Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Trelleborg

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör till avdelning kommunikation, Lasarettet i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Vill du vara med och utveckla kommunikationen på lasaretten i Trelleborg och Landskrona? Vill du bidra till övergripande mål och prioriteringar men också arbeta nära kärnverksamheten? Vet du hur man agerar rådgivare till chefer och tar plats i en ledningsgrupp, samtidigt som du kan och trivs med det kommunikativa hantverket? Kanske är det då du som ska bli vår nya kommunikatör? Lasarettet Trelleborg bedriver akut och planerad hä... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och utveckla kommunikationen på lasaretten i Trelleborg och Landskrona? Vill du bidra till övergripande mål och prioriteringar men också arbeta nära kärnverksamheten? Vet du hur man agerar rådgivare till chefer och tar plats i en ledningsgrupp, samtidigt som du kan och trivs med det kommunikativa hantverket?

Kanske är det då du som ska bli vår nya kommunikatör?

Lasarettet Trelleborg bedriver akut och planerad hälso- och sjukvård samt utbildningsverksamhet tillsammans med de skånska lärosätena. Lasarettet är ett ortopediskt centrum, och genomför även öron-, näs- och halsoperationer samt tandbehandlingar. Här finns flera specialistmottagningar och en akutmottagning som är öppen alla dagar. De fyra vårdavdelningarna har inriktning internmedicin, kardiologi, neurologi och ortopedi. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare här.
Lasarettet i Landskrona har ett stort elektivt kirurgiskt uppdrag och utför hälften av alla galloperationer i Skåne. På lasarettets vårdavdelningar bedrivs dygnet runt-vård och det finns mottagningar för bland annat diabetiker och personer med hjärtproblem eller lungsjukdomar. Här finns även en akutmottagning som är öppen dagtid på vardagar. På sjukhuset arbetar cirka 350 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör ingår du i avdelning kommunikation inom sjukvårdsförvaltningen Skånes universitetssjukvård och rapporterar direkt till kommunikationschefen. Din tjänst är placerad huvudsakligen i Trelleborg men du arbetar på uppdrag av sjukhuscheferna på de båda lasaretten och ingår i deras ledningsgrupper.

Du stöttar organisationen i förändringsprocesser samt vid genomförandet av olika projekt och implementeringar. Du ansvarar för att ge kommunikationsstöd till lasarettens chefer och för att utveckla lasarettets interna och externa kommunikationssystem. Vidare arbetar du såväl strategiskt med planering och uppföljning som operativt med genomförande av kommunikationsinsatser. Exempel på fokusområden är rådgivning och coachning av chefer, produktion av redaktionellt innehåll, pressarbete, arbete med sociala media, facilitering av workshops och utbildningar, utveckling av patientkommunikation och enklare grafiskt arbete. Till din hjälp har du kompetenta kollegor inom avdelning kommunikation som gärna delar med sig av sin kunskap.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och varierande arbete i en organisation med hög kompetens, högt tempo och ett viktigt uppdrag att säkerställa att dagens och morgondagens medborgare får en god vård med hög kvalitet och servicenivå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lockas av att utveckla verksamhet med kommunikation som verktyg och därmed bidra till måluppfyllelse. För att lyckas i rollen ser vi att du är flexibel, resultatorienterad, självständig och analytisk samt att du är prestigelös. Du bör vara skicklig på att sätta dig in i komplexa sammanhang och skriva lättbegripliga texter, samt ha ett konsultativt förhållningssätt. God samarbetsförmåga och personlig drivkraft är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har:
- Högskoleutbildning inom kommunikationsområdet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömt som likvärdig.
- Minst tre års yrkeserfarenhet inom kommunikationsområdet.
- Mycket goda kunskaper i svenska.
- Erfarenhet av att ge kommunikationsstöd till chefer.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från offentlig sektor, av förändringsarbete i stora organisationer, presshantering, arbete med sociala media, intranät samt redaktionellt material och att leda utbildningar och workshoppar.


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Trelleborgs kommun är just nu inne i en stark digital... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Trelleborgs kommun är just nu inne i en stark digitaliseringsfas i syfte att öka kundvärdet för externa besökare men även för medarbetarna inom Trelleborgs kommun.

Kommunen har under våren avslutat ett omfattande projekt för införande av digital arbetsyta inklusive intranät. Arbetet för en fortsatt gynnsam implementeringsfas med beteendeförändring i fokus är centralt för kommunen. Implementeringen inkluderar samtliga förvaltningar i Trelleborgs kommun.

Du kommer tillhöra kommunikationsenheten som är en del av kommunledningsförvaltningen. I uppdraget med intern kommunikation samverkar du med delar i förvaltningsorganisationen som ansvarar för kommunens digitala arbetsyta, främst Microsoft Teams och Sharepoint. 

Arbetsuppgifter 
I den interna kommunikationen blir din uppgift att via digitala miljöer och strukturer stödja förändringsledarskap och förändringskommunikation. Förutom ditt arbete med interna kommunikationsflöden, är du också kunnig och har ett utvecklingsintresse för externa  plattformar.

Du kommer arbeta nära kommunens tjänsteägare samt digitaliseringsstrateg för M365. Du identifierar kommunikationsutmaningar och arbetar proaktivt med kommunikationsinsatser, samtidigt som du renodlar och förvaltar existerande användarstöd på ett pedagogiskt sätt.

Du kommer tillsammans med förvaltningsorganisationen arbeta med att ta fram och förmedla strategiska mål samt ha en operativ roll för att ta fram utbildningsmaterial, workshops och förvalta användarstödet via kommunens intranät. Du arbetar för att växla upp användandet av de digitala kommunikationsplattformarna med syftet att skapa en kommunikativ organisation. Du är bekant med processer för innovation och tjänstedesign, och van vid innehållsproduktion som text, bild, film och ljud på ett effektivt sätt för olika kanaler.

Du har goda kunskaper i och stor vana av data- och webbanalys vilket hjälper dig i arbetet med att identifiera var insatser behövs. Dessa kunskaper får du möjlighet att använda även när det gäller att kartlägga våra externa målgruppers behov och beteenden för att optimera synlighet och dialog på sociala medieplattformar. Du agerar stöd till kollegorna på kommunikationsenheten för kanalval och målgruppsanpassning i samband med löpande publicering, kampanjer och digital annonsering för att optimera spridningen av olika typer av content.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du som söker tjänsten har följande kvalifikationer:

- Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, webbstrategisk utbildning alternativt förändringsledning. 

-Stor digital mognad och några års erfarenhet av arbete i projekt eller andra typer av tvärfunktionella samverkansplattformar inom digital utveckling. 

- God vana vid webbpublicering, data- och webbanalys kopplat till interna och externa plattformar samt sociala medier.

- Erfarenhet av intern kommunikation och förändringskommunikation, såväl strategiskt som operativt. 

Kunskaper och färdigheter som är meriterande: 

- M365 (Teams, Office, Sharepoint)
- Adobe-programmen (Indesign, Illustrator m.m)
- Erfarenhet av att skapa och hålla i utbildningsinsatser

Personliga egenskaper och arbetsstyrkor som vi värderar högt för den här tjänsten är:

Du arbetar strukturerat, är lyhörd och förtroendeingivande. Du gillar att testa nya vägar, och är innovativ och utforskande för att hitta de bästa lösningarna. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar på ett engagerat sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad. Du har god förståelse för verksamheten, men har också ett djupare fokus på omvärlden och externa målgrupper. Du stöttar såväl ledning och kollegor som medarbetare på förvaltningarna, och ser möjligheter i den ökade graden av digitalisering inom offentlig sektor. 

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast möjligt enligt överenskommelse.

Kontakt
T f Enhetschef kommunikation, Anette Orheim, tel 0410-73 47 57. 

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-10-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Kommunikatör Kuststad 2025

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Trelleborg växer så det knakar och det ska alla känna... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Trelleborg växer så det knakar och det ska alla känna till! Kuststad 2025, ett av stadens största samhällsutvecklingsprojekt någonsin, innebär stora satsningar på näringsliv, infrastruktur och bostäder i havsnära läge.

Satsningen är nu inne i genomförandefas och därför söker Trelleborgs kommun en kommunikatör som tar ett helhetsgrepp kring PR och kommunikation. Uppdraget blir att sätta fokus på Kuststad 2025 och skapa transparens och tydlighet i kommunikationen internt och externt. Tillsammans synliggör vi Trelleborg som attraktiv boendekommun med ett växande näringsliv och kunskapsintensiva verksamheter.

Arbetsuppgifter
I din roll skapar du professionell marknads- och påverkanskommunikation som stärker profilen för Kuststad 2025. Du arbetar nära processledaren för Kuststad 2025 och är organisatoriskt en del av kommunens kommunikationsenhet. Du identifierar, bearbetar och förmedlar relevanta budskap till olika målgrupper såsom allmänheten, exploatörer, näringslivet, myndigheter och andra samverkansaktörer. I din roll stärker du även projektets kommun-interna dialog i syfte att maximera både områdets och hela stadens potential, då mycket händer i just Trelleborg.

I arbetet ingår såväl strategisk planering som operativt arbete. Du ansvarar för produktion av texter och nyhetsbrev, visuell kommunikation, profilerings- och marknadsföringsmaterial anpassat för relevanta kanaler. Du van vid att hantera och driva dialog på sociala plattformar. Vidare har du intresse för och är delaktig i att arrangera sammankomster och event.

Kvalifikationer
Detta krävs för tjänsten:

- Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring-, medie- och/eller kommunikationsstrategi.
- Erfarenhet av påverkansarbete inom offentlig sektor, politiskt styrd organisation eller regionalt utvecklingsarbete. Samhällsintresse och vana att samverka på olika arenor och agera i stora komplexa projekt och sammanhang.
- Erfarenhet av operativt och strategiskt arbete inom kommunikation och marknadsföring.
- Erfarenhet av marknadsföring och textproduktion som är målgruppsanpassad efter sammanhang och kanal.
- Vana av arbete med olika kommunikationsverktyg.

Detta är meriterande för tjänsten:

- Erfarenhet av kommunikation kopplat till stadsutveckling och hållbarhet.
- Erfarenhet av att utveckla och systematisera medborgardialog.
- Erfarenhet av att arbeta i M365 (Teams, Office, Sharepoint) och Adobe-programmen (Indesign, Illustrator m m).
- Vana att kommunicera på engelska.

Som person är du strukturerad, analytisk, lyhörd och förtroendeingivande. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar på ett engagerande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är lösningsfokuserad och har ett omvärldsperspektiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse.

Kontakt
Charlotte Lindström, processledare Kuststad 2025, telefonnummer 0410-73 42 30
Anette Orheim, enhetschef kommunikation, telefonnummer 0410- 73 47 57

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2023-05-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Kommunikatör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Trelleborg är just nu i en stark digitaliseringsfas... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Trelleborg är just nu i en stark digitaliseringsfas och kommunen arbetar aktivt med ett flertal utvecklings och digitaliseringsprojekt i syfte att öka kundvärdet för externa besökare men även för medarbetarna inom Trelleborgs kommun.

Just nu pågår ett kommunomfattande projekt med lansering i mars 2022: Digital arbetsyta - Microsoft 365, där nytt intranät inkluderas. Ett arbete som inkluderar samtliga förvaltningar i Trelleborgs kommun.

För att skapa rätt förutsättningar inför en implementering av den digitala arbetsytan söker nu Trelleborgs kommun en kommunikatör med fokus på förändringskommunikation. Uppdraget i korthet innebär att ansvara för all kommunikation internt, mot målgruppen chefer och medarbetare, i syfte att skapa engagemang, öka kunskapen och ge rätt förutsättningar för en övergång till ny digital arbetsyta i mars 2022.

Arbetsuppgifter
I din roll skapar du strategisk och operativ kommunikation i linje med projektmål för projektet Digital arbetsyta. Du tar fram en kommunikations och aktivitetsplan i samråd med projektgruppen.

Du arbetar nära huvudprojektledaren och projektgruppen för Ny digital arbetsyta samt kommunikationschefen. Du identifierar kommunikationsutmaningar och arbetar proaktivt med kommunikationsinsatser. I din roll stärker du även projektets slutfas och lägger grunden för en gynnsam implementeringsfas med beteendeförändring i fokus.

I uppdraget ingår även att skriva dokumentation till användarna.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du som söker tjänsten har följande kvalifikationer:

- Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, webbstrategisk utbildning alternativt förändringsledning
- Erfarenhet av arbete i projektform, förändringskommunikation samt digitaliseringsprojekt
- Tidigare erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom kommunikation.
- God skribent med erfarenhet av att skriva målgruppsanpassat på klarspråk
- Erfarenhet av framtagande av nytt intranät är starkt meriterande.

Som person är du strukturerad, lyhörd och förtroendeingivande. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar på ett engagerande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du utöver ovan även kan vara tillgänglig för en snar start, för att möta upp de behov och tidplan som projektgruppen står inför.

Arbetstid/varaktighet
Heltid. Projektanställning t.om 2022-03-31 med möjlighet till förlängning.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Kontakt
Eleonore Larsson, Digital utvecklingsledare, Enhet Digital Utveckling, telefonnummer 0410-73 30 90

Emilie Ekander, Enhetschef Kommunikation, telefonnummer 0410- 73 32 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2021-09-23 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Kommunvägledare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Kommunledningsförvaltningen leder, utvecklar och fö... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Kommunledningsförvaltningen leder, utvecklar och följer upp kommunens totala organisation och verksamhet utifrån sitt uppdrag och utifrån gällande lagstiftning.

Förvaltningen ansvarar bland annat för kommunikation, ekonomi och HR-frågor, säkerhetsfrågor, mark och exploatering och digitalisering. Även överförmyndaren ingår i förvaltningen.

Inom Medborgarservice arbetar vi med att samordna och effektivisera kundmottagandet i organisationen. En kundtjänst med hög grad av handläggning och svar direkt. Principen bygger på en tydlig väg in till kommunen, vilket ska bidra till ökad service och högre tillgänglighet. Det ska vara enkelt att kontakta kommunen och få hjälp med sitt ärende.

Nu söker vi dig som under vår kollegas föräldraledighet vill vara med oss i detta spännande och omväxlande arbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu fler kommunvägledare som kommer att arbeta med områden som ligger inom arbetsmarknadsförvaltningen, bildningsförvaltningen, kommunledningsförvaltningen och kultur- och fritidsförvaltningen. Rollen innebär också konsumentvägledning.

Ditt arbete kommer att innebära daglig kontakt med trelleborgarna via telefon, besök och digitala medier.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar vägledning och rådgivning i ärenden som ligger inom kommunens olika ansvarsområden. Initialt bidrar kommunvägledarna med kompetens från ett särskilt verksamhetsområde men efter hand byggs en mycket bred förvaltningsövergripande kompetens upp hos alla kommunvägledarna. Arbetet innebär också uppsökande kontakt mot kommunens olika verksamheter. Tjänsten förutsätter därför i stor utsträckning självständighet och initiativtagande.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom juridik, sociologi, statsvetenskap eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat något år med ärendehandläggning i en större organisation och med frågor gällande arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i samverkan med andra utifrån ett gemensamt område.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du även kunskaper i arabiska eller andra för tjänsten relevanta språk ser vi det som meriterande.

Som person är du serviceinriktad, nyfiken på att möta människor och trivs i rollen att vara stadens ansikte utåt. Att kunna agera professionellt och samtidigt empatiskt är en förutsättning för att kunna möta trelleborgarna i vår kundtjänst. Då vi arbetar med ständig utveckling och mätning av vad vi gör är det en fördel om du gillar att jobba med ett tydligt resultatansvar.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
1 vikariat, 100%

Med möjlighet till förlängning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Hannu Sirviö, Enhetschef Kundtjänst, tel 0410-73 41 25.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Ansök senast 2021-09-19 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Kommunvägledare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Kommunledningsförvaltningen leder, utvecklar och fö... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Kommunledningsförvaltningen leder, utvecklar och följer upp kommunens totala organisation och verksamhet utifrån sitt uppdrag och utifrån gällande lagstiftning.

Förvaltningen ansvarar bland annat för kommunikation, ekonomi och HR-frågor, säkerhetsfrågor, mark och exploatering och digitalisering. Även överförmyndaren ingår i förvaltningen.

Inom Medborgarservice arbetar vi med att samordna och effektivisera kundmottagandet i organisationen. En kundtjänst med hög grad av handläggning och svar direkt. Principen bygger på en tydlig väg in till kommunen, vilket ska bidra till ökad service och högre tillgänglighet. Det ska vara enkelt att kontakta kommunen och få hjälp med sitt ärende.

Nu söker vi dig som under vår kollegas föräldraledighet vill vara med oss i detta spännande och omväxlande arbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu fler kommunvägledare som kommer att arbeta med områden som ligger inom arbetsmarknadsförvaltningen, bildningsförvaltningen, kommunledningsförvaltningen och kultur- och fritidsförvaltningen. Rollen innebär också konsumentvägledning.

Ditt arbete kommer att innebära daglig kontakt med trelleborgarna via telefon, besök och digitala medier.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar vägledning och rådgivning i ärenden som ligger inom kommunens olika ansvarsområden. Initialt bidrar kommunvägledarna med kompetens från ett särskilt verksamhetsområde men efter hand byggs en mycket bred förvaltningsövergripande kompetens upp hos alla kommunvägledarna. Arbetet innebär också uppsökande kontakt mot kommunens olika verksamheter. Tjänsten förutsätter därför i stor utsträckning självständighet och initiativtagande.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom juridik, sociologi, statsvetenskap eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat något år med ärendehandläggning i en större organisation och med frågor gällande arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i samverkan med andra utifrån ett gemensamt område.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du även kunskaper i arabiska eller andra för tjänsten relevanta språk ser vi det som meriterande.

Som person är du serviceinriktad, nyfiken på att möta människor och trivs i rollen att vara stadens ansikte utåt. Att kunna agera professionellt och samtidigt empatiskt är en förutsättning för att kunna möta trelleborgarna i vår kundtjänst. Då vi arbetar med ständig utveckling och mätning av vad vi gör är det en fördel om du gillar att jobba med ett tydligt resultatansvar.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
2 vikariat, 100%, 1 år

Med möjlighet till förlängning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Hannu Sirviö, Enhetschef Kundtjänst, tel 0410-73 41 25.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Ansök senast 2021-03-14 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Kommunvägledare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Kommunledningsförvaltningen leder, utvecklar och fö... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Kommunledningsförvaltningen leder, utvecklar och följer upp kommunens totala organisation och verksamhet utifrån sitt uppdrag och utifrån gällande lagstiftning.

Förvaltningen ansvarar bland annat för kommunikation, ekonomi och HR-frågor, säkerhetsfrågor, mark och exploatering och digitalisering. Även överförmyndaren ingår i förvaltningen.

Inom Medborgarservice arbetar vi med att samordna och effektivisera kundmottagandet i organisationen. En kundtjänst med hög grad av handläggning och svar direkt. Principen bygger på en tydlig väg in till kommunen, vilket ska bidra till ökad service och högre tillgänglighet. Det ska vara enkelt att kontakta kommunen och få hjälp med sitt ärende.

Nu söker vi dig som under vår kollegas föräldraledighet vill vara med oss i detta spännande och omväxlande arbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu fler kommunvägledare som kommer att arbeta med områden som ligger inom arbetsmarknadsförvaltningen, bildningsförvaltningen, kommunledningsförvaltningen och kultur- och fritidsförvaltningen. Rollen innebär också konsumentvägledning.

Ditt arbete kommer att innebära daglig kontakt med trelleborgarna via telefon, besök och digitala medier.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar vägledning och rådgivning i ärenden som ligger inom kommunens olika ansvarsområden. Initialt bidrar kommunvägledarna med kompetens från ett särskilt verksamhetsområde men efter hand byggs en mycket bred förvaltningsövergripande kompetens upp hos alla kommunvägledarna. Arbetet innebär också uppsökande kontakt mot kommunens olika verksamheter. Tjänsten förutsätter därför i stor utsträckning självständighet och initiativtagande.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom juridik, sociologi, statsvetenskap eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat något år med ärendehandläggning i en större organisation och med frågor gällande arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i samverkan med andra utifrån ett gemensamt område.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du även kunskaper i arabiska eller andra för tjänsten relevanta språk ser vi det som meriterande.

Som person är du serviceinriktad, nyfiken på att möta människor och trivs i rollen att vara stadens ansikte utåt. Att kunna agera professionellt och samtidigt empatiskt är en förutsättning för att kunna möta trelleborgarna i vår kundtjänst. Då vi arbetar med ständig utveckling och mätning av vad vi gör är det en fördel om du gillar att jobba med ett tydligt resultatansvar.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
2 vikariat, 100%, 1 år

Med möjlighet till förlängning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Hannu Sirviö, Enhetschef Kundtjänst, tel 0410-73 41 25.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Ansök senast 2020-09-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Vi söker nu två Kommunvägledare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vi tar nu nästa steg mot att bli en stark kundtjän... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen
Vi tar nu nästa steg mot att bli en stark kundtjänstorganisation som ska samordna och effektivisera kundmottagandet i Trelleborgs kommun.

En kundtjänst med hög grad av handläggning och svar direkt. Principen bygger på en tydlig väg in till kommunen, vilket ska bidra till ökad service och högre tillgänglighet. Det ska vara enkelt att kontakta kommunen och få hjälp med sitt ärende.

Vill du vara med oss i detta spännande arbete?

Arbetsuppgifter
Vi söker nu fler kommunvägledare! 
Ditt arbete kommer att innebära daglig kontakt med trelleborgarna via telefon, besök och digitala medier. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar vägledning och rådgivning i ärenden som ligger inom kommunens olika ansvarsområden. Initialt bidrar kommunvägledarna med kompetens från ett särskilt verksamhetsområde men efter hand byggs en mycket bred förvaltningsövergripande kompetens upp hos alla kommunvägledarna. Arbetet innebär också uppsökandekontakt mot kommunens olika verksamheter.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom teknik eller naturvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat något år med ärendehandläggning i en större organisation. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i samverkan med andra utifrån ett gemensamt område. Som person är du serviceinriktad, nyfiken på att möta människor och trivs i rollen att vara stadens ansikte utåt. Du har även ett intresse för tekniska frågor och miljöfrågor. Att kunna agera professionellt och samtidigt empatiskt är en förutsättning för att kunna möta trelleborgarna i vår kundtjänst. Då vi kommer att jobba med ständig mätning av vad vi gör är det en fördel om du gillar att jobba med ett tydligt resultatansvar. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
2 Heltidsanställningar, provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Hannu Sirviö, chef för medborgarservice, Kommunledningsförvaltningen, tel 0410-73 41 25.
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2020-02-16. Ansökan skall göras via vårt rekryteringssystem inte via brev eller e-post.
Vi arbetar med löpande urval och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre