Lediga jobb som Hantverksyrken i Trelleborg

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare – stärka individer som står långt ifrån arbetsmarknaden

Ansök    Jan 11    Trelleborgs kommun    Samhällsvägledare
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg söker en eng... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg söker en engagerad och erfaren projektledare för att leda och driva ett projekt i samverkan mellan Trelleborgs kommun, Arbetsförmedlingen, Region Skåne och Försäkringskassan som syftar till att stärka individer som befinner sig långt ifrån arbetsmarknaden.

Projektet planeras pågå från 2024-02-01 tom 2027-01-31 och finansieras av Samordningsförbundet Trelleborg.
Inom projektet kommer det även att arbeta en arbetsmarknadssekreterare och en rekryterare med anställning på arbetsmarknadsförvaltningen, en aktivitetsledare för en ny utomhusaktivitet kopplat till Socialförvaltningen, en Peer support på Region Skåne samt en representant på deltid från såväl Försäkringskassan som Arbetsförmedlingen som kommer att fungera som en länk mellan projektledare/projektgruppen och respektive verksamhet.

Har du mod och drivkraft att bidra inte bara till det nödvändiga utan till det möjliga? Då har du goda förutsättningar att passa in i den profil som vi efterfrågar till såväl projektet som hos projektägaren Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg. Förvaltningens uppdrag är att bidra till kompetensförsörjning och tillväxt genom att utbildningsnivån i kommunen ska höjas, arbetssökande ska kunna försörja sig själv och att arbetsgivare får tillgång till rätt kompetens.Din anställning
Anställningsform: Projektanställning på heltid, enligt överenskommelse.

Då medel från Samordningsförbundet Trelleborg tilldelas ett år i taget är anställningen inledningsvis på ett år, med goda möjligheter till förlängning. Dock som längst tom 2027-01-31.

Din anställning är inom avdelning arbetsmarknad på arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborgs kommun. Du rapporterar till arbetsmarknadsavdelningschefen och till styrgruppen för projektet med representanter från samtliga samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
Att leda och driva projektet tillsammans med ledning och projektteam och vara en sammanhållande länk med ansvar för planering, genomförande och uppföljning av projektet samt att säkerställa att målen uppnås inom givna tidsramar och budget.

Du kommer att spela en central roll för att få fler trelleborgare i arbete eller studier. Inom projektet kommer vi att ha ett särskilt fokus på dem som på grund av olika skäl, bland annat ohälsa, står långt ifrån arbetsmarknaden och som har behov av samtidiga insatser. Stort fokus i projektet kommer att ligga på att uppnå samsyn i samverkan, att med god insikt i och förståelse för varandras verksamheter bättre kunna stärka det gemensamma erbjudandet till våra målgrupper.

Kvalifikationer
För uppdraget krävs relevant högskoleutbildning samt gedigen kunskap och erfarenhet av att leda, driva och implementera projekt.

Du behöver ha kunskap och erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor samt att ha jobbat i en politiskt styrd organisation och erfarenhet av samverkan mellan olika sektorer (som t.ex. privat, ideell och offentlig sektor).

Vi förutsätter att du har en hög digital ambition och kompetens och det är meriterande om du har erfarenheter av den danska studien BIP, Beskæftigelses Indikator, samt kompetens inom jämställdhet, tillgänglighet samt icke-diskriminering. Vi ser gärna att du har goda kommunikationsfärdigheter.

Som person är du öppen, lösningsorienterad och lyhörd. Du ska ha förmåga att arbeta mål- och resultatinriktat och systematiskt både självständigt och i team. Du har en god analytisk och administrativ förmåga, är driven och motiverande, kommunikativ, strukturerad och arbetar utifrån helhetsperspektiv.

I rollen som projektledare krävs en god förmåga att genom dialog skapa engagemang och delaktighet inom såväl projektet som till övrig ordinarie verksamheter för att ta tillvara kunskap och kreativitet i detta utvecklingsarbete. Vi lägger därför stor vikt vid att du är bra på att samarbeta och att bygga relationer som skapar ett gott samarbetsklimat och som kan understödja ett effektfullt samarbete.
Körkort är ett krav.

Ansökan
Om du är passionerad för att göra skillnad och vill vara en del av att stärka individer på arbetsmarknaden, skicka in din ansökan och CV till Trelleborgs kommun via vårt rekryteringssystem.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och diskutera hur vi tillsammans kan skapa positiv förändring för de människor vi stöder.Arbetstid/varaktighet
Heltid/Projektanställning

Tillträde
Februari eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Avdelningschef, Rehanna Ståhlstierna tel: 0410-73 32 63

Fackliga kontakter


Sista ansökningsdag
2024-01-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan. 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Bagare till City Gross i Trelleborg

Ansök    Maj 24    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Trelleborg söker vi en Butikssäljare till vårt bageri/konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsme... Visa mer
Till vår City Gross i Trelleborg söker vi en Butikssäljare till vårt bageri/konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Bageri/Konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med framför allt bakning, trågning, varupåfyllnad och kundbeställningar. Du är även behjälplig inom konditoridelen.

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har en bageriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri

- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum:10 juni 2023 eller enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: 30 tim/vecka

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Sista ansökningsdag: 7 juni 2023

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Semestervikariat till vårt bageri

Ansök    Maj 24    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till sommaren 2023 söker City Gross i Trelleborg semestervikarier till vårt bageri City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedels... Visa mer
Till sommaren 2023 söker City Gross i Trelleborg semestervikarier till vårt bageri
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 200 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som semestervikarie inom våra färskvaror kommer du att:

- Ta emot våra kunder i en välfylld, fräsch och inspirerande butik.

- Bakning till vårt eget bageri.

- Medverka till att imponera på våra kunder genom ett kundbemötande i toppklass som präglas av personlig service och att vi alltid ger lite mer än vad kunden har förväntat sig.

- Aktivt hjälpa kunderna att kunna handla allt de har tänkt att handla.

- Inspirera kunderna genom att leverera matinspiration i det personliga mötet.

- Tillsammans med dina kollegor inom avdelningen medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten söker vi dig som:

- Har?ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor och dela med dig av din kunskap.

- Har du utbildning och/eller tidigare erfarenhet av arbete inom bageri så ses det som meriterande.

- Erfarenhet inom dagligvaruhandeln?är meriterande.

- Trivs i mötet med?kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.????

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller kundservice.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

sommarjobb #butik #bagare
Startdatum: Enligt överenskommelse sommar 2023

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2023-06-06

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Platschef sökes till Ryds Bilglas i Hässleholm!

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Hässleholm! Som Platschef/Verkstadsansvarig har du ansvaret för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär bland annat leda och fördela arbetet och säkerställa att gruppen har de förutsättningar som krävs för att leverera på måltal. Utöver detta är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Hässleholm!

Som Platschef/Verkstadsansvarig har du ansvaret för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär bland annat leda och fördela arbetet och säkerställa att gruppen har de förutsättningar som krävs för att leverera på måltal.

Utöver detta är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. För oss är det viktigt att du värdesätter kvalité och service. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna är måndag-fredag kl 07-16 eller kl 08-17.

För att trivas i rollen är du en naturlig ledare med förmåga att strukturera arbetet och engagera dina kollegor. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Vi söker dig med minst tre (3) års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

Din profil
Vi söker dig som:

- Har B-körkort (manuell)
- God svenska i tal och skrift
- Minst 18 år
- Ledarerfarenhet (meriterande)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, driven och en god naturlig ledare. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska
perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Malmö!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Malmö. Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagar... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Malmö.

Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Byte bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. De har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är på heltid och startar under juni månad. Ta chansen att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

bagare

Ansök    Apr 4    LKS AB    Bagare/Konditor
en bagare behövs Visa mer
en bagare behövs Visa mindre

Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Malmö!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Malmö. Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagar... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Malmö.

Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Byte bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. De har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är på heltid och startar under maj/juni. Ta chansen att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Malmö!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Malmö. Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagar... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Malmö.

Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Byte bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. De har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är på heltid och startar under maj/juni. Ta chansen att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Trelleborg!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Trelleborg! Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbets... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Trelleborg!

Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Byte bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. De har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är på heltid och startar under maj/juni. Ta chansen att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Servicetekniker / Lager och logistik

Ansök    Jul 29    Blaser Group AB    Vapentekniker
Vill du arbeta med jaktvapenbranschens bästa varumärken? Blaser Group AB söker dedikerad Servicetekniker till Lager och logistik! Arbetsgivare: Blaser Group AB Befattning: Servicetekniker / Lager och logistik Plats: Trelleborg Deadline: Löpande Varaktighet: Fast anställning på 100% Blaser Group GmbH är en av världens ledande tillverkare inom jakt- och friluftsindustrin, och består av varumärkena; Blaser, Mauser, J.P. Sauer & Sohn, Rigby, Minox, Liemk... Visa mer
Vill du arbeta med jaktvapenbranschens bästa varumärken?

Blaser Group AB söker dedikerad Servicetekniker till Lager och logistik!

Arbetsgivare: Blaser Group AB
Befattning: Servicetekniker / Lager och logistik
Plats: Trelleborg
Deadline: Löpande
Varaktighet: Fast anställning på 100%

Blaser Group GmbH är en av världens ledande tillverkare inom jakt- och friluftsindustrin, och består av varumärkena; Blaser, Mauser, J.P. Sauer & Sohn, Rigby, Minox, Liemke och företaget Blaser Group Wetzlar GmbH. Blaser Group AB är ett nytt startup-dotterbolag till Blaser Group GmbH. Vi kommer att fungera som distributör av Blaser Groups olika varumärken i Sverige.
Blaser Group AB grundades 2019 med målet att bli Sveriges ledande distributör inom jaktvapenindustrin. Med en djup passion och ett stort engagemang för kvalitet är vår kärnfilosofi att sätta konsumentens behov i centrum så att vi kan erbjuda en unik service- och inköpsupplevelse. Vi kommer att göra detta i nära samarbete med våra återförsäljare som kommer att erbjuda ett brett utbud av produkter och specialkompetens. Våra produkter går långt utöver enbart Premium gevär och hagelgevär. Det är vårt mål att förse våra kunder med premium jaktutrustning som är i perfekt överensstämmelse med deras önskemål.
Till vårt nyetablerade team söker vi nu ytterligare en dedikerad och engagerad kollega som skall stärka vår service, lager och logistikavdelning och ge förstklassig support till våra kunder och till viss mån även till konsumenterna: skyttar och jägare runt om i Sverige.
Vi söker dig som är välstrukturerad och ett stort tekniskt vapenintresse, alltid med kunden i fokus. Din utbildningsbakgrund och tidigare jobberfarenhet är inom service, teknik och konstruktion. Du har gärna med dig ett genuint intresse för jakt, vapen och skytte. Du har gärna redan erfarenhet av vapenservice eller finmekanik.
Då kommunikation med moderbolaget i Tyskland kan ske dagligen förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift på hög nivå. Kunskaper i det tyska språket ses som en merit.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Hantera service och garantiärenden. Mottagande av ärenden, registreringar i vår serviceportal, hantering av ärenden till den är tillbaka till kund.
· Tillsammans med logistikansvarig underhålla lagerhållning av service- och reservdelar.
· Godsmottagning.
· Packning och utskick.
· Lagerhållning av produkter.
För att utföra dessa uppgifter på hög nivå är du noggrann, organiserad, flexibel och positiv. Utöver dessa kvalifikationer är du en gladlynt lagspelare med eget driv och prioriteringskänsla, då du i din roll med hanteringen av serviceärenden även har ett nära samarbete lageransvarig, administratörer, och säljare. Du förstår kundens betydelse och det är för dig en självklarhet att alltid bemöta kunden på en hög nivå och leverera extremt bra kundservice. Då vi är relativt nystartade stöter vi fortfarande på en del utmaningar i olika processer. Dessa utmaningar skrämmer dig inte utan du bemöter dem med en lösningsorienterad inställning.
På Blaser Group AB är vi ett riktigt bra team som peppar, stöttar och hjälper varandra när det behövs. Med en lösningsorienterad inställning ser vi alltid lösningar till varje hinder. Vi tycker om att jobba tillsammans och vet att tillsammans är vi starka, speciellt när tempot är högt och trycket är hårt. Är du likasinnad så kommer du att passa väl in i vårt team.
Vi erbjuder dig att bli en del av fortsatt uppstart av ett nytt företag med solida ägare.
Vi garanterar spännande och utmanande uppgifter i strävan att fortsätta att stärka de redan starka marknadsförande varumärkena Blaser, J. P. Sauer & Sohn, Mauser, Minox och Liemke. Lokalerna i Trelleborg är nya och fräscha. Teamet består enbart av trevliga och positiva arbetskamrater.

Vill du göra oss till den absolut BÄSTA distributören inom jaktvapenbranschen?
Skicka då in din ansökan med CV, personlig presentation och referenser till:

Christoffer Söderberg
[email protected]

Märk ansökan med Servicetekniker / Lager och Logistik

Känner du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.

Har du frågor om anställningen? Kontakta gärna vår VD Christoffer Söderberg på telefon
+46 410330030

Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Vaktmästare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vår rehab enheten består av arbetsterapeuter, fysio... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Vår rehab enheten består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, hjälpmedelstekniker, hjälpmedelskonsulent och vaktmästare.

Våra lokaler är centralt placerade i Trelleborg och vi sitter lokalmässigt tillsammans med sjuksköterskorna i kommunen. Vi har inom Trelleborgs kommun en egen hjälpmedelscentral.

Det finns goda kommunikationer till Trelleborg med pågatåg och buss.

Vi har introduktionsprogram och mentor för att du ska få en så bra start som möjligt i arbetet. Vi förutsätter att du tycker det är utvecklande och spännande att tillsammans med andra yrkesgrupper, inom och utom kommunen, arbeta för att ge våra patienter de bästa förutsättningarna.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår främst rekonditionering samt  montering och reparationer utav medicintekniska hjälpmedel. Du skall också ansvara för kvalitetssäkring utav hjälpmedel. Du kommer också att arbeta med lagerhållning. 

  

Kvalifikationer
Du har en bred kunskap inom det tekniska området. Tidigare erfarenhet ifrån jobb med medicinsktekniska hjälpmedel är meriterande. Som person tar du ansvar och är samarbetsvillig. Arbetet kräver att du är lyhörd och har en god empatisk förmåga. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. B- körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
 Heltid/Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Peter Raabe enhetschef, 0410-73 32 31
Sista ansökningsdag
2022-04-17

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Byggsmed sökes!

Ansök    Jun 2    Ikett Personalpartner AB    Byggnadssmed
Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning i Trelleborg en byggsmed över sommaren! Arbetet kommer innebära byggsmedsarbete, där du arbetar efter ritningar. Du kommer utföra arbetet främst i verkstaden, men kan också bli utejobb i närområde. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start omgående. Om företaget Företaget tillverkar och monterar stålstommar för ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion. De är ett fullserviceföretag med uppdrag från petrol... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning i Trelleborg en byggsmed över sommaren!

Arbetet kommer innebära byggsmedsarbete, där du arbetar efter ritningar. Du kommer utföra arbetet främst i verkstaden, men kan också bli utejobb i närområde.
Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start omgående.


Om företaget
Företaget tillverkar och monterar stålstommar för ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion. De är ett fullserviceföretag med uppdrag från petroleumindustrin, processindustrin och verkstadsindustrin. Företaget är certifierade enligt EN1090 och har stor erfarenhet av att arbeta enligt tryckkärlsdirektiven.

Hos företaget blir du omhändertagen på ett absolut bästa sätt då de är mycket måna om sin personal!


Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du har:
- Erfarenhet som byggsmed
- Har vana av ritnigsläsning.
- Har vana av att svetsa, främst pinne, svart grövre material.
- Ett krav är att du som söker innehar B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

bagare

vi jobbar alla dagar i veckan natt jobb lön enligt fackförbund krav svenska läsa och skriva kunna yrket bra Visa mer
vi jobbar alla dagar i veckan
natt jobb
lön enligt fackförbund
krav svenska läsa och skriva
kunna yrket bra Visa mindre

Bagare Och konditor

#jobbjustnu du ska ha jobbat i Sverige minst 5 år inom bageri och konditori inte cafe eller restaurang Visa mer
#jobbjustnu
du ska ha jobbat i Sverige minst 5 år
inom bageri och konditori
inte cafe eller restaurang Visa mindre

Vi söker dig som är Byggsmed/mekaniker!

Ansök    Maj 28    Veldi Bemanning AB    Smidesmekaniker
Dina arbetsuppgifter Veldi Bemanning söker nu för uppdrag hos kund, en Byggsmed/mekaniker med erfarenhet av svetsning med pinne. Man utgår från Trelleborg och uppdraget pågår från juni - augusti, arbetstid mån – fre. 7:00 - 16:00. Din profil Du ska ha erfarenhet och eller utbildning som byggsmed/mekaniker, ha erfarenhet av stålmontage och vara allmänt praktiskt lagd. Du har även erfarenhet av att läsa ritning samt svetsning med pinne. Tjänsten kräver att... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Veldi Bemanning söker nu för uppdrag hos kund, en Byggsmed/mekaniker med erfarenhet av svetsning med pinne. Man utgår från Trelleborg och uppdraget pågår från juni - augusti, arbetstid mån – fre. 7:00 - 16:00.

Din profil
Du ska ha erfarenhet och eller utbildning som byggsmed/mekaniker, ha erfarenhet av stålmontage och vara allmänt praktiskt lagd. Du har även erfarenhet av att läsa ritning samt svetsning med pinne.
Tjänsten kräver att du pratar och förstår svenska eller engelska mycket bra.
Krav B – körkort.

Om företaget
Företagets affärsidé är att vara ledande i branschen på smidestjänster och industrirör och uppdragen finns inom branscherna olja, bygg, avfall, process, verkstadsindustri och energi. De arbetar efter en egen modell som bygger på tre starka ledord: Kvalitet, flexibilitet och säkerhet.

Om oss
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det. Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss! Om du vill veta mer? Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Visa mindre

Erfaren bagare sökes

Erfaren bagare sökes till ett mindre leveransbageri med butik o cafe' i Trelleborg. Helt eller delvis nattarbete, 5 dagars vecka öppet mån-lördag. 80-100 % Start 16/12-19 intesserad maila [email protected] Obs: Du måste jobbat i branchen, hembakning ingen merit. Visa mer
Erfaren bagare sökes till ett mindre leveransbageri med butik o cafe' i Trelleborg. Helt eller delvis nattarbete, 5 dagars vecka öppet mån-lördag. 80-100 %
Start 16/12-19 intesserad maila [email protected]
Obs: Du måste jobbat i branchen, hembakning ingen merit. Visa mindre

Bagare / Konditor

du ska klara av att förbereda och färdigställa allt inom bageri konditori att kunna jobba natt och dag samt helger ........................................................................................................................................--------------------------------- Visa mer
du ska klara av att förbereda och färdigställa allt inom bageri konditori att kunna jobba natt och dag samt helger ........................................................................................................................................--------------------------------- Visa mindre