Lediga jobb som Skötare i Trelleborg

Se lediga jobb som Skötare i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Skötare till Rättspsykiatrisk avdelning i Trelleborg

Ansök    Mar 21    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande både lagstift... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande både lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner samt Kriminalvården. Verksamhetsområde Rättspsykiatri ingår som en del av Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 320 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska ohälsa. Denna innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 2 är belägen på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg och har fjorton vårdplatser. Våra vårdplatser är i första hand avsedda för patienter som är dömda till rättspsykiatrisk vård. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Tillsammans med andra professioner planeras och utförs omvårdnaden efter patientens individuella behov. Arbetet är mycket utåtriktat och samverkan med kommunerna är en väsentlig del av arbetet. Vi arbetar för ett starkare samarbete mellan avdelningarna och för att alla patienter inom heldygnsvården ska vara vårt gemensamma ansvar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny skötarkollega till en schemalagd tjänst.

Som skötare utför du vanligt förekommande uppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer ha samtal, stödja patienter samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning startar får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas. I introduktionen ingår både teoretiska och praktiska delar.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård.

Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs i denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, vikariat, till Rättspsykiatrisk avdelning i Trelleborg

Ansök    Mar 16    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll me... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Regionens kommuner samt Kriminalvården. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi har åtta rättspsykiatriska slutenvårdsenheter, fyra i Trelleborg, en i Helsingborg och tre i Hässleholm samt öppning av nya avdelningar. Öppenvårdsmottagningar finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag drygt 320 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska ohälsa, som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystemet enligt ISO 9001, samt arbetsmiljön enligt ISO 45001.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg har nio vårdplatser. Vi finns i luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Här har vi ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer utföra vanligt förekommande uppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer ha samtal, stödja patienter samt hantera olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under både behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i vårt arbete.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kväll och helg.

Tjänsten avser ett vikariat på sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta och förstår att flexibilitet är en viktig del av ditt arbete. Vidare är det viktigt med förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har även egenskap att se framsteg hos patienterna även när det sker över lång tid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrisk avdelning i Trelleborg

Ansök    Mar 15    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll me... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Regionens kommuner samt Kriminalvården. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi har åtta rättspsykiatriska slutenvårdsenheter, fyra i Trelleborg, en i Helsingborg och tre i Hässleholm samt öppning av nya avdelningar. Öppenvårdsmottagningar finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag drygt 320 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska ohälsa, som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystemet enligt ISO 9001, samt arbetsmiljön enligt ISO 45001.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg har nio vårdplatser. Vi finns i luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Här har vi ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer utföra vanligt förekommande uppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer ha samtal, stödja patienter samt hantera olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under både behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i vårt arbete.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kväll och helg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta och förstår att flexibilitet är en viktig del av ditt arbete. Vidare är det viktigt med förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har även egenskap att se framsteg hos patienterna även när det sker över lång tid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, vikariat, till Rättspsykiatrisk avdelning i Trelleborg

Ansök    Feb 2    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi dig som vill ha ett vikariat som skötare hos oss på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår om en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi har å... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi dig som vill ha ett vikariat som skötare hos oss på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår om en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi har åtta rättspsykiatriska slutenvårdsenheter, fyra i Trelleborg, en i Helsingborg och tre i Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag drygt 320 tillsvidareanställda medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik. Denna innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystem enligt ISO 9001, samt arbetsmiljö enligt ISO 45001.

Avdelning 3 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg har 14 vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära tvärprofessionellt samarbete i team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.


ARBETSUPPGIFTER
Som skötare utför du vanligt förekommande uppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer ha samtal, stödja patienter samt hantera olika situationer som uppstår. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under både behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta och förstår att flexibilitet är en viktig del av ditt arbete. Vidare är det centralt med förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har även egenskap att se framsteg hos patienterna även när det sker över lång tid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Vuxenpsykiatri dagsjukvård i Trelleborg

Ansök    Jan 11    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vi söker en engagerad, utvecklingsinriktad skötare till Vuxenpsykiatri dagsjukvård i Trelleborg. Tjänstens placering är i Trelleborg men vårt upptagningsområde innefattar Malmö, Trelleborg, Vellinge samt Svedala. Dagsjukvården är ett komplement till andra enheter inom verksamhetsområdet och uppdraget består i att ge patienter psykiatrisk omvårdnad genom framförallt psykoedukation i grupp med evidensbaserat innehåll. Patienter med... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker en engagerad, utvecklingsinriktad skötare till Vuxenpsykiatri dagsjukvård i Trelleborg.

Tjänstens placering är i Trelleborg men vårt upptagningsområde innefattar Malmö, Trelleborg, Vellinge samt Svedala. Dagsjukvården är ett komplement till andra enheter inom verksamhetsområdet och uppdraget består i att ge patienter psykiatrisk omvårdnad genom framförallt psykoedukation i grupp med evidensbaserat innehåll. Patienter med mer komplext behov deltar i en beteendeaktiveringsgrupp 1–5 dagar i veckan i syfte att bryta isolering, skapa struktur i vardagen samt öka förmåga till egenvård och återhämtning.

Teamet består av sjuksköterska, skötare, fysioterapeut, patientstödjare och medicinsk sekreterare. Vi har tätt samarbete med vuxenpsykiatrimottagningarna i Malmö-Trelleborg.


ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga uppgift som skötare på dagsjukvården är att vara gruppledare i psykoedukation för ångest, sömn, depression och ADHD samt i grupp för beteendeaktivering 1-5 dagar i veckan. Beteendeaktiveringen innehåller bland annat egenvård, fysisk träning samt återhämtning. I arbetet ingår dokumentation i journalsystemet Melior, deltagande i behandlingskonferens och remissfördelning.

Du blir en del av ett tvärprofessionellt team med kunniga kollegor, bra sammanhållning och ett gott och vänligt arbetsklimat. Arbetet är varierande och du är med och påverkar utvecklingen mot framtidens psykiatri. Du ges även regelbunden handledning samt goda möjligheter till utbildning och kompetenshöjande insatser.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare med erfarenhet inom psykiatrisk vård. Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har längre erfarenhet av psykiatri. Om du behärskar vårt befintliga IT-system såsom Melior är det en fördel.

Du är en trygg person med god initiativförmåga samt flexibel och öppen för förändringar. Vi ställer krav på självständigt arbete och god samarbetsförmåga inom teamet. Vidare har du ett gott etiskt förhållningssätt och professionellt bemötande gentemot både patienter och arbetskamrater samt bidrar till ett öppet och tillåtande arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrisk avdelning i Trelleborg

Ansök    Jan 24    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du en arbetsplats med tid för patientarbete och god planering, där arbetsmiljö och kamratskap värderas samt patienten är i fokus? Då ska du söka till oss på avdelning 1! Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering oc... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du en arbetsplats med tid för patientarbete och god planering, där arbetsmiljö och kamratskap värderas samt patienten är i fokus? Då ska du söka till oss på avdelning 1!

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi har åtta rättspsykiatriska slutenvårdsenheter, fyra i Trelleborg, en i Helsingborg och tre i Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag drygt 320 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska ohälsa. Denna innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystem enligt ISO 9001, samt arbetsmiljö enligt ISO 45001.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg har nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete i team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer utföra vanligt förekommande uppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer ha samtal, stödja patienter samt hantera olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder, vilket ger unika möjligheter att följa dem under både behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i vårt arbete.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kväll och helg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta och förstår att flexibilitet är en viktig del av ditt arbete. Vidare är det viktigt med förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har även egenskap att se framsteg hos patienterna även när det sker över lång tid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatriavdelning i Trelleborg

Ansök    Dec 29    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Vi söker nu en skötare som vill bli en del av vårt team på Rättspsykiatriavdelning 4 i Trelleborg. Verksam... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Vi söker nu en skötare som vill bli en del av vårt team på Rättspsykiatriavdelning 4 i Trelleborg.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Helsingborg, Hässleholm och Trelleborg. VO rättspsykiatri har idag cirka 320 medarbetare och befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll. Rättspsykiatrin vårdar människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik. Denna innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. VO rättspsykiatri har kortat ner slutenvårdstider för patienter dömda till sluten rättspsykiatrisk vård och bedriver aktivt arbete med öppenvård och utslussning. Verksamheten arbetar även för att fortsätta minska antalet tvångsåtgärder.

Rättspsykiatriavdelningarna är belägna på rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg. Vi huserar i nya anpassade lokaler och våra platser är i första hand avsedda för patienter dömda till rättspsykiatrisk vård. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Genom att vara drivande och uppvisa omtanke och respekt är vi med och utvecklar dagens rättspsykiatri utifrån morgondagens behov. Varmt välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny skötarkollega till en schemalagd tjänst. Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att samtala, stödja patienter samt hantera olika situationer som uppstår.

I samband med att din anställning startar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas. Introduktionen inkluderar både teoretiska och praktiska delar.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård.

Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, vikariat, till Rättspsykiatrisk avdelning i Trelleborg

Ansök    Dec 15    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du en arbetsplats med tid för patientarbete och god planering, där arbetsmiljö och kamratskap värderas samt patienten är i fokus? Då ska du söka till oss på avdelning 1! Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering oc... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du en arbetsplats med tid för patientarbete och god planering, där arbetsmiljö och kamratskap värderas samt patienten är i fokus? Då ska du söka till oss på avdelning 1!

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi har åtta rättspsykiatriska slutenvårdsenheter, fyra i Trelleborg, en i Helsingborg och tre i Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag drygt 320 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik. Denna innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystem enligt ISO 9001, samt arbetsmiljö enligt ISO 45001.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg har 9 vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära tvärprofessionellt samarbete i team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Som skötare utför du vanligt förekommande uppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer ha samtal, stödja patienter samt hantera olika situationer som uppstår. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under både behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i vårt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta och förstår att flexibilitet är en viktig del av ditt arbete. Vidare är det centralt med förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Därtill har du egenskap att se framsteg hos patienterna även när det sker över lång tid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, vikariat, till Rättspsykiatrisk avdelning i Trelleborg

Ansök    Okt 24    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan det vara dig vi söker! Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Helsingborg, Hässleholm och Trelleborg. VO rättspsykiatri har idag cirka 320 medarbetare och befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehål... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan det vara dig vi söker!

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Helsingborg, Hässleholm och Trelleborg. VO rättspsykiatri har idag cirka 320 medarbetare och befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

Rättspsykiatrin vårdar människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik. Denna innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 är en intagningsavdelning belägen på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg och har 9 vårdplatser. Tillsammans med andra professioner planeras och utförs omvårdnaden efter patientens individuella behov. Arbetet är mycket utåtriktat och samverkan med kommunerna är en väsentlig del av arbetet.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad, delta i ronder och samtal, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå.

Veckoarbetstid är 37 timmar och sker dagtid, kvällar och varannan helg.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare eller undersköterska. Gärna med erfarenhet av arbete inom psykiatri. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B-körkort eller motsvarande är en fördel då resor i tjänsten kan förekomma.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Vuxenpsykiatrisk mottagning i Trelleborg

Ansök    Sep 19    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos följer vi ett specifikt koncept som omfattar bedömningar, utredning... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg, område psykos, består av tre enheter med heldygnsvård och fyra enheter med öppenvård. Hos oss på mottagningen i Trelleborg bedömer, utreder, diagnostiserar och behandlar vi personer med en redan diagnostiserad psykossjukdom samt tillstånd där psykosutveckling misstänks. Vid misstanke om nyinsjuknande i psykos följer vi ett specifikt koncept som omfattar bedömningar, utredningar och familjearbete. Sedan år 2018 arbetar vi också enligt metoden FACT (Flexibel Assertive Community Treatment), vilket innebär hög flexibilitet och tillgänglighet där mycket av behandlingen sker i patienternas hemmiljö. Vi har en väl upparbetad samverkan med våra kommuner och vårdgrannar, samt mycket engagerad personal som jobbar med patienterna utifrån ett helhetsperspektiv.


ARBETSUPPGIFTER
Vi ser fram emot att välkomna en ny skötare till vår mottagning.

Hos oss får du ett spännande och varierande arbete där mötet med patienten sker på antingen mottagningen, i patientens hem eller på annan överenskommen plats. Som skötare är du fast vårdkontakt för ett antal patienter vilket innebär att du samordnar behandlingsarbetet tillsammans med patienten, närstående och vårdgrannar. Vidare kommer du att hålla i grupper, delta vid läkarsamtal och ha egna samtalskontakter. I det dagliga arbetet har du alltid ditt team som stöd. Vi har schemalagd telefonrådgivning och arbetar även med anhörig- och patientutbildning.

På mottagningen arbetar 13 personer: Sjuksköterskor, läkare, skötare, psykolog, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare och enhetschef. Hos oss har du möjlighet att kompetensutveckla dig inom det psykiatriska området. Handledning i grupp ges regelbundet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utvärdera vår verksamhet och erbjuder dig en god arbetsmiljö.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning samt har mångårig erfarenhet av psykiatrisk öppenvård eller socialpsykiatriskt arbete. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Meriterande är annan vidareutbildning, till exempel MI (Motiverande samtal), eller utbildning och erfarenhet inom beroendeområdet.

Som person är du trygg i din yrkesroll, nyfiken, flexibel och engagerad. Du är bra på att samverka, hitta lösningar och fatta beslut. Vi tror att du har ett intresse för socialpsykiatri och ser det som självklart att bemöta både patienter och kollegor med intresse, öppenhet, omtanke och respekt. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter och bidrar till en god arbetsmiljö genom ditt sätt att vara. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, timanställning, till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Sep 23    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi dig som vill vara timanställd skötare hos oss på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Rättspsykiatrisk öppenvård finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 320 t... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi dig som vill vara timanställd skötare hos oss på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Rättspsykiatrisk öppenvård finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 320 tillsvidareanställda medarbetare.

Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik, vilken innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystem enligt ISO 9001, samt arbetsmiljö enligt ISO 45001.

Vi arbetar i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. På RPC finns en intagningsavdelning och tre vårdavdelningar, totalt 51 vårdplatser. Här har vi ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu timanställda medarbetare till oss på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg!

Som skötare utför du vanligt förekommande skötaruppgifter på rättspsykiatriska slutenvårdsavdelningar. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande för tjänsten. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare är det viktigt att du har förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har också förmåga att se framsteg hos patienterna även när det sker över lång tid. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och förstår att flexibilitet är en viktig del i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, natt, till avdelning 2, Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Jul 15    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest funktionshindrade människor. I denna grupp ingår de med et... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest funktionshindrade människor. I denna grupp ingår de med ett multihandikapp – psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, förståndshandikapp – med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri, habilitering och hjälpmedel och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Tillsammans har vi idag cirka 300 medarbetare. VO Rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och ett utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny skötarkollega som vill jobba natt. Tjänsten är placerad på avd.2 i Trelleborg och schemat är baserat på ett 5-2 schema med lite modifikation. Du kommer att utföra sedvanliga skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att samtala, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning startar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas och där det ingår både teoretiska och praktiska delar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning för tjänsten.

Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som är trygg i din roll som skötare, samt trivs med denna typ av miljö. Du vill utvecklas tillsammans med oss framöver. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrisk heldygnsvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.


På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrisk centrum, avdelning 1, Trelleborg

Ansök    Feb 4    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan det vara dig vi söker! Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan det vara dig vi söker! Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik, vilken innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny skötarekollega till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum!

Som skötare kommer du att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt dig med annan likvärdig undersköterske- eller skötarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är också ett krav. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B-körkort är en fördel eftersom resor i tjänsten kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss och lyckas i din roll ser vi att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och har en förståelse för att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. För oss är det viktigt att du kan se bortom brottet i mötet med patienten, eftersom vår uppgift är att vårda och habilitera. Vidare har du förmåga att se framsteg hos patienten även när det går långsamt. Därtill är du ansvarstagande i din yrkesroll. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatriskt centrum, avdelning 1 i Trelleborg

Ansök    Jul 14    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du får möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 320 medarbetare och ett samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde inom Region Skåne... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du får möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 320 medarbetare och ett samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde inom Region Skåne.
VO Rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och i vård innehåll. Vi har ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, förståndshandikapp med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Vår målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 är en intagningsavdelning belägen på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg och har 9 vårdplatser. Tillsammans med andra professioner planeras och utförs omvårdnaden efter patientens individuella behov. Arbetet är mycket utåtriktat och samverkan med kommunerna är en väsentlig del av arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en skötare kollega till Avdelning 1 i Trelleborg.

Som skötare på hos oss medverkar du i den psykiatriska omvårdnaden av våra patienter, där du arbetar för en hög patientsäkerhet genom nära samarbete med både kollegor och patienter. I ditt uppdrag deltar du i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad, medverkar i ronder och håller i gruppverksamheter och samtal. Vidare stödjer du patienterna och lär dem hantera olika situationer. Därtill för du dokumentation i journalsystemet Melior.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare eller har godkänd undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B-körkort är en fördel då resor i tjänsten kan förekomma.

För att trivas hos oss har du ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt. Du är trygg i din arbetsroll och ser värdet av ett gott samarbete till vilket du själv bidrar genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vår verksamhet genomsyras av ett gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss framöver. Vid tillsättning av tjänsten kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till heldygnsvårdavdelning 2 Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Jul 15    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest utsatta människor. I denna grupp ingår de med ett multihan... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest utsatta människor. I denna grupp ingår de med ett multihandikapp – psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, förståndshandikapp – med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri, Habilitering & hjälpmedel och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Tillsammans har vi idag cirka 300 medarbetare. VO Rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och ett utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny skötarkollega till en schemalagd tjänst. Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att samtala, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning startar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas och där det ingår både teoretiska och praktiska delar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning för tjänsten.

Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss framöver. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrisk heldygnsvård. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.


På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Skötare, natt, heldygnsvårdavdelningar rättspsykiatriskt centrum Trelleborg

Ansök    Dec 21    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest utsatta människor. I denna grupp ingår de med ett multiha... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest utsatta människor. I denna grupp ingår de med ett multihandikapp psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, förståndshandikapp med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri, habilitering & hjälpmedel och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Hässleholm. Tillsammans har vi idag cirka 300 medarbetare. VO rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och ett utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny skötarkollega. Då tjänsten kommer täcka fyra avdelningar söker vi en person med bra flexibilitet och som har enkelt att samarbeta med olika människor. Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att samtala, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning startar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas och där det ingår både teoretiska och praktiska delar.

KVALIFIKATIONER
Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss framöver. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrisk heldygnsvård.
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning för tjänsten.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrisk centrum, avdelning 1, Trelleborg

Ansök    Jan 20    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan det vara dig vi söker! Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Är du skötare och letar efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att spela en stor roll i patientens behandling och tillfrisknande? Då kan det vara dig vi söker! Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik, vilken innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny skötarekollega till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum!

Som skötare kommer du att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt dig med annan likvärdig undersköterske- eller skötarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är också ett krav. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B-körkort är en fördel eftersom resor i tjänsten kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss och lyckas i din roll ser vi att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och har en förståelse för att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. För oss är det viktigt att du kan se bortom brottet i mötet med patienten, eftersom vår uppgift är att vårda och habilitera. Vidare har du förmåga att se framsteg hos patienten även när det går långsamt. Därtill är du ansvarstagande i din yrkesroll. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrin i Trelleborg inför sommaren 2022

Ansök    Feb 2    REGION SKÅNE    Skötare
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter ett spännande och varierande arbete där du inte bara har möjlighet att utvecklas inom din profession utan även som person? Då är rollen som skötare inom psykiatrin något för dig! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din pro... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter ett spännande och varierande arbete där du inte bara har möjlighet att utvecklas inom din profession utan även som person? Då är rollen som skötare inom psykiatrin något för dig! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Inom psykiatrin erbjuds du ett spännande och intressant arbete med möjlighet till kunskapsutveckling inom områdets samtliga områden. Som skötare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt. I ditt arbete ingår sedvanliga skötaruppgifter, bland annat som ansvarig för dagliga rutiner, stödsamtal, gruppverksamheter samt dokumentation i Melior.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd skötarutbildning på gymnasienivå eller har avslutat minst termin fyra på en sjuksköterskeutbildning, eller minst termin sex som läkarstuderande. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatriskt centrum, avdelning 1, i Trelleborg

Ansök    Nov 18    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik, vilken innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny skötarkollega till oss!

Som skötare kommer du att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt dig med annan likvärdig undersköterske- eller skötarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är också ett krav. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande för tjänsten. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är önskvärt.

För att du ska trivas hos oss och lyckas i din roll ser vi att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Det är också viktigt att du har förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten, då vår uppgift är att vårda och habilitera. Vidare har du förmåga att se framsteg hos patienten även när det går långsamt. Därtill har du lätt för att samarbeta med dina kollegor och har en förståelse för att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, vikariat, till VO rättspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Nov 8    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatris... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Hos oss är v idag cirka 300 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som oftast utgörs av personer i samhället i störst utsatthet. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är habilitering och rehabilitering för patienterna så att de kan leva en drogfri vardag i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 2 är en initialvårdsavdelning med 14 vårdplatser belägen på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg. Våra vårdplatser är i första hand avsedda för patienter som är dömda till rättspsykiatrisk vård. Planering och omvårdnad sker utifrån patientens individuella behov och i samarbete med olika professioner. I vissa fall är patienterna hos oss under långa perioder vilket ger oss unika möjligheter att också följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Vi arbetar även för att alla patienter inom heldygnsvården ska vara vårt gemensamma ansvar och att det ska vara en självklarhet att vi hjälps åt avdelningarna emellan då behov finns. Därtill är arbetet mycket utåtriktat och samverkan med kommunerna är en väsentlig del av arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två nya skötare alternativt undersköterskor för vikariat, ett på sex månader och ett på tio månader!

Hos oss kommer du att utföra sedvanliga skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att samtala, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning startar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas och där det ingår både teoretiska och praktiska delar.

Tjänsten innebär tjänstgöring varannan helg, samt en del kvällar. Möjligheter att personifiera schemat finns.

KVALIFIKATIONER
Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss framöver. För oss är det en självklarhet att du, precis som vi, utgår från alla människors likavärde.

Gällande de formella kraven söker vi dig som är utbildad skötare eller undersköterska alternativt dig med likvärdig utbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har ett giltigt B-körkort eftersom resor i tjänsten kan förekomma. Därtill är det önskvärt att du har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrisk heldygnsvård.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Dec 17    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Då ska du söka till oss på avdelning 3 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, h... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Då ska du söka till oss på avdelning 3 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri Skåne befinner sig i en aktiv utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner. VO rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi har åtta rättspsykiatriska slutenvårdsenheter, fyra i Trelleborg, en i Helsingborg och tre i Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar finns i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag drygt 300 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska ohälsa, som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystemet enligt ISO 9001, samt arbetsmiljön enligt ISO 45001.

Avdelning 3 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg har 14 vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Här har vi ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en skötare!

I din roll som skötare hos oss kommer du att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, är en förutsättning för tjänsten. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande för tjänsten. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare är det viktigt att du har förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har också förmåga att se framsteg hos patienterna även när det sker över lång tid. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och förstår att flexibilitet är en viktig del i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till aktivitetscentrum, rättspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Sep 27    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på aktivitetscentrum på rättspsykiatri i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rät... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på aktivitetscentrum på rättspsykiatri i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde.

Rättspsykiatrin vårdar människor med psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarligt personlighetssyndrom, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning, vilket har fått sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som skötare arbetar du aktivt med att varje aktivitet för den enskilda patienten ska ha ett syfte och ett mål och därmed vara utvärderings-/uppföljningsbart samt tidsbestämt. Varje arbetsmoment introduceras för sig och i den mån det passar patienten. Stor hänsyn tas till den enskilde patientens kognitiva förmåga, medicinering, somatiska tillstånd och den eventuella diagnos som är satt. Aktivitetscentrum erbjuder ett grundprogram av aktiviteter men hänsyn tas till individuella önskemål. Aktiviteter som erbjuds är idrott, friskvård, skapande, skolverksamhet och dataundervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska med inriktning psykiatrisk omvårdnad, gärna med erfarenhet av att ha arbetat inom rättspsykiatrin eller liknande arbete. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård, arbetat eller arbetar med friskvård/träning samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B- körkort ser vi som en fördel. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatriskt centrum, avdelning 1, i Trelleborg

Ansök    Sep 17    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik, vilken innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny skötarkollega till oss!

Som skötare kommer du att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt dig med annan likvärdig undersköterske- eller skötarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är också ett krav. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande för tjänsten. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är önskvärt.

För att du ska trivas hos oss och lyckas i din roll ser vi att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Det är också viktigt att du har förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten, då vår uppgift är att vårda och habilitera. Vidare har du förmåga att se framsteg hos patienten även när det går långsamt. Därtill har du lätt för att samarbeta med dina kollegor och har en förståelse för att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatriskt centrum, avdelning 1, i Trelleborg

Ansök    Okt 4    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättningar, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik, vilken innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny skötarkollega till oss!

Som skötare kommer du att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt dig med annan likvärdig undersköterske- eller skötarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är också ett krav. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande för tjänsten. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är önskvärt.

För att du ska trivas hos oss och lyckas i din roll ser vi att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Det är också viktigt att du har förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten, då vår uppgift är att vårda och habilitera. Vidare har du förmåga att se framsteg hos patienten även när det går långsamt. Därtill har du lätt för att samarbeta med dina kollegor och har en förståelse för att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatriskt centrum, avdelning 1, i Trelleborg

Ansök    Maj 19    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med psykisk sjukdom, hjärnskad... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarligt personlighetssyndrom, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning, vilket har fått konsekvenser i form av till exempel bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas psykiatriska problematik. Detta innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet och ibland med även somatisk ohälsa som följd.

Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 på Rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss arbetar du med vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning.

I ditt uppdrag deltar du i de rutiner som finns kring omvårdnadsarbetet. Du har samtal, stödjer patienterna samt hanterar olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som studerat omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatrisk vård, alternativt har annan likvärdig undersköterske- eller skötarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska, i tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten. Utöver detta är det meriterande om du har god datorkunskap och giltigt B-körkort. Vidare är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare är det viktigt att du har förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har också förmåga att se framsteg hos patienterna även när det går långsamt. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och förstår att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatrisk verksamhet i Trelleborg

Ansök    Mar 25    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Helsingborg och Häs... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde. Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som oftast utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

ARBETSUPPGIFTER
Då vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, förväntar vi oss att du bidrar med detta. Vi fokuserar också på gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss framöver.

Du kommer att utföra sedvanliga skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att samtala, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas, där det ingår både teoretiska och praktiska delar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har likvärdig utbildning. Därtill har du språkkunskaper som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Om du har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrisk heldygnsvård ses detta som meriterande. Vi ser gärna att du har ett giltigt B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, vikariat, till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Jul 30    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en skötare till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Här möts du av en verksamhet som präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatr... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en skötare till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Här möts du av en verksamhet som präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi en speciellt utsatt grupp patienter. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska ohälsa, som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierat ledningssystemet enligt ISO 9001, samt arbetsmiljön enligt ISO 45001.

Avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum (RPC) i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapta för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. På avdelningen arbetar vi i team där kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och medicinsk sekreterare har ett tätt samarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en skötare för ett vikariat på sex månader med möjlighet till eventuell förlängning.

Du kommer att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för en skötare på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. Detta innebär bland annat att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad och vid ronder. Vidare innebär det att hålla i stödsamtal och gruppverksamheter med patienterna, samt att kunna hantera de olika situationer som kan tänkas uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som studerat omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatrisk vård, alternativt har annan likvärdig undersköterske- eller skötarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska, i tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten. Utöver detta är det en fördel om du har god datorkunskap och giltigt B-körkort. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare har du förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Det är också viktigt att du har förmåga att se framsteg hos patienterna även när habiliteringsprocessen tar lång tid. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och förstår att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, natt, till VO rättspsykiatri, avdelning 1 i Trelleborg

Ansök    Jan 27    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av psykiatrin och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde sedan 2009. VO rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat sa... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av psykiatrin och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde sedan 2009. VO rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner och kriminalvården.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, intellektuell funktionsnedsättning med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet.

Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Avdelning 1 är en intagningsavdelning belägen på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg och har nio vårdplatser.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig till vår avdelning på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg! På grund av pensionsavgångar söker vi nu två skötare för nattjänstgöring till avdelning 1.

Totalt är ni fyra medarbetare som bemannar avdelningen på natten; tre skötare och en sjuksköterska. Som skötare på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning arbetar du nära patienten med olika omvårdnadsuppgifter. Dokumentation sker i datasystemet Melior enligt VIPS-modellen. I ditt uppdrag ingår det att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad och stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare eller har godkänd undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och kunskaper i journalsystemet Melior.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning. I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Ansök    Sep 3    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättning, såsom... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Inom rättspsykiatrin vårdar vi människor med multifunktionsnedsättning, såsom psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik, vilken innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utsatthet, ibland även med somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg är en intagningsavdelning med nio vårdplatser. Vi finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler som är skapade för att ge oss optimala förutsättningar för att kunna bedriva en god och patientsäker vård i en bra arbetsmiljö. Avdelningen har ett nära samarbete med team som består av kurator, psykolog, arbetsterapeut, överläkare, underläkare och sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår huvudsakligen att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnadsarbetet. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under längre perioder, vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig undersköterske-/skötarutbildning. Goda kunskaper i svenska språket, i så väl tal som skrift, är också ett krav. Vi ser grundläggande datorkunskap och giltigt B-körkort som meriterande för tjänsten. Även arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk slutenvård är meriterande.

För att du ska trivas hos oss är du trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare är det viktigt att du har förmåga att se bortom brottet i mötet med patienten då vår uppgift är att vårda och habilitera. Du har också förmåga att se framsteg hos patienterna även när det går långsamt. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och förstår att flexibilitet är en viktig egenskap i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till aktivitetscentrum, rättspsykiatri i Trelleborg

Ansök    Feb 11    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på aktivitetscentrum på rättspsykiatri i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rät... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett engagerande och lärorikt arbete? Nu välkomnar vi en skötare till oss på aktivitetscentrum på rättspsykiatri i Trelleborg. Vår verksamhet präglas av mångfald, glädje och hög kompetens.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde.

Rättspsykiatrin vårdar människor med psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarligt personlighetssyndrom, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning, vilket har fått sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som skötare arbetar du aktivt med att varje aktivitet för den enskilda patienten ska ha ett syfte och ett mål och därmed vara utvärderings-/uppföljningsbart samt tidsbestämt. Varje arbetsmoment introduceras för sig och i den mån det passar patienten. Stor hänsyn tas till den enskilde patientens kognitiva förmåga, medicinering, somatiska tillstånd och den eventuella diagnos som är satt. Aktivitetscentrum erbjuder ett grundprogram av aktiviteter men hänsyn tas till individuella önskemål. Aktiviteter som erbjuds är idrott, friskvård, skapande, skolverksamhet och dataundervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska med inriktning psykiatrisk omvårdnad, gärna med erfarenhet av att ha arbetat inom rättspsykiatrin eller liknande arbete. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård, arbetat med friskvård/träning samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B- körkort ser vi som en fördel. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att utföras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatriavdelning 4 i Trelleborg

Ansök    Aug 28    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområdet rättspsykiatrin består för närvarande av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm (fyra i Trelleborg, två i Hässleholm och en i Helsingborg). Utöver det har vi öppenvårdsmottagningar i Malmö, Hässleholm och Helsingborg. Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp, psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörn... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområdet rättspsykiatrin består för närvarande av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm (fyra i Trelleborg, två i Hässleholm och en i Helsingborg). Utöver det har vi öppenvårdsmottagningar i Malmö, Hässleholm och Helsingborg.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp, psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, förståndshandikapp med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Tillsammans med andra professioner planeras och utförs omvårdnaden efter patientens individuella behov. Vi befinner oss i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och Kriminalvård. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierats enligt ISO 9001.

Avdelning 4 är en initialavdelning belägen på RPC i Trelleborg och har 14 vårdplatser. Tillsammans med andra professioner planeras och utförs omvårdnaden efter patientens individuella behov. Arbetet är mycket utåtriktat och samverkan med kommunerna är en väsentlig del av arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu tre skötare till avdelning fyra som vill arbeta med en positiv grupp som är i färd med att utveckla och ta tillvara på kompetensen i personalgruppen.

Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. Men även delta i utvecklingsarbete. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad, delta i ronder och samtal, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare alternativt undersköterska. Gärna med erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatri. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B-körkort är en fördel då resor i tjänsten kan förekomma.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatriavdelning 2 i Trelleborg

Ansök    Maj 28    REGION SKÅNE    Skötare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest funktionshindrade människor. I denna grupp ingår de med e... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär, vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Rättspsykiatrin vårdar några av samhällets mest funktionshindrade människor. I denna grupp ingår de med ett multihandikapp psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, förståndshandikapp med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Tillsammans har vi idag cirka 300 medarbetare. VO Rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och ett utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna två skötarkollegor till vår slutenvårdsavdelning!

Du kommer att utföra sedvanliga skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att samtala, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning startar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas och där det ingår både teoretiska och praktiska delar.

Du kommer att ha ett schema där du arbetar kvällar och helger med helgtjänstgöring varannan helg.

KVALIFIKATIONER
Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna typ av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss framöver. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrisk heldygnsvård.

Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har likvärdig utbildning. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning. Vi ser gärna att du har ett giltigt B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, natt, till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatrin och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde sedan 2009-05-01. VO rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utö... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatrin och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde sedan 2009-05-01. VO rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som inte sällan utgörs av samhällets mest funktionshindrade människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering, kriminalitet och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Avdelning 1 är en intagningsavdelning belägen på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg och har nio vårdplatser.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi skötare för nattjänstgöring till avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Totalt är ni fyra medarbetare som bemannar avdelningen på natten; tre skötare och en sjuksköterska.

Som skötare på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning arbetar du nära patienten med olika omvårdnadsuppgifter. Dokumentation sker i datasystemet Melior enligt VIPS-modellen. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad och stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare eller har godkänd undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och kunskaper i journalsystemet Melior. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrin i Trelleborg inför sommaren 2020

Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter ett spännande och varierande arbete där du inte bara har möjlighet att utvecklas inom din profession utan även som person? Då är rollen som skötare inom psykiatrin något för dig! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din pr... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter ett spännande och varierande arbete där du inte bara har möjlighet att utvecklas inom din profession utan även som person? Då är rollen som skötare inom psykiatrin något för dig! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Inom psykiatrin erbjuds du ett spännande och intressant arbete med möjlighet till kunskapsutveckling inom områdets samtliga områden. Som skötare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt. I ditt arbete ingår sedvanliga skötaruppgifter, bland annat som ansvarig för dagliga rutiner, stödsamtal, gruppverksamheter samt dokumentation i Melior.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd skötarutbildning på gymnasienivå eller har avslutat minst termin fyra på en sjuksköterskeutbildning, eller minst termin sex som medicinstuderande. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.
Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till VO rättspsykiatri, Aktivitetscentrum i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde. Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbru... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, intellektuell funktionsnedsättning med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare som ansvarat för snickeriet har valt att gå vidare till nya utmaningar har vi nu möjlighet att välkomna en ny medarbetare till oss på Aktivitetscentrum.

Aktivitetscentrum (AC) i Trelleborg erbjuder ett grundprogram av aktiviteter till våra patienter men hänsyn tas till individuella önskemål. Aktiviteter som erbjuds är idrott, friskvård, skapande, social träning/samvaro, skolverksamhet, massage, NADA, gym, träningskök och dataundervisning. På AC finns även ett snickeri där man som patient kan delta och göra olika träprodukter.

I din roll som skötare arbetar du aktivt med att varje aktivitet för den enskilda patienten skall ha ett syfte och ett mål. Varje arbetsmoment introduceras för sig och i den mån det passar patienten. Stor hänsyn tas till den enskilde patientens kognitiva förmåga, medicinering, somatiska tillstånd och den eventuella diagnos som är satt.

Fokus för denna tjänst är att utöka patienternas fysiska aktiviteter och att ansvara för snickeriet. I tjänsten ingår även andra arbetsuppgifter som skötare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare, undersköterska eller har likvärdig utbildning med inriktning mot psykiatrisk omvårdnad, gärna med erfarenhet av att ha arbetat inom rättspsykiatrin eller liknande arbete. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för tjänsten. För tjänsten krävs det att du har ett giltigt B- körkort. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och/eller kunskaper i journalsystemet Melior. Meriterande är även om du har erfarenhet/intresse av fysiska aktiviteter samt erfarenhet eller kunskaper som snickare eller inom slöjd.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatriavdelning 2 i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Förvaltning psykiatri och habilitering. Vi har idag cirka 300 medarbetare. Verksamhetsområdet består, för närvarande, av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm (fyra i Trelleborg, två i Hässleholm och en i Helsingborg). Utöver det har vi öppenvårdsmottagningar i Malmö, Hässleholm och Helsingborg. Rättspsykiatrin vårdar samhäll... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Förvaltning psykiatri och habilitering. Vi har idag cirka 300 medarbetare.

Verksamhetsområdet består, för närvarande, av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm (fyra i Trelleborg, två i Hässleholm och en i Helsingborg). Utöver det har vi öppenvårdsmottagningar i Malmö, Hässleholm och Helsingborg.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp, psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, förståndshandikapp med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Patienterna kan i vissa fall vara hos oss under långa perioder vilket ger oss unika möjligheter att följa dem under behandlings- och rehabiliteringsprocessen. Tillsammans med andra professioner planeras och utförs omvårdnaden efter patientens individuella behov. Vi befinner oss i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och Kriminalvård. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierats enligt ISO 9001.

Avdelning 2 är en initialavdelning belägen på RPC i Trelleborg och har 14 vårdplatser. Tillsammans med andra professioner planeras och utförs omvårdnaden efter patientens individuella behov. Arbetet är mycket utåtriktat och samverkan med kommunerna är en väsentlig del av arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två skötare till avdelning 2 i Trelleborg. En tillsvidare tjänst och ett vikariat på sex månader med chans till förlängning.

Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad, delta i ronder och samtal, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare eller undersköterska. Gärna med erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatri. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård samt kunskaper i journalsystemet Melior. Giltigt B-körkort är en fördel då resor i tjänsten kan förekomma.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, natt, till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatrin och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde sedan 2009-05-01. VO rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utö... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatrin och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde sedan 2009-05-01. VO rättspsykiatri befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp – psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, intellektuell funktionsnedsättning – med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Avdelning 1 är en intagningsavdelning belägen på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg och har nio vårdplatser.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två skötare för nattjänstgöring till avdelning 1 på rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Den ena tjänsten är en tillsvidaretjänst och den andra är ett vikariat som löper ett år, fram till 2021-01-01. Totalt är ni fyra medarbetare som bemannar avdelningen på natten; tre skötare och en sjuksköterska.

Som skötare på en rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning arbetar du nära patienten med olika omvårdnadsuppgifter. Dokumentation sker i datasystemet Melior enligt VIPS-modellen. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad och stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare eller har godkänd undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och kunskaper i journalsystemet Melior. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare, vikariat, till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär. Vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling! Verksamhetsområde rättspsykiatri ingår som en del av psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enhete... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär. Vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling!

Verksamhetsområde rättspsykiatri ingår som en del av psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. På avdelning 3 inom rättspsykiatriskt centrum arbetar det sjuksköterskor, skötare, enhetschef och administratör med chefsstödsuppdrag. I anslutning till avdelningen arbetar det team som består av sekreterare, kuratorer, arbetsterapeuter, psykologer, överläkare och underläkare.

Vår verksamhet finns i ljusa, luftiga och rymliga lokaler utformade för att ge optimala förutsättningar att bedriva god och patientsäker vård och samtidigt tillgodose arbetsmiljön för personal. Hos oss vänder sig patienter som har olika diagnoser, ibland flera, som bland annat har psykossjukdom, autism, missbruk och intellektuell funktionsnedsättning. Många av våra patienter deltar under dagtid i olika aktiviteter som anordnas via aktivitetscentrum på rättspsykiatriskt centrum (RPC). Exempel på aktiviteter är fysisk aktivitet, gruppverksamhet, utflykter, undervisning och biblioteksverksamhet. Målet med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk sjukdom till ett drogfritt liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en ny skötarkollega på ett vikariat som pågår under ett år till rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg!

Hos oss kommer du att utföra sedvanliga skötaruppgifter på en nyöppnad rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. Du kommer även att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att delta i ronder och samtal, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. I ditt dagliga arbete är etik och alla människors lika värde viktiga hörnstenar. Som ny medarbetare hos oss kommer du att få en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas. I denna introduktion kommer det både att ingår teoretiska och praktiska delar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har likvärdig utbildning. För att klara av arbetet krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är även en fördel om du som söker har ett giltigt B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma. Därutöver ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård.

Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker därför dig som trivs i denna form av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till VO rättspsykiatri i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och kriminalvården. Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatriska sju slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar har vi i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har ida... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och kriminalvården.

Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatriska sju slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar har vi i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som inte sällan utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierats enligt ISO 9001:2015. Vi kommer även att certifiera arbetsmiljön.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en skötare för tillsvidareanställning samt en vikarierande skötare på sex månader till vår avdelning!

Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete. Vårt mål är att slussa ut patienten i samhället till ett liv med så lite professionella insatser som möjligt. Som skötare kommer du att delta i utslussplanering samt aktiviteter som innefattar social träning för patienten.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare som har läst omvårdnadsprogrammet eller liknande vårdutbildning, och har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbete inom psykiatrisk slutenvård så är de fördelaktigt för tjänsten. Det är även meriterande med grundläggande datorkunskaper och vana av journalsystemet Melior.

Du är trygg i din yrkesroll, där vi även ser att du vill vara med att utveckla, som person är du lugn, empatisk, stabil och lyhörd inför både patienter och kollegor. Ett positivt förhållningssätt och förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter är en förutsättning för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare , vikariat , till VO rättspsykiatri , Aktivitetscentrum i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde. Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbr... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionshindrade människor, de med ett multihandikapp psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk, intellektuell funktionsnedsättning med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

ARBETSUPPGIFTER
Aktivitetscentrum (AC) erbjuder ett grundprogram av aktiviteter till våra patienter men hänsyn tas till individuella önskemål. Aktiviteter som erbjuds är idrott, friskvård, skapande, social träning/samvaro, skolverksamhet, massage, NADA, gym, träningskök och dataundervisning. På AC finns även ett snickeri där man som patient kan delta och göra olika träprodukter. I din roll som skötare arbetar du aktivt med att varje aktivitet för den enskilda patienten skall ha ett syfte och ett mål. Varje arbetsmoment introduceras för sig och i den mån det passar patienten. Stor hänsyn tas till den enskilde patientens kognitiva förmåga, medicinering, somatiska tillstånd och den eventuella diagnos som är satt.

Fokus för denna tjänst är att utöka patienternas fysiska aktiviteter och att ansvara för snickeriet. I tjänsten ingår även andra arbetsuppgifter som skötare. Då en av våra medarbetare som idag ansvarar för snickeriet har valt att gå vidare till nya utmaningar söker vi nu en vikarie på ett år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare, undersköterska eller har likvärdig utbildning med inriktning mot psykiatrisk omvårdnad, gärna med erfarenhet av att ha arbetat inom rättspsykiatrin eller liknande arbete. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och/eller kunskaper i journalsystemet Melior. Meriterande är även om du har erfarenhet/intresse av fysiska aktiviteter samt erfarenhet eller kunskaper som snickare eller inom slöjd. För tjänsten krävs det att du har ett giltigt B- körkort.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt att du är trygg och ansvarstagande i din yrkesroll.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till rättspsykiatriavdelningen i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och Kriminalvården. VO Rättspsykiatri ingår som en del av Förvaltning Psykiatri och habilitering och består av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar har vi i Malmö, Helsingborg och... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och Kriminalvården.

VO Rättspsykiatri ingår som en del av Förvaltning Psykiatri och habilitering och består av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar har vi i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som inte sällan utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, men även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Rättspsykiatriskt centrum öppnade för 2,5 år sedan och består av fyra heldygnsenheter med totalt 51 vårdplatser. Våra lokaler är ljusa och öppna. Ett aktivitetscentrum i byggnaden erbjuder patienter daglig sysselsättning.


ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som skötare ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

Du kommer vara en viktig del i patientens utslussning i samhället. En dag för skötare är aldrig den andra lik. Ibland följer du med patienten på inhandling, besök i hemmet, promenad, utflykt. Andra dagar hjälper du patienten med ADL-träning.
Du kommer arbeta i team med sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, kuratorer och psykologer. Vi erbjuder alla medarbetare Termautbildning (terapeutiskt möte vid aggression), MI (motiverande samtal) samt andra för oss viktiga kompetensutvecklingsgrenar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, det innebär att du läst omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatrisk vård alternativt har likvärdig utbildning inom psykiatri. Erfarenhet från yrket och/eller inom psykiatri är meriterande, har du erfarenhet av psykiatrisk slutenvård är det särskilt meriterande.
Vi ser även att du har goda grundläggande datorkunskaper där kunskap i journalsystemet Melior är meriterande.

Vi söker framförallt dig med intresse för psykiatri. Som person är du lugn, stabil och lyhörd inför både patienter och kollegor. Ett positivt förhållningssätt och förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter är en förutsättning för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi använder oss av löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till nattvikariat , Rättspsykiatri i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården. VO Rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. I Trelleborg har vi fyra slutenvårdsavdelningar. Avdelningen (Avd.) 1 ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.
Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med förändringar i lagstiftningen och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner och Kriminalvården.

VO Rättspsykiatri består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. I Trelleborg har vi fyra slutenvårdsavdelningar. Avdelningen (Avd.) 1 är vår intagsenhet och på avd. 2, 3 och 4 bedriver vi initial vård och utslussning, det vill säga avdelningar för patienter som blivit dömda till rättspsykiatrisk vård och befinner sig i antingen början eller slutet av vårdprocessen. Totalt har vi i Trelleborg 51 slutenvårdsplatser.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som inte sällan utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två skötare för nattvikariat i sex månader med möjlighet till förlängning till Rättspsykiatrin avd. 3 i Trelleborg.

Du kommer att utföra vanligt förekommande skötaruppgifter på en rättspsykiatrisk slutenvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår bland annat att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad, delta i planering och samtal, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har avslutat omvårdnadsprogrammet alternativt annan likvärdig skötarutbildning. Du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vidareutbildning inom psykiatrisk vård är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård är det en fördel för tjänsten. Du ska ha grundläggande datorvana och gärna erfarenhet av journalsystemet Melior. Då det kan förekomma resor i tjänsten är det en fördel om du har giltigt B-körkort.

Som skötare hos oss bör du vara empatisk, trygg och ansvarstagande. Vidare ser vi gärna att du är flexibel, samarbetsvillig och trivs med att arbeta i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare , vik , till Aktivitetscentrum , VO Rättspsykiatri i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde. Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionsnedsatta människor. Det rör sig om multihandikappade personer som lider av psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig p... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Trelleborg, Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och är ett för Region Skåne samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde.

Rättspsykiatrin vårdar samhällets mest funktionsnedsatta människor. Det rör sig om multihandikappade personer som lider av psykisk sjukdom, hjärnskada, allvarlig personlighetsstörning, missbruk och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Därutöver har våra patienter sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, kriminalitet, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk funktionsnedsättning till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Aktivitetscentrum (AC) erbjuder ett grundprogram av aktiviteter och tar hänsyn till individuella önskemål. Aktiviteter som erbjuds är idrott, friskvård, skapande, skolverksamhet, massage, NADA, gym, träningskök och datorundervisning. På Aktivitetscentrum finns även ett snickeri där man som patient kan delta.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill arbeta som skötare hos oss på ett vikariat som sträcker sig ett år.

I din roll som skötare på Aktivitetscentrum arbetar du aktivt med att varje aktivitet för den enskilda patienten skall ha ett syfte och ett mål. Därmed ska aktiviteten vara utvärderings-och uppföljningsbar samt tidsbestämd. Varje arbetsmoment introduceras för sig och i den mån det passar patienten. Stor hänsyn tas till den enskilde patientens kognitiva förmåga, medicinering, somatiska tillstånd och den eventuella diagnos som är satt. I den här rollen ligger fokus på att stärka patienternas fysiska aktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare, undersköterska eller likvärdig utbildning med inriktning mot psykiatrisk omvårdnad. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom rättspsykiatrin eller liknande verksamhet. Goda kunskaper i det svenska språket och giltigt B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och har kunskaper i journalsystemet Melior. Har du erfarenhet/intresse av att arbeta med fysiska aktiviteter är det fördelaktigt.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt. Som person är du trygg och ansvarstagande i din yrkesroll samt har god samarbetsförmåga.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
Psykiatri
Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och Kriminalvården. VO Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar har vi i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområdet (VO) Rättspsykiatri Skåne befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas gällande vårdinnehåll med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med Skånes kommuner och Kriminalvården.

VO Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av sju rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar har vi i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som inte sällan utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad

Rättspsykiatriskt centrum öppnade för 2,5 år sedan och består av 4 heldygnsenheter med totalt 51 vårdplatser. Våra lokaler är ljusa och öppna. Ett aktivitetscentrum i byggnaden erbjuder patienter daglig sysselsättning.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt som uppdrag som skötare ingår att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnad. Du kommer att ha samtal, stödja patienterna samt hantera de olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

Du kommer vara en viktig del i patientens utslussning i samhället. En dag för skötare är aldrig den andra lik. Ibland följer du med patienten på inhandling, besök i hemmet, promenad, utflykt med mera. Andra dagar hjälper du patienten med ADL-träning.

Som skötare arbetar du i team med sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, kuratorer och psykologer.

Vi erbjuder alla medarbetare Termautbildning (terapeutiskt möte vid aggression), MI (motiverande samtal) samt andra för oss viktiga kompetensutvecklingsgrenar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare eller har likvärdig utbildning med inriktning mot psykiatrisk omvårdnad. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrisk slutenvård sedan tidigare. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för tjänsten och vi ser det som positivt om du har giltigt B-körkort. Därtill har du grundläggande datorkunskaper och gärna vana av att arbeta i journalsystemet Melior.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt. Som person är du trygg och ansvarstagande i din yrkesroll samt har god samarbetsförmåga.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär. Vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling. Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatris... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad för både samhället och medmänniskor i en utsatt situation? Rättspsykiatrin i Trelleborg är en verksamhet som försöker leva som vi lär. Vi är en organisation i ständig utvecklig och letar efter medarbetare som vill bidra till vår positiva vidareutveckling.

Verksamhetsområde (VO) Rättspsykiatri ingår som en del av Division Psykiatri och består av rättspsykiatriska slutenvårdsenheter i Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Öppenvårdsmottagningar har vi i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare. I Trelleborg har vi fyra slutenvårdsavdelningar. Avd 1 är vår intagsenhet och på avd 2, 3 och 4 bedriver vi initial vård och utslussning, det vill säga avdelningar för patienter som blivit dömda till rättspsykiatrisk vård och befinner sig i antingen början eller slutet av vårdprocessen. Totalt har vi i Trelleborg 51 slutenvårdsplatser.

Rättspsykiatrin vårdar en speciellt utsatt grupp patienter som inte sällan utgörs av samhällets mest funktionshindrade och resurssvaga människor. Den högspecialiserade vården tar sin utgångspunkt i patienternas komplexa psykiatriska problematik som innefattar allvarlig psykisk sjukdom, ofta i kombination med missbruk, social isolering och utstötthet, med även somatisk ohälsa som följd. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera/rehabilitera dessa personer till ett drogfritt vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott. Verksamheten har ett pågående utvecklingsarbete och har certifierats enligt ISO 15:224.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny skötarkollega till avdelning 3!

Du kommer att utföra sedvanliga skötaruppgifter på en nyöppnad rättspsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning. I ditt uppdrag ingår det att delta i de olika rutinerna som finns kring omvårdnaden såsom att delta i ronder och samtal, stödja patienterna samt hantera olika situationer som kan uppstå. Etik och alla människors lika värde är viktiga hörnstenar i ditt arbete.

I samband med att din anställning startar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion där vi utgår ifrån din tidigare erfarenhet och kunskapsbas och där det ingår både teoretiska och praktiska delar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad skötare, undersköterska eller har likvärdig utbildning. För att klara arbetet krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är en fördel om du innehar ett giltigt B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma. Därutöver ser vi gärna att du som söker har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrisk heldygnsvård.

Vår verksamhet genomsyras av ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt, gott samarbete samt trygghet och ansvarstagande i våra enskilda yrkesroller. Vi söker dig som trivs med denna form av miljö och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss framöver.

Utdrag från misstanke- och belastningsregister kommer göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Trelleborg inför sommaren 2019

Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund ligger Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av f... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund ligger Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av för tidigt födda. Närsjukhus finns i Ängelholm, Landskrona, Trelleborg och Hässleholm. I Hässleholm finns även ett ortopediskt centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer. Därtill kommer ett stort antal vårdcentraler och andra mottagningar runtom i Skåne.

Läs mer om våra verksamheter på vard.skane.se. På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss får du förutom trevliga, kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande och spännande arbete, och stöd för att komma in i arbetet på ett tryggt sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd skötarutbildning och språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.

Vi vill att du sätter patientens bästa i fokus och trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och har god samarbetsförmåga. I linje med våra värderingar behöver du vara välkomnande, drivande, samt visa omtanke och respekt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre