Lediga jobb Din Bil Sverige AB i Trelleborg

Se alla lediga jobb från Din Bil Sverige AB i Trelleborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Trelleborg som finns inom det yrket.

Servicerådgivare

Ansök    Aug 31    Din Bil Sverige AB    Frontofficepersonal
Nu söker vi dig med hjärta för service och där du trivs i mötet med kunder. Här får du möjlighet att bidra med din kompetens där du kommer att ingå i litet men tajt team. Skulle du beskriva dig som servicemedveten, initiativtagande och flexibel? Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbar... Visa mer
Nu söker vi dig med hjärta för service och där du trivs i mötet med kunder. Här får du möjlighet att bidra med din kompetens där du kommer att ingå i litet men tajt team. Skulle du beskriva dig som servicemedveten, initiativtagande och flexibel? Då kan det här vara rätt tjänst för dig.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Om tjänsten

Som Servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela verkstadsbesöket samt ger stöd och vägledning i tekniska frågor. En viktig del i ditt arbete är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfokus, kan hantera ett arbete där mycket händer samtidigt och där du alltid eftersträvar kvalitét, både mot kund och även i dina administrativa uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att hantera garanti- och försäkringsärenden, bearbeta kundreklamationer samt vara behjälplig med andra förekommande ärenden i vår kundmottagning och Back-Office.

Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg tillsammans med en stor portion kundbemötande. Tillsammans med dina kollegor planerar och ansvarar ni för en optimerad drift och produktivitet på verkstaden.

Då ingen dag är den andra lik är det en självklarhet för oss att vi alla bidrar till ett gott samarbete och hjälps åt där det behövs.

Din erfarenhet

Vi söker dig med minst två års arbetserfarenhet som Servicerådgivare eller liknande roll i motorbranschen vilket har gett dig goda kunskaper om bilar och verkstadens processer samt hur du skapar nöjda och återkommande kunder. Har du erfarenhet från Automaster och/eller Cabas samt arbetat i något garantisystem är det meriterande.

Du innehar B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god dator- och systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet.

Det här utmärker dig

För att trivas som Servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo, vilket ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt. Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete.

Du följer företagets uppsatta rutiner och processer och säkerställer alltid god kvalitét vilket förutsätter att du är strukturerad och noggrann. Du är prestigelös, kan ta egna initiativ samt är lösningsfokuserad.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,  25 september 2022.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Skadereperaratör

Är du en duktig Skadereparatör som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställ... Visa mer
Är du en duktig Skadereparatör som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett målinriktat mindre team skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick med stor precision och kunskap. Skadorna på bilarna kan variera men det är inget som avskräcker dig från att leverera kvalitet.

Kvalifikationer
Du har en relevant yrkesutbildning och ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta mestadels med mindre skador därför efterfrågar vi erfarenhet av arbete som Skadereperatör eller liknande.

Eftersom all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är datorvan. Vi ser erfarenhet av skadeberäkningsprogram Cabas samt kunskap om våra märken som meriterande. B-körkort, men manuell växellåda är ett krav.

Personliga egenskaper
Du bör ha ett stort tekniskt intresse, inneha social kompetens och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete.  Du kan ta egna initiativ, även under tidspress.


Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, skicka in din ansökan till oss senast den 25 september 2022

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Säljare

Ansök    Feb 16    Din Bil Sverige AB    Bilförsäljare
Volkswagen Trelleborg Söker en Säljare Drivs du av att ro affärer i hamn? Är du en social person som älskar utmaningar och att göra det där lilla extra för kunder? Då kan du vara vår nästa säljare till Volkswagen Trelleborg. Hos Din Bil får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat upp... Visa mer
Volkswagen Trelleborg

Söker en

Säljare

Drivs du av att ro affärer i hamn? Är du en social person som älskar utmaningar och att göra det där lilla extra för kunder? Då kan du vara vår nästa säljare till Volkswagen Trelleborg.

Hos Din Bil får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Dina uppgifter

Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar försäljning av nya och begagnade bilar samt bearbetning av potentiella kunder. I arbetet ingår offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning. Kontinuerligt bygger du upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du lyhört tillmötesgår specifika behov. Tillsammans med dina kollegor ska du även sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet och prisskyltning. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Din erfarenhet

Vi söker dig som är van att bygga långsiktiga relationer med kunder och som har arbetat minst två år med försäljning med goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Du har en godkänd gymnasieutbildning och goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift. Vidare ser vi att du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet, där erfarenhet av säljstödsystemet SAMS är meriterande. Är du tekniskt intresserad och har för rollen en relevant eftergymnasial utbildning är även det meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och målinriktad med en stark känsla för affärer. Du trivs med att arbeta både proaktivt och självständigt och tycker om att komma till avslut i det du företar dig. Du trivs med att jobba för att nå dina egna och företagets mål. Eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt. Vi ser gärna att du har en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan, dock senast 5 mars. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Mekaniker

Nu söker vi en mekaniker till vårt team på Volkswagen Trelleborg. Sveriges sydligaste anläggning! Driven, flexibel och engagerad bör vara egenskaper som stämmer in på dig i din roll både som tekniker, kollega och medarbetare. Hos oss på Volkswagen Trelleborg skulle du få jobba med några av bilbranschens främsta varumärke- Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen transporter. Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollekt... Visa mer
Nu söker vi en mekaniker till vårt team på Volkswagen Trelleborg. Sveriges sydligaste anläggning!

Driven, flexibel och engagerad bör vara egenskaper som stämmer in på dig i din roll både som tekniker, kollega och medarbetare. Hos oss på Volkswagen Trelleborg skulle du få jobba med några av bilbranschens främsta varumärke- Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen transporter.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med ett av Sveriges starkaste team som består av duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som mekaniker kommer du främst att utföra service och underhåll på bilar samt uppdatering på bilar, men felsökning och reparationer kan också förekomma. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda ekonomiska och kvalitetsmål samt nå en fem-stjärnig kundupplevelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam teamanda och en väl fungerande arbetsplats.    

Kvalifikationer     

Vi ser att du har tre-årig fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon samt minst ett års arbetserfarenhet av arbete som tekniker. Har du även arbetat med något av våra bilmärken och även arbetat i Odis ser vi det som starkt meriterande.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Du bör ha god system- och datorvana samt B-körkort, manuell växellåda är ett krav.

Personliga egenskaper      

Du har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du bör vara noggrann och öppen för förändringar för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, ny teknik och information samt nya bilmodeller som kommer.

Du är van vid att hantera perioder med ett högt arbetstempo och låter inte skiftande arbetstempo påverka kvaliteten i ditt arbete. Du är en lagspelare och arbetar självgående men också tillsammans i ditt team för att uppnå uppsatta mål både för dig, teamet samt hela anläggningen.

Din Bil Gruppen och VW Trelleborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,  25 september 2022

 

 

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Servicerådgivare

Vill du arbeta på vår sydligaste VW anläggning? Nu söker vi på VW Trelleborg en ny kollega till vårt team! Vi söker dig som vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande jobb hos oss i kundmottagningen. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Vill du bli en del av vårt team?   Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal sa... Visa mer
Vill du arbeta på vår sydligaste VW anläggning?

Nu söker vi på VW Trelleborg en ny kollega till vårt team!

Vi söker dig som vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande jobb hos oss i kundmottagningen. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Vill du bli en del av vårt team?

 

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida .  

 

Tjänstebeskrivning

Hos oss kommer du få arbeta med VW och ditt primära uppdrag är att få våra kunder känna sig väl bemötta i samband med sitt verkstadsbesök. Du har all kontakt med verkstadens kunder och är ansiktet utåt. Våra kunder kommer du i kontakt med både via butiken men även via telefon och mail. Du erbjuder kunderna rådgivning och upprättar kostnadsförslag för reparationer och servicearbeten. Under reparationstillfället håller du kontinuerlig kontakt med kunden under hela processen, säkerställer att korrekt arbete blir utfört och att kunden är införstådd med eventuella kostnader och arbetsutföranden.

Kvalifikationer

Krav:

Du är medveten om vad god service innebär
Hög stressnivå
Tidigare erfarenhet från serviceyrket
Godkänd gymnasieutbildning.
Goda administrativa färdigheter
Datorvana samt kunskaper i Officepaketet
Du har minst B-körkort. Manuell växellåda är ett krav
Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.
Meriterande:

Dokumenterad erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
Stort intresse och viss erfarenhet från bilbranschen
Fordonsteknisktutbildning
Erfarenhet att arbeta i Automaster; ELSA och ETKA
Erfarenhet och kunskaper om något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).
Personliga egenskaper

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete, tar egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

 

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta olika typer av människor och situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose dennes behov.

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansöka senast 30 juni 2022 Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! 

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare

Ansök    Apr 13    Din Bil Sverige AB    Bilförsäljare
Vem söker vi? Vi söker dig som verkligen har kunden i centrum. Du gillar tanken på att få vara del av ett expansivt bolag där du kan vara med och verkligen göra skillnad! Du är en flexibel och engagerad person, som trivs i ett högt tempo och du tycker om att ha tydliga försäljningsmål att arbeta mot.  Naturligtvis är du självgående och initiativrik och att du har en god ekonomisk förståelse pratar svenska och engelska obehindrat Har du god lokal kännedom... Visa mer
Vem söker vi?

Vi söker dig som verkligen har kunden i centrum. Du gillar tanken på att få vara del av ett expansivt bolag där du kan vara med och verkligen göra skillnad! Du är en flexibel och engagerad person, som trivs i ett högt tempo och du tycker om att ha tydliga försäljningsmål att arbeta mot.  Naturligtvis är du självgående och initiativrik och att du har en god ekonomisk förståelse pratar svenska och engelska obehindrat

Har du god lokal kännedom är detta en klar fördel, då det in tjänsten förekommer uppsökande verksamhet gällande ”small fleet segmentet” lokalt.

Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade personbilar och transportbilar.

Du kommer ingå Team Transportbilar Trelleborg.

I rollen som säljare hos oss är du en strukturerad glädjespridare som ger positiv energi till din omgivning. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Du har ett stort eget driv som tycker det är kul att göra affärer. Du har inga problem med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är social och har lätt för att kommunicera både internt och externt.

I denna rekrytering kommer vi att lägga vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tycker du att detta låter som något för dig?  Då önskar vi dig välkommen till ett spännande företag med välkända premiummärken och gott rykte i branschen!

Vad erbjuder vi?

Du blir en del av ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och en platt och därmed en icke-hierarkisk organisation. Du erbjuds en spännande tjänst med trevliga och kompetenta kollegor. Du erbjuds tjänstebil och en plats på Sveriges sydligaste VW anläggning.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

  Ansökan

  Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 14 maj 2022 Vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

 

Har du frågor om tjänsten kommer Tomas Lindbro att besvara dem med glädje.

Honom når du via email: [email protected] eller på telefon: 0410- 156 51

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Reservdelsansvarig

Reservdelsansvarig Vi söker dig som tycker om att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass. Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och samarbete med andra? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förm... Visa mer
Reservdelsansvarig

Vi söker dig som tycker om att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass. Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och samarbete med andra? Då kan det vara just Dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Om tjänsten

I tjänsten kommer du att arbeta med allt som reservdelshantering avser. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng. Tjänsten innebär ansvar gällande att beställa korrekta reservdelar och att avgöra hur beställt gods ska levereras samt att se till att det är god ordning och reda på avdelningen. Du ska se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål. Vi ser gärna att du har ett säljande driv eftersom merförsäljning av reservdelar och tillbehör blir en allt viktigare del av vår verksamhet för att uppnå satta mål och riktlinjer. En viktig del i din uppgift som reservdelsman/kvinna är att säkerställa att våra kunder blir femstjärnigt nöjda.

  Kvalifikationer

Meriterande är dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt att du har kännedom om bilar och innehar viss teknisk kompetens. Har du erfarenhet av arbete som Servicerådgivare är detta en merit. Vi förutsätter att du hanterar svenska och engelska obehindrat och vi ser att B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är socialt utåtriktad, service- och säljinriktad, drivande och kan ta eget ansvar. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa utomordentligt nöjda kunder.

Din Bil Gruppen värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 14 april 2022.

Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! 

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Reservdelsansvarig

Vi söker dig som tycker om att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass. Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och samarbete med andra? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat up... Visa mer
Vi söker dig som tycker om att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass. Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och samarbete med andra? Då kan det vara just Dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Om tjänsten

I tjänsten kommer du att arbeta med allt som reservdelshantering avser. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng. Tjänsten innebär ansvar gällande att beställa korrekta reservdelar och att avgöra hur beställt gods ska levereras samt att se till att det är god ordning och reda på avdelningen. Du ska se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål. Vi ser gärna att du har ett säljande driv eftersom merförsäljning av reservdelar och tillbehör blir en allt viktigare del av vår verksamhet för att uppnå satta mål och riktlinjer. En viktig del i din uppgift som reservdelsman/kvinna är att säkerställa att våra kunder blir femstjärnigt nöjda.

 

Kvalifikationer

Meriterande är dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt att du har kännedom om bilar och innehar viss teknisk kompetens. Har du erfarenhet av arbete som Servicerådgivare är detta en merit. Vi förutsätter att du hanterar svenska och engelska obehindrat och vi ser att B-körkort är ett krav.

  Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är socialt utåtriktad, service- och säljinriktad, drivande och kan ta eget ansvar. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa utomordentligt nöjda kunder.

Din Bil Gruppen värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 14 april 2022.

Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! 

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Sommarkollega till Kundmottagningen

Nu söker vi på VW Trelleborg en sommarkollega. Vi söker dig som vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande jobb hos oss i kundmottagningen under den kommande sommaren. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Vill du bli en del av vårt team?  Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en... Visa mer
Nu söker vi på VW Trelleborg en sommarkollega.

Vi söker dig som vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande jobb hos oss i kundmottagningen under den kommande sommaren. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Vill du bli en del av vårt team? 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

 

Tjänstebeskrivning                      

I rollen ansvarar du för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen samt ge stöd och vägledning. Våra kunder ska före, under och efter sitt besök känna att de fått utomordentlig service och ett professionellt bemötande.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att; boka in kunder, ta emot kundens bil, prissätta utfört arbete och slutligen förklara det utförda arbetet för kunden i samband med utlämning av kundens bil. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Utöver ditt personliga kundbemötande är datorn och dess system dina främsta arbetsverktyg.

  Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och en bakgrund inom serviceområdet där dokumenterad erfarenhet av bilbranschen t.ex. biluthyrning eller bensinmack är meriterande. Har du ett mycket bra kundbemötande och innehar en förmåga att bibehålla hög servicenivå i stressiga situationer samt tidigare erfarenhet av serviceyrke, då är det dig vi söker.  Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system. Meriterande om du har erfarenhet av våra program; Automaster, ELSA och ETKA. Samt om du har dokumenterad erfarenhet av arbete som Servicerådgivare och/eller mekaniker inom bilbranschen.

B-körkort och manuell växellåda är ett krav

Personliga egenskaper

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete, tar egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta olika typer av människor och situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose dennes behov

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida  https://dinbil.easycruit.com/  senast  den 20 april 2022 . Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. Visa mindre

Verkmästare/Teamleader

Nu har du möjligheten att söka en nyckelroll hos oss på VW i Trelleborg   Därför skall du, man eller kvinna som brinner för att jobba med personal och kunder samt ett av bilvärldens främsta varumärken söka tjänsten så fort som möjligt.   Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskatta... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka en nyckelroll hos oss på VW i Trelleborg

 

Därför skall du, man eller kvinna som brinner för att jobba med personal och kunder samt ett av bilvärldens främsta varumärken söka tjänsten så fort som möjligt.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 

 

Tjänsten

Som Verkmästare  kommer du att ansvara för att verkstaden genom att leda, planera och organisera det dagliga arbetet för våra mekaniker. Du har även ansvar att verkstadens produktivitet och drift optimeras. Du kommer att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer, ta hand om fakturor och vägleda kunderna i tekniska frågor. En mycket viktig del i arbetet är att alltid sätta kunden i fokus, ge ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat i en arbetsledande position, helst inom bilbranschen. Du behöver ha en god teknisk förståelse och vana av att föra dialog kring reservdelar och tillbehör med kunder, säljare, tekniker och kundmottagare. Det är meriterande om du även har arbetat som mekaniker- och/eller servicerådgivare. Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande samt verkstadens processer.

 

Krav är att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort, manuell växellåda. Du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och i skrift, för att kunna hantera instruktioner och manualer.

 

Önskvärda egenskaper

Glad, positiv, naturlig servicekänsla och flexibel. Du är lösningsorienterad och brinner för att göra våra kunder utomordentligt nöjda. Du tycker att utmaningar är positivt och det driver dig i ditt arbete. Du är bekväm med att ta egna initiativ och vill coacha personal till ett framgångsrikt team.

 

 

Volkswagen Trelleborg värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar.

 

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss / senast 30 april 2022

 

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Master Technician till VW Trelleborg

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning. Tjänstebeskrivning Inom Din... Visa mer
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.


Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och VW Trelleborg vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder så att de alltid är femstjärnigt nöjda. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar.

 

Som Master Technician är dina främsta arbetsuppgifter att utföra felsökningar, elektronikjobb, service och reparationer. Utöver det kommer du även att stötta och utbilda övriga tekniker i deras dagliga arbete, vilket medför att du säkerställer att du och dina kollegor har den kompetens som krävs för att garantera högsta möjliga kvalitét och kundnöjdhet. Detta kräver att du upprätthåller kompetensnivån i teamet genom att vara uppdaterad med tekniska nyheter och andra förändringar som sker inom vår bransch.  

 

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker på märkesverkstad. Du är bekväm i din roll som Master Tech och kan utföra arbetet självständigt, samt du är van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har en god kommunikativ förmåga både i svenska och i engelska, så att du kan läsa manualer, stötta dina kollegor vid behov samt hjälpa kunder med felsökning obehindrat. God datavana är en förutsättning för arbetet och kunskaper i systemen är meriterande. B-körkort för Manuell växellåda är ett krav

 

Personliga egenskaper

Som Master Tech bör du vara en fena på problemlösning och säkerställa hög arbetskvalitet i ditt arbete, även i perioder med hög arbetsbelastning. Du är stolt i ditt yrkesutövande, har lätt för att ta till dig nya instruktioner och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Som person är du flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete med en god förmåga att själv planera din arbetstid. Eftersom tjänsten innebär att du ska arbeta med samt utveckla både interna och externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga till kollegor. Daglig kontakt med kunder kommer att ingå i rollen som Master Tech och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet samt din tekniska kunskap.

 

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Skicka din ansökan senast 15 januari 2022. Urval sker löpande. Visa mindre

Mekaniker

Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke? Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker!   Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. ... Visa mer
Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke? Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida .  

 

Tjänstebeskrivning

Det arbete vi erbjuder i vår moderna verkstad innebär att du kommer att arbeta i ett fokuserat team bestående av flera duktiga kollegor. Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, reparationer och service.

 

Kvalifikationer

  Krav:

Fordonsteknisk utbildning
Dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar
Du har minst B-körkort. Manuell växellåda är ett krav
Datorvana.
Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.
 Meriterande:

Erfarenhet av att arbete med något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).
 

Personliga egenskaper

  Det är en självklarhet att du har ett intresse för bilar och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet.

Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.

 I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

  Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 15 januari. 2022 Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

  Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre