Lediga jobb som Psykolog i Trelleborg

Se lediga jobb som Psykolog i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Leg. psykolog/psykoterapeut för KBT inom vårdval psykoterapi

Ansök    Feb 22    PsykologTrelleborg AB    Psykolog
PsykologTrelleborg har i dagsläget två yrkesverksamma psykologer och är nu i behov av ytterligare en kollega! Vi söker efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjligh... Visa mer
PsykologTrelleborg har i dagsläget två yrkesverksamma psykologer och är nu i behov av ytterligare en kollega!
Vi söker efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.
Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.
Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.
Tjänstgöringsgraden är heltid (100%) men andra sysselsättningsgrader kan diskuteras, 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.
Vid frågor, funderingar eller förtydliganden om tjänsten, är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.
Ansökningar behandlas löpande.
[email protected]
0734 - 26 19 47
Väl mött!
Alexander Fransson
Leg. psykolog Visa mindre

Psykolog till Vuxenpsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Mar 13    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska tillstånd. För att säk... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg.

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska tillstånd. För att säkra våra patienters behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet arbetar vi med fast vårdkontakt, individuella vårdplaner och samverkar med andra aktörer.

Vi befinner oss i en utvecklingsfas med översyn av mottagningens teamindelning och implementering av standardiserade vårdprocesser. Våra ledord välkomnande, drivande, omtanke och respekt, för patienter och varandra och vi arbetar dagligen utifrån dessa.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny psykolog till vår mottagning.

I rollen som psykolog i ett av våra vuxenpsykiatriska team får du en varierad roll där en viktig del av arbetstiden ägnas åt behandling utifrån främst KBT, neuropsykiatriska bedömningar och/eller personlighetsutredningar. En arbetsuppgift är också att vara med och leda någon av våra gruppbehandlingar, vilka är baserade på olika modeller inom KBT. Under resterande arbetstid kommer du att samarbeta med andra yrkesgrupper, delta i teamkonferenser och i yrkesgruppsträffar.

I tjänsten kommer du att samverka med nätverk kring patienter, vara fast vårdkontakt och tillsammans med patienten upprätta vårdplan. Tillsammans med kollegor deltar du i mottagningens utvecklingsarbete och det pågående implementeringsarbete av standardiserade vårdprocesser.

Du som ny medarbetare hos oss erbjuds introduktion anpassad utifrån just din kompetens och dina erfarenheter. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder därför våra medarbetare möjlighet till kontinuerlig handledning och utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av öppenvård inom specialistpsykiatri. Mottagningen ligger i framkant avseende behandling av PTSD och det är meriterande om du har erfarenhet av Prolonged Exposure (PE).

Du har ett intresse för utvecklingsarbete samt förmåga att arbeta individuellt och i grupp. Det är viktigt att du är självständig och har en vilja att bidra i förbättringsarbete. Du har ett gott etiskt förhållningssätt och en god förmåga att samarbeta. Vidare bidrar du till ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Mar 16    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i både lagstiftning och vårdnadsinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård samt utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården. Verksamhetsområdet ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp pa... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i både lagstiftning och vårdnadsinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård samt utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården. Verksamhetsområdet ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som oftast utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Inom slutenvården finns två behandlingsteam bestående av överläkare, underläkare, arbetsterapeut, kurator, psykolog och medicinsk sekreterare. På respektive avdelning finns vårdlag, med sjuksköterskor och skötare, som fungerar som en resurs för teamet när det gäller den dagliga vården av patienterna. Det är behandlingsteamet som tillsammans med vårdlaget ansvarar för patienterna under hela deras slutenvårdstid. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog till vårt behandlingsteam på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg.

Som psykolog hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Behandlingarna sker oftast individuellt och du kommer även att arbeta med att riskbedöma patienter. Riskbedömningarna görs i team bestående av överläkare, underläkare, omvårdnadspersonal, kurator, psykolog och arbetsterapeut. I denna tjänst ingår också att man ska vara verksamhetsområdets representant och utbildare av personal i Återfallsprevention (ÅP).

Hos oss ges du möjligheten att följa ett långsiktigt vårdförlopp med komplexa diagnostiska överväganden samt behandlingsmässiga utmaningar i nära samarbete med kompetenta medarbetare och vårdgrannar. Vår teamsamverkan, där olika kompetenser och erfarenheter berikar och kompletterar varandra, är grundläggande för vårt arbetssätt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av neuropsykologisk testning, kognitiva funktionsnedsättningar och återfallsförebyggande arbete gällande missbruk och kriminalitet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatrin samt intresse för rättspsykiatrin ses det som meriterande. Erfarenhet av att arbetat och/eller utbilda i ÅP är också meriterande. Det ses även som önskvärt om du har kunskap inom journalsystemet Melior.

Som person är du mångsidig, initiativtagande och kreativ. Då du kommer att arbeta både individuellt och i team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, att du har en god samarbetsförmåga och att du är van vid att arbeta självständigt. Vi vill att du bidrar till ett gott samarbete genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg. psykolog/psykoterapeut för KBT inom vårdval psykoterapi

Ansök    Jan 4    PsykologTrelleborg AB    Psykolog
PsykologTrelleborg har i dagsläget två yrkesverksamma psykologer och är nu i behov av ytterligare en kollega! Vi söker efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjligh... Visa mer
PsykologTrelleborg har i dagsläget två yrkesverksamma psykologer och är nu i behov av ytterligare en kollega!
Vi söker efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.
Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.
Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.
Tjänstgöringsgraden är heltid (100%) men andra sysselsättningsgrader kan diskuteras, 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.
Vid frågor, funderingar eller förtydliganden om tjänsten, är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.
Ansökningar behandlas löpande.
[email protected]
0734 - 26 19 47
Väl mött!
Alexander Fransson
Leg. psykolog Visa mindre

Psykolog till Vuxenpsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Feb 10    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska tillstånd. För att säk... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg.

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska tillstånd. För att säkra våra patienters behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet arbetar vi med fast vårdkontakt, individuella vårdplaner och samverkar med andra aktörer.

Vi befinner oss i en utvecklingsfas med översyn av mottagningens teamindelning och implementering av standardiserade vårdprocesser. Våra ledord välkomnande, drivande, omtanke och respekt, för patienter och varandra och vi arbetar dagligen utifrån dessa.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny psykolog till vår mottagning.

I rollen som psykolog i ett av våra vuxenpsykiatriska team får du en varierad roll där en viktig del av arbetstiden ägnas åt behandling utifrån främst KBT, neuropsykiatriska bedömningar och/eller personlighetsutredningar. En arbetsuppgift är också att vara med och leda någon av våra gruppbehandlingar, vilka är baserade på olika modeller inom KBT. Under resterande arbetstid kommer du att samarbeta med andra yrkesgrupper, delta i teamkonferenser och i yrkesgruppsträffar.

I tjänsten kommer du att samverka med nätverk kring patienter, vara fast vårdkontakt och tillsammans med patienten upprätta vårdplan. Tillsammans med kollegor deltar du i mottagningens utvecklingsarbete och det pågående implementeringsarbete av standardiserade vårdprocesser.

Du som ny medarbetare hos oss erbjuds introduktion anpassad utifrån just din kompetens och dina erfarenheter. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder därför våra medarbetare möjlighet till kontinuerlig handledning och utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av öppenvård inom specialistpsykiatri. Mottagningen ligger i framkant avseende behandling av PTSD och det är meriterande om du har erfarenhet av Prolonged Exposure (PE).

Du har ett intresse för utvecklingsarbete samt förmåga att arbeta individuellt och i grupp. Det är viktigt att du är självständig och har en vilja att bidra i förbättringsarbete. Du har ett gott etiskt förhållningssätt och en god förmåga att samarbeta. Vidare bidrar du till ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Jan 2    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta med att ge stöd och behandling till barn och ungdomar? Är du intresserad av ett varierande arbete med möjlighet till kompetensutveckling? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en mottagning med 20 engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vår största målgrupp på mottagningen är barn och ungdomar som kommer på remiss med frågeställning om neuropsykiatrisk problematik... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta med att ge stöd och behandling till barn och ungdomar? Är du intresserad av ett varierande arbete med möjlighet till kompetensutveckling? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en mottagning med 20 engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vår största målgrupp på mottagningen är barn och ungdomar som kommer på remiss med frågeställning om neuropsykiatrisk problematik. Hos oss arbetar bland annat läkare, psykolog, kuratorer, medicinsk sekreterare och fysioterapeut. Arbetsmiljön i teamet värderas högt där vi värnar om en fin gemenskap och en god stämning. Vi har under året arbetat aktivt med avvikelser från arbetsplatsträffar, vilket har gett mycket goda resultat i vår medarbetarenkät där både motivation, ledarskap och styrning har varit utmärkande för vår mottagning. Det är vi mycket stolta över!

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter. Här har du som psykolog ett viktigt uppdrag att bidra med din syn och kompetens. Mycket handlar om att lyssna och vara närvarande - här får du använda hela din kompetens i mötet med varje ungdom och snabbt bygga allians för att möta barnet där det är.

På mottagningen har vi ett nära samarbete med föräldrar till barnet som utgör en nyckelfunktion i att stötta och vägleda barnet till minskad ångest och oro. Under våren 2023 kommer vi erbjuda gruppverksamheterna Oroliga barn i 6–12 års åldern, Utmana oro för ungdomar i 13–17 års åldern samt gruppbehandlingen Psykoeduktion-Må bättre. Syftet med utbildningsinsatserna är att ge anhöriga till barnet ökad kunskap och utbildning genom evidensbaserad praktik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två psykologer till vår Barn-och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med engagerade kollegor med samma mål.

I din roll som psykolog kommer ditt arbete i huvudsak att bestå av nybesök, bedömningar och behandlingsuppdrag. Vi arbetar i första hand enskilt med våra patienter men teamet finns som en tillgång och resurs. Medarbetarnas breda kompetens används för att på bästa sätt matcha barnens och familjernas problematik. Vi har många patienter som är i behov av vår hjälp och tar emot förfrågningar som i första hand kommer från Socialtjänsten, En väg In, Första linjen, skola och vårdcentraler.

Som ny medarbetare inleds din anställning med introduktion där du tillsammans med teamsamordnaren arbetar på mottagningen för att på bästa möjliga sätt lära känna verksamheten, kollegorna och våra riktlinjer. Under introduktionen kommer du ha en erfaren mentor som ger dig stöd och råd i ditt lärande för att du ska bli trygg i din nya roll. Du kommer även ha kontinuerliga uppföljningar med din närmaste chef som tillsammans med dig lägger upp en plan för din fortsatta utvecklingsresa.

Vi erbjuder dig:
- Utbildning till specialistpsykolog efter två års erfarenhet av arbete inom verksamheten.
-Individuellt anpassad introduktion samt utbildnings- och handledningsmöjligheter.
-Möjligheten att förlägga arbetet till annan miljö i samråd med enhetschef.
-Kompetensutveckling.
-Goda möjligheter till arbete på distans.

Bup Skåne online en digital väg in lanserades under våren 2022. Webbtjänsten har utvecklats tillsammans med barn och ungdomar från högstadie- och gymnasieskolor i hela Skåne och har vunnit nationellt innovationspris. Här finns fakta, självhjälp och kontaktvägar som är anpassade för barn, unga, närstående och för andra viktiga vuxna.
https://tinylink.net/G4Qwd.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande för tjänsten om du har utbildning i Autism Diagnostic Observation Schedule (ADOS) och ADI. Vi ser gärna att du är förtrogen med neuropsykiatrisk- och differentialdiagnostisk bedömning samt har erfarenhet av bedömning och behandling av barn och ungdomar.

För att lyckas i din roll är du en fokuserad och flexibel person med god förmåga att sätta egna ramar utifrån de rutiner och beslut som fattas. Du är ansvarsfull och trivs väl med att arbeta både individuellt och i team. Vidare har du ett helhetsperspektiv kring våra patienter och ett öppet sinne. För att kunna erbjuda god vård till våra patienter och deras familjer samt upprätthålla god kontakt med övriga aktörer förutsätter vi att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Vid tillsättning av tjänsterna kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer genomföras inför eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig. Visa mindre

Psykolog till Habiliteringsmottagning barn och unga i Trelleborg

Ansök    Dec 22    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta på en arbetsplats där du kan göra skillnad för barn och unga och samtidigt vara en del av en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig personer 0-17 års åldern med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta på en arbetsplats där du kan göra skillnad för barn och unga och samtidigt vara en del av en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig personer 0-17 års åldern med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärprofessionellt och familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Habiliteringsmottagningen i Trelleborg består av habiliteringsmottagning för barn och unga samt habiliteringsmottagning för vuxna. Det finns goda pendlingsmöjligheter, en promenad från tågstationen till oss tar bara åtta till tio minuter. Vi är en enhet med erfarna, kunniga och engagerade kollegor som arbetar i ljusa och fina lokaler.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog till Habiliteringsmottagningen för barn och unga i Trelleborg.

Som psykolog hos oss kommer du att göra utredningar och bedömningar, ge stöd och rådgivning. Arbetet innebär också att ge handledning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges på mottagningen, via videosamtal, i hemmet och i förskolan/skolan och kan ges individuellt och/eller i grupp. I ditt arbete ingår samverkan med exempelvis skola, Socialtjänsten och barn- och ungdomspsykiatri.

Verksamhetsområde habilitering arbetar aktivt med utveckling och utvärdering av arbetssätt, vilket du också förväntas bidra med i ditt arbete. Vi vill ge våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och i vår verksamhet finns möjligheten att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser även att du har giltigt B-körkort då resor ingår i tjänsten. God datorvana är också ett krav. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn/ungdomar samt erfarenhet av arbete inom habilitering, eller med barn/ungdomar med funktionsnedsättning, är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom barn- och ungdomshabilitering sedan tidigare.

För att trivs hos oss är du en driven och ansvarstagande person som har en god kommunikationsförmåga gentemot både patienter och kollegor. Att inleda kontakt och samarbeta med barn och deras anhöriga faller dig naturligt och det är viktigt för dig att barn och unga blir hörda och att deras synpunkter beaktas. Då arbetet innebär många kontakter, både med patienter, kollegor och andra samarbetspartner behöver du ha en god samarbetsförmåga samt vara trygg och kunnig i din yrkesroll. Vidare har du lätt för att anpassa dig efter förändringar och kan prioritera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. Då vi är angelägna om att hitta rätt person för tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Nov 28    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta med att ge stöd och behandling till barn och ungdomar? Är du intresserad av ett varierande arbete med möjlighet till kompetensutveckling? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en mottagning med tjugo engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vår största målgrupp på mottagningen är barn och ungdomar som kommer på remiss med frågeställning om neuropsykiatrisk problema... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta med att ge stöd och behandling till barn och ungdomar? Är du intresserad av ett varierande arbete med möjlighet till kompetensutveckling? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en mottagning med tjugo engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vår största målgrupp på mottagningen är barn och ungdomar som kommer på remiss med frågeställning om neuropsykiatrisk problematik. Hos oss arbetar bland annat läkare, psykolog, kuratorer, medicinsk sekreterare och fysioterapeut. Arbetsmiljön i teamet värderas högt och vi värnar om en fin gemenskap och en god stämning.

Barn- och ungdomspsykiatrin i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter. Här har du som psykolog ett viktigt uppdrag att bidra med din syn och kompetens. Mycket handlar om att lyssna och vara närvarande - här får du använda hela din kompetens i mötet med varje ungdom och snabbt bygga allians för att möta barnet där det är.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två psykologer till vår Barn-och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med engagerade kollegor med samma mål.

I din roll som psykolog kommer ditt arbete i huvudsak att bestå av nybesök, bedömningar och behandlingsuppdrag. Vi arbetar i första hand enskilt med våra patienter men teamet finns som en tillgång och resurs. Medarbetarnas breda kompetens används för att på bästa sätt matcha barnens och familjernas problematik. Vi har många patienter som är behov av vår hjälp och tar emot förfrågningar som i första hand kommer från Socialtjänsten, En väg In, Första linjen, skola och vårdcentraler.

Som ny medarbetare hos oss startar du med en veckas introduktion tillsammans med teamsamordnaren för att på bästa möjliga sätt lära känna verksamheten, kollegorna och våra riktlinjer.

Vi erbjuder dig:

-Utbildning till specialistpsykolog efter två års erfarenhet av arbete inom verksamheten.
-Individuellt anpassad introduktion samt utbildnings- och handledningsmöjligheter.
-Möjligheten att förlägga arbetet till annan miljö i samråd med enhetschef.
-Kompetensutveckling.
-Goda möjligheter till arbete på distans.

Bup Skåne online en digital väg in lanserades under våren 2022. Webbtjänsten har utvecklats tillsammans med barn och ungdomar från högstadie- och gymnasieskolor i hela Skåne och har vunnit nationellt innovationspris. Här finns fakta, självhjälp och kontaktvägar som är anpassade för barn, unga, närstående och för andra viktiga vuxna.
https://tinylink.net/G4Qwd

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande för tjänsten om du har utbildning i Autism Diagnostic Observation Schedule (ADOS) och ADI. Vi ser gärna att du är förtrogen med neuropsykiatrisk- och differentialdiagnostisk bedömning samt har erfarenhet av bedömning och behandling av barn och ungdomar.

För att lyckas i din roll är du både fokuserad och flexibel samtidigt som du kan sätta egna ramar utifrån de rutiner och beslut som fattas. Du är ansvarsfull och trivs väl med att arbeta både individuellt och i team. Vidare har du förmågan att ha ett helhetsperspektiv kring våra patienter med ett öppet sinne. För att kunna erbjuda god vård till våra patienter och deras familjer samt upprätthålla god kontakt med övriga aktörer förutsätter vi att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Vid tillsättning av tjänsterna kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer genomföras inför eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig. Visa mindre

Psykolog till Habiliteringsmottagning barn och unga i Trelleborg

Ansök    Okt 25    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig till personer (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärprofessionellt och familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna. Habilitering... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig till personer (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärprofessionellt och familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Habiliteringsmottagning i Trelleborg består av habiliteringsmottagning barn och unga samt habiliteringsmottagning för vuxna. Det finns goda pendlingsmöjligheter och en promenad från tågstationen till oss tar bara åtta till tio minuter. Vi är en enhet med erfarna, kunniga och engagerade kollegor som arbetar i ljusa och fina lokaler. För oss är trivsel på arbetsplatsen och återhämtning något som vi värdesätter högt och som vi arbetar aktivt med på enheten.

Som ny hos oss erbjuds du kontinuerlig handledning av psykologkollega. Vi har även ett introduktionsprogram som säkerställer att du får ta del av rutiner och arbetssätt för att lyckas i ditt uppdrag.

Välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna två psykologer alternativt PTP-psykologer till Habiliteringsmottagning barn och unga i Trelleborg. Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla. Vi hoppas att du vill bli en del av vår enhet!

Som psykolog hos oss arbetar du med psykologiska utredningar och bedömningar samt stöd och rådgivning. Arbetet innebär också att ge insatser till barn, ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen. Du ger insatser utifrån individuella behov och efter den habiliteringsplan som görs i samråd med barnet/ungdomen, dennes familj och övriga teammedlemmar. Arbetet sker ofta i nära samverkan med andra verksamheter utanför habiliteringen såsom förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri, övrig sjukvård och socialtjänst. Habiliteringsmottagning barn- och unga arbetar kontinuerligt med utveckling och utvärdering av våra arbetssätt och vi önskar att alla medarbetare bidrar i detta arbete på olika sätt. Det finns även möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag i verksamheten.

Habiliteringens insatser ges digitalt eller fysiskt utifrån behov och insatserna ges i grupp eller individuellt.

Din arbetstid är förlagd till dagtid med kvällstjänstgöring en kväll per vecka.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är trygg i din yrkesroll med en god kommunikationsförmåga gentemot såväl patienter som kollegor. Som person är du också driven, självständig och ansvarstagande. Därutöver värdesätter vi att du har god samarbetsförmåga, att du trivs att arbeta i tvärprofessionella team samt att du har ett stort intresse av att arbeta med barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt dig som vill göra din PTP hos oss. Om du söker till PTP-psykolog ska du ha godkänd psykologexamen och har du studerat psykologi i annat land än Sverige ska du uppvisa beslut från Socialstyrelsen att du har rätt att göra PTP, därför ber vi dig bifoga detta i din ansökan.

Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser även att du har giltigt B-körkort eftersom tjänsten innebär resor. God datorvana är också ett krav. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn/ungdomar samt erfarenhet av arbete inom habilitering, eller med barn/ungdomar med funktionsnedsättning, är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom barn- och ungdomshabilitering sedan tidigare.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Habiliteringsmottagning barn och unga i Trelleborg

Ansök    Sep 14    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig personer (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärprofessionellt och familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna. Habiliteringsmott... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig personer (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärprofessionellt och familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Habiliteringsmottagningen i Trelleborg består av habiliteringsmottagning för barn och unga samt habiliteringsmottagning för vuxna. Det finns goda pendlingsmöjligheter, en promenad från tågstationen till oss tar bara åtta till tio minuter. Vi är en enhet med erfarna, kunniga och engagerade kollegor som arbetar i ljusa och fina lokaler.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog till Habiliteringsmottagningen för barn och unga i Trelleborg. Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla. Vi hoppas att du vill bli en del av vår enhet!

Som psykolog hos oss kommer du att göra psykologiska bedömningar, ge stöd och rådgivning. Arbetet innebär också att ge handledning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges på habiliteringen, via videosamtal, i hemmet och i förskolan/skolan och ske individuellt och/eller i grupp. I ditt arbete ingår samverkan med exempelvis skola, socialtjänst och barn- och ungdomspsykiatri. Verksamhetsområde habilitering arbetar aktivt med utveckling och utvärdering av arbetssätt, vilket du också förväntas bidra med i ditt arbete. Det finns även möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är driven, ansvarstagande, har ett bra och engagerat bemötande samt en god kommunikationsförmåga gentemot både patienter och kollegor. Du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att både samarbeta med andra och att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser även att du har giltigt B-körkort eftersom tjänsten innebär resor. God datorvana är också ett krav. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn/ungdomar samt erfarenhet av arbete inom habilitering, eller med barn/ungdomar med funktionsnedsättning, är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom barn- och ungdomshabilitering sedan tidigare.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Psykosmottagningen i Trelleborg

Ansök    Okt 13    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt en modell med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt en modell med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med krisintervention. Sedan 2018 arbetar vi enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna. Områdets psykologer samarbetar och brukar träffas regelbundet för erfarenhetsutbyten och gemensam handledning.

Vill du veta mer om vår verksamhet och vårt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, behandling, konsultation och handledning. Du har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar. I det dagliga arbetet styr du självständigt över metod och längd på dina behandlingar och du har alltid teamet som stöd. Din psykologiska kompetens och kunskap är viktig både för teamet och i arbetet med såväl etablerade patienter som personer som utreds för misstänkt psykossjukdom.

Vi sätter stort värde på handledning och kompetensutveckling. Möjlighet finns till både intern och extern vidareutbildning utifrån dina intressen och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt dig som har en psykologexamen och vill göra din PTP hos oss. Du har också språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1, enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har intresse för och/eller erfarenhet av psykiatri. Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, men det är inget krav.

För att trivas hos oss ser vi att du är trygg i din yrkesroll samt att du är positiv och lösningsfokuserad. Du har god förmåga att ställa om när förutsättningar förändras och du värdesätter att arbeta tvärprofessionellt. Du uppskattar ett öppet arbetsklimat och har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Vuxenpsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Sep 12    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska tillstånd. För att säkra vå... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg.

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska tillstånd. För att säkra våra patienters behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet arbetar vi med fast vårdkontakt, individuella vårdplaner och samverkar med andra aktörer.

Vi befinner oss i en utvecklingsfas med översyn av mottagningens teamindelning och implementering av standardiserade vårdprocesser. Vi arbetar utifrån våra ledord välkomnande, drivande, omtanke och respekt, för patienter och varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två nya psykologer till vår mottagning.

I rollen som psykolog i ett av våra vuxenpsykiatriska team får du en varierad roll där en viktig del av arbetstiden ägnas åt behandling utifrån främst kognitiv beteendeterapi (KBT). Mottagningen ligger i framkant avseende behandling av posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) och det är meriterande om du också vill arbeta med och/eller har erfarenhet av Prolonged Exposure (PE). En arbetsuppgift är också att vara med och leda någon av våra gruppbehandlingar, vilka är baserade på olika modeller inom KBT. Om intresse finns, (finns) erbjuder vi även möjlighet att göra neuropsykiatriska bedömningar och/eller personlighetsutredningar. Under resterande arbetstid kommer du att samarbeta med andra yrkesgrupper, delta i teamkonferenser och i yrkesgruppsträffar.

I tjänsten kommer du att samverka med nätverk kring patienter, vara fast vårdkontakt och tillsammans med patienten upprätta vårdplan. Tillsammans med kollegor deltar du i mottagningens utvecklingsarbete och det pågående implementeringsarbete av standardiserade vårdprocesser.

Du som ny medarbetare hos oss erbjuds introduktion anpassad utifrån just din kompetens och dina erfarenheter. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder därför våra medarbetare möjlighet till kontinuerlig handledning och utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av öppenvård inom specialistpsykiatri.

Du har ett intresse för utvecklingsarbete samt förmåga att arbeta individuellt och i grupp. Det är viktigt att du är självständig och har en vilja att bidra i förbättringsarbete. Du har ett gott etiskt förhållningssätt och en god förmåga att samarbeta. Vidare bidrar du till ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Habiliteringsmottagning barn och unga i Trelleborg

Ansök    Aug 23    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig personer (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärprofessionellt och familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna. Habiliteringsmott... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig personer (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärprofessionellt och familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Habiliteringsmottagningen i Trelleborg består av habiliteringsmottagning för barn och unga samt habiliteringsmottagning för vuxna. Det finns goda pendlingsmöjligheter, en promenad från tågstationen till oss tar bara åtta till tio minuter. Vi är en enhet med erfarna, kunniga och engagerade kollegor som arbetar i ljusa och fina lokaler.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog till Habiliteringsmottagningen för barn och unga i Trelleborg. Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla. Vi hoppas att du vill bli en del av vår enhet!

Som psykolog hos oss kommer du att göra psykologiska bedömningar, ge stöd och rådgivning. Arbetet innebär också att ge handledning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges på habiliteringen, via videosamtal, i hemmet och i förskolan/skolan och ske individuellt och/eller i grupp. I ditt arbete ingår samverkan med exempelvis skola, socialtjänst och barn- och ungdomspsykiatri. Verksamhetsområde habilitering arbetar aktivt med utveckling och utvärdering av arbetssätt, vilket du också förväntas bidra med i ditt arbete. Det finns även möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är driven, ansvarstagande, har ett bra och engagerat bemötande samt en god kommunikationsförmåga gentemot både patienter och kollegor. Du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att både samarbeta med andra och att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser även att du har giltigt B-körkort eftersom tjänsten innebär resor. God datorvana är också ett krav. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn/ungdomar samt erfarenhet av arbete inom habilitering, eller med barn/ungdomar med funktionsnedsättning, är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom barn- och ungdomshabilitering sedan tidigare.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Psykosmottagning i Trelleborg

Ansök    Aug 30    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt en modell med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt en modell med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med krisintervention. Sedan 2018 arbetar vi enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna. Områdets psykologer samarbetar och brukar träffas regelbundet för erfarenhetsutbyten och gemensam handledning.

Vill du veta mer om vår verksamhet och vårt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, behandling, konsultation och handledning. Du har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar. I det dagliga arbetet styr du självständigt över metod och längd på dina behandlingar och du har alltid teamet som stöd. Din psykologiska kompetens och kunskap är viktig både för teamet och i arbetet med såväl etablerade patienter som personer som utreds för misstänkt psykossjukdom.

Vi sätter stort värde på handledning och kompetensutveckling. Möjlighet finns till både intern och extern vidareutbildning utifrån dina intressen och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har också språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1, enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har intresse för och/eller erfarenhet av psykiatri. Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, men det är inget krav.

För att trivas hos oss ser vi att du är trygg i din yrkesroll samt att du är positiv och lösningsfokuserad. Du har god förmåga att ställa om när förutsättningar förändras och du värdesätter att arbeta tvärprofessionellt. Du uppskattar ett öppet arbetsklimat och har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Leg. psykolog/psykoterapeut för KBT inom vårdval psykoterapi

Ansök    Aug 18    PsykologTrelleborg AB    Psykolog
Nu söker jag en kollega! Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete. Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendli... Visa mer
Nu söker jag en kollega!
Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.
Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.
Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.
Tjänstgöringsgraden är heltid (100%) men andra sysselsättningsgrader kan diskuteras, 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.
Vid frågor, funderingar eller förtydliganden om tjänsten, är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.
Jag behandlar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
[email protected]
0734 - 26 19 47
Väl mött!
Alexander Fransson
Leg. psykolog Visa mindre

Leg. psykolog/psykoterapeut för KBT inom vårdval psykoterapi

Ansök    Jun 14    PsykologTrelleborg AB    Psykolog
Nu söker jag en kollega! Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete. Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendli... Visa mer
Nu söker jag en kollega!
Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.
Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.
Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.
Tjänstgöringsgraden är heltid (100%) men andra sysselsättningsgrader kan diskuteras, 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.
Vid frågor, funderingar eller förtydliganden om tjänsten, är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.
Jag behandlar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
[email protected]
0734 - 26 19 47
Väl mött!
Alexander Fransson
Leg. psykolog Visa mindre

Psykolog till Psykosmottagning i Trelleborg

Ansök    Jun 14    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i t... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i två parallella spår med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med krisintervention. Sedan år 2018 arbetar vi enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet där mycket av behandlingen sker i patienternas hemmiljö. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna. Det finns ett väl upparbetat samarbete mellan områdets psykologer och gruppen träffas regelbundet för erfarenhetsutbyten och gemensam handledning.

Är du nyfiken för att höra mer om vår verksamhet och vårt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny psykologkollega till oss!

Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, behandling, konsultation och handledning. Ditt arbete innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare på mottagningen. I det dagliga arbetet styr du självständigt över metod och längd på dina behandlingar och du har alltid teamet som stöd. Vi ser att du som psykolog bidrar med just din kompetens och kunskap i vårt arbete, både för våra etablerade patienter och de som utreds för misstänkt psykossjukdom, och därmed skapar de bästa möjliga förutsättningarna för våra patienter.

Hos oss erbjuds du som ny medarbetare introduktion anpassad utifrån just din kompetens för att du ska komma in i rollen på ett så bra sätt som möjligt. Därtill finns möjlighet att tilldelas en mentor beroende på hur just dina behov och förutsättningar ser ut. Vi värdesätter kompetensutveckling högt och erbjuder därför också möjlighet att gå såväl interna som externa utbildningar utifrån dina intressen och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har också språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har intresse för och/eller erfarenhet av psykiatri. Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, men det är inget krav.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din yrkesroll samt att du är positiv och lösningsfokuserad. Du har också god förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras och värdesätter ett gott samarbete med kollegorna, där du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Därtill ser vi att du bidrar till vårt öppna arbetsklimat och att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg. psykolog/psykoterapeut för KBT inom vårdval psykoterapi

Ansök    Jul 18    PsykologTrelleborg AB    Psykolog
Nu söker jag en kollega! Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete. Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendli... Visa mer
Nu söker jag en kollega!
Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning för KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.
Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.
Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.
Tjänstgöringsgraden är heltid (100%) men andra sysselsättningsgrader kan diskuteras, 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.
Vid frågor, funderingar eller förtydliganden om tjänsten, är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.
Jag behandlar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
[email protected]
0734 - 26 19 47
Väl mött!
Alexander Fransson
Leg. psykolog Visa mindre

Psykolog till psykosmottagning i Trelleborg

Ansök    Apr 4    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i t... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i två parallella spår med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med krisintervention. Sedan år 2018 arbetar vi enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet där mycket av behandlingen sker i patienternas hemmiljö. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna. Det finns ett väl upparbetat samarbete mellan områdets psykologer och gruppen träffas regelbundet för erfarenhetsutbyten och gemensam handledning.

Är du nyfiken för att höra mer om vår verksamhet och vårt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny psykologkollega till oss!

Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, behandling, konsultation och handledning. Ditt arbete innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare på mottagningen. I det dagliga arbetet styr du självständigt över metod och längd på dina behandlingar och du har alltid teamet som stöd. Vi ser att du som psykolog bidrar med just din kompetens och kunskap i vårt arbete, både för våra etablerade patienter och de som utreds för misstänkt psykossjukdom, och därmed skapar de bästa möjliga förutsättningarna för våra patienter.

Hos oss erbjuds du som ny medarbetare introduktion anpassad utifrån just din kompetens för att du ska komma in i rollen på ett så bra sätt som möjligt. Därtill finns möjlighet att tilldelas en mentor beroende på hur just dina behov och förutsättningar ser ut. Vi värdesätter kompetensutveckling högt och erbjuder därför också möjlighet att gå såväl interna som externa utbildningar utifrån dina intressen och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har också språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har intresse för och/eller erfarenhet av psykiatri. Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, men det är inget krav.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din yrkesroll samt att du är positiv och lösningsfokuserad. Du har också god förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras och värdesätter ett gott samarbete med kollegorna, där du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Därtill ser vi att du bidrar till vårt öppna arbetsklimat och att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Habiliteringsmottagning barn och unga i Trelleborg

Ansök    Jun 9    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig till personer (0-17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Vår verksamhet bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna. Habiliteringsmottagn... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Habiliteringsmottagning barn och unga vänder sig till personer (0-17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Vår verksamhet bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen är delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Habiliteringsmottagningen i Trelleborg består av Habiliteringsmottagning barn och unga samt Habiliteringsmottagning vuxna. Vi finns i ljusa och fina lokaler. Här finns goda pendlingsmöjligheter, en promenad från tågstationen till oss tar ungefär åtta till tio minuter. Vi är en enhet med erfarna, kunniga och engagerade kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna en ny psykologkollega till oss! Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla. Vi hoppas att du vill bli en del av vår enhet!

Som psykolog hos oss arbetar du med att göra psykologiska bedömningar samt att ge stöd och rådgivning. Arbetet innebär också att ge handledning och behandling till barn/ungdomar och deras föräldrar utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges på habiliteringen, via videosamtal, i hemmet eller i förskolan/skolan samt kan ske individuellt och/eller i grupp. Som psykolog deltar du också i planeringen av insatser tillsammans med barn/ungdomar samt familj och nätverk. Därutöver samverkar du med andra aktörer såsom förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst. Verksamhetsområde habiliteringen arbetar aktivt med utveckling och utvärdering av arbetssätt, vilket du också bidrar med i ditt arbete. Här får du även möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag i verksamheten.

Kvällstjänstgöring förekommer en kväll i veckan.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är driven och ansvarstagande samt har ett engagerat bemötande och god kommunikationsförmåga gentemot såväl patienter som kollegor. Du är också trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

När det kommer till de formella kvalifikationerna söker vi dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Då resor förekommer i tjänsten krävs även giltigt B-körkort, likaså är god datorvana ett krav. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn/ungdomar. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar med funktionsnedsättning och/eller tidigare har arbetat inom habiliteringsverksamhet är det önskvärt.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Hjälpmedelsverksamheten består av fem mottagningar som finns representerade i Malmö, Lund, Kristianstad och Helsingborg samt område order/logistik med enheter i Malmö, Staffanstorp och Kristianstad. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Leg. psykolog/psykoterapeut för KBT inom vårdval psykoterapi

Ansök    Jun 8    PsykologTrelleborg AB    Psykolog
Nu söker jag en kollega! Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning i KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete. Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendling... Visa mer
Nu söker jag en kollega!
Jag letar nu efter en leg psykolog alt leg psykoterapeut som vill arbeta med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Utbildning i KBT är ett krav. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bedriva KBT för patientgrupp från 16år med lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.
Tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.
Mottagningen är på Trelleborgs centralstation, goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.
Tjänstgöringsgraden är heltid (100%) men andra sysselsättningsgrader kan diskuteras, 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.
Vid frågor, funderingar eller förtydliganden om tjänsten, är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.
Jag behandlar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
[email protected]
0734 - 26 19 47
Väl mött!
Alexander Fransson
Leg. psykolog Visa mindre

Psykolog till habiliteringsmottagning för vuxna i Trelleborg

Ansök    Mar 1    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett varierande och utvecklande arbete? Vill du arbeta i ett kreativt arbetslag som stöttar och värnar om varandra? Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi en psykolog till habiliteringsmottagning för vuxna i Trelleborg! Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla, som vi hoppas att du vill bli en del av. Varmt välkommen med din ansökan! Habiliteringen i Region Skånes arbete vilar på värd... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett varierande och utvecklande arbete? Vill du arbeta i ett kreativt arbetslag som stöttar och värnar om varandra? Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi en psykolog till habiliteringsmottagning för vuxna i Trelleborg! Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla, som vi hoppas att du vill bli en del av. Varmt välkommen med din ansökan!

Habiliteringen i Region Skånes arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till integritet och självbestämmande samt alla människors rätt att uttrycka sin mening.

Habiliteringsmottagningen i Trelleborg består av habiliteringsmottagning för barn och unga samt habiliteringsmottagning för vuxna. Vi finns i ljusa och fina lokaler. Vi har goda pendlingsmöjligheter, där en promenad från tågstationen till oss tar ungefär åtta-tio minuter. Som psykolog hos oss kommer du att arbeta på en mindre enhet med erfarna, trevliga och engagerade kollegor.

Nu söker vi en psykolog till mottagningen för vuxna. Habiliteringsmottagningen för vuxna i Trelleborg vänder sig till personer över 18 år som har en varaktiga funktionsnedsättningar som exempelvis intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Vi vänder oss även till patienters närstående och personal som kan finnas i patientens omgivning. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team och hos oss arbetar arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, psykolog, kurator och logoped tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog hos oss representerar och ansvarar du för det psykologiska perspektivet i såväl enskilda möten och gruppmöten, som vid handledning av personalgrupper och i samverkan med andra aktörer och myndigheter. Du arbetar i team kring den enskilde patienten och har kontakt med såväl patienter som närstående.

I din roll ger du psykologiskt stöd och rådgivning utifrån funktionsnedsättningen i relation till vardagssituationen med syfte att ge patienten förutsättningar och stöd i vardag. Du arbetar konsultativt och rådgivande gentemot patienten och dennes närmiljö, både individuellt och i nära samarbete med andra yrkesgrupper på mottagningen. Vi möter patienterna både digitalt och fysiskt och arbetet sker både individuellt och i grupp samt i föreläsningsform. Som psykolog kommer du även delta i planeringen av insatser tillsammans med patienten, eventuella anhöriga och övrigt nätverk. Därtill är handledning av psykologstudenter även en del av dina arbetsuppgifter.

Som ny medarbetare hos oss erbjuds du en gedigen och skräddarsydd introduktion, baserat på dina erfarenheter och behov. Vidare arbetar vi strukturerat och kontinuerligt med kompetensutveckling. Vi erbjuder yrkesgruppsdagar som leds av yrkesutvecklare för professionen samt handledning för samtliga psykologer i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. För tjänsten är det även en förutsättning att du har god datorvana. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av habiliteringsarbete inom kommun eller region samt erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i PMO och Pasis samt giltigt B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten.

Vi vänder oss till dig som är driven, självständig och ansvarstagande samt vill vara med i den kontinuerliga utvecklingen av vår enhet. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta både enskilt och i grupp samt ha en god kommunikationsförmåga gentemot såväl patienter som kollegor. Därtill är du trygg i din yrkesroll som psykolog och använder din kompetens inom ramen för det habiliterande uppdraget. Du kan på ett effektivt sätt strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter och ser riktlinjer och arbetssätt som en stödjande ram i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Hjälpmedelsverksamheten består av fem mottagningar som finns representerade i Malmö, Lund, Kristianstad och Helsingborg samt område Order/logistik med enheter i Malmö, Staffanstorp och Kristianstad. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykologer till vuxenpsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Mar 18    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska diagnoser. F... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri öppenvård Malmö/Trelleborg.

Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, bedöma och behandla patienter med vuxenpsykiatriska diagnoser. För att säkra våra patienters behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet arbetar vi med fast vårdkontakt, individuella vårdplaner och samverkar med andra aktörer.

Vi befinner oss i en utvecklingsfas med översyn av mottagningens teamindelning och implementering av standardiserade vårdprocesser. Vi arbetar utifrån våra ledord välkomnande, drivande, omtanke och respekt, för patienter och varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två psykologer till vår mottagning.

I rollen som psykolog i ett av våra vuxenpsykiatriska team får du en varierad roll där delar av arbetstiden ägnas åt neuropsykiatriska- och personlighetsutredningar. Under resterande arbetstid kommer du att arbeta med individuella behandlingar och gruppbehandlingar, delta i teamkonferenser och yrkesgruppsträffar.

I tjänsten kommer du att samverka med nätverk kring patienter, vara fast vårdkontakt och tillsammans med patienten upprätta vårdplan. Tillsammans med kollegor deltar du i mottagningens utvecklingsarbete och det pågående implementeringsarbete av standardiserade vårdprocesser.

Du som ny medarbetare hos oss erbjuds introduktion anpassad utifrån just din kompetens och dina erfarenheter. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder därför våra medarbetare möjlighet till kontinuerlig handledning och utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av öppenvård inom specialistpsykiatri.

Du har ett intresse för utvecklingsarbete samt förmåga att arbeta individuellt och i grupp. Det är viktigt att du är självständig och har en vilja att bidra i förbättringsarbete. Du har ett gott etiskt förhållningssätt och en god förmåga att samarbeta. Vidare bidrar du till ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till psykosmottagning i Trelleborg

Ansök    Mar 1    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i t... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i två parallella spår med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med krisintervention. Sedan år 2018 arbetar vi enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet där mycket av behandlingen sker i patienternas hemmiljö. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna. Det finns ett väl upparbetat samarbete mellan områdets psykologer och gruppen träffas regelbundet för erfarenhetsutbyten och gemensam handledning.

Är du nyfiken för att höra mer om vår verksamhet och vårt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny psykologkollega till oss!

Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, behandling, konsultation och handledning. Ditt arbete innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare på mottagningen. I det dagliga arbetet styr du självständigt över metod och längd på dina behandlingar och du har alltid teamet som stöd. Vi ser att du som psykolog bidrar med just din kompetens och kunskap i vårt arbete, både för våra etablerade patienter och de som utreds för misstänkt psykossjukdom, och därmed skapar de bästa möjliga förutsättningarna för våra patienter.

Hos oss erbjuds du som ny medarbetare introduktion anpassad utifrån just din kompetens för att du ska komma in i rollen på ett så bra sätt som möjligt. Därtill finns möjlighet att tilldelas en mentor beroende på hur just dina behov och förutsättningar ser ut. Vi värdesätter kompetensutveckling högt och erbjuder därför också möjlighet att gå såväl interna som externa utbildningar utifrån dina intressen och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har också språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har intresse för och/eller erfarenhet av psykiatri. Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, men det är inget krav.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din yrkesroll samt att du är positiv och lösningsfokuserad. Du har också god förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras och värdesätter ett gott samarbete med kollegorna, där du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Därtill ser vi att du bidrar till vårt öppna arbetsklimat och att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog, vikariat, till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Feb 2    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i både lagstiftning och vårdnadsinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård samt utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården. Verksamhetsområdet ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp pa... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i både lagstiftning och vårdnadsinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård samt utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården. Verksamhetsområdet ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som oftast utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Inom slutenvården finns två behandlingsteam bestående av överläkare, underläkare, arbetsterapeut, kurator, psykolog och medicinsk sekreterare. På respektive avdelning finns vårdlag, med sjuksköterskor och skötare, som fungerar som en resurs för teamet när det gäller den dagliga vården av patienterna. Det är behandlingsteamet som tillsammans med vårdlaget ansvarar för patienterna under hela deras slutenvårdstid. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna.

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet så har vi möjligheten att välkomna en psykolog till vårt behandlingsteam på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Tjänsten avser ett vikariat på cirka ett år.

Som psykolog hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Behandlingarna sker individuellt och du kommer även att arbeta med att riskbedöma patienter. Riskbedömningarna görs i team bestående av överläkare, underläkare, omvårdnadspersonal, kurator, psykolog och arbetsterapeut.

Hos oss ges du möjligheten att följa ett långsiktigt vårdförlopp med komplexa diagnostiska överväganden samt behandlingsmässiga utmaningar i nära samarbete med kompetenta medarbetare och vårdgrannar. Vår teamsamverkan, där olika kompetenser och erfarenheter berikar och kompletterar varandra, är grundläggande för vårt arbetssätt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av neuropsykologisk testning, kognitiva funktionsnedsättningar och/eller återfallsförebyggande arbete gällande missbruk och kriminalitet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatrin samt intresse för rättspsykiatrin ses det som meriterande. Det ses även som önskvärt om du har kunskap inom journalsystemet Melior.

Som person är du mångsidig, initiativtagande och kreativ. Du kommer arbeta både individuellt och i team vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och en vana att arbeta självständigt. Vi vill att du bidrar till ett gott samarbete genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till psykosmottagning i Trelleborg

Ansök    Feb 2    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i t... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi enligt ett specifikt koncept där vårdförloppet pågår i två parallella spår med en utredande del och en där vi arbetar familjeinriktat med krisintervention. Sedan år 2018 arbetar vi enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet där mycket av behandlingen sker i patienternas hemmiljö. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna. Det finns ett väl upparbetat samarbete mellan områdets psykologer och gruppen träffas regelbundet för erfarenhetsutbyten och gemensam handledning.

Är du nyfiken för att höra mer om vår verksamhet och vårt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny psykologkollega till oss!

Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, behandling, konsultation och handledning. Ditt arbete innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare på mottagningen. I det dagliga arbetet styr du självständigt över metod och längd på dina behandlingar och du har alltid teamet som stöd. Vi ser att du som psykolog bidrar med just din kompetens och kunskap i vårt arbete, både för våra etablerade patienter och de som utreds för misstänkt psykossjukdom, och därmed skapar de bästa möjliga förutsättningarna för våra patienter.

Hos oss erbjuds du som ny medarbetare introduktion anpassad utifrån just din kompetens för att du ska komma in i rollen på ett så bra sätt som möjligt. Därtill finns möjlighet att tilldelas en mentor beroende på hur just dina behov och förutsättningar ser ut. Vi värdesätter kompetensutveckling högt och erbjuder därför också möjlighet att gå såväl interna som externa utbildningar utifrån dina intressen och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har också språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har intresse för och/eller erfarenhet av psykiatri. Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior, men det är inget krav.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din yrkesroll samt att du är positiv och lösningsfokuserad. Du har också god förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras och värdesätter ett gott samarbete med kollegorna, där du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Därtill ser vi att du bidrar till vårt öppna arbetsklimat och att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg

Ansök    Feb 8    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av vårt glada och positiva team på barn- och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som psykolog hos oss. Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en medelstor mottagning med 20 engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vi är ett glatt gäng som bryr sig om varandra och trots ett högt inflöde av remisser och komplexa ärenden finns det alltid plats för skratt o... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av vårt glada och positiva team på barn- och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som psykolog hos oss.

Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en medelstor mottagning med 20 engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vi är ett glatt gäng som bryr sig om varandra och trots ett högt inflöde av remisser och komplexa ärenden finns det alltid plats för skratt och gemenskap. Vår största målgrupp på mottagningen är barn och ungdomar som kommer på remiss med frågeställning om neuropsykiatrisk problematik.

Hos oss erbjuds du introduktion anpassad utifrån just dina kunskaper och erfarenheter. Du erbjuds också goda möjligheter till kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en psykolog till vårt team på barn- och ungdomspsykiatrimottagningen!

I din roll som psykolog hos oss kommer ditt arbete i huvudsak att bestå av nybesök, bedömningar och utredningar men också av behandlingsuppdrag. Vi arbetar i första hand enskilt med våra patienter men teamet finns som en tillgång och resurs. Vi har högt tryckt då många söker vår hjälp och förfrågningar kommer i första hand från En Väg in, Första Linjen, skola, socialtjänst och vårdcentraler.

Barn- och ungdomspsykiatrin i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter. Här har du som psykolog ett viktigt uppdrag att bidra med din syn och kompetens. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor i arbetsgruppen som stärker i en stundtals hektisk arbetsvardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande för tjänsten om du har utbildning i Kognitiv beteendeterapi (KBT) steg 1, Autism Diagnostic Observation Schedule (ADOS) och ADI. Vi ser gärna att du är förtrogen med neuropsykiatrisk- och differentialdiagnostisk bedömning samt har erfarenhet av bedömning, behandling och utredning riktat mot barn och ungdomar. Därutöver är det en fördel om du har kunskap/erfarenhet avseende barn och ungdomar med frågeställning könsdysfori samt av dialektisk beteendeterapi (DBT) och dess arbetssätt.

Våra ärenden är ofta komplexa vilket förutsätter goda kunskaper inom området och ställer krav på att du både är fokuserad och flexibel samtidigt som du kan sätta egna ramar utifrån de rutiner och beslut som fattas. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och gärna ett gott skratt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer genomföras inför eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg

Ansök    Jan 13    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av vårt glada och positiva team på barn- och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som psykolog hos oss. Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en medelstor mottagning med 20 engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vi är ett glatt gäng som bryr sig om varandra och trots ett högt inflöde av remisser och komplexa ärenden finns det alltid plats för skratt o... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av vårt glada och positiva team på barn- och ungdomspsykiatrimottagning i Trelleborg? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som psykolog hos oss.

Barn- och ungdomspsykiatrimottagning är en medelstor mottagning med 20 engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vi är ett glatt gäng som bryr sig om varandra och trots ett högt inflöde av remisser och komplexa ärenden finns det alltid plats för skratt och gemenskap. Vår största målgrupp på mottagningen är barn och ungdomar som kommer på remiss med frågeställning om neuropsykiatrisk problematik.

Hos oss erbjuds du introduktion anpassad utifrån just dina kunskaper och erfarenheter. Du erbjuds också goda möjligheter till kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en psykolog till vårt team på barn- och ungdomspsykiatrimottagningen!

I din roll som psykolog hos oss kommer ditt arbete i huvudsak att bestå av nybesök, bedömningar och utredningar men också av behandlingsuppdrag. Vi arbetar i första hand enskilt med våra patienter men teamet finns som en tillgång och resurs. Vi har högt tryckt då många söker vår hjälp och förfrågningar kommer i första hand från En Väg in, Första Linjen, skola, socialtjänst och vårdcentraler.

Barn- och ungdomspsykiatrin i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter. Här har du som psykolog ett viktigt uppdrag att bidra med din syn och kompetens. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor i arbetsgruppen som stärker i en stundtals hektisk arbetsvardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande för tjänsten om du har utbildning i Kognitiv beteendeterapi (KBT) steg 1, Autism Diagnostic Observation Schedule (ADOS) och ADI. Vi ser gärna att du är förtrogen med neuropsykiatrisk- och differentialdiagnostisk bedömning samt har erfarenhet av bedömning, behandling och utredning riktat mot barn och ungdomar. Därutöver är det en fördel om du har kunskap/erfarenhet avseende barn och ungdomar med frågeställning könsdysfori samt av dialektisk beteendeterapi (DBT) och dess arbetssätt.

Våra ärenden är ofta komplexa vilket förutsätter goda kunskaper inom området och ställer krav på att du både är fokuserad och flexibel samtidigt som du kan sätta egna ramar utifrån de rutiner och beslut som fattas. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och gärna ett gott skratt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer genomföras inför eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till allmänpsykiatrisk mottagning i Trelleborg

Ansök    Dec 2    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Allmänpsykiatriska mottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde Malmö/Trelleborg, område allmänpsykiatri öppenvård. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depres... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Allmänpsykiatriska mottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning, vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde Malmö/Trelleborg, område allmänpsykiatri öppenvård.

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depression och ångestsjukdomar, tvångssyndrom, svåra kriser, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska funktionshinder samt posttraumatiskt stressyndrom. Mottagningen samverkar med andra instanser såsom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Socialtjänsten och Företagshälsovården.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna dig som vill vikariera som psykolog på vår allmänpsykiatriska mottagning! Vikariatet sträcker sig fram till 2022-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning.

Den psykolog som går på föräldraledighet, och som det är tänkt att du ska vikariera för, arbetar aktivt med patienter i PTSD-behandling i form av Prolonged Exposure. Personen är även delaktig i gruppbehandling för patienter med OCD. Det är därför önskvärt att du har erfarenhet av detta och möjlighet att axla dessa arbetsuppgifter.

Som psykolog arbetar du också med sambedömningar tillsammans med läkare i komplicerade ärenden samt psykologisk och psykoterapeutisk behandling som görs i teamet. Därtill arbetar du med utredning av personlighet och krissamtal samt håller i gruppbehandling.

Som ny medarbetare hos oss erbjuds du introduktion anpassad utifrån just din kompetens och dina erfarenheter. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder därför våra medarbetare möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. Därtill krävs erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatrin. Det är meriterande om du har utbildning i behandling av posttraumatiskt stressyndrom (PTSD), Prolonged Exposure (PE) och/eller kognitiv beteendeterapi (KBT). Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom öppen psykiatrisk vård och/eller kunskap i Melior, men det är inget krav.

Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga, ett empatiskt förhållningssätt och god kommunikativ förmåga. Du ser också, precis som vi, ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor som en självklarhet. Därtill värdesätter vi att du har förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du värdesätter ett tvärprofessionellt samarbete med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till vuxenhabilitering i Trelleborg

Ansök    Jan 21    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Habiliteringens arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Habiliteringens arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till integritet och självbestämmande och alla människors rätt att uttrycka sin mening. Vi vänder oss även till patienters närstående samt personal och assistenter. Vår verksamhet bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete och på mottagningen i Trelleborg arbetar arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator och logoped.

Är du psykolog och trivs med ett varierande och utvecklande arbete samt att befinna dig i ett kreativt arbetslag? På vår enhet arbetar vi stöttande tillsammans med varandra. Vi har respekt för varandras profession och finner glädje i varandras kunskap och erfarenheter. Ta chansen och bli vår nya kollega på vuxenhabiliteringen i Trelleborg!

ARBETSUPPGIFTER
Inom habiliteringen arbetar vi i team med och kring den enskilde patienten. I ditt arbete som psykolog ingår kontakter med enskilda patienter, närstående och personal samt kontakt och samverkan med andra aktörer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att representera och ansvara för det psykologiska perspektivet i såväl enskilda möten och gruppmöten, som vid handledning av personalgrupper och i samverkan. Du kommer att ge psykologiskt stöd och rådgivning utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser i vardagssituationen med syfte att ge patienterna förutsättningar till en bättre vardag. Som habiliteringspsykolog har du en konsultativ och rådgivande roll till patienten och dennes närmiljö, både individuellt och i nära samarbete med andra yrkesgrupper på mottagningen. Insatserna ges individuellt eller/och i grupp samt i föreläsningsform och vi möter patienterna både digitalt och fysiskt. I ditt arbete ingår även att delta i planeringen av insatser tillsammans med patienten, eventuella anhöriga och övrigt nätverk. Vi ser också att du i din yrkesroll välkomnar och handleder psykologstudenter.

I vår verksamhet arbetar vi strukturerat med kompetensutveckling. Handledning erbjuds och samtliga psykologer i verksamheten har yrkesgruppsdagar cirka två gånger om året som är ledd av yrkesutvecklare för professionen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habiliteringsarbete inom kommun eller region samt erfarenhet från psykiatri. För tjänsten krävs att du har god datorvana och gärna erfarenhet av att dokumentera i PMO och Pasis. Då resor kan förekomma i tjänsten är det önskvärt att du har giltigt B-körkort.

Vi söker dig som har engagemang och driv samt vill vara med i den kontinuerliga utvecklingen av vår enhet. Vi arbetar i team där du bidrar med din specifika kompetens som psykolog. Du är trygg i din yrkesroll och använder din kompetens inom ramen för det habiliterande uppdraget både individuellt och i samverkan. Du kan bemöta människor med olika behov och strukturera och prioritera i dina arbetsuppgifter. Vi önskar en medarbetare som ser riktlinjer och arbetssätt som en stödjande ram i sitt arbete och har förmågan att agera flexibelt inom ramen. Det är av stor vikt att du är en god kommunikatör med god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du förväntas kunna växla mellan att ge individuella insatser och insatser i grupp/föreläsningar, samt hålla i handledning för personalgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till psykosmottagning i Trelleborg

Ansök    Okt 19    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi med ett specifikt koncept där psykologen har en viktig f... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos arbetar vi med ett specifikt koncept där psykologen har en viktig funktion i utförande av bedömningar, utredningar och i familjearbete. Sedan år 2018 arbetar vi enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet där mycket av behandlingen sker i patienternas hemmiljö. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny psykologkollega till oss!

Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, behandling, konsultation och handledning. Ditt arbete innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare på mottagningen. I det dagliga arbetet styr du själv över metod och längd på dina behandlingar och du har alltid ditt team som stöd. Vi ser att du som psykolog bidrar med just din kompetens och kunskap i vårt arbete och därmed skapar de bästa förutsättningarna för våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har också språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har intresse för och erfarenhet av psykiatri, likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Melior.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din yrkesroll samt att du är positiv och lösningsfokuserad. Du har också god förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras och värdesätter ett gott samarbete med kollegorna, där du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Därtill ser vi att du bidrar till vårt öppna arbetsklimat och att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till vuxenhabilitering i Trelleborg

Ansök    Nov 23    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Habiliteringens arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Habiliteringens arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till integritet och självbestämmande och alla människors rätt att uttrycka sin mening. Vi vänder oss även till patienters närstående samt personal och assistenter. Vår verksamhet bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete och på mottagningen i Trelleborg arbetar arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped och sekreterare.

Är du psykolog och trivs med ett varierande och utvecklande arbete samt att befinna dig i ett kreativt arbetslag? På vår enhet arbetar vi stöttande tillsammans med varandra. Vi har respekt för varandras profession och finner glädje och intresse för varandras kunskaper och erfarenheter. Ta chansen och bli vår nya kollega på vuxenhabiliteringen i Trelleborg!

ARBETSUPPGIFTER
Inom habiliteringen arbetar vi i team med och kring den enskilde patienten. I ditt arbete som psykolog ingår kontakter med enskilda patienter, närstående och personal samt kontakt och samverkan med andra aktörer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att representera och ansvara för det psykologiska perspektivet i såväl enskilda möten som gruppmöten, som vid handledning av personalgrupper och i samverkan. Du kommer ge psykologiskt stöd och rådgivning utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser i vardagssituationen för att ge patienterna förutsättningar till en bättre vardag. Som habiliteringspsykolog har du en konsultativ och rådgivande roll till patienten samt
dennes närmiljö, både individuellt och i nära samarbete med andra yrkesgrupper på mottagningen. Insatserna ges individuellt och/eller i grupp samt i föreläsningsform och vi möter patienterna både digitalt och fysiskt. I ditt arbete ingår även att delta i planeringen av insatser tillsammans med patienten, eventuella anhöriga och övrigt nätverk. Vi ser också att du i din yrkesroll välkomnar och handleder psykologstudenter.

I vår verksamhet arbetar vi strukturerat med kompetensutveckling. Handledning erbjuds och samtliga psykologer i verksamheten har yrkesgruppsdagar cirka två gånger om året som är ledd av yrkesutvecklare för professionen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habiliteringsarbete inom kommun eller region samt erfarenhet från psykiatri. För tjänsten krävs att du har god datorvana och gärna erfarenhet av att dokumentera i PMO och Pasis. Då resor kan förekomma i tjänsten är det önskvärt att du har giltigt B-körkort.

Vi söker dig som har engagemang och driv samt vill vara med i den kontinuerliga utvecklingen av vår enhet. Vi arbetar i team där du bidrar med din specifika kompetens som psykolog. Du är trygg i din yrkesroll och använder din kompetens inom ramen för det habiliterande uppdraget både individuellt och i samverkan. Du kan bemöta människor med olika behov och strukturera och prioritera i dina arbetsuppgifter. Vi önskar en medarbetare som ser riktlinjer och arbetssätt som en stödjande ram i sitt arbete och har förmågan att agera flexibelt inom ramen. Det är av stor vikt att du är en god kommunikatör med god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du förväntas kunna växla mellan att ge individuella insatser och insatser i grupp/föreläsningar samt hålla i handledning för personalgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog, vikariat, till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Okt 19    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i både lagstiftning och vårdnadsinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård samt utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården. Verksamhetsområdet ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp pa... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i både lagstiftning och vårdnadsinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård samt utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården. Verksamhetsområdet ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som oftast utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Inom slutenvården finns två behandlingsteam bestående av överläkare, underläkare, arbetsterapeut, kurator, psykolog och medicinsk sekreterare. På respektive avdelning finns vårdlag, med sjuksköterskor och skötare, som fungerar som en resurs för teamet när det gäller den dagliga vården av patienterna. Det är behandlingsteamet som tillsammans med vårdlaget ansvarar för patienterna under hela deras slutenvårdstid. Vi har en upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar samt en mycket engagerad personal som jobbar utifrån ett helhetsperspektiv med patienterna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog till vårt behandlingsteam på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Tjänsten avser ett vikariat på ett år.

Som psykolog hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Behandlingarna sker individuellt och du kommer även att arbeta med att riskbedöma patienter. Riskbedömningarna görs i team bestående av överläkare, underläkare, omvårdnadspersonal, kurator, psykolog och arbetsterapeut.

Hos oss ges du möjligheten att följa ett långsiktigt vårdförlopp med komplexa diagnostiska överväganden samt behandlingsmässiga utmaningar i nära samarbete med kompetenta medarbetare och vårdgrannar. Vår teamsamverkan, där olika kompetenser och erfarenheter berikar och kompletterar varandra, är grundläggande för vårt arbetssätt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av neuropsykologisk testning, kognitiva funktionsnedsättningar och/eller återfallsförebyggande arbete gällande missbruk och kriminalitet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatrin samt intresse för rättspsykiatrin ses det som meriterande. Det ses även som önskvärt om du har kunskap inom journalsystemet Melior.

Som person är du mångsidig, initiativtagande och kreativ. Då du kommer att arbeta både individuellt och i team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, att du har en god samarbetsförmåga och att du är van vid att arbeta självständigt. Vi vill att du bidrar till ett gott samarbete genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till vuxenhabilitering i Trelleborg

Ansök    Okt 14    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Habiliteringens arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Habiliteringens arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till integritet och självbestämmande och alla människors rätt att uttrycka sin mening. Vi vänder oss även till patienters närstående samt personal och assistenter. Vår verksamhet bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete och på mottagningen i Trelleborg arbetar arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped och sekreterare.

Är du psykolog och trivs med ett varierande och utvecklande arbete samt att befinna dig i ett kreativt arbetslag? På vår enhet arbetar vi stöttande tillsammans med varandra. Vi har respekt för varandras profession och finner glädje och intresse för varandras kunskaper och erfarenheter. Ta chansen och bli vår nya kollega på vuxenhabiliteringen i Trelleborg!

ARBETSUPPGIFTER
Inom habiliteringen arbetar vi i team med och kring den enskilde patienten. I ditt arbete som psykolog ingår kontakter med enskilda patienter, närstående och personal samt kontakt och samverkan med andra aktörer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att representera och ansvara för det psykologiska perspektivet i såväl enskilda möten som gruppmöten, som vid handledning av personalgrupper och i samverkan. Du kommer ge psykologiskt stöd och rådgivning utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser i vardagssituationen för att ge patienterna förutsättningar till en bättre vardag. Som habiliteringspsykolog har du en konsultativ och rådgivande roll till patienten samt
dennes närmiljö, både individuellt och i nära samarbete med andra yrkesgrupper på mottagningen. Insatserna ges individuellt och/eller i grupp samt i föreläsningsform och vi möter patienterna både digitalt och fysiskt. I ditt arbete ingår även att delta i planeringen av insatser tillsammans med patienten, eventuella anhöriga och övrigt nätverk. Vi ser också att du i din yrkesroll välkomnar och handleder psykologstudenter.

I vår verksamhet arbetar vi strukturerat med kompetensutveckling. Handledning erbjuds och samtliga psykologer i verksamheten har yrkesgruppsdagar cirka två gånger om året som är ledd av yrkesutvecklare för professionen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habiliteringsarbete inom kommun eller region samt erfarenhet från psykiatri. För tjänsten krävs att du har god datorvana och gärna erfarenhet av att dokumentera i PMO och Pasis. Då resor kan förekomma i tjänsten är det önskvärt att du har giltigt B-körkort.

Vi söker dig som har engagemang och driv samt vill vara med i den kontinuerliga utvecklingen av vår enhet. Vi arbetar i team där du bidrar med din specifika kompetens som psykolog. Du är trygg i din yrkesroll och använder din kompetens inom ramen för det habiliterande uppdraget både individuellt och i samverkan. Du kan bemöta människor med olika behov och strukturera och prioritera i dina arbetsuppgifter. Vi önskar en medarbetare som ser riktlinjer och arbetssätt som en stödjande ram i sitt arbete och har förmågan att agera flexibelt inom ramen. Det är av stor vikt att du är en god kommunikatör med god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du förväntas kunna växla mellan att ge individuella insatser och insatser i grupp/föreläsningar samt hålla i handledning för personalgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Sep 29    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av barn- och ungdomspsykiatri (Bup) i Skåne? Vi söker nu en ny psykolog till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team! Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde Bup Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av barn- och ungdomspsykiatri (Bup) i Skåne? Vi söker nu en ny psykolog till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team!

Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde Bup Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt mottagning för spädbarnspsykiatri. Det finns dessutom tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun.

På mottagningarna arbetar förutom psykologer även olika yrkeskategorier såsom läkare, kuratorer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. Precis som verksamheten överlag utmärks våra mottagningar av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens samt ett tydligt utvecklingsfokus, där ett gott samarbetet mellan olika yrkesgrupper tydligt sätter sin prägel på arbetet. Vår mottagning i Trelleborg är centralt belägen på Algatan mitt i stan, med fem minuters gångväg till centralstationen.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning. Evidensbaserad praktik genomsyrar vår verksamhet med stort fokus på utvecklingsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som psykolog hos oss arbetar du med fördjupade bedömningar, diagnostik och behandlingar tillsammans med ett engagerat tvärprofessionellt team. Andelen barn/tonåringar som utreds med frågeställningar kring utvecklingsrelaterade funktionavvikelser har ökat i hela Sverige under de senaste åren. Att medverka i utredningar för dessa grupper utgör i dagsläget en stor del av arbetet, men också att ge kvalificerad psykologisk behandling.

Bup i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter där du som psykolog bidrar med din kompetens. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor i arbetsgruppen som stärker i en stundtals hektisk arbetsvardag.

Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig kompetensutveckling samt forskningsmöjligheter i överenskommelse med närmaste chef. Bup i Skåne har ett dokumenterat nära samarbete med institutionerna vid Lunds universitet. Verksamheten har flera forskarutbildande medarbetare med möjlighet till handledning.

Vi erbjuder även goda möjligheter till distansarbete i överenskommelse med närmaste chef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du arbetslivserfarenhet av utredning och behandling från barn- och ungdomspsykiatrin. Vidare har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidareutbildning och fördjupad kunskap inom det neuropsykiatriska utredningsarbetet är meriterande, likaså utbildning i ADOS, ADI och/eller andra neuropsykologiska testmetoder. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat i Melior och/eller WebPASiS.

Du som söker lockas av arbete i öppenvården där du får möta ett brett spektrum av patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Vidare är du intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa samt att kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser. För att passa i rollen tror vi att du är flexibel, driven och utvecklingsorienterad samt tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med familjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Så om du lockas av att vara med och utforma samt utveckla framtidens psykiatri ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog, vikariat, till Första linjen, Bup i Trelleborg

Ansök    Okt 15    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. År 2013 startade barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Region Skåne fyra Första linjemottagningar för åldersgrupperna sex till arton år. Första linjens uppdrag är att träffa barn och ungdomar med psykisk ohälsa av lätt till medelsvår karaktär. Ett första besök ska kunna erbjudas inom sju dagar. Mottagningarna har också ett förebyggande uppdrag. På mottagningen i Trelleborg arbetar tre kuratorer, en psykolog samt en sekreterare. ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

År 2013 startade barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Region Skåne fyra Första linjemottagningar för åldersgrupperna sex till arton år. Första linjens uppdrag är att träffa barn och ungdomar med psykisk ohälsa av lätt till medelsvår karaktär. Ett första besök ska kunna erbjudas inom sju dagar. Mottagningarna har också ett förebyggande uppdrag. På mottagningen i Trelleborg arbetar tre kuratorer, en psykolog samt en sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Första linjen inom Bup i Trelleborg! Vi söker nu en psykologkollega som är intresserad av att arbeta med behandling. Tjänsten gäller ett vikariat för vår psykolog som går på föräldraledighet.

På Första linjen arbetar vi utifrån ett grundläggande familjeperspektiv där varje medarbetare självständigt arbetar med bedömning och behandling av de barn, unga och föräldrar som söker sig till oss. Alla medarbetare förväntas också leda någon av de gruppbehandlingar vi har i vårt utbud. Dessa har främst inriktningen psykoedukation samt kognitiva och beteendeinriktade strategier. Vi erbjuder även digitala alternativ i behandlingen.

Vi erbjuder dig som kurator extern handledning i grupp samt stöd av en mentor för att komma igång i ditt arbete. Vi har även behandlingskonferenser där man har möjlighet till stöd och konsultation av kollegorna i patientärendena.


KVALIFIKATIONER
För denna tjänst söker vi dig som legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Därtill har du också erfarenhet av att arbeta med barn och familjer. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med grupp.

Vi tror att du är en ansvarsfull och mogen person med god förmåga till intern och extern samverkan. God samarbetsförmåga och ett gott bemötande ser vi som självklara egenskaper hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet egenskaper så som att du är strukturerad och kvalitetsmedveten samt har god problemlösningsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering sker urvalet löpande. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Barn- och ungdomshabilitering i Trelleborg

Ansök    Jul 14    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen har delaktighet i planering, genomförande och uppföljning av insatserna. Vi finns i ljusa... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar (0–17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen har delaktighet i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Vi finns i ljusa och fina lokaler. Vi har goda pendlingsmöjligheter, en promenad från tågstationen till oss tar ungefär åtta till tio minuter. Vi är en mindre enhet med erfarna, trevliga och engagerade kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg. Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla. Vi hoppas att du vill bli en del av vår enhet!

Som psykolog hos oss kommer du att göra psykologiska bedömningar, ge stöd och rådgivning. Arbetet innebär också att ge handledning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges på habiliteringen, via videosamtal, i hemmet och i förskolan/skolan och ske både individuellt och/eller i grupp. Du kommer också att delta i planeringen av insatser tillsammans med barn/ungdomar och familj och dess nätverk. Därutöver samverkar du tillsammans med andra aktörer såsom förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst.

Barn- och ungdomshabiliteringen arbetar aktivt med utveckling och utvärdering av arbetssätt, vilket vi önskar att du bidrar med. Det finns även möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är driven, ansvarstagande och har ett gott bemötande samt en god kommunikationsförmåga gentemot både patienter och kollegor. Därtill är du trygg i din yrkesroll och har lätt för såväl samarbete som att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt dig som vill göra din PTP hos oss. Om du söker till PTP-psykolog ska du ha godkänd psykologexamen och har du studerat psykologi i annat land än Sverige ska du uppvisa beslut från Socialstyrelsen att du har rätt att göra PTP, därför ber vi dig bifoga detta i din ansökan.

Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser även att du har giltigt B-körkort eftersom tjänsten innebär resor. God datorvana är också ett krav. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn/ungdomar samt erfarenhet av arbete inom habilitering eller med barn/ungdomar med funktionsnedsättning är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av teamarbete.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att ske innan eventuell tillsättning.

Till denna rekrytering har vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog, vikariat, till Första linjen, Bup i Trelleborg

Ansök    Sep 16    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. År 2013 startade barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Region Skåne fyra Första linjemottagningar för åldersgrupperna sex till arton år. Första linjens uppdrag är att träffa barn och ungdomar med psykisk ohälsa av lätt till medelsvår karaktär. Ett första besök ska kunna erbjudas inom sju dagar. Mottagningarna har också ett förebyggande uppdrag. På mottagningen i Trelleborg arbetar tre kuratorer, en psykolog samt en sekreterare. ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

År 2013 startade barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Region Skåne fyra Första linjemottagningar för åldersgrupperna sex till arton år. Första linjens uppdrag är att träffa barn och ungdomar med psykisk ohälsa av lätt till medelsvår karaktär. Ett första besök ska kunna erbjudas inom sju dagar. Mottagningarna har också ett förebyggande uppdrag. På mottagningen i Trelleborg arbetar tre kuratorer, en psykolog samt en sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Första linjen inom Bup i Trelleborg! Vi söker nu en psykologkollega som är intresserad av att arbeta med behandling. Tjänsten gäller ett vikariat för vår psykolog som går på föräldraledighet.

På Första linjen arbetar vi utifrån ett grundläggande familjeperspektiv där varje medarbetare självständigt arbetar med bedömning och behandling av de barn, unga och föräldrar som söker sig till oss. Alla medarbetare förväntas också leda någon av de gruppbehandlingar vi har i vårt utbud. Dessa har främst inriktningen psykoedukation samt kognitiva och beteendeinriktade strategier. Vi erbjuder även digitala alternativ i behandlingen.

Vi erbjuder dig som kurator extern handledning i grupp samt stöd av en mentor för att komma igång i ditt arbete. Vi har även behandlingskonferenser där man har möjlighet till stöd och konsultation av kollegorna i patientärendena.


KVALIFIKATIONER
För denna tjänst söker vi dig som legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Därtill har du också erfarenhet av att arbeta med barn och familjer. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med grupp.

Vi tror att du är en ansvarsfull och mogen person med god förmåga till intern och extern samverkan. God samarbetsförmåga och ett gott bemötande ser vi som självklara egenskaper hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet egenskaper så som att du är strukturerad och kvalitetsmedveten samt har god problemlösningsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering sker urvalet löpande. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Aug 9    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av barn- och ungdomspsykiatri (Bup) i Skåne? Vi söker nu en ny psykolog till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team! Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde Bup Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av barn- och ungdomspsykiatri (Bup) i Skåne? Vi söker nu en ny psykolog till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team!

Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde Bup Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt mottagning för spädbarnspsykiatri. Det finns dessutom tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun.

På mottagningarna arbetar förutom psykologer även olika yrkeskategorier såsom läkare, kuratorer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. Precis som verksamheten överlag utmärks våra mottagningar av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens samt ett tydligt utvecklingsfokus, där ett gott samarbetet mellan olika yrkesgrupper tydligt sätter sin prägel på arbetet. Vår mottagning i Trelleborg är centralt belägen på Algatan mitt i stan, med fem minuters gångväg till centralstationen.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning. Evidensbaserad praktik genomsyrar vår verksamhet med stort fokus på utvecklingsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som psykolog hos oss arbetar du med fördjupade bedömningar, diagnostik och behandlingar tillsammans med ett engagerat tvärprofessionellt team. Andelen barn/tonåringar som utreds med frågeställningar kring utvecklingsrelaterade funktionavvikelser har ökat i hela Sverige under de senaste åren. Att medverka i utredningar för dessa grupper utgör i dagsläget en stor del av arbetet, men också att ge kvalificerad psykologisk behandling.

Bup i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter där du som psykolog bidrar med din kompetens. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor i arbetsgruppen som stärker i en stundtals hektisk arbetsvardag.

Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig kompetensutveckling samt forskningsmöjligheter i överenskommelse med närmaste chef. Bup i Skåne har ett dokumenterat nära samarbete med institutionerna vid Lunds universitet. Verksamheten har flera forskarutbildande medarbetare med möjlighet till handledning.

Vi erbjuder även goda möjligheter till distansarbete i överenskommelse med närmaste chef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du arbetslivserfarenhet av utredning och behandling från barn- och ungdomspsykiatrin. Vidare har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidareutbildning och fördjupad kunskap inom det neuropsykiatriska utredningsarbetet är meriterande, likaså utbildning i ADOS, ADI och/eller andra neuropsykologiska testmetoder. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat i Melior och/eller WebPASiS.

Du som söker lockas av arbete i öppenvården där du får möta ett brett spektrum av patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Vidare är du intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa samt att kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser. För att passa i rollen tror vi att du är flexibel, driven och utvecklingsorienterad samt tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med familjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Så om du lockas av att vara med och utforma samt utveckla framtidens psykiatri ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg psykolog till Previa i Trelleborg

Ansök    Jul 9    AB Previa    Psykolog
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi g... Visa mer
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Då vår kollega är föräldraledig så söker vi ytterligare en kollega.

Som leg psykolog i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Organisationsuppdrag och gruppuppdrag
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Christina Koch på [email protected] alternativt tel nr 046-161204.

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-27. Intervjuer sker i augusti.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Psykolog ,vikariat, till vuxenpsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Maj 21    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depressions- och ångestsjukdom... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg.

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depressions- och ångestsjukdomar, tvång, svåra kriser, personlighetssyndrom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt posttraumatiskt stressyndrom. Mottagningen samverkar med andra instanser såsom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, socialtjänst, beroendevård, kommunpsykiatri, habilitering och företagshälsovård med flera. Vi arbetar nära Mobilt Team och Dagsjukvården i Trelleborg. Vi lägger stor vikt vid samverkan med våra vårdgrannar såsom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, vuxenhabiliteringen, barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) samt Socialtjänsten.


ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog för ett vikariat på ett år till oss på vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg!

I rollen som psykolog hos oss arbetar du nära teamläkare, psykologkollegor och sjuksköterskor samt skötare. I det här vikariatet ingår sambedömning tillsammans med läkare i Team Unga Vuxna med syftet att ringa in diagnos samt göra en behandlingsplanering. I Allmänteam 1, där du delvis ersätter en av våra psykologer som påbörjar psykoterapeutprogrammet, kommer du att ha patienter i individuell psykoterapi, men också göra personlighetsutredningar, delta i teamarbetet och vara en del i implementeringen av standardiserade vårdprocesser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande för tjänsten om du har kunskaper i de system som Region Skåne använder sig av, såsom Melior, likaså om du har tidigare erfarenhet av psykiatrisk öppenvård.

Som person har du god självkännedom och förmågan att arbeta självständigt. Du ser och tar ditt ansvar inom ramen för dina arbetsuppgifter, ditt uppdrag och din profession. Vi ser det som en självklarhet att du är öppen och har ett trevligt patient- och medarbetarbemötande. Då vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Jul 5    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av barn- och ungdomspsykiatri (Bup) i Skåne? Vi söker nu en ny psykolog till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team! Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde Bup Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av barn- och ungdomspsykiatri (Bup) i Skåne? Vi söker nu en ny psykolog till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team!

Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde Bup Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt mottagning för spädbarnspsykiatri. Det finns dessutom tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun.

På mottagningarna arbetar förutom psykologer även olika yrkeskategorier såsom läkare, kuratorer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. Precis som verksamheten överlag utmärks våra mottagningar av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens samt ett tydligt utvecklingsfokus, där ett gott samarbetet mellan olika yrkesgrupper tydligt sätter sin prägel på arbetet. Vår mottagning i Trelleborg är centralt belägen på Algatan mitt i stan, med fem minuters gångväg till centralstationen.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning. Evidensbaserad praktik genomsyrar vår verksamhet med stort fokus på utvecklingsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som psykolog hos oss arbetar du med fördjupade bedömningar, diagnostik och behandlingar tillsammans med ett engagerat tvärprofessionellt team. Andelen barn/tonåringar som utreds med frågeställningar kring utvecklingsrelaterade funktionavvikelser har ökat i hela Sverige under de senaste åren. Att medverka i utredningar för dessa grupper utgör i dagsläget en stor del av arbetet, men också att ge kvalificerad psykologisk behandling.

Bup i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter där du som psykolog bidrar med din kompetens. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor i arbetsgruppen som stärker i en stundtals hektisk arbetsvardag.

Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig kompetensutveckling samt forskningsmöjligheter i överenskommelse med närmaste chef. Bup i Skåne har ett dokumenterat nära samarbete med institutionerna vid Lunds universitet. Verksamheten har flera forskarutbildande medarbetare med möjlighet till handledning.

Vi erbjuder även goda möjligheter till distansarbete i överenskommelse med närmaste chef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du arbetslivserfarenhet av utredning och behandling från barn- och ungdomspsykiatrin. Vidare har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidareutbildning och fördjupad kunskap inom det neuropsykiatriska utredningsarbetet är meriterande, likaså utbildning i ADOS, ADI och/eller andra neuropsykologiska testmetoder. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat i Melior och/eller WebPASiS.

Du som söker lockas av arbete i öppenvården där du får möta ett brett spektrum av patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Vidare är du intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa samt att kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser. För att passa i rollen tror vi att du är flexibel, driven och utvecklingsorienterad samt tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med familjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Så om du lockas av att vara med och utforma samt utveckla framtidens psykiatri ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Vårdcentralen Anderslöv

Ansök    Feb 17    REGION SKÅNE    Psykolog
Har du erfarenhet av primärvård och är intresserad att bli en del av en etablerad och stabil vårdcentral med spännande utmaningar framför sig? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en psykolog som är intresserad av ett inspirerande och engagerande arbete på Vårdcentralen Anderslöv. Vårdcentralen Anderslöv är en trivsam, medelstor vårdcentral med 9 500 listade patienter som i flera år har legat i topp gällande patientnöjdhet och kvalitet. Här möt... Visa mer
Har du erfarenhet av primärvård och är intresserad att bli en del av en etablerad och stabil vårdcentral med spännande utmaningar framför sig? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en psykolog som är intresserad av ett inspirerande och engagerande arbete på Vårdcentralen Anderslöv.

Vårdcentralen Anderslöv är en trivsam, medelstor vårdcentral med 9 500 listade patienter som i flera år har legat i topp gällande patientnöjdhet och kvalitet. Här möts du av en stabil bemanning med engagerade medarbetare och stor gemenskap. Under hösten 2021 flyttar vi till nya moderna lokaler och då planerar vi även att utöka vårt psykosociala team. Här kommer du att få samarbeta med läkare, sjuksköterskor, rehab koordinator, sekreterare och till hösten kommer vi även utöka med fysioterapeuter.

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog hos oss får du chansen att vara med och stärka samt utveckla vården kring psykisk ohälsa.

I din roll kommer du att arbeta med bedömning, psykologisk rådgivning och behandling av vuxna med lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Några vanliga kontaktorsaker är krisreaktion, ångest, stressrelaterad ohälsa eller depression. Till största del kommer du att arbeta med enskilda samtal men vi ser gärna att det finns intresse för någon form av gruppverksamhet. Vi står också inför en digitalisering med behandling av internetbaserad kognitiv beteendeterapi (IKBT) och önskar att det finns ett intresse att vara med och utveckla detta.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat som psykolog på vårdcentral samt om du kunskaper i PMO, Mina vårdkontakter och digitala tjänster. Har du dessutom KBT-kompetens så är det starkt meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som med empati samt medkänsla arbetar med patienten i fokus. Vidare verkar du för verksamhetens mål och är nyfiken på såväl din egna som verksamhetens utveckling. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett gott arbetsklimat samt har en god samarbetsförmåga och är flexibel inför varierande arbetsuppgifter som kan uppstå under en dag på vårdcentralen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Vårdcentralen Anderslöv

Ansök    Apr 16    REGION SKÅNE    Psykolog
Har du erfarenhet av primärvård och är intresserad att bli en del av en etablerad och stabil vårdcentral med spännande utmaningar framför sig? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en psykolog som är intresserad av ett inspirerande och engagerande arbete på Vårdcentralen Anderslöv. Vårdcentralen Anderslöv är en trivsam, medelstor vårdcentral med 9 500 listade patienter som i flera år har legat i topp gällande patientnöjdhet och kvalitet. Här möt... Visa mer
Har du erfarenhet av primärvård och är intresserad att bli en del av en etablerad och stabil vårdcentral med spännande utmaningar framför sig? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en psykolog som är intresserad av ett inspirerande och engagerande arbete på Vårdcentralen Anderslöv.

Vårdcentralen Anderslöv är en trivsam, medelstor vårdcentral med 9 500 listade patienter som i flera år har legat i topp gällande patientnöjdhet och kvalitet. Här möts du av en stabil bemanning med engagerade medarbetare och stor gemenskap. Under hösten 2021 flyttar vi till nya moderna lokaler och då planerar vi även att utöka vårt psykosociala team. Här kommer du att få samarbeta med läkare, sjuksköterskor, rehab koordinator, sekreterare och till hösten kommer vi även utöka med fysioterapeuter.

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog hos oss får du chansen att vara med och stärka samt utveckla vården kring psykisk ohälsa.

I din roll kommer du att arbeta med bedömning, psykologisk rådgivning och behandling av vuxna med lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Några vanliga kontaktorsaker är krisreaktion, ångest, stressrelaterad ohälsa eller depression. Till största del kommer du att arbeta med enskilda samtal men vi ser gärna att det finns intresse för någon form av gruppverksamhet. Vi står också inför en digitalisering med behandling av internetbaserad kognitiv beteendeterapi (IKBT) och önskar att det finns ett intresse att vara med och utveckla detta.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat som psykolog på vårdcentral samt om du kunskaper i PMO, Mina vårdkontakter och digitala tjänster. Har du dessutom KBT-kompetens så är det starkt meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som med empati samt medkänsla arbetar med patienten i fokus. Vidare verkar du för verksamhetens mål och är nyfiken på såväl din egna som verksamhetens utveckling. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett gott arbetsklimat samt har en god samarbetsförmåga och är flexibel inför varierande arbetsuppgifter som kan uppstå under en dag på vårdcentralen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykologer till barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Feb 22    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu två psykologer till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team! Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde barn- och ungdomspsykiatri (Bup) Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu två psykologer till vår mottagning i Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team!

Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i verksamhetsområde barn- och ungdomspsykiatri (Bup) Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år samt deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt mottagning för spädbarnspsykiatri. Det finns dessutom tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun.

På mottagningarna arbetar förutom psykologer även olika yrkeskategorier såsom läkare, kuratorer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. Precis som verksamheten överlag utmärks våra mottagningar av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens samt ett tydligt utvecklingsfokus, där ett gott samarbetet mellan olika yrkesgrupper tydligt sätter sin prägel på arbetet. Vår mottagning i Trelleborg är centralt belägen på Algatan mitt i stan, med fem minuters gångväg till centralstationen.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning. Evidensbaserad praktik genomsyrar vår verksamhet med stort fokus på utvecklingsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som psykolog hos oss arbetar du med fördjupade bedömningar, diagnostik och behandlingar tillsammans med ett engagerat tvärprofessionellt team. Andelen barn/tonåringar som utreds med frågeställningar kring utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser har ökat i hela riket under de senaste åren. Att medverka i utredningar för dessa grupper utgör i dagsläget en stor del av arbetet, men också att ge kvalificerad psykologisk behandling.

Bup i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter där du som psykolog bidrar med din kompetens. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor, som stärker i en stundtals hektiskt arbetsvardag.

Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig kompetensutveckling samt forskningsmöjligheter i överenskommelse med närmaste chef. Bup i Skåne har ett dokumenterat nära samarbete med institutionerna vid Lunds Universitet. Verksamheten har flera forskarutbildande medarbetare med möjlighet till handledning.

Vi erbjuder goda möjligheter till distansarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård samt som har arbetslivserfarenhet av utredning och behandling från barn- och ungdomspsykiatri. Vidare har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidareutbildning och fördjupad kunskap inom det neuropsykiatriska utredningsarbetet är meriterande, likaså utbildning i ADOS, ADI och/eller andra neuropsykologiska testmetoder. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat i Melior och/eller WebPASiS.

Du som söker lockas av arbete i öppenvården där du får möta ett brett spektrum av patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Vidare är du intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa samt att kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser. För att passa i rollen tror vi att du är flexibel, driven och utvecklingsorienterad samt tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med familjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Så om du lockas av att vara med och utforma samt utveckla framtidens psykiatri ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg psykolog till Previa i Trelleborg

Ansök    Feb 3    AB Previa    Psykolog
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi g... Visa mer
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykolog i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Handledning av individer och grupper
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, är kommunikativ och trivs med att samarbeta i team. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Det kan förekomma arbete på andra Previaenheter i närområdet. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Marie Håkansson på [email protected] alternativt tel nr 0411-558174.

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-21. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Psykolog till barn- och ungdomshabilitering i Trelleborg

Ansök    Nov 18    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vi välkomnar en psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg. Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla, som vi hoppas att du vill bli en del av. - När jag går till jobbet ser jag fram emot att träffa barnen och föräldrarna och arbetet med att underlätta för dem i sin vardag. På habiliteringen har vi ett helhetsperspektiv och arbetar långsiktigt vilket gör att vi kommer nära barnen och d... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi välkomnar en psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg. Vi är en enhet som präglas av öppenhet, samarbetsvilja och teamkänsla, som vi hoppas att du vill bli en del av.

- När jag går till jobbet ser jag fram emot att träffa barnen och föräldrarna och arbetet med att underlätta för dem i sin vardag. På habiliteringen har vi ett helhetsperspektiv och arbetar långsiktigt vilket gör att vi kommer nära barnen och deras familjer, det känns väldigt givande. Jag ser också fram emot att träffa mina kollegor eftersom jag upplever att vi har ett gott arbetsklimat och bra kollegialt samarbete, berättar Andrea, psykolog.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen har delaktighet i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Vi finns i ljusa och fina lokaler. Vi har goda pendlingsmöjligheter, där en promenad från tågstationen till oss tar ungefär åtta-tio minuter. Som psykolog hos oss kommer du att arbeta på en mindre enhet med erfarna, trevliga och engagerade kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som psykolog hos oss arbetar du med att göra psykologiska bedömningar, ge stöd, rådgivning, handledning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen samt dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges på habiliteringen, i hemmet, i förskolan/skolan och via videosamtal, både individuellt och/eller i grupp. Du deltar i planeringen av insatser tillsammans med barn/ungdomar och deras familj och nätverk. Vidare samverkar du tillsammans med andra aktörer såsom förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst.

Vi arbetar med utveckling och utvärdering av arbetssätt, vilket vi önskar att du bidrar aktivt med. Det finns även möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser även att du har god datorvana samt ett giltigt B-körkort då resor i tjänsten förekommer. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn/ungdomar samt erfarenhet av arbete inom habilitering eller med barn/ungdomar med funktionsnedsättning är meriterande.

För att trivas hos oss är du trygg i din yrkesroll med en god kommunikationsförmåga gentemot såväl patienter som kollegor. Som person är du driven, självständig och ansvarstagande. Vidare har du även god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att ske innan eventuell tillsättning.

Till denna rekrytering har vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog ,vikariat, till vuxenpsykiatrimottagning i Trelleborg

Ansök    Jan 28    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depressions- och ångestsjukdom... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg.

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depressions- och ångestsjukdomar, tvång, svåra kriser, personlighetssyndrom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt posttraumatiskt stressyndrom. Mottagningen samverkar med andra instanser såsom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, socialtjänst, beroendevård, kommunpsykiatri, habilitering och företagshälsovård med flera. Vi arbetar nära Mobilt Team och Dagsjukvården i Trelleborg. Vi lägger stor vikt vid samverkan med våra vårdgrannar såsom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, vuxenhabiliteringen, barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) samt Socialtjänsten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en psykolog för ett vikariat till oss på vuxenpsykiatrimottagningen!

Som psykolog hos oss arbetar du nära teamläkare, psykologer och sjuksköterskekollega samt skötare. Dina arbetsuppgifterna hos oss består av psykologutredningar, bedömningar, psykoterapier.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är önskvärt att du har kunskaper i de system som Region Skåne använder sig av såsom Melior. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av psykiatrisk öppenvård.

Som person har du god självkännedom och förmågan att arbeta självständigt. Du ser och tar ditt ansvar inom ramen för dina arbetsuppgifter, ditt uppdrag och din profession. Vi ser det som en självklarhet att du är öppen och har ett trevligt patient- och medarbetarbemötande. Då vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykologer till barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Aug 28    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Är du intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa? Vill du kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser? Då är detta tjänsten för dig! Vi välkomnar nu tre psykologer som vill ha ett utvecklande och betydelsefullt arbete till vårt team på barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg. Barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg är en av enheterna som tillhör verksamhetsområdet barn- och ungdomsp... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa? Vill du kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser? Då är detta tjänsten för dig! Vi välkomnar nu tre psykologer som vill ha ett utvecklande och betydelsefullt arbete till vårt team på barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg.

Barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg är en av enheterna som tillhör verksamhetsområdet barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) Malmö. Vi vänder oss till barn och ungdomar under 18 år och deras familjer. Utöver vår mottagning för barn och ungdomar har vi även en särskild verksamhet för späd- och småbarn, där vi hjälper familjer med barn under fyra år som har problem i samspelet mellan barn och föräldrar. På mottagningen bedrivs utredningar och behandlingar.

Mottagningen utmärks av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens, där samarbetet mellan de olika yrkesgrupperna tydligt sätter sin prägel på arbetet. Arbetsgruppen har ett mycket bra samarbete vilket bidrar till en god stämning i det dagliga arbetet. I många av våra ärenden har vi även samverkan med andra vårdgrannar som sker utifrån ett patientperspektiv, vilket har gett ett bra resultat. Vi sitter i nya och fräscha lokaler på Algatan 27 i Trelleborg.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som psykolog hos oss kommer ditt arbete främst handla om att göra utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete på barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker såväl självständigt som i samarbete med övriga medarbetare i teamet. I tjänsten ingår även samverkan med vårdgrannar som exempelvis skola och socialförvaltning.

Hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete. Beroende på tidigare bakgrund och kompetens kan det finnas goda möjligheter till vidareutveckling i din profession genom utbildningar utifrån verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Är du specialist eller legitimerade psykoterapeut ses det som meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatriskt team med psykologiska utredningar och behandlingsarbete. Likaså är det en fördel om du är förtrogen med neuropsykiatrisk- och differentialdiagnostik bedömning samt har erfarenhet av samverkansarbete med skola och socialtjänst.

Du är en person som motiveras av att arbeta lösningsfokuserat och du har en vilja att tänka framåt, vara kreativ och nytänkande. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du verkar för god samverkan såväl internt som externt. Ditt arbetssätt präglas av engagemang och du har ett vänligt bemötande mot såväl kollegor som patienter. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet och förmågan till att komma fram till lösningar inom det utbud som vi har.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Vuxenhabiliteringen södra Skåne, Trelleborg

Ansök    Jun 8    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vi på Vuxenhabiliteringen vänder oss till personer som fyllt 18 år och har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen ska ha uppkommit vid födseln eller före 17-års ålder och bero på sjukdomar eller skador inom nerv-, muskel- eller skelettsystemet. Det kan till exempel handla om intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller autism. Vi vänder oss också till personer som har rätt till insatsen råd och stöd e... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi på Vuxenhabiliteringen vänder oss till personer som fyllt 18 år och har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen ska ha uppkommit vid födseln eller före 17-års ålder och bero på sjukdomar eller skador inom nerv-, muskel- eller skelettsystemet. Det kan till exempel handla om intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller autism. Vi vänder oss också till personer som har rätt till insatsen råd och stöd enligt LSS. Ansvaret för habilitering delas med kommunerna i Skåne.

Hos oss finns personal som kan göra bedömningar, ge behandlingar och pedagogiskt, socialt och psykologiskt stöd. Vi hjälper också våra patienter att bli mer delaktiga i samhället genom information och vägledning. Tillsammans sätter vi upp mål och planerar vad vi ska göra för att nå målen i samråd med personer i patientens närhet, så som assistenter eller annan personal.ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som psykolog på Vuxenhabiliteringen ingår bland annat att ge psykologiskt stöd, rådgivning och behandling utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser till patienter och närstående. Arbetsuppgifterna består också av samarbete med patientens övriga nätverk där du representerar och ansvarar för det psykologiska perspektivet. Det förekommer även utvecklingsbedömningar och kognitiva utredningar. Arbetet utförs både individuellt och i team, där du bidrar med din specifika kompetens som psykolog.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller som är i slutet av din PTP-anställning med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av habiliterande arbete.

Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Vidare krävs det att du har erfarenhet av dokumentation i journalsystem

Har du tidigare erfarenhet av arbete med vuxna med funktionsnedsättning och/eller av habiliteringsarbete är det meriterande.
Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i vårdadministrativa system samt Officepaketet. Vidare ser vi det som en fördel att du tidigare har arbete i PMO och PASIS samt att du har ett giltigt B-körkort.

Vi söker dig som ser möjligheter och utmaningar i en organisation i förändring, är positivt inställd till utvecklings- och tvärprofessionellt arbete samt har lätt för att samverka med olika aktörer. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du behöver vara flexibel samtidigt som vårt uppdrag och vårt arbetssätt utgör en stödjande ram. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontroll av misstanke- och belastningsregistret utförs innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till vuxenhabiliteringen i Trelleborg

Ansök    Nov 6    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vi på vuxenhabiliteringen vänder oss till personer som fyllt 18 år och har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen ska ha uppkommit vid födseln eller före 17-års ålder och beror på sjukdomar eller skador inom nerv-, muskel- eller skelettsystemet. Det kan till exempel handla om intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller autism. Vi vänder oss även till personer som har rätt till insatsen råd och stöd e... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi på vuxenhabiliteringen vänder oss till personer som fyllt 18 år och har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen ska ha uppkommit vid födseln eller före 17-års ålder och beror på sjukdomar eller skador inom nerv-, muskel- eller skelettsystemet. Det kan till exempel handla om intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller autism. Vi vänder oss även till personer som har rätt till insatsen råd och stöd enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Hos oss erbjuder vi bedömningar, behandlingar samt pedagogiskt, socialt och psykologiskt stöd. Vi hjälper våra patienter att bli mer delaktiga i samhället genom information och vägledning. Tillsammans sätter vi upp mål och planerar vad vi ska göra för att nå målen i samråd med personer i patientens närhet, som exempelvis assistenter eller annan personal.

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog på vuxenhabiliteringen ingår det bland annat att ge psykologiskt stöd, rådgivning samt behandling utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser till patienter och närstående, både individuellt samt i grupp. Arbetsuppgifterna består också av samarbete med patientens övriga nätverk där du ska representera och ansvara för det psykologiska perspektivet. Vidare förekommer det arbete i form av utvecklingsbedömningar och kognitiva utredningar. Arbetet utförs både individuellt och i team, där du bidrar med din kompetens som psykolog.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har även språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala, då detta är ett krav. Vidare krävs det att du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Officepaketet samt har erfarenhet av dokumentation inom vårdadministrativa system såsom PMO och PASIS. Det är likaså ett krav att du har giltigt B-körkort. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av habiliteringsarbete och/eller arbete med vuxna som har funktionsnedsättning ses det som meriterande.

Som person är du kommunikativ samt flexibel och har lätt för att samarbeta med andra människor. Vi söker dig som ser möjligheter och utmaningar i en organisation som är inne i ett förändringsläge samt att du är positivt inställd till utvecklings- och tvärprofessionellt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontroll av misstanke- och belastningsregistret utförs innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykologer till barn- och ungdomspsykiatri i Malmö och Trelleborg

Ansök    Mar 23    REGION SKÅNE    Psykolog
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu psykologer till område Malmö/Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som vår nya kollega! Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP) Malmö ökar tillgängligheten genom att skapa ett helt nytt resursteam. Resursteamet kommer att arbeta mot samtliga områdets enheter för att minska väntetid till utredning och behandling för vår patienter. Teamet kommer att bestå av en specialistläkare... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu psykologer till område Malmö/Trelleborg och vi ser fram emot att få välkomna dig som vår nya kollega!

Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP) Malmö ökar tillgängligheten genom att skapa ett helt nytt resursteam. Resursteamet kommer att arbeta mot samtliga områdets enheter för att minska väntetid till utredning och behandling för vår patienter. Teamet kommer att bestå av en specialistläkare och 4-5 psykologer, administrativt stöd i form av medicinsk sekreterare och psykologassistenter.

Område Malmö består av 120 medarbetare och ingår i Verksamhetsområde Bup Skåne regional öppenvård. Vi vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Området består av tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt mottagning för spädbarnspsykiatri. Det finns dessutom tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning. Vi på Bup arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommuner. Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning. Evidensbaserad praktik genomsyrar vår verksamhet med stort fokus på utvecklingsfrågor.

På mottagningarna arbetar förutom psykologer även olika yrkeskategorier såsom läkare, kuratorer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. Precis som verksamheten överlag utmärks mottagningen av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens samt ett tydligt utvecklingsfokus, där ett gott samarbetet mellan olika yrkesgrupper tydligt sätter sin prägel på arbetet.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som psykolog hos oss arbetar du med fördjupade bedömningar, diagnostik och behandlingar tillsammans med ett engagerat tvärprofessionellt team. Andelen barn/tonåringar som utreds med frågeställningar kring utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser har ökat i hela riket under de senaste åren. Att medverka i utredningar för dessa grupper utgör i dagsläget en stor del av arbetet.

Bup i Skåne kännetecknas av ett ständigt pågående förbättringsarbete för att utveckla den vård och det omhändertagande vi önskar ge våra patienter där du som psykolog på ett självklart sätt bidrar med din kompetens. De olika mottagningarna präglas av stort omhändertagande och omsorg om sina kollegor. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor, som stärker i en stundtals hektiskt arbetsvardag. Det finns goda möjligheter till personlig kompetensutveckling samt forskningsmöjligheter i överenskommelse med närmaste chef. Bup i Skåne har ett dokumenterat nära samarbete med institutionerna vid Lunds Universitet. Verksamheten har flera forskarutbildande medarbetare med möjlighet till handledning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog samt har tidigare erfarenhet av utredning och behandling från barn- och ungdomspsykiatri. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidareutbildning och fördjupad kunskap inom det neuropsykiatriska utredningsarbetet är meriterande, likaså utbildning i ADOS, ADI och/eller andra neuropsykologiska testmetoder. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i Melior och/eller WebPASiS.

Vidare så lockas du av arbete i öppenvården där du får möta ett brett spektrum av patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Du är intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa och av att kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser. För att passa i rollen tror vi att du är flexibel, driven och utvecklingsorienterad samt tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med familjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, du som lockas av att vara med och utforma och utveckla ett nytt vårdteam är hjärtligt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykologer till barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu psykologer till område Malmö/Trelleborg. Barn- och ungdomspsykiatri (Bup) område Malmö har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Området har tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu psykologer till område Malmö/Trelleborg.

Barn- och ungdomspsykiatri (Bup) område Malmö har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Området har tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt mottagning för spädbarnspsykiatri. Det finns tillgång till heldygnsvård via en akut- och en vårdavdelning.

Vi söker nu psykologer till vår öppenvårdsmottagning i Trelleborg. På mottagningen arbetar förutom psykologer även andra yrkeskategorier såsom kuratorer, läkare, medicinska sekreterare, fysioterapeut, sjuksköterskor och arbetsterapeut. Totalt är vi cirka 20 medarbetare. Mottagningen utmärks av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens, där samarbetet mellan olika yrkesgrupper tydligt sätter sin prägel på arbetet. Trelleborgs mottagning är belägen i centralt placerade, trevliga lokaler med närhet till både bussar och tåg.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med institutionerna vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning. Vår verksamhet genomsyras av evidensbaserad praktik med stort fokus på utvecklingsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som psykolog kommer ditt arbete främst handla om att göra utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete på barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i team men också självständigt. Vi har ofta kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst. Mottagningen har akutberedskap på dagtid.

Du kommer att ingå i en tvärprofessionell arbetsgrupp som rymmer ett seriöst och starkt engagemang för dess uppgifter. Arbetsgruppen präglas av stort omhändertagande och omsorg om kollegor. Förutom utvecklingsvilja finns det gott om glädje och humor som skyddar i en stundtals hektiskt arbetsvardag.

Bup i Skåne är inne i en expansiv fas med omställning till nya vårdformer, införande av ny digital vårdmiljö med nytt journalsystem. Som psykolog hos oss finns goda möjligheter att engagera sig i det arbetet och bidra till utveckling av vården för patienter. Det finns mycket arbete att göra och tempot kan ibland vara högt.

Vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av behandling och utredning av barn och ungdomar. Är du utbildad med KBT-inriktning och/eller specifik utbildning i testinstrumentet ADOS och anamnesintervjun ADI ses det som fördelaktigt. Vi ser gärna att du har vana av och intresse för utredning av utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser, erfarenhet av arbete i journalsystemet Melior samt bokning i WebPASiS.

Vi söker dig som lockas av arbete i öppenvården där du får möta ett brett spektrum av patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Du är intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa och av att kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser. För att passa i rollen tror vi att du är flexibel, driven och utvecklingsorienterad samt tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med familjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I den här processen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykologer till barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu psykologer till område Malmö/Trelleborg. Barn- och ungdomspsykiatri (Bup) område Malmö har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Området har tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av Bup i Skåne? Vi söker nu psykologer till område Malmö/Trelleborg.

Barn- och ungdomspsykiatri (Bup) område Malmö har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot Malmö stads samtliga stadsdelsområden samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Området har tre öppenvårdsmottagningar, en neuropsykiatrisk mottagning, en mellanvårdsmottagning samt mottagning för spädbarnspsykiatri. Det finns tillgång till heldygnsvård via en akut- och en vårdavdelning.

Vi söker nu psykologer till vår öppenvårdsmottagning i Trelleborg. På mottagningen arbetar förutom psykologer även andra yrkeskategorier såsom kuratorer, läkare, medicinska sekreterare, fysioterapeut, sjuksköterskor och arbetsterapeut. Totalt är vi cirka 20 medarbetare. Mottagningen utmärks av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens, där samarbetet mellan olika yrkesgrupper tydligt sätter sin prägel på arbetet. Trelleborgs mottagning är belägen i centralt placerade, trevliga lokaler med närhet till både bussar och tåg.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med institutionerna vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning. Vår verksamhet genomsyras av evidensbaserad praktik med stort fokus på utvecklingsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som psykolog kommer ditt arbete främst handla om att göra utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete på barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i team men också självständigt. Vi har ofta kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst. Mottagningen har akutberedskap på dagtid.

Du kommer att ingå i en tvärprofessionell arbetsgrupp som rymmer ett seriöst och starkt engagemang för dess uppgifter. Arbetsgruppen präglas av stort omhändertagande och omsorg om kollegor. Förutom utvecklingsvilja finns det gott om glädje och humor som skyddar i en stundtals hektiskt arbetsvardag.

Bup i Skåne är inne i en expansiv fas med omställning till nya vårdformer, införande av ny digital vårdmiljö med nytt journalsystem. Som psykolog hos oss finns goda möjligheter att engagera sig i det arbetet och bidra till utveckling av vården för patienter. Det finns mycket arbete att göra och tempot kan ibland vara högt.

Vi ser fram emot att få välkomna dig som ny kollega i vårt team!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av behandling och utredning av barn och ungdomar. Är du utbildad med KBT-inriktning och/eller specifik utbildning i testinstrumentet ADOS och anamnesintervjun ADI ses det som fördelaktigt. Vi ser gärna att du har vana av och intresse för utredning av utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser, erfarenhet av arbete i journalsystemet Melior samt bokning i WebPASiS.

Vi söker dig som lockas av arbete i öppenvården där du får möta ett brett spektrum av patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Du är intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa och av att kunna erbjuda dem och deras familjer bästa möjliga insatser. För att passa i rollen tror vi att du är flexibel, driven och utvecklingsorienterad samt tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med familjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I den här processen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. På barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg ger vi insatser till barn och ungdomar (0-17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Vi arbetar i två diagnosinriktade, tvärprofessionella team. Vi är 24 medarbetare inom yrkesgrupperna arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut, läkare, sjuks... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

På barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg ger vi insatser till barn och ungdomar (0-17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Vi arbetar i två diagnosinriktade, tvärprofessionella team.

Vi är 24 medarbetare inom yrkesgrupperna arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut, läkare, sjuksköterska, specialpedagog, fritidskonsulent och medicinsk sekreterare.

I arbetet ingår resor i samband med till exempel förskolebesök/skolbesök och då finns leasingbil att tillgå.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att göra psykologiska bedömningar, ge stöd, rådgivning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen samt dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges individuellt och/eller i grupp. Du deltar i planeringen av insatser tillsammans med barn/ungdomar, dess familj och nätverk. Ditt arbete sker i samverkan med andra aktörer såsom kommunens resursteam, förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Då resor förekommer i tjänsten krävs det att du har ett giltigt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med autism, rörelsenedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att trivas hos oss bör du ha ett intresse av att arbeta i tvärvetenskapliga team och att samarbeta över yrkesgränserna. Du arbetar självständigt i din yrkesroll och är flexibel i ditt förhållningssätt gentemot patienter och kollegor. Du är van vid att arbeta med olika IT-system och har en öppenhet för digitala vårdkontakter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vikarierande psykolog till Vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare. Mottagningen tillhör verksamhetsområde Vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depressions- och ångestsjukdom... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Trelleborg är en arbetsplats där arbetsglädje och gemenskap är viktiga delar av vår gemensamma vardag. Vi arbetar för att behålla småstadskänslan på vår mottagning vilket uppskattas av såväl patienter som medarbetare.

Mottagningen tillhör verksamhetsområde Vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg. Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depressions- och ångestsjukdomar, tvång, svåra kriser, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska funktionshinder samt posttraumatiskt stressyndrom. Mottagningen samverkar med andra instanser såsom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Socialtjänst, Beroendevård, Företagshälsovården med flera.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och intresserad av att under ett år vara en del av vårt ABC-team samt till en del även i vårt neuropsykiatriska team. I ABC-teamet behandlar vi patienter med tvång, PTSD samt gruppen Unga Vuxna med alla förekommande diagnoser inom specialistpsykiatri. Företrädesvis gör vi KBT-behandlingar. I vårt Neuropsykiatriska team förväntas du göra utredningar i team med psykolog och/eller läkare avseende Neuropsykiatriska diagnoser.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog som är behörig att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Det är en merit om du har erfarenhet av psykiatriskt öppenvård och det är en fördel om du har kunskaper i Melior.

Som person har du god självkännedom och förmågan att arbeta självständigt. Du ser och tar ditt ansvar inom ramen för dina arbetsuppgifter, ditt uppdrag och din profession. Vi ser det som en självklarhet att du är öppen och har ett trevligt patient- och medarbetarbemötande. Då vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog/PTP-psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. På barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg ger vi insatser till barn och ungdomar (0-17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Vi arbetar i två diagnosinriktade, tvärprofessionella team. Vi är 24 medarbetare inom yrkesgrupperna arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut, läkare, sjuks... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

På barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg ger vi insatser till barn och ungdomar (0-17 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Vi arbetar i två diagnosinriktade, tvärprofessionella team.

Vi är 24 medarbetare inom yrkesgrupperna arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut, läkare, sjuksköterska, specialpedagog, fritidskonsulent och medicinsk sekreterare.

I arbetet ingår resor i samband med till exempel förskolebesök/skolbesök och då finns leasingbil att tillgå.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att göra psykologiska bedömningar, ge stöd, rådgivning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen samt dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges individuellt och/eller i grupp. Du deltar i planeringen av insatser tillsammans med barn/ungdomar, dess familj och nätverk. Ditt arbete sker i samverkan med andra aktörer såsom kommunens resursteam, förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt dig som har en godkänd psykologexamen och vill utföra din PTP hos oss. Då resor förekommer i tjänsten krävs det att du har ett giltigt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med autism, rörelsenedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att trivas hos oss bör du ha ett intresse av att arbeta i tvärvetenskapliga team och att samarbeta över yrkesgränserna. Du arbetar självständigt i din yrkesroll och är flexibel i ditt förhållningssätt gentemot patienter och kollegor. Du är van vid att arbeta med olika IT-system och har en öppenhet för digitala vårdkontakter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Vuxenhabiliteringen södra Skåne , Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Vi på Vuxenhabiliteringen vänder oss till personer som fyllt 18 år och har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen ska ha uppkommit vid födseln eller före 17-års ålder och bero på sjukdomar eller skador inom nerv-, muskel- eller skelettsystemet. Det kan till exempel handla om intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller autism. Vi vänder oss också till personer som har rätt till insatsen råd och stöd e... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi på Vuxenhabiliteringen vänder oss till personer som fyllt 18 år och har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen ska ha uppkommit vid födseln eller före 17-års ålder och bero på sjukdomar eller skador inom nerv-, muskel- eller skelettsystemet. Det kan till exempel handla om intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller autism. Vi vänder oss också till personer som har rätt till insatsen råd och stöd enligt LSS. Ansvaret för habilitering delas med kommunerna i Skåne.

Hos oss finns personal som kan göra bedömningar, ge behandlingar och pedagogiskt, socialt och psykologiskt stöd. Vi hjälper också våra patienter att bli mer delaktiga i samhället genom information och vägledning. Tillsammans sätter vi upp mål och planerar vad vi ska göra för att nå målen i samråd med personer i patientens närhet, så som assistenter eller annan personal.


ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en psykolog.

I arbetet som psykolog på Vuxenhabiliteringen ingår bland annat att ge psykologiskt stöd, rådgivning och behandling utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser till patienter och närstående. Arbetsuppgifterna består också av samarbete med patientens övriga nätverk där du representerar och ansvarar för det psykologiska perspektivet. Det förekommer även utvecklingsbedömningar och kognitiva utredningar. Arbetet utförs både individuellt och i team, där du bidrar med din specifika kompetens som psykolog.
Tjänsten är på heltid med möjlighet att arbeta deltid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har tidigare erfarenhet av arbete som psykolog.

Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Vidare krävs det att du har erfarenhet av dokumentation i journalsystem

Har du tidigare erfarenhet av arbete med vuxna med funktionsnedsättning och/eller av habiliteringsarbete är det meriterande. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i vårdadministrativa system samt Officepaketet. Vidare ser vi det som en fördel att du tidigare har arbete i PMO och PASIS samt att du har ett giltigt B-körkort.

Vi söker dig som ser möjligheter och utmaningar i en organisation i förändring, är positivt inställd till utvecklings- och tvärprofessionellt arbete samt har lätt för att samverka med olika aktörer. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du behöver vara flexibel samtidigt som vårt uppdrag och vårt arbetssätt utgör en stödjande ram. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontroll av misstanke- och belastningsregistret utförs innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Barn - och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Då en av våra kompetenta psykologer går vidare i karriären behöver vi nu tre nya medarbetare till vårt team. Barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg är en av enheterna som tillhör Barn- och ungdomspsykiatrin i Malmö/Trelleborg. Här bedrivs utredning och behandling i åldersgruppen 0-18 år och vi har även en särskild verksamhet för spädbarn och barn upp till fyra år. I många ärenden sker samverkan med andra vårdgrannar... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Då en av våra kompetenta psykologer går vidare i karriären behöver vi nu tre nya medarbetare till vårt team.

Barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg är en av enheterna som tillhör Barn- och ungdomspsykiatrin i Malmö/Trelleborg. Här bedrivs utredning och behandling i åldersgruppen 0-18 år och vi har även en särskild verksamhet för spädbarn och barn upp till fyra år. I många ärenden sker samverkan med andra vårdgrannar utifrån ett patientperspektiv. Detta har vi aktivt arbetat med i flera år och med gott resultat. Arbetsgruppen är tvärprofessionell med kompetens från olika behandlingsinriktningar. Du kommer till en välfungerande arbetsgrupp med en mycket bra stämning i det dagliga arbetet. Vi sitter i nya och fräscha lokaler på Algatan 27 i Trelleborg.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del av vårt härliga team? Vill du arbeta för en större organisation med goda utvecklingsmöjligheter?

Då kan det här vara tjänsten för dig!

I rollen som psykolog hos oss handlar ditt arbete främst om att göra bedömningar och utredningar på barn och ungdomar samt att utifrån dessa ge lämplig behandling. I tjänsten ingår även samverkan med vårdgrannar som exempelvis skola och socialförvaltning. Du arbetar såväl självständigt som i samarbete med övriga medarbetare i teamet. Resor i tjänsten kan förekomma. Beroende på din bakgrund och kompetens kan det finnas goda möjligheter till vidareutveckling genom utbildning utifrån verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Är du den vi söker?

Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatriskt team med psykologiska utredningar och behandlingsarbete. Likaså är det en fördel om du är förtrogen med neuropsykiatrisk- och differentialdiagnostisk bedömning samt har erfarenhet av samverkansarbete med skola och socialtjänst. Specialist eller legitimerad terapeututbildning är meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du kreativ och nyfiken. Du har god samarbetsförmåga samt ett intresse av att utveckla vår verksamhet. Flexibilitet och engagemang präglar ditt arbetssätt och du har ett välkomnande, vänligt och respektfullt bemötande mot medarbetare och patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmågan till att komma fram till lösningar inom det utbud som vi har.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatri i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Då en av våra kompetenta psykologer går vidare i karriären behöver vi nu tre nya medarbetare till vårt team. Barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg är en av enheterna som tillhör Barn- och ungdomspsykiatrin i Malmö/Trelleborg. Här bedrivs utredning och behandling i åldersgruppen 0-18 år och vi har även en särskild verksamhet för spädbarn och barn upp till fyra år. I många ärenden sker samverkan med andra vårdgrannar... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Då en av våra kompetenta psykologer går vidare i karriären behöver vi nu tre nya medarbetare till vårt team.

Barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg är en av enheterna som tillhör Barn- och ungdomspsykiatrin i Malmö/Trelleborg. Här bedrivs utredning och behandling i åldersgruppen 0-18 år och vi har även en särskild verksamhet för spädbarn och barn upp till fyra år. I många ärenden sker samverkan med andra vårdgrannar utifrån ett patientperspektiv. Detta har vi aktivt arbetat med i flera år och med gott resultat. Arbetsgruppen är tvärprofessionell med kompetens från olika behandlingsinriktningar. Du kommer till en välfungerande arbetsgrupp med en mycket bra stämning i det dagliga arbetet. Vi sitter i nya och fräscha lokaler på Algatan 27 i Trelleborg.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del av vårt härliga team? Vill du arbeta för en större organisation med goda utvecklingsmöjligheter?

Då kan det här vara tjänsten för dig!

I rollen som psykolog hos oss handlar ditt arbete främst om att göra bedömningar och utredningar på barn och ungdomar samt att utifrån dessa ge lämplig behandling. I tjänsten ingår även samverkan med vårdgrannar som exempelvis skola och socialförvaltning. Du arbetar såväl självständigt som i samarbete med övriga medarbetare i teamet. Resor i tjänsten kan förekomma. Beroende på din bakgrund och kompetens kan det finnas goda möjligheter till vidareutveckling genom utbildning utifrån verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Är du den vi söker?

Vi välkomnar dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatriskt team med psykologiska utredningar och behandlingsarbete. Likaså är det en fördel om du är förtrogen med neuropsykiatrisk- och differentialdiagnostisk bedömning samt har erfarenhet av samverkansarbete med skola och socialtjänst. Specialist eller legitimerad terapeututbildning är meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du kreativ och nyfiken. Du har god samarbetsförmåga samt ett intresse av att utveckla vår verksamhet. Flexibilitet och engagemang präglar ditt arbetssätt och du har ett välkomnande, vänligt och respektfullt bemötande mot medarbetare och patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmågan till att komma fram till lösningar inom det utbud som vi har.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykolog / PTP - psykolog till Barn - och ungdomshabiliteringen i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Här på barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg ger vi insatser till barn och ungdomar upp till 18 år med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Totalt är vi 24 medarbetare som arbetar i två diagnosinriktade, tvärprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår att göra psykologiska bedömningar, ge st... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Här på barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg ger vi insatser till barn och ungdomar upp till 18 år med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Totalt är vi 24 medarbetare som arbetar i två diagnosinriktade, tvärprofessionella team.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att göra psykologiska bedömningar, ge stöd, rådgivning och behandling till barn/ungdomar och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser för barnets/ungdomens utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges individuellt och/eller i grupp. Du deltar i planeringen av insatser tillsammans med barn/ungdomar, dess familj och nätverk. Ditt arbete sker i samverkan med andra aktörer såsom kommunens resursteam, förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst.

I arbetet ingår resor i samband med till exempel förskolebesök/skolbesök och då finns leasingbil att tillgå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt dig som har en godkänd psykologexamen och vill utföra din PTP hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med funktionsnedsättning. För tjänsten krävs det att du har ett giltigt körkort då resor förekommer.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person har du intresse av att arbeta i team, men har även förmåga att arbeta självständigt. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre