Lediga jobb som Utbildningsledare i Trelleborg

Se lediga jobb som Utbildningsledare i Trelleborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Trelleborg som finns hos arbetsgivaren.

Utbildningsledare Yrkeshögskolan Trelleborg

Ansök    Maj 23    Trelleborgs kommun    Utbildningsledare
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Vill du jobba med utbildning i nära samarbete med a... Visa mer
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Vill du jobba med utbildning i nära samarbete med arbetsmarknads- och näringslivsfrågor? Brinner du för att påverka och utmana samhällets strukturer? Har du energi och mod att skapa nya metoder och arbetssätt? Är svaret ja på dessa frågor har du goda förutsättningar att passa in i den profil som arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborgs kommun efterfrågar.

Hos oss får du möjligheten att bidra till kompetensförsörjning och tillväxt, ett viktigt arbete som gör skillnad för både individen, kommunen och regionen. 

Yrkeshögskolan Trelleborg har nyligen beviljats nya utbildningar och kommer i höst att ha tre utbildningar igång. Två korta utbildningar; Vätgas och Att åldras med funktionsnedsättning, och en examensgivande utbildning Ledarskap och organisation inom vård, omsorg och socialt arbete. Yrkeshögskolan är organiserat nära våra yrkesutbildningar inom vuxenutbildningen och kursledare och lärare bildar gemensamt arbetslag.  

Arbetsuppgifter
Som utbildningsledare ansvarar du för utbildningsadministration, ledningsgruppens arbete och utbildningsnära arbete tillsammans med ett team av rektor, kursledare, administratör och studie- och yrkesvägledare. Du är länken mellan ledningsgrupp och kursledare och studerande och tar ett stort ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet. 

Du arbetar som utbildningsledare för våra samtliga utbildningar och ditt ansvar sträcker sig från ansökningsperioden till avslutade utbildningar. 

Du ansvarar för eventuella återansökningar av befintliga utbildningar och kan också komma att arbeta med ansökningar om nya utbildningar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med yrkeshögskoleutbildningar och har god kännedom om de regelverk som påverkar arbetet med yrkeshögskolan. Det är meriterande om du har vana att arbeta med utbildningar inom olika yrkesområde.  

Du har högskoleutbildning inom relevant område. 

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du drivs av att lära dig nya saker och vågar tänka nytt och utmana invanda mönster. Samarbete ser du som en naturlig del i ditt arbete och tar gärna emot både feedback och feed forward från såväl studerande, kollegor och ledning i syfte att förbättra arbetet mot våra gemensamma mål. 

Är du dessutom en person som trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens så kan du vara den pusselbit som vi söker! 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
2022-08-01 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Camilla Kronholm 0410-73 36 66, 0709-76 51 13

Fackliga kontakter:

Sista ansökningsdag
2022-06-12 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan snarast.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Studieförbundet Vuxenskolan söker en verksamhetsutvecklare till avdelningen Skåneland Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Nu satsar vi för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser, kultur med mera. Som verksamhetsutvecklare hos os... Visa mer
Studieförbundet Vuxenskolan söker en verksamhetsutvecklare till avdelningen Skåneland
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Nu satsar vi för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser, kultur med mera.

Som verksamhetsutvecklare hos oss kommer du få ett spännande och givande arbete som innehåller många utmaningar men samtidigt stora möjligheter. Du kommer självständigt få planera och organisera arbetet lokalt så att det följer verksamhetens mål och värdegrund.
Placeringsorten Trelleborg blir navet för ett arbete som även omfattar närliggande kommuner och till viss del även hela Skåne.
Arbetet innebär också att vara representant/ambassadör för verksamheten gentemot kommuner och region samt våra grund- och samarbetsorganisationer.

För att lyckas i arbetet bör du ha följande personliga förmågor:
Samarbetsförmåga som gör dig till en viktig lagspelare och som kan ge både dig och dina kollegor energi inför arbetsuppgifterna.
Vara serviceinriktad
Ha förmågan att uttrycka dig på ett sätt som gör att andra förstår och kan anpassa denna kommunikation till olika personer och/eller situationer.
Kunna strukturera upp arbetet och kunna göra prioriteringar som leder mot uppsatta mål.
Vara flexibel och anpassningsbar då ny information eller nya riktlinjer dyker upp.
Ha förmågan till självledarskap som innebär att kunna fatta beslut självständigt, kunna planera det egna arbetet samt se och agera snabbt på möjligheter.
Vara ansvarstagande för verksamhetsutvecklingen och den arbetsmiljön man verkar i.
Förstå och kunna hantera nödvändig administration i våra system.

Grundläggande kompetens och erfarenhet:
Vi ser gärna att du har en bakgrund/erfarenhet från föreningsliv och/eller folkbildning.
Grundläggande digital förståelse

Tjänsten är på 100% tillsvidare (6månaders provanställning)

Placeringsort: Trelleborg, men arbetsområdet omfattar även närliggande kommuner

Du söker tjänsten genom att skicka personligt brev och bifoga CV i ansökningslänken

Sista ansökningsdag: Tisdagen den 31/1
Tillträde: 1/3 eller enligt överenskommelse
Facklig ombudsman: Unionen Sydväst, Stefan Zadik 040-670 22 85

Vill du veta mer?
Kontakta:

Verksamhetschef Fredric Strömberg
[email protected]
070-434 54 01

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi är ett av Sveriges största studieförbund och har idag verksamhet i landets alla kommuner. Varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram, når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet runt om i landet. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare.
Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi är ett av Sveriges största studieförbund och har idag verksamhet i landets alla kommuner. Varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram, når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet runt om i landet. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare.

Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin. Visa mindre