arbetsperioden - i upp till 2 veckor
För att arbeta ombord krävs en del säkerhetsutbildningar. Har du dem redan kommer du igång snabbare, annars kan du behöva vänta på att vi anordnar dem.

Kvalifikationer
Vår företagspolicy ställer höga krav på hög servicenivå, men förutom att värna om passagernas och kollegornas trivsel skall vi värna om säkerheten ombord.
Majoriteten av våra passagerare är tysktalande, därför är det en merit att prata tyska. Svenska och engelska är kravmed hänvisning till arbets- och säkerhetsspråk.
Som sjöanställd ställs krav på högt säkerhetstänkande och utbildningskraven är reglerade i nationella och internationella regler.
Det är en merit om du arbetat till sjöss och redan innehar behörigheter, annars kommer vi att hålla säkerhetsutbildningar inom kort. Dessa är ett krav för att arbeta ombord och totalt handlar det om cirka 5 dagar, som ligger lite utspritt.
Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- kan du komma igång att jobba direkt!
Hör av dig vid frågor på 0410 - 56268 eller 278 Visa mindre

Måltidspedagog

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED Mellan slätten och havet b... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
TRELLEBORG – EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen
Rektorsområde Anderslöv/Alstad består av Alstad skola F-6 och Alstad förskola samt Väståkraskolan F-9 och Trollskogens förskola. Alstad förskola är en förskola på landet med 3 avdelningar. Området leds av en rektor tillsammans med fyra biträdande rektorer och en administrativ chef.

Vi söker nu en måltidspedagog/barnskötare till Alstad förskola. Här får du möjlighet att utveckla din kreativitet genom att vara delaktig i barns lärande, undervisning och vara nyskapande i måltidspedagogiska arbetssätt utifrån förskolans läroplan. 

Grunden för vår verksamhet är barnens nyfikenhet, upptäckarglädje och lärande. Vi tar tillvara på upptäckarlusten hos barnen genom att de är med och påverkar innehållet i verksamheten. Vi har alltid barnperspektivet i fokus. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Som måltidspedagog/barnskötare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnen i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du arbetar utifrån att det är barnens intressen, idéer och funderingar som styr innehåll och planering. Du känner en glädje och lust att arbeta med barnen och deras lärprocesser. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande och stimulerande lärande genom måltidspedagogik. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn och kollegor. Vi strävar efter att lära av varandra och vi vill utvecklas tillsammans. I uppdraget ingår även ansvar för förskolans måltidshantering och egenkontroller.

Kvalifikationer
Du är en person som är entusiastisk, öppen och stabil, med starkt intresse för barns lärande, utforskande och utveckling. Du är engagerad, nyskapande och ser möjligheter. Som person är du lyhörd med god förmåga att planera och anpassa måltidspedagogik utifrån verksamhetens tema/projekt, intressen och förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor och barn arbetar du för en hållbar utveckling, där måltidspedagogik ständigt är i fokus. Du skall ha erfarenhet av egenkontroller, livsmedelshantering och hygien. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare 

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Lars-Philip Lindborg 0410-73 44 43

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2023-02-28 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Yrkeskunnig Receptionist

Ansök    Jan 11    Smygehus Havsbad AB    Hotellreceptionist
Smygehus Havsbad är det charmiga hotellet med den goda maten på Sveriges sydspets. Här är du alltid nära naturen och havet, vi har egen strandäng och badbrygga! Våra konferensrum har alla havsutsikt och när du checkar in på vårt hotell får du ett eget strandnära hus. Vi har byggt 14 nya hotellrum, varav 10 med havsutsikt och 41 hus på tomten. Vi har dessutom gym, pool, bastu och spabehandlingar och vi erbjuder yoga. Anläggningen är öppen 7 dagar i veckan. ... Visa mer
Smygehus Havsbad är det charmiga hotellet med den goda maten på Sveriges sydspets. Här är du alltid nära naturen och havet, vi har egen strandäng och badbrygga! Våra konferensrum har alla havsutsikt och när du checkar in på vårt hotell får du ett eget strandnära hus. Vi har byggt 14 nya hotellrum, varav 10 med havsutsikt och 41 hus på tomten. Vi har dessutom gym, pool, bastu och spabehandlingar och vi erbjuder yoga. Anläggningen är öppen 7 dagar i veckan.
Vi söker dig med glimten i ögat och service i hjärtat. Vi söker dig med några års erfarenhet av hotellarbete, helst i reception, du ska ha erfarenhet av bokningssystem, gärna Jupiter. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad. Du hanterar stressiga situationer med ett lugn och prioriterar rätt arbetsuppgifter.


Att vara en ansvarstagande, självgående och omtänksam kollega ser vi som en självklarhet. Vi är ett medelstort hotell med mycket nära samarbete mellan avdelningarna och därför är det mycket viktigt att du har lätt för att samarbeta. Vårt mål är att överträffa gästens förväntan. Erfarenhet från andra serviceyrken är meriterande. Arbetsuppgifterna består i att bemanna receptionen, besvara telefon och mail. Checka in och ut hotellgäster, offerera konferenser och ta emot konferensgäster. Ta emot bokningar i restaurangen och sälja gymkort. Med flera arbetsuppgifter som förekommer på ett hotell/restaurang.
Erfarenhet utav marknadsföring är ett plus.


Vi söker dig med bra datorkunskap och mycket god gästkontakt. Du brinner för service och är alltid beredd att ordna med det lilla extra för att förhöja gästens upplevelse. Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt för att alla våra kommande gäster ska känna sig värdefulla.
Vi söker dig med glimten i ögat och service i hjärtat och flexibel. Vi söker dig med några års erfarenhet av hotellarbete, helst i reception, du ska ha erfarenhet av bokningssystem, gärna Jupiter. Dina arbetstider varierar beroende på bokningsläget med kvällar och helger.
Tillträde från och med mars 2023
Tjänsten är på 75% Visa mindre

Glada medarbetare till matklassiker

Bli en del av team Sibylla Sibylla Maglarp Restaurangbiträde 75% Omfattning: Deltid Varaktighet: Tillsvidareanställning Rekrytering sker löpande Formella krav: Har du någon erfarenhet av restaurangarbete? (Önskemål) Har du någon kassavana? (Önskemål) Håller du en hög servicenivå där du alltid har kunden i fokus? Är pålitlighet, kreativitet och engagemang ledord i ditt dagliga arbete? Då skall du söka den här tjänsten idag! ARBETSUPPGIFTER Ditt... Visa mer
Bli en del av team Sibylla
Sibylla Maglarp
Restaurangbiträde 75%
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Rekrytering sker löpande
Formella krav:
Har du någon erfarenhet av restaurangarbete? (Önskemål)
Har du någon kassavana? (Önskemål)


Håller du en hög servicenivå där du alltid har kunden i fokus? Är pålitlighet, kreativitet och engagemang ledord i ditt dagliga arbete? Då skall du söka den här tjänsten idag!


ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvar är att sälja Sibyllas tjänsteerbjudanden till både kunder i restaurangen och i drive -in. Det är en självständig roll där du arbetar schemalagt på olika stationer på arbetsplatsen. Du kommer göra allt från att bygga menyerna till att serva kunderna i kassan. Därutöver kommer du ta hand om beställningar från drive-in samt digitala beställningar som förmedlas genom utkörning. Du ansvarar för att säkerställa nöjda kunder och planerar, driver och utvecklar restaurangen tillsammans med dina kollegor. Dessutom håller du en hög aktivitet och tar initiativ som för dig och restaurangen framåt.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang är högt värdesatt. För att trivas i rollen motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete samt drivs av effektivitet och kvalitet. Du är en social och relationsskapande person med en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Då detta är en frigående roll där du arbetar i team så ser vi att du har en fallenhet för struktur och planering.

Viktigt för tjänsten:
Serviceinriktad
Lagspelare.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.
Flytande svenska i tal och skrift.
God dator/systemvana.Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.


Ansök genom att skicka cv och personligt brev till [email protected] Skriv "Restaurangbiträde" i mejlets ämnesrad. Vänta inte med din ansökan, då vi anställer så snart vi hittar rätt personal.#jobbjustnu Visa mindre

TEAM MEMBER Mister York Trelleborg

Ansök    Jan 11    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York expanderar och söker stjärnor till TRELLEBORG! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera ... Visa mer
Mister York expanderar och söker stjärnor till TRELLEBORG!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden, där TRELLEBORG är näst på tur.

Tjänst
Denna tjänst varierar mellan 70-100%. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan. Tjänsten beräknas starta i början av mars i år.

Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.


VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har en positiv approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.
Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Sommelier till Högsäongen

Ansök    Jan 3    Skog, Hav & Slätt AB    Sommelier
Är du en utbildad passionerad vinnörd med erfarenhet av naturvin, som längtar efter ett break från sin vardag och går igång på att få botanisera och guida i vår prisbelönta naturvinslista. Vi erbjuder dig en hovmästare/sommelier tjänst under brinnande högsäsongen hos oss i Hörte Hamn. Vi är ett litet familjeföretag som byggt upp Hörte Brygga sedan 2013. Våra ledord är att bara jobba med snälla människor som bryr sig om natur och hållbarhet. Vi gör allt i ... Visa mer
Är du en utbildad passionerad vinnörd med erfarenhet av naturvin, som längtar efter ett break från sin vardag och går igång på att få botanisera och guida i vår prisbelönta naturvinslista. Vi erbjuder dig en hovmästare/sommelier tjänst under brinnande högsäsongen hos oss i Hörte Hamn.
Vi är ett litet familjeföretag som byggt upp Hörte Brygga sedan 2013. Våra ledord är att bara jobba med snälla människor som bryr sig om natur och hållbarhet. Vi gör allt i vår makt för att lämna så lite spår vi bara kan efter oss och samtidigt bjuda in våra gäster till en helhetsupplevelse med god mat runt borden i vackra Hörte Hamn. Det som gör ett besök på Hörte Brygga unikt är våra råvaror, den höga kunskapsnivån i köket och vinlista. Men främst är det alla ovärderliga och omtänksamma personer som jobbar med oss och som gör allt för att överträffa våra gästers förväntningar gång på gång utan att det bli pretiöst. Vi har öppet tis-lör dagtid och serverar Långlunch i två sittningar. Besök gärna vår hemsida för mer information.
Tjänsten är tis-lör 100% dagtid 10 juli-6 aug 2023
Ser fram emot att läsa din ansökan på [email protected] Visa mindre

Team Member EXTRA Mister York TRELLEBORG

Ansök    Jan 11    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York expanderar och söker stjärnor till TRELLEBORG! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera ... Visa mer
Mister York expanderar och söker stjärnor till TRELLEBORG!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden där TRELLEBORG är näst på tur.


Tjänst
Nu söker vi en ny stjärna till vårt team som vill jobba extra, exempelvis vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan. Tjänsten tillsätts i början av mars.

Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har en positiv approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.
Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Souschef med ambition att en dag bli vår Köksmästare

Ansök    Jan 3    Skog, Hav & Slätt AB    Souschef
Vi är ett litet familjeföretag som byggt upp Hörte Brygga sedan 2013. Våra ledord är att bara jobba med snälla människor som bryr sig om natur och hållbarhet. Vi gör allt i vår makt för att lämna så lite spår vi bara kan efter oss och samtidigt bjuda in våra gäster till en helhetsupplevelse med god mat runt borden i vackra Hörte Hamn. Det som gör ett besök på Hörte Brygga unikt är våra råvaror, den höga kunskapsnivån i köket och vinlista. Men främst är det... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som byggt upp Hörte Brygga sedan 2013. Våra ledord är att bara jobba med snälla människor som bryr sig om natur och hållbarhet. Vi gör allt i vår makt för att lämna så lite spår vi bara kan efter oss och samtidigt bjuda in våra gäster till en helhetsupplevelse med god mat runt borden i vackra Hörte Hamn. Det som gör ett besök på Hörte Brygga unikt är våra råvaror, den höga kunskapsnivån i köket och vinlista. Men främst är det alla ovärderliga och omtänksamma personer som jobbar med oss och som gör allt för att överträffa våra gästers förväntningar gång på gång utan att det bli pretiöst.
Vi letar nu efter en snäll kock med stor passion och kärlek för god mat. Vi söker mjuka, närvarande ledaregenskaper och nära till skratt, stor respekt för råvaran och engagerat samarbete med våra uppfödare/odlare. En gedigen erfarenhet och hantverksskicklighet är ett måste för att kunna axla vår vision ”Med kunskap och bra råvaror finns det ingen anledning att krångla till det”…. Vi utgår ifrån att du brinner för cirkulärekonomi och är en tänkande person som hela tiden söker en smartare och bättre väg framåt för vårt hållbarhetsarbete.
Din roll i Hörte kommer att vara den som leder det daglig arbetet i köket och vår önskan är att du ser vårt samarbete långsiktigt och att du ödmjukt växer in i våra smaker och får rätt utbildningar för att tillslut axla rollen som köksmästare med allt vad det innebär.
Tjänsten är tis-lör 100% dagtid från 1 juni-1 okt till och börja med. Trivs ihop så fortsätter vi såklart. Ser fram emot att läsa din ansökan på [email protected] Visa mindre

Servicevärdar 2023

Brinner du för service och vill testa på att jobba till sjöss? Vi står för alla dina kurser och certifikat. Våga testa på livet ombord! Vi erbjuder ett annorlunda jobb med många förmåner! Det är speciellt att jobba ombord på en båt och teamet blir snart som en andra familj. Tillsammans ger vi allt under veckan ombord och sen går vi i land med betald ledighet! Vi bor ombord och hittar även tid att umgås eller träna i våra gym ombord efter dagens/nattens ... Visa mer
Brinner du för service och vill testa på att jobba till sjöss?

Vi står för alla dina kurser och certifikat. Våga testa på livet ombord!

Vi erbjuder ett annorlunda jobb med många förmåner!
Det är speciellt att jobba ombord på en båt och teamet blir snart som en andra familj. Tillsammans ger vi allt under veckan ombord och sen går vi i land med betald ledighet! Vi bor ombord och hittar även tid att umgås eller träna i våra gym ombord efter dagens/nattens arbetspass. Dessutom lagar kockarna otroligt god mat till både vår personal och våra gäster. Tillsammans med ditt team ser du till att den här sommaren blir den bästa, för alla som är ombord!

Årets bästa resa behöver inte ta slut till hösten. Kan och vill du jobba hos oss så får du gärna vara kvar! Se jobbet som en chans att växa och utvecklas. Med oss får du erfarenhet som förhoppningsvis öppnar dörrar till framtiden.

Vad kommer du att arbeta med?
Till sjöss är ingen dag den andra lik och som servicevärd är din viktigaste roll att alltid bemöta våra gäster med god service och att ge det lilla extra. Du kommer att hoppa in där du behövs som mest vilket innebär att du kommer att jobba med allt detta:


• På hotellet hälsar du gästerna välkomna, bäddar, städar och hittar borttappade nallar.
• I våra restauranger och kaféer får du servera, diska och plocka disk i högt tempo men också ta dig tid att hjälpa gästerna.
• I butiken säljer du våra populära produkter, tipsar om allt från goda drycker, godis och skönhetsprodukter

Kort sagt, du är beredd att jobba hårt för att våra gäster ska kunna koppla av och få en fin upplevelse.

Du måste inte ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat till sjöss, allra viktigast är att du vill lära dig tillsammans med oss! 

Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. 

Är detta du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Du brinner för service, har erfarenhet av att jobba i högt tempo och hittar de bästa lösningarna för våra gäster. Detta gör vi bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs. 

Dina måsten


• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Simkunskaper
• Över 18 år

Meriterande:


• 12 månaders sammanlagd yrkeserfarenhet från städ, hotell, restaurang, butik eller liknande servicearbete
• Utbildning från hotell-, turism- eller restaurangskola
• Ytterligare språkkunskaper 

Bra att veta

Våra fartyg utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg och du ska kunna utgå från samtliga hamnar. Givetvis planerar vi från hemort så gott det går. Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar. 
Urval och intervjuer kommer att pågå löpande. Sista ansökningsdag är 31 januari 2023.

Start är omgående eller enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till våra rekryterare på [email protected]

När du skickar in din ansökan får du svara på några frågor som första steg i urvalet. Vi kontaktar dig så snart din ansökan kommit in antingen via mail eller telefon. Håll gärna utkik i din skräpkorg.

Vi ringer från 0704-85 XX XX nummer. 

Två tjänster i ett

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs, om du inte redan har dem. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. 

Vad vi erbjuder
Friskvårdsbidrag, tillgång till gym både på fastlandet och ombord.
Ombord är vi en stor familj och stöttar varandra lika mycket som fartyget och våra gäster. Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs, om du inte redan har dem.
Vanligtvis är schemat förlagt 1-2 veckors pass med motsvarande ledig betald tid däremellan. Går du vidare i processen och du erbjuds anställning hos oss får du genomgå en läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk-och psykiskhälsa.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.


Resan börjar med oss! Visa mindre

Kockar 2023

Ansök    Dec 23    Stena Line Scandinavia AB    Kock, fartyg
Vi söker kockar! Brinner du för matlagning och vill gå från land till sjöss? Jobba 1 vecka och var ledig 1 vecka, få betalt när du är på jobbet och när du är ledig. Vi erbjuder nu fler heltidstjänster under vår högsäsong men även tillsvidare i vår pool. Vi står för Rederianpassad grundläggande säkerhetsutbildning och mycket mer! På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för båd... Visa mer
Vi söker kockar!

Brinner du för matlagning och vill gå från land till sjöss?
Jobba 1 vecka och var ledig 1 vecka, få betalt när du är på jobbet och när du är ledig.
Vi erbjuder nu fler heltidstjänster under vår högsäsong men även tillsvidare i vår pool.

Vi står för Rederianpassad grundläggande säkerhetsutbildning och mycket mer!

På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Som kock på Stena Line bjuder du våra gäster på årets bästa resa där maten är höjdpunkten. Tillsammans ser vi till att det blir en sommar full av äventyr och matglädje som skapar sug efter mer. Hos oss finns havet, äventyret, maten! Vi vill ge våra gäster en resa för alla sinnen, så när du lagar och lägger upp maten i våra restauranger ombord bjuder du faktiskt på ett litet äventyr i sig. På en stor arbetsplats med många kollegor arbetar du med stora kvantiteter i högt tempo. Vi vet att god mat och god service kräver hårt arbete, men det här är ett jobb som ger minst lika mycket tillbaka i form av arbetsglädje och nöjda gäster.

Vem söker vi?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi gillar utmaningar och att hitta de bästa lösningarna för våra gäster. Detta gör vi som bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs. Du är en trygg och stabil person som blir en viktig spelare i laget. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk-och psykiskhälsa.

Är detta du?
- Du har en gymnasieutbildning från en restaurangskola eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet som kock på restaurang eller i storkök
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Kan simma
- Har ett giltigt pass eller nationellt ID-kort

Intresserad?
Våra båtar utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg. Arbetet innebär varierade arbetstider under dygnets alla timmar. Vanligtvis är schemat förlagt 1-2 veckors pass med motsvarande ledig betald (!) tid däremellan. Går du vidare i processen får du genomgå en läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. 

Urval och intervjuer kommer att pågå löpande. Sista ansökningsdag är 31 januari 2023.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till våra rekryterare på: [email protected]

När du skickar in din ansökan får du svara på några frågor som första steg i urvalet. Vi kontaktar dig så snart din ansökan kommit in antingen via mail eller telefon. Håll gärna utkik i din skräpkorg.

Vi ringer från 0704-85 XX XX nummer.

Två tjänster i ett

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs, om du inte redan har dem. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. 


Vad vi erbjuder
Utöver att du får en familj ombord har vi också friskvårdsbidrag och tillgång till gym på både fastlandet och ombord.
Kom ombord och testa! Vi erbjuder 3 provjobbsdagar ombord för dig som passerat rekryteringsprocessen för att få bästa möjliga samarbete. Givetvis utgår ersättning under samtliga provjobbsdagar.

Vill du jobba lite då och då eller vara tillsvidareanställd i vår pool? Poolen innebär bland annat att du har stort inflytande i vilka perioder du kommer att jobba. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!


Bli en del i förändringen av Europas ledande färjerederi.
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.


Resan börjar med oss! Visa mindre

Glada medarbetare till matklassiker på Sibylla

Ansök    Dec 21    Happyr AB    Restaurangbiträde
Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker Matklassiker i ny skepnad! Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämn... Visa mer
Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker


Matklassiker i ny skepnad!

Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt.

Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det blir stressigt. Det är meriterande, men inget krav att du arbetat inom restaurangområdet eller har är tidigare erfarenheter av liknande arbete och/eller kassavana. Du kan göra dig förstådd på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.

VälkommenSibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Vi är idag 138 Sibylla restauranger och 63st Grillkök från norr till söder. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna. Visa mindre

Leta efter någon som kan danska smörrebröd

Ansök    Dec 9    Nordthink AB    Köksmästare
Vi söker dig som kan smörrebröd och pratar perfekt svenska. Under tiden kan du också ta hand om Kassa. Visa mer
Vi söker dig som kan smörrebröd och pratar perfekt svenska. Under tiden kan du också ta hand om Kassa. Visa mindre

Kock

Ansök    Dec 7    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Du kommer att ingå i den arbetsgrupp som vunnit pris ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Du kommer att ingå i den arbetsgrupp som vunnit pris för sin konsistensanpassade kost.

Vi är härligt gäng med 12 medarbetare, kockar och ekonomibiträde, i vårt nybyggda storkök på Familjens hus i Anderslöv, 16 km utanför Trelleborgs city.

Du kommer att vara med och påverka att vi fortsätter hålla hög kvalitet, visa goda resultat och nå våra mål, nöjda matgäster. Som medarbetare hos oss vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt arbete. Därför tydliggör vi krav och förväntningar, sätter upp mål och följer upp resultat. Våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för varandra och ha ett bra samtalsklimat där alla vågar säga sin mening. 

Arbetsuppgifter
Vi tillagar måltider till våra matgäster inom Vård- och omsorg och till barnen på förskolan på Familjens Hus. I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, menyplanering, egenkontroll, märkning, specialkost och konsistensanpassning. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår, som till exempel arbete i vårt kostdataprogram Matilda.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial; komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkoster, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är B-körkort.

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

38,25

Tillträde
2023-03-06 eller enligt överenskommelse.

Vakansen kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontakt
Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-12-27 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Ekonomibiträde

Ansök    Dec 7    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Du kommer att ingå i den arbetsgrupp som vunnit pris ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Du kommer att ingå i den arbetsgrupp som vunnit pris för sin konsistensanpassade kost.

Vi är härligt gäng med 12 medarbetare, kockar och ekonomibiträde, i vårt nybyggda storkök på Familjens hus i Anderslöv, 16 km utanför Trelleborgs city.

Du kommer att vara med och påverka att vi fortsätter hålla hög kvalitet, visa goda resultat och nå våra mål, nöjda matgäster. Som medarbetare hos oss vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt arbete. Därför tydliggör vi krav och förväntningar, sätter upp mål och följer upp resultat. Våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för varandra och ha ett bra samtalsklimat där alla vågar säga sin mening. 

Arbetsuppgifter
I köket tillagar vi måltider till våra matgäster inom Vård- och omsorg och till barnen på förskolan på Familjens Hus. Som ekonomibiträde är du delaktig i att hela produktionen fungerar. Du assisterar kockarna under matlagning och arbetsuppgifter därutöver kan handla om att diskning, städning, egenkontroll och att packa livsmedel.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som ekonomibiträde, gärna i storkök. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet
Arbetstiden är förlagd måndag till fredag

Tidsbegränsat 

 

Tillträde
2023-01-09 eller enligt överenskommelse.

Vakansen kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontakt
Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-12- 19 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Pasha Kolgrill söker 2 servitriser

Vi söker erfaren serveringspersonal som känner sig bekväm med att presentera såväl mat som dryck. Som person skall du vara service orienterad och socialt samt kompetent och professionell i ditt yrkesutövande. Självklart har du ett stort intresse för mat och dryck! Du älskar att möta nya kollegor, gäster och ha stor variation i ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och/eller engelska i tal och skrift. Du kommer jobba 70% eftersom vi är öppet ... Visa mer
Vi söker erfaren serveringspersonal som känner sig bekväm med att presentera såväl mat som dryck. Som person skall du vara service orienterad och socialt samt kompetent och professionell i ditt yrkesutövande.
Självklart har du ett stort intresse för mat och dryck! Du älskar att möta nya kollegor, gäster och ha stor variation i ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och/eller engelska i tal och skrift.
Du kommer jobba 70% eftersom vi är öppet mellan 16.00 - 22-00 de flesta dagar, senare tid förekommer under helger. Visa mindre

Kockar/cooks

Ansök    Dec 6    Tt-Line AB    Kock, fartyg
Kockar och kallskänkor för säsongs- och vikariatsanställningar Till våra svenskbemannade fartyg behöver vi kockar och kallskänkor för säsong- och vikariatsanställning! Kock- och kallskänksjobben ombord varierar beroende på vilket fartyg det är och vilken tjänst. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av arbete med personalmat, förberedelse och lagning av varma och kalla rätter till vårt koncept ombord och beställningar. Du är ett av... Visa mer
Kockar och kallskänkor för säsongs- och vikariatsanställningar
Till våra svenskbemannade fartyg behöver vi kockar och kallskänkor för säsong- och vikariatsanställning!

Kock- och kallskänksjobben ombord varierar beroende på vilket fartyg det är och vilken tjänst. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av
arbete med personalmat, förberedelse och lagning av varma och kalla rätter till vårt koncept ombord och beställningar.
Du är ett av våra ansikten utåt och du tycker om att ge bra service.

Vi söker Dig som kan tänka Dig jobba både korta och lite längre perioder hos oss!

Ordinarie personal arbetar två veckor ombord och är ledig två osv. Under högsäsonger och vid vikariat kan det förekomma andra scheman.
Under dina tjänstgöringsperioder bor du ombord.


Kvalifikationer
För samtliga tjänster krävs kockutbildning och/eller restaurangskola.  Du har gärna 3-5 års erfarenhet av kock- eller kallskänksarbete och god kännedom om livsmedelshantering och köksekonomi.
Det är meriterande om du tidigare tjänstgjort till sjöss, och innehar behörigheter som krävs vid ombordtjänstgöring.
Vi söker Dig som ser vad som ska göras i köket och som hjälper till där det behövs. Du är energisk och kan jobba bra både grupp och enskilt och i högt tempo.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och Du är noggrann samt uppmärksam.

Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!
TT-Line är det ledande färjerederiet i södra Östersjön och våra toppmoderna färjor trafikerar lederna mellan Tyskland, Polen, Litauen och Sverige. TT-Line transporterar över 900 000 passagerare och mer än 500 000 fraktenheter årligen på sina fyra linjer, vilket gör företaget till marknadsledare i trafiken i södra Sverige. TT-Line har för närvarande cirka 700 anställda ombord och på sina kontor i Travemünde, Trelleborg, ?winouj?cie/Stettin, Rostock och Klaipeda.

Cooks for seasonal and temporary positions
For our Swedish-manned ships, we need cooks and cold side dishes for seasonal and temporary employment!
The tasks are distributed within the team and include work with staff food, preparation and preparation of hot and cold dishes for our concept on board and orders.
You are one of our outward faces and you like to provide good service. We are looking for you who can imagine you working both short and slightly longer periods with us! Regular staff work two weeks on board and are free for two, etc. During high seasons and in temporary positions, there may be other schedules. During your periods of service, you live on board. Qualifications All positions require cook training and / or restaurant school. You like to have 3-5 years of experience in cooking or cold side work and good knowledge of food handling and kitchen finances. It is an advantage if you have previously served at sea, and hold the qualifications required for on-board service.
We are looking for you who see what needs to be done in the kitchen and who help where needed. You are energetic and can work well both in groups and individually and at a high pace. You are easy to work with and communicate and you are thorough and attentive.
Have you: Basic Safety. Crowd management, Maritime protection, Health certificate - then you can start working immediately!
TT-Line is the leading ferry company in the southern Baltic Sea and our state-of-the-art ferries operate the routes between Germany, Poland, Lithuania and Sweden. TT-Line transports over 900,000 passengers and more than 500,000 freight units annually on its four lines, which makes the company the market leader in traffic in southern Sweden. TT-Line currently has around 700 employees on board and at its offices in Travemünde, Trelleborg, ?winouj?cie / Stettin, Rostock and Klaipeda. Visa mindre

Leta efter någon som kan göra sushi

Ansök    Dec 5    Nordthink AB    Köksmästare
Vi söker någon som kan svenska och och göra sushi. Den sökande kan prata perfekt svenska och har lätt för att kommunicera med andra. Arbetsplatsen är i Trelleborg Central. Visa mer
Vi söker någon som kan svenska och och göra sushi. Den sökande kan prata perfekt svenska och har lätt för att kommunicera med andra. Arbetsplatsen är i Trelleborg Central. Visa mindre

Extrajobb i Ystad

Ansök    Nov 7    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi expanderar och söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Ystad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt spä... Visa mer
Vi expanderar och söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Ystad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Har du några frågor kan du kontakta Maja Anthonsen som är Platschef i Södra Skåne. Du når Maja på 0707-444 555 eller [email protected]
Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King Trelleborg

Ansök    Nov 22    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll. Är du intresserad ? Maila t... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll.
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Trelleborg Visa mindre

Barista Trelleborg

Just nu söker vi Baristor och Shift Leaders till vår shop i Trelleborg. Vi söker dig som brinner för service och kaffe och som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Vi söker Dig som är initiativtagande, ansvarstagande och vill utvecklas inom Espresso House. Barista: Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse t... Visa mer
Just nu söker vi Baristor och Shift Leaders till vår shop i Trelleborg. Vi söker dig som brinner för service och kaffe och som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Vi söker Dig som är initiativtagande, ansvarstagande och vill utvecklas inom Espresso House.

Barista:
Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik.
Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  
Tjänsten som Barista är på 10h/v och det fungerar därför utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning, krav är att du har fyllt 18 år.

Ditt framtida jobb? 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen.
Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 

Vad erbjuder du oss? 
- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
- Du älskar att ha kul på jobbet

Shift Leader:
Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll inom café/restaurang eller dig som ser dig själv som en naturlig ledare och som är nyfiken att utvecklas ännu mer som ledare. Krav för tjänsten är att du fyllt 18 år och kan jobba morgon, dag, kväll och helg och tjänsten är på 15h/v. 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café (se Barista beskrivning). Som Shift Leader ansvarar du dessutom för att: 
Planera, leda och följa upp dina skift 
Under ditt skift fördela arbetsuppgifter på medarbetare  
Säkerställa att coffee shopen drivs framåt utefter Espresso House vision, värderingar och policys.

Vad erbjuder vi dig? 
Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  

Övrigt 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 

Ansök 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Kock Tre Lyktor Trelleborg

Tre Lyktor är en välkänd pub i centrala Trelleborg med en inarbetad kundkrets som har drivits i samma regi i 30 år . Vi erbjuder en plats i ett bra fungerande arbetsgäng som nu ska bli ännu bättre - tack vare dig. ARBETSUPPGIFTER Lunchservering med catering av huvudsakligen svensk husmanskost under dagarna och a la carte kvällstid. Du kommer jobba varannan helg på rullande 2 veckors schema med varierande köksuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vil... Visa mer
Tre Lyktor är en välkänd pub i centrala Trelleborg med en inarbetad
kundkrets som har drivits i samma regi i 30 år . Vi erbjuder en plats i ett bra
fungerande arbetsgäng som nu ska bli ännu bättre - tack vare dig.
ARBETSUPPGIFTER
Lunchservering med catering av huvudsakligen svensk husmanskost under dagarna
och a la carte kvällstid. Du kommer jobba varannan helg på rullande 2 veckors
schema med varierande köksuppgifter.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta som kock , älskar service, är intresserad av ditt yrke
och har ett glatt humör.
Kockutbildning eller likvärdig utbildning Visa mindre

köksbiträde till indiskt Restaurang

Ansök    Okt 30    Basant indisk restaurang    Köksbiträde
Behöver en duktigt köksbiträde som kan jobba deltid och helger.Det är fordel Om han kan hindi och urdu också. mer info kommer på intervju. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Behöver en duktigt köksbiträde som kan jobba deltid och helger.Det är fordel Om han kan hindi och urdu också.
mer info kommer på intervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Sep 6    AN Nerway AB    Pizzabagare
Monaco Pizzeria söker en ny medarbetare som kan arbeta som pizzabagare. Som person är du stresstålig och flexibel. Vi ser gärna att du har arbetat som pizzabagare tidigare. Visa mer
Monaco Pizzeria söker en ny medarbetare som kan arbeta som pizzabagare. Som person är du stresstålig och flexibel.
Vi ser gärna att du har arbetat som pizzabagare tidigare. Visa mindre

Extrajobb i Trelleborg

Ansök    Sep 5    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Höllviken och Trelleborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Höllviken och Trelleborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/


Har du några frågor kan du kontakta Maja Anthonsen 0707 44 45 55 som är Platschef i Södra Skåne. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon. Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King Trelleborg

Ansök    Sep 5    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är på 5 timmar/vecka Är du intresserad ? Maila till [email protected], bifoga CV, ... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är på 5 timmar/vecka
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Trelleborg Visa mindre

Cafébiträde

Ansök    Sep 1    Café Smyge AB    Konditoribiträde
Nu söker vi ett cafébiträde till Sveriges sydligaste café. Du ska vara minst 20 år, ha erfarenhet av café/restaurang och ha som mål att göra alla gäster nöjda. Det är en timanställning. Maila cv till [email protected] eller ring Katja på 0701-411812 Visa mer
Nu söker vi ett cafébiträde till Sveriges sydligaste café. Du ska vara minst 20 år, ha erfarenhet av café/restaurang och ha som mål att göra alla gäster nöjda. Det är en timanställning.
Maila cv till [email protected] eller ring Katja på 0701-411812 Visa mindre

Intresseanmälan att arbeta inom hotell- och restaurangavdelningarna ombord

Ansök    Aug 18    Tt-Line AB    Cateringarbetare
Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? och vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, vara en god skeppskamrat samtidigt som du är en problemlösare som inte ger dig? Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema? Rederibranschen är en spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla för... Visa mer
Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? och vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, vara en god skeppskamrat samtidigt som du är en problemlösare som inte ger dig? Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema?
Rederibranschen är en spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport.
Vi kan behöva vikarier i restaurang, cafeteria och i hotellet.
Börjar du under vintern, har du även sommarjobb nästa år om vi trivs med varandra!
Majoriteten av våra passagerare kommer från Europa, så vi vill gärna att du pratar en del tyska samt engelska om du vill arbeta direkt mot våra passagerare. Annars kan du kanske göra en bra insats i hotellet?
Vi vill gärna att du bor i närområdet. Hos oss bor man ombord under arbetsperioden - i upp till 2 veckor
För att arbeta ombord krävs en del säkerhetsutbildningar. Har du dem redan kommer du igång snabbare, annars kan du behöva vänta på att vi anordnar dem.

Kvalifikationer
Vår företagspolicy ställer höga krav på hög servicenivå, men förutom att värna om passagernas och kollegornas trivsel skall vi värna om säkerheten ombord.
Majoriteten av våra passagerare är tysktalande, därför är det en merit att prata tyska. Svenska och engelska är kravmed hänvisning till arbets- och säkerhetsspråk.
Som sjöanställd ställs krav på högt säkerhetstänkande och utbildningskraven är reglerade i nationella och internationella regler.
Det är en merit om du arbetat till sjöss och redan innehar behörigheter, annars kommer vi att hålla säkerhetsutbildningar inom kort. Dessa är ett krav för att arbeta ombord och totalt handlar det om cirka 5 dagar, som ligger lite utspritt.
Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- kan du komma igång att jobba direkt!
Hör av dig vid frågor på 0410 - 56268 eller 278 Visa mindre

Köksmästare

Är du en person som kan inspirera andra och leda ett kök? Känner du yrkesstolthet och kärlek i att leverera överenskommen kvalitet från och med tallrik 1 till oändligheten? Som Köksmästare på Stena Line är du med och jobbar för vår gemensamma målsättning och ambition, att servera världens bästa färjemat. Hos oss sätter vi gästerna i centrum, de är lojala och många återvänder regelbundet. De förtjänar därför bästa möjliga upplevelse ombord, där maten är en ... Visa mer
Är du en person som kan inspirera andra och leda ett kök? Känner du yrkesstolthet och kärlek i att leverera överenskommen kvalitet från och med tallrik 1 till oändligheten? Som Köksmästare på Stena Line är du med och jobbar för vår gemensamma målsättning och ambition, att servera världens bästa färjemat. Hos oss sätter vi gästerna i centrum, de är lojala och många återvänder regelbundet. De förtjänar därför bästa möjliga upplevelse ombord, där maten är en stor del. Vill du vara med på vår resa och skapa värde för våra gäster, välkommen med din ansökan!

Vad kommer du arbeta med?
Som Köksmästare är det ditt uppdrag att planera och ansvara för köksverksamheten ombord utifrån uppsatta verksamhetsmål. Din passion är att skapa det bästa för våra gäster och tillsammans med medarbetarna ombord sträva mot att tillsammans uppnå era mål och utveckla verksamheten. Som kockarnas närmsta chef kommer du att leda, inspirera och coacha dina medarbetare i den dagliga verksamheten. I rollen har du även kontakt med leverantörer, kontrollerar beställningar och leder provianteringsarbetet.

Några ansvarsområden:
- Fördela, leda och kontrollera arbete och rutiner för dina medarbetare
- Kontrollera att livsmedelssäkerheten följs, upprätthålla egenkontroll program samt allergiinformation och dokumentation kopplat till detta samt att CSS kvalitetsmålen uppfylls
- Personalplanering
- Kontrollera utsatta öppettider och att överenskomna arbetstider samt kvalitetsmål efterlevs
- Delta i fartygets ledningsgruppsmöten och säkerhetsövningar
- Säkerställa att det systematiska arbetsmiljöarbetet fortgår
- Säkerställa att företagspolicyer, strategier och riktlinjer följs fullt ut
- Leda arbetsgruppen i linje med företagets strategi, värderingar och uppsatta mål
- Ansvara för matbudget ombord på farty

Vad vi kan erbjuda dig
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Vi erbjuder dig en placering ombord på M/S Skåne som utgår från Trelleborg och du kommer få en rederianställning, vilket innebär att du har en placering på ett fartyg men andra kan bli aktuella beroende på vad som händer i verksamheten. Tjänsten innebär att du arbetar skift, vilket normalt innebär att du arbetar och bor ombord under en period följt av en lika lång ledighet, på M/S Skåne arbetar du söndag-onsdag i dagsläget. Som Köksmästare blir du en del av en av våra största avdelningar ombord, Onboard Sales & Service.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Då vi är mitt uppe i ett förändringsarbete behöver du känna dig trygg i att leda under sådana förutsättningar. Vi ser också att du har förmågan att kunna inspirera din personal och omvandla goda idéer i praktiken. Du är en lugn och stabil person som är kontrollerad i pressade situationer. Att bidra till att utveckla den kommersiella verksamheten är ett måste, precis som en vilja att tillgodose våra gästers behov. Vi tror även att du har en mycket god förmåga att kommunicera med andra oavsett målgrupp och kan genom din närvaro i verksamheten påverka den i rätt riktning.

Kvalifikationer:
- Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang (kockinriktning)
- Arbetslivserfarenhet som kock
- Tidigare erfarenhet som Souschef eller Köksmästare
- God datakunskap och systemvana
- Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift

Meriterande:
- Relevant yrkesutbildning/högskoleutbildning inom kök
- Erfarenhet av att arbeta med KPI:er och resultatuppföljning

Intresserad?
Tjänsterna är tillsvidareanställningar, där 6 månaders provanställning tillämpas. Lönen regleras enligt kollektivavtal med SBF. Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar och vår verksamhet pågår sju dagar i veckan, året om. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18e september, 2022. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Om du har några frågor angående tjänsten får du gärna kontakta Ulf Röbel, Regional Food & Beverage Manager, på [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Erfaren servitör/servitris

Ansök    Sep 1    Eatside AB    Servitör/Servitris
Vi söker omgående en erfaren servitör/servitris för några veckor framöver. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning. Servitör/servitris: du ska ha minst ett par års erfarenhet och vara snabb, service-minded och älska att göra gästerna nöjda. Vi vill att du har erfarenhet av à la carte-servering och gärna mat- och dryckeskunskap. Du måste vara minst 20 år. Är du vår nästa kollega som vill jobba precis vid stranden i Beddingestrand - hör av... Visa mer
Vi söker omgående en erfaren servitör/servitris för några veckor framöver. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning.
Servitör/servitris: du ska ha minst ett par års erfarenhet och vara snabb, service-minded och älska att göra gästerna nöjda. Vi vill att du har erfarenhet av à la carte-servering och gärna mat- och dryckeskunskap. Du måste vara minst 20 år.
Är du vår nästa kollega som vill jobba precis vid stranden i Beddingestrand - hör av dig med ditt cv på mail: [email protected] eller ring Katja på 0701-411812. Visa mindre

Personal till Hotell och restaurang ombord

Ansök    Aug 18    Tt-Line AB    Cateringarbetare
Under  våren och sommaren kommer vi att utöka vårt team ombord inom hotell- och restaurangavdelningarna. Vi behöver behovsanställda vikariersom täcker vid sjukdomar och ledigheter. Under sommaren erbjuds man fast schema. Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? Vill du vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, och vara en god skeppskamrat?  Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi in... Visa mer
Under  våren och sommaren kommer vi att utöka vårt team ombord inom hotell- och restaurangavdelningarna. Vi behöver
behovsanställda vikariersom täcker vid sjukdomar och ledigheter. Under sommaren erbjuds man fast schema.

Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? Vill du vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, och vara en god skeppskamrat?  Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema?
Rederibranschen är en  spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport.
Majoriteten av våra passagerare kommer från Europa, så vi vill gärna att du pratar en del tyska samt engelska om du vill arbeta direkt mot våra passagerare. Annars kan du kanske göra en bra insats i hotellet?
Vi vill att du bor i närområdet, finns tillgänglig för säkerhetsutbildningar inom några veckor samt kan du bo och jobba ombord under upp till två veckor.
Det är bra om du har erfarenhet av arbete inom från Hotell- och restaurang:
utbildning inom Hotel & Restaurang 
god datakunskap och har lätt för att lära dig nya system. 
du talar flytande svenska och engelska, kunskaper i tyska är meriterande
Förhoppningsvis har du kanske erfarenhet från färjetrafik?
Kundens upplevelse av oss gör att de trivs och vi skall uppfylla deras förväntningar så att de kommer tillbaka till oss.
Vi har ett glatt gäng ombord som står stadigt när det gungar.
Det är en merit om du arbetat till sjöss och redan innehar behörigheter, annars kommer vi att hålla säkerhetsutbildningar inom kort. Dessa är ett krav för att arbeta ombord och totalt handlar det om cirka 5 dagar, som ligger lite utspritt.
Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
During the spring and summer we will extend our team on board in the hotel and restaurant departments. We need
temporary workers whocover illnesses and leaves. During the summer, a fixed schedule is offered.

Do you want to work on board and meet passengers on holiday? Do you want to be our face? Can you work at a high tempo, give us a happy mood, and be a good shipmate?  Are you available at short notice during periods when we are unable to offer schedule?
The shipping industry is an exciting industry to work in. We work with passengers who are on holiday or traveling at work and all expect the best service and safe transport.
The majority of our passengers come from Europe, so we would like you to speak some German as well as English if you want to work directly with our passengers. Otherwise, you might be able to do a good job in the hotel department?
We want you to live in the surrounding area, be available for safety training within a few weeks and you can stay and work on board for up to two weeks.
It is good if you have experience of working in hotel and restaurant:
Education - Hotel & Restaurant
knowledge and easy to learn new computer/till-systems.
you speak fluent Swedish and English, knowledge of German is a merit
Hopefully you have experience in ferry service.
The customer's experience of us makes them happy and we must meet their expectations so that they come back to us.
We have great teams on board standing firm when it's windy.
It is a merit if you have worked at sea and already hold certificates, otherwise we will hold safety training courses shortly. These are a requirement to work on board and in total it is about 5 days, which is a little spread out.
Do you have:
Basic Safety. Crowdmanagement, Health Certificate - then you can get started working right away! Visa mindre

Kockar till vikariebanken

Ansök    Aug 11    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Måltidsavdelningen inom Bildningsförvaltningen i Trel... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Måltidsavdelningen inom Bildningsförvaltningen i Trelleborgs kommun tillagar ca 8000 lunchportioner dagligen till våra matgäster och däremellan frukost, mellanmål och middag.

Vårt mål är att våra matgäster som är barn i förskola och elever i grundskola och gymnasieskola ska bli nöjda, mätta och tycka om vår mat. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden och utvecklar vår tillagningskonst och kreativitet kontinuerligt. Kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder är en framgångsfaktor och viktigt för oss. 

Måltidsavdelningen i Trelleborgs kommun söker nu dig som vill arbeta som vikarie i våra kök.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår tillagning samt alla de i övrigt förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök eller i ett mindre förskolekök, såsom tex tillagning av specialkost och dokumentation av egenkontroll. Du arbetar tillsammans med kollegor, pedagoger, barn och elever. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar mot våra uppsatta mål i mat- och måltidspolicyn. bidrar till god arbetsmiljö och kommunikation med våra matgäster.

Kvalifikationer  
Vi söker dig som är utbildad kock. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkost samt kunna utföra de administrativa uppgifterna som t.ex är digital rapportering, beställning men också att publicera menyer och visa upp ditt arbete i social medier. Som person är du serviceinriktad, bidrar till en god arbetsmiljö, gillar utvecklingsarbete, visar stort intresse för våra matgäster genom arbete med måltidspedagogik och måltidsråd. 

Arbetstid/varaktighet
Genom vikariebanken kan du arbeta på både korta vikariat till länge vikariat upp till 3 månader. 

Tillträde
När vi fått din anmälan i vikariebanken kommer du att bli kontaktad av oss för en intervju.

Kontaktperson
Har du frågor, välkommen att kontakta kökschef Andreas Persson, [email protected],  0738415175. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
Vi vill gärna ha din intresseanmälan senast 2022-08-30

Välkommen att göra din intresseanmälan via Vikariebanken på länken: https://trelleborg.vikariebanken.se/barnungdom/intresse_anmalan.xml?action=interest

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Servitör/Servitris

SMYGEHUS HAVSBAD 1920 , för hundra år sedan, byggdes Smygehus och restaurangen startades upp. Våra gäster kommer hit för weekends, konferenser, a la carte, bröllop och affärsboenden. Vi serverar lunch, a la carte och brunch på helgen. Vi söker dig som tycker om att jobba med service och värdskap. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt. Kvalifikationer: Gäst i centrum. Social och lätt för att skapa kontakt. Självgående och har ... Visa mer
SMYGEHUS HAVSBAD


1920 , för hundra år sedan, byggdes Smygehus och restaurangen startades upp.
Våra gäster kommer hit för weekends, konferenser, a la carte, bröllop och affärsboenden.
Vi serverar lunch, a la carte och brunch på helgen.


Vi söker dig som tycker om att jobba med service och värdskap. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt.


Kvalifikationer:
Gäst i centrum.
Social och lätt för att skapa kontakt.
Självgående och har lätt för att fatta kloka beslut även när det är mycket att göra.
Stolt över ditt yrke.


Vad erbjuder vi?


Varierande arbetsuppgifter.
Härliga arbetskolleger.
Kompetensutveckling.


Vi söker personal under dag- och kvällstid samt helger, du bör ha minst 3 års vana. Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King Trelleborg

Ansök    Aug 1    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll. Är du intresserad ? Maila t... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll.
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Trelleborg Visa mindre

McDonald's Trelleborg söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Världens bästa skolkockar sökes!

Ansök    Aug 11    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Måltidsavdelningen inom Bildningsförvaltningen i Trel... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Måltidsavdelningen inom Bildningsförvaltningen i Trelleborgs kommun har tio duktiga kökschefer som leder arbetet 27 tillagningskök och 6 mottagningskök.

Vi tillagar frukost, luncher och mellanmål dagligen till våra matgäster. Vårt mål är att våra matgäster ska bli nöjda, mätta och tycka om vår mat men också att skolmåltider är en resurs i barns och elevers lärande om t.ex smaker, råvaror, klimat, hälsa och vi arbetar tillsammans med pedagoger och skolledning. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden och utvecklar vår tillagningskonst och kreativitet kontinuerligt. Vi har ett aktivt systematiskt kvalitetsarbete på enhetsnivå via SkolmatSverige. Kommunikation och dialog med våra matgäster är en framgångsfaktor och mycket viktigt för oss. 

Måltidsavdelningen i Trelleborgs kommun söker nu dig som vill arbeta som passionerad och engagerad kock och tillsammans med kollegor, chefer och elever fortsätta utvecklingsarbetet mot Trelleborg - en skolkommun att räkna med. Gå gärna in på våra sociala medier, Instagram  maltidsavdelningen_ eller Facebook  @MaltidsserviceTrelleborgskommun 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår förberedelser, tillagning, bakning och servering samt alla de i övrigt förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök eller i ett mindre förskolekök. Du arbetar med specialkost, dokumentation av egenkontroll, rapportering och arbete i olika digitala system. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kostdataprogram och tycker det är spännande att visa upp ditt arbetet i sociala medier. Du arbetar tillsammans med verksamhetschef, skolledning, kollegor, pedagoger, barn och elever. Att leda måltidsråd, jobba klimatsmart, delta i event, laga mat utomhus och vara nyfiken på utvecklingsarbete i stort och smått ser vi som självklart.  Kompetensutveckling och lärande är en viktig del i arbetet. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar mot våra uppsatta mål i mat- och måltidspolicyn och att du bidrar till god arbetsmiljö och kommunikation med våra matgäster.

Kvalifikationer  
Vi söker dig som är utbildad kock och har erfarenhet från förskola eller skola. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkost samt kunna utföra de administrativa uppgifterna och ha god datorvana.  Som person är du serviceinriktad, bidrar till en god arbetsmiljö, gillar utvecklingsarbete, visar stort intresse för våra matgäster genom arbete med måltidspedagogik och måltidsråd. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil eftersom vi arbetar i stora områden och det ingår att kunna byta arbetsplats för kortare eller längre tid.  Utdrag ur polisens belastningsregister krävs för anställning.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så skicka din ansökan snarast. 

Kontaktperson
Stina Salmonsson, verksamhetschef 0410-734743
Ann-Charlotte Karlsson, enhetschef 0410-734097

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
Vi vill gärna ha din ansökan senast 2022-08-30 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Urval sker löpande. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Resturangsbiträde

Ansök    Jul 7    Algatans Grill AB    Servitör/Servitris
Hej Jag söker dig som är arbetsvillig ansvarsfull,självständig,kan hitta lösningar ,samarbetsvillig,erfarenhet är inget krav men det är sunt för nuft som råder i vårt arbete. Du ska vara målinriktad,serviceinriktad,pålitlig, tålmodig. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidig och kan jobba skiftande Visa mer
Hej
Jag söker dig som är arbetsvillig ansvarsfull,självständig,kan hitta lösningar ,samarbetsvillig,erfarenhet är inget krav men det är sunt för nuft som råder i vårt arbete.
Du ska vara målinriktad,serviceinriktad,pålitlig, tålmodig.
Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidig och kan jobba skiftande Visa mindre

Hotellreceptionist / Helgarbetare

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster. Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning. Receptionen sysslar bland annat med administration, checka in-ut gäster, svara på mail och telefon samt hjälpa våra gäster och företagskunder. Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha... Visa mer
Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster. Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning. Receptionen sysslar bland annat med administration, checka in-ut gäster, svara på mail och telefon samt hjälpa våra gäster och företagskunder. Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt som du levererar service i världsklass.
Tjänsten innebär mycket ansvar och vi ser därför gärna att man haft erfarenhet inom serviceyrket sedan tidigare och är beredd på att vara ansiktet utåt för hotellet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor. Driven och viljan att hitta lösningar är viktiga egenskaper. Viktigast är dock att du är en glad person med mycket energi och glöd i ögonen och har viljan att lära dig. Du måste vara minst 20 år gammal. Du ska ha god tal och -skrivförmåga både på svenska och engelska.
Vi söker en deltidstjänst/helgarbetare (ca.30%) med kvällar och mornar, från start i mitten av augusti. Är du den vi söker? Visa mindre

Restaurangbiträde på Sibylla

Ansök    Jul 11    Happyr AB    Restaurangbiträde
Sibylla rekryterar: Restaurangbiträde Vi söker dig som har en god känsla för service, intresse för mat och dryck och gör ditt bästa för att alltid ge kunden en minnesvärd upplevelse. Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Vi är idag 138 Sibylla restauranger och 63st Grillkök från norr till söder. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat s... Visa mer
Sibylla rekryterar: Restaurangbiträde


Vi söker dig som har en god känsla för service, intresse för mat och dryck och gör ditt bästa för att alltid ge kunden en minnesvärd upplevelse.

Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Vi är idag 138 Sibylla restauranger och 63st Grillkök från norr till söder. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna. Visa mindre

Vi söker en kock som vill ta ansvar och kan jobba självständigt

Palm Tree Hotel är ett nyrenoverat hotell mitt i Trelleborg. Hotellet med sina 42 rum drivs som ett arrangemangshotell. The Peacock restaurang (www.thepeacock.se) serverar väl tillagade rätter till Trelleborgs glada invånare och besökare. För oss är hållbarhet inte en utopisk idé utan en grundläggande och nödvändig strävan. Vi vill ha: Nu satsar vi framåt och söker dig som har en fallenhet för service, matlagning och en vilja att jobba tillsammans i ett t... Visa mer
Palm Tree Hotel är ett nyrenoverat hotell mitt i Trelleborg. Hotellet med sina 42 rum drivs som ett arrangemangshotell.
The Peacock restaurang (www.thepeacock.se) serverar väl tillagade rätter till Trelleborgs glada invånare och besökare. För oss är hållbarhet inte en utopisk idé utan en grundläggande och nödvändig strävan.
Vi vill ha:
Nu satsar vi framåt och söker dig som har en fallenhet för service, matlagning och en vilja att jobba tillsammans i ett team.
Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket. Självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp. Visa mindre

Servitör/servitris med erfarenhet

Ansök    Jun 27    Eatside AB    Servitör/Servitris
Vi söker en erfaren, duktig och positiv servitör/servitris för att komplettera vårt duktiga team! Du ska vara snabb, service-minded och älska att göra gästerna nöjda. Du måste ha minst 1-2 års erfarenhet av yrket och gärna mer. Vi vill att du har erfarenhet av à la carte-servering och gärna mat- och dryckeskunskap. Är du vår nästa kollega som vill jobba precis vid stranden i Beddingestrand - hör av dig med ditt cv på mail: [email protected] eller ri... Visa mer
Vi söker en erfaren, duktig och positiv servitör/servitris för att komplettera vårt duktiga team! Du ska vara snabb, service-minded och älska att göra gästerna nöjda. Du måste ha minst 1-2 års erfarenhet av yrket och gärna mer. Vi vill att du har erfarenhet av à la carte-servering och gärna mat- och dryckeskunskap.
Är du vår nästa kollega som vill jobba precis vid stranden i Beddingestrand - hör av dig med ditt cv på mail: [email protected] eller ring Katja på 0701-411812. Visa mindre

McDonald's Trelleborg söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos i Trelleborg (Extrajobb + helger)

Ansök    Jun 23    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker nya kollegor till köket! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntningar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster. Vi söker dig som vill jobba extra under helger och ibland i veckorna med start omgående och fortsatt framåt under höst och vinter. Ett jobb perfekt att kombinera med studier eller annan kul... Visa mer
Vi söker nya kollegor till köket!
Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntningar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster.

Vi söker dig som vill jobba extra under helger och ibland i veckorna med start omgående och fortsatt framåt under höst och vinter. Ett jobb perfekt att kombinera med studier eller annan kul sysselsättning.Vi söker alla möjliga kompetenser och erfarenheter i våra kök, innebär att vi kan erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i ett kök. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, det du saknar i kunskap får du ta igen med driv och att vilja lära!Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas i kedjan
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor


För att passar bra hos oss tror vi att du
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig
- är bra på att säkerställa kvalitet
- är snabb, noggrann och effektiv
- kan och vill bjuda på dig själv


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Barista Trelleborg

Just nu söker vi Baristor och Shift Leaders till vår shop i Trelleborg. Vi söker dig som brinner för service och kaffe och som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Vi söker Dig som är initiativtagande, ansvarstagande och vill utvecklas inom Espresso House. Barista: Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse t... Visa mer
Just nu söker vi Baristor och Shift Leaders till vår shop i Trelleborg. Vi söker dig som brinner för service och kaffe och som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Vi söker Dig som är initiativtagande, ansvarstagande och vill utvecklas inom Espresso House.

Barista:
Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik.
Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  
Tjänsten som Barista är på 10h/v och det fungerar därför utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning, krav är att du har fyllt 18 år.

Ditt framtida jobb? 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen.
Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 

Vad erbjuder du oss? 
- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
- Du älskar att ha kul på jobbet

Shift Leader:
Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll inom café/restaurang eller dig som ser dig själv som en naturlig ledare och som är nyfiken att utvecklas ännu mer som ledare. Krav för tjänsten är att du fyllt 18 år och kan jobba morgon, dag, kväll och helg och tjänsten är på 15h/v. 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café (se Barista beskrivning). Som Shift Leader ansvarar du dessutom för att: 
Planera, leda och följa upp dina skift 
Under ditt skift fördela arbetsuppgifter på medarbetare  
Säkerställa att coffee shopen drivs framåt utefter Espresso House vision, värderingar och policys.

Vad erbjuder vi dig? 
Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  

Övrigt 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 

Ansök 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Restaurangpersonal Smygehamns Pizzeria

Ansök    Jun 23    Sinu, Jwan    Restaurangbiträde
Vi söker en person som klarar av högt tempo och med förmågan att kunna hålla flera bollar i luften samtidigt till vår restaurang i Sveriges sydligaste samhälle, Smygehamn! Typiska arbetsuppgifter såsom servering, kassahantering, diskning, förberedelser inför dagen samt avslut av dagen med städning och stängning. Öppen för alla. Vi fokuserar på din kompetens men framförallt intresse för att lära. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter ... Visa mer
Vi söker en person som klarar av högt tempo och med förmågan att kunna hålla flera bollar i luften samtidigt till vår restaurang i Sveriges sydligaste samhälle, Smygehamn! Typiska arbetsuppgifter såsom servering, kassahantering, diskning, förberedelser inför dagen samt avslut av dagen med städning och stängning.
Öppen för alla. Vi fokuserar på din kompetens men framförallt intresse för att lära. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov i den mån som vi har möjlighet.
Ser framemot er ansökan. Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King Trelleborg

Ansök    Jun 8    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll. Är du intresserad ? Maila t... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll.
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Trelleborg Visa mindre

Kock, à la carte

Ansök    Jun 16    Korlevski Casa AB    Kock, à la carte
Tycker du om att laga god mat, samarbeta med arbetskamrater och klarar av stressiga situationer? Då är du rätt person för oss! Vi söker nu en kock för att komplettera vår kökspersonal. Det är viktigt att du klarar av stressiga situationer och är bra på att samarbeta med andra. Arbetstiderna varierar och kan omfatta dag- såväl som kvällstid. Uppgifterna innefattar både planering, förberedande och tillagande av maten som vi serverar i restaurangen. Du måste ... Visa mer
Tycker du om att laga god mat, samarbeta med arbetskamrater och klarar av stressiga situationer? Då är du rätt person för oss!
Vi söker nu en kock för att komplettera vår kökspersonal. Det är viktigt att du klarar av stressiga situationer och är bra på att samarbeta med andra. Arbetstiderna varierar och kan omfatta dag- såväl som kvällstid. Uppgifterna innefattar både planering, förberedande och tillagande av maten som vi serverar i restaurangen. Du måste även vara bekant med hantering av hygien i köket samt allergener. Därför är tidigare erfarenhet inom yrket viktigt. Visa mindre

Kockar

Ansök    Jun 21    Stena Line Scandinavia AB    Kock, fartyg
Bli en del i förändringen av Europas ledande färjerederi Stena Line är i en spännande period av transformation när det gäller verksamheten, digitalisering och att verkligen vara ett innovativt framåtriktat företag. Steg för steg förvandlar vi sjöfarten och seglar mot visionen: Connecting Europe for a sustainable future. På Stena Line är vi som familj och vänner till varandra. Tillsammans arbetar vi hårt för att lösa problem och skapa framgång eftersom vi ... Visa mer
Bli en del i förändringen av Europas ledande färjerederi

Stena Line är i en spännande period av transformation när det gäller verksamheten, digitalisering och att verkligen vara ett innovativt framåtriktat företag. Steg för steg förvandlar vi sjöfarten och seglar mot visionen: Connecting Europe for a sustainable future. På Stena Line är vi som familj och vänner till varandra. Tillsammans arbetar vi hårt för att lösa problem och skapa framgång eftersom vi vet att utmaningar utvecklar oss. Resan börjar med oss!


 

Vi söker kockar!

Är du en grym kock och vill gå från land till sjöss?

Jobba 1 vecka och var ledig 1 vecka, få betalt när du är på jobbet och när du är ledig.

Vi erbjuder nu fler heltidstjänster under vår högsäsong men även tillsvidare i vår pool.

Vi står för Rederianpassad grundläggande säkerhetsutbildning och mycket mer!

Välkommen!


På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Som kock på Stena Line bjuder du våra gäster på årets bästa resa där maten är höjdpunkten. Tillsammans ser vi till att det blir en sommar full av äventyr och matglädje som skapar sug efter mer. Hos oss finns havet, äventyret, maten! Vi vill ge våra gäster en resa för alla sinnen, så när du lagar och lägger upp maten i våra restauranger ombord bjuder du faktiskt på ett litet äventyr i sig. På en stor arbetsplats med många kollegor arbetar du med stora kvantiteter i högt tempo. Vi vet att god mat och god service kräver hårt arbete, men det här är ett jobb som ger minst lika mycket tillbaka i form av arbetsglädje och nöjda gäster.Vem söker vi?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi gillar utmaningar och att hitta de bästa lösningarna för våra gäster. Detta gör vi som bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs. Du är en trygg och stabil person som blir en viktig spelare i laget. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk-och psykiskhälsa.

 

Är detta du?
- Du har en gymnasieutbildning från en restaurangskola eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet som kock på restaurang eller i storkök
- Du talar svenska och har goda kunskaper i engelska
- Simkunskap
- Giltigt pass

Intresserad?
Våra båtar utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg. Arbetet innebär varierade arbetstider under dygnets alla timmar. Vanligtvis är schemat förlagt 1-2 veckors pass med motsvarande ledig betald (!) tid däremellan. Går du vidare i processen får du genomgå en läkarundersökning samt drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. 

Urval och intervjuer kommer att pågå löpande. Sista ansökningsdag är 30 september 2022.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till [email protected]

 

Två tjänster i ett

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs, om du inte redan har dem. 


Vad vi erbjuder
Utöver att du får en familj ombord har vi också friskvårdsbidrag och tillgång till gym på både fastlandet och ombord.
Kom ombord och testa! Vi erbjuder 3 provdagar ombord för dig som passerat rekryteringsprocessen för att få bästa möjliga samarbete. Givetvis utgår ersättning under samtliga provdagar.

Bli en del i förändringen av Europas ledande färjerederi.
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.

Resan börjar med oss! Visa mindre

Kökschef med enhetsansvar Trelleborg

Ansök    Jun 2    NR drift AB    Chefskock
På IES, Engelska skolan i Trelleborg så kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt. Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kökschef till vårt kök där du kommer att arbeta i vårt varma kök med både vanli... Visa mer
På IES, Engelska skolan i Trelleborg så kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kökschef till vårt kök där du kommer att arbeta i vårt varma kök med både vanlig kost och specialkost.

Tillsammans med det lilla teamet som du kommer ansvara för och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Till rollen som kökschef söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som kökschef har du det huvudsakliga ansvaret för planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster och ansvar för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. För att trivas i rollen som kökschef hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

Kunskap i Office-paketet

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Start: 8/8 2022

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.

Ansökan: Skicka din ansökan senast Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen Visa mindre

Restaurangbiträde Svea Cater Trelleborg

Ansök    Jun 2    NR drift AB    Restaurangbiträde
På IES, Internationella Engelska Skolan kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt. Till rollen som restaurangbiträde söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som til... Visa mer
På IES, Internationella Engelska Skolan kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Till rollen som restaurangbiträde söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. För att trivas i rollen som restaurangbiträde hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen samt köket med löpande restaurangarbete.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Anställningsform: Allmän Visstidsanställning med 45 % tjänstgöringsgrad.

Start: 8/8 2022

Omfattning: Deltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.

Ansökan: Skicka din ansökan senast Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF Visa mindre

Restaurangbiträde på Sibylla

Ansök    Jun 2    Happyr AB    Restaurangbiträde
Sibylla rekryterar: Restaurangbiträde Vi söker dig som har en god känsla för service, intresse för mat och dryck och gör ditt bästa för att alltid ge kunden en minnesvärd upplevelse. Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Sibylla-kedjan består av drygt 160 restauranger i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill b... Visa mer
Sibylla rekryterar: Restaurangbiträde


Vi söker dig som har en god känsla för service, intresse för mat och dryck och gör ditt bästa för att alltid ge kunden en minnesvärd upplevelse.

Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Sibylla-kedjan består av drygt 160 restauranger i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna. Nordic Fast Food omsätter ca 100 MSEK och Sibylla-kedjan omsätter drygt 700 MSEK. Visa mindre

Glada medarbetare till matklassiker

Bli en del av team Sibylla Sibylla Maglarp Tillsvidare - 100% - 1 platser Rekrytering sker löpande Formella krav: Har du någon erfarenhet av restaurangarbete? (Önskemål) Har du någon kassavana? (Önskemål) Håller du en hög servicenivå där du alltid har kunden i fokus? Är pålitlighet, kreativitet och engagemang ledord i ditt dagliga arbete? Då skall du söka den här tjänsten idag! ARBETSUPPGIFTER Ditt ansvar är att sälja Sibyllas tjänsteerbjuda... Visa mer
Bli en del av team Sibylla
Sibylla Maglarp


Tillsvidare - 100% - 1 platser
Rekrytering sker löpande
Formella krav:
Har du någon erfarenhet av restaurangarbete? (Önskemål)
Har du någon kassavana? (Önskemål)


Håller du en hög servicenivå där du alltid har kunden i fokus? Är pålitlighet, kreativitet och engagemang ledord i ditt dagliga arbete? Då skall du söka den här tjänsten idag!


ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvar är att sälja Sibyllas tjänsteerbjudanden till både kunder i restaurangen och i drive -in. Det är en självständig roll där du arbetar schemalagt på olika stationer på arbetsplatsen. Du kommer göra allt från att bygga menyerna till att serva kunderna i kassan. Därutöver kommer du ta hand om beställningar från drive-in samt digitala beställningar som förmedlas genom utkörning. Du ansvarar för att säkerställa nöjda kunder och planerar, driver och utvecklar restaurangen tillsammans med dina kollegor. Dessutom håller du en hög aktivitet och tar initiativ som för dig och restaurangen framåt.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang är högt värdesatt. För att trivas i rollen motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete samt drivs av effektivitet och kvalitet. Du är en social och relationsskapande person med en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Då detta är en frigående roll där du arbetar i team så ser vi att du har en fallenhet för struktur och planering.

Viktigt för tjänsten:
Serviceinriktad
Lagspelare.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.
Flytande svenska i tal och skrift.
God dator/systemvana.Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.


Ansök genom att skicka cv och personligt brev till [email protected] Skriv "Restaurangbiträde" i mejlets ämnesrad. Vänta inte med din ansökan, då vi anställer så snart vi hittar rätt personal.#jobbjustnu Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till Compass Group - Trelleborg

Ansök    Maj 20    Miljonbemanning AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund! Om Compass Group: Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranchen, eventverksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner... Visa mer
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!Om Compass Group:

Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranchen, eventverksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner mat som serveras till våra gäster genom våra restauranger, på sjukhus och genom catering och konferens. Compass Group driver över 450 restauranger och caféer över hela Sverige.Arbetsuppgifter:

De arbetsuppgifter som ingår i denna tjänst är smörgåsbredning, servering, kassatjänst, disk och städ.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från café och restaurang. Du behöver vara flexibel, stresstålig och kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Viktigt är också att du har ett gott bemötande samt att du kan ge service på hög nivå till våra kunder. Visa mindre

Kreativ köksmästare

Ansök    Maj 26    Eatside AB    Köksmästare
Nu söker vi en duktig, erfaren och kreativ köksmästare till Restaurang Pärlan som ligger precis vid stranden i Beddingestrand! Vi söker dig som brinner för yrket och vill jobba i ett bra team med bra råvaror och fokus på kvalitet. Vi serverar både luncher, à la carte och har event som bröllop och konferenser. Förutom matlagning ska du även ha god koll på köksekonomi, HCAP, schemaläggning, beställningar och allt annat som hör köket till. Du ska gilla att le... Visa mer
Nu söker vi en duktig, erfaren och kreativ köksmästare till Restaurang Pärlan som ligger precis vid stranden i Beddingestrand! Vi söker dig som brinner för yrket och vill jobba i ett bra team med bra råvaror och fokus på kvalitet. Vi serverar både luncher, à la carte och har event som bröllop och konferenser.
Förutom matlagning ska du även ha god koll på köksekonomi, HCAP, schemaläggning, beställningar och allt annat som hör köket till. Du ska gilla att leda och motivera ditt team.
Är du vår nästa kollega som vill jobba vid havet - hör av dig med ditt cv eller ring Katja på 0701-411812. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till Compass Group - Trelleborg

Ansök    Maj 20    Miljonbemanning AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund! Om Compass Group: Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranchen, eventverksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner... Visa mer
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!Om Compass Group:

Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranchen, eventverksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner mat som serveras till våra gäster genom våra restauranger, på sjukhus och genom catering och konferens. Compass Group driver över 450 restauranger och caféer över hela Sverige.Arbetsuppgifter:

De arbetsuppgifter som ingår i denna tjänst är smörgåsbredning, servering, kassatjänst, disk och städ.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från café och restaurang. Du behöver vara flexibel, stresstålig och kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Viktigt är också att du har ett gott bemötande samt att du kan ge service på hög nivå till våra kunder. Visa mindre

Kock sökes till restaurang i Trelleborg

Ansök    Maj 13    Veterankraft AB    Kock, storhushåll
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vår kund är ett hotell i Trelleborg som söker en kock till veckorna 30-33, måndag-fredag för enklare matlagning.

Vem är du?
Som person är du ansvarstagande och förstår vikten av kvalité och att hålla en god service. Du är en lagspelare med lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i högt tempo. Givetvis har du ett stort intresse för matlagning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Serveringsvagn

Till vår serveringsvagn söker vi dig som gillar att arbeta under högt tryck. I vår vagn lagar vi mest fiskrätter men även hamburgare och korv. Vi har fullständiga rättigheter så viss serveringsvana är en merit. Arbetet består av att servera kunderna, se till att vagnen är välfylld samt till viss del laga mat. Det är en merit om ni har jobbat i gatukök eller Café tidigare. Lön enligt avtal. Skicka gärna ditt CV och personligt meddelande till [email protected] Visa mer
Till vår serveringsvagn söker vi dig som gillar att arbeta under högt tryck. I vår vagn lagar vi mest fiskrätter men även hamburgare och korv. Vi har fullständiga rättigheter så viss serveringsvana är en merit. Arbetet består av att servera kunderna, se till att vagnen är välfylld samt till viss del laga mat. Det är en merit om ni har jobbat i gatukök eller Café tidigare. Lön enligt avtal.
Skicka gärna ditt CV och personligt meddelande till [email protected]
Märk Mejl med Serveringsvagn
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Extrajobb i Höllviken och Trelleborg

Ansök    Maj 3    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Höllviken och Trelleborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Höllviken och Trelleborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/


Har du några frågor kan du kontakta Maja Anthonsen 0707 44 45 55 som är Platschef i Södra Skåne. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon. Visa mindre

köksbiträde till indiskt Restaurang

Behöver en duktigt köksbiträde som kan jobba deltid och helger.Det är fordel Om han kan hindi och urdu också. mer info kommer på intervju. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Behöver en duktigt köksbiträde som kan jobba deltid och helger.Det är fordel Om han kan hindi och urdu också.
mer info kommer på intervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King Trelleborg

Ansök    Maj 4    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll. Är du intresserad ? Maila t... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll.
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Trelleborg Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 9    NABUPIZZA    Pizzabagare
Nu söker vi en erfaren Pizzabagare till vår Pizzeria/gatukök som belägen i Trelleborg/västra industriområdet. Den vi söker bör ha några års erfarenhet av att baka pizza, samt klara av svenska då du kommer att behöva ta beställningar ifrån kunder. Du måste klara av att jobba i högt tempo med dina medarbetare då vi oftast har väldigt mycket att göra. Vi letar efter en positiv, glad person som kan stärka vårt team, är det du så välkommen att söka! Öppen ... Visa mer
Nu söker vi en erfaren Pizzabagare till vår Pizzeria/gatukök som belägen i Trelleborg/västra industriområdet.


Den vi söker bör ha några års erfarenhet av att baka pizza, samt klara av svenska då du kommer att behöva ta beställningar ifrån kunder.
Du måste klara av att jobba i högt tempo med dina medarbetare då vi oftast har väldigt mycket att göra.
Vi letar efter en positiv, glad person som kan stärka vårt team, är det du så välkommen att söka!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarpersonal

Ansök    Apr 27    POKÉ MANIAC HB    Specialkock
Vi söker personal med omgående start för sommarsäsongen, möjlighet för förlängning. Kan du hantera stress och är serviceminded samt trivs med att arbeta i ett öppet kök med högt tempo, då är då välkommen att skicka in en ansökan eller lämna in ditt CV på restaurangen. Arbetstiderna är mestadels kvällstid (ca 25tim i veckan) Arbetsuppgifterna är att göra pokè bowls samt sushi, plus ordinarie restaurang uppgifter som disk, städ, kassa m.m. Öppen för alla V... Visa mer
Vi söker personal med omgående start för sommarsäsongen, möjlighet för förlängning.
Kan du hantera stress och är serviceminded samt trivs med att arbeta i ett öppet kök med högt tempo, då är då välkommen att skicka in en ansökan eller lämna in ditt CV på restaurangen.
Arbetstiderna är mestadels kvällstid (ca 25tim i veckan)
Arbetsuppgifterna är att göra pokè bowls samt sushi, plus ordinarie restaurang uppgifter som disk, städ, kassa m.m.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

vi söker efter ny souschef & kock!

Ansök    Apr 20    Weinbergs Gård AB    Souschef
Vi på Weibergs letar efter ny Souschef och kock till våran restaurant! Har du erfarenhet inom yrket och har ett intresse för hemodlat & närodlade produkter? Tycker du om att jobba i ett ungt dynamisk team där alla hjälps åt och går allt för att gästen ska få en så bra upplevelse som bara möjligt? Då är det här jobbet perfekt för dig!! Weinbergs hotell är ett litet boutique hotell ca 10 minuter från Trelleborg Centrum, så bil är ett plus då närmste buss sto... Visa mer
Vi på Weibergs letar efter ny Souschef och kock till våran restaurant! Har du erfarenhet inom yrket och har ett intresse för hemodlat & närodlade produkter? Tycker du om att jobba i ett ungt dynamisk team där alla hjälps åt och går allt för att gästen ska få en så bra upplevelse som bara möjligt? Då är det här jobbet perfekt för dig!!
Weinbergs hotell är ett litet boutique hotell ca 10 minuter från Trelleborg Centrum, så bil är ett plus då närmste buss stoppar 20min gång bort.
Vi odlar det mest till restauranten själva på hotellet och försöker vara helt självförsörjande på grönsaker , bär & frukt. Resten köper vi från gårdar i närheten som leverera produkter på högnivå.
För att få en bättre bild på maten vi serverar kolla gärna in våran instagram på : weinbergshotel
Skicka ditt CV till [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kökschef till Pinchos i Trelleborg

Ansök    Apr 8    Pincho Nation AB    Köksmästare
Just nu söker vi en ny köksmästare Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vårt ständigt växande team. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi ... Visa mer
Just nu söker vi en ny köksmästare
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vårt ständigt växande team. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor


Vi vill att du ska
- ha tidigare erfarenheter från arbete i kök
- vara flexibel och innovativ
- trivas med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
- uppskatta gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprida positiv energi omkring dig


Vi blir extra glada om du
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrann och effektiv
- kan och vill bjuda på dig själv


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Kock, sommarvikariat Häktet Trelleborg

Ansök    Apr 1    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om häktet Trelleborgs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/trellebor... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Trelleborgs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/trelleborg/#om

Häktet öppnade 1985 och är Sveriges sydligast placerade häkte. Häktet är väl placerat med närhet till samtliga större orter i Skåne.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kockar/cooks

Ansök    Apr 7    Tt-Line AB    Kock, fartyg
Kockar och kallskänkor för säsongs- och vikariatsanställningar Till våra svenskbemannade fartyg behöver vi kockar och kallskänkor för säsong- och vikariatsanställning! Kock- och kallskänksjobben ombord varierar beroende på vilket fartyg det är och vilken tjänst. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av arbete med personalmat, förberedelse och lagning av varma och kalla rätter till vårt koncept ombord och beställningar. Du är ett av... Visa mer
Kockar och kallskänkor för säsongs- och vikariatsanställningar
Till våra svenskbemannade fartyg behöver vi kockar och kallskänkor för säsong- och vikariatsanställning!

Kock- och kallskänksjobben ombord varierar beroende på vilket fartyg det är och vilken tjänst. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av
arbete med personalmat, förberedelse och lagning av varma och kalla rätter till vårt koncept ombord och beställningar.
Du är ett av våra ansikten utåt och du tycker om att ge bra service.

Vi söker Dig som kan tänka Dig jobba både korta och lite längre perioder hos oss!

Ordinarie personal arbetar två veckor ombord och är ledig två osv. Under högsäsonger och vid vikariat kan det förekomma andra scheman.
Under dina tjänstgöringsperioder bor du ombord.


Kvalifikationer
För samtliga tjänster krävs kockutbildning och/eller restaurangskola.  Du har gärna 3-5 års erfarenhet av kock- eller kallskänksarbete och god kännedom om livsmedelshantering och köksekonomi.
Det är meriterande om du tidigare tjänstgjort till sjöss, och innehar behörigheter som krävs vid ombordtjänstgöring.
Vi söker Dig som ser vad som ska göras i köket och som hjälper till där det behövs. Du är energisk och kan jobba bra både grupp och enskilt och i högt tempo.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och Du är noggrann samt uppmärksam.

Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!
TT-Line är det ledande färjerederiet i södra Östersjön och våra toppmoderna färjor trafikerar lederna mellan Tyskland, Polen, Litauen och Sverige. TT-Line transporterar över 900 000 passagerare och mer än 500 000 fraktenheter årligen på sina fyra linjer, vilket gör företaget till marknadsledare i trafiken i södra Sverige. TT-Line har för närvarande cirka 700 anställda ombord och på sina kontor i Travemünde, Trelleborg, ?winouj?cie/Stettin, Rostock och Klaipeda.

Cooks for seasonal and temporary positions
For our Swedish-manned ships, we need cooks and cold side dishes for seasonal and temporary employment!
The tasks are distributed within the team and include work with staff food, preparation and preparation of hot and cold dishes for our concept on board and orders.
You are one of our outward faces and you like to provide good service. We are looking for you who can imagine you working both short and slightly longer periods with us! Regular staff work two weeks on board and are free for two, etc. During high seasons and in temporary positions, there may be other schedules. During your periods of service, you live on board. Qualifications All positions require cook training and / or restaurant school. You like to have 3-5 years of experience in cooking or cold side work and good knowledge of food handling and kitchen finances. It is an advantage if you have previously served at sea, and hold the qualifications required for on-board service.
We are looking for you who see what needs to be done in the kitchen and who help where needed. You are energetic and can work well both in groups and individually and at a high pace. You are easy to work with and communicate and you are thorough and attentive.
Have you: Basic Safety. Crowd management, Maritime protection, Health certificate - then you can start working immediately!
TT-Line is the leading ferry company in the southern Baltic Sea and our state-of-the-art ferries operate the routes between Germany, Poland, Lithuania and Sweden. TT-Line transports over 900,000 passengers and more than 500,000 freight units annually on its four lines, which makes the company the market leader in traffic in southern Sweden. TT-Line currently has around 700 employees on board and at its offices in Travemünde, Trelleborg, ?winouj?cie / Stettin, Rostock and Klaipeda. Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King Trelleborg

Ansök    Mar 31    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll. Är du intresserad ? Maila t... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är på 20 timmar/vecka fördelad måndag till söndag, dag och kväll.
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Trelleborg Visa mindre

Personal till Hotell och restaurang ombord

Ansök    Mar 28    Tt-Line AB    Cateringarbetare
Under  våren och sommaren kommer vi att utöka vårt team ombord inom hotell- och restaurangavdelningarna. Vi behöver behovsanställda vikariersom täcker vid sjukdomar och ledigheter. Under sommaren erbjuds man fast schema. Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? Vill du vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, och vara en god skeppskamrat?  Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi in... Visa mer
Under  våren och sommaren kommer vi att utöka vårt team ombord inom hotell- och restaurangavdelningarna. Vi behöver
behovsanställda vikariersom täcker vid sjukdomar och ledigheter. Under sommaren erbjuds man fast schema.

Vill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? Vill du vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, och vara en god skeppskamrat?  Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema?
Rederibranschen är en  spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport.
Majoriteten av våra passagerare kommer från Europa, så vi vill gärna att du pratar en del tyska samt engelska om du vill arbeta direkt mot våra passagerare. Annars kan du kanske göra en bra insats i hotellet?
Vi vill att du bor i närområdet, finns tillgänglig för säkerhetsutbildningar inom några veckor samt kan du bo och jobba ombord under upp till två veckor.
Det är bra om du har erfarenhet av arbete inom från Hotell- och restaurang:
utbildning inom Hotel & Restaurang 
god datakunskap och har lätt för att lära dig nya system. 
du talar flytande svenska och engelska, kunskaper i tyska är meriterande
Förhoppningsvis har du kanske erfarenhet från färjetrafik?
Kundens upplevelse av oss gör att de trivs och vi skall uppfylla deras förväntningar så att de kommer tillbaka till oss.
Vi har ett glatt gäng ombord som står stadigt när det gungar.
Det är en merit om du arbetat till sjöss och redan innehar behörigheter, annars kommer vi att hålla säkerhetsutbildningar inom kort. Dessa är ett krav för att arbeta ombord och totalt handlar det om cirka 5 dagar, som ligger lite utspritt.
Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
During the spring and summer we will extend our team on board in the hotel and restaurant departments. We need
temporary workers whocover illnesses and leaves. During the summer, a fixed schedule is offered.

Do you want to work on board and meet passengers on holiday? Do you want to be our face? Can you work at a high tempo, give us a happy mood, and be a good shipmate?  Are you available at short notice during periods when we are unable to offer schedule?
The shipping industry is an exciting industry to work in. We work with passengers who are on holiday or traveling at work and all expect the best service and safe transport.
The majority of our passengers come from Europe, so we would like you to speak some German as well as English if you want to work directly with our passengers. Otherwise, you might be able to do a good job in the hotel department?
We want you to live in the surrounding area, be available for safety training within a few weeks and you can stay and work on board for up to two weeks.
It is good if you have experience of working in hotel and restaurant:
Education - Hotel & Restaurant
knowledge and easy to learn new computer/till-systems.
you speak fluent Swedish and English, knowledge of German is a merit
Hopefully you have experience in ferry service.
The customer's experience of us makes them happy and we must meet their expectations so that they come back to us.
We have great teams on board standing firm when it's windy.
It is a merit if you have worked at sea and already hold certificates, otherwise we will hold safety training courses shortly. These are a requirement to work on board and in total it is about 5 days, which is a little spread out.
Do you have:
Basic Safety. Crowdmanagement, Health Certificate - then you can get started working right away! Visa mindre

sommarjobb servitör/servitris

Ansök    Mar 31    Weinbergs Gård AB    Servitör/Servitris
Vi är ett litet boutique hotell utan för trelleborg som söker personal för sommarsäsongen! Tycker du som vi, att service och kvalité är det viktigaste för att våra gäster ska få den absolut bästa upplevelsen vid ett restaurangbesök? Då kan det här vara rätt jobb för dig. Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har ett öga för detaljer. Du gillar att jobba i team, har glimten i ögat, är stresstålig och har förmågan att växla upp när det beh... Visa mer
Vi är ett litet boutique hotell utan för trelleborg som söker personal för sommarsäsongen!
Tycker du som vi, att service och kvalité är det viktigaste för att våra gäster ska få den absolut bästa upplevelsen vid ett restaurangbesök? Då kan det här vara rätt jobb för dig. Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har ett öga för detaljer. Du gillar att jobba i team, har glimten i ögat, är stresstålig och har förmågan att växla upp när det behövs då tempot stundtals är högt. Erfarenhet - Gärna tidigare erfarenhet från à la carte servering. - En hög ambitionsnivå och vilja att ständigt utvecklas. - God kommunikations- och problemlösningsförmåga. - Barkunskap är meriterande.
Körkort är ett pluss då vi ligger 10 minuter utanför Trelleborg centrum. Vi längtar efter att träffa dig!
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Semestervikariat - Kock

Ansök    Mar 23    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i Anderslöv,  söker semestervikarier till sommaren! 

Vällagad lunch och middag till 350 matgäster inom Socialförvaltningen tillagas dagligen av totalt 11 kockar i köket.

En del av våra matgäster hyr en lägenhet på det särskilda boendet på Familjens hus och måltider till övriga matgäster skickas till mottagande enheter, särskilda boenden och dagverksamheter, i kommunen.  I köket på Familjens hus tillagar vi också näringsriktig frukost, lunch och middag till förskolebarn på Familjens hus.   

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, menyplanering, egenkontroll, diskning, servering, förpackning, märkning, specialkost och konsistensanpassning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial, komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha kunskaper om specialkost, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Belastningsregister
För att du ska få arbeta inom verksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.se

Arbetstid/varaktighet
Semestervikariat sommaren 2022.

Schemalagd arbetstid vardagar samt helger. 

Vi erbjuder 100% anställning. 

Tillträde
2022-06-20 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-04-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, intervjuer och tillsättning.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Semestervikariat - Kock

Ansök    Mar 23    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i Anderslöv,  söker semestervikarier till sommaren! 

Vällagad lunch och middag till 350 matgäster inom Socialförvaltningen tillagas dagligen av totalt 11 kockar i köket.

En del av våra matgäster hyr en lägenhet på det särskilda boendet på Familjens hus och måltider till övriga matgäster skickas till mottagande enheter, särskilda boenden och dagverksamheter, i kommunen.  I köket på Familjens hus tillagar vi också näringsriktig frukost, lunch och middag till förskolebarn på Familjens hus.   

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, menyplanering, egenkontroll, diskning, servering, förpackning, märkning, specialkost och konsistensanpassning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial, komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha kunskaper om specialkost, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Belastningsregister
För att du ska få arbeta inom verksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.se

Arbetstid/varaktighet
Semestervikariat sommaren 2022.

Schemalagd arbetstid vardagar samt helger. 

Vi erbjuder 100% anställning. 

Tillträde
2022-06-27 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-04-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval och rekrytering.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Semestervikariat - Kock

Ansök    Mar 23    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i Anderslöv,  söker semestervikarier till sommaren! 

Vällagad lunch och middag till 350 matgäster inom Socialförvaltningen tillagas dagligen av totalt 11 kockar i köket.

En del av våra matgäster hyr en lägenhet på det särskilda boendet på Familjens hus och måltider till övriga matgäster skickas till mottagande enheter, särskilda boenden och dagverksamheter, i kommunen.  I köket på Familjens hus tillagar vi också näringsriktig frukost, lunch och middag till förskolebarn på Familjens hus.   

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, menyplanering, egenkontroll, diskning, servering, förpackning, märkning, specialkost och konsistensanpassning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial, komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha kunskaper om specialkost, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Belastningsregister
För att du ska få arbeta inom verksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.se

Arbetstid/varaktighet
Semestervikariat sommaren 2022.

Schemalagd arbetstid vardagar samt helger. 

Vi erbjuder 100% anställning. 

Tillträde
2022-06-20 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-04-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval, intervjuer och tillsättning.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Barista Trelleborg

Just nu söker vi en ny Barista till vår shop i Trelleborg. Vi söker dig som brinner för service och kaffe, som vill arbeta ca 30 h/veckan och som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Vi söker Dig som är initiativtagande, ansvarstagande och vill utvecklas inom Espresso House. Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den för... Visa mer
Just nu söker vi en ny Barista till vår shop i Trelleborg. Vi söker dig som brinner för service och kaffe, som vill arbeta ca 30 h/veckan och som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Vi söker Dig som är initiativtagande, ansvarstagande och vill utvecklas inom Espresso House.

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  

Ditt framtida jobb? 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 

Vad erbjuder du oss? 
- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
- Du älskar att ha kul på jobbet

Vad erbjuder vi dig? 
Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  

Övrigt 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 

Ansök 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Serveringsvagn

Till vår serveringsvagn söker vi dig som gillar att arbeta under högt tryck. I vår vagn lagar vi mest fiskrätter men även hamburgare och korv. Vi har fullständiga rättigheter så viss serveringsvana är en merit. Arbetet består av att servera kunderna, se till att vagnen är välfylld samt till viss del laga mat. Det är en merit om ni har jobbat i gatukök eller Café tidigare. Lön enligt avtal. Skicka gärna ditt CV och personligt meddelande till [email protected] Visa mer
Till vår serveringsvagn söker vi dig som gillar att arbeta under högt tryck. I vår vagn lagar vi mest fiskrätter men även hamburgare och korv. Vi har fullständiga rättigheter så viss serveringsvana är en merit. Arbetet består av att servera kunderna, se till att vagnen är välfylld samt till viss del laga mat. Det är en merit om ni har jobbat i gatukök eller Café tidigare. Lön enligt avtal.
Skicka gärna ditt CV och personligt meddelande till [email protected]
Märk Mejl med Serveringsvagn
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Semestervikariat - Kock

Ansök    Mar 23    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i ... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Socialförvaltningens måltidsenhet, Familjens hus i Anderslöv,  söker semestervikarier till sommaren! 

Vällagad lunch och middag till 350 matgäster inom Socialförvaltningen tillagas dagligen av totalt 11 kockar i köket.

En del av våra matgäster hyr en lägenhet på det särskilda boendet på Familjens hus och måltider till övriga matgäster skickas till mottagande enheter, särskilda boenden och dagverksamheter, i kommunen.  I köket på Familjens hus tillagar vi också näringsriktig frukost, lunch och middag till förskolebarn på Familjens hus.   

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår alla, i ett storköks, förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, menyplanering, egenkontroll, diskning, servering, förpackning, märkning, specialkost och konsistensanpassning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock, genom gymnasial, komvux -eller YH utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet av storkök. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha kunskaper om specialkost, konsistensanpassad kost och livsmedelshygien. Du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och bidrar till en god arbetsmiljö. Du visar stort intresse för våra matgäster, ditt yrke och du är ansvarstagande.

Belastningsregister
För att du ska få arbeta inom verksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.se

Arbetstid/varaktighet
Semestervikariat sommaren 2022.

Schemalagd arbetstid vardagar. 

Vi erbjuder 100% anställning. 

Tillträde
2022-06-13 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Charlotte Thelander, Enhetschef, 0410-73 40 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-04-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval och rekrytering.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Turkiska Kolgrill restaurang söker grillmästare

Ansök    Mar 17    Skåne Kebab Döner AB    Specialkock
Turkisk shish kebab grillmästare sökes till restaurang i Trelleborg. Vi söker dig som trivs att jobba i högt tempo och serviceminded samt flexibel. Du skall tidigare ha arbetat inom yrket minst några år. Vi behöver dig som ha erfarenhet av tillagning av kallt mezze, turkisk shish kebab samt är pidemästare. Det är viktigt för oss även att kunna arbeta snabbt och prioriterande på ett lösningsfokuserat arbetssätt. Tveka inte - ansök!!! Visa mer
Turkisk shish kebab grillmästare sökes till restaurang i Trelleborg.
Vi söker dig som trivs att jobba i högt tempo och serviceminded samt flexibel.
Du skall tidigare ha arbetat inom yrket minst några år. Vi behöver dig som ha erfarenhet av tillagning av kallt mezze, turkisk shish kebab samt är pidemästare.
Det är viktigt för oss även att kunna arbeta snabbt och prioriterande på ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Tveka inte - ansök!!! Visa mindre

Kock à la carte

Ansök    Mar 21    Eatside AB    Kock, à la carte
Vi öppnar snart upp restaurang Pärlan igen och behöver fler kockar! Vi söker en kock som brinner för yrket och vill jobba i ett bra team med bra råvaror och fokus på kvalitet. Vi har både luncher och à la carte-servering, så förhoppningsvis har du erfarenhet av båda. Är du vår nästa kollega som vill jobba i Beddingestrand precis vid havet och stranden - tveka inte att söka! Visa mer
Vi öppnar snart upp restaurang Pärlan igen och behöver fler kockar!
Vi söker en kock som brinner för yrket och vill jobba i ett bra team med bra råvaror och fokus på kvalitet. Vi har både luncher och à la carte-servering, så förhoppningsvis har du erfarenhet av båda.
Är du vår nästa kollega som vill jobba i Beddingestrand precis vid havet och stranden - tveka inte att söka! Visa mindre

Restaurangbiträde till Huses Pizzeria

Ansök    Mar 22    Huses Pizzeria AB    Restaurangbiträde
Vi söker ett restaurangbiträde till vårt kök på Huses Restaurang & Pizzeria. I dina arbetsuppgifter ingår förberedelse av råvaror, diskning, städning och diskplockning. Det är viktigt att du är stresstålig då arbetstempot bitvis kan vara högt. Du ska fungera även bra i grupp. Visa mer
Vi söker ett restaurangbiträde till vårt kök på Huses Restaurang & Pizzeria. I dina arbetsuppgifter ingår förberedelse av råvaror, diskning, städning och diskplockning. Det är viktigt att du är stresstålig då arbetstempot bitvis kan vara högt. Du ska fungera även bra i grupp. Visa mindre

Kockar till vikariebanken

Ansök    Mar 15    Trelleborgs kommun    Kock, storhushåll
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Måltidsavdelningen i Trelleborgs kommun tillagar ca... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Måltidsavdelningen i Trelleborgs kommun tillagar ca 8000 lunchportioner dagligen till våra matgäster och däremellan frukost, mellanmål.

Vårt mål är att våra matgäster som är barn i förskola och elever i grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola ska bli nöjda, mätta, tycka om vår mat och att öka valmöjligheten för våra matgäster. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden och utvecklar vår tillagningskonst och kreativitet kontinuerligt. Kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder är en framgångsfaktor och viktigt för oss. Måltidsavdelningen inom Socialförvaltningen tillagar lunch och middag till 350 hyresgäster på särskilde boende under årets alla dagar.

Måltidsavdelningen i Trelleborgs kommun söker nu dig som vill arbeta som vikarie i våra kök.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår tillagning samt alla de i övrigt förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök eller i ett mindre kök, såsom tex tillagning av specialkost, konsistensanpassning, och dokumentation av egenkontroll. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar mot våra uppsatta mål och bidrar till god arbetsmiljö och kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder. Inom måltidsservice arbetar vi vardagar som helgdagar.

Kvalifikationer  
Vi söker dig som är utbildad kock och vi ser väldigt gärna att du kan lite om måltidspedagogik. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkost samt kunna utföra de administrativa uppgifterna. Som person är du serviceinriktad, bidrar till en god arbetsmiljö, visar stort intresse för våra matgäster och ditt yrke och är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet
Genom Vikariebanken kan du arbeta på kortare vikariat. 

Tillträde
När vi fått din anmälan i Vikariebanken kommer du att bli kontaktad av oss för en intervju.

Kontaktperson
Har du frågor, välkommen att kontakta enhetschef Ann-Charlotte Karlsson tfn 0410-73 40 97 eller Kökschef Andreas Persson tfn 0410-73 46 59.

Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
Vi vill gärna ha din intresseanmälan senast 2022-04-15

Välkommen att göra din intresseanmälan via Vikariebanken på länken: https://trelleborg.vikariebanken.se/barnungdom/intresse_anmalan.xml?action=interest

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Sushikock

Ansök    Mar 8    Chill Out Sushi AB    Restaurangbiträde
Vi söker nu nästa stjärna till vårt kök på Chill Out Sushi i Trelleborg. Är du en mästare med kniven, kanske bara en otroligt trevlig person som är hungrig för en ny utmaning? Vi söker dig som: Är engagerad, serviceinriktad, noggrann och snabblärd samt har ett genuint intresse för mat Brinner för att sätta gästen i centrum, har positiv energi och god samarbetsförmåga Har känsla för kvalitét och vet vikten av att alltid göra sitt yttersta för att ge våra ... Visa mer
Vi söker nu nästa stjärna till vårt kök på Chill Out Sushi i Trelleborg. Är du en mästare med kniven, kanske bara en otroligt trevlig person som är hungrig för en ny utmaning?
Vi söker dig som:
Är engagerad, serviceinriktad, noggrann och snabblärd samt har ett genuint intresse för mat
Brinner för att sätta gästen i centrum, har positiv energi och god samarbetsförmåga
Har känsla för kvalitét och vet vikten av att alltid göra sitt yttersta för att ge våra gäster en smakupplevelse
Hanterar såväl stress som motgångar med ett leende
Vet vikten av att hålla rent och snyggt samtidigt som ditt öga för detaljer ger oss det lilla extra
Vi vill att det ska vara kul att gå till jobbet, därför strävar vi alltid efter att ge våra anställda förutsättningar att utvecklas, vara med och påverka och vara en del av vår produkt.
Välkommen med din ansökan till:
[email protected]
We are looking for the next star to our kitchen at Chill Out Sushi in Trelleborg. Are you a master with the knife or maybe just an amazingly nice person who is hungry for a new challenge?
We are looking for a person who is:
Committed, service-oriented, thorough and a quick learner that has a genuine interest in food
Passionate about putting the guest in the center, has positive energy and a good ability to work with others
Who understands importance of quality and always doing their utmost to give our guests a taste experience
Handling both stress and adversity with a smile
Is keeping it clean and tidy while your eye for detail gives us that little extra
It should be fun to go to work, which is why we always strive to give our employees the conditions to develop, be involved and influence and be a part of our product.
Welcome with your application to:
[email protected] Visa mindre

Servitris sökes till Basha Kolgrill Trelleborg

Servitris sökes till restaurangen i Trelleborg. Vi söker servitriser som kan jobba eftermiddagar och kvällar samt helger. Vi ser att du som söker är serviceminded, flexibel och trivs att jobba i ett högt tempo. Är du en positiv och kommunikativ person som tycker om ett gott samarbete med dina kollegor? Då är det dig vi söker! På Basha Kolgrill möter du gäster ifrån hela världen och vi ser det då som ett måste att du kan prata och förstår svenska och engel... Visa mer
Servitris sökes till restaurangen i Trelleborg.
Vi söker servitriser som kan jobba eftermiddagar och kvällar samt helger.
Vi ser att du som söker är serviceminded, flexibel och trivs att jobba i ett högt tempo. Är du en positiv och kommunikativ person som tycker om ett gott samarbete med dina kollegor? Då är det dig vi söker!
På Basha Kolgrill möter du gäster ifrån hela världen och vi ser det då som ett måste att du kan prata och förstår svenska och engelska bra.
Tidigare erfarenhet av servicebranschen ser vi det som ett krav. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 7    Smygehus Havsbad AB    Kock, à la carte
Smygehus Havsbad är det charmiga hotellet med den goda maten på Sveriges sydspets. Här är du alltid nära naturen och havet, vi har egen strandäng! Våra konferensrum har alla havsutsikt får. Vi har hotellrum samt hus. Vi har dessutom gym, inomhuspool, bastu, 36 gradig utomhuspool och spabehandlingar. Anläggningen är öppen 7 dagar i veckan. Vi söker kockar som vill vara en del av vårt köksteam. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvar... Visa mer
Smygehus Havsbad är det charmiga hotellet med den goda maten på Sveriges sydspets. Här är du alltid nära naturen och havet, vi har egen strandäng! Våra konferensrum har alla havsutsikt får. Vi har hotellrum samt hus. Vi har dessutom gym, inomhuspool, bastu, 36 gradig utomhuspool och spabehandlingar.
Anläggningen är öppen 7 dagar i veckan. Vi söker kockar som vill vara en del av vårt köksteam. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror med kvalitet. Vi bakar och lagar mat från grunden till såväl lunch- som middagsgäster och till event, fester och bröllop. Smygehus Havsbad arbetar med närproducerade råvaror. Självklart tycker du att hållbar och miljömedveten matlagning är viktigt.
Som kock hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att säkerställa kvalitetsnivåer samt att laga god mat i högt tempo. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt och skapa kreativa lösningar med kvalitet.
Du är en driven person med öga för det lilla extra och strävar alltid efter att skapa positiva upplevelser för gästen. Vi söker dig med glimten i ögat och service i hjärtat. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad. Du hanterar stressiga situationer med ett lugn och prioriterar rätt arbetsuppgifter. Du bör vara självgående, ha en kockutbildning och Du är har minst 5 års erfarenhet, är stresstålig, kunna vara en lagspelare och hålla många bollar i luften.
Du ska brinna för ditt yrke vara flexibel och arbetsam.
Du har minst 5 års erfarenhet, är stresstålig, kunna vara en lagspelare och hålla många bollar i luften.
Du ska brinna för ditt yrke, flexibel och pedagogisk. Du bör vara självgående, ha en kockutbildning och vara arbetsam. Visa mindre

Kock till Lunchrestaurang

Kockens är det lilla företaget med den stora personliga servicen! I Kockens kök lagas all mat från grunden med kärlek och stort kunnande av de bästa råvaror. Vår lunchbuffé består inte bara av svenska klassiska rätter även om det ligger oss varmt om hjärtat, utan också av rätter med inslag från världens alla hörn. Vi erbjuder även catering till våra kunder. Nu behöver vi en duktig kock i vårt kök. Här finns det möjlighet till ett roligt arbete på d... Visa mer
Kockens är det lilla företaget med den stora personliga servicen!


I Kockens kök lagas all mat från grunden med kärlek och stort kunnande av de bästa råvaror. Vår lunchbuffé består inte bara av svenska klassiska rätter även om det ligger oss varmt om hjärtat, utan också av rätter med inslag från världens alla hörn. Vi erbjuder även catering till våra kunder.


Nu behöver vi en duktig kock i vårt kök. Här finns det möjlighet till ett roligt arbete på dagtid.


Arbetsuppgifter är baserat på förberedda, laga mat, diska,städa, göra meny och inventering, allt inom ett kök.
Arbetstider måndag till fredag 08:00-16:30


Vi söker en positiv person som har ett stort intresse av det här jobbet och brinner för sin jobb varje dag . Du är en lagspelare att lita på och som kanske vill slippa jobba i stressig miljö på krogen? Här har du istället en lugnare miljö där vi hjälps åt. Visa mindre

Servitör/Servitris

SMYGEHUS HAVSBAD 1920 , för hundra år sedan, byggdes Smygehus och restaurangen startades upp. Våra gäster kommer hit för weekends, konferenser, a la carte, bröllop och affärsboenden. Vi serverar lunch, a la carte och brunch på helgen. Vi söker dig som tycker om att jobba med service och värdskap. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt. Kvalifikationer: Gäst i centrum. Social och lätt för att skapa kontakt. Självgående och har ... Visa mer
SMYGEHUS HAVSBAD


1920 , för hundra år sedan, byggdes Smygehus och restaurangen startades upp.
Våra gäster kommer hit för weekends, konferenser, a la carte, bröllop och affärsboenden.
Vi serverar lunch, a la carte och brunch på helgen.


Vi söker dig som tycker om att jobba med service och värdskap. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt.


Kvalifikationer:
Gäst i centrum.
Social och lätt för att skapa kontakt.
Självgående och har lätt för att fatta kloka beslut även när det är mycket att göra.
Stolt över ditt yrke.


Vad erbjuder vi?


Varierande arbetsuppgifter.
Härliga arbetskolleger.
Kompetensutveckling.


Vi söker personal under dag- och kvällstid samt helger, du bör ha minst 3 års vana. Visa mindre

Vi söker kockar till litet hotell utanför Trelleborg

Ansök    Mar 1    Weinbergs Gård AB    Kock, à la carte
Vi söker flera kockar till vårat team på Weinbergs Hotel! I din roll som Kock innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat. Vill du arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Vi söker dig som är driven och har erfarenhet från kök sen innan, helst lite "fine dining" erfarenhet eller hungrig efter a... Visa mer
Vi söker flera kockar till vårat team på Weinbergs Hotel!
I din roll som Kock innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.
Vill du arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Vi söker dig som är driven och har erfarenhet från kök sen innan, helst lite "fine dining" erfarenhet eller hungrig efter att lära dig, vi kallar vår mat "avslappnad fine dining".Du kommer att jobba i ett öppet kök.
du borde ha körkort och tillgång till bil, eller på annat sätt ha möjlighet att ta dig hit då vi ligger utanför centrum.
Vi söker heltid & säsongsarbetare så hör av dig om du vill jobba hos oss! Visa mindre