Lediga jobb som Marknadsanalytiker och marknadsförare m.fl. i Trelleborg

Se lediga jobb som Marknadsanalytiker och marknadsförare m.fl. i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Affärsingenjör med inriktning vätgas

Brinner du också för att skapa ett mer hållbart samhälle? Lockas du av möjligheten att vara med och forma ett energibolag som ska bidra till att göra Trelleborg till Sveriges mest klimatsmarta kommun? I så fall kan detta vara rätt tjänst för dig! Om Trelleborgs Energi AB Trelleborgs Energi är ett modernt energibolag med sikte mot framtiden. Vi arbetar hållbart, innovativt och lokalt för att göra våra kunder till miljöhjältar, våra ägare stolta och Trel... Visa mer
Brinner du också för att skapa ett mer hållbart samhälle? Lockas du av möjligheten att vara med och forma ett energibolag som ska bidra till att göra Trelleborg till Sveriges mest klimatsmarta kommun? I så fall kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om Trelleborgs Energi AB
Trelleborgs Energi är ett modernt energibolag med sikte mot framtiden.

Vi arbetar hållbart, innovativt och lokalt för att göra våra kunder till miljöhjältar, våra ägare stolta och Trelleborg till en drivande kraft i klimatomställningen.  

Trelleborgs Energis verksamhet fokuserar på distribution av miljösmart fjärrvärme, försäljning av 100 % förnybar el, utveckling av laddinfrastruktur, mikroproduktion och vätgaslösningar samt utveckling av en trygg och säker elnätsverksamhet (i dotterbolaget Trelleborgs Elnät).

Vår strategi till 2025 omfattar målsättningar för att leverera solceller, laddstolpar, energieffektiviseringar och miljövänliga värmelösningar till våra kunder. Vi satsar vidare på att göra Trelleborg till en ledande vätgasaktör och utforskar även nya steg inom flexibilitetsmarknaden och lagring. Vi jobbar för att skapa ett motståndskraftigt och hållbart energisystem, med trygg och säker elförsörjning i Trelleborg. Genom detta vill vi både bidra till en cirkulär och hållbar ekonomi, samt göra det möjligt för våra kunder att leva hållbart.

Vill du också vara med på den resan?

Vi söker nu en affärsingenjör/teknisk säljare med specialinriktning på vätgas.

Arbetsuppgifter
Rollen som affärsingenjör passar dig som trivs att arbeta med stor bredd från projektering via försäljning till leverans och med stort självständigt driv. Du kommer att ha ansvar för projekt och teknisk försäljning/tekniskt säljstöd inom vårt affärsområde energilösningar. Affärsområdet arbetar idag i huvudsak med energieffektivisering, förnybar elproduktion (sol och vind), laddinfrastruktur samt Trelleborgs stora satsningsområde vätgas. Vätgassatsningen är bred och omfattar utbildning, produktion, lagring och transportlösningar. 

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

- Driva och leda projekt inom energitjänster.
- Teknisk försäljning och bistå kundansvarig med teknisk rådgivning.
- Arbeta fram underlag för offerter och kalkyler samt tekniskt stöd vid kundmöten.
- Arbeta med produkter och tjänster (befintliga och nya).
- Anpassa efter kundbehov och teknikutveckling.
- Kalkyler och prissättning.
- Ansvarig för avtalsinnehåll både mot kunder och leverantörer.
- Samverka internt och externt för kontinuerlig utveckling av produkter och tjänster.
- Representera bolaget, specifikt vätgassatsningen, i olika externa sammanhang.
- Samverka med kunder, partners och leverantörer för utveckling inom energilösningar.

Arbetet förutsätter att du har förmåga och vilja att räkna på komplexa affärer. En förståelse för produktion, affär och kund är en förutsättning. Du kommer vara delaktig och drivande i förhandlingar och avtalstecknande gällande olika former av energiavtal med större företagskunder. Du kommer även att vara en ambassadör för företaget och dess tjänster och förväntas att regelbundet hålla presentationer och att vara aktiv i olika nätverk.Kvalifikationer
Som affärsingenjör ska du ha en stark kommersiell förmåga där du skapar förtroende och kan framgångsrikt bygga såväl externa som interna relationer. Du har samtidigt en teknisk bakgrund och kompetens inom energi och kan ta fram underlag och affärskalkyler för olika lösningar. Du har erfarenhet och intresse av att driva projekt, från början till slut.

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom relevant område eller besitter motsvarande kunskaper. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har förmågan att snabbt sätta dig in i, och förstå tekniska system och samband. Men även att du är bekväm med att ta fram projektunderlag, kostnadskalkyler och prisindikationer. Kunskaper inom energiproduktion, energieffektivisering och/eller vätgas är starkt meriterande.

Vidare tror vi att du har grundläggande kunskap inom avtalsskrivning och avtalsjuridik, talar och skriver svenska och engelska obehindrat, behandlar Officepaketet väl och innehar körkort.  

Som person är du driven, affärsmässig och teknikintresserad. Du trivs med att ta egna initiativ samtidigt som du är en inlyssnande lagspelare. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete samtidigt som du också visar på flexibilitet då det ibland är snabba puckar i vårt bolag. Du har genomgående en serviceinriktad inställning, internt som externt, eftersom vi på bolaget arbetar både på uppdrag av, och för, våra kunder.

Kom till oss!
Trelleborgs Energi sätter medarbetarna i centrum; genom öppenhet, respekt och ansvarsfullt beteende gör vi Trelleborgs Energi till ett bolag vi alla trivs på. Det innebär att som medarbetare hos oss får du tillgång till en av branschens bästa personalförmåner kring bland annat semester och friskvård, samt stora möjligheter till kompetensutveckling.

Vi tillämpar även ett tillitsbaserat ledarskap. Det innebär att du som medarbetare själv planerar och förfogar över din arbetstid, samt har möjlighet att arbeta viss tid hemifrån. Vi har och söker medarbetare som är ansvarstagande, utvecklingsorienterade och drivna av vår vision och värdegrund, ett förhållningssätt som genomsyrar hela vårt företag.

Vi är certifierade som ett Great Place to Work för andra året i rad och har målsättningen att bli branschens bästa arbetsplats år 2026, en resa du som medarbetare kommer att ha en viktig roll i.

I rekryteringen lägger vi stor tonvikt vid dina personliga egenskaper. Så om du tror du är rätt person för oss – välkommen in med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. 

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse. 

Kontakt
Magnus Sahlin, VD.  0734-42 25 73. 

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2023-03-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför ej med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs Energi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Junior kommunikatör på 50% | Trelleborgs kommun

Ansök    Feb 21    Experis AB    Marknadskommunikatör
Är du en målinriktad och engagerad kommunikatör på jakt efter ett nytt jobb på deltid? Motiveras du av att ge service i världsklass och av att förstå och mäta effekterna av kommunikation? Då kan det här vara tjänsten du letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en junior kommunikatör på 50% till ett uppdrag på Trelleborgs kommun i Trelleborg. Uppdraget varar initialt i 4 månader. Låter det intressant? Ansök då redan idag! Trelleborgs kommun arbetar... Visa mer
Är du en målinriktad och engagerad kommunikatör på jakt efter ett nytt jobb på deltid? Motiveras du av att ge service i världsklass och av att förstå och mäta effekterna av kommunikation? Då kan det här vara tjänsten du letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en junior kommunikatör på 50% till ett uppdrag på Trelleborgs kommun i Trelleborg. Uppdraget varar initialt i 4 månader. Låter det intressant? Ansök då redan idag!

Trelleborgs kommun arbetar efter att det är du och dina arbetskamrater som gör kommunen till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är de gemensamma värderingarna inom kommunen. Man tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör det roligare att gå till jobbet. Vill du vara med på resan och utvecklas tillsammans och dra nytta av varandras kunskaper när ni skapar en bättre vardag för kommunens medborgare?

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Trelleborgs kommun. Du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men tillbringa dina arbetsdagar på plats hos Trelleborgs kommun.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som kommunikatör går först och främst ut på att hantera och samla underlag för olika svarsfunktioner för Trelleborgs kommuns sociala plattformar. Du är snabb, noggrann och strävar efter att ta reda på och förmedla korrekt information i god ton. Du svarar självständigt, eller med hjälp av dina kollegor inom kommunen, på invånarnas kommentarer/ frågor på kommunens olika inlägg och dokumenterar och för statistik över det arbete du lägger ned. Du kommer vara en del av ett större team där andra kommunikativa arbetsuppgifter kommer tilldelas dig löpande när utrymme finns.

Uppdraget är på 50% sysselsättningsgrad d.v.s 20 timmar per vecka, helgfria veckor. Exakt vilka timmar du ska arbeta kommer du överens om med vår beställare på Trelleborgs kommun. Du ska ha möjlighet att fördela 4 timmar per arbetsdag (M - F) mellan klockan 08:00-16:30. Det kommer finnas möjlighet att arbeta remote under någon dag per vecka när man kommit i gång med arbetet på ett bra sätt.

Kvalifikationer

Vi på Jefferson Wells söker, för detta uppdrag, dig som är en duktig skribent och kommunikatör. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och i skrift och är van att arbeta med sociala medier och digitala plattformar. Du är intresserad av att analysera den kommunikation som publiceras för att på så sätt få en förståelse för vilka förbättringar som kan göras i både interna och externa processer för en ännu bättre kommunikation och service.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom en kommunal verksamhet, det kan röra sig om erfarenhet från en praktikplats eller ett sommarjobb. Vidare är det även ett stort plus om du har goda kunskaper i Officepaketet och en vana av att arbeta i Teams.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du arbetar målinriktat och att du känner ett stort engagemang i och tar ansvar för ditt arbete. Du kommunicerar tydligt och begripligt med eftertanke och du har en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna. Sist men inte minst håller du ordning och reda omkring dig.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team!

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu".

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Åsa Nelson via e-post: [email protected] eller på telefon: 0768 - 12 02 29

Sista ansökningsdag är den 2 mars 2023, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Uppdragslängd: ca 4 månader

Placeringsort: Trelleborg

Typ av anställning: Konsultuppdrag

Tillsättning: Snarast enl. överenskommelse

Ansökan: Snarast, dock senast den 2 mars 2023 Visa mindre

avloppstekniker

Vi söker en Avloppstekniker Du som söker bör ha 10års erfarenhet av högtryck spolning av avlopp. Du bör ha kunskap om motorer och högtrycks pumpar då vi servar och reparerar mycket av våra maskiner själva. Arbetet är mellan 07.00-16.00 övertid förekommer Vi utför Arbete i hela Skåne men utgår från Trelleborg Alla ansökningar och frågor bör maila till oss då vi har ej möjlighet att ta i mot ansökningar eller frågor via tel. mvh Karlsson`s Städ & Högtryc... Visa mer
Vi söker en Avloppstekniker
Du som söker bör ha 10års erfarenhet av högtryck spolning av avlopp.
Du bör ha kunskap om motorer och högtrycks pumpar då vi servar och reparerar mycket av våra maskiner själva.
Arbetet är mellan 07.00-16.00
övertid förekommer
Vi utför Arbete i hela Skåne men utgår från Trelleborg
Alla ansökningar och frågor bör maila till oss då vi har ej möjlighet att ta i mot ansökningar eller frågor via tel.


mvh Karlsson`s Städ & Högtrycksservice Visa mindre

Städare

Vi söker en städare som har stor erfarenhet inom att tvätta sten,betong samt marmor Erfarenheter är meriterade inom detta Körkort B Jobbet utgår från trelleborg Tjänsten är 100% tillsvidare Mån-fre 08-17h Visa mer
Vi söker en städare som har stor erfarenhet inom att tvätta sten,betong samt marmor
Erfarenheter är meriterade inom detta
Körkort B
Jobbet utgår från trelleborg
Tjänsten är 100% tillsvidare
Mån-fre 08-17h Visa mindre

avloppstekniker

Vi söker en Avloppstekniker Du som söker bör ha 10års erfarenhet av högtryck spolning av avlopp. Du bör ha kunskap om motorer och högtrycks pumpar då vi servar och reparerar mycket av våra maskiner själva. Arbetet är mellan 07.00-16.00 övertid förekommer Vi utför Arbete i hela Skåne men utgår från Trelleborg Alla ansökningar och frågor bör maila till oss då vi har ej möjlighet att ta i mot ansökningar eller frågor via tel. mvh Karlsson`s Städ & Högtryc... Visa mer
Vi söker en Avloppstekniker
Du som söker bör ha 10års erfarenhet av högtryck spolning av avlopp.
Du bör ha kunskap om motorer och högtrycks pumpar då vi servar och reparerar mycket av våra maskiner själva.
Arbetet är mellan 07.00-16.00
övertid förekommer
Vi utför Arbete i hela Skåne men utgår från Trelleborg
Alla ansökningar och frågor bör maila till oss då vi har ej möjlighet att ta i mot ansökningar eller frågor via tel.


mvh Karlsson`s Städ & Högtrycksservice Visa mindre

Personal till fasad- och stentvätt

Om jobbet I jobbet blir du en del av ett rikstäckande team med kollegor i hela Sverige. Du får egen firmabil och följer din egen kalender som planeras av kontoret. Du kör från ditt eget hem till dagens uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer primärt att bestå av: Rengöring och impregnering av stenplattor och fasader Förebyggande algbehandling av tak Städning och klargöring av egen firmabil Merförsäljning ute hos kunderna Uppsökande försäljning i området på ... Visa mer
Om jobbet
I jobbet blir du en del av ett rikstäckande team med kollegor i hela Sverige. Du får egen firmabil och följer din egen kalender som planeras av kontoret. Du kör från ditt eget hem till dagens uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer primärt att bestå av:
Rengöring och impregnering av stenplattor och fasader
Förebyggande algbehandling av tak
Städning och klargöring av egen firmabil
Merförsäljning ute hos kunderna
Uppsökande försäljning i området på dagens rutt

Vi letar efter medarbetare i alla områden i Skåne; Helsingborg / Landskrona, Malmö/Lund till Trelleborg och Hörby/Kristianstad. Om du bor lite utanför områdena är du också välkommen att skicka en ansökan.
www.nanostone.se Visa mindre

Tvätta och impregnera stenplattor, fasader och tak

#Jobbbjustnu Önskar du ett flexibelt jobb var du är ute varje dag och träffar nya folk? Nanostone söker personal B-körkort krävs. Flexibel, händig och god fysik är ett plus! Arbetet innebär rengöring och impregnering av stenplattor i hela Skåne. Ingen krav till tidigare erfarenhet, gärna bosatt nära Trelleborg dock inget krav. Firmabil tillkommer. Nyfiken på vad vi gör? Kika in på www.nanostone.se PM till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din ... Visa mer
#Jobbbjustnu
Önskar du ett flexibelt jobb var du är ute varje dag och träffar nya folk? Nanostone söker personal B-körkort krävs. Flexibel, händig och god fysik är ett plus! Arbetet innebär rengöring och impregnering av stenplattor i hela Skåne. Ingen krav till tidigare erfarenhet, gärna bosatt nära Trelleborg dock inget krav. Firmabil tillkommer.
Nyfiken på vad vi gör? Kika in på www.nanostone.se
PM till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tvätta och impregnera stenplattor, fasader och tak

#Jobbbjustnu Önskar du ett flexibelt jobb var du är ute varje dag och träffar nya folk? Nanostone söker personal B-körkort krävs. Flexibel, händig och god fysik är ett plus! Arbetet innebär rengöring och impregnering av stenplattor i hela Skåne. Ingen krav till tidigare erfarenhet, gärna bosatt nära Trelleborg dock inget krav. Firmabil tillkommer. Nyfiken på vad vi gör? Kika in på www.nanostone.se PM till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din ... Visa mer
#Jobbbjustnu
Önskar du ett flexibelt jobb var du är ute varje dag och träffar nya folk? Nanostone söker personal B-körkort krävs. Flexibel, händig och god fysik är ett plus! Arbetet innebär rengöring och impregnering av stenplattor i hela Skåne. Ingen krav till tidigare erfarenhet, gärna bosatt nära Trelleborg dock inget krav. Firmabil tillkommer.
Nyfiken på vad vi gör? Kika in på www.nanostone.se
PM till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Personal till fasad- och stentvätt

I jobbet blir du en del av ett rikstäckande team med kollegor i hela Sverige. Du får egen firmabil och följer din egen kalender som planeras av kontoret. Du kör från ditt eget hem till dagens uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer primärt att bestå av: Rengöring och impregnering av stenplattor och fasader Förebyggande algbehandling av tak Städning och klargöring av egen firmabil Merförsäljning ute hos kunderna Uppsökande försäljning i området på dagens rut... Visa mer
I jobbet blir du en del av ett rikstäckande team med kollegor i hela Sverige. Du får egen firmabil och följer din egen kalender som planeras av kontoret. Du kör från ditt eget hem till dagens uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer primärt att bestå av:
Rengöring och impregnering av stenplattor och fasader
Förebyggande algbehandling av tak
Städning och klargöring av egen firmabil
Merförsäljning ute hos kunderna
Uppsökande försäljning i området på dagens rutt

Vi letar efter medarbetare i alla områden i Skåne; Helsingborg / Landskrona, Malmö/Lund till Trelleborg. Om du bor lite utanför områdena är du också välkommen att skicka en ansökan.
www.nanostone.se Visa mindre

Ansvarig för PR och kommunikation-Kuststad 2025

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Trelleborg växer så det knakar och det ska alla kän... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Trelleborg växer så det knakar och det ska alla känna till! Kuststad 2025, ett av stadens största samhällsutvecklingsprojekt någonsin, innebär stora satsningar på näringsliv, infrastruktur och bostäder i havsnära läge.

Satsningen går nu in i en genomförandefas och därför söker Trelleborgs kommun en nyckelspelare som tar ett helhetsgrepp kring PR och kommunikation. Uppdraget blir att sätta fokus på Kuststad 2025 och lyfta fram Trelleborg som attraktiv boendekommun med ett växande näringsliv och kunskapsintensiva verksamheter.

Arbetsuppgifter
I din roll skapar du professionell marknads- och påverkanskommunikation som stärker profilen och varumärket för Kuststad 2025.

Du arbetar nära processledaren för Kuststad 2025 och kommunens ledande tjänstepersoner och politiska ledning samt kommunikationsenhet. Du identifierar, bearbetar och förmedlar relevanta budskap till olika målgrupper såsom allmänheten, exploatörer, näringslivet, myndigheter och andra samverkansaktörer.

I din roll stärker du även projektets kommun-interna dialog i syfte att maximera både områdets och hela stadens potential, då mycket händer i just Trelleborg.

I arbetet ingår såväl strategisk planering som operativt arbete. Du ansvarar för produktion av visuell kommunikation, profilering och marknadsföringsmaterial anpassat för relevanta kanaler.

Kvalifikationer
Detta förväntar vi oss av dig:

- Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring-, medie- och/eller kommunikationsstrategutbildning.

- Erfarenhet av påverkansarbete inom offentlig sektor, politiskt styrd organisation samt regionalt utvecklingsarbete. Van vid att samverka på olika arenor och agera i stora komplexa projekt och sammanhang.

- Tidigare erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom kommunikation och marknadsföring.

- Är en skicklig marknadsförare och skribent som kan målgruppsanpassa budskap efter sammanhang och kanal samt är van att kommunicera på både svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, analytisk, lyhörd och förtroendeingivande. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar på ett engagerande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är lösningsfokuserad och har ett omvärldsperspektiv.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse.

Kontakt
Charlotte Lindström, projektledare Kuststad 2025, telefonnummer 0410-73 42 30 alternativt 0733- 51 13 81

Emilie Ekander, Enhetschef Kommunikation, telefonnummer 0410- 73 32 96

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2020-03-14 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Marknadskoordinator / Kommunikationskoordinator / Social Media koordinator

Ansök    Mar 20    Bravura Sverige AB    Marknadskoordinator
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på deltid om 50% som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar ... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid om 50% som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är en del av en internationell lantbrukskoncern. Bolaget har verksamhet som omfattar bland annat handel med foder, växtodling, spannmål och maskiner. Företagets mål är att i nära samverkan med sina kunder utveckla och leverera värdeskapande lösningar på gårdsnivå.

Företaget har valt att stärka upp sin marknadsavdelning med en deltidstjänst om 50% med start av början av april.

Arbetsuppgifter:

I rollen som marknads- och kommunikationskoordinator ansvarar du för digital publicering, både på hemsida och sociala medier. Vidare arbetar du med printannonsering och Google annonsering enligt annonsplan – och vid behov arbetar du fram nytt material i samarbete med produktchefer. I din roll arbetar du med olika former av sociala medier där du ansvarar för bevakning och uppdatering. Ytterligare ansvar innefattar en del PR-arbete där du skriver pressmeddelanden samt ansvar för framtagning av trycksaker och marknadsmaterial.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik
• Erfarenhet från digital publicering, både på hemsida och sociala medier
• Goda kunskaper i Premiere Pro, Indesign och Photoshop eller liknande program
• Erfarenhet av arbete med motsvarande arbetsuppgifter (meriterande)
• Du talar och skriver flytande på svenska och engelska

I rollen förväntas du ha god förmåga att självständigt ta ansvar, planera och driva ditt arbete framåt. Du är social, kreativ och har ett stort intresse för kommunikation och marknadsföring. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och som person bidrar du med nya idéer och perspektiv för att tillsammans bli ännu bättre.

Övrig information:

Start: Omgående, start i början av april
Plats: Skurup
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsföring, marknadskoordinator, kommunikationskoordinator, social media, kommunikation, digitalt, journalistik, photoshop, premiere pro, indesign, skåne, malmö, lund Visa mindre

Tvätta och impregnera stenplattor, fasader och tak

#Jobbbjustnu Önskar du ett flexibelt jobb var du är ute varje dag och träffar nya folk? Nanostone söker personal B-körkort krävs. Flexibel, händig och god fysik är ett plus! Arbetet innebär rengöring och impregnering av stenplattor i hela Skåne. Ingen krav till tidigare erfarenhet, gärna bosatt nära Trelleborg dock inget krav. Firmabil tillkommer. Nyfiken på vad vi gör? Kika in på www.nanostone.se PM till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din ... Visa mer
#Jobbbjustnu
Önskar du ett flexibelt jobb var du är ute varje dag och träffar nya folk? Nanostone söker personal B-körkort krävs. Flexibel, händig och god fysik är ett plus! Arbetet innebär rengöring och impregnering av stenplattor i hela Skåne. Ingen krav till tidigare erfarenhet, gärna bosatt nära Trelleborg dock inget krav. Firmabil tillkommer.
Nyfiken på vad vi gör? Kika in på www.nanostone.se
PM till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Avloppstekniker

Hejsan! Vi söker en avloppstekniker med minst 6 års erfarenhet av stick & stam spolning. Du skall även ha teknisk kunskap om diesel & bensinmotorer, Högtrycks pumpar. Du skall ej ha problem att jobba jour.Vi utgår från Trelleborg men har även en filial i Käglinge där du även kan utgå från vissa dagar.Arbetstid 07.00-16.00 + jour var tredje veckaDu bör EJ söka om du ej har ovan kunskaper. Ansökan är endast skriftlig och eller via mail EJ via sms eller v... Visa mer
Hejsan! Vi söker en avloppstekniker med minst 6 års erfarenhet av stick & stam spolning. Du skall även ha teknisk kunskap om diesel & bensinmotorer, Högtrycks pumpar. Du skall ej ha problem att jobba jour.Vi utgår från Trelleborg men har även en filial i Käglinge där du även kan utgå från vissa dagar.Arbetstid 07.00-16.00 + jour var tredje veckaDu bör EJ söka om du ej har ovan kunskaper. Ansökan är endast skriftlig och eller via mail EJ via sms eller via samtal. Meriterande är flerspråkig (gärna albanska).Mvh Karlssons Städ & Högtrycksservice Visa mindre

Online Marketing Manager

Ansök    Okt 28    Tt-Line AB    Marknadsförare
As soon as possible, we are looking for our passage department: Online Marketing Manager (m/f/d) Your tasks: Coordination, control and planning of the online marketing activities on the Swedish market Responsibility for SEA and SEO activities Development and implementation of online campaigns Optimization of the ongoing campaigns Result-oriented agency management and establishment of strategic online cooperation Responsibility for conversion optimization ... Visa mer
As soon as possible, we are looking for our passage department:
Online Marketing Manager (m/f/d)

Your tasks:
Coordination, control and planning of the online marketing activities on the Swedish market
Responsibility for SEA and SEO activities
Development and implementation of online campaigns
Optimization of the ongoing campaigns
Result-oriented agency management and establishment of strategic online cooperation
Responsibility for conversion optimization
Reporting of all activities and campaigns carried out
Development and conception of social media campaigns and strategies
Independent project work / project management
Control of the campaigns according to budget and target specifications

We expect:
University degree in business administration / IT with a focus on online marketing or a comparable degree
Experience in running online campaigns
Good understanding of website tracking (e.g. Google Analytics) and experience in data and traffic analysis
Experience in controlling and optimizing SEA campaigns
Safe in the analysis of user behavior and the derivation of successful measures for website optimization
Success-oriented, structured and independent work
Very good written and spoken English language skills, knowledge of German desirable
Affinity to digital trends and developments in online marketing


This is what awaits you:
Interesting tasks and development opportunities
A dynamic, diverse and committed team with a lot of fun at work and a friendly atmosphere
Working in a motivated, open-minded and international environment
An extensive introduction phase
Regular trips with the TT-Line ships to and from Sweden
Visits to specialist conferences and trade fairs
Cozy office space with a view of the Trelleborg harbor
Coffee, tea, water as well as fresh fruits in the office


You can look forward to an interesting, varied and challenging job as well as an international environment with the opportunity to develop yourself further.

We look forward to receiving your application by November 13th, 2020, stating your salary expectations and your possible starting date. The selection takes place on an ongoing basis.

Trelleborg, October 28th, 2020

TT-Line AB
TT-Line is one of the leading ferry companies in the Baltic Sea, using modern ferries between Germany, Poland, Lithuania and Sweden. TT-Line carries over 900,000 passengers and more than 450,000 freight units annually on its 4 routes, making it the market leader in southern Sweden traffic. TT-Line currently employs around 700 people on board and in the land offices in Travemünde, Rostock, Trelleborg, Swinoujscie / Stettin and Klaipeda. Visa mindre